Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

1440
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Wella Professionals Eimi Texture Touch stiling ilovica za lase z mat učinkom 75 ml
    Wella Professionals Eimi Texture Touch, 75 ml, Gline za modeliranje za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Texture Touch bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: naravno utrjuje mat učinek ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
  • Wella Professionals Eimi Just Brilliant balzam za sijaj in mehkobo las 75 ml
    Wella Professionals Eimi Just Brilliant, 75 ml, Pomade za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Just Brilliant bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje zagotavlja zdrav lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Eucerin AtopiControl krema za roke za suho do atopično kožo z izvlečkom ovsa 75 ml
    Eucerin AtopiControl, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Eucerin AtopiControl . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: ščiti kožo preprečuje suho kožo Vlaži in hrani kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eucerin UreaRepair PLUS krema za roke za suho kožo 5% Urea 75 ml
    Eucerin UreaRepair PLUS, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Eucerin UreaRepair PLUS. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija preprečuje suho kožo ščiti kožo ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • L’Oréal Paris Magic Retouch pršilo za takojšnje prekritje narastka odtenek Golden Brown 75 ml
    L’Oréal Paris Magic Retouch, 75 ml, Barve za lase za ženske, Barva za narastek v pršilu L’Oréal Paris Magic Retouch vam pomaga takoj prekriti narastek ali sive lase, poenotiti barvne odtenke in je obstojna do naslednjega pranja. Lastnosti: prekriva in zakrije narastek prekriva tudi sive lase mehča barvni prehod las enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite na potrebne predele, predvsem na konice las. Počakajte trenutek, da se posuši.
  • Eisenberg J’OSE deo-stik za ženske 75 ml
    Eisenberg J’OSE, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Eisenberg J’OSE sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dopolnjuje dišavo iz iste linije dermatološko testirano Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Eisenberg Homme Complexe Anti-Âge učvrstitvena krema proti gubam 75 ml
    Eisenberg Homme Complexe Anti-Âge, 75 ml, Nega za dan in noč za moške, Lastnosti: preprečuje predčasno staranje kože
  • Eisenberg Homme Gel Après-Rasage Apaisant pomirjajoči gel za po britju 75 ml
    Eisenberg Homme Gel Après-Rasage Apaisant, 75 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Eisenberg Homme Gel Après-Rasage Apaisant bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo globinsko vlaži kožo odstranjuje žgoč občutek preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Eisenberg Homme Exfoliant Visage Purifiant čistilni piling gel z mikro kroglicami 75 ml
    Eisenberg Homme Exfoliant Visage Purifiant, 75 ml, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eisenberg Homme pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo deluje regeneracijsko prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Eisenberg Homme Concentré Matifiant Régulateur lahka matirajoča krema za obraz 75 ml
    Eisenberg Homme Concentré Matifiant Régulateur, 75 ml, Dnevna nega za moške, Nega za obraz Eisenberg Homme Concentré Matifiant Régulateur vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: intenzivno vlaži deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Eisenberg Classique Masque Hydratation Totale vlažilna in antioksidacijska maska za obraz 75 ml
    Eisenberg Classique Masque Hydratation Totale, 75 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eisenberg Classique Masque Hydratation Totale bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje ne draži kože koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Lacalut Aktiv zobna pasta proti paradontozi 75 ml
    Lacalut Aktiv, 75 ml, Proti paradontozi za moške, Zobna pasta Lacalut Aktiv je učinkovita preventiva proti krvavenju in umikanju dlesni. Lastnosti: zmanjšuje krvavenje dlesni osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2–3-krat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Lacalut Sensitive pasta za občutljive zobe 75 ml
    Lacalut Sensitive, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta za občutljive zobe Lacalut Sensitive zagotavlja, da boste okušali mrzle ali vroče napitke brez neprijetnega občutka. Poslovite se od povečane občutljivosti zob. Lastnosti: neguje odkrite zobne vratove krepi zobe zmanjša občutljivost zob Navodilo za uporabo: Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko.
  • L’Oréal Paris Elnett Satin lak za lase za sijaj 75 ml
    L’Oréal Paris Elnett Satin, 75 ml, Sijaji za lase za ženske, Lak za lase L’Oréal Paris Elnett Satin bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: močno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz lasem daje vitalnost in sijaj pripravek je prijazen do las ščiti pred UV-sevanjem Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Pino Silvestre Pino Silvestre Original toaletna voda za moške 75 ml
    Pino Silvestre Pino Silvestre Original, 75 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Pino Silvestre Pino Silvestre Original . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. aromatična dišava z zeliščnimi toni do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Chanson d'Eau Original dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
    Chanson d'Eau Original, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Chanson d'Eau Original sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • G.U.M Hydral zobna pasta 75 ml
    G.U.M Hydral, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta G.U.M Hydral vlaži ustno votlino in odpravlja suhost v ustih, ki povečuje tveganje za nastanek zobne gnilobe in infekcij. Lastnosti: blaži občutek suhosti v ustih podpira ponovno mineralizacijo sklenine preprečuje nastanek kariesa zagotavlja olajšanje pri občutku suhosti Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Eveline Cosmetics Total Action krema za roke in nohte 8 v 1 75 ml
    Eveline Cosmetics Total Action, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Eveline Cosmetics Total Action . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka obnavlja blaži znake staranja kože preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Versace Eau Fraîche deo-stik za moške 75 ml
    Versace Eau Fraîche, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Versace Eau Fraîche sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Rasasi La Yuqawam Tobacco Blaze parfumska voda za moške 75 ml
    Rasasi La Yuqawam Tobacco Blaze, 75 ml, Parfumske vode za moške, Najsi vas čaka pomemben službeni sestanek, zabava s prijatelji ali večerja z usodno žensko, parfumska voda za moške Rasasi La Yuqawam Tobacco Blaze je vedno odlična izbira. Podpre vašo samozavest vedno, kadar boste želeli zažareti. orientalska dišava usnjena dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen topla dišava, idealna za hladno vreme edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Colgate Max White One zobna pasta za beljenje zob 75 ml
    Colgate Max White One, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Colgate Max White One je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami prijazna do zobne sklenine osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko. Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • Colgate Max White Expert Original zobna pasta za beljenje zob 75 ml
    Colgate Max White Expert Original, 75 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Colgate Max White Expert Original je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe osvežuje zadah prijazna do zobne sklenine Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • CutisHelp Mimi konopljina dnevna krema proti ekcemu za otroke od rojstva 75 ml
    CutisHelp Mimi, 75 ml, Posebna nega za kožo za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek CutisHelp Mimi bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: pomirja draženje učinkovito nahrani vlaži in mehča otroško kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Dr. Hauschka Body Care pomirjajoče olje za telo s sivko 75 ml
    Dr. Hauschka Body Care, 75 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Dr. Hauschka Body Care bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko vidno mehča kožo izenačuje barvni odtenek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Sebamed Body Care dezodorant v pršilu 24 ur 75 ml
    Sebamed Body Care, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Sebamed Body Care prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito dodaja svežino ne ovira naravnih telesnih procesov dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • M2 Beauté Facial Care pršilo za obraz z regeneracijskim učinkom 75 ml
    M2 Beauté Facial Care, 75 ml, Meglice za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • M2 Beauté Facial Care pršilo za obraz z vitaminom C 75 ml
    M2 Beauté Facial Care, 75 ml, Meglice za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Colgate Total Whitening zobna pasta za beljenje zob 75 ml
    Colgate Total Whitening, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Colgate Total Whitening zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: beli zobe prijazna do zobne sklenine osvežuje zadah zanesljivo čisti zobe Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Rasasi La Yuqawam Orchid Prairie parfumska voda za ženske 75 ml
    Rasasi La Yuqawam Orchid Prairie, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Rasasi La Yuqawam Orchid Prairie je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. orientalska dišava cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Declaré Body Care dezodorant roll-on 24 ur 75 ml
    Declaré Body Care, 75 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Declaré Body Care prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito ne draži kože Sestava: brez alkohola brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Playboy Play it Wild dezodorant v razpršilu za moške 75 ml
    Playboy Play it Wild, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Playboy Play it Wild sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Eisenberg Classique Exfoliant Lissant Express gladilni piling za obraz z vitaminom E 75 ml
    Eisenberg Classique Exfoliant Lissant Express, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Eisenberg Classique Exfoliant Lissant Express. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo
  • Eisenberg Classique Masque Fondant Réparateur pomirjajoča in regeneracijska maska za občutljivo kožo 75 ml
    Eisenberg Classique Masque Fondant Réparateur, 75 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eisenberg Classique Masque Fondant Réparateur bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: ne draži kože globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja
  • Sylveco Face Care piling za obraz za zmanjšanje por in mat videz kože 75 ml
    Sylveco Face Care, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Sylveco Face Care za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo kožo matira Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Sensodyne Advanced Clean zobna pasta s fluoridom za popolno zaščito zob 75 ml
    Sensodyne Advanced Clean, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Sensodyne Advanced Clean nudi popolno nego vaših zob in dlesni ter pušča prijeten svež zadah. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob ščiti pred zobno gnilobo in oblogami vzdržuje svež zadah Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Blend-a-med 3D White zobna pasta z belilnim učinkom 75 ml
    Blend-a-med 3D White, 75 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Blend-a-med 3D White je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe prijazna do zobne sklenine osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno.
  • Sylveco Face Care encimski piling za obraz 75 ml
    Sylveco Face Care, 75 ml, Encimski pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Sylveco Face Care za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Biotherm Homme Aquapower vlažilna nega za suho kožo 75 ml
    Biotherm Homme Aquapower, 75 ml, Izdelki za po britju za moške, Nega za obraz Biotherm Homme Aquapower vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo po britju preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Neutrogena Norwegian Formula® krema za roke, ki se hitro absorbira 75 ml
    Neutrogena Norwegian Formula®, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Neutrogena Norwegian Formula® . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija ne pušča mastnih sledi koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Sensai Prime Solution vlažilni in hranilni serum 75 ml
    Sensai Prime Solution, 75 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Creed Love in White parfumska voda za ženske 75 ml
    Creed Love in White, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Creed Love in White , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Creed Spring Flower parfumska voda za ženske 75 ml
    Creed Spring Flower, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Creed Spring Flower je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. cvetlična dišava sadna dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Clinique For Men™ Antiperspirant Deodorant Roll-On dezodorant roll-on 75 ml
    Clinique For Men™ Antiperspirant Deodorant Roll-On, 75 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Clinique For Men™ Antiperspirant Deodorant Roll-On prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Creed Love in Black parfumska voda za ženske 75 ml
    Creed Love in Black, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Creed Love in Black je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. cvetlična dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Creed Acqua Fiorentina parfumska voda za ženske 75 ml
    Creed Acqua Fiorentina, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Creed Acqua Fiorentina vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ecodenta Sensitive CBD bioaktivna zobna pasta s CBD-jem 75 ml
    Ecodenta Sensitive CBD, 75 ml, Za občutljive zobe uniseks, Zobna pasta za občutljive zobe Ecodenta Sensitive CBD zagotavlja, da boste okušali mrzle ali vroče napitke brez neprijetnega občutka. Poslovite se od povečane občutljivosti zob. Lastnosti: ščiti pred zobno gnilobo in oblogami vzdržuje svež zadah krepi zobe Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Goldwell Dualsenses Color obnovitveni balzam za barvane lase 75 ml
    Goldwell Dualsenses Color, 75 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Color daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne poudarja intenzivnost barve Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno po dolžini las. Ne spirajte.
  • Rilastil Aqua vlažilna maska s hialuronsko kislino 75 ml
    Rilastil Aqua, 75 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Rilastil Aqua bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži osvetljuje in osvežuje koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Versace Eros deo-stik v škatlici za moške 75 ml
    Versace Eros, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Versace Eros sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Colgate Max White Charcoal zobna pasta za beljenje zob 75 ml
    Colgate Max White Charcoal, 75 ml, Belilne paste uniseks, Zobna pasta Colgate Max White Charcoal je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • BlanX O3X Toothpaste naravna zobna pasta za nežno beljenje zob in zaščito zobne sklenine 75 ml
    BlanX O3X Toothpaste, 75 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta BlanX O3X Toothpaste je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami z majhno abrazijo prijazna do zobne sklenine osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko.
  • Parodontax Ultra Clean zobna pasta proti krvavitvi dlesni in parodontozi 75 ml
    Parodontax Ultra Clean, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Parodontax Ultra Clean je učinkovita preventiva proti krvavenju in umikanju dlesni. Lastnosti: zmanjšuje krvavenje dlesni osvežuje zadah ščiti pred nastajanjem zobnih oblog Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj 2–3-krat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Playboy New York dezodorant v razpršilu za moške 75 ml
    Playboy New York, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Playboy New York sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Clinique Aromatics Elixir™ Antiperspirant-Deodorant dezodorant roll-on za ženske 75 ml
    Clinique Aromatics Elixir™ Antiperspirant-Deodorant, 75 ml, Deodoranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Clinique Aromatics Elixir™ Antiperspirant-Deodorant sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Sachajuan Finish Cream Shape and Moisturize stiling krema z vlažilnim učinkom 75 ml
    Sachajuan Finish Cream Shape and Moisturize, 75 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Sachajuan Finish Cream zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene zagotavlja vlaženje in sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice umitih las in razčešite. Ne spirajte.
  • Memo African Leather parfumska voda uniseks 75 ml
    Memo African Leather, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Memo African Leather je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. usnjena dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni uniseks – za moške in za ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Ziaja Men balzam za po britju za moške 75 ml
    Ziaja Men, 75 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Ziaja Men bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo globinsko vlaži kožo preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Franck Olivier Sunrise toaletna voda za moške 75 ml
    Franck Olivier Sunrise, 75 ml, Toaletne vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi toaletna voda za moške Franck Olivier Sunrise . Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Avon Foot Works Classic piling krema za noge 75 ml
    Avon Foot Works Classic, 75 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Avon Foot Works Classic odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: celi razpokano kožo popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Sperite.
  • Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay glina za modeliranje za fiksacijo in obliko 75 ml
    Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay, 75 ml, Gline za modeliranje za lase za moške, Stiling pripravek Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Clay bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja mat videz pričeski doda teksturo in obliko Sestava: brez silikonov veganski izdelek prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
  • Playboy Endless Night dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
    Playboy Endless Night, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske
  • Prêt à Porter Prêt à Porter dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
    Prêt à Porter Prêt à Porter, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Prêt à Porter Prêt à Porter prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Lacoste L'Homme Lacoste deo-stik za moške 75 ml
    Lacoste L'Homme Lacoste, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Lacoste L'Homme Lacoste sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Elmex Caries Protection Whitening zobna pasta za beljenje zob s fluoridom 75 ml
    Elmex Caries Protection Whitening, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Elmex Caries Protection Whitening krepi zobno sklenino in tako ščiti vaše zobe pred zobno gnilobo in povečano občutljivostjo. Lastnosti: utrjuje zobno sklenino beli zobe osvežuje zadah neguje dlesni Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Clinique For Men™ Post-Shave Soother pomirjujoči balzam za po britju 75 ml
    Clinique For Men™ Post-Shave Soother, 75 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Clinique For Men™ Post-Shave Soother bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo globinsko vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Elemis Superfood Vital Veggie Mask hranilna maska za posvetlitev in zgladitev kože 75 ml
    Elemis Superfood Vital Veggie Mask, 75 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Elemis Superfood Vital Veggie Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani odstranjuje odmrle kožne celice celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Swiss Arabian Shaghaf Oud parfumska voda uniseks 75 ml
    Swiss Arabian Shaghaf Oud, 75 ml, Parfumske vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške Swiss Arabian Shaghaf Oud . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. orientalska dišava gurmanska dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Juvena Rejuven® Men trdi dezodorant brez aluminijevih soli 24 ur 75 ml
    Juvena Rejuven® Men, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Juvena Rejuven® Men je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: dodaja svežino Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Versace Jeans Blue toaletna voda za moške 75 ml
    Versace Jeans Blue, 75 ml, Toaletne vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška toaletna voda Versace Jeans Blue bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. aromatična dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen za vsakodnevno uporabo, še posebej v toplem vremenu dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Versace Jeans Red toaletna voda za ženske 75 ml
    Versace Jeans Red, 75 ml, Toaletne vode za ženske, Toaletna voda Versace Jeans Red vas bo s svojo čutno aromo ponesla v čaroben orientalski vrt poln cvetočih rož. cvetlična dišava za sodobno samozavestno žensko za uporabo vsak dan
  • The Body Shop Hemp hranilna maska 75 ml
    The Body Shop Hemp, 75 ml, Kremne maske za moške, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz The Body Shop Hemp bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože
  • NIP+FAB Glycolic Fix 10% piling za obraz 75 ml
    NIP+FAB Glycolic Fix 10%, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske
  • Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfumska voda za ženske 75 ml
    Roberto Cavalli Paradiso Azzurro, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Roberto Cavalli Paradiso Azzurro vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Molinard Vanille parfumska voda za ženske 75 ml
    Molinard Vanille, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska parfumska voda Molinard Vanille . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava za sodobno samozavestno žensko poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Jeanne en Provence Lavande Gourmande vlažilna krema za roke 75 ml
    Jeanne en Provence Lavande Gourmande, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Jeanne en Provence Lavande Gourmande . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dermalogica AGE smart multivitaminski segrevalni piling za obraz 75 ml
    Dermalogica AGE smart, 75 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Dermalogica AGE smart . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • Colgate Advanced White belilna zobna pasta proti madežem na zobni sklenini 75 ml
    Colgate Advanced White, 75 ml, Belilne paste za moške, Zobna pasta Colgate Advanced White je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Signal Herbal Fresh zobna pasta 75 ml
    Signal Herbal Fresh, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta Signal Herbal Fresh nudi popolno nego vaših zob in dlesni ter pušča prijeten svež zadah. Lastnosti: osvežuje zadah čisti zobe ščiti pred zobnim kariesom neguje dlesni Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku. Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Gehwol Med mazilo za razpokane noge 75 ml
    Gehwol Med, 75 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Gehwol Med odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: popolno mehča in hrani celi razpokano kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Gehwol Med intenzivna dezodorantna krema z dolgoobstojno zaščito za noge 75 ml
    Gehwol Med, 75 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Gehwol Med odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: zmanjšuje neprijeten vonj stopala bodo čudovito odišavljena ima regeneracijske učinke popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Gehwol Med krema za noge za suho in občutljivo kožo 75 ml
    Gehwol Med, 75 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Gehwol Med odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo ima regeneracijske učinke zmanjšuje neprijeten vonj popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Dr Irena Eris Cleanology encimski piling za občutljivo in suho kožo 75 ml
    Dr Irena Eris Cleanology, 75 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Dr Irena Eris Cleanology . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice ne suši kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži učinkovito obnavlja kožo gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • David Beckham Classic Blue dezodorant v razpršilu za moške 75 ml
    David Beckham Classic Blue, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant David Beckham Classic Blue sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Lacalut White zobna pasta z belilnim učinkom 75 ml
    Lacalut White, 75 ml, Zobne paste za moške, Zobna pasta za kadilce Lacalut White ima intenziven belilni učinek. Odstranjuje površinsko obarvanje zob in preprečuje nadaljnje usedanje. Lastnosti: beli zobe utrjuje sklenino odstranjuje madeže po kajenju ščiti pred nastajanjem zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Pasta naj se uporablja vsaj dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer ali po vsakem obroku.
  • Memo French Leather parfumska voda uniseks 75 ml
    Memo French Leather, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda Memo French Leather je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. usnjena dišava cvetlična dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Colgate Max White Limited Edition osvežilna zobna pasta limitirana edicija 75 ml
    Colgate Max White Limited Edition, 75 ml, Belilne paste uniseks, Zobna pasta Colgate Max White Limited Edition je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe osvežuje zadah neguje dlesni čisti zobe revitalizira in neguje dlesni mineralizira ustno sklenino Navodilo za uporabo: Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) krema za noge 75 ml
    Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn), 75 ml, kreme za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo popolno mehča in hrani ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Ne spirajte.
  • Biorepair Plus Total Protection pasta za krepitev zobne sklenine 75 ml
    Biorepair Plus Total Protection, 75 ml, Za krepitev zobne sklenine za moške, Zobna pasta Biorepair Plus Total Protection zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe neguje dlesni zmanjšuje nastajanje zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko. Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Roccobarocco Fashion Man toaletna voda za moške 75 ml
    Roccobarocco Fashion Man, 75 ml, Toaletne vode za moške
  • Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp parfumska voda za ženske 75 ml
    Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp, 75 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Rasasi La Yuqawam Jasmine Wisp je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. sadna dišava sladka dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Rasasi La Yuqavam Ambergris Showers parfumska voda za moške 75 ml
    Rasasi La Yuqavam Ambergris Showers, 75 ml, Parfumske vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška parfumska voda Rasasi La Yuqavam Ambergris Showers . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. usnjena dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Wella Professionals Eimi Rugged Texture matirajoča pasta za obliko 75 ml
    Wella Professionals Eimi Rugged Texture, 75 ml, Paste za oblikovanje las za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Rugged Texture bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Wella Professionals Eimi Grip Cream stiling krema fleksibilna učvrstitev 75 ml
    Wella Professionals Eimi Grip Cream, 75 ml, Gline za modeliranje za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Grip Cream bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Tołpa Dermo Face Hydrativ intenzivni vlažilni serum 75 ml
    Tołpa Dermo Face Hydrativ, 75 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Tołpa Dermo Face Hydrativ bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto odstranjuje znake utrujenosti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Al Haramain Portfolio Royale Stallion parfumska voda uniseks 75 ml
    Al Haramain Portfolio Royale Stallion, 75 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Al Haramain Portfolio Royale Stallion je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni začimbna dišava uniseks – za moške in za ženske edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Neutrogena Norwegian Formula® vlažilna krema za roke 75 ml
    Neutrogena Norwegian Formula®, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Neutrogena Norwegian Formula® . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh