Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki

207
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Splat Professional Biocalcium bioaktivna zobna pasta za obnovo zobne sklenine in za nežno beljenje 100 g
    Splat Professional Biocalcium, 100 g, Za krepitev zobne sklenine uniseks, Zobna pasta Splat Professional krepi zobno sklenino in tako ščiti vaše zobe pred zobno gnilobo in povečano občutljivostjo. Lastnosti: utrjuje zobno sklenino beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami prijazna do zobne sklenine Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti. Za temeljitejše čiščenje zob uporabite zobno nitko ali medzobno ščetko.
  • Faith In Nature Hand Made Soap Orange naravno trdo milo 100 g
    Faith In Nature Hand Made Soap Orange, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Faith In Nature Hand Made Soap Orange je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži obnavlja kožno bariero prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Mühle Accessories ALUM galun 100 g
    Mühle Accessories ALUM, 100 g, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vedno bolj priljubljeno. Izdelek Mühle Accessories je nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: dizajnerska izvedba naravni material Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Elizavecca Milky Piggy Super Elastic Bust Cream učvrstitvena krema za prsi s kolagenom 100 ml
    Elizavecca Milky Piggy Super Elastic Bust Cream, 100 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Koža vratu in dekolteja je tanka, nagnjena k znakom staranja in pogosto izgublja obliko prva od vseh predelov telesa in obraza. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Pripravek Elizavecca Milky Piggy Super Elastic Bust Cream se lahko spopade s specifičnimi težavami v predelu vratu in dekolteja. Kožo na teh predelih bo ustrezno nahranil in navlažil, deloval bo proti znakom povešenosti ter izboljšal tako njeno čvrstost kot elastičnost. Koža vašega vratu in dekolteja bo po njegovi zaslugi videti napeta, zglajena in na splošno pomlajena. Lastnosti: povečuje elastičnost in ohranja mehkobo kože učvrsti kožo oprsja obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte na celo območje dekolteja in oprsja z rahlimi krožnimi gibi. Pustite, da se vpije. Z redno uporabo boste okrepili njegov učinek.
  • Orientana Japanese Rose maslo za telo 100 g
    Orientana Japanese Rose, 100 g, Masla za telo za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovijo losjoni ali kreme za telo? Maslo za telo Orientana Japanese Rose je idealna izbira za vas. V primerjavi z običajnimi kremami in losjoni vsebuje manj vode, ima gostejšo konsistenco ter predstavlja bolj hranljivo in koncentrirano nego telesa. Kožo globinsko vlaži, jo intenzivno hrani in jo naredi čudovito mehko na dotik. Poleg tega jo razvaja z žametno kremasto teksturo in zagotavlja dolgotrajen učinek. Samo nanesite ga na kožo po prhanju ali kopanju in vsakodnevna higienska rutina bo postala izjemno doživetje. Lastnosti: preprečuje suho kožo prijetno diši učvrsti kožo dobro se nanaša in se enostavno vpija Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Dr. Feelgood Lavender & Rosemary organski trdi šampon 100 g
    Dr. Feelgood Lavender & Rosemary, 100 g, Trdi šamponi za ženske, Šampon Dr. Feelgood Lavender & Rosemary učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Dr. Feelgood Sweet Orange organski trdi šampon 100 g
    Dr. Feelgood Sweet Orange, 100 g, Trdi šamponi za ženske, Šampon Dr. Feelgood Sweet Orange učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Klorane Bébé Calendula zaščitni otroški puder 100 g
    Klorane Bébé Calendula, 100 g, Proti pleničnemu izpuščaju za otroke, Trenje, vlažnost in pomanjkanje dostopa zraka – vse to prispeva k nastanku pleničnega izpuščaja. Zato se pogosto pojavi tudi na območju plenic, kjer koža ostane pokrita. Pripravek Klorane Bébé Calendula odvečno neprezračeno vlago absorbira in vašemu otroku zagotovi, da je njegova koža brez draženja, rdečice in občutkov srbenja. Poleg tega da z vpijanjem vlage preprečuje plenični izpuščaj, na otrokovi koži ustvari tudi zaščitni sloj, jo pomirja in pospešuje njeno obnavljanje. Lastnosti: ščiti pred nastankom vnetij na koži ustvarja blag, povsem nedražeč zaščitni film kožo pomirja in vlaži razdraženo kožo pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na rdečo kožno vnetje, ko je koža umita in suha, najbolje pri menjavi plenic.
  • Vila Hermanos Jungletopia aroma difuzor s polnilom 100 g
    Vila Hermanos Jungletopia, 100 g, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Vila Hermanos Jungletopia prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma citrusna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Nuxe Bio Organic ekstra nežno hranilno milo za telo in obraz 100 g
    Nuxe Bio Organic, 100 g, Čiščenje obraza za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Nuxe Bio Organic je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože Hrani in vlaži nežno in temeljito umije cel obraz Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Bulldog Original Bowl Soap trdo milo za britje 100 g
    Bulldog Original Bowl Soap, 100 g, Klasično britje za moške, Eleganten pribor Bulldog Original bo postal nepogrešljiv kos v vaši kozmetični opremi. Lastnosti: pripomore h gladkemu in natančnemu britju vlaži in ne izsuši kože prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Cosrx Advanced Snail 92 All In One intenzivna regeneracijska krema s polžjim ekstraktom 100 g
    Cosrx Advanced Snail 92 All In One, 100 g, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Cosrx Advanced Snail 92 All In One bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Dr. Müller Bepella® mazilo za otroke 100 g
    Dr. Müller Bepella®, 100 g, Posebna nega za kožo za otroke
  • The Body Shop Shea trdo milo za telo 100 g
    The Body Shop Shea, 100 g, Trda mila uniseks, Trdo milo The Body Shop Shea je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži uporablja se lahko na rokah in telesu Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • We Love Candles Snowflakes dišeča sveča 100 g
    We Love Candles Snowflakes, 100 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka We Love Candles Snowflakes čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma zimska dišava božična aroma idealno kot darilo Sestava: 100-% sojin vosek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku.
  • Pani Walewska Sweet Romance parfumsko milo za ženske 100 g
    Pani Walewska Sweet Romance, 100 g, Parfumirana mila za ženske, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Pani Walewska Sweet Romance odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: nežno čisti kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Pani Walewska Gold parfumsko milo za ženske 100 g
    Pani Walewska Gold, 100 g, Parfumirana mila za ženske, Na lastno kožo se prepričajte, da je lahko tudi običajno umivanje rok, prhanje ali kopel neobičajno doživetje. Parfumirano milo Pani Walewska Gold odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije, obenem pa z vaše kože odstrani umazanije. Lastnosti: nežno čisti kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite. Uporabi se lahko tudi za kožo po telesu.
  • Joanna Sensual vlažilna in hranilna krema za noge Goat Milk & Prebiotics 100 g
    Joanna Sensual, 100 g, kreme za noge za ženske, Krema Joanna Sensual vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: vlaži kožo popolno mehča in hrani stopala bodo čudovito odišavljena Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Joanna Sensual regeneracijska krema za noge 100 g
    Joanna Sensual, 100 g, kreme za noge za ženske, Krema Joanna Sensual vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: popolno mehča in hrani ima regeneracijske učinke celi razpokano kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Joanna Sensual mehčalna krema za stopala Seed Oil & Panthenol 100 g
    Joanna Sensual, 100 g, kreme za noge za ženske, Krema Joanna Sensual vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: vlaži kožo celi razpokano kožo stopala bodo čudovito odišavljena Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Joanna Sensual vlažilna in zaščitna krema za roke Silk Proteins & Vitamin Complex 100 g
    Joanna Sensual, 100 g, Kreme za roke za ženske, Krema Joanna Sensual popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo ščiti pred neugodnimi vplivi okolja preprečuje suho kožo Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora
  • Mediterra Mastiha milo z oljčnim oljem in mastiko 100 g
    Mediterra Mastiha, 100 g, Pripravki za prhanje uniseks, Trdo milo Mediterra Mastiha je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži uporablja se lahko na rokah in telesu Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • HERMÈS Twilly d’Hermès parfumsko milo za ženske 100 g
    HERMÈS Twilly d’Hermès, 100 g, Parfumirana mila za ženske
  • Oriflame North for Men Ultimate Balance čistilno trdo milo 5 v 1 100 g
    Oriflame North for Men Ultimate Balance, 100 g, Pripravki za prhanje za moške, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Oriflame North for Men Ultimate Balance je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: prijetno diši globinsko čisti kožo ne draži in ne suši kože Hrani in vlaži bogato se peni Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Benton Goodbye Redness Centella vlažilni in pomirjevalni gel za problematično kožo 100 g
    Benton Goodbye Redness Centella, 100 g, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Benton Goodbye Redness Centella bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja deluje proti nepopolnostim hitro se vpija intenzivno vlaži odstranjuje znake aken pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Emma Hardie Amazing Face Moringa Cleansing Balm globinsko čistilni balzam + krpa 100 g
    Emma Hardie Amazing Face Moringa Cleansing Balm, 100 g, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Emma Hardie Amazing Face je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži odstranjuje tudi vodoodporna ličila prijetno osvežuje preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Proraso Grooming Alum galun 100 g
    Proraso Grooming Alum, 100 g, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Proraso Grooming Alum bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo odstranjuje žgoč občutek preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Oriflame North for Men Active Carbon čistilno trdo milo z aktivnim ogljem 100 g
    Oriflame North for Men Active Carbon, 100 g, Pripravki za prhanje za moške, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Oriflame North for Men Active Carbon je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo bogato se peni ne draži in ne suši kože Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Faith In Nature Hand Made Soap Lavender naravno trdo milo z vonjem sivke 100 g
    Faith In Nature Hand Made Soap Lavender, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Faith In Nature Hand Made Soap Lavender je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo pomirja draženje obnavlja kožno bariero prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Faith In Nature Hand Made Soap Aloe Vera naravno trdo milo z aloe vero 100 g
    Faith In Nature Hand Made Soap Aloe Vera, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Faith In Nature Hand Made Soap Aloe Vera je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži ščiti kožo prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • The Body Shop British Rose trdo milo za telo in obraz 100 g
    The Body Shop British Rose, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo The Body Shop British Rose je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • The Body Shop Moringa trdo milo za obraz in telo 100 g
    The Body Shop Moringa, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo The Body Shop Moringa je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo bogato se peni Hrani in vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Saloos Clay Mask Kaolinite maska za telo in obraz 100 g
    Saloos Clay Mask Kaolinite, 100 g, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Saloos Clay Mask Kaolinite bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo čisti v globino učinkovito čisti pore kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Some By Mi Super Matcha Pore Clean čistilna maska za obraz iz ilovice za zmanjšanje por 100 g
    Some By Mi Super Matcha Pore Clean, 100 g, Čistilne maske za ženske, Želite svojo redno čistilno rutino obogatiti in doseči še popolnejšo kožo, ki je resnično globinsko očiščena? Čistilna maska Some By Mi Super Matcha Pore Clean odlično dopolni vaš najljubši čistilni gel, peno ali kremo ter odstrani vse preostanke ličil in druge nečistoče tudi iz globine por. Poleg tega pomaga uravnavati kožni loj in zmanjša neželen sijaj kože. Lastnosti: vpija odvečni loj sprošča umazanijo v porah in jih oži s kože odstranjuje ogrce intenzivno čisti obraz Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato sperite.
  • Benamôr Rose Amélie Sabonate Soap parfumsko milo 100 g
    Benamôr Rose Amélie Sabonate Soap, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Benamôr Rose Amélie Sabonate Soap je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo nežno čisti kožo Hrani in vlaži prijetno diši Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Nickelodeon Paw Patrol Jelly Bath pripravek za kopel za otroke Mango - Zuma 100 g
    Nickelodeon Paw Patrol Jelly Bath, 100 g, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Nickelodeon Paw Patrol Jelly Bath pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: umije umazanijo nežno neguje otroško kožo prijetno diši
  • THD Vegetal Vin Broule' dišeča sveča 100 g
    THD Vegetal Vin Broule', 100 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka THD Vegetal Vin Broule' čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zimska dišava gurmanska dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Fluff Black Pepper & Green Coffee oblikovalni serum za telo 100 g
    Fluff Black Pepper & Green Coffee, 100 g, Nega proti celulitu za ženske, Pripravek Fluff Black Pepper & Green Coffee vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo povečuje prožnost kože izboljšuje mikrocirkulacijo krvi prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na težavna mesta in z nežno masažo vtrite v kožo. Dlje kot se boste posvetili masaži prizadetih mest, vidnejši bodo rezultati.
  • Benamôr Laranjinha Sabonete trdo milo 100 g
    Benamôr Laranjinha Sabonete, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Benamôr Laranjinha Sabonete je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo nežno čisti kožo Hrani in vlaži prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Frank Body Glycolic piling za telo z AHA 100 g
    Frank Body Glycolic, 100 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Frank Body Glycolic bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: prijetno diši odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Nanesite na suho kožo, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Daisy Rainbow Soap Pineapple Sparkle trdo milo za otroke 100 g
    Daisy Rainbow Soap Pineapple Sparkle, 100 g, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Daisy Rainbow Soap Pineapple Sparkle bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: Hrani in vlaži bogato se peni nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče prijetno diši Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • delhicious COCO-NUT-TEA FOR YOU COCONUT BLACK TEA vlažilni piling za telo za suho in občutljivo kožo 100 g
    delhicious COCO-NUT-TEA FOR YOU COCONUT BLACK TEA, 100 g, pilingi za telo za ženske, Piling za telo delhicious COCO-NUT-TEA FOR YOU z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo odlično mehča revitalizira kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • delhicious YOU & ME ARE MINT TO BE MINT BLACK TEA osvežilni piling za telo za suho in srbečo kožo 100 g
    delhicious YOU & ME ARE MINT TO BE MINT BLACK TEA, 100 g, pilingi za telo za ženske, Piling za telo delhicious YOU & ME ARE MINT TO BE z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna revitalizira kožo Vlaži in hrani kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • delhicious HELLO BEAU-TEA-FUL ORIGINAL BLACK TEA gladilni piling za telo 100 g
    delhicious HELLO BEAU-TEA-FUL ORIGINAL BLACK TEA, 100 g, Nega proti strijam za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo delhicious HELLO BEAU-TEA-FUL ORIGINAL BLACK TEA bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice Vlaži in hrani kožo odlično mehča bori se proti celulitu ugodno deluje proti strijam in brazgotinam Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Joanna Styling Effect stiling guma 100 g
    Joanna Styling Effect, 100 g, Kreme za lase za ženske, Popolna pričeska ob vsaki priložnosti. Guma za lase Joanna Styling Effect predstavlja kompromis med gelom in voskom in z njo boste vedno dosegli odlične rezultate. Lastnosti: fiksira pričesko v želeni obliki lase modelira in oblikuje zagotavlja močno utrjevanje Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite najprej na dlan in nato na lase. Oblikujte pričesko s pomočjo prstov.
  • Nickelodeon Paw Patrol Bath Bomb Duo kroglica za kopel Tutti Frutti & Mango 100 g
    Nickelodeon Paw Patrol Bath Bomb Duo, 100 g, Kopanje otrok za otroke, Imate radi dolge kopeli v vroči vodi? Ustvarite spa kar v svojem domu. Šumeča kopalna kroglica Nickelodeon Paw Patrol Bath Bomb Duo vam bo po dolgem dnevu zagotovila zasluženo sprostitev. Ko se topi v vodi, sprošča nežne mehurčke in kopel spremeni v sproščujoč ritual, ki bo odplaknil stres ter poskrbel za harmonijo vašega telesa in duha. Lastnosti: prijetno diši igriv otroški motiv mehča in gladi ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Dajte v toplo kopel in pustite, da se raztopi. Po končani kopeli telo sperite s čisto vodo.
  • Sand & Sky Australian Emu Apple Super Bounce Mask vlažilna in posvetlitvena maska za obraz 100 g
    Sand & Sky Australian Emu Apple Super Bounce Mask, 100 g, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Sand & Sky Australian Emu Apple Super Bounce Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Balmain Hair Couture Signature Men´s Line piling za lasišče 100 g
    Balmain Hair Couture Signature Men´s Line, 100 g, Težave z lasmi in lasiščem za moške, Izdelek Balmain Hair Couture Signature Men´s Line vam bo zanesljivo pomagal pri težavah z vašimi lasmi. Lastnosti: stimulira rast las preprečuje mastne lase Navodilo za uporabo: Nanašajte neposredno na lasišče.
  • STENDERS Ginger & Lemon čistilno trdo milo 100 g
    STENDERS Ginger & Lemon, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo STENDERS Ginger & Lemon je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: uporablja se lahko na rokah in telesu globinsko čisti kožo zmanjšuje občutek napete kože prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask globinsko čistilna maska za obraz za problematično kožo, akne 100 g
    Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask, 100 g, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: s kože odstranjuje ogrce sprošča umazanijo v porah in jih oži preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja globinsko vlaži in intenzivno hrani ne draži kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Elizavecca Milky Piggy Glutinous Mask 80% Snail Cream intenzivno vlažilna in hranilna maska s polžjim ekstraktom 100 g
    Elizavecca Milky Piggy Glutinous Mask 80% Snail Cream, 100 g, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Elizavecca Milky Piggy Glutinous Mask 80% Snail Cream bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Al Haramain Oudh Shuyookhi kadilo 100 g
    Al Haramain Oudh Shuyookhi, 100 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Lastnosti: orientalska aroma Sestava: netoksična sestava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • Scottish Fine Soaps Men’s Grooming Shave Soap & Bowl Set milo za britje Thistle & Black Pepper 100 g
    Scottish Fine Soaps Men’s Grooming Shave Soap & Bowl Set, 100 g, Klasično britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Scottish Fine Soaps Men’s Grooming Shave Soap & Bowl Set zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje vlaži in ne izsuši kože olajša drsenje brivnika po koži ustvarja bogato peno preprečuje draženje kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz.
  • Purito Hydrop vlažilna in hranilna maska za obraz za suho kožo 100 g
    Purito Hydrop, 100 g, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Purito Hydrop bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: ima blag učinek pilinga globinsko vlaži in intenzivno hrani sprošča umazanijo v porah in jih oži kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Benamôr Gordíssimo Sabonete trdo milo 100 g
    Benamôr Gordíssimo Sabonete, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Benamôr Gordíssimo je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: globinsko čisti kožo nežno čisti kožo Hrani in vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Jeanne en Provence Divine Olive naravno trdo milo 100 g
    Jeanne en Provence Divine Olive, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Jeanne en Provence Divine Olive je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Benamôr Jacarandá Sabonate trdo milo 100 g
    Benamôr Jacarandá Sabonate, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Benamôr Jacarandá je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: globinsko čisti kožo ne draži in ne suši kože prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • feito brasil Frescor Minuano sol za kopel 100 g
    feito brasil Frescor Minuano, 100 g, Sol za kopanje za ženske, Sol za kopel feito brasil Frescor Minuano nudi udobje in sprostitev pri vsakodnevni kopalni rutini. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke pušča osvežujoč občutek obnavlja kožo mehča in gladi Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • feito brasil Sessao Romance masažna sveča 100 g
    feito brasil Sessao Romance, 100 g, Masažne sveče Dišave za dom
  • Farmstay Collagen vlažilna krema s kolagenom 100 g
    Farmstay Collagen, 100 g, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Farmstay Collagen vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje obnavlja in poživlja ima pomirjajoče učinke koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Uporabljajte kot zadnji korak svoje običajne negovalne rutine.
  • Sebamed Sensitive Skin Dead Sea Salt Shower syndet za suho in občutljivo kožo 100 g
    Sebamed Sensitive Skin Dead Sea Salt Shower, 100 g, Trda mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Sebamed Sensitive Skin Dead Sea Salt Shower je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože pušča osvežujoč občutek kožo ščiti pred izsušitvijo Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Al Haramain Duggat Al Oudh Cambodi kadilo 100 g
    Al Haramain Duggat Al Oudh Cambodi, 100 g, Kadila in kadilne smole Dišave za dom, Kadilo Al Haramain Duggat Al Oudh Cambodi vas popolnoma prevzame s svojo edinstveno dišavo s pridihom orienta. Gre za dišečo smolo pridobljeno iz svetega lesa. Lahko se uporablja na več načinov – za odišavljenje notranjosti doma ali za očiščenje prostorov, predmetov in ljudi. Glede na različna vraževerja se lahko s pomočjo kadila očisti tudi duša. Naj vaš dom ali pisarna zadišita na ta poseben način in privoščite vašemu umu potrebno sprostitev. Lastnosti: orientalska aroma Navodilo za uporabo: Za sežiganje kadila boste potrebovali kadilnico, klešče, hitro gorljivi ogljik in vžigalice ali vžigalnik. Uporabite lahko tudi suh in čist pesek, ki pa ni nujno potreben. Če boste uporabljali pesek, ga stresite v kadilnico tako, da bo nastala približno en centimeter debela plast. S kleščami primite samogorljiv vodik in ga prižgite. Prižigajte ga približno 20 sekund, dokler se ne neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po eni minuti lahko začnete na ogljik sipati kadilo. Začnite z majhnimi odmerki, ki jih postopoma povečujte glede na vaše želje. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Za sežiganje uporabljajte le kadilnice, ki so za to namenjene. Po kurjenju pogasite z vodo.
  • Galmed RevitGal + vitamin E mazilo za suho kožo 100 g
    Galmed RevitGal + vitamin E, 100 g, Posebna nega za kožo za ženske, Krema za telo Galmed RevitGal neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča pomirja kožo in jo osvežuje koži vrača udobje in vitalnost za uporabo na telesu in obrazu Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • feito brasil Lagarteando Facelra belilna krema 100 g
    feito brasil Lagarteando Facelra, 100 g, Kreme za telo za ženske
  • Weleda Calendula rastlinsko milo 100 g
    Weleda Calendula, 100 g, Mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Weleda Calendula je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo bogato se peni Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Mustela Bébé nežno milo za otroke od rojstva 100 g
    Mustela Bébé, 100 g, Čiščenje otroške kože za otroke, Izdelek Mustela Bébé nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: med kopeljo nahrani nežno otroško kožo namenjeno otrokom že od rojstva naprej nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče popravlja suho kožo koža je po uporabi mehka in voljna Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Generica Calcium pantothenicum mazilo za ekstra suho kožo 100 g
    Generica Calcium pantothenicum, 100 g, Razdražena koža in srbenje uniseks, Lokalna nega bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: lokalno neguje znake težavne kože pomirja razdraženost kože nudi potrebno vlaženje in hranila ima regeneracijske učinke koži vrača svežino zmanjša pomanjkljivosti kože Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije.
  • Christophe Robin Hydrating Shampoo Bar with Aloe Vera trdi šampon za suhe in občutljive lase 100 g
    Christophe Robin Hydrating Shampoo Bar with Aloe Vera, 100 g, Trdi šamponi za ženske, Vsak korak v smeri ohranjanja lepote narave dandanes šteje. Trdi šampon Christophe Robin Hydrating Shampoo Bar with Aloe Vera ima iste učinke kot klasičen tekoči šampon, vendar je poleg tega še ekološki in zelo praktičen. Dajte mu priložnost in kmalu boste ugotovili, zakaj v vaši kozmetiki ne bi smel manjkati. Lastnosti: temeljito čisti lase in lasišče lasem vrača izgubljen sijaj in mehkobo intenzivno vlaži lase nizka poraba vode pri procesu proizvodnje ne obremenjuje okolja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Šampon spenite med dlanmi, nato pa nastalo peno nežno vmasirajte v lase. Na koncu temeljito sperite. Po vsaki uporabi šampon pustite, da se posuši.
  • Carbon Theory Facial Cleansing Bar Superfood čistilno milo za obraz Green 100 g
    Carbon Theory Facial Cleansing Bar Superfood, 100 g, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Carbon Theory Facial Cleansing Bar je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke deluje proti nepopolnostim nežno in temeljito umije cel obraz kožo posvetli Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Lola Cosmetics Vintage Girls vlažilna maska za lase 100 g
    Lola Cosmetics Vintage Girls, 100 g, Maske za lase za ženske, Maska za lase Lola Cosmetics Vintage Girls predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik krepi lasna vlakna Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Lola Cosmetics Morte Súbita Shampoo Sólido čistilni šampon s piling učinkom 100 g
    Lola Cosmetics Morte Súbita Shampoo Sólido, 100 g, Šamponi za ženske, Šampon Lola Cosmetics Morte Súbita Shampoo Sólido učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las pomirja lasišče Sestava: brez sulfatov ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • BodyBoom Cannabis Oil kavin piling za telo 100 g
    BodyBoom Cannabis Oil, 100 g, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo BodyBoom Cannabis Oil bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice koža je po uporabi mehka in voljna prekrvavi kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Nivea Lemongrass & Oil trdo milo 100 g
    Nivea Lemongrass & Oil, 100 g, Mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Nivea Lemongrass & Oil je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože Hrani in vlaži obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap Fancy Wild Rose ročno izdelano milo 100 g
    Almara Soap Fancy Wild Rose, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Almara Soap Fancy je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži bogato se peni prijetno diši pušča osvežujoč občutek ima mehčalne učinke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap Fancy Blueberry Jam ročno izdelano milo 100 g
    Almara Soap Fancy Blueberry Jam, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Almara Soap Fancy je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo bogato se peni Hrani in vlaži prijetno diši ima mehčalne učinke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap Fancy Gold Chocolate ročno izdelano milo 100 g
    Almara Soap Fancy Gold Chocolate, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Almara Soap Fancy je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo bogato se peni Hrani in vlaži pušča osvežujoč občutek kožo ščiti pred izsušitvijo prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap Fancy Gentlemen’s Club ročno izdelano milo uniseks 100 g
    Almara Soap Fancy Gentlemen’s Club, 100 g, Pripravki za prhanje uniseks, Trdo milo Almara Soap Fancy je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži bogato se peni prijetno diši ima mehčalne učinke pušča osvežujoč občutek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap Fancy Juicy Raspberries ročno izdelano milo 100 g
    Almara Soap Fancy Juicy Raspberries, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Almara Soap Fancy je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži bogato se peni pušča osvežujoč občutek kožo ščiti pred izsušitvijo prijetno diši Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap Fancy Lavender Fields ročno izdelano milo 100 g
    Almara Soap Fancy Lavender Fields, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Almara Soap Fancy je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži bogato se peni prijetno diši ima mehčalne učinke kožo ščiti pred izsušitvijo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo. Uporabljajte dnevno.
  • Depot No. 412 Hydrating Shaving Soap vlažilno milo za britje 100 g
    Depot No. 412 Hydrating Shaving Soap, 100 g, Pripravki pred britjem za moške
  • Almara Soap For Kids My Happy Koala ročno izdelano milo z vonjem maline za otroke 100 g
    Almara Soap For Kids My Happy Koala, 100 g, Čiščenje otroške kože za otroke, Pripravek Almara Soap For Kids je namenjen umivanju občutljive otroške kože. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo prijetno diši igriv otroški motiv med kopeljo nahrani nežno otroško kožo Sestava: veganski izdelek brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap For Kids My Happy Cow ročno izdelano milo za otroke 100 g
    Almara Soap For Kids My Happy Cow, 100 g, Čiščenje otroške kože za otroke, Izdelek Almara Soap For Kids nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo igriv otroški motiv prijetno diši Sestava: brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap For Kids My Happy Pig ročno izdelano milo z vonjem hruške za otroke 100 g
    Almara Soap For Kids My Happy Pig, 100 g, Čiščenje otroške kože za otroke, Izdelek Almara Soap For Kids nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo prijetno diši igriv otroški motiv Sestava: brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap Fancy Love ročno izdelano milo 100 g
    Almara Soap Fancy Love, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Almara Soap Fancy je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži bogato se peni prijetno diši pušča osvežujoč občutek ima mehčalne učinke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap For Kids My Happy Chicken ročno izdelano milo za otroke 100 g
    Almara Soap For Kids My Happy Chicken, 100 g, Čiščenje otroške kože za otroke, Izdelek Almara Soap For Kids nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo prijetno diši igriv otroški motiv Sestava: veganski izdelek brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap For Kids My Happy Bear ročno izdelano milo za otroke 100 g
    Almara Soap For Kids My Happy Bear, 100 g, Čiščenje otroške kože za otroke, Pripravek Almara Soap For Kids je namenjen umivanju občutljive otroške kože. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna igriv otroški motiv prijetno diši nežno umije vso umazanijo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo Sestava: brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap For Kids My Happy Cat ročno izdelano milo z vonjem breskve za otroke 100 g
    Almara Soap For Kids My Happy Cat, 100 g, Čiščenje otroške kože za otroke, Izdelek Almara Soap For Kids nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo prijetno diši igriv otroški motiv Sestava: veganski izdelek brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap For Kids My Happy Parrot ročno izdelano milo za otroke 100 g
    Almara Soap For Kids My Happy Parrot, 100 g, Čiščenje otroške kože za otroke, Izdelek Almara Soap For Kids nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo prijetno diši igriv otroški motiv med kopeljo nahrani nežno otroško kožo Sestava: brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Almara Soap For Kids My Happy Tiger ročno izdelano milo za otroke 100 g
    Almara Soap For Kids My Happy Tiger, 100 g, Čiščenje otroške kože za otroke, Pripravek Almara Soap For Kids je namenjen umivanju občutljive otroške kože. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna igriv otroški motiv prijetno diši med kopeljo nahrani nežno otroško kožo nežno umije vso umazanijo Sestava: veganski izdelek brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • TanOrganic The Skincare Tan eksfoliacijsko milo za teto 100 g
    TanOrganic The Skincare Tan, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo TanOrganic The Skincare Tan je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: eksfoliacijski učinek nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Kilig THAI Natural dezodorant 100 g
    Kilig THAI Natural, 100 g, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Kilig THAI Natural prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino nudi dolgotrajno zaščito ne pušča madežev na oblačilih ne draži kože prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Craze INKEE Slime barvna sluz za kopel Pink 100 g
    Craze INKEE Slime, 100 g, Drobne igračke za otroke, Lastnosti: se enostavno splakne otroku zagotavlja zabavo med kopanjem Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Po kopanju kopalno kad oplaknite, da se ne bi obarvala.
  • Craze INKEE Slime barvna sluz za v kad 100 g
    Craze INKEE Slime, 100 g, Drobne igračke za otroke, Lastnosti: igriv otroški motiv spodbuja razvoj vida in tipa se enostavno splakne Navodilo za uporabo: Po kopanju kopalno kad oplaknite, da se ne bi obarvala.  Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • I/TEMS Essential 09 / Violet dišeča sveča 100 g
    I/TEMS Essential 09 / Violet, 100 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka I/TEMS Essential 09 / Violet čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava dizajnerska embalaža dolgo gorenje ročno izdelano čisto gorenje Sestava: ne vsebuje parafina 100-% naravne sestavine z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • I/TEMS Essential Fortune Cookie dišeča sveča 100 g
    I/TEMS Essential Fortune Cookie, 100 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka I/TEMS Essential Fortune Cookie čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma dizajnerska embalaža dolgo gorenje ročno izdelano čisto gorenje Sestava: 100-% naravne sestavine ne vsebuje parafina z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • HERMÈS H24 Face and Body Solid Cleanser čistilni gel za telo in obraz 100 g
    HERMÈS H24 Face and Body Solid Cleanser, 100 g, Čiščenje obraza za moške

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh