Največja modna platforma v Sloveniji

Xplore oblačila, obutev in modni dodatki

105
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • ZVOČNIK KARAOKE XP8823 1000W, 3X MIKROFON
    Prenosni super zvočnik KARAOKE XPLORE XP8823 je visokokakovostni zvočnik, z zelo zmogljivim ojačevalnikom in visokokakovostnim pretvornikom in je popolni spremljevalec za vse vaše dogodivščine kjerkoli. S svojo močjo 1000 W bo prostor in okolico napolnil z lepim in čistim zvokom, katerega pa boste lahko nastavljali z mehanskim izenačevalnikom zvoka (EQ) Daljinski upravljalnik in LED zaslon z belo osvetlitvijo omogočata enostavno prilagajanje funkcij na daljavo. Vgrajen Bluetooth modul omogoča brezžičen prenos predvajane glasbe iz vseh tipov mobilnih naprav. Glasba se predvaja preko Bluetooth, USB ključa in spominske kartice micro SD. Zvočnik vsebuje TWS funkcijo, kar pomeni, da lahko brezžično povežete dva enaka zvočnika med seboj. Podrti formati so MP3 in WMA. Priložena sta dva mikrofona (žični) in (brezžični) tako, da lahko prepevate svoje najljubše pesmi in se lahko pomešate med občinstvo. V zvočnik je vgrajena polnilna baterija z močjo 12 V/7 A tako, da lahko zvočnik vzamete s seboj kamorkoli. V zvočnik sta vgrajena tudi ročaj in kolesa za lažji transport. Zahvaljujoč učinku plazemske disco LED svetlobe bo vaša zabava razsvetljena s čudovitimi barvami.
  • ZVOČNIK KARAOKE XP8800 PACHA 3, 250W, TWS
    Karaoke prenosni zvočnik + žični mikrofon BT-Wireless 5.0 BT-Wireless domet: do 10m Podpora A2DP Sprejema AUDIO signal in upravlja AUDIO naprave. TWS (True Wireless Stereo) funkcija (možnost brezžičnega povezovanja dveh enakih zvočnikov) Vhod za microSD kartico (do32GB) Podpora predvajanja in snemanja na USB ključ Podprti formati: MP3 in WMA Vgrajen FM radio: 87.5 MHz-108 MHz AUX-IN vhod 3.5mm Močan 2x4’’ (10,2cm) zvočnik 250W makismalne glasbene moči Mikrofon: 1x žični Vgrajeni DISCO LED LIGHT efekti 1x6,3mm jack vhod, za priklop mikrofona LED zaslon z rdečo osvetlitvijo Napajanje: DC 5V / 2A Vgrajena polnilna baterija 3.7V / 4500mAh Polnjenje: 5V ± 0.05V/USB ; 0,5A-2A USB Type-C Velikost zvočnika: 213mm x 195mm x 425mm Dodan daljinski upravljalec Atraktiven dizajn
  • XP8809 KARAOKE ZVOČNIK XPLORE
    Odličen zvočnik za na pot ali doma. Zmogljiva polnilna baterija in mikrofon vam ponudita izvajanje različnih dogodkov, kjerkoli in kadarkoli. XP8808 je enak zvočnik kot xp8809 le da nima LED svetlobnih efektov.
  • DRON X10 XP9602 MODER DRON XPLORE HAWK X10
    DRON HAWK X10 XP9602 vas navduši z svojo kompaktnostjo. Njegov premer je 11cm, prav zato ima odlično stabilnost in mirno, kontrolirano letenje. Primeren za notranjo uporabo ali zunanjo na krajše razdalje. Propelerji so iz vseh strani, obdani z edinstveno lahko plastično kletko, katera ščiti DRON HAWK X10 XP9602, pred poškodbami, v primeru trka ob predmet/steno. Kar podaljša njegovo življenjsko dobo. V primeru, da pa se poškoduje kakšen propeler pa so zraven v paketu dodani tudi izvijač ter rezervni propelerji. Enostavno ga povežete s priloženim daljinskim upravljalcem in že je pripravljen za atraktivne polete. Na sprednji strani ima vgrajeno led svetilko s hladno belim snopom svetlobe, za lažje polete v temnejših prostorih. Podpira funkcijo FLIP, ki ga naredi v smer ki jo sami določite oziroma v katerokoli smer je obrnjen. V pravo smer vas usmerjajo LED indikatorji v modri in rdeči barvi. Podpira tudi auto HOLD funkcijo s pritiskom na en gumb (točkovno lebdenje), ki tudi uravnava postavitev drona v zraku kar je odlično za začetnike.
  • SKATY XP9810 TORBICA XPLORE ZA SKIRO
    Visokokakovostna torbica za električen skiro SKATY ki jo pritrdimo na krmilo skiroja. Torbica je vodotesna proti dežju. Tako da vaše dragocenosti ne bodo prišle v stik z vodo.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh