Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 25 ML

156
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Beauty Of Joseon Centella Asiatica Calming Mask vlažilna tekstilna maska za pomiritev in okrepitev občutljive kože 25 ml
    Beauty Of Joseon Centella Asiatica Calming Mask, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Beauty Of Joseon Centella Asiatica Calming Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ne draži kože koži vrača prožnost in občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Mad Beauty Frozen Anna maska iz platna s posvetlitvenim in vlažilnim učinkom 25 ml
    Mad Beauty Frozen Anna, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mad Beauty Frozen Anna bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko snemite in odvečno količino seruma s prsti vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Mad Beauty Frozen Olaf maska iz platna s posvetlitvenim in vlažilnim učinkom 25 ml
    Mad Beauty Frozen Olaf, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mad Beauty Frozen Olaf bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Mad Beauty Frozen Elsa maska iz platna s posvetlitvenim in vlažilnim učinkom 25 ml
    Mad Beauty Frozen Elsa, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mad Beauty Frozen Elsa bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko snemite in odvečno količino seruma s prsti vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Mad Beauty Star Wars Grogu maska iz platna z mehčalnim učinkom 25 ml
    Mad Beauty Star Wars Grogu, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mad Beauty Star Wars Grogu bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • ETUDE Moistfull Collagen vlažilna tekstilna maska s kolagenom 25 ml
    ETUDE Moistfull Collagen, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz ETUDE Moistfull Collagen bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Razširite, priložite na prej očiščeno in tonizirano kožo in prilagodite konturam obraza. Pustite delovati navedeno število minut: {0}. Snemite in ostanek maske nežno vtrite v kožo.
  • Freeman Superfood Spinach revitalizacijska tekstilna maska 25 ml
    Freeman Superfood Spinach, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Freeman Superfood Spinach bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Curapil Six steps to beauty 04 intenzivni serum z retinolom 25 ml
    Curapil Six steps to beauty 04, 25 ml, Serumi za obraz uniseks, Serum za obraz je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Curapil Six steps to beauty 03 serum za zmanjšanje gub s hialuronsko kislino 25 ml
    Curapil Six steps to beauty 03, 25 ml, Serumi za obraz uniseks, Serum za obraz predstavlja pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin. Zato vaši koži nudi dejansko intenzivno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani izenačuje barvni odtenek kože kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Ne spirajte.
  • MEDIHEAL Vita Mask Pumpkin hranilna tekstilna maska z učinkom liftinga 25 ml
    MEDIHEAL Vita Mask Pumpkin, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Vita Mask Pumpkin bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • MEDIHEAL Vita Mask Acaiberry maska iz platna z učvrstitvenim učinkom 25 ml
    MEDIHEAL Vita Mask Acaiberry, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Vita Mask Acaiberry bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • MEDIHEAL Ampoule Mask The E.G.T hranilna tekstilna maska s pomirjajočim učinkom 25 ml
    MEDIHEAL Ampoule Mask The E.G.T, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz MEDIHEAL Ampoule Mask The E.G.T bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Allnature Allskin Hyaluronic serum with snake venom hialuronski serum proti gubam 25 ml
    Allnature Allskin Hyaluronic serum with snake venom, 25 ml, Posebna nega za kožo uniseks, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Allnature Allskin Hyaluronic serum with snake venom bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Revuele No Problem SOS Spot Treatment lokalna nega proti aknam s salicilno kislino 25 ml
    Revuele No Problem SOS Spot Treatment, 25 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Revuele No Problem SOS Spot Treatment poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce zmanjša pomanjkljivosti kože lokalno neguje znake težavne kože ima regeneracijske učinke zmanjšuje nastajanje mozoljev Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Curapil Six steps to beauty 06 vlažilna krema za predel okoli oči 25 ml
    Curapil Six steps to beauty 06, 25 ml, Kreme in geli za predel okoli oči uniseks, Nega za oči neguje kožo okoli oči in ji daje potrebna hranila ter jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice koži daje prožnost globinsko vlaži in hrani območje okoli oči pomlajuje območje okoli oči izenačuje ton kože in koža čudovito zasije območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov. Uporabljajte redno.
  • Miss Kay Pink Swan parfumska voda za ženske 25 ml
    Miss Kay Pink Swan, 25 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Miss Kay Pink Swan je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. sladka dišava cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Farmstay Collagen Water Full Moist serum za oči z vlažilnim učinkom 25 ml
    Farmstay Collagen Water Full Moist, 25 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči Farmstay Collagen intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: Intenzivno hrani območje okoli oči koži daje svež in spočit videz globinsko vlaži in obnavlja kožo deluje proti staranju kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Uporabljajte vsako jutro in večer.
  • L’Oréal Paris Bright Reveal eksfoliacijski piling serum proti pigmentnim madežem 25 ml
    L’Oréal Paris Bright Reveal, 25 ml, Encimski pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz L’Oréal Paris Bright Reveal za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim oži razširjene pore pomaga gladiti gubice in drobne linije zmanjšanje pigmentnih madežev koži vrača svežino in mladostno lepoto Navodilo za uporabo: Uporabljajte kot prvi korak svoje običajne nege obraza. Pred uporabo dobro pretresite. Nežno pomanite v dlaneh, nato pa nanesite na kožo obraza. Izognite se območju okoli oči. Pustite delovati navedeno število minut: 15. Nato temeljito sperite z vodo. Med uporabo čez dan uporabljajte kozmetiko z visokim SPF. Najprej opravite test tolerance. Uporabljajte samo na nepoškodovani koži.
  • Farmstay Black Snail Premium pomlajevalni serum za predel okoli oči 25 ml
    Farmstay Black Snail Premium, 25 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči Farmstay Black Snail intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: deluje proti staranju kože učinkovito gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži in obnavlja kožo Intenzivno hrani območje okoli oči Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in večer. Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Farmstay Cica Farm Revitalizing Rolling koncentrirani serum za oči 25 ml
    Farmstay Cica Farm Revitalizing Rolling, 25 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Farmstay Cica Farm Revitalizing Rolling odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: deluje proti staranju kože odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži in obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in večer. Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • ETUDE SoonJung Panthensoside maska iz platna z vlažilnim in pomirjajočim učinkom 25 ml
    ETUDE SoonJung Panthensoside, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz ETUDE SoonJung Panthensoside bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo pušča svilnato mehko na dotik globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Snemite in ostanek maske nežno vtrite v kožo.
  • Mugler Angel parfumska voda za ženske 25 ml
    Mugler Angel, 25 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Mugler Angel v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. orientalska dišava sladka dišava gurmanska dišava za sodobno žensko 21. stoletja topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Marvis The Mints Aquatic zobna pasta okus Aquatic-Mint 25 ml
    Marvis The Mints Aquatic, 25 ml, Za popolno zaščito za moške, Zobna pasta Marvis The Mints Aquatic zagotavlja popolno nego vaših zob in dlesni. Čisti zobne obloge in ostanke jedi ter hkrati neguje dlesni in sluznico ustne votline. Lastnosti: zanesljivo čisti zobe preprečuje usedanje zobnega kamna neguje dlesni Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino paste na zobno ščetko in čistite zobe vsaj 2 minuti.
  • Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Parfum Spray parfumska voda za ženske 25 ml
    Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Parfum Spray, 25 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Clinique Aromatics Elixir™ Eau de Parfum Spray je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Mad Beauty Friends Turkey antioksidacijska maska iz platna 25 ml
    Mad Beauty Friends Turkey, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mad Beauty Friends Turkey bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • KERASILK Specialists Taming Balm hranilni balzam za neobvladljive lase 25 ml
    KERASILK Specialists Taming Balm, 25 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja KERASILK Specialists Taming Balm daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila preprečuje cepljenje konic odpravlja lomljenje las deluje proti kodranju las prijetno nadišavi lase Sestava: UV-filtri brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Mad Beauty Disney Princess Jasmine revitalizacijska maska iz platna z izvlečkom zelenega čaja 25 ml
    Mad Beauty Disney Princess Jasmine, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mad Beauty Disney Princess Jasmine bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Mad Beauty Disney Princess Ariel vlažilna tekstilna maska z izvlečki kumarice 25 ml
    Mad Beauty Disney Princess Ariel, 25 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Mad Beauty Disney Princess Ariel bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Depot No. 302 Clay Pomade pomada za oblikovanje las z mat učinkom 25 ml
    Depot No. 302 Clay Pomade, 25 ml, Pomade za lase za moške, Lasni styling, ki obstoji ves dan, obenem pa je naravnega videza. Glina za modeliranje Depot No. 302 Clay Pomade vam v trenutku omogoča popolno pričesko čisto po vaših predstavah. Najsi želite ukrotiti divje pramene, ustvariti sproščeno skuštranost ali lasem dati teksturo. Lastnosti: na laseh je videti naravno lasem zagotavlja mat učinek nudi srednje utrjevanje pričeski doda teksturo in obliko Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na suhe lase in uredite po želji.
  • Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil olje za sijaj in mehkobo las 25 ml
    Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil, 25 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Suho olje Bumble and bumble Hairdresser's Invisible Oil bo vašim lasem zagotovilo mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lasem zagotavlja sijaj preprečuje nastanek krepastih las deluje proti lomljenju las Sestava: UV-filter Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • Moroccanoil Treatment lasni tretma za vse tipe las 25 ml
    Moroccanoil Treatment, 25 ml, Klasična olja za lase za ženske, Nega brez spiranja Moroccanoil Treatment daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo lasem nudi hidratacijo in hranila deluje proti kodranju las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Laura Biagiotti Laura toaletna voda za ženske 25 ml
    Laura Biagiotti Laura, 25 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Laura Biagiotti Laura vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her parfumska voda za ženske 25 ml
    Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her, 25 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Parfumska voda za ženske Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Her v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. sadna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Pomp & Co Moisturising Aftershave Balm balzam za po britju 25 ml
    Pomp & Co Moisturising Aftershave Balm, 25 ml, Balzami in voski za moške, Izdelek za britje Pomp & Co Moisturising pomirja kožo na obrazu in ji daje potrebno regeneracijo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo globinsko vlaži kožo krepi zaščitno bariero kože preprečuje draženje kože osvežuje utrujeno kožo enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanašajte na brado in kožo obraza.
  • MÁDARA Boost učvrstitveni koncentrat 25 ml
    MÁDARA Boost, 25 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz MÁDARA Boost bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in temeljito vmasirajte.
  • MÁDARA Boost koncentrat s kolagenom 25 ml
    MÁDARA Boost, 25 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz MÁDARA Boost bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: spodbuja nastajanje kolagena krepi konture obraza kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Idealna je uporaba zvečer. Nanesite na čisto kožo in temeljito vmasirajte.
  • Danessa Myricks Beauty Yummy Skin Serum Foundation Refill lahki tekoči puder nadomestno polnilo odtenek 2G 25 ml
    Danessa Myricks Beauty Yummy Skin Serum Foundation Refill, 25 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Danessa Myricks Beauty Yummy Skin Serum Foundation Refill bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: kar najbolj zmanjša pore osvetljuje kožo vlaži gladi površino kože lahko se plasti Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Danessa Myricks Beauty Yummy Skin Serum Foundation lahki tekoči puder z vlažilnim učinkom odtenek 2G 25 ml
    Danessa Myricks Beauty Yummy Skin Serum Foundation, 25 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Danessa Myricks Beauty Yummy Skin Serum Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: kar najbolj zmanjša pore osvetljuje kožo vlaži gladi površino kože lahko se plasti Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Bio-Oil negovalno olje negovalno olje za telo in obraz 25 ml
    Bio-Oil negovalno olje, 25 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Lastnosti: deluje proti nepopolnostim izenačuje ton kože intenzivno vlaži ugodno deluje proti strijam in brazgotinam ščiti kožo med nosečnostjo
  • Yves Saint Laurent All Hours Foundation dolgoobstojen tekoči puder SPF 39 odtenek MN9 25 ml
    Yves Saint Laurent All Hours Foundation, 25 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Yves Saint Laurent All Hours Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek vlaži izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation dolgoobstojen tekoči puder SPF 20 odtenek 25 ml
    Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation, 25 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja izenačuje barvni odtenek kože kožo matira izdelek je vodoodporen ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Moroccanoil Treatment Light olje za tanke, barvane lase 25 ml
    Moroccanoil Treatment Light, 25 ml, Klasična olja za lase za ženske, Za takojšen odmerek vlaženja in hranjenja poskrbi nega brez spiranja Moroccanoil Treatment Light. Vašim lasem po umivanju zagotovi vse, kar v tistem trenutku potrebujejo, ne da bi v kopalnici zapravili več časa, kot je potrebno. Pomaga zgladiti lase ter obnoviti njihov naravni sijaj in celovitost njihove strukture. Spodbuja njihovo obnavljanje in pripomore k lažjemu razčesavanju. Vse to enostavno, hitro in brez potrebe po spiranju. Samo nanesete, pomanete, po potrebi počešete in za lepoto ter zdrav videz vaših las bo poskrbljeno. Preizkusite to nego brez spiranja in odkrijte preprost in hiter način za regeneracijo las s številnimi drugimi prednostmi. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Air Wick Reed Diffuser Jasmine Bloom & Freesia aroma difuzor s polnilom 25 ml
    Air Wick Reed Diffuser Jasmine Bloom & Freesia, 25 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Air Wick Reed Diffuser Jasmine Bloom & Freesia prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava spomladanska dišava
  • WONDERSKIN Power'Full serum za rast za trepalnice in obrvi 25 ml
    WONDERSKIN Power'Full, 25 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Izdelek WONDERSKIN Power'Full bo poudaril vaš videz in poudaril lepoto vaših oči. Lastnosti: podpira in pospešuje rast trepalnic neguje tudi obrvi hipoalergeno Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in večer.
  • Lancôme Idôle toaletna voda za ženske 25 ml
    Lancôme Idôle, 25 ml, Toaletne vode za ženske, Uživajte ves dan v nežnih cvetličnih čarih. Toaletna voda Lancôme Idôle skriva na tisoče cvetnih lističev, katerih dišava bo izvrstno poudarila vašo ženskost in naravno privlačnost. cvetlična dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko razkošna dišava za zahtevne dizajnerska steklenička
  • Swiss Arabian Rose Malaki parfumirano olje uniseks 25 ml
    Swiss Arabian Rose Malaki, 25 ml, Parfumirana olja uniseks, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln čudovitih cvetlic. Natanko tako diši parfumirano olje Swiss Arabian Rose Malaki , ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrilo prav vsak dan. cvetlična dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Revuele Double Hyaluron + B5 Eye Contour Care vlažilna krema za predel okoli oči proti gubam 25 ml
    Revuele Double Hyaluron + B5 Eye Contour Care, 25 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Revuele Double Hyaluron + B5 neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena globinsko vlaži obnavlja kožno bariero blaži vidne znake utrujenosti Sestava: provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Revuele Hydralift Hyaluron Eye Contour Gel-Filler vlažilni gel za predel okoli oči proti gubam in temnim kolobarjem 25 ml
    Revuele Hydralift Hyaluron Eye Contour Gel-Filler, 25 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Revuele Hydralift Hyaluron neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost globinsko vlaži blaži vidne znake utrujenosti Sestava: provitamin B5 (pantenol) Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Swiss Arabian Oud Malaki parfumirano olje uniseks 25 ml
    Swiss Arabian Oud Malaki, 25 ml, Parfumirana olja uniseks, Spremenite tudi povsem navaden dan v izjemno doživetje. Uniseks parfumirano olje Swiss Arabian Oud Malaki poboža vaše čute in vam krepi samozavest. Karkoli vas že čaka, s to sofisticirano dišavo se boste vedno počutili samozavestno. za osebnosti z nekonvencionalnim slogom za ženske in moške topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Swiss Arabian Musk Malaki parfumirano olje uniseks 25 ml
    Swiss Arabian Musk Malaki, 25 ml, Parfumirana olja uniseks, Ko se povežejo umetnost mojstrov parfumarjev, prvovrstne sestavine in kanček razkošja, nastane uniseks parfumirano olje Swiss Arabian Musk Malaki . Njegova svilena tekstura v vas že med nanašanjem prebudi čutnost, opojen vonj pa bo z vaše kože izžareval še ves dan. mošusna dišava orientalska dišava izvirna dišava za izvirno osebnost za ženske in moške
  • Depot No. 303 Modelling Wax modelirni vosek za fleksibilno učvrstitev 25 ml
    Depot No. 303 Modelling Wax, 25 ml, Stiling za moške, Vosek za lase Depot No. 303 Modelling Wax popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo. Lastnosti: enostavno ustvari želeno pričesko naravno utrjuje pripravek je odporen proti vlagi ne obremenjuje las dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Revuele ProBio Skin Balance Probiotic Eye Cream pomirjajoča krema za predel okoli oči za občutljivo in netolerantno kožo 25 ml
    Revuele ProBio Skin Balance Probiotic Eye Cream, 25 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Revuele ProBio Skin Balance Probiotic Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke osvežuje in gladi območje okoli oči globinsko vlaži proti rdečici primerno za občutljivo kožo Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Revuele Retinol Eye Contour Gel vlažilni gel za predel okoli oči proti gubam in temnim kolobarjem 25 ml
    Revuele Retinol Eye Contour Gel, 25 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Revuele Retinol neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz globinsko vlaži koži daje prožnost koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh