Največja modna platforma v Sloveniji

La Roche-Posay popusti in znižanja nad 20%

10
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • La Roche-Posay Substiane serum za učvrstitev za zrelo kožo 30 ml
    La Roche-Posay Substiane, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz La Roche-Posay Substiane bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži daje kompaktnost pomaga odstranjevati znake staranja kože krepi konture obraza Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • La Roche-Posay Toleriane Teint rdečilo odtenek 03 Caramel Tendre 5 g
    La Roche-Posay Toleriane Teint, 5 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo La Roche-Posay Toleriane Teint daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo osvetljuje poudarja značilnosti obraza izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • La Roche-Posay Respectissime odstranjevalec vodoodpornih ličil za občutljivo kožo 125 ml
    La Roche-Posay Respectissime, 125 ml, Odstranjevalci ličil za oči za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil La Roche-Posay Respectissime s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila temeljito odstrani vse vrste ličil za oči ima pomirjajoče učinke preprečuje draženje kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico, prislonite na zaprte oči in za trenutek pustite, da učinkuje. Nežno in brez drgnjenja odstranite ličila in ostalo umazanijo. Ne spirajte.
  • La Roche-Posay Anthelios SHAKA zaščitni fluid SPF 30 50 ml
    La Roche-Posay Anthelios SHAKA, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje La Roche-Posay Anthelios SHAKA bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem deluje preventivno proti staranju kože izdelek je prijazen do kože in okolja ne povzroča alergijske reakcije vlaži in nahrani preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • La Roche-Posay Hydraphase HA intenzivna vlažilna nega predela okoli oči proti oteklinam 15 ml
    La Roche-Posay Hydraphase HA, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči La Roche-Posay Hydraphase HA se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči pomirja razdraženo območje okoli oči oftalmološko testiran Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • La Roche-Posay Kerium šampon proti prhljaju 125 ml
    La Roche-Posay Kerium, 125 ml, Šamponi za ženske, Šampon La Roche-Posay Kerium učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži zmanjšuje lomljivost las lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 zaščitni tonirani fluid za obraz SPF 50+ 50 ml
    La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje La Roche-Posay Anthelios UVMUNE 400 bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: izenačuje ton kože hitro se vpija ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen odporen proti drgnjenju in dotikom Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa.
  • La Roche-Posay Anthelios XL transparentno zaščitno pršilo SPF 50+ 200 ml
    La Roche-Posay Anthelios XL, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži zagotavlja potrebno vlaženje hrani kožo in jo neguje pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • La Roche-Posay Anthelios SHAKA zaščitno pršilo za sončenje SPF 50+ 200 ml
    La Roche-Posay Anthelios SHAKA, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje La Roche-Posay Anthelios SHAKA bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce deluje preventivno proti staranju kože izdelek je prijazen do kože in okolja koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen odporen proti drgnjenju in dotikom Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • La Roche-Posay Effaclar darilni set (za problematično kožo)
    La Roche-Posay Effaclar, 3 kos, Pilingi za obraz za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set La Roche-Posay Effaclar ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: čistilni piling gel za mastno in problematično kožo 50 ml korekcijska obnovitvena anti-recidivna nega proti nepopolnostim kože in sledem po aknah 40 ml koncentrirani serum za problematično kožo, akne 3 ml Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo za problematično kožo vse za nežno in temeljito odstranjevanje ličil primeren za pomiritev občutljive in razdražene kože za občutljivo kožo idealen za potovanja Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh