Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

311
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Schwarzkopf Professional Strait Styling Glatt set za ravnanje las 0 3 kos
    Schwarzkopf Professional Strait Styling Glatt, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Pripravek za trajno Schwarzkopf Professional Strait Styling Glatt ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Vsebina seta: Hair Straightener 82 ml Neutralising Balm 2x40 ml Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh lase pušča lepe in zdrave na pogled samo za profesionalno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom. Samo za profesionalno uporabo.
  • Brazil Keratin Coconut Christmas Set božični darilni set (za suhe in poškodovane lase)
    Brazil Keratin Coconut Christmas Set, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Brazil Keratin Coconut Christmas Set. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 100 ml 300 ml 300 ml Lastnosti: intenzivno vlaži odličen za darilo razveselil bo vsako žensko za suhe lase za poškodovane lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Eggo Magic Pads pralne blazinice za odstranjevanje ličil pink 3 kos
    Eggo Magic Pads, 3 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Blazinice za odstranjevanje ličil Eggo Magic Pads bodo pomagale z obraza obrisati vsa ličila, očistiti kožo in jo pripraviti na naslednji korak nege obraza. Lastnosti: ne draži občutljive kože za vsakodnevno nego obraza blazinica je pralna – za večkratno uporabo gladka površina, prijazna do kože alternativa blazinicam za odstranjevanje ličil za enkratno uporabo pazi na vaš denar in življenjsko okolje
  • Brushworks Assorted Complexion samolepilni trak za prsi 3 kos
    Brushworks Assorted Complexion, 3 kos, Nega dekolteja in oprsja za ženske
  • Sigma Beauty Brush Set Magical Eye Set čopičev s torbico
    Sigma Beauty Brush Set Magical Eye, 3 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Sigma Beauty Brush Set Magical Eye. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: E70 Medium Angled Shading čopič za senčila za oči 1 kos E38 Diffused Crease čopič za oči kotni 1 kos E30 Pencil čopič za ličenje oči 1 kos torbica 1 kos Lastnosti: v čudovitem pakiranju za popolno poudarjene oči odličen za darilo Sestava: veganski izdelek dodatna razkošna torbica iz sintetičnih vlaken
  • essence easy & WOW darilni set Light(za obrvi) odtenek
    essence easy & WOW, Maskare in geli za obrvi za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom essence easy & WOW. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: puder za obrvi 2,3 g fiksacijski gel za obrvi 9 ml svinčnik za obrvi s krtačko 0,2 g Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko odličen za darilo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Craze INKEE Rainbow Multipack šumeče kroglice za kopel z mandljevim oljem 3 kos
    Craze INKEE Rainbow Multipack, 3 kos, Kopanje otrok za otroke, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Craze INKEE Rainbow Multipack vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: prijetno diši Vlaži in hrani kožo ustvarja bogato peno igriv otroški motiv krepi odpornost kože Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Real Techniques Original Collection Prep britev za obraz 3 kos
    Real Techniques Original Collection Prep, 3 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Real Techniques Original Collection Prep bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bo Jungle B-Animal sestavljanka Panda/Elephant/Lion 3 kos
    Bo Jungle B-Animal, 3 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Bo Jungle B-Animal vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: igračo je mogoče sestavljati in razstavljati razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov
  • Matchstick Monkey Animal Teether Gift Set darilni set Giraffe Gigi, Lion Luda, Monkey Mint(za otroke)
    Matchstick Monkey Animal Teether Gift Set, 3 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo Matchstick Monkey Animal Teether Gift Set z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob grizalo je lahko omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam
  • Sebastian Professional Dark Oil darilni set (za sijaj in mehkobo las)
    Sebastian Professional Dark Oil, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Sebastian Professional Dark Oil. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: vlažilni šampon za sijaj in mehkobo las 250 ml vlažilni balzam za sijaj in mehkobo las 250 ml regeneracijsko olje za lase 95 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja razveselil bo vsako žensko lasem zagotavlja sijaj lasem zagotavlja žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Munchkin Stay Put skledica s priseskom 6 m+ 3 kos
    Munchkin Stay Put, 3 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Munchkin Stay Put je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane odporna na padce nedrseča izvedba primerno za potovanja oblika, ki omogoča enostaven oprijem odličen za učenje samostojnega hranjenja
  • SOFTdent Bamboo Soft - 3 pack bambusova zobna ščetka 3 kos
    SOFTdent Bamboo Soft - 3 pack, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka SOFTdent Bamboo Soft - 3 pack ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • SOFTdent Bamboo Medium - 3 pack bambusova zobna ščetka 3 kos
    SOFTdent Bamboo Medium - 3 pack, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka SOFTdent Bamboo Medium - 3 pack ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • GLOV Barbie Scrunchies elastike za lase vrsta Pink Panther 3 kos
    GLOV Barbie Scrunchies, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase GLOV Barbie zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ima izvirno obliko Navodilo za uporabo: Uporabljajte kot klasične elastike za lase za ustvarjanje čopov, kit in drugih pričesk.
  • Schwarzkopf Professional Strait Styling Glatt set za ravnanje las 1 3 kos
    Schwarzkopf Professional Strait Styling Glatt, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Pripravek za trajno Schwarzkopf Professional Strait Styling Glatt ustvarja privlačne kodre, ki se obdržijo resnično dolgo. Vsebina seta: Hair Straightener 1 82 ml Neutralising Balm 2x40 ml Lastnosti: zagotavlja temeljito nego po trajni samo za profesionalno uporabo pripravek je primeren tudi za barvane lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom. Sledite navodilom v embalaži.
  • KERASILK Specialists Recovery Set darilni set (z regeneracijskim učinkom)
    KERASILK Specialists Recovery Set, 3 kos, Dišeče sveče za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom KERASILK Specialists Recovery Set. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 200 ml 75 ml Captivating Luminous Warm 1 Ks Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik odličen za darilo Sestava: brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Matchstick Monkey Animal Snack Mat jedilni set Monkey, Lion & Giraffe(za otroke)
    Matchstick Monkey Animal Snack Mat, 3 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Matchstick Monkey Animal Snack Mat je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: nedrseča izvedba otroški motiv idealna prva posoda za dojenčka
  • NEONAIL Futuro Dust Collector Filter Set filtrirni vložek 3 kos
    NEONAIL Futuro Dust Collector Filter Set, 3 kos, Modeliranje nohtov za ženske
  • The Ordinary The Daily Set darilni set (z vlažilnim učinkom)
    The Ordinary The Daily Set, 3 kos, Čiščenje obraza za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set The Ordinary The Daily Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo intenzivno vlaži gladi gubice obnavlja prožnost kože kožo pušča žametno mehko na dotik ne pušča mastnega občutka za temeljito čiščenje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na suh obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Z dlanmi serum nežno vtrite v kožo obraza, dokler se popolnoma ne vpije. Najprej opravite test tolerance.
  • Brushworks Make-up Remover Cloths Make up Remover Cloths brisača za odstranjevanje ličil
    Brushworks Make-up Remover Cloths Make up Remover Cloths, 3 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Blazinice za odstranjevanje ličil Brushworks Make-up Remover Cloths bodo pomagale z obraza obrisati vsa ličila, očistiti kožo in jo pripraviti na naslednji korak nege obraza. Lastnosti: pomaga odstranjevati make-up in čistiti kožo alternativa blazinicam za odstranjevanje ličil za enkratno uporabo pazi na vaš denar in življenjsko okolje ekonomsko pakiranje Sestava: veganski izdelek
  • Beautifly Silk Hair Elastic set svilena elastika za lase
    Beautifly Silk Hair Elastic set, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase Beautifly Silk Hair Elastic set zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: za vse tipe las odličen za darilo razveselil bo vsako žensko prijazen do las na laseh ne pušča odtisov izdelek je dostopen v več velikostih ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Sebastian Professional Penetraitt darilni set (za poškodovane in kemično obdelane lase)
    Sebastian Professional Penetraitt, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Sebastian Professional Penetraitt. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: šampon za poškodovane in kemično obdelane lase 250 ml balzam za poškodovane in kemično obdelane lase 250 ml večnamensko pršilo za zdrave in lepe lase 100 ml Lastnosti: razveselil bo vsako žensko nega za lepe lase, polne življenja za poškodovane lase izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Twistshake Feeding Spoons žlička White 4 m+ 3 kos
    Twistshake Feeding Spoons, 3 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Twistshake Feeding Spoons je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane odporna na padce primerno za potovanja oblika, ki omogoča enostaven oprijem
  • Brazil Keratin Set Miss Coconut darilni set (z regeneracijskim učinkom)
    Brazil Keratin Set Miss Coconut, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Brazil Keratin Set Miss Coconut . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 300 ml 300 ml 100 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za regeneracijo in prehrano las razveselil bo vsako žensko možnost sestavljanja dnevne rutine Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Brazil Keratin Set Chocolate darilni set(s kakavovim maslom)
    Brazil Keratin Set Chocolate, 3 kos, Balzami brez spiranja za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Brazil Keratin Set Chocolate. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za poškodovane lase vlaži in hrani lase zagotavlja očarljiv lesk po uporabi so lasje nežni in svileni odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Brazil Keratin Set Argan darilni set (za suhe, obremenjene lase)
    Brazil Keratin Set Argan, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Brazil Keratin. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 300 ml 300 ml 100 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za suhe lase zagotavlja potrebno vlaženje lepo diši odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Brazil Keratin Set Coconut darilni set (za poškodovane lase)
    Brazil Keratin Set Coconut, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Brazil Keratin Set Coconut se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Vsebina seta: 300 ml 300 ml 100 ml Lastnosti: odličen za darilo celotna rutina za lepoto vaših las za poškodovane lase razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Brazil Keratin Bio Volume darilni set (za volumen las)
    Brazil Keratin Bio Volume, 3 kos, Šamponi za ženske, Vsebina seta: 300 ml 300 ml 100 ml
  • Philips AquaShield GoZero Adventure nadomestni filtri AWP295/58 3 kos
    Philips AquaShield GoZero Adventure, 3 kos, Fitnes oprema uniseks, Lastnosti: idealna za trening in potovanja
  • Philips AquaShield Micro X-Clean AWP211/58 nadomestni filtri 3 kos
    Philips AquaShield Micro X-Clean AWP211/58, 3 kos, Fitnes oprema uniseks
  • Bright Starts Chill & Teethe Pretty in Pink grizalo 3 m+ 3 kos
    Bright Starts Chill & Teethe Pretty in Pink, 3 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo Bright Starts Chill & Teethe Pretty in Pink z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob material je odporen proti ugrizom grizalo je lahko omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam primerno za potovanja hladilni učinek
  • Disney Minnie Hair Accessories set dodatkov za lase za otroke 3 kos
    Disney Minnie Hair Accessories, 3 kos, Otroški dodatki za lase za otroke, Otroški repki kar vabijo k okrasitvi. Dodatek za lase Disney Minnie Hair Accessories bo vsaki otroški pričeski dodal poseben odmerek prisrčnosti. Lastnosti: ima izvirno obliko drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Gift Set Handle with Curl set za kodranje las 3 kos
    invisibobble Gift Set Handle with Curl, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Gift Set Handle with Curl zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko igriv in izviren dizajn Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Essence LASHES TO IMPRESS umetne trepalnice (ugodno pakiranje)
    Essence LASHES TO IMPRESS, 3 kos, Umetne trepalnice za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Essence LASHES TO IMPRESS. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Lastnosti: takoj poudarijo vsako ličenje trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše zelo enostavno nanašanje priloženo je tudi lepilo Navodilo za uporabo: Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam.
  • FOREO FAQ™ Microneedling Anti-Wrinkle obliži za čelo proti gubam s hialuronsko kislino 3 kos
    FOREO FAQ™ Microneedling Anti-Wrinkle, 3 kos, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega FOREO FAQ™ Microneedling Anti-Wrinkle poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja glajenje neenakomerne teksture kože pomaga gladiti gubice in drobne linije ima regeneracijske učinke primerno za občutljivo kožo Navodilo za uporabo: Razširite, priložite na prej očiščeno in tonizirano kožo in prilagodite konturam obraza. Za prijetno hladilen učinek hranite v hladilniku. Uporabljate lahko vsak dan.
  • Farmona Herbal Care Hemp darilni set 3 kos
    Farmona Herbal Care Hemp, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Farmona Herbal Care Hemp ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: micelarna čistilna voda 400 ml krema za obraz 50 ml krema za roke 100 ml Lastnosti: čudovita embalaža/darilno pakiranje razveselil bo vsako žensko mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • BrushArt Professional Eyeshadow brush set with brush cleaning sponge set čopičev za ličenje oči
    BrushArt Professional Eyeshadow brush set with brush cleaning sponge, 3 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje BrushArt Professional vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa
  • invisibobble Extra Care Crystal Clear elastike za lase 3 kos
    invisibobble Extra Care Crystal Clear, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Extra Care Crystal Clear zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske na laseh ne pušča odtisov Sestava: izdelano iz plastike brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Echosline The Purifying Kit darilni set za suhe in barvane lase 3 kos
    Echosline The Purifying Kit, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Echosline The Purifying Kit . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Lastnosti: za suhe lase za intenzivno vlažnost za regeneracijo in prehrano las za naraven in zdrav videz las nega za lepe lase, polne življenja Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • The Ordinary The Power of Peptides Set darilni set
    The Ordinary The Power of Peptides Set, 3 kos, Serumi za predel okoli oči za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set The Ordinary The Power of Peptides Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Multi-peptide + HA Serum učvrstitveni serum za obraz 30 ml Multi-Peptide Eye Serum posvetlitveni serum za predel okoli oči 15 ml Multi-Peptide Lash and Brow Serum serum za trepalnice in obrvi 5 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za popolno nego obraza krepi konture obraza koži daje kompaktnost podpira in pospešuje rast trepalnic preprečuje izpadanje trepalnic odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Snails Fairyland set lakov za nohte Ballerine, Ladybird, PromGirl 3 kos
    Snails Fairyland, 3 kos, Ličila za otroke za otroke, Zabava je na prvem mestu. Izdelek Snails Fairyland bo vaše otroke zaposlil, jim omogočil, da se bodo za nekaj trenutkov počutili kot odrasli, igriv dizajn pa bo gotovo pritegnil njihovo pozornost. Lastnosti: barvni lak za nohte enostavno se umije z vodo za odstranjevanje ni potreben odstranjevalec laka za nohte Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Bebeconfort Set of 3 Toothbrushes zobna ščetka za otroke 3-36 m 3 kos
    Bebeconfort Set of 3 Toothbrushes, 3 kos, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Bebeconfort Set of 3 Toothbrushes pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: nežno in zanesljivo čisti zobe udobna lega v roki skrbno neguje dlesni Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Swissdent Profi Colours zobne ščetke soft - medium 3 kos
    Swissdent Profi Colours, 3 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Swissdent Profi Colours ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: lošči površino zob dosega tudi težko dostopna mesta enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Yankee Candle Lemon Lavender dišeča obešanka 3 kos
    Yankee Candle Lemon Lavender, 3 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Lemon Lavender je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: sveža dišava čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • T-TOMI TETRA Cloth Diapers HIGH QUALITY plenice iz blaga Rainbow 70x70 cm 3 kos
    T-TOMI TETRA Cloth Diapers HIGH QUALITY, 3 kos, Tetra plenice za otroke, Plenice so čista osnova vsake previjalne opreme in plenice iz blaga predstavljajo preverjeno klasiko. Plenice iz blaga T-TOMI TETRA Cloth Diapers HIGH QUALITY bodo poskrbele, da bo otročiček ostal na suhem in mu bo udobno, so prijazne do občutljive otroške kože, njihova uporaba pa je prijazna tudi do okolja. Predstavljajo najboljšo izbiro za zadovoljstvo vašega malčka. Lastnosti: za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka spodbujajo pravilen položaj nog odlična vpojnost in mehkoba vsestranska uporaba najboljši material za stik z nežno otroško kožo kakovostna izdelava Sestava: 100-odstotni bombaž Navodilo za uporabo: Pred prvo uporabo operite.
  • invisibobble Pink Teddy Xmas 2023 set (za otroke)
    invisibobble Pink Teddy Xmas 2023, 3 kos, Seti za otroke za otroke, Nežni otroški lasje zahtevajo posebno in maksimalno blago nego. Kozmetični set invisibobble Pink Teddy Xmas 2023 vsebuje prave izdelke in je kot ustvarjen za vaše najmlajše. Lastnosti: razveseli vsako deklico igrivo darilno pakiranje vesel dizajn za otroke Vsebina seta: Sprunchie 2 Ks Original 3 Ks Dárková taštička 1 Ks
  • Yankee Candle Black Cherry dišeči obesek za v avto I. 3 kos
    Yankee Candle Black Cherry, 3 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Black Cherry je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: sladka aroma sadna dišava poletna dišava
  • BIBS Sail Boats ladjice za v vodo Pink Mix 3 kos
    BIBS Sail Boats, 3 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača BIBS Sail Boats vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa otroku zagotavlja zabavo med kopanjem Sestava: plastika
  • invisibobble Slim Premium elastike za lase Bronze Me Pretty 3 kos
    invisibobble Slim Premium, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Slim Premium zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko prijazen do las drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Twistshake Learn Cutlery pribor Blue 6 m+ 3 kos
    Twistshake Learn Cutlery, 3 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Twistshake Learn Cutlery je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane odporna na padce primerno za potovanja oblika, ki omogoča enostaven oprijem odličen za učenje samostojnega hranjenja
  • invisibobble Power elastike za lase True Black 3 kos
    invisibobble Power, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Power zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko prijazen do las Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Canpol babies Hygiene ščetka za otroke za zobe in dlesni 3 ks
    Canpol babies Hygiene, Otroške zobne ščetke za otroke, Zobna ščetka Canpol babies Hygiene pri otrocih na igriv način privzgoji higienske navade. S pomočjo veselega dizajna postane čiščenje zob zabava. Lastnosti: nežno in zanesljivo čisti zobe udobna lega v roki izdelki, primerni za dojenčke vse od rojstva skrbno neguje dlesni
  • Royal and Langnickel Moda Complexion Perfection set čopičev za pot Red 3 kos
    Royal and Langnickel Moda Complexion Perfection, 3 kos, Čopiči in gobice za ženske, Set čopičev za ličenje Royal and Langnickel Moda Complexion Perfection vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: ploščat čopič za make-up 1 kos čopič za korektor 1 kos ovalni čopič za puder 1 kos potovalni etui 1 kos Lastnosti: za popolno poenoteno kožo obraza ima mehke ščetine za potovanja in torbico natančno in enostavno nanašanje Sestava: iz sintetičnih vlaken veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi. Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Suavinex On the Go Set jedilni set Pink Strawberry 4 m+ 3 kos
    Suavinex On the Go Set, 3 kos, Otroški slinčki za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Suavinex On the Go Set je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane odporna na padce primerno za potovanja otroški motiv oblika, ki omogoča enostaven oprijem Vsebina seta: žlička 1 kos sponka za slinček 1 kos potovalni etui 1 kos Sestava: silikon plastika
  • BrushArt Hair Clip sponke za lase 3 kos
    BrushArt Hair Clip, 3 kos, Sponke za lase za ženske, Dodatek za lase BrushArt Hair zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko ima izvirno obliko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Origins Plenty of Youth Plantscription™ Essentials darilni set (za obraz)
    Origins Plenty of Youth Plantscription™ Essentials, 3 kos, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Origins Plenty of Youth Plantscription™ bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: Plantscription™ Multi-Powered Youth Serum pomlajevalni serum za obraz 50 ml Plantscription™ Lifting & Firming Cream vlažilna krema za obraz s peptidi 15 ml Plantscription™ Wrinkle Correction Eye Cream With Encapsulated Retinol vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči z retinolom 5 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo vsebuje mini različice izdelkov za popolno nego obraza koži vrača trdnost in jo pušča napeto globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Curaprox Limited Edition Picnic zobne ščetke 5460 Ultra Soft 3 kos
    Curaprox Limited Edition Picnic, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Curaprox Limited Edition Picnic ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta omejena izdaja Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • invisibobble Original Premium elastike za lase Bronze Me Pretty 3 kos
    invisibobble Original Premium, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Original Premium zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: ima izvirno obliko na laseh ne pušča odtisov prijazen do las namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Curaprox 5460 Ultra Soft zobna ščetka 3 kos
    Curaprox 5460 Ultra Soft, 3 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka Curaprox 5460 Ultra Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • essence Harley Quinn elastika za lase 3 kos
    essence Harley Quinn, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase essence Harley Quinn zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ima izvirno obliko ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Swissdent Profi Whitening zobne ščetke soft 3 kos
    Swissdent Profi Whitening, 3 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Swissdent Profi Whitening ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: dosega tudi težko dostopna mesta lošči površino zob zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Minikoioi Flexi Straw with Cleaning Brush silikonska slamica s krtačko Aqua Green 3 kos
    Minikoioi Flexi Straw with Cleaning Brush, 3 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Minikoioi Flexi Straw with Cleaning Brush je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: oblika, ki omogoča enostaven oprijem kakovosten material otroški motiv odporna na padce za varno uživanje hrane Sestava: silikon
  • ELEEELS M1 masažna naprava
    ELEEELS M1, 3 kos, Masažni pripomočki uniseks, Po naporni telesni dejavnosti si vaše telo in zlasti mišice zaslužijo kakovostno sprostitev in regeneracijo. Masažni pripomoček ELEEELS M1 pomaga zmanjšati mišično napetost in sprosti napete mišice. Lastnosti: akumulatorsko delovanje spodbuja regeneracijo celic sprošča napete mišice lajša stres in bolečine služi za počitek in sprostitev pomaga pri prekrvavitvi mišic zlahka se pospravi v športno torbo lahko se uporablja na vseh delih telesa odporno proti mehanskim poškodbam idealno tudi za popestritev domače vadbe omogoča izbiro želene intenzivnosti
  • BabyOno Take Care Natural Bamboo Diapers plenice iz blaga Old Pink 3 kos
    BabyOno Take Care Natural Bamboo Diapers, 3 kos, Tetra plenice za otroke, Plenice so čista osnova vsake previjalne opreme in plenice iz blaga predstavljajo preverjeno klasiko. Plenice iz blaga BabyOno Take Care Natural Bamboo Diapers bodo poskrbele, da bo otročiček ostal na suhem in mu bo udobno, so prijazne do občutljive otroške kože, njihova uporaba pa je prijazna tudi do okolja. Predstavljajo najboljšo izbiro za zadovoljstvo vašega malčka. Lastnosti: za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka vsestranska uporaba najboljši material za stik z nežno otroško kožo izpolnjujejo vse higienske zahteve Sestava: bombaž Navodilo za uporabo: Pred prvo uporabo operite.
  • Brazil Keratin Set Gold darilni set(za neobvladljive lase)
    Brazil Keratin Set Gold, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Brazil Keratin Set Gold se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Lastnosti: za regeneracijo in prehrano las zagotavlja kompleksno nego za lepoto vaših las lasem zagotavlja intenzivni sijaj možnost kombiniranja za okrepitev učinkov posameznih izdelkov Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • T-TOMI BIO Bamboo Diapers plenice iz blaga Dandelions 70x70 cm 3 kos
    T-TOMI BIO Bamboo Diapers, 3 kos, Tetra plenice za otroke, Plenice so čista osnova vsake previjalne opreme in plenice iz blaga predstavljajo preverjeno klasiko. Plenice iz blaga T-TOMI BIO Bamboo Diapers bodo poskrbele, da bo otročiček ostal na suhem in mu bo udobno, so prijazne do občutljive otroške kože, njihova uporaba pa je prijazna tudi do okolja. Predstavljajo najboljšo izbiro za zadovoljstvo vašega malčka. Lastnosti: za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka odlična vpojnost in mehkoba vsestranska uporaba kakovostna izdelava najboljši material za stik z nežno otroško kožo izpolnjujejo vse higienske zahteve
  • Sophie La Girafe Vulli Magic Mirror ogledalo za otroke od rojstva Blue, Pink, Yellow 3 kos
    Sophie La Girafe Vulli Magic Mirror, 3 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Sophie La Girafe Vulli Magic Mirror vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: različne teksture materialov stimulirajo otrokov otip senzorične barve spodbujajo razvoj otrokovih čutov razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti spodbuja razvoj vida in tipa
  • Estée Lauder Beautiful Magnolia Dare to Play Set darilni set za ženske
    Estée Lauder Beautiful Magnolia Dare to Play Set, 3 kos, Kreme za roke za ženske, Razkošna dišava bo vedno prava izbira, če želite res razveseliti. Set parfumov za ženskeEstée Lauder Beautiful Magnolia Dare to Play Set v lepem pakiranju veselje obdarovanega še pomnoži. Stavite na čar popolnoma usklajenega seta, v katerega se bo vsaka ženska zaljubila na prvi pogled. Lastnosti: razkošna izvedba miniatura dišave je primerna za v torbico izbor čutnih cvetličnih dišav omejena izdaja parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša set na prvi pogled pritegne z lepim pakiranjem poudari čutnost vsake ženske Vsebina seta: BEAUTIFUL MAGNOLIA parfumska voda 100 ml BEAUTIFUL MAGNOLIA parfumska voda 10 ml Beautiful Magnolia vlažilna krema za roke 30 ml
  • invisibobble Slim elastike za lase Bronze Me Pretty 3 kos
    invisibobble Slim, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Za popoln zaključek in učvrstitev pričeske uporabite dodatek za lase invisibobble Slim . Zanesljivo ukroti razposajene pramene in uskladi vsako pričesko – tako formalno kot vsakdanjo. Poskrbi za to, da vam lasje ne padajo več v oči, ko je to najmanj primerno – omogoča vam oblikovanje pričeske iz dolgih ali kratkih las pri delu ali športu. Uživajte v možnostih, ki jih ponuja, in ga imejte vedno na dosegu roke. V torbici, nahrbtniku ali celo v žepu hlač. Nikoli ne veste, kdaj vam bo prišel prav! Lastnosti: drži na svojem mestu na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko prijazen do las Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Makeup Revolution Creator set čopičev (za oči)
    Makeup Revolution Creator, 3 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Makeup Revolution Creator je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Vsebina seta: čopič za senčila za oči obojestranski 2 kos čopič za ličenje oči obojestranski Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči za suho in mokro uporabo za potovanja in torbico pomaga pri urejanju popolnega make upa Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • BabyOno Take Care Muslin Diapers plenice iz blaga Blue 3 kos
    BabyOno Take Care Muslin Diapers, 3 kos, Tetra plenice za otroke, Plenice so čista osnova vsake previjalne opreme in plenice iz blaga predstavljajo preverjeno klasiko. Plenice iz blaga BabyOno Take Care Muslin Diapers bodo poskrbele, da bo otročiček ostal na suhem in mu bo udobno, so prijazne do občutljive otroške kože, njihova uporaba pa je prijazna tudi do okolja. Predstavljajo najboljšo izbiro za zadovoljstvo vašega malčka. Lastnosti: za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka vsestranska uporaba najboljši material za stik z nežno otroško kožo odlična vpojnost in mehkoba Sestava: 100-odstotni bombaž Navodilo za uporabo: Pred prvo uporabo operite.
  • DuKaS Premium Line Solingen 891 potovalni set za kozmetiko Blue Crocodile
    DuKaS Premium Line Solingen 891, 3 kos, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek DuKaS Premium Line Solingen 891 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Vsebina seta: škarje za nohte 1 kos pilica iz safirja 8 cm pinceta s poševno konico 1 kos Lastnosti: idealen za potovanja razveselil bo vsako žensko idealen pripomoček za popolno manikuro zagotavlja profesionalen rezultat Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • DuKaS Premium Line Solingen 892 potovalni set za kozmetiko Pink Crocodile
    DuKaS Premium Line Solingen 892, 3 kos, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek DuKaS Premium Line Solingen 892 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Vsebina seta: škarje za nohte 1 kos pilica iz safirja 8 cm pinceta s poševno konico 1 kos Lastnosti: idealen za potovanja razveselil bo vsako žensko idealen pripomoček za popolno manikuro zagotavlja profesionalen rezultat Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • invisibobble Original elastike za lase Crystal Clear 3 kos
    invisibobble Original, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Za popoln zaključek in učvrstitev pričeske uporabite dodatek za lase invisibobble Original . Zanesljivo ukroti razposajene pramene in uskladi vsako pričesko – tako formalno kot vsakdanjo. Poskrbi za to, da vam lasje ne padajo več v oči, ko je to najmanj primerno – omogoča vam oblikovanje pričeske iz dolgih ali kratkih las pri delu ali športu. Uživajte v možnostih, ki jih ponuja, in ga imejte vedno na dosegu roke. V torbici, nahrbtniku ali celo v žepu hlač. Nikoli ne veste, kdaj vam bo prišel prav! Lastnosti: drži na svojem mestu na laseh ne pušča odtisov namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko prijazen do las Sestava: brez kovinskih spojev izdelano iz plastike Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • GLOV Water-only Makeup Removal Moon Pads pralne blazinice za odstranjevanje ličil odtenek 3 kos
    GLOV Water-only Makeup Removal Moon Pads, 3 kos, Blazinice za odstranjevanje ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Blazinice za odstranjevanje ličil GLOV Water-only Makeup Removal Moon Pads bodo pomagale z obraza obrisati vsa ličila, očistiti kožo in jo pripraviti na naslednji korak nege obraza. Lastnosti: večja ovalna oblika iz finega, vendar močnega materiala blazinica je pralna – za večkratno uporabo alternativa blazinicam za odstranjevanje ličil za enkratno uporabo Navodilo za uporabo: Po uporabi blazinico operite – ročno ali v pralnem stroju.
  • Real Techniques Miracle Mini gobica za puder mini 3 kos
    Real Techniques Miracle Mini, 3 kos, Gobice za ženske, Gobica za tekoči puder Real Techniques Miracle Mini zagotavlja brezhibno nanašanje vaših ličil za profesionalen make up. Lastnosti: zagotavlja tanek nanos aplikator iz mehke pene udobna lega v roki zagotavlja udoben nanos tudi na krivinah obraza Navodilo za uporabo: Vedno se pomikajte od sredine obraza navzven. Po uporabite gobico umijte v mlačni milnici.
  • BIC Miss Soleil Sensitive brivniki za enkratno uporabo za ženske 3 kos
    BIC Miss Soleil Sensitive, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik BIC Miss Soleil Sensitive je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa vsebuje nagibno glavo ne draži kože enostavno rokovanje strojček je opremljen z vlažilnim trakom
  • BIC Soleil Bella Colours brivniki za enkratno uporabo za ženske 3 kos
    BIC Soleil Bella Colours, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik BIC Soleil Bella Colours je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto vsebuje nagibno glavo strojček je opremljen z vlažilnim trakom ne draži kože enostavno rokovanje
  • Nanolash Lifting Combs glavnik za trepalnice 3 kos
    Nanolash Lifting Combs, 3 kos, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Potruditi se pri ureditvi trepalnic se splača, saj namreč zmorejo odlično poudariti vaš pogled. Izdelek Nanolash Lifting Combs vam z nego trepalnic zanesljivo pomaga. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic hitro in enostavno nanašanje preprečuje zlepljenje trepalnic posamezno loči vsako trepalnico
  • invisibobble Original Earth Respiraled elastike za lase 3 kos
    invisibobble Original Earth Respiraled, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Za popoln zaključek in učvrstitev pričeske uporabite dodatek za lase invisibobble Original Earth Respiraled. Zanesljivo ukroti razposajene pramene in uskladi vsako pričesko – tako formalno kot vsakdanjo. Poskrbi za to, da vam lasje ne padajo več v oči, ko je to najmanj primerno – omogoča vam oblikovanje pričeske iz dolgih ali kratkih las pri delu ali športu. Uživajte v možnostih, ki jih ponuja, in ga imejte vedno na dosegu roke. V torbici, nahrbtniku ali celo v žepu hlač. Nikoli ne veste, kdaj vam bo prišel prav! Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko na laseh ne pušča odtisov drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske Sestava: izdelano iz plastike brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Wella Professionals Fusion darilni set Spring(za poškodovane in krhke lase)
    Wella Professionals Fusion, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Fusion ne vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Oil 30 ml gladilno olje za sijaj in mehkobo las 30 ml Wella Professionals Fusion maska 75 ml intenzivna obnovitvena maska 75 ml Wella Professionals Fusion šampon 100 ml regeneracijski šampon za barvane in poškodovane lase 100 ml Lastnosti: celotna rutina za lepoto vaših las idealen za potovanja v čudovitem pakiranju Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance darilni set Spring(za barvane lase)
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Invigo Color Brilliancene vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: gladilno olje za sijaj in mehkobo las 100 ml balzam za zaščito barve za tanke do normalne lase 200 ml šampon za normalne in tanke lase za zaščito barve 300 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja za barvane lase v čudovitem pakiranju Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Ultimate Repair Set darilni set Spring(za poškodovane lase)
    Wella Professionals Ultimate Repair Set, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Ob posebnih priložnostih je čas za posebna darila, s katerimi lahko razveselite sebe ali katerega od svojih najdražjih. V darilnem setu Wella Professionals Invigo Color Brilliance se skriva skrbno izbrana in z ljubeznijo pripravljena kombinacija dišav in kozmetičnih izdelkov, ki bodo izbrani osebi zagotovo pričarali nasmeh na obraz. Planete lahko po vseh hkrati ali jih postopoma odpirate ves mesec. Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja razveselil bo vsako žensko za naraven in zdrav videz las popravlja mehanske in kemične poškodbe mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance darilni set Spring(za zaščito barve)
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 3 kos, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovit videz las v enem paketu. Kozmetični set Wella Professionals Invigo Color Brilliancene vsebuje enega, temveč več izdelkov, ki bodo pomagali ustvariti ali obogatiti redno kozmetično rutino, osredotočeno na nego las. Paket, poln nege las, bo razveselil ali vas ali kot darilo vaše najdražje. Vsebina seta: šampon za normalne in tanke lase za zaščito barve 100 ml gladilno olje za sijaj in mehkobo las 100 ml Invigo Color Brilliance balzam za zaščito barve za tanke do normalne lase 75 ml Lastnosti: nega za lepe lase, polne življenja idealen za potovanja za barvane lase razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Maybelline Make-Up Set set po znižani ceni Medium Brown(za oči in obrvi)
    Maybelline Make-Up Set, 3 kos, Tekoče črtalo za oči za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Maybelline. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Maybelline Tattoo Brow Easy Peeol Off Tint Medium Brown 4,6 g semi-permanentna gelasta barva za obrvi 4,6 g Maybelline Lash Sensational Sky High řasenka 7,2ml maskara za volumen in podaljšanje trepalnic 7,2 ml Maybelline Hyper Precise All Day Matte black matte 1 ml tekoče črtalo v peresu 1 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za popolno poudarjene oči celotna rutina za popoln videz
  • Sesderma Factor G Renew darilni set (proti gubam)
    Sesderma Factor G Renew, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Vsebina seta: regeneracijska krema z rastnim faktorjem 50 ml krema proti gubam 15 ml kozmetična torbica Sestava: priložena je kozmetična torbica
  • Gabriella Salvete Festival Headliners Fresh Trio potovalne stekleničke 3 kos
    Gabriella Salvete Festival Headliners Fresh Trio, 3 kos, Kozmetični seti uniseks, Vsebina seta: dozirna steklenica 40 ml dozirna steklenica z dozirno črpalko 40 ml dozirna steklenica z razpršilcem 40 ml Lastnosti: idealen za potovanja
  • Gabriella Salvete Festival Headliners pripomoček za okraševanje nohtov 3 kos
    Gabriella Salvete Festival Headliners, 3 kos, Modeliranje nohtov za ženske, Izdelek Gabriella Salvete Festival Headliners zagotavlja popolno urejene in lepe nohte. Vsebina seta: Lastnosti: razveselil bo vsako žensko zaradi enostavne uporabe boste dosegli hitre in natančne rezultate idealen pripomoček za popolno manikuro
  • invisibobble LOOP+ Au Soleil Beachy Bliss elastike za lase 3 kos
    invisibobble LOOP+ Au Soleil Beachy Bliss, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble LOOP+ zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko drži na svojem mestu ima izvirno obliko na laseh ne pušča odtisov Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Slim Au Soleil Vibrant Vacation elastike za lase 3 kos
    invisibobble Slim Au Soleil Vibrant Vacation, 3 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Slim zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: drži na svojem mestu ima izvirno obliko namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske ustvarja enostavno in moderno pričesko prijazen do las Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Ziaja Natural Care darilni set (za obraz)
    Ziaja Natural Care, Čiščenje obraza za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Ziaja Natural Care bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: nočna regeneracijska krema 50 ml dnevna vlažilna krema 50 ml čistilni gel za obraz 190 ml Lastnosti: za popolno nego obraza mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo odličen za darilo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Brelil Professional Keraforce set za popoln videz las 3 kos
    Brelil Professional Keraforce, 3 kos, Serumi za lase za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Brelil Professional Keraforce. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Brelil Numéro KERAFORCE čistící šampon s keratinem 500ml nega pred šamponiranjem za vse tipe las 500 ml Brelil Numéro KERAFORCE aktivační sprej s kyselinou hyaluronovou a keratinem 150ml aktivacijsko pršilo s hialuronsko kislino 150 ml Brelil Numéro KERAFORCE rekonstrukční sérum s kyselinou hyaluronovou a keratinem 75ml serum s hialuronsko kislino 75 ml Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase stimulira rast las lase odišavi z blagim vonjem lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las aktivira lasne korenine Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Fler The Razor brivnik 3 kos
    Fler The Razor, 3 kos, Brivniki za ženske, Brivnik Fler The Razor vaši koži zagotavlja popolnoma gladko britje. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa ne draži kože Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • Fler Sicily brivnik 3 kos
    Fler Sicily, 3 kos, Brivniki za ženske, Želite imeti gladko obrito telo ali predele telesa? Brivnik Fler Sicily je najenostavnejši način, kako to doseči – enostavno, hitro in brez bolečin. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladki koži natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brije hitro in preprosto ne draži kože prilagaja se obliki telesa Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • BabyOno Take Care Natural Diapers plenice iz blaga 70 x 70 cm Gray 3 kos
    BabyOno Take Care Natural Diapers, 3 kos, Tetra plenice za otroke, Plenice so čista osnova vsake previjalne opreme in plenice iz blaga predstavljajo preverjeno klasiko. Plenice iz blaga BabyOno Take Care Natural Diapers bodo poskrbele, da bo otročiček ostal na suhem in mu bo udobno, so prijazne do občutljive otroške kože, njihova uporaba pa je prijazna tudi do okolja. Predstavljajo najboljšo izbiro za zadovoljstvo vašega malčka. Lastnosti: za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka odlična vpojnost in mehkoba vsestranska uporaba izpolnjujejo vse higienske zahteve najboljši material za stik z nežno otroško kožo kakovostna izdelava potiskane
  • Sensodyne Nourish Healthy White zobne ščetke 3 kos
    Sensodyne Nourish Healthy White, 3 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Sensodyne Nourish Healthy White ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh