Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20%

6
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • CHI Silk Infusion regeneracijski serum za suhe in poškodovane lase 15 ml
    CHI Silk Infusion, 15 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja CHI Silk Infusion daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila nudi privlačen lesk daje žametno mehkobo lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • CHI Infra Keratin Mist tretma za krepitev las 355 ml
    CHI Infra Keratin Mist, 355 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja CHI Infra Keratin Mist daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke daje žametno mehkobo povečuje gostoto in moč las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • CHI Magnified Volume Shampoo šampon za volumen tankih las 355 ml
    CHI Magnified Volume Shampoo, 355 ml, Šamponi za ženske, Šampon CHI Magnified Volume Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem zmanjšuje lomljivost las Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • CHI Thermal Styling Volume booster pršilo za volumen in sijaj 237 ml
    CHI Thermal Styling Volume booster, 237 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja CHI Thermal Styling Volume booster daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: povečuje gostoto in moč las lase pušča čudovito sijoče in vitalne kakovostno izboljša strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice.
  • CHI Silk Infusion regeneracijska kura 59 ml
    CHI Silk Infusion, 59 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja CHI Silk Infusion daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las nudi privlačen lesk ima regeneracijske učinke kroti neobvladljive lase Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • CHI Infra vlažilni šampon 946 ml
    CHI Infra, 946 ml, Šamponi za ženske, Šampon CHI Infra učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh