Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

676
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • LOVI Silicone Nipple Shields ščitniki za bradavice velikost M/L 2 kos
    LOVI Silicone Nipple Shields, 2 kos, Nastavki za dojenje za ženske, Težave s hranjenjem vašega dojenčka vam bodo pomagali rešiti nastavki za dojenje LOVI Silicone Nipple Shields . Zaradi posebne oblike in materiala bo ta ljubeč trenutek med mamico in otrokom veliko prijetnejši. Lastnosti: ščiti boleče in razpokane bradavice pospeši povratek k naravnemu načinu dojenja izdelano iz mehkega silikona pripomore k hitrejši regeneraciji ženskam z vbočenimi ali ploskimi bradavicami pomaga pri njihovem preoblikovanju popolnoma se prilega dojki posebej oblikovan ščitnik otroku omogoča, da se med hranjenjem privije k prsim matere otroku zagotavlja naraven občutek in udobje pri vsakodnevnem hranjenju
  • Maison Berger Paris Joy Agaves Garden dišava za avto nadomestno polnilo 2 kos
    Maison Berger Paris Joy Agaves Garden, 2 kos, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Maison Berger Paris Joy Agaves Garden, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Odstranite zaščitno embalažo in nadomestite staro polnilo.
  • ETA Aquacare Power 270890100 nastavki za medzobno čiščenje 2 kos
    ETA Aquacare Power 270890100, 2 kos, Medzobna nega uniseks, Dodatna nega medzobne higiene ETA Aquacare Power 270890100 vam bo pomagala ohranjati zdrave in lepe zobe. Lastnosti: preprečuje nastajanje bakterij v ustih natančno odstranjuje oblogo na jeziku krepi odpornost proti zobnemu kamnu odstranjuje zobne obloge iz medzobnega prostora Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • ETA Aquacare Power 270890200 nastavki za medzobno čiščenje 2 kos
    ETA Aquacare Power 270890200, 2 kos, Medzobna nega uniseks, Dodatna nega medzobne higiene ETA Aquacare Power 270890200 vam bo pomagala ohranjati zdrave in lepe zobe. Lastnosti: natančno odstranjuje oblogo na jeziku preprečuje nastajanje bakterij v ustih lajša čiščenje medzobnih prostorov odstranjuje zobne obloge iz medzobnega prostora Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BEURER 605.575 nadomestne glave For FC 95 2 kos
    BEURER 605.575, 2 kos, Čiščenje obraza za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek BEURER 605.575 bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: popoln pripomoček za odstranjevanje ličil skrbno čisti kožo Navodilo za uporabo: Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • BEURER 605.568 nadomestne glave Standard 2 kos
    BEURER 605.568, 2 kos, Čiščenje obraza za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek BEURER 605.568 bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: popoln pripomoček za odstranjevanje ličil skrbno čisti kožo Navodilo za uporabo: Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • BEURER FC 65/FC 96 Replacement Set nadomestne glave za čistilno krtačko za obraz 2 kos
    BEURER FC 65/FC 96 Replacement Set, 2 kos, Čiščenje obraza za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek BEURER FC 65/FC 96 Replacement Set bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza globinsko čisti pore Navodilo za uporabo: Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • Souletto Floramania Ceramic Stone Diffuser aroma difuzor s polnilom 2 kos
    Souletto Floramania Ceramic Stone Diffuser, 2 kos, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Souletto Floramania Ceramic Stone Diffuser prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Souletto Orientalism Ceramic Stone Diffuser aroma difuzor s polnilom 2 kos
    Souletto Orientalism Ceramic Stone Diffuser, 2 kos, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Souletto Orientalism Ceramic Stone Diffuser prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Souletto Reminiscense Ceramic Stone Diffuser aroma difuzor s polnilom 2 kos
    Souletto Reminiscense Ceramic Stone Diffuser, 2 kos, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Souletto Reminiscense Ceramic Stone Diffuser prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: čista pudrasta dišava cvetlična dišava zeliščna aroma sadna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Chicco Perfect 5 Well-Being For Food cucelj za stekleničko 2 kos
    Chicco Perfect 5 Well-Being For Food, 2 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko Chicco Perfect 5 Well-Being For Food po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko Sestava: silikon
  • Tommee Tippee Closer To Nature Breast-like Natural Night 0-6m duda 2 kos
    Tommee Tippee Closer To Nature Breast-like Natural Night 0-6m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Tommee Tippee Closer To Nature Breast-like Natural Night 0-6m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob nežen cucelj obroč dude se sveti v temi ortodontska oblika Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • BIBS Boheme Natural Rubber Size 1: 0+ months duda Dusty Pink / Coral 2 kos
    BIBS Boheme Natural Rubber Size 1: 0+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS Boheme Natural Rubber Size 1: 0+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob ne zmanjšuje sesalnega refleksa nežen cucelj Sestava: kavčuk Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • PMD Beauty Polish Aluminum Oxide Exfoliator nadomestne glave za čistilno krtačko 2 ks Teal 2 kos
    PMD Beauty Polish Aluminum Oxide Exfoliator, 2 kos, Nega telesa za ženske, Pri negi kože ne gre le za losjone za telo, kreme, gele za prhanje, olja ali na primer pilinge. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek PMD Beauty Polish Aluminum Oxide Exfoliator bo odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo koža vašega telesa še lepša. Lastnosti: lahko se uporablja za obraz in telo za potovanja in za v torbico Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Mushie Square Dinnerware Bowl skledica Sage 2 kos
    Mushie Square Dinnerware Bowl, 2 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Mushie Square Dinnerware Bowl je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane primerno za mikrovalovno pečico Sestava: plastika
  • Mushie Round Dinnerware Plates krožnik Vanilla 2 kos
    Mushie Round Dinnerware Plates, 2 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke Mushie Round Dinnerware Plates je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane primerno za mikrovalovno pečico Sestava: plastika
  • Real Techniques Skin blazinice za odstranjevanje ličil z zanko 2 kos
    Real Techniques Skin, 2 kos, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Real Techniques Skin bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča povsem čisto Navodilo za uporabo: Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo.
  • NUK Space Night 6-18 m duda Girl 2 kos
    NUK Space Night 6-18 m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda NUK Space Night 6-18 m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje priročna embalaža obroč dude se sveti v temi nežen cucelj Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • NUK grizalo s hladilnim učinkom 3-12 m Violet 2 kos
    NUK, 2 kos, Grizala za otroke, Igračka, ki bo otroka zamotila, in obenem pripomoček, ki pomaga masirati dlesni ter lajšati bolečine v obdobju rasti zob. To je grizalo NUK z igrivim dizajnom, ki malim otroškim ročicam omogoča odličen oprijem. Lastnosti: hladilni učinek pomaga lajšati bolečine dlesni v obdobju rasti zob omogoča dober oprijem malim otroškim ročicam grizalo je lahko
  • RefectoCil Accessories Eyelash Lifting Pads blazinica za trepalnice velikost S 2 kos
    RefectoCil Accessories Eyelash Lifting Pads, 2 kos, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Potruditi se pri ureditvi trepalnic se splača, saj namreč zmorejo odlično poudariti vaš pogled. Izdelek RefectoCil Accessories Eyelash Lifting Pads vam z nego trepalnic zanesljivo pomaga. Lastnosti: hitro in enostavno nanašanje preprečuje zlepljenje trepalnic Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • RefectoCil Accessories Browista set aplikatorjev za obrvi 2 kos
    RefectoCil Accessories Browista, 2 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Set čopičev za ličenje RefectoCil Accessories Browista vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Vsebina seta: posoda za mešanje barve 2 kos obojestranski čopič za obrvi 2 kos Lastnosti: kakovosten in trpežen material enostavno se vzdržuje po zaslugi pralnega materiala
  • MAM Feeding Spoons & Cover žlička 6m+ Violet 2 kos
    MAM Feeding Spoons & Cover, 2 kos, Otroške posode za otroke, V lepi posodi ima vsaka jed še boljši okus. Posoda za otroke MAM Feeding Spoons & Cover je izdelana iz kakovostnega materiala, se enostavno pomiva, njen zabaven dizajn pa bo otroke zamotil, da bo obed še bolj prijeten. Lastnosti: kakovosten material za varno uživanje hrane oblika, ki omogoča enostaven oprijem odličen za učenje samostojnega hranjenja idealna prva posoda za dojenčka
  • Medela Spare Teats cucelj za stekleničko S 0m+ 2 kos
    Medela Spare Teats, 2 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko Medela Spare Teats po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom Sestava: silikon
  • BIBS De Lux Natural Rubber Night Size 1: 0+ months duda Blush / Vanilla 2 kos
    BIBS De Lux Natural Rubber Night Size 1: 0+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS De Lux Natural Rubber Night Size 1: 0+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka nežen cucelj Sestava: kavčuk Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Oclean Brush Head P3K4 nadomestne glave 2 kos
    Oclean Brush Head P3K4, 2 kos, Nadomestne glave uniseks, Nadomestna glava za zobno ščetko Oclean Brush Head P3K4 vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob nežno masira dlesni in izboljšuje njihovo stanje enostavna menjava Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo.
  • Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Teat cucelj za stekleničko Thick Feed 6m+ 2 kos
    Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Teat, 2 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko Tommee Tippee Closer To Nature Anti-colic Teat Variable Flow po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko Sestava: silikon
  • Disney Princess Set of Hairbands elastike za lase
    Disney Princess Set of Hairbands, 2 kos, Seti za otroke za otroke, Otroški repki kar vabijo k okrasitvi. Dodatek za lase Disney Princess Set of Hairbands bo vsaki otroški pričeski dodal poseben odmerek prisrčnosti. Lastnosti: ustvarja enostavno in moderno pričesko namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske drži na svojem mestu Vsebina seta: elastike za lase 2 kos Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • DS Laboratories NIA FIX regeneracijska kura za poškodovane lase 2 kos
    DS Laboratories NIA FIX, 2 kos, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum DS Laboratories NIA FIX lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Vsebina seta: Bond Creator Foam 50 ml Energizing Hair Mask 100 ml Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lasem zagotavlja očarljiv lesk obnavlja suhe, lomljive in poškodovane lase prodira v lasno strukturo in jo krepi Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Infantino Water Toy Duck with Ducklings igrača za kopel 2 kos
    Infantino Water Toy Duck with Ducklings, 2 kos, Drobne igračke za otroke, Igrače predstavljajo idealen način, kako pritegniti pozornost najmlajših. Igrača Infantino Water Toy Duck with Ducklings vašega otroka ne bo le zabavala, ampak mu bo pomagala tudi pri razvoju njegovega čutnega zaznavanja in drugih spretnosti. Lastnosti: otroku zagotavlja zabavo med kopanjem razvija sposobnost dojenčka za posvečanje pozornosti Sestava: plastika
  • BabyOno Get Ready Multiple-use Mesh Panties poporodne spodnjice velikost M 2 kos
    BabyOno Get Ready Multiple-use Mesh Panties, 2 kos, Poporodne spodnjice za ženske, V prvih dneh po porodu so lahko klasične spodnjice zelo neudobne. Zato se pripravite in v porodnišnico s seboj prinesite poporodne hlačke BabyOno Get Ready Multiple-use Mesh Panties, ki vam bodo zagotovile najvišje možno udobje in so obenem izjemno higienične. Lastnosti: namenjeno ženskam v obdobju po porodu mrežaste hlačke brez šivov preprečujejo draženje občutljive kože zagotavljajo, da poporodni vložek ostane na mestu ne tiščijo in ne režejo z gumico v pasu in v dimljah lahek in nežen material pralne Navodilo za uporabo: Po uporabi hlačke preperite na roke,
  • RefectoCil Accessories Browista posoda za mešanje barve za roke 2 kos
    RefectoCil Accessories Browista, 2 kos, Nega in urejanje trepalnic uniseks, Lastnosti: lahko jo večkrat napolnite posamezna polnila je treba kupiti ločeno zaradi možnosti ponovne uporabe je prijazna do okolja
  • Canpol babies Sleepy koala 6-18m duda Blue 2 kos
    Canpol babies Sleepy koala 6-18m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Canpol babies Sleepy koala 6-18m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob nežen cucelj pakirano v etuiju za steriliziranje obroč dude se sveti v temi Sestava: silikon
  • Canpol babies Sleepy koala 0-6m duda Blue 2 kos
    Canpol babies Sleepy koala 0-6m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Canpol babies Sleepy koala 0-6m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob nežen cucelj pakirano v etuiju za steriliziranje obroč dude se sveti v temi Sestava: silikon
  • Canpol babies Sleepy koala 18m+ duda Sleepy koala blue 2 kos
    Canpol babies Sleepy koala 18m+, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Canpol babies Sleepy koala 18m+ bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob nežen cucelj pakirano v etuiju za steriliziranje obroč dude se sveti v temi Sestava: silikon
  • Essence HYDRO GEL maska za oči s hladilnim učinkom 03 Eye am a Mermaid 2 kos
    Essence HYDRO GEL, 2 kos, Maske za oči za ženske, Maska za oči Essence HYDRO GEL popolno neguje celo območje oči, izboljšuje kakovost kože in ji vrača vitalnost. Lastnosti: odstranjuje znake stresa in utrujenosti intenzivno vlaži pomirja območje okoli oči koži vrača trdnost in prožnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Blazinice vzemite iz embalaže in jih položite na očiščeno kožo pod očmi. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Essence The MINI NAIL BUFFERS pilica za nohte mini 2 kos
    Essence The MINI NAIL BUFFERS, 2 kos, Manikura in pilice za ženske, Pilica Essence The MINI NAIL BUFFERS vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte pilica je idealna za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • Brushworks Satin Scrunchies Pink & White elastike za lase
    Brushworks Satin Scrunchies Pink & White, 2 kos, Elastike za lase za ženske, Dodatek za lase Brushworks Satin Scrunchies Pink & White zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las ustvarja enostavno in moderno pričesko Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Uporabljajte kot klasične elastike za lase za ustvarjanje čopov, kit in drugih pričesk.
  • Power System Wrist Wraps povoj za zapestje barva Blue 2 kos
    Power System Wrist Wraps, 2 kos, Fitnes oprema uniseks, Imate boleče mišice ali ste se poškodovali in ne želite, da bi vas bolečine močno omejevale? Izdelek Power System Wrist Wraps bo prizadeto območje fiksiral in vam omogočil, da opravljate svoje vsakodnevne dejavnosti. Lastnosti: udobna fiksacija sklepov in mišic fiksacija brez omejitve gibanja uporaba pri športu in okrevanju stabilizira sklep po zaslugi velcra omogoča prilagajanje velikosti idealen za uporabo kot preventiva med intenzivno vadbo
  • BIBS Colour Natural Rubber Size 3: 18+ months duda Iron / Baby Blue 2 kos
    BIBS Colour Natural Rubber Size 3: 18+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS Colour Natural Rubber Size 3: 18+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje nežen cucelj omogoča enostavno pritrditev na priponko omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline Sestava: kavčuk Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • BIBS Infinity Size 1: 0+ months duda Blossom / Dusky Lilac 2 kos
    BIBS Infinity Size 1: 0+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS Infinity Size 1: 0+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje nežen cucelj Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • BIBS Infinity Symmetrical Size 2: 6+ months duda Blossom/Dusky Lilac 2 kos
    BIBS Infinity Symmetrical Size 2: 6+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS Infinity Symmetrical Size 2: 6+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje simetrična oblika nežen cucelj Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • SKLZ Court Slidez drsniki za krepitev trupa 2 kos
    SKLZ Court Slidez, 2 kos, Fitnes oprema za moške, Ne marate preživljati časa v natrpanih telovadnicah ali fitnes centrih? Vadbeni pripomoček bo SKLZ Court Slidez izboljšal in poenostavil vašo domačo vadbo. Lastnosti: idealno za domačo vadbo odličen dodatek k vsaki vadbi pripomoček, primeren za vadbo kjerkoli omogoča izvajanje vaj z lastno težo telesa
  • Philips Avent Ultra Air Night 0-6 m duda 2 kos
    Philips Avent Ultra Air Night 0-6 m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Philips Avent Ultra Air Night 0-6 m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob simetrična oblika obroč dude se sveti v temi nežen cucelj razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki prilagodi se obliki neba otroka Sestava: silikon
  • Philips Avent Ultrasoft Premium 6-18m duda Animal Boy 2 kos
    Philips Avent Ultrasoft Premium 6-18m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Philips Avent Ultrasoft Premium 6-18m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob zelo dobro se odzračuje nežen cucelj ortodontska oblika pakirano v etuiju za steriliziranje omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Philips Avent Ultra Air Night 6-18 m duda Boy 2 kos
    Philips Avent Ultra Air Night 6-18 m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Philips Avent Ultra Air Night 6-18 m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: razvita v sodelovanju s pediatri in zobnimi strokovnjaki nežen cucelj spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka obroč dude se sveti v temi Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • invisibobble Barrette Too Glam To Give A Damn sponke za lase 2 kos
    invisibobble Barrette Too Glam To Give A Damn, 2 kos, Dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Barrette Too Glam To Give A Damn zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu ima izvirno obliko ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • invisibobble Sprunchie Easter Cotton Candy elastike za lase 2 kos
    invisibobble Sprunchie Easter Cotton Candy, 2 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Sprunchie Easter Cotton Candy zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: prijazen do las drži na svojem mestu na laseh ne pušča odtisov ustvarja enostavno in moderno pričesko Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • DuKaS Premium Line 1120 set pilic Pure(s kristali swarovski)
    DuKaS Premium Line 1120, 2 kos, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek DuKaS Premium Line 1120 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Vsebina seta: steklena pilica za nohte 13,5 cm steklena pilica za nohte 19,5 cm Lastnosti: odličen za darilo ima praktično obliko za boljši oprijem površina pilice ima dolgo življenjsko dobo pili natančno in enakomerno Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer. Po uporabi sperite z vodo.
  • DuKaS Premium Line 1120 set pilic Violet-Rose
    DuKaS Premium Line 1120, 2 kos, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek DuKaS Premium Line 1120 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Vsebina seta: steklena pilica za nohte 13,5 cm steklena pilica za nohte 19,5 cm Lastnosti: odličen za darilo ima praktično obliko za boljši oprijem površina pilice ima dolgo življenjsko dobo pili natančno in enakomerno Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer. Po uporabi sperite z vodo.
  • DuKaS Premium Line 1120 set pilic Blue(za nohte)
    DuKaS Premium Line 1120, 2 kos, Manikura in pilice za ženske, Razširite paleto možnosti, kako svoje nohte urediti do popolnosti. Izdelek DuKaS Premium Line 1120 vam bo pomagal pri domači manikiri – izboljšal bo vašo običajno rutino in odlično dopolnil pripomočke ali kozmetiko, ki jo že uporabljate. Poskrbel bo, da bodo vaši nohti vedno popolno oblikovani in celotno urejeni, vaše roke pa bodo videti še lepše. Vsebina seta: steklena pilica za nohte 13,5 cm steklena pilica za nohte 19,5 cm Lastnosti: odličen za darilo ima praktično obliko za boljši oprijem površina pilice ima dolgo življenjsko dobo pili natančno in enakomerno Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer. Po uporabi sperite z vodo.
  • MAM Baby Bottles Extra Soft Cup Spout nadomestni ustnik 4m+ 2 kos
    MAM Baby Bottles Extra Soft Cup Spout, 2 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom primeren tudi za potovanja Sestava: silikon
  • Curaprox Ortho Power nadomestne glave za revolucionarno sonično zobno ščetko 2 kos
    Curaprox Ortho Power, 2 kos, Nadomestne glave uniseks, Nadomestna glava za zobno ščetko Curaprox Ortho Power vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob enostavna menjava zobe očisti bolj učinkovito kot ročna zobna ščetka Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo. Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece.
  • Twistshake Straw Teat cucelj za stekleničko s slamico 2 kos
    Twistshake Straw Teat, 2 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko Twistshake Straw Teat po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga pri pravilnem razvoju celotne ustne votline otroka preprečuje razlivanje primeren tudi za potovanja Sestava: silikon
  • BIBS x Liberty De Lux One Size duda Violet Sky / Mauve 2 kos
    BIBS x Liberty De Lux One Size, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS x Liberty De Lux One Size bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka zelo dobro se odzračuje omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline nežen cucelj Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • invisibobble Disney Princess Frozen elastike za lase 2 ks 2 kos
    invisibobble Disney Princess Frozen, 2 kos, Otroški dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase invisibobble Disney Princess Frozen zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: izdelek je higienski prijazen do las drži na svojem mestu namenjen je udobnemu oblikovanju pričeske Sestava: brez kovinskih spojev Navodilo za uporabo: Ustvarite pričesko po svojih željah.
  • Urban Alchemy Opus Summum samostoječe navijalke
    Urban Alchemy Opus Summum, Navijalke za lase za ženske
  • Philips Sonicare HX3062/00 nadomestne šobe 2 kos
    Philips Sonicare HX3062/00, 2 kos, Nadomestne glave uniseks, Dodatna nega medzobne higiene Philips Sonicare HX3062/00 vam bo pomagala ohranjati zdrave in lepe zobe. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge iz medzobnega prostora krepi odpornost proti zobnemu kamnu lajša čiščenje medzobnih prostorov Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • PINOKIO Hello Size: 68-74 otroški copati Pink 2 kos
    PINOKIO Hello Size: 68-74, 2 kos, Otroški copati za otroke, Nogice vašega otročka bodo ohranili na toplem, enostavno se obujejo in so primerni tudi za v voziček ali avtosedež. Otroški copatki PINOKIO Hello Size: 68-74 so kot ustvarjeni za otroke, ki še ne nosijo klasičnih čevljev, ali pa za preobuvanje ob prihodu domov ali na obisk. Lastnosti: mehak in prijeten material otroške noge ohranijo na toplem in v udobju prilagodijo se otroški nogi Material: zračen material
  • MEDIBLANC 2990 Soft zobne ščetke soft 2 kos
    MEDIBLANC 2990 Soft, 2 kos, Zobne ščetke uniseks, Zobna ščetka MEDIBLANC 2990 Soft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Philips Avent Natural Response Flow 3 cucelj za stekleničko 1 m+ Slow Flow 2 kos
    Philips Avent Natural Response Flow 3, 2 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko Philips Avent Natural Response Flow 3 po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom pomaga pri pravilnem razvoju celotne ustne votline otroka preprečuje razlivanje primeren tudi za potovanja cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko Sestava: silikon
  • Philips Avent Natural Response Flow 6 cucelj za stekleničko 6 m+ Thick Feed 2 kos
    Philips Avent Natural Response Flow 6, 2 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko Philips Avent Natural Response Flow 6 po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom pomaga pri pravilnem razvoju celotne ustne votline otroka preprečuje razlivanje primeren tudi za potovanja cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko z večjim pretokom – primeren tudi za gosto hrano Sestava: silikon
  • Petite&Mars Take&Match Silicone Cutlery pribor Desert Sand 6 m+ 2 kos
    Petite&Mars Take&Match Silicone Cutlery, 2 kos, Otroške posode za otroke
  • Real Techniques Orange Crush gobice za obraz 2 kos
    Real Techniques Orange Crush, 2 kos, Čopiči in gobice za ženske, Gobica za tekoči puder Real Techniques Orange Crush zagotavlja brezhibno nanašanje vaših ličil za profesionalen make up. Vsebina seta: Miracle Complexion gobica za tekoči puder Miracle Airblend gobica za tekoči puder Lastnosti: udobna lega v roki natančno nanaša kremast ali celo tekoči puder zagotavlja udoben nanos tudi na krivinah obraza aplikator iz mehke pene Navodilo za uporabo: Gobico pred uporabo navlažite. Nanesite puder, podlago ali korektor na gobico in nato rahlo raznesite po obrazu. Po uporabite gobico umijte v mlačni milnici.
  • Essence Disney Mickey and Friends umetne trepalnice z lepilom 02 All that sass! 2 kos
    Essence Disney Mickey and Friends, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice Essence Disney Mickey and Friends maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli. Lastnosti: ustvarjajo dramatičen pogled trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše zelo enostavno nanašanje priloženo je tudi lepilo Navodilo za uporabo: Umetne trepalnice lahko najprej skrajšate glede na velikost svojih oči v želeno dolžino. Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam. Za konec lahko trepalnice privihate s kleščami za trepalnice.
  • Curaprox Ortho Sensitive nadomestne glave za revolucionarno sonično zobno ščetko 2 kos
    Curaprox Ortho Sensitive, 2 kos, Nadomestne glave uniseks, Nadomestna glava za zobno ščetko Curaprox Ortho Sensitive vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob učinkovito pomaga pri preprečevanju vnetja dlesni enostavna menjava zobe očisti bolj učinkovito kot ročna zobna ščetka Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo. Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece.
  • Adidas Ice Dive Edition 2023 darilni set III. za moške
    Adidas Ice Dive Edition 2023, Pripravki za prhanje za moške, Iščete idealno darilo za svojo drago polovičko, brata ali očeta? Set parfumov za moške Adidas Ice Dive Edition 2023 vsakega moškega zagotovo razveseli. Lastnosti: set vsebuje dišavo in kozmetične dodatke iz iste kolekcije parfumirana kozmetika obstojnost dišave podaljša sadna dišava lesna dišava do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo Vsebina seta: toaletna voda 100 ml gel za prhanje 250 ml Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • innoGIO GIOGiraffe & GIORabbit Spare Heads Transparent nadomestne glave za zobno ščetko za otroke GIOGiraffe & GIORabbit Sonic Toothbrush 2 kos
    innoGIO GIOGiraffe & GIORabbit Spare Heads Transparent, 2 kos, Električne zobne ščetke za otroke za otroke, Nadomestna glava za zobno ščetko innoGIO GIOGiraffe & GIORabbit Spare Heads Transparent vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: ščiti pred zobnim kariesom iz otroških ust odstranjuje preostanke hrane in obarvanost hrane zaradi pijač ter sladkarij pomaga ohranjati zdrave dlesni zobe otrok očisti tudi na težko dostopnih mestih čiščenje je priročno, hitro in zabavno Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo.
  • Niceboy ION AirBlade nadomestne britvice 2 kos
    Niceboy ION AirBlade, 2 kos, Nadomestne britvice za moške
  • So Eco Exfoliating Body Gloves rokavica za piling
    So Eco Exfoliating Body Gloves, 2 kos, Nega telesa za ženske, Izdelek So Eco Exfoliating Body Gloves bo odlično dopolnil vašo dnevno rutino nege kože. Lastnosti: možnost sestavljanja dnevne rutine
  • Real Techniques Sponge+ Mattifying Duo set aplikatorjev
    Real Techniques Sponge+ Mattifying Duo, 2 kos, Čopiči in gobice za ženske, Gobica za tekoči puder Real Techniques Sponge+ Mattifying Duo zagotavlja brezhibno nanašanje vaših ličil za profesionalen make up. Lastnosti: udobna lega v roki zagotavlja udoben nanos tudi na krivinah obraza rezultat je gladek zaključek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Gobico pred uporabo navlažite. Nanesite puder, podlago ali korektor na gobico in nato rahlo raznesite po obrazu. Po uporabite gobico umijte v mlačni milnici.
  • Tommee Tippee Closer To Nature Ultra-light 6-18 m duda 2 kos
    Tommee Tippee Closer To Nature Ultra-light 6-18 m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Tommee Tippee Closer To Nature Ultra-light 6-18 m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka nežen cucelj obroč dude se sveti v temi ortodontska oblika omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Philips Avent Soothie 0-6 m duda Boy 2 kos
    Philips Avent Soothie 0-6 m, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda Philips Avent Soothie 0-6 m bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: simetrična oblika nežen cucelj prilagodi se obliki neba otroka spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob zelo dobro se odzračuje omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline ortodontska oblika Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • T-TOMI Muslin Diapers Pink plenice iz blaga 65 x 65 cm 2 kos
    T-TOMI Muslin Diapers Pink, 2 kos, Tetra plenice za otroke, Plenice so čista osnova vsake previjalne opreme in plenice iz blaga predstavljajo preverjeno klasiko. Plenice iz blaga T-TOMI Muslin Diapers Pink bodo poskrbele, da bo otročiček ostal na suhem in mu bo udobno, so prijazne do občutljive otroške kože, njihova uporaba pa je prijazna tudi do okolja. Predstavljajo najboljšo izbiro za zadovoljstvo vašega malčka. Lastnosti: za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka vsestranska uporaba izpolnjujejo vse higienske zahteve najboljši material za stik z nežno otroško kožo kakovostna izdelava izdelano v Češki republiki Sestava: 100-odstotni bombaž
  • T-TOMI Muslin Diapers Grey + Blue plenice iz blaga 65 x 65 cm 2 kos
    T-TOMI Muslin Diapers Grey + Blue, 2 kos, Tetra plenice za otroke, Plenice so čista osnova vsake previjalne opreme in plenice iz blaga predstavljajo preverjeno klasiko. Plenice iz blaga T-TOMI Muslin Diapers Grey + Blue bodo poskrbele, da bo otročiček ostal na suhem in mu bo udobno, so prijazne do občutljive otroške kože, njihova uporaba pa je prijazna tudi do okolja. Predstavljajo najboljšo izbiro za zadovoljstvo vašega malčka. Lastnosti: za maksimalno udobje in zadovoljstvo vašega otroka vsestranska uporaba izpolnjujejo vse higienske zahteve najboljši material za stik z nežno otroško kožo kakovostna izdelava izdelano v Češki republiki Sestava: 100-odstotni bombaž
  • So Eco Body Exfoliating Pads set krpic za eksfoliacijo
    So Eco Body Exfoliating Pads, 2 kos, Nega telesa za ženske, Izdelek So Eco Body Exfoliating Pads bo odlično dopolnil vašo dnevno rutino nege kože.
  • Melody Lashes Elin umetne trepalnice 2 kos
    Melody Lashes Elin, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Ni treba, da so prelepo dolge in izrazite trepalnice samo sanje. Umetne trepalnice Melody Lashes Elin vam zagotovijo dramatičen in zapeljiv pogled. Uživajte v največji možni dolžini in volumnu, kadarkoli boste želeli. Lastnosti: delujejo zelo naravno trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše so zelo lahke in jih na očesu skoraj ni čutiti lepilo za trepalnice ni priloženo Sestava: sintetična vlakna Navodilo za uporabo: Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam.
  • Melody Lashes Evelyn umetne trepalnice 2 kos
    Melody Lashes Evelyn, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice Melody Lashes Evelyn maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli. Lastnosti: ustvarjajo dramatičen pogled takoj poudarijo vsako ličenje trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše pripete na tanek črn trakec lepilo za trepalnice ni priloženo Sestava: sintetična vlakna Navodilo za uporabo: Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam. Lahko prečešete z maskaro, da se bodo vaše trepalnice bolj zlile z umetnimi.
  • Melody Lashes Fancy umetne trepalnice 2 kos
    Melody Lashes Fancy, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice Melody Lashes Fancy maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli. Lastnosti: ustvarjajo dramatičen pogled križanje posameznih trepalnic zagotavlja naravni učinek pripete na tanek črn trakec lepilo za trepalnice ni priloženo Sestava: sintetična vlakna Navodilo za uporabo: Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam. Lahko prečešete z maskaro, da se bodo vaše trepalnice bolj zlile z umetnimi.
  • Melody Lashes Fluff Me! umetne trepalnice 2 kos
    Melody Lashes Fluff Me!, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice Melody Lashes Fluff Me! maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli. Lastnosti: ustvarjajo dramatičen pogled takoj poudarijo vsako ličenje idealne predvsem za posebne dogodke pripete na tanek črn trakec lepilo za trepalnice ni priloženo Sestava: sintetična vlakna Navodilo za uporabo: Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam.
  • Melody Lashes Chaos umetne trepalnice 2 kos
    Melody Lashes Chaos, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice Melody Lashes Chaos maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli. Lastnosti: ustvarjajo dramatičen pogled pripete na tanek črn trakec zelo enostavno nanašanje idealne predvsem za posebne dogodke lepilo za trepalnice ni priloženo Sestava: sintetična vlakna Navodilo za uporabo: Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam. Lahko prečešete z maskaro, da se bodo vaše trepalnice bolj zlile z umetnimi.
  • Melody Lashes Cheerleader umetne trepalnice 2 kos
    Melody Lashes Cheerleader, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice Melody Lashes Cheerleader maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli. Lastnosti: ustvarjajo dramatičen pogled trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše pripete na tanek črn trakec lepilo za trepalnice ni priloženo Sestava: sintetična vlakna Navodilo za uporabo: Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam. Lahko prečešete z maskaro, da se bodo vaše trepalnice bolj zlile z umetnimi.
  • Payot Face Moving Cup De Massage pripomoček za masažo za obraz 2 kos
    Payot Face Moving Cup De Massage, 2 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek Payot Face Moving Cup De Massage bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Lastnosti: za potovanja in za v torbico enostaven in hiter nanos kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • MUA Makeup Academy Half Lash Natural umetne trepalnice 2 kos
    MUA Makeup Academy Half Lash Natural, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Želite dati svojemu ličenju novo dimenzijo in se želite počutiti zares izjemno? Umetne trepalnice MUA Makeup Academy Half Lash Natural maksimalno poglobijo vaš pogled in vaše oči postanejo magnet, ki bo pritegoval poglede vseh okoli. Lastnosti: delujejo zelo naravno trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše so zelo lahke in jih na očesu skoraj ni čutiti pripete na tanek prozoren trakec primerne za vsakdanje nošenje lepilo za trepalnice ni priloženo Sestava: sintetična vlakna Navodilo za uporabo: Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam.
  • MUA Makeup Academy Half Lash Winged umetne trepalnice 2 kos
    MUA Makeup Academy Half Lash Winged, 2 kos, Umetne trepalnice za ženske, Ni treba, da so prelepo dolge in izrazite trepalnice samo sanje. Umetne trepalnice MUA Makeup Academy Half Lash Winged vam zagotovijo dramatičen in zapeljiv pogled. Uživajte v največji možni dolžini in volumnu, kadarkoli boste želeli. Lastnosti: ustvarjajo dramatičen pogled trepalnice so takoj videti daljše in bujnejše pripete na tanek prozoren trakec lepilo za trepalnice ni priloženo Sestava: sintetična vlakna Navodilo za uporabo: Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam.
  • T-TOMI TETRA Cloth Towels EXCLUSIVE COLLECTION brisača Sloths 90x100 cm 2 kos
    T-TOMI TETRA Cloth Towels EXCLUSIVE COLLECTION, 2 kos, Brisače in krpice za otroke za otroke, Poskrbite, da bo kopanje za vašega otročka še prijetnejša izkušnja. Otroška brisača T-TOMI TETRA Cloth Towels EXCLUSIVE COLLECTION je izdelana iz kakovostnega materiala, ne draži občutljive otroške kože in je nežna ter prijetna na otip. Lastnosti: ne draži otroške kože dobro vpojen material na otip zelo nežen material nudi učinkovito zaščito pred mrazom Sestava: 100-odstotni bombaž protialergijsko Navodilo za uporabo: Perite brez mehčalca, saj ta zmanjšuje vpojnost materiala.
  • T-TOMI Cloth Towels Poppies brisača Poppies 80x100 cm 2 kos
    T-TOMI Cloth Towels Poppies, 2 kos, Brisače in krpice za otroke za otroke, Poskrbite, da bo kopanje za vašega otročka še prijetnejša izkušnja. Otroška brisača T-TOMI Cloth Towels Poppies je izdelana iz kakovostnega materiala, ne draži občutljive otroške kože in je nežna ter prijetna na otip. Lastnosti: ne draži otroške kože dobro vpojen material na otip zelo nežen material Sestava: 100-odstotni bombaž Navodilo za uporabo: Perite brez mehčalca, saj ta zmanjšuje vpojnost materiala.
  • T-TOMI Cloth Towels Ginkgo brisača Ginkgo 80x100 cm 2 kos
    T-TOMI Cloth Towels Ginkgo, 2 kos, Brisače in krpice za otroke za otroke, Poskrbite, da bo kopanje za vašega otročka še prijetnejša izkušnja. Otroška brisača T-TOMI Cloth Towels Ginkgo je izdelana iz kakovostnega materiala, ne draži občutljive otroške kože in je nežna ter prijetna na otip. Lastnosti: ne draži otroške kože dobro vpojen material na otip zelo nežen material Sestava: 100-odstotni bombaž Navodilo za uporabo: Perite brez mehčalca, saj ta zmanjšuje vpojnost materiala.
  • BIBS Couture Silicone Size 2: 6+ months duda Haze / Blossom 2 kos
    BIBS Couture Silicone Size 2: 6+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS Couture Silicone Size 2: 6+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: ortodontska oblika spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka nežen cucelj Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • BIBS Couture Silicone Size 1: 0+ months duda Ivory / Blush 2 kos
    BIBS Couture Silicone Size 1: 0+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS Couture Silicone Size 1: 0+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: ortodontska oblika spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka nežen cucelj Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • BIBS Supreme Silicone Size 2: 6+ months duda Vanilla / Dark Oak 2 kos
    BIBS Supreme Silicone Size 2: 6+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS Supreme Silicone Size 2: 6+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka simetrična oblika nežen cucelj omogoča prosto dihanje skozi nos in požiranje sline Sestava: silikon Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • BIBS Couture Glow Natural Rubber Size 2: 6+ months duda Blush / Vanilla 2 kos
    BIBS Couture Glow Natural Rubber Size 2: 6+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS Couture Glow Natural Rubber Size 2: 6+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka nežen cucelj ortodontska oblika obroč dude se sveti v temi Sestava: kavčuk Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • BIBS Couture Glow Natural Rubber Size 1: 0+ months duda Blush / Vanilla 2 kos
    BIBS Couture Glow Natural Rubber Size 1: 0+ months, 2 kos, Cuclji in dude za otroke, Stavite na z leti preverjen način za pomirjanje vašega otroka. Duda BIBS Couture Glow Natural Rubber Size 1: 0+ months bo vašemu malčku v trenutku zagotovila občutek varnosti. Hitro bo postala pomemben in uporaben pripomoček za vsak vaš dan z otrokom. Lastnosti: spodbuja pravilen razvoj dlesni in zob prilagodi se obliki neba otroka ortodontska oblika nežen cucelj obroč dude se sveti v temi Sestava: kavčuk Navodilo za uporabo: Vedno uporabljajte velikost dude, ki ustreza trenutni starosti otroka.
  • Silk'n FreshPedi Soft & Medium nadomestne glave za električno pilico za stopala for FreshPedi 2 kos
    Silk'n FreshPedi Soft & Medium, 2 kos, Pedikura uniseks, Želite pokazati svoja čudovita stopala? Ni vam treba takoj obiskati kozmetičnega salona, izdelek Silk'n FreshPedi Soft & Medium vam pomaga z domačo pedikuro, vi pa boste lahko spet nosili odprte čevlje brez skrbi in z veseljem. Lastnosti: odstranjuje otrdelo kožo na stopalih brusi trdo kožo na stopalih
  • Twistshake Anti-Colic Teat cucelj za stekleničko Small 0m+ 2 kos
    Twistshake Anti-Colic Teat, 2 kos, Cuclji za stekleničke za otroke, Otrokom pomaga lažje piti iz stekleničke, olajša prehod z dojenja na stekleničko in se odlično prilagodi otroškim ustom. Cucelj za stekleničko Twistshake Anti-Colic Teat po obliki spominja na mamino dojko, zato se otroci nanj lažje prisesajo. Lastnosti: povsem se prilagodi otroškim ustom cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko Sestava: silikon
  • Catrice Choose Magic maska za oči 2 kos
    Catrice Choose Magic, 2 kos, Maske za oči za ženske, Maska za oči Catrice Choose Magic popolno neguje celo območje oči, izboljšuje kakovost kože in ji vrača vitalnost. Lastnosti: zmanjšuje otekline in temne kolobarje odstranjuje znake stresa in utrujenosti pomirja območje okoli oči koži vrača trdnost in prožnost Navodilo za uporabo: Blazinice vzemite iz embalaže in jih položite na očiščeno kožo pod očmi.
  • TrueLife SonicBrush K150 UV Heads Whiten nadomestne glave za zobno ščetko TrueLife SonicBrush K-series 2 kos
    TrueLife SonicBrush K150 UV Heads Whiten, 2 kos, Nadomestne glave uniseks, Nadomestna glava za zobno ščetko TrueLife SonicBrush K150 UV Heads Whiten vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih naravno beli zobe udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob Navodilo za uporabo: Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece.
  • TrueLife SonicBrush K150 UV Heads Sensitive Plus nadomestne glave za zobno ščetko TrueLife SonicBrush K-series 2 kos
    TrueLife SonicBrush K150 UV Heads Sensitive Plus, 2 kos, Nadomestne glave uniseks, Nadomestna glava za zobno ščetko TrueLife SonicBrush K150 UV Heads Sensitive Plus vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: očisti zobe tudi na težko dostopnih mestih udobno in enostavno rokovanje zagotavlja zelo nežno čiščenje zob
  • Brushworks Nail Files Professional set pilic (za nohte)
    Brushworks Nail Files Professional, 2 kos, Manikura in pilice za ženske, Pilica Brushworks Nail Files vašim nohtom zagotavlja popolno obliko. Vedno bodo lepo urejeni in brez kakršnihkoli nepravilnosti. Lastnosti: oblikuje in krajša nohte pilica je idealna za potovanja in torbico Navodilo za uporabo: Pristavite k nohtu in pilite z rahlimi potegi v eno smer.
  • Brushworks Makeup Headbands kozmetični trak za glavo (s pentljo)
    Brushworks Makeup Headbands, 2 kos, Ostali dodatki za lase za ženske, Dodatek za lase Brushworks Makeup Headbands zagotavlja popoln zaključek vaše pričeske. Lastnosti: igriv in izviren dizajn drži na svojem mestu Sestava: brez kovinskih spojev
  • Sonic the Hedgehog Set Cap & Sunglasses set za otroke 3+ years Size 53 cm 2 kos
    Sonic the Hedgehog Set Cap & Sunglasses, 2 kos, Otroški dodatki za otroke, Izdelek Sonic the Hedgehog Set Cap & Sunglasses bo odlično dopolnil videz vašega malčka. Razveselite svojega otroka s praktičnim dodatkom z igrivim dizajnom. Lastnosti: s priljubljenim otroškim motivom nastavljiva velikost UV-filter zelo lahek okvir očal Vsebina seta: baseball kapa 1 kos sončna očala 1 kos

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh