Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% velikosti C

2289
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • ARTDECO Sharpener dvojni šilček za kozmetične svinčnike vrsta 12mm & 8mm
    ARTDECO Sharpener, Šilčki za ženske, Šilček ARTDECO Sharpener bo topo konico svinčnika v trenutku spremenil v tanko, s čimer bo vaš make up natančen in popoln. Lastnosti: dvojna odprtina – za klasične in debele svinčnike enostavno in hitro ošili konico lesenega svinčnika Navodilo za uporabo: Šilček je namenjen le urejanju kozmetičnih pripomočkov. Vstavite svinčnik v odprtino šilčka in ga rahlo zavrtite v eni smeri do želene ostrine. Po šiljenju odstranite odpadke.
  • Kallos Color šampon za barvane in občutljive lase 1000 ml
    Kallos Color, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Color učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las daje lesk in volumen obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna intenzivno vlaži lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Kallos KJMN Luminous Shine osvetljevalni šampon za suhe in občutljive lase 1000 ml
    Kallos KJMN Luminous Shine, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos KJMN Luminous Shine učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Avène XeraCalm A.D. olje za umivanje, ki koži vrača lipide za suho in ekcematozno kožo 400 ml
    Avène XeraCalm A.D., 400 ml, Nega za telo uniseks, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Avène XeraCalm A.D. je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: pomirja izsušeno kožo zmanjša srbenje hrani in mehča suho kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Calvin Klein CK One deo-stik uniseks 75 g
    Calvin Klein CK One, 75 g, Deodoranti in antiperspiranti uniseks, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein CK One sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: skupaj z dišavo je odlična kot darilo ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Avène Antirougeurs Fort koncentrirana nega za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 30 ml
    Avène Antirougeurs Fort, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Avène Antirougeurs Fort bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje izenačuje barvni odtenek kože Sestava: brez dišav ne vsebuje olja Navodilo za uporabo: Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Avène Cold Cream krema za zelo suho kožo 100 ml
    Avène Cold Cream, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Avène Cold Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Kallos Nourishing balzam za suhe in poškodovane lase 1000 ml
    Kallos Nourishing, 1000 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos Nourishing zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja gladi in deluje proti kodranju Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Bioderma Photoderm M zaščitna tonirana krema proti pigmentnim madežem SPF 50+ odtenek Golden 40 ml
    Bioderma Photoderm M, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Bioderma Photoderm M bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem deluje preventivno proti staranju kože pripravek je vodoodporen pripravek je nekomedogen preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože izdelek je prijazen do kože in okolja Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Kallos Argan balzam za barvane lase 1000 ml
    Kallos Argan, 1000 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos Argan zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem zagotavlja očarljiv lesk zagotavlja potrebno vlaženje gladi in deluje proti kodranju podaljšuje trajanje barve Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Kallos Vanilla balzam za suhe lase 1000 ml
    Kallos Vanilla, 1000 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos Vanilla zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje gladi in deluje proti kodranju zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Axe Ice Chill antiperspirant v pršilu 150 ml
    Axe Ice Chill, 150 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Antiperspirant Axe Ice Chill optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Nivea Men Sensitive voda za po britju za moške 100 ml
    Nivea Men Sensitive, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Nivea Men Sensitive bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo odstranjuje žgoč občutek preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Roberto Cavalli Just Cavalli toaletna voda za ženske 30 ml
    Roberto Cavalli Just Cavalli, 30 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska toaletna voda Roberto Cavalli Just Cavalli je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava paa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava lesna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Nivea Men Sensitive balzam za po britju za moške 100 ml
    Nivea Men Sensitive, 100 ml, Izdelki za po britju za moške, Zaradi britja je lahko vaša koža razdražena, občutljiva in zelo krhka. Pripravek za po britju Nivea Men Sensitive bo pomiril vaš obraz, ublažil znake razdraženosti in pospešil njeno obnovo. Zagotavlja obnovitveno nego in občutek udobja za vašo obremenjeno kožo. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na obrit obraz in vrat. Počakajte, da se vpije.
  • Nivea Men Deep antiperspirant v pršilu za moške Black Carbon Amazonia 150 ml
    Nivea Men Deep, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Deep prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Sebastian Professional SEB MAN The Groom olje za brado 30 ml
    Sebastian Professional SEB MAN The Groom, 30 ml, Olja za moške, Negovalno olje Sebastian Professional SEB MAN The Groom zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože omogoča razčesavanje brade preprečuje draženje in srbenje kože Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo. Ne spirajte.
  • Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation dolgoobstojen tekoči puder SPF 20 odtenek BD 85 Warm Coffee 25 ml
    Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation, 25 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Foundation bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja izenačuje barvni odtenek kože kožo matira izdelek je vodoodporen ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Pierre René Nails Hybrid gel za modeliranje za nohte 10 ml
    Pierre René Nails Hybrid, 10 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Pierre René Nails vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: udobno se nanaša je nujno uporabiti LED lučko, da se posuši Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Zew For Men Beard Balm balzam za brado 80 ml
    Zew For Men Beard Balm, 80 ml, Balzami in voski za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Zew For Men Beard Balm jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: doda lesk brado in kožo dolgotrajno vlaži enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brade.
  • Kallos Botaniq Superfruits šampon za okrepitev las z rastlinskimi izvlečki 300 ml
    Kallos Botaniq Superfruits, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kallos Botaniq Superfruits učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Kallos Botaniq Superfruits krepilni balzam z rastlinskimi izvlečki brez sulfatov in parabenov 300 ml
    Kallos Botaniq Superfruits, 300 ml, Balzami za ženske, Balzam Kallos Botaniq Superfruits zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Lee Stafford Core Pink glavnik za volumen The Back Comber 1 kos
    Lee Stafford Core Pink, 1 kos, Glavniki za ženske, Glavnik za lase Lee Stafford Core Pink je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: pomaga ustvarjati dolgotrajno natupirano pričesko primeren za vse tipe las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi počešite lase. Od korenin do konic.
  • Lee Stafford CoCo LoCo okrogla krtača za lase 1 kos
    Lee Stafford CoCo LoCo, 1 kos, Okrogle krtače za ženske, Okrogla krtača za lase Lee Stafford CoCo LoCo je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom. Lastnosti: idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase pomaga dvigniti upadel frufru Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase. Ni primerna za razčesavanje las.
  • Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe vlažilna voda za obraz 200 ml
    Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe, 200 ml, Vode za obraz za ženske, Voda za obraz Garnier Skin Naturals je nepogrešljivi korak pri odstranjevanju ličil. S kože odstrani preostalo nečistočo in jo hkrati nežno osveži. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in ličila kožo vlaži in ji daje svežino koža je po uporabi čudovito prožna uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Nanašajte z vatno blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo obraza.
  • Hugo Boss BOSS Bottled deo-stik za moške 75 ml
    Hugo Boss BOSS Bottled, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Hugo Boss BOSS Bottled sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem učinkovito ščiti pred potenjem podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Jeanne Arthes Guipure & Silk parfumska voda za ženske 100 ml
    Jeanne Arthes Guipure & Silk, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kot mehak pulover iz kašmirja vas bo pogladila in vaše čute ogrela ženska parfumska voda Jeanne Arthes Guipure & Silk . Ogrnite se v njeno omamno dišavo, kadarkoli boste zahrepeneli po razvajanju. orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Elizabeth Arden Eight Hour Sun lokalna nega proti sončnemu sevanju SPF 50 6,8 g
    Elizabeth Arden Eight Hour Sun, 6,8 g, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Elizabeth Arden Eight Hour Sun bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože deluje proti izsuševanju kože izdelek je primeren za sončno, hladno in vetrovno vreme preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi enostaven in hiter nanos pripravek je vodoodporen pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem.
  • Jaguar For Men toaletna voda za moške 100 ml
    Jaguar For Men, 100 ml, Toaletne vode za moške, Niti na koncu napornega dne ne izgubite tempa! Toaletna voda za moške Jaguar For Men je pestra kombinacija dišavnih sestavin, ki vas ne neha zabavati in vas obdrži v pravem ritmu. aromatična dišava z zeliščnimi toni do izraza pride na moškem, ki se ne boji biti to, kar je dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Hugo Boss HUGO Man deo-stik za moške 70 g
    Hugo Boss HUGO Man, 70 g, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Hugo Boss HUGO Man sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Sestava: brez aluminijevih soli Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Calvin Klein Euphoria Men deo-stik brez alkohola za moške 75 ml
    Calvin Klein Euphoria Men, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein Euphoria Men sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Calvin Klein Eternity for Men deo-stik brez alkohola za moške 75 ml
    Calvin Klein Eternity for Men, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Calvin Klein Eternity for Men sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Sebastian Professional Shaper Fierce lak za lase ultra močna fiksacija 400 ml
    Sebastian Professional Shaper Fierce, 400 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Sebastian Professional Shaper Fierce bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: naravno utrjevanje ne lepi las in daje pričeski naraven videz enostaven in hiter nanos Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Bioderma Sensibio H2O micelarna voda za občutljivo kožo 500 ml
    Bioderma Sensibio H2O, 500 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bioderma Sensibio H2O. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino odstranjuje tudi odporna ličila kožo ohranja v ravnovesju uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles krtača za lase
    Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles, Ploščate krtače za ženske, Krtača za lase Olivia Garden Fingerbrush Ionic Bristles je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: gladi in ravna lase prijazna do las in kože enostavno oblikovanje tudi mokrih las Sestava: najlonske ščetine Navodilo za uporabo: Lase krtačite počasi in nežno, da preprečite mehanske poškodbe las.
  • Sesderma Sensyses Cleanser Ovalis odstranjevalec ličil za občutljivo in pordelo kožo 200 ml
    Sesderma Sensyses Cleanser Ovalis, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Sesderma Sensyses Cleanser Ovalis z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto pomirja draženje obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Sesderma Sensyses Cleanser Lightening odstranjevalec ličil za kožo s hiperpigmentacijo 200 ml
    Sesderma Sensyses Cleanser Lightening, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Sesderma Sensyses Cleanser pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko globinsko vlaži prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Ne spirajte.
  • Elizabeth Arden True Love toaletna voda za ženske 100 ml
    Elizabeth Arden True Love, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska toaletna voda Elizabeth Arden True Love . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Grès Cabotine de Grès toaletna voda za ženske 100 ml
    Grès Cabotine de Grès, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Doživite popoln užitek, kot bi bosi hodili po cvetočem travniku z lesketajočo se jutranjo roso. Toaletna voda za ženske Grès Cabotine de Grès z omamno dišavo cvetov bo potešila vsako romantično dušo. cvetlična dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Jil Sander Sun toaletna voda za ženske 30 ml
    Jil Sander Sun, 30 ml, Toaletne vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima zdaj v svetu dišav svojo podobo. Toaletna voda Jil Sander Sun bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Gillette Blue II Plus brivniki za enkratno uporabo za moške 14 kos
    Gillette Blue II Plus, 14 kos, Brivniki za moške, Želite doseči gladko obrit obraz ali njegove dele? Brivnik Gillette Blue II Plus je najenostavnejši način, kako to doseči. Njegova rezila ujamejo vsako dlačico, ki se je želite znebiti, in jo natančno obrijejo. Uživajte v popolnoma gladkem obrazu natančno po vaših predstavah. Lastnosti: brivnik za enkratno uporabo enostavno spiranje in vzdrževanje 100-% gladko britje Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Calvin Klein Sheer Beauty toaletna voda za ženske 50 ml
    Calvin Klein Sheer Beauty, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska toaletna voda Calvin Klein Sheer Beauty je izraz optimizma in občutka popolne sreče. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Sebastian Professional Penetraitt balzam za poškodovane in kemično obdelane lase 250 ml
    Sebastian Professional Penetraitt, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Sebastian Professional Penetraitt zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: popravlja mehanske in kemične poškodbe izboljšuje strukturo las lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Mary Kay Satin Hands krema za roke za vse tipe kože 85 g
    Mary Kay Satin Hands, 85 g, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Mary Kay Satin Hands . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija ščiti kožo Vlaži in hrani kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Kringle Candle Kitchen Spice dišeča sveča 624 g
    Kringle Candle Kitchen Spice, 624 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Kringle Candle Kitchen Spice čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: začinjena aroma lesna dišava sladka aroma dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja čisto gorenje Sestava: stenj brez svinca bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Gillette Cool Wave antiperspirant gel 70 ml
    Gillette Cool Wave, 70 ml, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Izdelek Gillette Cool Wave je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem zagotavlja dolgotrajen občutek svežine nudi dolgotrajno zaščito ščiti pred neprijetnim vonjem Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Gillette Endurance Arctic Ice antiperspirant gel 70 ml
    Gillette Endurance Arctic Ice, 70 ml, Antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Gillette Endurance Arctic Ice prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: uravnava potenje in vlago v koži ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Old Spice Wolfthorn After Shave voda za po britju za moške 100 ml
    Old Spice Wolfthorn After Shave, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Old Spice Wolfthorn After Shave je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: preprečuje draženje kože prijetno osvežuje dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • SVR Xérial krema za roke in noge za zelo suho in poškodovano kožo 50 ml
    SVR Xérial, 50 ml, kreme za noge za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema SVR Xérial . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: ščiti kožo preprečuje suho kožo celi razpokano kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Old Spice Whitewater After Shave Lotion voda za po britju za moške 100 ml
    Old Spice Whitewater After Shave Lotion, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Old Spice Whitewater After Shave Lotion je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: zmanjšuje rdečico in pomirja kožo koži doda prijeten vonj dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Embryolisse Cleansers and Make-up Removers nežno čistilno milo 100 g
    Embryolisse Cleansers and Make-up Removers, 100 g, Trda mila za ženske, Trdo milo Embryolisse Cleansers and Make-up Removers je pripravek za kakovostno higieno. Učinkovito umiva kožo in z nje odstranjuje vso umazanijo. Lastnosti: nežno čisti kožo Hrani in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Jil Sander Sport Water for Women losjon za telo za ženske 150 ml
    Jil Sander Sport Water for Women, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Jil Sander Sport Water for Women poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Gestil Wonder revitalizacijska krema za poškodovane in kemično obdelane lase 300 ml
    Gestil Wonder, 300 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Gestil Wonder predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna ščiti pred neugodnimi vplivi okolja intenzivno vlaži lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Mugler Alien toaletna voda za ženske 30 ml
    Mugler Alien, 30 ml, Toaletne vode za ženske, Ne skrivajte strastne plati svoje osebnosti. Ženska toaletna voda Mugler Alien je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Uglasila bo čutno noto vas in vse okoli vas. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Yankee Candle Red Raspberry dišeča sveča 411 g
    Yankee Candle Red Raspberry, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Yankee Candle Red Raspberry čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava poletna dišava sveža dišava sladka aroma dolgo gorenje Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wella Professionals Eimi Texture Touch stiling ilovica za lase z mat učinkom 75 ml
    Wella Professionals Eimi Texture Touch, 75 ml, Gline za modeliranje za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Texture Touch bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: naravno utrjuje mat učinek ne obremenjuje las Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in uredite po potrebi.
  • Wella Professionals Eimi Velvet Amplifier stiling nega za glajenje las 50 ml
    Wella Professionals Eimi Velvet Amplifier, 50 ml, Kreme za glajenje za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Velvet Amplifier bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje zagotavlja zdrav lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Wella Professionals Eimi Perfect Me lahko mleko za popoln videz las 100 ml
    Wella Professionals Eimi Perfect Me, 100 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Wella Professionals Eimi Perfect Me zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna lase pušča mehke in nežne na dotik Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Wella Professionals Eimi Just Brilliant balzam za sijaj in mehkobo las 75 ml
    Wella Professionals Eimi Just Brilliant, 75 ml, Pomade za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Just Brilliant bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje zagotavlja zdrav lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Wella Professionals Eimi Flowing Form balzam za glajenje za valovite lase 100 ml
    Wella Professionals Eimi Flowing Form, 100 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Flowing Form bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna poenostavlja oblikovanje Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Wella Professionals Eimi Sugar Lift sladkorno pršilo za volumen in sijaj 150 ml
    Wella Professionals Eimi Sugar Lift, 150 ml, Sijaji za lase za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Sugar Lift bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje vitalnost in sijaj utrdi pričesko Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite.
  • Eucerin UreaRepair PLUS losjon za telo za suho in razdraženo kožo 10% Urea 400 ml
    Eucerin UreaRepair PLUS, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Eucerin UreaRepair PLUS bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: popravlja suho kožo globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Revlon Professional Revlonissimo Color Care šampon in balzam 2 v 1 za bakrene tone las brez sulfatov 275 ml
    Revlon Professional Revlonissimo Color Care, 275 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Revlon Professional Revlonissimo vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje podaljšuje trajanje barve krepi barvo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Garnier Skin Naturals micelarna voda za mešano in občutljivo kožo 400 ml
    Garnier Skin Naturals, 400 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Garnier Skin Naturals . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: odstranjuje tudi odporna ličila kožo pušča povsem čisto uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Revlon Professional Revlonissimo Color Care šampon in balzam 2 v 1 za lase s prameni in bele lase brez sulfatov 275 ml
    Revlon Professional Revlonissimo Color Care, 275 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Revlon Professional Revlonissimo Color Care vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje krepi barvo las podaljšuje trajanje barve lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Revlon Professional Revlonissimo Color Care šampon in balzam 2 v 1 za rdeče odtenke las brez sulfatov 275 ml
    Revlon Professional Revlonissimo Color Care, 275 ml, Šampon in balzam 2 v 1 za ženske, Šampon in balzam 2 v 1 Revlon Professional Revlonissimo Color Care vašim lasem nudi hitro in učinkovito nego v enem pripravku. Lastnosti: temeljito umiva lase in hkrati poenostavlja njihovo česanje podaljšuje trajanje barve krepi barvo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne lase. Spenite, rahlo masirajte lasišče in nato sperite.
  • Cuba City Las Vegas toaletna voda za moške 100 ml
    Cuba City Las Vegas, 100 ml, Toaletne vode za moške, Kakorkoli visoki so že vaši cilji, nobeden od njih za vas ne bo nedosegljiv. Veliko mero odločenosti ima v sebi tudi toaletna voda za moške Cuba City Las Vegas . Že samo nekaj kapljic na vaši koži vam da korajžo narediti naslednji korak v smeri k vašim sanjam. citrusna dišava začimbna dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Police Passion toaletna voda za ženske 100 ml
    Police Passion, 100 ml, Toaletne vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Toaletna voda Police Passion vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava sadna dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Brazil Keratin Hair Repair Therapy serum za razcepljene konice 100 ml
    Brazil Keratin Hair Repair Therapy, 100 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Brazil Keratin Hair Repair Therapy daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: preprečuje cepljenje konic odpravlja lomljenje las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Lancôme Cils Booster XL podlaga za maskaro Mini 4 ml
    Lancôme Cils Booster XL, 4 ml, maskare za ženske, Maskara Lancôme Cils Booster XL daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: neguje trepalnice in jih utrjuje čudovito zavije trepalnice podaljša dolžino trepalnic Sestava: izdelek je hipoalergen
  • Londa Professional Visible Repair krepilni šampon za poškodovane lase 1000 ml
    Londa Professional Visible Repair, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Londa Professional Visible Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Uriage Bariéderm-CICA Cleansing Gel with Copper-Zinc pomirjevalni čistilni gel za razpokano kožo 200 ml
    Uriage Bariéderm-CICA Cleansing Gel with Copper-Zinc, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Uriage Bariéderm-CICA Cleansing Gel with Copper-Zinc. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo pri umivanju ustvarja bogato peno pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Gosh Defining Brow Gel gel za obrvi odtenek 001 Transparent 8 ml
    Gosh Defining Brow Gel, 8 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Izdelek Gosh Defining Brow Gel bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: pomaga oblikovati, poudariti in utrditi obrvi velika prosojnost poudari naravno barvo obrvi pomaga natančno in preprosto utrditi umetne trepalnice deluje naravno Navodilo za uporabo: S pomočjo krtačke razčešite naravno linijo obrvi in trepalnic. Pripravek lahko uporabite na ličilih in brez predhodnega ličenja.
  • Biolage Essentials ScalpSync šampon proti prhljaju 250 ml
    Biolage Essentials ScalpSync, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Biolage Essentials ScalpSync učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive regeneracijska nega za šibke, obremenjene lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las lasje so mehki na dotik lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair regeneracijska nega za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Gosh Chameleon ultra lahka podlaga odtenek 002 Light 30 ml
    Gosh Chameleon, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Gosh Chameleon bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: prilagodi se barvi kože osvetljuje kožo enostavno nanašanje vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Tekoči puder nanesite na vse osnovne točke obraza, čelo, lica in brado.
  • Jeanne Arthes J.S. Joe Sorrento parfumska voda za moške 100 ml
    Jeanne Arthes J.S. Joe Sorrento, 100 ml, Parfumske vode za moške, citrusna dišava
  • FILORGA MICELLAR SOLUTION vlažilna micelarna voda za obraz in oči 400 ml
    FILORGA MICELLAR SOLUTION, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda FILORGA MICELLAR SOLUTION . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke zmanjša pomanjkljivosti kože koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Captain Fawcett Moustache Wax The Gentleman's Stiffener vosek za brke 15 ml
    Captain Fawcett Moustache Wax The Gentleman's Stiffener, 15 ml, Balzami in voski za moške, Privoščite si samo najboljšo nego! Izdelek Captain Fawcett Moustache Wax The Gentleman's Stiffener jamči, da bo vaš obraz vedno popolnoma urejen. Lastnosti: skrbi za brke gladi brke in jih pomaga oblikovati enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: S prsti vzemite manjšo količino izdelka in oblikujte želeno obliko brade.
  • Bielenda Expert Pure Skin Soothing micelarna čistilna voda 3v1 400 ml
    Bielenda Expert Pure Skin Soothing, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Bielenda Expert Pure Skin Soothing z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto ima osvežilne in pomirjajoče učinke vlaži kožo preprečuje suho kožo koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Ne spirajte.
  • Tolure Cosmetics Lip Scrub piling za ustnice Mango 15 g
    Tolure Cosmetics Lip Scrub, 15 g, Pilingi za ustnice za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega Tolure Cosmetics Lip Scrub razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: ustnice pušča voljne in žametno mehke ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila izrazito obnavlja in ščiti z ustnic odstranjuje odmrle celice spodbuja prekrvavitev ustnic Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije. Po potrebi ponovite.
  • Nivea Men Protect & Care intenzivna vlažilna krema za moške 50 ml
    Nivea Men Protect & Care, 50 ml, Kreme za obraz za moške, Lastnosti: globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bielenda Manuka Honey hranilna krema z vlažilnim učinkom 50 ml
    Bielenda Manuka Honey, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • A-Derma Epitheliale A.H. masažni gel-olje za brazgotine in strije 40 ml
    A-Derma Epitheliale A.H., 40 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Pripravek A-Derma Epitheliale A.H. se bori proti strijam in tako koži vrača njen prvotni videz. Lastnosti: ugodno deluje proti strijam in brazgotinam odpravlja srbenje in napetost napenja kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka nežno vmasirajte v kožo na težavnih mestih telesa.
  • Wilkinson Sword Premium Collection čopič za britje
    Wilkinson Sword Premium Collection, Klasično britje za moške, Klasično britje postaja vse bolj priljubljeno. Če tudi vi želite v svojo rutino vključiti elemente klasičnega britja, je izdelek Wilkinson Sword Premium Collection idealen dodatek k vaši lepotni opremi. Olajša vam britje in pomaga doseči profesionalen rezultat kot iz frizerskega salona. Lastnosti: gladko britje po tradicionalni metodi odlično speni izdelek za britje pripomore h gladkemu in natančnemu britju Navodilo za uporabo: Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz.
  • Wella Professionals Oil Reflections lahki vlažilni šampon za sijaj in mehkobo las 250 ml
    Wella Professionals Oil Reflections, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Oil Reflections učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bielenda Neuro Hyaluron pomlajevalni serum z gladilnim učinkom 30 ml
    Bielenda Neuro Hyaluron, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bielenda Neuro Hyaluron bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Britney Spears Fantasy Intimate parfumska voda za ženske 50 ml
    Britney Spears Fantasy Intimate, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Britney Spears Fantasy Intimate bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sladka dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Wella Professionals Color Touch oksidacijska emulzija 1,9 % 6 vol. 1000 ml
    Wella Professionals Color Touch, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Wella Professionals Color Touch je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las za mešanje z barvo iz iste linije izdelkov izdelek je prijazen do las za popolno prekritje sivih las pomaga pri enakomernem prekrivanju barve Navodilo za uporabo: Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Uporabljajte primerne zaščitne rokavice. Ravnajte se po priloženih navodilih. Preprečite stik z očmi. Ob stiku z očmi nemudoma temeljito sperite z vodo. Hranite zunaj dosega otrok.
  • Wella Professionals Color Touch oksidacijska emulzija 4 % 13 Vol. 1000 ml
    Wella Professionals Color Touch, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Wella Professionals Color Touch je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: deluje kot oksidant pri barvanju las za mešanje z barvo iz iste linije izdelkov izdelek je prijazen do las za popolno prekritje sivih las pomaga pri enakomernem prekrivanju barve Navodilo za uporabo: Zmešajte v pravem razmerju z barvo za lase. Uporabljajte primerne zaščitne rokavice. Ravnajte se po priloženih navodilih. Preprečite stik z očmi. Ob stiku z očmi nemudoma temeljito sperite z vodo. Hranite zunaj dosega otrok. Samo za profesionalno uporabo.
  • Schwarzkopf Professional IGORA Royal oksidacijska emulzija 9% 30 Vol. 9% / 30 Vol. 1000 ml
    Schwarzkopf Professional IGORA Royal, 1000 ml, Oksidacijska krema za ženske, Oksidacijska emulzija Schwarzkopf Professional IGORA Royal je nepogrešljiv pripravek za trajne in poltrajne barve za lase. Lastnosti: za mešanje z barvo iz iste linije izdelkov zagotavlja prekrivanje in sočasno posvetlitev za nekaj odtenkov rezultat je barva, polna leska profesionalni pripravek za uporabo v frizerskih salonih Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Samo za profesionalno uporabo.
  • Bielenda Neuro Retinol lifting krema 50+ 50 ml
    Bielenda Neuro Retinol, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Bielenda Neuro bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bielenda Neuro Collagen vlažilna krema proti gubam 40+ 50 ml
    Bielenda Neuro Collagen, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži
  • Mexx City Breeze toaletna voda za moške 50 ml
    Mexx City Breeze, 50 ml, Toaletne vode za moške, Pozabite na skrbi in pustite čas kar tako teči. Toaletna voda Mexx City Breeze bo postala idealen dodatek moškega, ki si ne pusti vzeti ležernega stila in vedno sledi svojim instinktom. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Biotherm Homme Aquapower vlažilna nega za suho kožo 75 ml
    Biotherm Homme Aquapower, 75 ml, Izdelki za po britju za moške, Nega za obraz Biotherm Homme Aquapower vašemu obrazu vsako jutro zagotavlja vse potrebno za cel dan. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo po britju preprečuje draženje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo obraza in vratu ter vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh