Največja modna platforma v Sloveniji

La Roche-Posay popusti in znižanja

102
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics lahki zaščitni fluid SPF 50+ 50 ml
    La Roche-Posay Anthelios Dermo-Pediatrics, 50 ml, Zaščita pred soncem za otroke, Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Izognite se območju okoli oči. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • La Roche-Posay Toleriane Teint matirajoči fiksirni puder 12 g
    La Roche-Posay Toleriane Teint, 12 g, Pudri za ženske, Naredite piko za tekočim pudrom in zagotovite njegovo daljšo obstojnost in brezhiben zaključek. Puder La Roche-Posay Toleriane Teint fiksira nanesen tekoči puder, tako da ne pride do razmazovanja ali neželenega zlivanja v gube. Poleg tega vam omogoča nadzor nad prekomernim mastenjem in sijajem na problematičnih mestih. Vaša koža bo po uporabi čudovito mehka, mat in z žametnim pridihom, naravni učinek zabrisanja pa bo pomagal vizualno prikriti preveč vidne pore in druge nepravilnosti kože. Lastnosti: prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek popolno matira kožo zagotavlja svež videz povsem prosojna tekstura Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh