Največja modna platforma v Sloveniji

Eveline Cosmetics popusti in znižanja nad 20%

148
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Eveline Cosmetics Look Up Gimme More paleta senčil za oči 10,8 g
    Eveline Cosmetics Look Up Gimme More, 10,8 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Look Up Gimme More vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek omogoča zelo raznoliko ličenje za dnevno in večerno ličenje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov. Lahko uporabite en odtenek za senčenje cele veke. Ali pa nanesete svetel odtenek v notranji kotiček, temnejši odtenek v zunanjega in s tem ustvarite optično odprt pogled.
  • Eveline Cosmetics Accessories kozmetični šilček 1 kos
    Eveline Cosmetics Accessories, 1 kos, Šilčki za ženske, Šilček Eveline Cosmetics Accessories bo topo konico svinčnika v trenutku spremenil v tanko, s čimer bo vaš make up natančen in popoln. Lastnosti: enostavno in hitro ošili konico lesenega svinčnika ima zelo ostro rezilo dvojna odprtina – za klasične in debele svinčnike praktično pakiranje Navodilo za uporabo: Šilček je namenjen le urejanju kozmetičnih pripomočkov. Vstavite svinčnik v odprtino šilčka in ga rahlo zavrtite v eni smeri do želene ostrine. Po šiljenju odstranite odpadke.
  • Eveline Cosmetics Choco Glamour hranilni in vlažilni balzam za ustnice 12 ml
    Eveline Cosmetics Choco Glamour, 12 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Eveline Cosmetics Choco Glamour je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila ima pomirjajoče učinke ustnice pušča mehke in gladke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi. Lahko nanašate tudi preko šminke ali drugega ličila.
  • Eveline Cosmetics Accessories čopič za puder F01 1 kos
    Eveline Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Eveline Cosmetics Accessories bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki Sestava: veganski izdelek iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S čopičem zajemite primerno količino pudra in ga z nežnimi potegi ali s tapkanjem nanašajte na kožo.
  • Eveline Cosmetics Accessories čopič za konture F02 1 kos
    Eveline Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Eveline Cosmetics Accessories bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: ima mehke ščetine posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zajemite manjšo količino ličila, namenjenega za konturiranje obraza, z nežnimi potezami nanesite na kožo in dobro razmažite. Redno čistite.
  • Eveline Cosmetics Accessories majhen čopič za senčila E02 1 kos
    Eveline Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Eveline Cosmetics Accessories je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: odlično se prilega roki nanaša optimalen sloj senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa za suho in mokro uporabo Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi. Redno čistite.
  • Eveline Cosmetics Accessories Čopič za zabrisovanje E03 1 kos
    Eveline Cosmetics Accessories, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Eveline Cosmetics Accessories je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki pomaga pri urejanju popolnega make upa Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi. Popolnoma razmažite tako, da ne bodo vidni zamejeni prehodi. Redno čistite.
  • Eveline Cosmetics Accessories čopič za oči kotni s krtačko E05 1 kos
    Eveline Cosmetics Accessories, 1 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Čopič za oči Eveline Cosmetics Accessories je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Del s krtačko uporabljajte za urejanje obrvi ali za odstranjevanje presežne barve. Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku. Redno čistite.
  • Eveline Cosmetics Celebrities tekoče črtalo za oči odtenek Brown 6 ml
    Eveline Cosmetics Celebrities, 6 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Celebrities poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Eveline Cosmetics Glow & Go bronz puder odtenek 02 8,5 g
    Eveline Cosmetics Glow & Go, 8,5 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Bronzer Eveline Cosmetics Glow & Go izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: koža je nežno tonirana obrazu doda zdrav in svež videz izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur Navodilo za uporabo: Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.
  • Eveline Cosmetics Variété tekoča šminka z mat učinkom odtenek 03 Berry Shake 4,5 ml
    Eveline Cosmetics Variété, 4,5 ml, Ustnice za ženske, Šminka Eveline Cosmetics Variété bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: visoka pigmentacija mat učinek vlaži in neguje ustnice Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Eveline Cosmetics Diamond Glow bleščeči sijaj za ustnice s hialuronsko kislino odtenek 09 Peach Dream 4,5 ml
    Eveline Cosmetics Diamond Glow, 4,5 ml, Ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Eveline Cosmetics Diamond Glow vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: blešči se vlaži in mehča ustnice popolno izriše ustnice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Eveline Cosmetics Flower Garden Kremni sijaj za ustnice s hialuronsko kislino odtenek 03 Magnolia Charm 4,5 ml
    Eveline Cosmetics Flower Garden, 4,5 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Eveline Cosmetics Flower Garden vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice rahlo obarva ustnice dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Eveline Cosmetics Micro Precise vodoodporen svinčnik za obrvi s krtačko 2v1 odtenek 02 Soft Brown 4 g
    Eveline Cosmetics Micro Precise, 4 g, Obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Eveline Cosmetics Micro Precise vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: dolgo obstojen učinek poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto vključno s praktično krtačko izdelek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Eveline Cosmetics Velvet Matt kremasta šminka z mat učinkom odtenek 515 4,5 g
    Eveline Cosmetics Velvet Matt, 4,5 g, Ustnice za ženske, Šminka Eveline Cosmetics Velvet Matt bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave dolgotrajen učinek visoka pigmentacija enostavno se nanaša kremasta tekstura mat učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Eveline Cosmetics Variété mineralni kompaktni puder z aplikatorjem odtenek 02 Natural 8 g
    Eveline Cosmetics Variété, 8 g, Pudri za ženske, Lastnosti: ne suši prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek ne maši por Sestava: blazinica je priložena Navodilo za uporabo: Če želite uporabiti puder kot nadomestek make upa, uporabite za nanašanje vlažno gobico. Za prepudranje obraza uporabite suho gubico.
  • Eveline Cosmetics Quattro paleta senčil za oči odtenek 01 3,2 g
    Eveline Cosmetics Quattro, 3,2 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Eveline Cosmetics Quattro vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: za dnevno in večerno ličenje za naravno ličenje oči za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek Sestava: aplikator Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Eveline Cosmetics Mini Max hitro sušeči lak za nohte odtenek 684 5 ml
    Eveline Cosmetics Mini Max, 5 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Eveline Cosmetics Mini Max vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek udobno se nanaša sijoča in polna barva Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Eveline Cosmetics Satin Matt matirajoči tekoči puder s polžjim ekstraktom odtenek 102 Vanilla 30 ml
    Eveline Cosmetics Satin Matt, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Eveline Cosmetics Satin Matt bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: kar najbolj zmanjša pore kožo matira gladi površino kože odlična sposobnost prekrivanja enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Eveline Cosmetics Better than Perfect prekrivni tekoči puder z vlažilnim učinkom odtenek 05 Creamy Beige Neutral 30 ml
    Eveline Cosmetics Better than Perfect, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Eveline Cosmetics Better than Perfect bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek vlaži izenačuje barvni odtenek kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Eveline Cosmetics Flower Garden tekoče senčilo za oči 2 v 1 odtenek 03 6,5 ml
    Eveline Cosmetics Flower Garden, 6,5 ml, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Eveline Cosmetics Flower Garden omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: ima naravne barve pigmentacija je zelo intenzivna za dnevno in večerno ličenje dolgotrajen učinek enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Eveline Cosmetics Feel The Bronze bronz puder za konture odtenek 01 Milky Way 4 g
    Eveline Cosmetics Feel The Bronze, 4 g, Bronzerji za ženske, Bronzer Eveline Cosmetics Feel The Bronze izpopolni videz vaše kože in ji doda učinek rahle porjavitve. Lastnosti: ima mat učinek izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur obrazu doda zdrav in svež videz na kožo deluje naravno Navodilo za uporabo: Za videz porjavelosti nanesite v majhnih količinah na cel obraz. Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.
  • Eveline Cosmetics OH! my LIPS Velvet set za ustnice 14 Choco Truffle 1 kos
    Eveline Cosmetics OH! my LIPS Velvet, 1 kos, Ustnice za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Eveline Cosmetics OH! my LIPS Velvet. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: tekoča šminka z mat učinkom 4,5 ml črtalo za ustnice 1 kos Lastnosti: ima dolgotrajen učinek popolno oblikuje in poudarja ustnice mat učinek enostavno se nanaša vlaži in neguje ustnice Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice.
  • Eveline Cosmetics Selfie Time puder in korektor 2 v 1 odtenek 02 Ivory 30 ml
    Eveline Cosmetics Selfie Time, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Eveline Cosmetics Selfie Time bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože enostavno se nanaša preprečuje izsuševanje kože gladi površino kože odlična sposobnost prekrivanja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy Care & Colour balzam za nohte 6 v 1 odtenek Pink 5 ml
    Eveline Cosmetics Nail Therapy Care & Colour, 5 ml, Nega nohtov za ženske, Pripravek Eveline Cosmetics Nail Therapy Care & Colour vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: podpira zdravo rast nohtov pospešuje sušenje laka na nohtih poškodovanim nohtom in nohtom mat videza zagotavlja lesk izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam krepi nohte učinkovito obnavlja nohte Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno.
  • Eveline Cosmetics Aqua Platinum kremasta vlažilna šminka odtenek 480 4 ml
    Eveline Cosmetics Aqua Platinum, 4 ml, Ustnice za ženske, Šminka Eveline Cosmetics Aqua Platinum bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave visoka pigmentacija vlaži in neguje ustnice kremasta tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Eveline Cosmetics Variété satenasta šminka odtenek 06 Femme Fatale 4 g
    Eveline Cosmetics Variété, 4 g, Ustnice za ženske, Šminka Eveline Cosmetics Variété bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: visoka pigmentacija vlaži in neguje ustnice satenast učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Eveline Cosmetics Liquid Camouflage vodoodporni korektor s hialuronsko kislino odtenek 02 Light Vanilla 7,5 ml
    Eveline Cosmetics Liquid Camouflage, 7,5 ml, Korektorji za ženske, Korektor Eveline Cosmetics Liquid Camouflage prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: izdelek je vodoodporen enostavno se nanaša zmanjša pomanjkljivosti kože preprečuje izsuševanje kože Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Eveline Cosmetics Wonder Match dolgoobstojni tekoči puder s hialuronsko kislino odtenek 16 Light Beige 30 ml
    Eveline Cosmetics Wonder Match, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Eveline Cosmetics Wonder Match bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja kožo dela prožno in gladko gladi površino kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Eveline Cosmetics Flower Garden vlažilna sijoča šminka odtenek 03 4 g
    Eveline Cosmetics Flower Garden, 4 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Eveline Cosmetics Flower Garden bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnicam daje blag lesk enostavno se nanaša vlaži in neguje ustnice ustnice so videti polne in zdrave Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Eveline Cosmetics Variété vodoodporni svinčnik za ustnice odtenek 01 9 ml
    Eveline Cosmetics Variété, 9 ml, črtala za ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Eveline Cosmetics Variété preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: povezuje delovanje črtala in šminke intenziven odtenek popolno oblikuje in poudarja ustnice ustnicam daje čuten volumen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice. Zapolnite lahko tudi cele ustnice.
  • Eveline Cosmetics Wonder Match dolgoobstojna tekoča mat šminka s hialuronsko kislino odtenek 02 Candy 6,8 ml
    Eveline Cosmetics Wonder Match, 6,8 ml, šminke za ustnice za ženske, Šminka Eveline Cosmetics Wonder Match bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: mat učinek tekoča tekstura vlaži in neguje ustnice enostavno se nanaša visoka pigmentacija dolgotrajen učinek gladi gubice in pomanjkljivosti na ustnicah hitro se suši Sestava: Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Eveline Cosmetics Extension Volume maskara za ekstra volumen z učinkom umetnih trepalnic odtenek Black 10 ml
    Eveline Cosmetics Extension Volume, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Extension Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo ima učinek umetnih trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem podaljša dolžino trepalnic Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional nadlak za nohte 2 v 1 8 ml
    Eveline Cosmetics Nail Therapy Professional, 8 ml, Laki za nohte za ženske, Lastnosti: udobno se nanaša zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek hitro se suši Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Eveline Cosmetics Better than Perfect gobica za tekoči puder 1 kos
    Eveline Cosmetics Better than Perfect, 1 kos, Gobice za ženske, Gobica za tekoči puder Eveline Cosmetics Better than Perfect zagotavlja brezhibno nanašanje vaših ličil za profesionalen make up. Lastnosti: udobna lega v roki natančno nanaša kremast ali celo tekoči puder rezultat je gladek zaključek zagotavlja tanek nanos Navodilo za uporabo: Gobico pred uporabo navlažite. Nanesite puder, podlago ali korektor na gobico in nato rahlo raznesite po obrazu. Po uporabite gobico umijte v mlačni milnici. Gobico zamenjajte za novo, ko kaže izrazitejše znake poškodb.
  • Eveline Cosmetics Variété večnamensko črtalo za oči 2 v 1 vrsta Heart 1 kos
    Eveline Cosmetics Variété, 1 kos, Tekoče črtalo za oči za ženske, Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju izriše natančno linijo enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike ustvarja močno in šibko linijo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Eveline Cosmetics Brow & Go! gel za obrvi z ekstra močnim utrjevanjem 6 ml
    Eveline Cosmetics Brow & Go!, 6 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Lepo urejene obrvi enostavno poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirjajo celoten obraz. Za njihov popoln videz pa zadostuje malo. Pomada za obrvi Eveline Cosmetics Brow & Go! poudari in utrdi v enem koraku. Lastnosti: utrdi obrvi v želeni obliki dolgo obstojen učinek obrvi delujejo zelo naravno enostavno se nanaša hitro se suši prosojna tekstura Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Obrvi s pomočjo aplikacijske krtačke oblikujte v želeno podobo. Po potrebi ponovite.
  • Eveline Cosmetics Better than Perfect nežen puder za oči 4 g
    Eveline Cosmetics Better than Perfect, 4 g, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Puder Eveline Cosmetics Better than Perfect popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: utrjuje make up dolgotrajna utrditev make upa prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek Sestava: veganski izdelek
  • Eveline Cosmetics Wonder Match kompaktni puder SPF 30 odtenek 01 8 g
    Eveline Cosmetics Wonder Match, 8 g, Pudri za ženske, Tekoči puder Eveline Cosmetics Wonder Match bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja lahko se plasti gladi površino kože ščiti pred sončnim sevanjem kožo matira Sestava: blazinica je priložena veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča nanesite na ves obraz. Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Eveline Cosmetics Wonder Match maskara za volumen in goste trepalnice odtenek Black 7 ml
    Eveline Cosmetics Wonder Match, 7 ml, maskare za ženske, Lastnosti: hitro in enostavno nanašanje ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem podaljša dolžino trepalnic Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eveline Cosmetics OH! my LIPS Matt set za ustnice 17 2 kos
    Eveline Cosmetics OH! my LIPS Matt, 2 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Eveline Cosmetics OH! my LIPS Matt. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: tekoča šminka z mat učinkom 4,5 ml črtalo za ustnice 1 kos Lastnosti: preprečuje razmaz šminke čez robove ustnic popolno oblikuje in poudarja ustnice prijetna kremasta tekstura vlaži in neguje ustnice enostavno se nanaša mat učinek Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice. Na ustnice nanesite barvni sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Eveline Cosmetics Wonder Match tekoči bronzer odtenek 02 4,5 ml
    Eveline Cosmetics Wonder Match, 4,5 ml, Bronzerji za ženske, Želite, da bi bil vaš obraz videti porjavel tudi v dneh, ko se ne zadržujete na prostem ali ko se sonce še vedno skriva za oblaki? Bronzer Eveline Cosmetics Wonder Match vam v trenutku pomaga posnemati zagorel, od sonca poljubljen videz v udobju vašega doma. Poskrbi za nežno barvno toniranje, s katerim zlahka ustvarite učinek naravne porjavelosti. S tem bronzerjem lahko tudi poudarite konture in popravite obliko obraza. Postanite bronasta boginja, kadarkoli zaželite. Lastnosti: izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur obrazu doda zdrav in svež videz na kožo deluje naravno Navodilo za uporabo: Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu. Razmažite po potrebi.
  • Eveline Cosmetics Variété dolgoobstojno vodoodporno črtalo za oči odtenek 07 Electic Blue 2,8 ml
    Eveline Cosmetics Variété, 2,8 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Želite poudariti svoje konture oči in pritegniti pozornost na svoje oči? Izdelek Eveline Cosmetics Variété vam bo pri tem pomagal. Vašemu pogledu bo zagotovil intenzivnost in dramatičnost ter poudaril tudi morebitno drugo ličenje. Njegova tekstura, ki jo je enostavno nanašati, vam omogoča, da z enim samim potegom ustvarite natančno črto drzne, bogate barve, popolnoma obrobite svoje oči in poudarite njihovo lepoto. Ne glede na to, kam se odpravljate, lahko z njim hitro in preprosto dosežete popolno in obstojno ličenje. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju izriše natančno linijo ima hitro sušeče sestavine izdelek je vodoodporen ustvarja močno in šibko linijo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Eveline Cosmetics Hybrid Professional podlak za nohte z uporabo UV/LED-lučke 3v1 odtenek 01 Natural Nude 5 ml
    Eveline Cosmetics Hybrid Professional, 5 ml, Laki za nohte za ženske, Čudovita manikira kot po obisku studia za nohte? Lak za nohte Eveline Cosmetics Hybrid Professional vam omogoča, da jo ustvarite v udobju svojega doma. Površino nohta prekrije z neprekinjeno plastjo dolgotrajne, intenzivne barve s sijajnim zaključkom, nohtom pa pomaga doseči negovan, popolnoma urejen videz. Z njim lahko preprosto poudarite svoje nohte ali pa poudarite slog svojega outfita. Katera barva bo blestela na vaših nohtih? Lastnosti: uporabljajte samo skupaj z LED lučko udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek okrepi in učvrsti nohte ohranja zdrave in lepe nohte Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Eveline Cosmetics Matt My Day fiksacijski puder z mat učinkom odtenek Transparent 6 g
    Eveline Cosmetics Matt My Day, 6 g, Pudri za ženske, Se želite izogniti situacijam, ko si naredite popolno ličenje, preden odidete od doma, nekaj ur pozneje pa se že bleščite ali pa se na vašem obrazu pojavijo lise? Pršilo za utrjevanje Eveline Cosmetics Matt My Day vam bo pri tem pomagalo. Tekoči puder, puder, pa tudi senčila za oči in izdelke za obrvi ohrani na svojem mestu, tako da se ne razmažejo, ne zbledijo, se ne raztopijo ali ne zlijejo v gube in pregibe. Poskrbi torej, da bo vaš make-up tudi po več urah še vedno tako popoln, kot ko ste ga nanesli. Lastnosti: popolno matira kožo ne suši en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože ne maši por Navodilo za uporabo: Nanašajte puder na obraz s čopičem ali gobico za mat videz kože in dolgotrajno utrditev.
  • Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Nail Enamel gel lak za nohte brez uporabe UV/LED lučke odtenek 203 8 ml
    Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Nail Enamel, 8 ml, Nohti za ženske, Čudovita manikira kot po obisku studia za nohte? Lak za nohte Eveline Cosmetics 7 Days Gel Laque Nail Enamel vam omogoča, da jo ustvarite v udobju svojega doma. Površino nohta prekrije z neprekinjeno plastjo dolgotrajne, intenzivne barve s sijajnim zaključkom, nohtom pa pomaga doseči negovan, popolnoma urejen videz. Z njim lahko preprosto poudarite svoje nohte ali pa poudarite slog svojega outfita. Katera barva bo blestela na vaših nohtih? Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Eveline Cosmetics Variété Cooling Kisses vlažilni sijaj za ustnice s hladilnim učinkom odtenek 06 Amazing Kiss 6,8 ml
    Eveline Cosmetics Variété Cooling Kisses, 6,8 ml, Ustnice za ženske, Ustnice gladke kot steklo in odsevne kot ogledalo? Sijaj za ustnice Eveline Cosmetics Variété Cooling Kisses bo te sanje spremenil v resničnost. Ustnice prekrije z visoko sijajno plastjo, zgladi in izravna njihovo površino, tako da so vse razpoke ali gube popolnoma prekrite, poleg tega pa zagotavlja dolgotrajen občutek udobja. Spodbuja njihov zmehčani videz in preprečuje vidno izsušenost, ki ovira brezhibno ličenje. V hipu vam skratka pomaga doseči čudovito sijoče in sočne ustnice, ki privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice gladi drobne linije na ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Eveline Cosmetics My Life My Hair čistilni piling za lase in lasišče 125 ml
    Eveline Cosmetics My Life My Hair, 125 ml, Pilingi za lase za ženske, Se vam zdi, da vaši lasje potrebujejo temeljitejše čiščenje, kot ga omogočajo običajni šamponi? Piling za lase Eveline Cosmetics My Life My Hair odstrani umazanijo, kožni loj in ostanke izdelkov za oblikovanje še temeljiteje kot navaden šampon. Poleg tega bo z lasišča odstranil tudi odmrle kožne celice, z masažo pa ga bo spodbudil in povečal pretok krvi do lasnih čebulic, s tem pa pospešil tudi rast las. Lasišče je po uporabi temeljito očiščeno, vam pa zagotovi občutek svežine. Takoj boste opazili razliko in vam bo zagotovo všeč. Lastnosti: z las temeljito odstrani nečistoče in loj z lasišča odpravlja prhljaj in odmrle kožne celice spodbuja lasišče in ji daje svež občutek hrani lase in jih ščiti pred negativnimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na lasišče in lase. Z nežno masažo ustvarite peno, nato pa temeljito sperite. Nato lase umijte s šamponom tako, kot ste vajeni.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh