Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja

1354
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Avon Nutra Effects Matte čistilna pena za mešano do mastno kožo 150 ml
    Avon Nutra Effects Matte, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Avon Nutra Effects pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto kožo hrani preprečuje suho kožo matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Bumble and bumble Sumo Liquid Wax + Finishing Spray tekoči vosek za lase v pršilu 150 ml
    Bumble and bumble Sumo Liquid Wax + Finishing Spray, 150 ml, Voski za lase za ženske, Vosek za lase Bumble and bumble Sumo Liquid Wax + Finishing Spray popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo. Lastnosti: enostavno nanašanje naravno utrjuje
  • Schwarzkopf Taft Men gel za lase z močno fiksacijo 150 ml
    Schwarzkopf Taft Men, 150 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling Schwarzkopf Taft Men bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki pričeski doda teksturo in obliko ne strjuje se v laseh ne pušča sledi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Tołpa Green Strengthening krepilni balzam za poškodovane lase 150 ml
    Tołpa Green Strengthening, 150 ml, Maske za lase za ženske, Balzam Tołpa Green Strengthening zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las neguje dolžine oslabelih las Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Taft Men ekstra močan gel za lase 150 ml
    Schwarzkopf Taft Men, 150 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling Schwarzkopf Taft Men bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: pričeski doda teksturo in obliko ne strjuje se v laseh ne pušča sledi nudi posebej močno utrjevanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Tołpa Green Moisturizing balzam za fine in tanke lase 150 ml
    Tołpa Green Moisturizing, 150 ml, Balzami za ženske, Balzam Tołpa Green Moisturizing zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Clarins Gentle Renewing Cleansing Mousse nežna čistilna pena 150 ml
    Clarins Gentle Renewing Cleansing Mousse, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Clarins Gentle Renewing Cleansing Mousse je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo hrani koža je na dotik nežna in voljna Sestava: ne vsebuje SLS Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Clarins Sun Care Lotion Spray zaščitno pršilo za sončenje SPF 50+ 150 ml
    Clarins Sun Care Lotion Spray, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Clarins Sun Care Lotion Spray bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: koži zagotavlja potrebno vlaženje ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja deluje preventivno proti staranju kože Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat.
  • Clarins Sun Care Oil Mist suho olje za lase in telo SPF 30 150 ml
    Clarins Sun Care Oil Mist, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Clarins Sun Care Oil Mist bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja lahko se uporablja tudi na mokro kožo pripravek je vodoodporen deluje preventivno proti staranju kože hrani kožo in jo neguje Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat.
  • Clarins Sun Care Water Mist transparentna meglica za sončenje SPF 50+ 150 ml
    Clarins Sun Care Water Mist, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Clarins Sun Care Water Mist bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu deluje takoj ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Old Spice Nightpanther dezodorant in pršilo za telo za moške 150 ml
    Old Spice Nightpanther, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Old Spice Nightpanther prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino ne draži kože izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Waterclouds Volume Ocean Mist pršilo za teksturo z vsebnostjo soli 150 ml
    Waterclouds Volume Ocean Mist, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Waterclouds Volume Ocean Mist poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: naravno utrjuje lahka tekstura, ki ne obremenjuje las lasje so zračni in delujejo gostejši lasem daje volumen od korenin Sestava: UV-filtri Navodilo za uporabo: Nanašajte na suhe lase in nato uredite kot običajno.
  • Benton Deep Green Tea vlažilni tonik za obraz z zelenim čajem 150 ml
    Benton Deep Green Tea, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Benton Deep Green Tea bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo regulira tvorbo kožnega sebuma kožo dela mehko, svežo in sijočo takoj pomirja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • GUERLAIN Super Aqua Lotion vlažilni tonik za obraz 150 ml
    GUERLAIN Super Aqua Lotion, 150 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek GUERLAIN Super Aqua Lotion bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Hugo Boss BOSS The Scent dezodorant v pršilu za moške 150 ml
    Hugo Boss BOSS The Scent, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Hugo Boss BOSS The Scent prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Hugo Boss BOSS The Scent gel za prhanje za moške 150 ml
    Hugo Boss BOSS The Scent, 150 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Hugo Boss BOSS The Scent odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte modelirna pasta s srednjim utrjevanjem 150 ml
    L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte, 150 ml, Paste za oblikovanje las za moške, Izdelek za stajling L’Oréal Professionnel Homme 3 Force Sculpte bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja zdrav lesk poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
  • Ralph Lauren Ralph’s Club Elixir parfumska voda nadomestno polnilo za moške 150 ml
    Ralph Lauren Ralph’s Club Elixir, 150 ml, Parfumske vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Parfumska voda za moške Ralph Lauren Ralph’s Club Elixir vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. citrusna dišava lesna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je igriva dišava, ki vas ne bo nehala zabavati
  • Dermacol Acne Clear čistilni gel za problematično kožo, akne 150 ml
    Dermacol Acne Clear, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dermacol Acne pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma ima antioksidacijske učinke Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Kérastase Genesis Homme Spray de Force Épaississant pršilo za okrepitev za oslabljene lase, ki so nagnjeni k izpadanju za moške 150 ml
    Kérastase Genesis Homme Spray de Force Épaississant, 150 ml, Nega brez izpiranja za moške, Nega brez spiranja Kérastase Genesis Homme Spray de Force Épaississant daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne izdelek je posebej razvit za moške Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • JOOP! Le Bain parfumirani gel za prhanje za ženske 150 ml
    JOOP! Le Bain, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje JOOP! Le Bain odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo razveselila bo vsako žensko dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Lee Stafford Big Fat pena za popoln volumen 150 ml
    Lee Stafford Big Fat, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek Lee Stafford daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: hitro in enostavno oblikovanje pripravek je posebej primeren za fine in tanke lase zagotavlja volumen od korenin Navodilo za uporabo: Nanašajte neposredno h koreninam las. Lase posušite in oblikujte kot običajno.
  • Millefiori Natural Lemon Grass pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Natural Lemon Grass, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom
  • Revlon Professional Style Masters Endless Control tekoči vosek za lase 150 ml
    Revlon Professional Style Masters Endless Control, 150 ml, Voski za lase za ženske, Vosek za lase Revlon Professional Style Masters Endless Control popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo. Lastnosti: enostavno ustvari želeno pričesko zanesljivo in močno oblikuje lase poudarja naravni sijaj las Navodilo za uporabo: Izdelek ogrejte v dlaneh in nanesite na suhe lase. Nato ustvarite pričesko s pomočjo prstov.
  • Revlon Professional Style Masters Reset suhi šampon za absorbcijo odvečnega sebuma in za osvežitev las 150 ml
    Revlon Professional Style Masters Reset, 150 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Revlon Professional Style Masters Reset vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo ustvarja bogat in zračen volumen lase pušča odišavljene Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Valmont Priming with A Hydrating Fluid vlažilni fluid v pršilu 150 ml
    Valmont Priming with A Hydrating Fluid, 150 ml, Serumi za obraz za moške, Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Apivita Holistic Hair Care Hippophae TC & Laurel krepilni balzam za tanke ali redke lase 150 ml
    Apivita Holistic Hair Care Hippophae TC & Laurel, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Apivita Holistic Hair Care Hippophae TC & Laurel zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: izboljšuje strukturo las zagotavlja potrebno vlaženje ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja lasem daje volumen in prožnost lasem zagotavlja očarljiv lesk lajša razčesavanje in oblikovanje Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Vianek Revitalizing nežni čistilni gel za obraz 150 ml
    Vianek Revitalizing, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Vianek Revitalizing je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži deluje regeneracijsko prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Coco & Eve Like A Virgin Leave-in Conditioner balzam brez spiranja za lažje česanje las 150 ml
    Coco & Eve Like A Virgin Leave-in Conditioner, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Coco & Eve Like A Virgin Leave-in Conditioner predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: deluje proti kodranju las zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik vlaži lasna vlakna zagotavlja mehkobo enostavna in hitra uporaba brez umivanja Sestava: brez sulfatov brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Clarins Sun Care Cream krema za sončenje za telo SPF 30 150 ml
    Clarins Sun Care Cream, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Clarins Sun Care Cream bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: koži zagotavlja potrebno vlaženje ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja spodbuja naraven proces porjavitve preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi deluje preventivno proti staranju kože Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Beauty Formulas Vitamin C posvetlitveni piling 150 ml
    Beauty Formulas Vitamin C, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Beauty Formulas Vitamin C . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz čisti zamašene pore osvetljuje in izenačuje kožo odstranjuje odmrle kožne celice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Beauty Formulas Vitamin C posvetlitveni tonik 150 ml
    Beauty Formulas Vitamin C, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Beauty Formulas Vitamin C . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Naif Baby & Kids Easy Styling hranilni balzam brez spiranja za lažje česanje las 150 ml
    Naif Baby & Kids Easy Styling, 150 ml, Za enostavno razčesavanje las za otroke, Izdelek Naif Baby & Kids olajša razčesavanje nežnih otroških las. Lastnosti: pomaga lase enostavno razčesati in zgladiti zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte.
  • Dr. Santé Anti Hair Loss pršilo za pospeševanje rasti las 150 ml
    Dr. Santé Anti Hair Loss, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Dr. Santé Anti Hair Loss daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila odpravlja lomljenje las aktivira lasne korenine kakovostno izboljša strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Hei Poa Monoi Suncare suho olje za sončenje SPF 50 150 ml
    Hei Poa Monoi Suncare, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Hei Poa Monoi Suncare predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem.
  • Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera gel za prhanje za telo in lase po sončenju 150 ml
    Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Šampon Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera je posebej zasnovan za nego od sonca obremenjenih las. Nežno jih umije, da so mehki in sijoči. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo temeljito čisti lase in lasišče z las izpira preostanke soli in klora vlaži kožo Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Jeanne Arthes Cassandra dezodorant in pršilo za telo za ženske 150 ml
    Jeanne Arthes Cassandra, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Jeanne Arthes Cassandra prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Mustela Bébé otroški šampon za nego luskave kože 150 ml
    Mustela Bébé, 150 ml, Otroški šamponi za otroke, Šampon Mustela Bébé temeljito opere otroške lase, ki so poleg tega še mehki in dišeči. Lastnosti: fino opere otroške lase globinsko čisti kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, spenite in temeljito sperite.
  • Rexona Active Protection + Fresh Antiperspirant antiperspirant v pršilu 150 ml
    Rexona Active Protection + Fresh Antiperspirant, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Active Protection + Fresh Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: zagotavlja optimalno vpijanje znoja ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Alcina For All Skin Types čistilni losjon 150 ml
    Alcina For All Skin Types, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Alcina For All Skin Types pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože globinsko vlaži
  • Alcina N°1 čistilna pena 150 ml
    Alcina N°1, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Alcina N°1 pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Alcina For All Skin Types čistilna pena s pantenolom 150 ml
    Alcina For All Skin Types, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Alcina For All Skin Types pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Alcina For All Skin Types čistilni gel z aloe vero in cinkom 150 ml
    Alcina For All Skin Types, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Alcina For All Skin Types pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: prijetno osvežuje nežno in temeljito umije cel obraz preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Vianek Moisturising tonik za obraz za suho in občutljivo kožo z izvlečkom ovsa 150 ml
    Vianek Moisturising, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Vianek Moisturising . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Vianek Moisturising čistilni losjon za obraz z vlažilnim učinkom z izvlečkom lapuha 150 ml
    Vianek Moisturising, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Vianek Moisturising z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke
  • Aveda Men Pure - Formance™ Firm Hold Gel gel za lase z UV faktorjem 150 ml
    Aveda Men Pure - Formance™ Firm Hold Gel, 150 ml, Stiling za moške, Izdelek za stajling Aveda Men Pure - Formance™ bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki nudi posebej močno utrjevanje ne obremenjuje las zagotavlja zdrav lesk Sestava: UV-filter veganski izdelek prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • I'm from Rice mehčalni in vlažilni tonik za intenzivno obnovitev in učvrstitev kože 150 ml
    I'm from Rice, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje I'm from Rice bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo takoj pomirja kožo preprečuje prekomerno sušenje kože kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Astra Make-up Skin nežna čistilna pena za obraz 150 ml
    Astra Make-up Skin, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Astra Make-up Skin pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži preprečuje suho kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Dermalogica Daily Skin Health Set Active Clay Cleanser čistilni gel s prebiotiki 150 ml
    Dermalogica Daily Skin Health Set Active Clay Cleanser, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dermalogica Daily Skin Health Set pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: preprečuje suho kožo regulira tvorbo kožnega sebuma nežno in temeljito umije cel obraz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • iUnik Centella nežna čistilna pena za občutljivo kožo 150 ml
    iUnik Centella, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože iUnik Centella je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži globinsko vlaži ne draži kože preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Alcina Repair Line regeneracijska maska za lase 150 ml
    Alcina Repair Line, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alcina Repair Line predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja strukturo las lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja lase po celi njihovi dolžini neguje dolžine oslabelih las krepi lasna vlakna deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • WoodenSpoon Baby & Family zaščitni losjon za sončenje SPF 30 150 ml
    WoodenSpoon Baby & Family, 150 ml, Otroška kozmetika za sončenje uniseks, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje WoodenSpoon Baby & Family bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, pa tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke ima vodoodporno teksturo preprečuje suho kožo hrani in neguje kožo koža je nežna in voljna za uporabo na telesu in obrazu je nežen do občutljive otroške kože Sestava: cinkov oksid – zagotavlja zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora izdelek je hipoalergen ne vsebuje kemičnega UV-filtra Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • Areon Home Parfume Nordic Forest aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Parfume Nordic Forest, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Parfume Nordic Forest prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • celimax Derma Nature Jojoba čistilno olje za odstranjevanje ličil proti črnim pikicam 150 ml
    celimax Derma Nature Jojoba, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože celimax Derma Nature je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože regulira tvorbo kožnega sebuma pripravek je nekomedogen popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nadaljujte, dokler se olje ne obarva belo. Nato sperite.
  • ma:nyo Cleansing Soda globinsko čistilna pena za zmanjšanje por in mat videz kože 150 ml
    ma:nyo Cleansing Soda, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože ma:nyo Cleansing Soda je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži deluje regeneracijsko regulira tvorbo kožnega sebuma preprečuje suho kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Fudge Prep Tri-Blo pripravno pršilo za popoln videz las 150 ml
    Fudge Prep Tri-Blo, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Fudge Prep Tri-Blo daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk lase pušča čudovito sijoče in vitalne kakovostno izboljša strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Kiehl's Dermatologist Solutions Clearly Corrective Brightening & Exfoliating Daily Cleanser posvetlitveni čistilni gel za vse tipe kože, vključno z ob
    Kiehl's Dermatologist Solutions Clearly Corrective Brightening & Exfoliating Daily Cleanser, 150 ml, Encimski pilingi za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Kiehl's Dermatologist Solutions pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • St. Moriz Fast Tan Mist hitro sušeča samoporjavitvena meglica 150 ml
    St. Moriz Fast Tan Mist, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo St. Moriz Fast Tan Mist vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: kožo obarva v rjavo in ji daje videz kot po sončenju vlaži in nahrani prekriva drobne pomanjkljivosti kožo mehča in gladi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Pred uporabo pretresite. Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico.
  • Areon Home Black Aqaumarine aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Black Aqaumarine, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Black Aqaumarine prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Medavita Beta Refibre krepilni serum za lase 150 ml
    Medavita Beta Refibre, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Medavita Beta Refibre daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja intenzivni sijaj obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase lase ščiti pred zunanjimi vplivi
  • Medavita Idol Vertigo Model Up Fluid stiling pripravek za kodraste lase 150 ml
    Medavita Idol Vertigo Model Up Fluid, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Medavita Idol Vertigo Model Up Fluid bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje ne obremenjuje las gladi daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Redken Pliable Paste stiling modelirna pasta za lase 150 ml
    Redken Pliable Paste, 150 ml, Paste za oblikovanje las uniseks, Pasta za lase Redken Pliable Paste bo postala vaš nepogrešljivi pomočnik pri vsakodnevnem oblikovanju las. Pričesko odlično utrdi in jo pomaga oblikovati. Lastnosti: močno utrjevanje enostaven in hiter nanos pričeski doda teksturo in obliko enostavno se spira lasem zagotavlja mat učinek Navodilo za uporabo: Preprečite stik z očmi. Ob stiku z očmi nemudoma temeljito sperite z vodo.
  • The Doctor Burdock Energy 5 Herbs Infused pršilo brez spiranja za lase 150 ml
    The Doctor Burdock Energy 5 Herbs Infused, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja The Doctor Burdock Energy 5 Herbs Infused daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: krepi lasna vlakna vlaži in hrani lase neguje dolžine oslabelih las lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • The Doctor Ginger + Caffeine Stimulating balzam brez spiranja v pršilu s kofeinom 150 ml
    The Doctor Ginger + Caffeine Stimulating, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja The Doctor Ginger + Caffeine Stimulating daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las lajša razčesavanje in oblikovanje hrani in regenerira lasna vlakna prijetno nadišavi lase aktivira lasne korenine povečuje gostoto in moč las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy hranilni balzam brez spiranja s keratinom 150 ml
    The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja The Doctor Keratin + Arginine + Biotin Maximum Energy daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje enostavna uporaba lajša razčesavanje las in njihovo nadaljnje urejanje hrani in regenerira lasna vlakna krepi lasna vlakna po uporabi so lasje nežni in svileni Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • The Doctor Panthenol + Apple Vinegar Reconstruction balzam brez spiranja v pršilu s pantenolom 150 ml
    The Doctor Panthenol + Apple Vinegar Reconstruction, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Uživajte v nežnih, nahranjenih in sijočih laseh po vsakem umivanju. Balzam brez spiranja The Doctor Panthenol + Apple Vinegar Reconstruction poskrbi za vse, ne da bi morali v kopalnici preživeti več časa, kot je nujno. Lastnosti: enostavna uporaba hrani in regenerira lasna vlakna celi in gladi površino lasu neguje dolžine oslabelih las vlaži in hrani lase po uporabi so lasje nežni in svileni Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • The Doctor Urea + Allantoin Hair Smoothness balzam brez spiranja v pršilu za glajenje in obnovo poškodovanih las 150 ml
    The Doctor Urea + Allantoin Hair Smoothness, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Uživajte v nežnih, nahranjenih in sijočih laseh po vsakem umivanju. Balzam brez spiranja The Doctor Urea + Allantoin Hair Smoothness poskrbi za vse, ne da bi morali v kopalnici preživeti več časa, kot je nujno. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje las in njihovo nadaljnje urejanje vlaži in hrani lase po uporabi so lasje nežni in svileni neguje dolžine oslabelih las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant gladilno in hranilno termo zaščitno mleko 150 ml
    Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske
  • Oriflame Sun 360 hladilni gel po sončenju za telo in obraz 150 ml
    Oriflame Sun 360, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Oriflame Sun 360 bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: zmanjšuje žgoč občutek in srbenje takoj pomirja kožo ima hladilni učinek lahko se uporablja za obraz in telo vlaži kožo Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu rahlo enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Syoss Max Hold vosek za stilsko oblikovanje las z ekstra močnim utrjevanjem 150 ml
    Syoss Max Hold, 150 ml, Stiling uniseks, Vosek za lase Syoss Max Hold popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo. Lastnosti: zanesljivo in močno oblikuje lase elegantno gladi posebej močno utrjevanje enostavno nanašanje dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Izdelek ogrejte v dlaneh in nanesite na suhe lase. Nato ustvarite pričesko s pomočjo prstov.
  • Eveline Cosmetics Matt My Day posvetlitvena čistilna pena 150 ml
    Eveline Cosmetics Matt My Day, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics Matt My Day pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ima antioksidacijske učinke prijetno osvežuje Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Eveline Cosmetics FaceMed+ vlažilni čistilni gel z aloe vero 150 ml
    Eveline Cosmetics FaceMed+, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics FaceMed+ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Pantene Pro-V Hydration SOS pršilo brez spiranja za lase 150 ml
    Pantene Pro-V Hydration SOS, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Pantene Pro-V Hydration SOS daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: prijetno nadišavi lase nudi privlačen lesk lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Origins Well Off® Fast and Gentle Eye Makeup Remover nežni odstranjevalec ličil za oči 150 ml
    Origins Well Off® Fast and Gentle Eye Makeup Remover, 150 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Origins Well Off® Fast and Gentle Eye Makeup Remover s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči kožo pušča svežo oftalmološko testiran preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo. Ne spirajte.
  • Dove Rich Nourishment hranilna krema za telo 150 ml
    Dove Rich Nourishment, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Dove Rich Nourishment , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi koži vrača udobje in vitalnost mehča in pomaga do svilnato gladke kože Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Proraso Green milo za britje v tubici 150 ml
    Proraso Green, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Green zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje ustvarja bogato peno prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Proraso Red milo za britje za trdo brado za brado 150 ml
    Proraso Red, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Red zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje pomirja kožo preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Za nanašanje uporabljajte čopič za britje, s katerim izdelek nanesete na moker obraz in vrat.
  • ANNEMARIE BÖRLIND LL REGENERATION nežno čistilno mleko 150 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND LL REGENERATION, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske
  • ANNEMARIE BÖRLIND LL REGENERATION vlažilni gel za obraz z osvežilnim učinkom 150 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND LL REGENERATION, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz ANNEMARIE BÖRLIND LL REGENERATION . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo obnavlja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Lobey Face Cleanser pena za umivanje za obraz 150 ml
    Lobey Face Cleanser, 150 ml, Čiščenje obraza uniseks, Pripravek za čiščenje kože Lobey Face Cleanser je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko ima antioksidacijske učinke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Dove Go Fresh Antiperspirant antiperspirant v pršilu Passion Fruit & Lemongrass 150 ml
    Dove Go Fresh Antiperspirant, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Go Fresh Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Lavera Basis Sensitiv nežna čistilna pena za občutljivo kožo 150 ml
    Lavera Basis Sensitiv, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lavera Basis Sensitiv pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: koža je na dotik nežna in voljna učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto pomirja draženje vlaži kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Joanna Professional Curls pena za lase za definicijo kodrov 150 ml
    Joanna Professional Curls, 150 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Joanna Professional daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko zagotavlja prožnost las hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Dr.Ceuracle Pro Balance kremasta čistilna pena s probiotiki 150 ml
    Dr.Ceuracle Pro Balance, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Dr.Ceuracle Pro Balance je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko ne draži kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Cosrx Full Fit Propolis tonik za obraz za posvetlitev in zgladitev kože 150 ml
    Cosrx Full Fit Propolis, 150 ml, Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Cosrx Full Fit Propolis. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: nudi dolgotrajen občutek udobja in čistosti kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi kožo dela mehko, svežo in sijočo osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na temeljito očiščeno in osušeno kožo obraza s pomočjo vatne blazinice.
  • Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong gel za lase z ekstra močnim utrjevanjem 150 ml
    Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling močno utrdi zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan prijetno diši Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Jimmy Choo I Want Choo parfumirani losjon za telo za ženske 150 ml
    Jimmy Choo I Want Choo, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Jimmy Choo I Want Choo poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik na koži ne pušča mastnih sledi skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser poživitveni čistilni gel proti gubam 150 ml
    Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože preprečuje suho kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Beauty Formulas Tea Tree čistilni piling za obraz za problematično kožo 150 ml
    Beauty Formulas Tea Tree, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Beauty Formulas Tea Tree . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Beauty Formulas Clear Skin Oil Control čistilni gel za mastno in problematično kožo 150 ml
    Beauty Formulas Clear Skin Oil Control, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Beauty Formulas Clear Skin pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil globinsko čiístilni tonik s Tea Tree olji 150 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Australian Bodycare Tea Tree Oil bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: pomirja in tonira vlaži in hrani kožo zmanjšuje znake aken odstranjuje pordelost kože Sestava: brez alkohola veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Medik8 Pore Cleanse Gel Intense čistilni gel za regulacijo sebuma 150 ml
    Medik8 Pore Cleanse Gel Intense, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Medik8 Pore Cleanse pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Medik8 Clarifying Foam eksfoliacijska čistilna pena 150 ml
    Medik8 Clarifying Foam, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Medik8 Clarifying Foam pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • RoC Mousse Nettoyante Énergisante osvežilna čistilna pena 150 ml
    RoC Mousse Nettoyante Énergisante, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože RoC Mousse Nettoyante Énergisante je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno osvežuje ne draži kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Medela Breastmilk Bottle with Teat steklenička za dojenčke 150 ml
    Medela Breastmilk Bottle with Teat, 150 ml, Cuclji za stekleničke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Medela Breastmilk Bottle with Teat . Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: otroku omogoča mirno in sproščeno pitje omogoča kombinacijo hranjenja po steklenički in dojenja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje povsem se prilagodi otroškim ustom Vsebina seta: steklenička za dojenčke 1 kos cucelj za stekleničko 1 kos
  • Collistar Smart Sun Protection Supertanning Concentrate Unguent SPF 10 koncentrirano mazilo SPF 10 150 ml
    Collistar Smart Sun Protection Supertanning Concentrate Unguent SPF 10, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Collistar Smart Sun Protection Supertanning Concentrate Unguent SPF 10 bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja spodbuja naraven proces porjavitve pripravek je vodoodporen krepi in podaljšuje porjavelost kože Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa.
  • Joanna Multi Blond Reflex posvetlitveni fluid v pršilu 150 ml
    Joanna Multi Blond Reflex, 150 ml, Izdelki za razbarvanje las za ženske, Pripravek Joanna Multi Blond Reflex učinkovito razbarva lase in odpravlja temne pigmente. Lastnosti: zagotavlja enakomerno posvetlitev nevtralizira nenaraven rumen odtenek enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Medik8 Press & Glow nežni eksfoliacijski tonik s postopnim sproščanjem 150 ml
    Medik8 Press & Glow, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Medik8 Press & Glow bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo pomirja in tonira Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh