Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

142
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Victoria's Secret PINK Pink Macaron losjon za telo za ženske 236 ml
    Victoria's Secret PINK Pink Macaron, 236 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Victoria's Secret PINK Pink Macaron poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Adaptogens and Coconut Water osvežilna meglica za normalno do suho kožo 236 ml
    Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Adaptogens and Coconut Water, 236 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Adaptogens and Coconut Water . Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in osvetljuje pomaga preprečiti izsušenost kože make up bo trajal dlje kožo ohranja v ravnovesju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan. Primerno tudi pri nanašanju make upa.
  • Baxter of California Daily Complete Care balzam za lase 236 ml
    Baxter of California Daily Complete Care, 236 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Baxter of California Daily Complete Care zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Munchkin Soft-Touch skodelica 9 m+ Koala 236 ml
    Munchkin Soft-Touch, 236 ml, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Munchkin Soft-Touch je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane odporna na padce otroški motiv oblika, ki omogoča enostaven oprijem Material: brez BPA
  • Munchkin Soft-Touch skodelica 9 m+ Owl 236 ml
    Munchkin Soft-Touch, 236 ml, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Munchkin Soft-Touch je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane odporna na padce otroški motiv oblika, ki omogoča enostaven oprijem Material: brez BPA
  • ACURE Daily Workout Watermelon & Blood Orange revitalizacijski balzam 236 ml
    ACURE Daily Workout Watermelon & Blood Orange, 236 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam ACURE Daily Workout zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja lajša razčesavanje in oblikovanje Sestava: brez mineralnih olj veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • ACURE Daily Workout Watermelon & Blood Orange šampon za obnovo ravnovesja lasišča 236 ml
    ACURE Daily Workout Watermelon & Blood Orange, 236 ml, Šamponi za ženske, Šampon ACURE Daily Workout učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Sestava: veganski izdelek brez mineralnih olj brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • ACURE Juice Cleanse Supergreens & Adaptogens energijski šampon za obremenjene lase in lasišče 236 ml
    ACURE Juice Cleanse Supergreens & Adaptogens, 236 ml, Šamponi za ženske, Šampon ACURE Juice Cleanse učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče Sestava: veganski izdelek brez sulfatov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • ACURE Simply Smoothing gladilni balzam 236 ml
    ACURE Simply Smoothing, 236 ml, Balzami za lase za ženske, Pri umivanju las šampon odpre površinsko strukturo las – povrhnjico. Zato je pomembno, da lasem po umivanju zagotovite nego, ki povrhnjico ponovno zapre. In prav za to poskrbi balzam ACURE Simply Smoothing . Poleg tega, da zapre lasna vlakna, poskrbi tudi za njihovo hranjenje, vlaženje in mehčanje, kar je za lepe, sijoče in zdrave lase bistvenega pomena. Zaščiti jih pred mehanskimi poškodbami in izsuševanjem, poleg tega zgladi njihovo površino in jih zmehča, kar olajša njihovo razčesavanje in nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov veganski izdelek brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Victoria's Secret PINK Chai Latte losjon za telo za ženske 236 ml
    Victoria's Secret PINK Chai Latte, 236 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Victoria's Secret PINK Chai Latte poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko dobro se nanaša in se enostavno vpija kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • ACURE Simply Smoothing šampon za glajenje las 236 ml
    ACURE Simply Smoothing, 236 ml, Šamponi za ženske, Šampon ACURE Simply Smoothing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče gladi lasna vlakna deluje proti kodranju las Sestava: brez sulfatov veganski izdelek brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • DevaCurl Melt Into Moisture vlažilna maska za lase 236 ml
    DevaCurl Melt Into Moisture, 236 ml, Maske za lase za ženske, Navodilo za uporabo: Pustite delovati vsaj 15-20 minut ali vso noč. Nato temeljito sperite z vodo.
  • DevaCurl Buildup Buster globinsko čistilni serum za lasišče 236 ml
    DevaCurl Buildup Buster, 236 ml, Šamponi za ženske, Šampon učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče podpira naravno tvorbo valov in kodrov primeren posebej za valovite in kodraste lase Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro lasišče, dodajte malo vode in z nežno masažo spenite. Sperite.
  • DevaCurl FlexFactor™ zaščitno pršilo za lase 236 ml
    DevaCurl FlexFactor™, 236 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las DevaCurl FlexFactor™ zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: ščiti pred toplotnimi poškodbami lasje so po uporabi prožni z naravnim gibanjem lase pušča mehke in nežne na dotik Sestava: ne vsebuje sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite pred stylingom kot toplotno zaščito.
  • DevaCurl Frizz-Fighting pena za volumen od korenin 236 ml
    DevaCurl Frizz-Fighting, 236 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek DevaCurl Frizz-Fighting daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete zagotavlja volumen od korenin poudarja valove oziroma kodre in jih jasno definira oblikuje valove in kodre ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite po celotni dolžini las vse do konic. Ne spirajte.
  • DevaCurl Moisture Seal vlažilno pršilo proti krepastim lasem 236 ml
    DevaCurl Moisture Seal, 236 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Za takojšen odmerek intenzivnega vlaženja in hranil bo poskrbela nega brez spiranja v pršilu DevaCurl Moisture Seal . Vašim lasem po umivanju ponudi vse, kar takrat potrebujejo. Pomaga jih zgladiti in obnoviti celovitost njihove teksture in tudi njihov naravni sijaj. Spodbuja njihovo obnavljanje in pripomore k lažjemu razčesavanju. Vse to brez odvečnega obremenjevanja, preprosto, hitro in brez potrebe po spiranju. Samo razpršite, pomanete, po potrebi počešete, in za lepoto ter zdrav videz vaših las bo poskrbljeno. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila deluje proti kodranju las poudarja valove oziroma kodre in jih jasno definira lase pušča čudovito sijoče in vitalne daje žametno mehkobo Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Razpršite v vlažne ali suhe lase in ne izpirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Victoria's Secret Cactus Water losjon za telo za ženske 236 ml
    Victoria's Secret Cactus Water, 236 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Victoria's Secret Cactus Water poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dobro se nanaša in se enostavno vpija na koži ne pušča mastnih sledi kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • DevaCurl CurlBond™ regeneracijska maska za lase 236 ml
    DevaCurl CurlBond™, 236 ml, Maske za lase za ženske, Navodilo za uporabo: Pustite delovati navedeno število minut: 15-20. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Elizabeth Arden Sunflowers osvežilna voda za ženske 236 ml
    Elizabeth Arden Sunflowers, 236 ml, Eau Fraîche za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan. Osvežilna voda za ženske Elizabeth Arden Sunflowers je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Living Proof Perfect Hair Day šampon za vse tipe las 236 ml
    Living Proof Perfect Hair Day, 236 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Living Proof Perfect Hair Day z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži daje lesk in volumen lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Living Proof No Frizz nežni čistilni šampon proti krepastim lasem 236 ml
    Living Proof No Frizz, 236 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Living Proof No Frizz z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Living Proof Clarifying Detox nežni čistilni šampon za vse tipe las 236 ml
    Living Proof Clarifying Detox, 236 ml, Šamponi za ženske, Šampon Living Proof Clarifying Detox učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase za naravne in barvane lase z las izpira preostanke soli in klora Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Living Proof Restore krepilni in obnovitveni balzam za suhe in poškodovane lase 236 ml
    Living Proof Restore, 236 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Living Proof Restore zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Living Proof Perfect Hair Day balzam za vse tipe las 236 ml
    Living Proof Perfect Hair Day, 236 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Living Proof Perfect Hair Day zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Living Proof Full šampon za volumen tankih las 236 ml
    Living Proof Full, 236 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Living Proof Full z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • ACURE Curiously čistilni balzam 236 ml
    ACURE Curiously, 236 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam ACURE Curiously zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje za naravne in barvane lase izboljšuje strukturo las Sestava: veganski izdelek brez sulfatov brez mineralnih olj ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • ACURE Vivacious balzam za volumen 236 ml
    ACURE Vivacious, 236 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam ACURE Vivacious zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • ACURE Vivacious šampon za volumen 236 ml
    ACURE Vivacious, 236 ml, Šamponi za ženske, Šampon ACURE Vivacious učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen intenzivno vlaži pomirja lasišče Sestava: veganski izdelek brez sulfatov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • ACURE Curiously čistilni šampon 236 ml
    ACURE Curiously, 236 ml, Šamponi za ženske, Šampon ACURE učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase pušča mehke obnavlja in hrani lase pomirja lasišče Sestava: veganski izdelek brez sulfatov brez mineralnih olj Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • ACURE Seriously Soothing 24hr Moisture vlažilni losjon za telo 236 ml
    ACURE Seriously Soothing 24hr Moisture, 236 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo ACURE Seriously Soothing vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija Sestava: veganski izdelek brez sulfatov
  • OPI Pro Spa mehčalna krema za noge 236 ml
    OPI Pro Spa, 236 ml, Pedikura za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge OPI Pro Spa odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo kožo pomirja ima regeneracijske učinke ima mehčalne učinke ne pušča mastnega občutka celi razpokano kožo kožo stopal intenzivno obnavlja odstranjuje otrdelo kožo na stopalih stopala bodo čudovito odišavljena Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte. Sperite.
  • Cetaphil Cleansers čistilni losjon za občutljivo in suho kožo 236 ml
    Cetaphil Cleansers, 236 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Cetaphil Cleansers pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez milnih sestavin brez dišav
  • Cetaphil Pro ItchControl Clean nežno tekoče milo za roke 236 ml
    Cetaphil Pro ItchControl Clean, 236 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Cetaphil Pro ItchControl skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok neguje kožo rok preprečuje suho kožo Sestava: brez dišav dermatološko testirano veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Victoria's Secret Strawberries & Sparkling Wine losjon za telo za ženske 236 ml
    Victoria's Secret Strawberries & Sparkling Wine, 236 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Victoria's Secret Strawberries & Sparkling Wine poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Mario Badescu Hydrating Glow Toner with Jojoba and PHA vlažilni tonik za osvetlitev kože 236 ml
    Mario Badescu Hydrating Glow Toner with Jojoba and PHA, 236 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Mario Badescu Hydrating Glow Toner with Jojoba and PHA. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo osvežuje in osvetljuje pomirja in tonira kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov
  • Living Proof No Frizz stiling krema proti krepastim lasem 236 ml
    Living Proof No Frizz, 236 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Living Proof No Frizz daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje gladi deluje proti kodranju las lase pušča čudovito sijoče in vitalne daje žametno mehkobo nudi privlačen lesk dolgotrajen učinek Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko. Nato lase s sušilnikom posušite v gladko pričesko.
  • Victoria's Secret Mango Smash losjon za telo za ženske 236 ml
    Victoria's Secret Mango Smash, 236 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Victoria's Secret Mango Smash poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: koži vrača prožnost hrani in neguje kožo
  • Victoria's Secret Aqua Kiss Shimmer losjon za telo za ženske 236 ml
    Victoria's Secret Aqua Kiss Shimmer, 236 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Victoria's Secret Aqua Kiss Shimmer poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost
  • Victoria's Secret Pure Seduction Splash losjon za telo za ženske 236 ml
    Victoria's Secret Pure Seduction Splash, 236 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Victoria's Secret Pure Seduction Splash poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Victoria's Secret Velvet Petals Splash losjon za telo za ženske 236 ml
    Victoria's Secret Velvet Petals Splash, 236 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Victoria's Secret Velvet Petals Splash poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo.
  • Victoria's Secret Bare Vanilla Splash losjon za telo za ženske 236 ml
    Victoria's Secret Bare Vanilla Splash, 236 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Victoria's Secret Bare Vanilla Splash poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: dopolnjuje dišavo iz iste linije

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh