Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 250 ML

1798
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Redken Color Extend Blondage maska za nevtralizacijo rumenih odtenkov 250 ml
    Redken Color Extend Blondage, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Redken Color Extend Blondage predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: deluje v globino lasnega vlakna nevtralizira rumene odtenke v laseh intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Redken Extreme krepilna nega brez spiranja za poškodovane lase 250 ml
    Redken Extreme, 250 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Redken Extreme predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo globinsko obnavlja lase lasje so sijoči in mehki na dotik izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Dermacol Aroma Ritual Macadamia Truffle kremasti gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Macadamia Truffle, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Macadamia Truffle. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Nivea Apricot & Apricot Seed Oil negovalni gel za prhanje 250 ml
    Nivea Apricot & Apricot Seed Oil, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Apricot & Apricot Seed Oil . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Nivea Creme Aloe negovalni gel za prhanje 250 ml
    Nivea Creme Aloe, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Creme Aloe. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Phyto Color Protecting Shampoo šampon za zaščito barve za barvane lase in lase s prameni 250 ml
    Phyto Color Protecting Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Phyto Color učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Sachajuan Colour Protect Shampoo šampon za zaščito barve 250 ml
    Sachajuan Colour Protect Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Sachajuan Colour Protect Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Pred uporabo se posvetujte s frizerjem, ali je ta izdelek primeren prav za vaše lase.
  • Nivea Men Deep šampon za moške 250 ml
    Nivea Men Deep, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Nivea Men Deep učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moških umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Nivea Men Deep gel za prhanje za moške 250 ml
    Nivea Men Deep, 250 ml, Šamponi za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Nivea Men Deep hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: izdelek je posebej razvit za potrebe moških neguje lase in kožo umiva kožo in odstranjuje umazanijo temeljito umiva lase, vendar ne draži lasišča po uporabi doda občutek svežine in energije različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Collistar Special Perfect Tan Ultra Soothing After Sun Repair Treatment pomirjujoča in obnovitvena nega po sončenju 250 ml
    Collistar Special Perfect Tan Ultra Soothing After Sun Repair Treatment, 250 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju Collistar Special Perfect Tan bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: intenzivno vlaži nahrani kožo kožo pušča žametno mehko na dotik pomirja kožo po sončenju lahko se uporablja za obraz in telo neguje in obnavlja Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Alpecin Sport CTX kofeinski šampon proti izpadanju las pri povečani porabi energije 250 ml
    Alpecin Sport CTX, 250 ml, Šamponi za moške, Izdelek Alpecin Sport CTX vam bo zanesljivo pomagal pri težavah z vašimi lasmi. Lastnosti: preprečuje prezgodnje izpadanje las izdelek je posebej razvit za potrebe moških aktivira rast novih las Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Soaphoria Magical Christmas gel za prhanje za nežno in gladko kožo 250 ml
    Soaphoria Magical Christmas, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Soaphoria Magical Christmas je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Millefiori Zona Fior Di Muschio nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Zona Fior Di Muschio, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Zona Fior Di Muschio spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Zona Aria Mediterranea nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Zona Aria Mediterranea, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Zona Aria Mediterranea spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Zona Soft Leather nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Zona Soft Leather, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Zona Soft Leather spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Davines Alchemic Conditioner Tobacco vlažilni balzam za intenzivnost barve las 250 ml
    Davines Alchemic Conditioner Tobacco, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Davines Alchemic Conditioner Tobacco zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje podaljšuje trajanje barve krepi barvo las Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate tekoče milo 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime antistresno tekoče milo 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon osvežujoče tekoče milo 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dermacol Aroma Ritual Fresh Watermelon nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Nivea Creme Care kremasto tekoče milo 250 ml
    Nivea Creme Care, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Nivea Creme Care nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok preprečuje suho kožo koži zagotavlja svilnato mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Dermacol Men Agent Sensitive Feeling gel za prhanje 3v1 250 ml
    Dermacol Men Agent Sensitive Feeling, 250 ml, Šamponi za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Men Agent Sensitive Feeling. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: neguje lase in kožo umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja po uporabi doda občutek svežine in energije izdelek je posebej razvit za potrebe moških preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Men Agent Gentleman Touch gel za prhanje 3v1 250 ml
    Dermacol Men Agent Gentleman Touch, 250 ml, Šamponi za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Dermacol Men Agent Gentleman Touch hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo kožo pušča prijetno svežo lase odišavi z moškim vonjem po uporabi doda občutek svežine in energije skrbno umije kožo celega telesa Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Full Volume Extra pena z močnim utrjevanjem za volumen 250 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Full Volume Extra, 250 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko zagotavlja volumen od korenin posebej močno utrjevanje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift pena za lase za volumen od korenin 250 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift, 250 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art Volume Lift daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin hitro in enostavno oblikovanje posebej močno utrjevanje odpornost v vsakem vremenu Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • ACM Rosakalm čistilna micelarna voda za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 250 ml
    ACM Rosakalm, 250 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda ACM Rosakalm zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto vlaži kožo ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Schwarzkopf Taft Power ekstra utrjevalni gel za lase 250 ml
    Schwarzkopf Taft Power, 250 ml, Stiling za ženske, Gel za lase Schwarzkopf Taft zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: močno utrdi zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan ne lepi las in se enostavno razčesava ustvarja popoln stajling Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Tesori d'Oriente White Musk krema za prhanje za ženske 250 ml
    Tesori d'Oriente White Musk, 250 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Tesori d'Oriente White Musk odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Neutrogena Hydro Boost® vlažilna krema za telo 250 ml
    Neutrogena Hydro Boost®, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Neutrogena Hydro Boost® , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži vrača prožnost pomirja kožo in jo osvežuje dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Nivea Intimo Fresh emulzija za intimno higieno 250 ml
    Nivea Intimo Fresh, 250 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Nivea Intimo Fresh nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa zagotavlja dolgotrajen občutek svežine zmanjšuje draženje in rdečico intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Denim Gold gel za prhanje za moške 250 ml
    Denim Gold, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Denim Gold odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • The Body Shop Shea hranilni šampon 250 ml
    The Body Shop Shea, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon The Body Shop Shea učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče neguje dolžine oslabelih las lase pušča mehke Sestava: veganski izdelek
  • Saloos Cold Pressed Oils Sunflower Bio bio sončnično olje 250 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Sunflower Bio, 250 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Sunflower Bio bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno globinsko vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Jeanne en Provence Verveine Agrumes negovalno olje za prhanje 250 ml
    Jeanne en Provence Verveine Agrumes, 250 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Jeanne en Provence Verveine Agrumes koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Jeanne en Provence Lavande Gourmande negovalni gel za prhanje 250 ml
    Jeanne en Provence Lavande Gourmande, 250 ml, Olja za prhanje za ženske, Olje za prhanje Jeanne en Provence Lavande Gourmande koži pri umivanju zagotavlja potrebno vlaženje in nego. Po uporabi bo spet polna vitalnosti. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil šampon za suhe lase in lase brez sijaja 250 ml
    Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase pušča mehke daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Alpecin Hypo - Sensitiv šampon za suho in občutljivo lasišče 250 ml
    Alpecin Hypo - Sensitiv, 250 ml, Težave z lasmi in lasiščem za moške, Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase odstranjuje prhljaj Sestava: izdelek je hipoalergen brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • RYOR Hair Care pospeševalec rasti las 250 ml
    RYOR Hair Care, 250 ml, Aktivatorji rasti las za ženske, Nega brez spiranja RYOR Hair Care daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: aktivira lasne korenine povečuje gostoto in moč las kakovostno izboljša strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Wella Professionals SP Silver Blond šampon za blond in sive lase 250 ml
    Wella Professionals SP Silver Blond, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals SP Silver Blond učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna daje lesk in volumen umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Alcina Hair Therapy Sensitive šampon za občutljivo lasišče 250 ml
    Alcina Hair Therapy Sensitive, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alcina Hair Therapy Sensitive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Kiehl's Calendula Herbal-Extract Toner tonik za obraz brez alkohola 250 ml
    Kiehl's Calendula Herbal-Extract Toner, 250 ml, Tonik za obraz za ženske
  • Korres Cystine & Minerals šampon proti izpadanju las za moške 250 ml
    Korres Cystine & Minerals, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Korres Cystine & Minerals učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Aloe & Dittany šampon za normalne lase 250 ml
    Korres Aloe & Dittany, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Aloe & Dittany učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna umiva lase in čisti lasišče Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Liquorice and Urtica šampon za mastne lase 250 ml
    Korres Liquorice and Urtica, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Liquorice and Urtica učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Almond & Linseed šampon za suhe in poškodovane lase 250 ml
    Korres Almond & Linseed, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Almond & Linseed učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Sunflower and Mountain Tea šampon za barvane lase 250 ml
    Korres Sunflower and Mountain Tea, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Sunflower and Mountain Tea učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Korres Rice Proteins & Linden šampon za tanke lase 250 ml
    Korres Rice Proteins & Linden, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Rice Proteins & Linden učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Playboy King Of The Game gel za prhanje za moške 250 ml
    Playboy King Of The Game, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške
  • Wella Professionals Invigo Blonde Recharge šampon za zaščito blond barve las Cool Blond 250 ml
    Wella Professionals Invigo Blonde Recharge, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Blonde Recharge učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Victoria's Secret Aqua Kiss pršilo za telo za ženske 250 ml
    Victoria's Secret Aqua Kiss, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Razgibajte svoje čute! Žensko pršilo za telo Victoria's Secret Aqua Kiss je kot koktajl iz pestrih dišavnih sestavin. Ne bo vas nehalo navduševati in bo vašemu dnevu nudilo tisti pravi ritem. akvatična dišava z morskimi toni cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Dermacol Aroma Ritual Pomegranate Power gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Pomegranate Power, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut tekoče milo 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut, 250 ml, Mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dermacol Aroma Ritual Brazilian Coconut nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok odstranjuje umazanijo in bakterije nahrani kožo neguje kožo rok Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy gel za prhanje 3v1 250 ml
    Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy, 250 ml, Šamponi za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Men Agent Don´t Worry Be Happy. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: neguje lase in kožo umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja po uporabi doda občutek svežine in energije izdelek je posebej razvit za potrebe moških preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret losjon za telo z karitejevim maslom 250 ml
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Jeanne en Provence Jasmin Secret , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Davines Naturaltech Replumping Conditioner vlažilni šampon 250 ml
    Davines Naturaltech Replumping Conditioner, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Davines Naturaltech Replumping Conditioner učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Versace Eros Flame gel za prhanje za moške 250 ml
    Versace Eros Flame, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Versace Eros Flame odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Beviro Sea Salt Texturising Spray slano pršilo s srednjim utrjevanjem 250 ml
    Beviro Sea Salt Texturising Spray, 250 ml, Slana pršila za lase za moške, Plažno pršilo Beviro Sea Salt Texturising Spray vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: ustvarja vsakdanje razmršen videz lasem daje volumen in prožnost nudi srednje utrjevanje Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Nivea Shea Butter & Botanical Oil kremasti gel za prhanje 250 ml
    Nivea Shea Butter & Botanical Oil, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Nivea Shea Butter & Botanical Oil je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Korres Argan Oil čistilni šampon za barvane lase 250 ml
    Korres Argan Oil, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Korres Argan Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podaljšuje obstojnost barve las lase odišavi z blagim vonjem Sestava: veganski izdelek brez sulfatov ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray pršilo za lase ekstra močno utrjevanje Sculpting Hairspray 250 ml
    Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray, 250 ml, Laki za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: posebej močno utrjevanje ohranja prožnost in ne obremenjuje las temeljito utrdi vse tipe las in pričesk zagotavlja volumen od korenin dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete ne lepi las in jih ne obremenjuje Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Olaplex N°4 Bond Maintenance Shampoo obnovitveni šampon za vse tipe las 250 ml
    Olaplex N°4 Bond Maintenance Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Olaplex N°4 Bond Maintenance Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna intenzivno vlaži daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Olaplex N°5 Bond Maintenance Conditioner krepilni balzam za hidracijo in sijaj 250 ml
    Olaplex N°5 Bond Maintenance Conditioner, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Olaplex N°5 Bond Maintenance Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: ščiti lase pred poškodbami izboljšuje strukturo las zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Erbario Toscano Cuore di Pepe Nero odišavljen balzam za telo za moške 250 ml
    Erbario Toscano Cuore di Pepe Nero, 250 ml, Nega za telo za moške, Lastnosti: sveža moška dišava
  • Biolage Essentials ColorLast šampon za posvetljene, melirane hadne blond lase 250 ml
    Biolage Essentials ColorLast, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Biolage Essentials ColorLast učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen preprečuje prezgodnje izpadanje las intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Biolage Essentials CleanReset čistilni šampon za vse tipe las 250 ml
    Biolage Essentials CleanReset, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Biolage Essentials CleanReset učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Alcina Long Hair negovalni šampon za dolge lase 250 ml
    Alcina Long Hair, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alcina Long Hair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke krepi lasna vlakna intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sebastian Professional Dark Oil vlažilni balzam za sijaj in mehkobo las 250 ml
    Sebastian Professional Dark Oil, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sebastian Professional Dark Oil zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Oriflame North for Men Subzero šampon in gel za prhanje 2v1 za moške 250 ml
    Oriflame North for Men Subzero, 250 ml, Pripravki za prhanje za moške, Gel za tuširanje Oriflame North for Men Subzero spremeni nujno vsakodnevno higieno v edinstveno osvežujoče doživetje. Lastnosti: skrbno umije kožo celega telesa mehča in vlaži koža je žametno mehka in gladka Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Temeljito sperite.
  • Collistar Special Perfect Body Precious Body Scrub nežni piling za telo 250 ml
    Collistar Special Perfect Body Precious Body Scrub, 250 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Collistar Special Perfect Body Precious Body Scrub bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Aveda Brilliant™ Medium Hold Hair Spray pršilo za lase s srednjo fiksacijo 250 ml
    Aveda Brilliant™ Medium Hold Hair Spray, 250 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Aveda Brilliant™ Medium Hold Hair Spray bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk dolgotrajen učinek lasem daje vitalnost in sijaj Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • Aveda Pure Abundance™ Volumizing Shampoo šampon za volumen za tanke lase 250 ml
    Aveda Pure Abundance™ Volumizing Shampoo, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Aveda Pure Abundance™ učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen za naravne in barvane lase lase odišavi z blagim vonjem gladi lasna vlakna Sestava: veganski izdelek ne vsebuje silikonov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Aveda Sun Care Hair and Body Cleanser šampon in gel za prhanje 2v1 za lase izpostavljene soncu, morski in klorirani vodi 250 ml
    Aveda Sun Care Hair and Body Cleanser, 250 ml, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 za ženske, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Aveda Sun Care Hair and Body Cleanser hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo mehča kožo različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot kožo pušča prijetno svežo umiva kožo in odstranjuje umazanijo lase varuje pred negativnim delovanjem sonca, klora in slane vode Sestava: veganski izdelek ne vsebuje silikonov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Soaphoria Magical Christmas hranilni sufle za telo 250 ml
    Soaphoria Magical Christmas, 250 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Soaphoria Magical Christmas , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Culti Decor Aramara aroma difuzor s polnilom 250 ml
    Culti Decor Aramara, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Decor Aramara prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Culti Stile Mountain aroma difuzor s polnilom 250 ml
    Culti Stile Mountain, 250 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Culti Stile Mountain prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Dermacol Aroma Ritual Green Tea & Opuntia gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Ritual Green Tea & Opuntia, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Ritual Green Tea & Opuntia. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Apivita Refreshing Fig osvežujoč gel za prhanje z eteričnimi olji 250 ml
    Apivita Refreshing Fig, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Apivita Refreshing Fig je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Skil Summer Crush Coconut Shake pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Summer Crush Coconut Shake, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Prepustite se mislim, ki vas bodo ponesle na eksotični otok, kjer vam bodo pravkar postregli s sveže utrganim sočnim sadjem. Žensko pršilo za telo Skil Summer Crush Coconut Shake v sebi skriva dišavo brezskrbnih poletnih dni in vzdušje sončne plaže. gurmanska dišava sladka dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Skil Toxic Love Crush Potion odišavljeno pršilo za telo z bleščicami za ženske 250 ml
    Skil Toxic Love Crush Potion, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Strast, ženstvenost in temperament v eni sami steklenički. To je žensko pršilo za telo Skil Toxic Love Crush Potion, ki bo potešilo vaše čute z izjemno privlačno dišavo, ki bo čudovito odišavila vašo kožo. sadna dišava mošusna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Skil Toxic Love Liquid Love odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Toxic Love Liquid Love, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Razgibajte svoje čute! Žensko pršilo za telo Skil Toxic Love Liquid Love je kot koktajl iz pestrih dišavnih sestavin. Ne bo vas nehalo navduševati in bo vašemu dnevu nudilo tisti pravi ritem. gurmanska dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Skil Milky Way Lolli Unicorn odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Milky Way Lolli Unicorn, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Žensko pršilo za telo Skil Milky Way Lolli Unicorn je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava sladka dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Skil Toxic Love Passion Overdose odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Toxic Love Passion Overdose, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Razgibajte svoje čute! Žensko pršilo za telo Skil Toxic Love Passion Overdose je kot koktajl iz pestrih dišavnih sestavin. Ne bo vas nehalo navduševati in bo vašemu dnevu nudilo tisti pravi ritem. sladka dišava sadna dišava citrusna dišava gurmanska dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Skil Milky Way Sexy Chamallow odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Milky Way Sexy Chamallow, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Strast, ženstvenost in temperament v eni sami steklenički. To je žensko pršilo za telo Skil Milky Way Sexy Chamallow, ki bo potešilo vaše čute z izjemno privlačno dišavo, ki bo čudovito odišavila vašo kožo. sladka dišava gurmanska dišava sadna dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Skil Milky Way Strawberry Fizz odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Milky Way Strawberry Fizz, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Razgibajte svoje čute! Žensko pršilo za telo Skil Milky Way Strawberry Fizz je kot koktajl iz pestrih dišavnih sestavin. Ne bo vas nehalo navduševati in bo vašemu dnevu nudilo tisti pravi ritem. sladka dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Skil Summer Crush Vanilla Ice Cream odišavljeno pršilo za telo za ženske 250 ml
    Skil Summer Crush Vanilla Ice Cream, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Žensko pršilo za telo Skil Summer Crush Vanilla Ice Cream je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sladka dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Victoria's Secret Pure Seduction pršilo za telo za ženske 250 ml
    Victoria's Secret Pure Seduction, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoč vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši žensko pršilo za telo Victoria's Secret Pure Seduction , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrilo prav vsak dan. sladka dišava sadna dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Victoria's Secret Temptation pršilo za telo za ženske 250 ml
    Victoria's Secret Temptation, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Razgibajte svoje čute! Žensko pršilo za telo Victoria's Secret Temptation je kot koktajl iz pestrih dišavnih sestavin. Ne bo vas nehalo navduševati in bo vašemu dnevu nudilo tisti pravi ritem. sadna dišava sladka dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Victoria's Secret Love Spell pršilo za telo za ženske 250 ml
    Victoria's Secret Love Spell, 250 ml, Pršila za telo za ženske, Strast, ženstvenost in temperament v eni sami steklenički. To je žensko pršilo za telo Victoria's Secret Love Spell , ki bo potešilo vaše čute z izjemno privlačno dišavo, ki bo čudovito odišavila vašo kožo. cvetlična dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Alfaparf Milano Blends of Many Rebalancing šampon proti prhljaju 250 ml
    Alfaparf Milano Blends of Many Rebalancing, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Blends of Many Rebalancing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži odstranjuje prhljaj Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Alfaparf Milano Blends of Many Energizing energijski šampon za fine in tanke lase 250 ml
    Alfaparf Milano Blends of Many Energizing, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Alfaparf Milano Blends of Many Energizing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen odstranjuje prhljaj Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • John Frieda Frizz Ease Dream Curls balzam za glajenje krepastih las 250 ml
    John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam John Frieda Frizz Ease Dream Curls zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Missoni Missoni parfumirani losjon za telo za ženske 250 ml
    Missoni Missoni, 250 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Missoni Missoni poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo razveselila bo vsako žensko
  • Bioderma Pigmentbio H2O nežna čistilna micelarna voda proti temnim madežem 250 ml
    Bioderma Pigmentbio H2O, 250 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bioderma Pigmentbio H2O. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Millefiori Selected Orange Tea nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Orange Tea, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Orange Tea spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sadna dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Selected Mirto nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Mirto, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Mirto spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Selected Cedar nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Cedar, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Cedar spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: lesna dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Selected Sweet Narcissus nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Sweet Narcissus, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Sweet Narcissus spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • ACM Sébionex micelarna voda za mastno in problematično kožo 250 ml
    ACM Sébionex, 250 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda ACM Sébionex zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma zmanjša pomanjkljivosti kože preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh