Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20%

3
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Yope Linden losjon za roke in telo 300 ml
    Yope Linden, 300 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Yope Linden vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Yope Coconut & Sea Salt vlažilen gel za prhanje 400 ml
    Yope Coconut & Sea Salt, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Yope Coconut & Sea Salt je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo intenzivno vlaži mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Yope Rose & Boswellia gel za prhanje s hranilnim učinkom 400 ml
    Yope Rose & Boswellia, 400 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Yope Rose & Boswellia je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko in gladko Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh