Največja modna platforma v Sloveniji

Thalgo popusti in znižanja nad 20%

5
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Thalgo Spiruline Boost Energising Detoxifying Serum poživljajoči serum 30 ml
    Thalgo Spiruline Boost Energising Detoxifying Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Thalgo Spiruline Boost Energising Detoxifying Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije učinkovito vlaži in nahrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi osvetljuje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Thalgo Lumière Marine korektor proti pigmentnim madežem 15 ml
    Thalgo Lumière Marine, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Thalgo Lumière Marine bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Thalgo Spiruline Boost Smooth Energise Gift Set darilni set (proti prvim znakom staranja kože)
    Thalgo Spiruline Boost Smooth Energise Gift Set, Serumi za predel okoli oči za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Thalgo Spiruline Boost Smooth Energise Gift Set ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: energetski gel za predel okoli oči 10 ml energetski serum 30 ml poživitvena gelasta krema za prve gube 50 ml Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži čudovita embalaža/darilno pakiranje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Thalgo Spa Joyaux Atlantique meglica za telo odišavljen 100 ml
    Thalgo Spa Joyaux Atlantique, 100 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Thalgo Spa Joyaux Atlantique. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in daje energijo prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh