Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 20 ML

293
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Holika Holika Juicy Mask Sheet Honey maska iz platna z visokim vlažilnim in hranilnim učinkom 20 ml
    Holika Holika Juicy Mask Sheet Honey, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Holika Holika Juicy Mask Sheet Honey bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja ne draži kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Holika Holika Juicy Mask Sheet Aloe pomirjevalna tekstilna maska 20 ml
    Holika Holika Juicy Mask Sheet Aloe, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Holika Holika Juicy Mask Sheet Aloe bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: ne draži kože osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Holika Holika Juicy Mask Sheet Tomato učvrstitvena maska iz platna za konture obraza 20 ml
    Holika Holika Juicy Mask Sheet Tomato, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Holika Holika Juicy Mask Sheet Tomato bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Holika Holika Juicy Mask Sheet Tea Tree maska iz platna proti nepravilnostim na aknasti koži 20 ml
    Holika Holika Juicy Mask Sheet Tea Tree, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Holika Holika Juicy Mask Sheet Tea Tree bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Cream gladilna krema za predel okoli oči 20 ml
    La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Cream, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo pomirjujoči vlažilni serum za občutljivo in alergično kožo 20 ml
    La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Vichy Normaderm S.O.S lokalna nega proti aknam z žveplom 20 ml
    Vichy Normaderm S.O.S, 20 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Vichy Normaderm S.O.S poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: lokalno neguje znake težavne kože pomirja razdraženost kože zmanjša pomanjkljivosti kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Dentacol Dentacol Sensitive ustna voda za občutljive zobe in dlesni s pomirjajočim učinkom 20 ml
    Dentacol Dentacol Sensitive, 20 ml, Nega ustne votline za moške, Posebna nega Dentacol Dentacol bo odlično dopolnila vašo običajno rutino zobne higiene. Lastnosti: uničuje bakterije zmanjša občutljivost zob neguje občutljive zobe obnavlja zobno sklenino pomirja dlesni Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mercedes-Benz Man toaletna voda za moške 20 ml
    Mercedes-Benz Man, 20 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Mercedes-Benz Man . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. cvetlična dišava lesna dišava citrusna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Mercedes-Benz Select toaletna voda za moške 20 ml
    Mercedes-Benz Select, 20 ml, Toaletne vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Toaletna voda za moške Mercedes-Benz Select vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. lesna dišava cipresna dišava za sodobnega gospoda dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bioliq PRO posvetlitveni serum z vitaminom C 20 ml
    Bioliq PRO, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioliq PRO bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože koži vrača svežino in mladostno lepoto osvetljuje obnavlja prožnost kože ščiti kožo pred prostimi radikali preprečuje nastajanje gubic Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Saloos Bio Skin Oils Lemon Tea Tree regeneracijsko olje za mastno in problematično kožo 20 ml
    Saloos Bio Skin Oils Lemon Tea Tree, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Saloos Bio Skin Oils Lemon Tea Tree bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: ugodno vpliva na ekceme in težavno kožo obnavlja in vlaži kožo pušča žametno mehko hitro se vpija in ne pušča občutka mastnosti Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Saloos Bio Skin Oils Tea Tree & Manuka pomirjajoče in regeneracijsko olje za aknasto kožo 20 ml
    Saloos Bio Skin Oils Tea Tree & Manuka, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Saloos Bio Skin Oils Tea Tree & Manuka bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko hrani ugodno vpliva na ekceme in težavno kožo učinkovito vlaži in mehča Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Saloos Bio Skin Oils Neroli regeneracijsko olje s pomlajevalnim učinkom 20 ml
    Saloos Bio Skin Oils Neroli, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Saloos Bio Skin Oils Neroli bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: obnavlja in vlaži globinsko hrani kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Saloos Bio Skin Oils Sandalwood hranilno olje z vlažilnim učinkom 20 ml
    Saloos Bio Skin Oils Sandalwood, 20 ml, Olja za obraz za moške, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Saloos Bio Skin Oils Sandalwood bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko hrani učinkovito vlaži in mehča ugodno vpliva na ekceme in težavno kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • NYX Professional Makeup Hydra Touch Oil Primer vlažilna podlaga za make-up 20 ml
    NYX Professional Makeup Hydra Touch Oil Primer, 20 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up NYX Professional Makeup Hydra Touch popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek mehča zapolnjuje pore Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.
  • Saloos Intensive Care eliksir squalane & Q10 20 ml
    Saloos Intensive Care, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Intensive Care predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo. Lastnosti: revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože obnavlja prožnost kože obnavlja in vlaži Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Driclor Solution antiperspirant roll-on proti prekomernemu potenju 20 ml
    Driclor Solution, 20 ml, Antiperspiranti za ženske, Izdelek Driclor Solution je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito uravnava potenje in vlago v koži Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Purity Vision Baby Body Butter maslo 20 ml
    Purity Vision Baby Body Butter, 20 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Purity Vision Baby Body Butter bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo nahrani nežno otroško kožo primerno tudi za občutljivo ali alergično kožo učinkovito obnavlja Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte dnevno na čisto kožo otroka.
  • ANNEMARIE BÖRLIND EYES & LIPS krema za predel okoli oči proti gubam 20 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND EYES & LIPS, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči neguje kožo okoli oči in ji daje potrebna hranila ter jo vlaži. Lastnosti: osvetljuje območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen gel za predel okoli oči proti gubam 20 ml
    Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: osvežuje in gladi območje okoli oči gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen gel za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 20 ml
    Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči uniseks, Nega za oči Eveline Cosmetics Organic Aloe+Collagen neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči blaži vidne znake utrujenosti koži daje prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Christian Laurent Botulin Revolution lifting krema za predel okoli oči 50+ 20 ml
    Christian Laurent Botulin Revolution, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Christian Laurent Botulin Revolution se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži daje prožnost območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Christian Laurent Botulin Revolution koncentrirana krema za okolico oči proti znakom utrujenosti 20 ml
    Christian Laurent Botulin Revolution, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Christian Laurent Botulin Revolution se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Holika Holika Pure Essence Avocado pomirjevalna tekstilna maska 20 ml
    Holika Holika Pure Essence Avocado, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Holika Holika Pure Essence Avocado bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Holika Holika Pure Essence Pearl maska iz platna s posvetlitvenim učinkom 20 ml
    Holika Holika Pure Essence Pearl, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Holika Holika Pure Essence Pearl bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Chia bio chia olje 20 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Chia, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča
  • Saloos Cold Pressed Oils Raspberry Bio bio malinovo olje 20 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Raspberry Bio, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko lepša in gladi nepopolnosti Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Millefiori Aria Magnolia Blossom & Wood polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Millefiori Aria Magnolia Blossom & Wood, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Aria Magnolia Blossom & Wood vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Aria Fiori di Muschio polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Millefiori Aria Fiori di Muschio, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Aria Fiori di Muschio spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Aria Myrtle polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Millefiori Aria Myrtle, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Razveselite svoje vohalne celice. Polnilo za električni aroma difuzor Millefiori Aria Myrtle vnese v vsako notranjost prijeten vonj in zanesljivo ustvari prijetno vzdušje. Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Aria Silver Spirit polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Millefiori Aria Silver Spirit, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Aria Silver Spirit spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Perspirex Regular antiperspirant roll-on za moške 20 ml
    Perspirex Regular, 20 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Perspirex Regular je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Regina Lips & Hands Original balzam 2 v 1 20 ml
    Regina Lips & Hands Original, 20 ml, nega rok in nohtov za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Regina Lips & Hands Original je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke popravlja razpokane ustnice obnavlja Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi. Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Regina Lips & Hands Placenta balzam duo 20 ml
    Regina Lips & Hands Placenta, 20 ml, nega rok in nohtov za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Regina Lips & Hands Placenta je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi popravlja razpokane ustnice Vlaži in hrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi. Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Saloos Cold Pressed Oils Bio Plum slivovo olje 20 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Bio Plum, 20 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Bio Plum bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča kožo pušča žametno mehko kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Saloos Cold Pressed Oils Moringa moringovo olje 20 ml
    Saloos Cold Pressed Oils Moringa, 20 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Cold Pressed Oils Moringa bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: lepša in gladi nepopolnosti hitro se vpija kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Declaré Eye Contour hranilna krema proti gubam okoli oči 20 ml
    Declaré Eye Contour, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Declaré Eye Contour se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži koža je napeta in zglajena osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Juvena MasterCream krema proti gubam za predel okoli oči in ustnic za posvetlitev in zgladitev kože 20 ml
    Juvena MasterCream, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Lastnosti: koža je napeta in zglajena osvetljuje območje okoli oči ustnice pušča voljne in žametno mehke izrazito obnavlja in ščiti
  • NYX Professional Makeup Shine Killer matirajoča podlaga za pod tekoči puder 20 ml
    NYX Professional Makeup Shine Killer, 20 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up NYX Professional Makeup Shine Killer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa matira ima dolgotrajen učinek povečuje odpornost ličenja Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Coco & Eve Depuff Eye Cream krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 20 ml
    Coco & Eve Depuff Eye Cream, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Coco & Eve Depuff Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena blaži vidne znake utrujenosti ne pušča mastnega občutka Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • L’Oréal Paris Revitalift Filler posvetlitveni serum za predel okoli oči s hialuronsko kislino 20 ml
    L’Oréal Paris Revitalift Filler, 20 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči L’Oréal Paris Revitalift Filler odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: učinkovito gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži in obnavlja kožo koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Lancôme Génifique pomirjujoči vlažilni serum 20 ml
    Lancôme Génifique, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Lancôme Génifique bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Eveline Cosmetics Royal Snail lifting krema za predel okoli oči s polžjim ekstraktom 50+ 20 ml
    Eveline Cosmetics Royal Snail, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Eveline Cosmetics Royal Snail se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • true men skin care Am / pm Eye serum serum za predel okoli oči 20 ml
    true men skin care Am / pm Eye serum, 20 ml, Serumi za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči true men skin care Am / pm Eye serum odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake takoj osveži in prebudi kožo ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov. Uporabljajte redno 2-krat dnevno.
  • Saloos Bio King's Care Argan & Opuntia & Bergamot hranilno olje za obraz proti prvim znakom staranja kože 20 ml
    Saloos Bio King's Care Argan & Opuntia & Bergamot, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Saloos Bio King's Care Argan & Opuntia & Bergamot bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča obnavlja in vlaži globinsko hrani obnavlja prožnost kože Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Saloos Bio King's Care Argan & Opuntia & Lavender bio arganovo olje z vonjem sivke 20 ml
    Saloos Bio King's Care Argan & Opuntia & Lavender, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Saloos Bio King's Care Argan & Opuntia & Lavender bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: obnavlja in vlaži lepša in gladi nepopolnosti revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Saloos Bio King's Care Argan & Opuntia & Rose bio arganovo olje proti gubam 20 ml
    Saloos Bio King's Care Argan & Opuntia & Rose, 20 ml, Olja za obraz za ženske, Olje za obraz Saloos Bio King's Care predstavlja odlično nego za vaš obraz in telo. Lastnosti: lepša in gladi nepopolnosti obnavlja in vlaži revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Dermacol Coco Splash vlažilna podlaga za make-up 20 ml
    Dermacol Coco Splash, 20 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Dermacol Coco Splash popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: osvetljuje kožo popolnoma pripravi na nanos make upa izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Anwen Happy Ends serum proti razcepljenim konicam 20 ml
    Anwen Happy Ends, 20 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Anwen Happy Ends lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: celi in krepi razcepljene konice las obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase gladi površino las Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase.
  • NYX Professional Makeup Pore Filler podlaga za make-up 20 ml
    NYX Professional Makeup Pore Filler, 20 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up NYX Professional Makeup Pore Filler popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa zapolnjuje pore povečuje odpornost ličenja ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Shiseido Waso Yuzu-C posvetlitveni serum za predel okoli oči z vitaminom C 20 ml
    Shiseido Waso Yuzu-C, 20 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Shiseido Waso Yuzu-C odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: Intenzivno hrani območje okoli oči odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi učinkovito gladi linije in drobne gubice Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Christian Laurent Pour La Beauté krema proti gubam za predel okoli oči 20 ml
    Christian Laurent Pour La Beauté, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Christian Laurent Pour La Beauté se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Lancôme Génifique Advanced Yeux Light-Pearl™ serum za oči in trepalnice 20 ml
    Lancôme Génifique Advanced Yeux Light-Pearl™, 20 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Lancôme Génifique Advanced Yeux Light-Pearl™ odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži daje svež in spočit videz Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo. Uporabljajte dnevno.
  • Eveline Cosmetics Gold & Retinol kremasti serum proti gubam okoli oči 20 ml
    Eveline Cosmetics Gold & Retinol, 20 ml, Serumi za predel okoli oči uniseks, Serum za oči Eveline Cosmetics Gold & Retinol intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: učinkovito gladi linije in drobne gubice Intenzivno hrani območje okoli oči koža je napeta in zglajena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • Dr. Jart+ Ceramidin™ Eye Cream krema za osvetljevanje predela okoli oči 20 ml
    Dr. Jart+ Ceramidin™ Eye Cream, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Dr. Jart+ Ceramidin™ Eye Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži blaži vidne znake utrujenosti območju okoli oči daje mladosten videz osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Skin79 Snail The Honeyful hranilna tekstilna maska s polžjim ekstraktom 20 ml
    Skin79 Snail The Honeyful, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Skin79 Snail The Honeyful bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Skin79 Snail The Vitaful antioksidacijska maska iz platna s polžjim ekstraktom 20 ml
    Skin79 Snail The Vitaful, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Skin79 Snail The Vitaful bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži celovito lepša videz kože razstruplja kožo osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Skin79 Snail The Waterful vlažilna tekstilna maska s polžjim ekstraktom 20 ml
    Skin79 Snail The Waterful, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Skin79 Snail The Waterful bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja pripravek je nekomedogen kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Pharma Activ Tea Tree Oil with dropper lokalna nega s Tea Tree olji 20 ml
    Pharma Activ Tea Tree Oil with dropper, 20 ml, Posebna nega za kožo uniseks, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Pharma Activ Tea Tree Oil with dropper poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja lokalno neguje znake težavne kože vidno izboljšuje stanje kože ima regeneracijske učinke ima antibakterijske učinke Sestava: brez dišav vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije.
  • Sensai Refreshing Eye Essence serum proti gubam za predel okoli oči 20 ml
    Sensai Refreshing Eye Essence, 20 ml, lokalna nega za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sensai Refreshing Eye Essence se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koži daje prožnost koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Apivita Express Beauty Hyaluronic Acid vlažilna maska za lase 20 ml
    Apivita Express Beauty Hyaluronic Acid, 20 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Apivita Express Beauty Hyaluronic Acid predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Apivita Express Beauty Orange revitalizacijska maska za lase 20 ml
    Apivita Express Beauty Orange, 20 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Apivita Express Beauty Orange predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja lase po celi njihovi dolžini Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Air Wick Aroma Mist Happiness aroma difuzor s polnilom + baterija 20 ml
    Air Wick Aroma Mist Happiness, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Aroma difuzor Air Wick Aroma Mist Happiness prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava zračno čista dišava idealno za meditacijo in olajšanje od stresa podpre prijetno razpoloženje in veselje do življenja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Air Wick Aroma Mist Calming Rose nadomestno polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Air Wick Aroma Mist Calming Rose, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Air Wick Aroma Mist Calming Rose spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava zračno čista dišava idealno za meditacijo in olajšanje od stresa podpre prijetno razpoloženje in veselje do življenja Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Khadlaj Kayaan Gold parfumirano olje uniseks 20 ml
    Khadlaj Kayaan Gold, 20 ml, Parfumirana olja za ženske, Poudarite skrivnostnost in čutnost, ki se skrivata v vas. Parfumirano olje za moške Khadlaj Kayaan Gold v vaši okolici prebudi željo ugotoviti, kdo je uporabnik te nevsakdanje dišave. začimbna dišava usnjena dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za osebnosti z nekonvencionalnim slogom
  • Khadlaj Malika Red parfumirano olje za ženske 20 ml
    Khadlaj Malika Red, 20 ml, Parfumirana olja za ženske, Pripravite se na nepozabno čutno doživetje. Esenco ženstvenosti in prefinjene zapeljivosti v sebi skriva žensko parfumirano olje Khadlaj Malika Red. Odkrijte ju pod pokrovčkom tudi vi. sadna dišava cvetlična dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku
  • Dermacol Collagen vlažilni tekoči puder z gladilnim učinkom odtenek 1.0 Pale 20 ml
    Dermacol Collagen, 20 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Dermacol Collagen bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: revitalizira osvetljuje kožo kožo dela prožno in gladko vlaži lahko se plasti Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado. Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Bebble Teething Gel pomirjajoči gel za dlesni in kožo v ustni votlini za otroke 20 ml
    Bebble Teething Gel, 20 ml, Rast zobkov za otroke, Rastoči zobje lahko otroka kar dobro namučijo. Izdelek Bebble Teething Gel mu bo zagotovil hitro olajšanje neprijetnih občutkov ob prodiranju prvih zobkov. Lastnosti: pomirja dlesni pomirja in lajša simptome prodiranja prvih zob Navodilo za uporabo: Nežno vtrite v dlesni.
  • Bait Al Bakhoor Supreme Amber parfumirano olje uniseks 20 ml
    Bait Al Bakhoor Supreme Amber, 20 ml, Parfumirana olja uniseks, Doživetje za prave gurmane z izbranim okusom. Parfumirano olje Bait Al Bakhoor Supreme Amber je izjemno po okusni dišavni sestavi, ki vam bo všeč od prvega do zadnjega tona. sladka dišava začimbna dišava
  • Bait Al Bakhoor Supreme Musk parfumirano olje uniseks 20 ml
    Bait Al Bakhoor Supreme Musk, 20 ml, Parfumirana olja uniseks, Poudarite skrivnostnost in čutnost, ki se skrivata v vas. Parfumirano olje za moške Bait Al Bakhoor Supreme Musk v vaši okolici prebudi željo ugotoviti, kdo je uporabnik te nevsakdanje dišave. cvetlična dišava lesna dišava mošusna dišava
  • Bait Al Bakhoor Tohfa parfumirano olje za ženske 20 ml
    Bait Al Bakhoor Tohfa, 20 ml, Parfumirana olja za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrilo parfumirano olje Bait Al Bakhoor Tohfa . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzelo in ne bo pustilo mirnih ne vas ne vaše okolice. sadna dišava mošusna dišava
  • Ambientair The Olphactory Groom Cologne dišavno olje Better Half 20 ml
    Ambientair The Olphactory Groom Cologne, 20 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Ambientair The Olphactory Groom Cologne je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: citrusna dišava lesna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Khadlaj Ana Wa Anta parfumirano olje uniseks 20 ml
    Khadlaj Ana Wa Anta, 20 ml, Parfumirana olja uniseks, Poudarite skrivnostnost in čutnost, ki se skrivata v vas. Parfumirano olje za moške Khadlaj Ana Wa Anta v vaši okolici prebudi željo ugotoviti, kdo je uporabnik te nevsakdanje dišave. lesna dišava sadna dišava
  • Khadlaj Safari Gold parfumirano olje uniseks 20 ml
    Khadlaj Safari Gold, 20 ml, Parfumirana olja uniseks, Pridobite pogum perzijskega princa in spoštovanje mogočnega sultana. Parfumirano olje za moške Khadlaj Safari Gold v sebi povezuje orientalske tone s kapljico luksuza, njegova topla dišavna sestava pa vam da korajžo za premagovanje vsakodnevnih preprek. mošusna dišava lesna dišava
  • Khadlaj Haneen Rosegold parfumirano olje za ženske 20 ml
    Khadlaj Haneen Rosegold, 20 ml, Parfumirana olja za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrilo parfumirano olje Khadlaj Haneen Rosegold. S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzelo in ne bo pustilo mirnih ne vas ne vaše okolice. cvetlična dišava lesna dišava
  • Khadlaj Haneen Gold parfumirano olje uniseks 20 ml
    Khadlaj Haneen Gold, 20 ml, Parfumirana olja uniseks, Ko se povežejo umetnost mojstrov parfumarjev, prvovrstne sestavine in kanček razkošja, nastane uniseks parfumirano olje Khadlaj Haneen Gold. Njegova svilena tekstura v vas že med nanašanjem prebudi čutnost, opojen vonj pa bo z vaše kože izžareval še ves dan. citrusna dišava cvetlična dišava gurmanska dišava
  • Bell Natural Beauty vlažilna podlaga za make-up 20 ml
    Bell Natural Beauty, 20 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Bell Natural Beauty popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: povečuje odpornost ličenja mehča gladi gubice Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • I Heart Revolution Tasty Watermelon vlažilna maska za ustnice 20 ml
    I Heart Revolution Tasty Watermelon, 20 ml, Balzami za ustnice za ženske, Navodilo za uporabo: Po potrebi ponovite.
  • Air Wick Aroma Mist Happiness nadomestno polnilo za aroma difuzor 20 ml
    Air Wick Aroma Mist Happiness, 20 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Air Wick Aroma Mist Happiness spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava citrusna dišava idealno za meditacijo in olajšanje od stresa podpre prijetno razpoloženje in veselje do življenja Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Banila Co. Miss Flower & Mr. Honey Propolis Rejuvenating pomlajevalna krema za predel okoli oči s pomirjajočim učinkom 20 ml
    Banila Co. Miss Flower & Mr. Honey Propolis Rejuvenating, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Banila Co. Miss Flower & Mr. Honey Propolis Rejuvenating se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Pearl revitalizacijska tekstilna maska z revitalizacijskim učinkom 20 ml
    ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Pearl, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Učinki koncentriranega seruma ali esence, pa tudi občutek sproščenosti po zaslugi negovalnega rituala, ki ga navdihujejo korejski običaji. Maska iz platna ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Pearl vaši koži zagotavlja dodaten odmerek nege, hkrati pa jo razvaja z dotikom mehke tkanine. Lastnosti: osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože zmanjšanje pigmentnih madežev Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Hyaluronic Acid maska iz platna za intenzivno vlažnost 20 ml
    ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Hyaluronic Acid, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Učinki koncentriranega seruma ali esence, pa tudi občutek sproščenosti po zaslugi negovalnega rituala, ki ga navdihujejo korejski običaji. Maska iz platna ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Hyaluronic Acid vaši koži zagotavlja dodaten odmerek nege, hkrati pa jo razvaja z dotikom mehke tkanine. Lastnosti: primerno za občutljivo kožo krepi zaščitno bariero globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Collagen maska iz platna proti gubam za hidracijo in učvrstitev kože 20 ml
    ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Collagen, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Učinki koncentriranega seruma ali esence, pa tudi občutek sproščenosti po zaslugi negovalnega rituala, ki ga navdihujejo korejski običaji. Maska iz platna ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Collagen vaši koži zagotavlja dodaten odmerek nege, hkrati pa jo razvaja z dotikom mehke tkanine. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja glajenje neenakomerne teksture kože spodbuja nastajanje kolagena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Snail gladilna maska iz platna s polžjim ekstraktom 20 ml
    ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Snail, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Učinki koncentriranega seruma ali esence, pa tudi občutek sproščenosti po zaslugi negovalnega rituala, ki ga navdihujejo korejski običaji. Maska iz platna ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Snail vaši koži zagotavlja dodaten odmerek nege, hkrati pa jo razvaja z dotikom mehke tkanine. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani koži vrača prožnost in občutek udobja kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi glajenje neenakomerne teksture kože krepi zaščitno bariero Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Naya Renew Cacay Oil + A posvetlitveno olje za poenotenje tona kože 20
    Naya Renew Cacay Oil + A, 20 , Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Naya Renew Cacay Oil + A bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča obnavlja prožnost kože revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože kožo pušča žametno mehko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Nobilis Tilia Kids' Care Amálka masažno olje za dojenčke 20 ml
    Nobilis Tilia Kids' Care Amálka, 20 ml, Otroška nega telesa za otroke, Vaši otroci si zaslužijo najnežnejšo nego. Izdelek Nobilis Tilia Kids' Care Amálka je bil razvit posebej za potrebe otroške kože, zato ji zagotavlja vse, kar potrebuje, da ostane zdrava, mehka in brez draženja. Lastnosti: za občutljivo otroško kožo izboljšuje elastičnost kože in daje občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na telo in vmasirajte.
  • Khadlaj Shamookh Gold parfumirano olje uniseks 20 ml
    Khadlaj Shamookh Gold, 20 ml, Parfumirana olja uniseks, Najsi ste moški, poln poguma in elegance ali nebrzdan človek, moško parfumirano olje Khadlaj Shamookh Gold na vas poudari prav to, kar si želite, da bi bilo videti. cvetlična dišava gurmanska dišava
  • ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Tea Tree pomirjevalna tekstilna maska z osvežujočim učinkom 20 ml
    ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Tea Tree, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Učinki koncentriranega seruma ali esence, pa tudi občutek sproščenosti po zaslugi negovalnega rituala, ki ga navdihujejo korejski običaji. Maska iz platna ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Tea Tree vaši koži zagotavlja dodaten odmerek nege, hkrati pa jo razvaja z dotikom mehke tkanine. Lastnosti: kožo čisti v globino primerno za občutljivo kožo ima pomirjajoče učinke obnavlja kožno bariero Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • AmbiPur 3volution Cotton Fresh nadomestno polnilo 20 ml
    AmbiPur 3volution Cotton Fresh, 20 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Električni osvežilec zraka AmbiPur 3volution Cotton Fresh prijetno odišavi vaš dom in v njem ustvari harmonično vzdušje. Lastnosti: sveža dišava spomladanska dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • AmbiPur 3volution Flowers&Spring nadomestno polnilo 3x20 ml
    AmbiPur 3volution Flowers&Spring, 3x20 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Električni osvežilec zraka AmbiPur 3volution Flowers&Spring prijetno odišavi vaš dom in v njem ustvari harmonično vzdušje. Lastnosti: cvetlična dišava poletna dišava spomladanska dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • AmbiPur 3volution Gold Orchid nadomestno polnilo 20 ml
    AmbiPur 3volution Gold Orchid, 20 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Električni osvežilec zraka AmbiPur 3volution Gold Orchid prijetno odišavi vaš dom in v njem ustvari harmonično vzdušje. Lastnosti: cvetlična dišava poletna dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Eveline Cosmetics Gold Peptides lifting krema za predel okoli oči 20 ml
    Eveline Cosmetics Gold Peptides, 20 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Eveline Cosmetics Gold Peptides neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi območju okoli oči daje mladosten videz osvetljuje območje okoli oči pomirja razdraženo območje okoli oči blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Estée Lauder Advanced Night Repair Rescue Solution pomirjujoči koncentrat z vlažilnim učinkom 20 ml
    Estée Lauder Advanced Night Repair Rescue Solution, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Estée Lauder Advanced Night Repair Rescue Solution bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje osvetljuje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Ceramide vlažilna tekstilna maska za obnovo kožne pregrade za obnovo kožne pregrade 20 ml
    ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Ceramide, 20 ml, Maske iz platna za ženske, Učinki koncentriranega seruma ali esence, pa tudi občutek sproščenosti po zaslugi negovalnega rituala, ki ga navdihujejo korejski običaji. Maska iz platna ETUDE 0.2 Therapy Air Mask Ceramide vaši koži zagotavlja dodaten odmerek nege, hkrati pa jo razvaja z dotikom mehke tkanine. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi glajenje neenakomerne teksture kože primerno za občutljivo kožo krepi zaščitno bariero Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Suavinex Maternity Nipple Cream krema za bradavice 20 ml
    Suavinex Maternity Nipple Cream, 20 ml, Nega prsi za ženske, Negujte svoje prsi, da vas ne bodo bolele. Izdelek Suavinex Maternity Nipple Cream mehča kožo na prsih, preprečuje neprijetne občutke zaradi napete kože in blaži razdraženost. Lastnosti: zdravi boleče in razpokane bradavice pomirja in blaži razdraženost mehča kožo za uporabo med nosečnostjo in v obdobju dojenja izčrpani koži prinaša olajšanje pred dojenjem brisanje ni potrebno ščiti bradavice nežen in blagodejen nanos Navodilo za uporabo: Redno nanašajte na kožo okoli bradavic.
  • Bliss Youth Got This mehčalni serum z retinolom 20 ml
    Bliss Youth Got This, 20 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Bliss Youth Got This je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože obnavlja prožnost kože mehča Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • LAMEL Insta Glitter Bomb bleščice za obraz in telo #402 20 ml
    LAMEL Insta Glitter Bomb, 20 ml, senčila za oči za ženske, Lastnosti: bleščeč učinek

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh