Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

442
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Gel čistilni gel proti nepravilnostim na koži 125 ml
    Clinique Anti-Blemish Solutions™ Cleansing Gel, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Clinique Anti-Blemish Solutions™ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Saloos Shower Oil Sateen žensko olje za britje 125 ml
    Saloos Shower Oil Sateen, 125 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek Saloos Shower Oil Sateen zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake dlačice brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vaše kože. Lastnosti: zagotavlja natančno in hitro britje vlaži in mehča preprečuje draženje Navodilo za uporabo: Optimalno količino pripravka nanesite na kožo, enakomerno raznesite in rahlo spenite.
  • La Roche-Posay Kerium šampon proti prhljaju 125 ml
    La Roche-Posay Kerium, 125 ml, Šamponi za ženske, Šampon La Roche-Posay Kerium učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Sisley Creamy Mousse Cleanser & Make-up Remover čistilna pena za odstranjevanje ličil 2 v 1 125 ml
    Sisley Creamy Mousse Cleanser & Make-up Remover, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Sisley Creamy Mousse Cleanser & Make-up Remover z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: koža je na dotik nežna in voljna učinkovito odstranjuje ličila s kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno osvežuje ne draži kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Q+A Niacinamide eksfoliacijski čistilni gel 125 ml
    Q+A Niacinamide, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Q+A Niacinamide pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži ne draži kože Sestava: brez dišav veganski izdelek vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Iceberg Twice Nero toaletna voda za moške 125 ml
    Iceberg Twice Nero, 125 ml, Toaletne vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Toaletna voda za moške Iceberg Twice Nero vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. mošusna dišava začimbna dišava gurmanska dišava lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Soaphoria Woman bio kokosovo olje s pomirjajočim učinkom 125 ml
    Soaphoria Woman, 125 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Soaphoria Woman vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: kožo pušča prožno in voljno vidno mehča kožo hrani in neguje kožo za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Shiseido Waso Shikulime čistilni gel za obraz za ženske 125 ml
    Shiseido Waso Shikulime, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Shiseido Waso pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi vodoodporna ličila regulira tvorbo kožnega sebuma preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Ralph Lauren Polo Sport Fresh toaletna voda za moške 125 ml
    Ralph Lauren Polo Sport Fresh, 125 ml, Toaletne vode za moške, Dokažite sami sebi in svoji okolici, da je vaša energija malodane neizčrpna. Ne zaustavljajte se, premagujte lastne meje, premagujte vse izzive. Toaletna voda za moške Ralph Lauren Polo Sport Fresh bo vedno v koraku z vami. aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Alcina Professional lak za lase s srednjim utrjevanjem brez aerosola 125 ml
    Alcina Professional, 125 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Alcina Professional bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk ne lepi las in daje pričeski naraven videz pripravek je prijazen do las enostaven in hiter nanos srednje močno utrjevanje Sestava: brez aerosola Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Gehwol Med kremast antiperspirant za redukcijo potenja za noge 125 ml
    Gehwol Med, 125 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Gehwol Med odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: zmanjšuje neprijeten vonj stopala bodo čudovito odišavljena kožo pomirja Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Gehwol Med vlažilna krema za trdo kožo 125 ml
    Gehwol Med, 125 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Gehwol Med odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: vlaži kožo ima regeneracijske učinke celi razpokano kožo popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Gehwol Classic pomirjajoči balzam za noge 125 ml
    Gehwol Classic, 125 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Gehwol Classic odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: ima regeneracijske učinke kožo pomirja popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Gehwol Classic negovalni balzam za svilnato gladke noge in stopala 125 ml
    Gehwol Classic, 125 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Krema za noge Gehwol Classic odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: ima regeneracijske učinke popolno mehča in hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Gehwol Classic negovalni piling za noge z bisernim prahom 125 ml
    Gehwol Classic, 125 ml, Posebna nega za kožo za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Maska za noge Gehwol Classic odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča intenzivno neguje kožo stopal Navodilo za uporabo: Masko v ustrezni plasti nanesite na stopala in pustite delovati. Nato sperite.
  • Jean Paul Gaultier Le Beau toaletna voda za moške 125 ml
    Jean Paul Gaultier Le Beau, 125 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Jean Paul Gaultier Le Beau . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo nastala je tudi ženska različica te dišave
  • Hairburst Hair Volume & Density stiling pršilo za strukturo za moške 125 ml
    Hairburst Hair Volume & Density, 125 ml, Pršilo za volumen za moške, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Hairburst Hair Volume & Density poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: lasem doda popoln volumen in obliko pričeski doda teksturo in obliko ne obremenjuje las ne lepi las in jih ne obremenjuje lasem daje volumen od korenin lasje so zračni in delujejo gostejši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na umite, mokre lase in potem posušite s sušilnikom.
  • Aveda Invati Men™ Scalp Revitalizer lasni tonik za krepitev las 125 ml
    Aveda Invati Men™ Scalp Revitalizer, 125 ml, Toniki in vode za lase za moške, Izdelek, ki se ne spira, Aveda Invati Men™ Scalp Revitalizer, daje vašim lasem potrebno manjkajočo nego. Lastnosti: izboljša kakovost strukture las povečuje gostoto in moč las izdelek je posebej razvit za moške aktivira lasne korenine Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Aveda Light Elements™ Defining Whip™ vosek za lase 125 ml
    Aveda Light Elements™ Defining Whip™, 125 ml, Voski za lase za ženske, Vosek za lase Aveda Light Elements™ popolno ohranja pričesko in se enostavno nanaša. Poleg tega bo presenetil s svojo dolgotrajno učinkovitostjo. Lastnosti: enostavno nanašanje dolgo obstojen učinek ustvarja poljuben slog in obliko pričeske naravno utrjuje enostavno ustvari želeno pričesko Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
  • Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Cream stiling krema s srednjim utrjevanjem za naraven sijaj las 125 ml
    Aveda Men Pure - Formance™ Grooming Cream, 125 ml, Pomade za lase za moške, Izdelek za stajling Aveda Men Pure - Formance™ bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje nudi srednje utrjevanje utrdi pričesko v želeni obliki zagotavlja zdrav lesk pričeski doda teksturo in obliko Sestava: veganski izdelek prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite manjšo količino izdelka na mokre ali suhe lase in uredite po želji.
  • Allegro Natura Organic micelarna voda za matiranje obraza z vitaminom C 125 ml
    Allegro Natura Organic, 125 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Allegro Natura Organic zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Nato sperite.
  • Allegro Natura Organic dvofazna micelarna voda 125 ml
    Allegro Natura Organic, 125 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Allegro Natura Organic zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: vlaži in mehča kožo učinkovito odstranjuje ličila s kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Nato sperite.
  • Sisley Triple-Oil Balm Make-up Remover & Cleanser čistilni balzam za odstranjevanje ličil za obraz in oči 125 ml
    Sisley Triple-Oil Balm Make-up Remover & Cleanser, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Sisley Triple-Oil Balm Make-up Remover & Cleanser je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: odstranjuje tudi vodoodporna ličila nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • Davidoff Cool Water Reborn toaletna voda za moške 125 ml
    Davidoff Cool Water Reborn, 125 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Davidoff Cool Water Reborn. Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za dinamične vodstvene osebnosti nastala je tudi ženska različica te dišave dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Eveline Cosmetics Laser Precision depilacijska krema za noge za suho in občutljivo kožo 125 ml
    Eveline Cosmetics Laser Precision, 125 ml, Depilacijske kreme za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Laser Precision bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak kožo hrani in vlaži vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Eveline Cosmetics Laser Precision depilacijska krema za roke, pazduhe in predel bikinija za suho in občutljivo kožo 125 ml
    Eveline Cosmetics Laser Precision, 125 ml, Depilacijske kreme za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Laser Precision bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: z redno uporabo zmanjšuje količino rastočih dlak kožo hrani in vlaži vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Armand Basi L'Eau Pour Homme toaletna voda za moške 125 ml
    Armand Basi L'Eau Pour Homme, 125 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Armand Basi L'Eau Pour Homme vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. čista sveža dišava za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sisley Eau de Campagne kopalno olje za telo za ženske 125 ml
    Sisley Eau de Campagne, 125 ml, Pripravki za v kopel uniseks, Poudarite skrivnostnost in čutnost, ki se skrivata v vas. Parfumirano olje za moške Sisley Eau de Campagne v vaši okolici prebudi željo ugotoviti, kdo je uporabnik te nevsakdanje dišave. cipresna dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • ANNEMARIE BÖRLIND ENERGYNATURE osvežilni čistilni gel 125 ml
    ANNEMARIE BÖRLIND ENERGYNATURE, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske
  • Lavera Basis Sensitiv nežni čistilni gel za normalno do mešano kožo 125 ml
    Lavera Basis Sensitiv, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lavera Basis Sensitiv pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke ne draži kože koža je na dotik nežna in voljna preprečuje suho kožo kožo pušča povsem čisto Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Lavera Basis Sensitiv čistilni losjon za obraz za suho kožo 125 ml
    Lavera Basis Sensitiv, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lavera Basis Sensitiv pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto koža je na dotik nežna in voljna preprečuje suho kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži vlaži kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Dodajte malo vode in nadaljujte z masažo obraza, da se raztopijo ličila in nečistoče. Nato sperite.
  • Q+A Hyaluronic Acid vlažilni čistilni gel s hialuronsko kislino 125 ml
    Q+A Hyaluronic Acid, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Q+A Hyaluronic Acid pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne draži kože Sestava: veganski izdelek brez dišav vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite.
  • Q+A Peppermint vlažilni čistilni gel z meto 125 ml
    Q+A Peppermint, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Q+A Peppermint pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Parfums De Marly Haltane parfumska voda za moške 125 ml
    Parfums De Marly Haltane, 125 ml, Parfumske vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi parfumska voda za moške Parfums De Marly Haltane . Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Aveda Texture Tonic pršilo za teksturo z vsebnostjo soli 125 ml
    Aveda Texture Tonic, 125 ml, Slana pršila za lase, Plažno pršilo Aveda Texture Tonic vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: vlaži lasna vlakna lahka tekstura, ki ne obremenjuje las naravno utrjuje ustvarja vsakdanje razmršen videz zagotavlja svetleč sijaj Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
  • RoC Démaquillant Double Action dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči 125 ml
    RoC Démaquillant Double Action, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil RoC Démaquillant bo zagotovil popolno in skrbno odstranitev make upa, tudi na območju okoli oči. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila oftalmološko testiran preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Ne spirajte.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative nega las brez spiranja za poškodovane lase 125 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: odpravlja lomljenje las kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke lase pušča čudovito sijoče in vitalne Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • NeoStrata Resurface Glycolic Mousse Cleanser čistilna pena za odstranjevanje ličil 125 ml
    NeoStrata Resurface Glycolic Mousse Cleanser, 125 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil NeoStrata Resurface z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto vlaži kožo
  • Sachajuan Ocean Mist Hair Cream lahka stiling krema za učinek kot s plaže 125 ml
    Sachajuan Ocean Mist Hair Cream, 125 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Sachajuan Ocean Mist Hair Cream bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje nudi popoln volumen in obliko ne strjuje se v laseh vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Q+A Oat Milk nežna krema za odstranjevanje ličil 125 ml
    Q+A Oat Milk, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Q+A Oat Milk z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz učinkovito odstranjuje ličila s kože pomirja draženje vlaži kožo kožo hrani koža je na dotik nežna in voljna Sestava: brez dišav brez alkohola veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Dodajte malo vode in nadaljujte z masažo obraza, da se raztopijo ličila in nečistoče. Nato sperite.
  • Lumene VALO Nordic-C gelasti piling za posvetlitev in zgladitev kože 125 ml
    Lumene VALO Nordic-C, 125 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Lumene VALO Nordic-C. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo osvetljuje in izenačuje kožo odstranjuje odmrle kožne celice Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Blonde pršilo proti rumenim tonom za blond lase in lase s prameni 125 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino Blonde, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Alfaparf Milano Semi di Lino Blonde daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
  • Omorovicza Queen Cleanser vlažilna čistilna krema za obraz 125 ml
    Omorovicza Queen Cleanser, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Omorovicza Queen pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: kožo pušča povsem čisto pomirja draženje kožo hrani koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • Carbon Theory Charcoal & Tea Tree Oil čistilni piling za obraz za problematično kožo, akne 125 ml
    Carbon Theory Charcoal & Tea Tree Oil, 125 ml, Encimski pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Carbon Theory Charcoal & Tea Tree Oil za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj čisti zamašene pore učinkovito obnavlja kožo zmanjša pomanjkljivosti kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Coco & Eve Bond Building Pre-Shampoo Treatment nega pred šamponiranjem za poškodovane lase 125 ml
    Coco & Eve Bond Building Pre-Shampoo Treatment, 125 ml, Regeneratorji za lase za ženske, Balzam Coco & Eve Bond Building Pre-Shampoo Treatment zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna zagotavlja potrebno vlaženje popravlja mehanske in kemične poškodbe ščiti lase pred poškodbami preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem zagotavlja mehkobo in vitalnost Sestava: brez sulfatov brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • KERASILK Specialists Volumizing Spray pršilo za volumen za fine in tanke lase 125 ml
    KERASILK Specialists Volumizing Spray, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja KERASILK Specialists Volumizing Spray daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne prijetno nadišavi lase lasem nudi hidratacijo in hranila povečuje gostoto in moč las Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • KERASILK Specialists Repairing Spray regeneracijska nega za lase 125 ml
    KERASILK Specialists Repairing Spray, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja KERASILK Specialists Repairing Spray daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila preprečuje cepljenje konic odpravlja lomljenje las ima regeneracijske učinke prijetno nadišavi lase Sestava: brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Garnier Fructis Vitamin & Strength serum za lase za krepitev in sijaj las 125 ml
    Garnier Fructis Vitamin & Strength, 125 ml, Maske za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Garnier Fructis Vitamin & Strength lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lase nahrani po celotni dolžini prodira v lasno strukturo in jo krepi obnavlja naravni sijaj las Navodilo za uporabo: Nanesite neposredno na lasišče v suhe ali umite in z brisačo posušene lase.
  • Super Facialist Vitamin C+ Brighten posvetlitveni piling za obraz, vrat in dekolte 125 ml
    Super Facialist Vitamin C+ Brighten, 125 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Super Facialist Vitamin C+ Brighten. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo osvetljuje in izenačuje kožo odstranjuje odmrle kožne celice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte po potrebi.
  • Childs Farm Hair Detangler pršilo za lažje česanje las za otroke Grapefruit & Organic Tea Tree 125 ml
    Childs Farm Hair Detangler, 125 ml, Za enostavno razčesavanje las za otroke, Izdelek olajša razčesavanje nežnih otroških las. Lastnosti: prijetno diši pomaga lase enostavno razčesati in zgladiti vlaži in hrani lase ščiti lase pred zunanjimi škodljivimi vplivi po uporabi so lasje nežni in svileni Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite enakomerno na mokre ali suhe lase. Razčešite.
  • Eveline Cosmetics Sensitive Epil depilacijska krema za telo za občutljivo kožo 125 ml
    Eveline Cosmetics Sensitive Epil, 125 ml, Depilacijske kreme za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Sensitive Epil bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo skrbno odstranjuje dlake za več tednov kožo hrani in vlaži enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: Kremo nanesite na kožo in pustite delovati. Sperite.
  • Lancôme Bi-Facil Yeux Clean & Care dvofazni odstranjevalec ličil za okoli oči 125 ml
    Lancôme Bi-Facil Yeux Clean & Care, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Lancôme Bi-Facil Yeux Clean & Care s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje.
  • Lalique White toaletna voda za moške 125 ml
    Lalique White, 125 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Lalique White . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. začimbna dišava citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Calvin Klein Obsession for Men voda za po britju za moške 125 ml
    Calvin Klein Obsession for Men, 125 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Calvin Klein Obsession for Men je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo zmanjšuje rdečico in pomirja kožo
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Extraordinary All-in-1 Fluid nega las brez spiranja za popoln videz las 125 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Extraordinary All-in-1 Fluid, 125 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Nega brez spiranja Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Extraordinary All-in-1 Fluid daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne deluje proti kodranju las lajša razčesavanje las in njihovo nadaljnje urejanje Sestava: UV-filtri veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture Nutritive Detangling Fluid vlažilna nega brez spiranja za lažje česanje las 125 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture Nutritive Detangling Fluid, 125 ml, Pripravki za razčesavanje las za ženske, Pripravek za razčesavanje las Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture Nutritive Detangling Fluid lajša urejanje las po umivanju in jim nudi potrebno nego. Lastnosti: hrani in regenerira lasna vlakna lajša razčesavanje las in njihovo nadaljnje urejanje daje žametno mehkobo lase pušča čudovito sijoče in vitalne Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Payot My Payot Essence Micro-Exfoliante Éclat eksfoliacijska esenca 125 ml
    Payot My Payot Essence Micro-Exfoliante Éclat, 125 ml, Pilingi za obraz za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Payot My Payot Essence Micro-Exfoliante Éclat. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: gladi in mehča kožo temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Z nežnimi potezami z blazinico po obrazu oskrbite prej očiščeno kožo.
  • Clinique Take The Day Off™ Charcoal Detoxifying Cleansing Balm čistilni balzam za odstranjevanje ličil z aktivnim ogljem 125 ml
    Clinique Take The Day Off™ Charcoal Detoxifying Cleansing Balm, 125 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Clinique Take The Day Off™ Charcoal Detoxifying Cleansing Balm z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: kožo pušča povsem čisto učinkovito odstranjuje ličila s kože popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Dodajte malo vode in nadaljujte z masažo obraza, da se raztopijo ličila in nečistoče.
  • Klorane Hygiene et Soins du Corps dezodorant v pršilu 24h 125 ml
    Klorane Hygiene et Soins du Corps, 125 ml, Deodoranti za ženske, Dezodorant Klorane Hygiene et Soins du Corps se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: ne ovira naravnih telesnih procesov ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože prijetno diši Sestava: brez aluminijevih soli dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan.
  • Ferrari Scuderia Ferrari Black toaletna voda za moške 125 ml
    Ferrari Scuderia Ferrari Black, 125 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda Ferrari Scuderia Ferrari Black o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. aromatična dišava z zeliščnimi toni praprotna dišava poudari seksapil in naravno možatost za uporabo vsak dan dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Clinique For Men™ Aloe Shave Gel gel za britje 125 ml
    Clinique For Men™ Aloe Shave Gel, 125 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Clinique For Men™ Aloe Shave Gel zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje vlaži in ne izsuši kože olajša drsenje brivnika po koži prijetno osvežuje preprečuje draženje kože pomirja kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Helena Rubinstein Pure Ritual globinsko čistilna kremasta pena za vse tipe kože 125 ml
    Helena Rubinstein Pure Ritual, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Helena Rubinstein Pure Ritual pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Clinique Blackhead Solutions 7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub čistilni piling za obraz proti črnim pikicam 125 ml
    Clinique Blackhead Solutions 7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub, 125 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Clinique Blackhead Solutions 7 Day Deep Pore Cleanse & Scrub. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz čisti zamašene pore oži razširjene pore odstranjuje ogrce in prekomerni loj gladi in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • Herbamedicus Badger ointment mazilo 125 ml
    Herbamedicus Badger ointment, 125 ml, Regeneracija in masaža za ženske, Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Yon-Ka Body Essentials Phyto 152 krema za učvrstitev kože 125 ml
    Yon-Ka Body Essentials Phyto 152, 125 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Krema za telo Yon-Ka Body Essentials neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost zmanjšuje strije Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Natura Siberica Wild Herbs and Flowers živi vitamini za telo in lase 125 ml
    Natura Siberica Wild Herbs and Flowers, 125 ml, Pršila za telo za ženske, Nega brez spiranja Natura Siberica Wild Herbs and Flowers daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las nudi privlačen lesk ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Soaphoria Universal sivkin balzam za telo 125 ml
    Soaphoria Universal, 125 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Soaphoria Universal , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Soaphoria Magické bylinky balzam 125 ml
    Soaphoria Magické bylinky, 125 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Soaphoria Magické bylinky , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: mehča in pomaga do svilnato gladke kože dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži vrača prožnost pomirja kožo in jo osvežuje Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Alcina Hyaluron 2.0 vlažilno pršilo za lase 125 ml
    Alcina Hyaluron 2.0, 125 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Alcina Hyaluron 2.0 daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Lancôme Crème-Mousse Confort pomirjevalna čistilna pena za suho kožo 125 ml
    Lancôme Crème-Mousse Confort, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lancôme Crème-Mousse Confort pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: ne draži kože nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi vodoodporna ličila uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Lancôme Gel Éclat nežni čistilni gel 125 ml
    Lancôme Gel Éclat, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lancôme Gel Éclat pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • John Varvatos Artisan Pure toaletna voda za moške 125 ml
    John Varvatos Artisan Pure, 125 ml, Toaletne vode za moške, Kot beg v samo srce narave bo na vas delovala toaletna voda za moške John Varvatos Artisan Pure. Pustite za hrbtom stresno mestno naglico in ostanite skoncentrirani na to, kar je zares pomembno. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Jean Paul Gaultier Le Male toaletna voda za moške 125 ml
    Jean Paul Gaultier Le Male, 125 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Jean Paul Gaultier Le Male . Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. gurmanska dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo dizajnerska steklenička
  • Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera pomirjajoča depilacijska krema bikini linija in pazduhe 125 ml
    Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera, 125 ml, Depilacija in epilacija za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics 99% Natural Aloe Vera bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo. Lastnosti: kožo hrani in vlaži vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo enostavno za uporabo skrbno odstranjuje dlake za več tednov Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Philips Avent Natural Response 0 m+ steklenička za dojenčke 125 ml
    Philips Avent Natural Response 0 m+, 125 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Philips Avent Natural Response 0 m+. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje dinamični cucelj cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga preprečevati pojav krčev spodbuja pravilno usklajevanje sesanja, požiranja in dihanja
  • Philips Avent Natural Response AirFree steklenička za dojenčke 0 m+ 125 ml
    Philips Avent Natural Response AirFree, 125 ml, Stekleničke za dojenčke za otroke, V trenutkih, ko dojenčka ne morete podojiti iz prsi, vam bo zanesljivo služila otroška steklenička Philips Avent Natural Response AirFree. Posebej prilagojena oblika cuclja bo otroku zagotovila občutek udobja, ki je pri osnovnih potrebah, kot je hranjenje, zelo pomemben. Lastnosti: spodbuja otroka k aktivnemu sesanju kot pri dojenju posebna oblika spodbuja pravilno držanje stekleničke sistem učinkovitega odzračevanja širok vrat omogoča enostavno polnjenje in čiščenje silikonski cucelj otroku omogoča mirno in sproščeno pitje brez požiranja zraka dinamični cucelj ohranja aktivnost jezika in mišic v ustih cucelj po svoji obliki spominja na materino dojko pomaga preprečevati pojav krčev spodbuja pravilno usklajevanje sesanja, požiranja in dihanja
  • Saloos Kids' Care olje za prhanje za otroke 125 ml
    Saloos Kids' Care, 125 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Saloos Kids' Care bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: hrani in neguje kožo koža je po uporabi mehka in voljna obnavlja kožo pomirja draženje Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Saloos Pregnancy Care olje za prhanje 125 ml
    Saloos Pregnancy Care, 125 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Saloos Pregnancy Care je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Chanel Sublimage Ultime Regeneration Eye Cream energijski tonik z regeneracijskim učinkom 125 ml
    Chanel Sublimage Ultime Regeneration Eye Cream, 125 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Chanel Sublimage Ultime Regeneration Eye Cream. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo takoj pomirja kožo obnavlja kožo osvežuje in osvetljuje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Aveda Hand Relief™ Moisturizing Creme krema za roke vlažilna 125 ml
    Aveda Hand Relief™ Moisturizing Creme, 125 ml, Nega za telo uniseks, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Aveda Hand Relief™ Moisturizing Creme. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka hitro se vpija prijetno diši preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Soaphoria Milky Touch bio kokosovo olje 125 ml
    Soaphoria Milky Touch, 125 ml, Olja za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Soaphoria Milky Touch bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: neguje kožo in lase učinkovito vlaži in mehča globinsko hrani kožo pušča žametno mehko Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Oriflame Love Nature Organic Tea Tree & Lime globoko čistilni gel za mastno in problematično kožo 125 ml
    Oriflame Love Nature Organic Tea Tree & Lime, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Oriflame Love Nature Organic Tea Tree & Lime z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: prijetno osvežuje učinkovito odstranjuje ličila s kože preprečuje suho kožo matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Nanesite na prej navlaženo kožo, nato pa nežno premasirajte. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte dnevno.
  • Bioderma Nodé DS+ pomirjujoči šampon proti prhljaju 125 ml
    Bioderma Nodé DS+, 125 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bioderma Nodé DS+ učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj umiva lase in čisti lasišče bori se proti nastanku prhljaja pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • John Masters Organics Green Tea & Calendula Leave-in Conditioning Mist balzam brez spiranja v pršilu 125 ml
    John Masters Organics Green Tea & Calendula Leave-in Conditioning Mist, 125 ml, Balzami brez spiranja za ženske
  • John Masters Organics Sea Salt & Lavender Sea Mist Spray morska sol v pršilu s sivko za dolžino las 125 ml
    John Masters Organics Sea Salt & Lavender Sea Mist Spray, 125 ml, Slana pršila za lase za ženske, Plažno pršilo John Masters Organics Sea Salt & Lavender Sea Mist Spray vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: ustvarja vsakdanje razmršen videz vlaži lasna vlakna prijetno diši lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
  • Soaphoria Organic kokosovo olje 125 ml
    Soaphoria Organic, 125 ml, Olja za obraz za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Soaphoria Organic bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča ugodno vpliva na ekceme in težavno kožo revitalizira in upočasnjuje proces staranja kože kožo pušča prožno in voljno Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Parfums De Marly Carlisle parfumska voda uniseks 125 ml
    Parfums De Marly Carlisle, 125 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Parfums De Marly Carlisle je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. sadna dišava cvetlična dišava začimbna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Police To Be Camouflage toaletna voda za moške 125 ml
    Police To Be Camouflage, 125 ml, Toaletne vode za moške, Dovolite, da toaletna voda Police To Be Camouflage o vas izda, da je v prostor ravnokar vstopil moški, ki dobi vse, kar si zaželi. Dišava, polna moške čutnosti, zapeljivosti in strasti, ne pusti hladnega nikogar v vaši okolici. orientalska dišava praprotna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • FlosLek Laboratorium Sun Care Derma Family pomirjevalni balzam za po sončenju s hladilnim učinkom 125 ml
    FlosLek Laboratorium Sun Care Derma Family, 125 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju FlosLek Laboratorium Sun Care Derma Family bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: neguje in obnavlja daje občutek svežine vlaži kožo ima hladilni učinek takoj pomirja kožo zmanjšuje žgoč občutek in srbenje Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu rahlo enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Bielenda Bikini losjon za sončenje SPF 50 125 ml
    Bielenda Bikini, 125 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Bielenda Bikini predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Davidoff Cool Water Oceanic Edition toaletna voda za moške 125 ml
    Davidoff Cool Water Oceanic Edition, 125 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Davidoff Cool Water Oceanic Edition vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. čista sveža dišava akvatična dišava z morskimi toni lesna dišava idealna izbira za pogumnega pustolovca sveža dišava, idealna za toplo vreme omejena serija nastala je tudi ženska različica te dišave dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • DIOR Dior Solar The Protective Face and Body Oil olje v pršilu za sončenje SPF 15 125 ml
    DIOR Dior Solar The Protective Face and Body Oil, 125 ml, Zaščita pred soncem za ženske
  • DIOR Dior Solar The Sublimating Oil lahko olje za lase in telo 125 ml
    DIOR Dior Solar The Sublimating Oil, 125 ml, Izdelki za po sončenju za ženske

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh