Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja velikosti B

2493
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Wilkinson Sword Premium Collection milo za britje 125 g
    Wilkinson Sword Premium Collection, 125 g, Izdelki za britje za moške, Izdelek za britje Wilkinson Sword Premium Collection zagotavlja popolnoma nemoten postopek pri vašem ritualu britja. Lastnosti: gladko britje po tradicionalni metodi olajša drsenje brivnika po koži Navodilo za uporabo: Čopič namočite v vročo vodo in nato s krožnimi gibi zmešajte milo za britje, spenite in nanesite na obraz. Po britju temeljito umijte.
  • Axe Ice Chill osvežujoč gel za prhanje 3v1 400 ml
    Axe Ice Chill, 400 ml, mila in geli za prhanje za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Axe Ice Chill hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo kožo pušča prijetno svežo sprošča in pomaga pri sprostitvi celega telesa Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Sebamed Baby Care otroški robčki z oljem 70 kos
    Sebamed Baby Care, 70 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Ne bojte se uživati v vsakem skupnem trenutku, tudi če se vaš otrok umaže. Vso umazanijo enostavno in hitro odstranijo robčki Sebamed Baby Care. Občutljivo otroško kožo bodo enostavno in zanesljivo očistili, hkrati pa bodo do nje dovolj nežni, da je ne bodo po nepotrebnem izsušili ali razdražili. Prav vam pridejo za takojšnjo osvežitev in zagotovitev higiene doma in na potovanjih. Lastnosti: dolgotrajno neguje otroško kožo odstranjuje umazanijo pomirja draženje mehča otroško kožo Navodilo za uporabo: Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi. Robčki so namenjeni enkratni uporabi.
  • Sebamed Baby Wash zelo nežna emulzija za umivanje za telo in lase 200 ml
    Sebamed Baby Wash, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Sebamed Baby Wash bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna ima hranilne učinke upošteva naraven pH kože ohranja naravno odpornost kože Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Diva & Nice Cosmetics Accessories lepilne trepalnice iz naravnih las No 747M 1 kos
    Diva & Nice Cosmetics Accessories, 1 kos, Umetne trepalnice za ženske, Izdelek Diva & Nice Cosmetics Accessories Lashes bo poudaril vaš videz in lepoto oči. Lastnosti: optično poveča oči in jim daje globok pogled deluje naravno izdelek je samolepilen zgosti in dopolni manjkajoče trepalnice hiter in enostaven nanos Sestava: naravne trepalnice Navodilo za uporabo: Za varno uporabo ne pritiskajte preveč, da ne pride do poškodbe kože.
  • Nivea Men Deep antiperspirant v pršilu za moške Black Carbon Espresso 150 ml
    Nivea Men Deep, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Deep prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: zagotavlja optimalno vpijanje znoja ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Nivea Men Pure Impact gel za prhanje za moške 500 ml
    Nivea Men Pure Impact, 500 ml, mila in geli za prhanje za moške, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Nivea Men Pure Impact. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo po uporabi doda občutek svežine in energije uporablja se lahko za telo in lase Navodilo za uporabo: Nanesite izdelek na mokro kožo in umijte vso umazanijo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • STR8 Rise gel za prhanje za moške 400 ml
    STR8 Rise, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje STR8 Rise odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • STR8 Live True gel za prhanje za moške 400 ml
    STR8 Live True, 400 ml, Pripravki za prhanje za moške, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje STR8 Live True odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno dopolnjuje dišavo iz iste linije
  • Lee Stafford Core Pink glavnik za lase za tuš The Big In-Shower Comb 1 kos
    Lee Stafford Core Pink, 1 kos, Glavniki za ženske, Glavnik za lase Lee Stafford Core Pink je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnem urejanju pričeske in pri zahtevnejšem oblikovanju. Lastnosti: ima ergonomsko obliko za prijetno razčesavanje odporen, skoraj neuničljiv Sestava: veganski izdelek
  • Colgate Zig Zag Charcoal zobne ščetke medium 3 kos
    Colgate Zig Zag Charcoal, 3 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Colgate Zig Zag Charcoal ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge dosega tudi težko dostopna mesta zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Topicrem CALM+ Soothing Micellar Water pomirjajoča micelarna voda za obraz in oči 200 ml
    Topicrem CALM+ Soothing Micellar Water, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Topicrem CALM+ Soothing Micellar Water. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah ima osvežilne in pomirjajoče učinke preprečuje prekomerno sušenje kože uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi. Ne spirajte.
  • Vivian Gray Crystals White kremno milo 250 ml
    Vivian Gray Crystals White, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Vivian Gray Crystals White nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok nahrani kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Spokar Plus Extrasoft zobna ščetka ekstra soft 1 kos
    Spokar Plus Extrasoft, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Spokar Plus Extrasoft ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Bielenda Chestnut krepilna krema za razpokane žilice 50 ml
    Bielenda Chestnut, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Tołpa Dermo Men globinsko čistilni gel za obraz 150 ml
    Tołpa Dermo Men, 150 ml, Čiščenje obraza za moške, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Tołpa Dermo Men pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo
  • Bielenda Skin Clinic Professional Moisturizing vlažilna pomlajevalna krema za vse tipe kože 50 ml
    Bielenda Skin Clinic Professional Moisturizing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Skin Clinic Professional Moisturizing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Jeanne Arthes Guipure & Silk Ylang Vanille parfumska voda za ženske 100 ml
    Jeanne Arthes Guipure & Silk Ylang Vanille, 100 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Jeanne Arthes Guipure & Silk Ylang Vanille bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. orientalska dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Playboy VIP voda za po britju za moške 100 ml
    Playboy VIP, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Playboy VIP For Him je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: prijetno osvežuje pomirja kožo dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Weleda Baby and Child ognjičev zaščitni balzam za otroke 30 ml
    Weleda Baby and Child, 30 ml, Nega kože za otroke za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Weleda Baby and Child bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bo oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: otroško kožo ohranja v ravnovesju ščiti kožo pred zunanjimi škodljivimi vplivi ščiti otroško kožo pred draženjem Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Dtangler Kids krtača za lase 1 kos
    Dtangler Kids, 1 kos, Otroški glavniki in krtače za lase za otroke, Krtača za lase Dtangler Kids brezhibno razčeše nežne otroške lase. Lastnosti: nežno razčeše lase vesel dizajn za otroke uporablja se lahko za mokre in suhe lase
  • Natura Siberica For Men Only šampon proti redčenju in izpadanju las za moške 250 ml
    Natura Siberica For Men Only, 250 ml, Šamponi za moške, Izdelek Natura Siberica For Men Only vam bo zanesljivo pomagal pri težavah z vašimi lasmi. Lastnosti: stimulira rast las krepi lasna vlakna aktivira rast novih las deluje preventivno proti izpadanju las Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na mokre lase in ga nežno vmasirajte v lase ter v lasišče. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Aromatica Tradice z přírody Baby chest rub prsni balzam za otroke 30 ml
    Aromatica Tradice z přírody Baby chest rub, 30 ml, Zeliščni pripravki za otroke, Izdelek učinkovito neguje občutljivo otroško kožo. Lastnosti: hitro se vpija pomirja draženje in rdečico Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije. Na kožo telesa nanesite po potrebi in nežno razmažite.
  • Green Pharmacy Body Care Marigold & Tea Tree gel za intimno higieno 370 ml
    Green Pharmacy Body Care Marigold & Tea Tree, 370 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Green Pharmacy Body Care Marigold & Tea Tree nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zagotavlja dolgotrajen občutek svežine zmanjšuje draženje in rdečico ne draži Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Green Pharmacy Body Care masažno olje proti celulitu 200 ml
    Green Pharmacy Body Care, 200 ml, Masažna olja za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Green Pharmacy Body Care bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učvrsti povešeno kožo deluje preventivno proti nastajanju strij hrani in neguje kožo vidno mehča kožo hitro se vpija Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Saloos BioKarité otroški balzam 50 ml
    Saloos BioKarité, 50 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Saloos BioKarité bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: vlaži in mehča otroško kožo nahrani nežno otroško kožo Navodilo za uporabo: Na kožo telesa nanesite po potrebi in nežno razmažite.
  • Saloos BioKarité otroški nosni balzam 19 ml
    Saloos BioKarité, 19 ml, Otroška nega telesa za otroke, Vaši otroci si zaslužijo najnežnejšo nego. Izdelek Saloos BioKarité je bil razvit posebej za potrebe otroške kože, zato ji zagotavlja vse, kar potrebuje, da ostane zdrava, mehka in brez draženja. Lastnosti: obnavlja in poživlja za občutljivo otroško kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Saloos Kids' Care olje za kopel za otroke 125 ml
    Saloos Kids' Care, 125 ml, Kopanje otrok za otroke, Kopanje za vas in vaše otroke ne sme biti strah vzbujajoča obveznost, temveč prijetno doživetje, pri katerem je otroška koža deležna najnežnejše nege. Pripravek Saloos Kids' Care pomaga umivati in odstranjevati nečistoče z občutljive otroške kože, ne da bi jo izsušil ali razdražil. Med kopanjem jo nežno neguje, pomirja, otroku pa zagotavlja občutek ugodja. Lastnosti: nežno čisti vlaži in mehča koži daje hranila krepi zaščitno bariero kože ne povzroča draženja Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • Saloos Shower Oil Intimia olje za prhanje 125 ml
    Saloos Shower Oil Intimia, 125 ml, Olja za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Saloos Shower Oil Intimia je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa mehča in povečuje elastičnost kože intenzivno vlaži hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Saloos Bath Oil Blood Orange olje za kopel 125 ml
    Saloos Bath Oil Blood Orange, 125 ml, Olja za kopel za ženske, Imate radi dolge kopeli v kadi, polni vroče vode? Vaš najljubši sprostitveni ritual bo nadgradilo in na novo raven povzdignilo olje za kopel Saloos Bath Oil Blood Orange. Z njim si lahko kar doma pripravite dišečo oljno kopel, v kateri bodo izginili napetost in občutki notranjega nemira in ki bo v vas vzbudila dobro počutje. Vendar ne boste pričakali le zaslužene sprostitve, temveč tudi čudovito mehko in dišečo kožo. Lastnosti: hrani in mehča suho kožo deluje sprostitveno mehča kožo učinkovito deluje proti utrujenosti in izčrpanosti Navodilo za uporabo: Nalijte neposredno v kopel in premešajte.
  • Saloos Bio Body And Massage Oils Relax masažno olje za telo 50 ml
    Saloos Bio Body And Massage Oils Relax, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body And Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno hitro se vpija na koži ne pušča mastnih sledi hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Vivian Gray Crystals Brown losjon za telo 250 ml
    Vivian Gray Crystals Brown, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Vivian Gray Crystals Brown bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Gillette Series Sensitive gel za britje za moške 200 ml
    Gillette Series Sensitive, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Gillette Series Sensitive zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje pomirja kožo vlaži in ne izsuši kože olajša drsenje brivnika po koži zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB keratin maska za poškodovane lase 200 ml
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Delia Cosmetics Cameleo BB predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna ščiti lase pred visokimi temperaturami izboljšuje prožnost lasnih vlaken obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Gillette Mach3 Complete Defense gel za britje 200 ml
    Gillette Mach3 Complete Defense, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Gillette Mach3 Complete Defense zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: preprečuje draženje kože pomirja kožo vlaži in ne izsuši kože Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni. Po britju temeljito umijte.
  • Gillette Series Moisturizing gel za britje z vlažilnim učinkom 200 ml
    Gillette Series Moisturizing, 200 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Gillette Series Moisturizing zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje pomirja kožo vlaži in ne izsuši kože olajša drsenje brivnika po koži zagotavlja kar najbolj gladko britje Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • White Glo Night & Day set zobne nege
    White Glo Night & Day, Belilne paste za moške, Set za beljenje White Glo Night & Day vam bo pomagal enostavno in hitro doseči sijoč nasmeh. Vsebina seta: zobna pasta za dan 100 g zobna pasta za noč 100 g zobna ščetka 1 kos Lastnosti: odstranjuje zobne obloge lošči površino zob ščiti pred nastajanjem zobne gnilobe beli zobe odstranjuje madeže osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Embryolisse Moisturizers hranilna vlažilna krema 30 ml
    Embryolisse Moisturizers, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja
  • White Pearl NanoCare zobna pasta z nanodelci srebra 100 g
    White Pearl NanoCare, 100 g, Belilne paste za moške, Zobna pasta White Pearl NanoCare je namenjena prijaznemu beljenju zob. Učinkovito odstranjuje neželeno obarvanost zob in ob redni uporabi vas nagradi s sijočim nasmehom. Lastnosti: beli zobe bori se z zobno gnilobo in oblogami prijazna do zobne sklenine revitalizira in neguje dlesni osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte najmanj dvakrat dnevno. Čistite zobe temeljito vsaj 2 minuti.
  • Bohemia Gifts & Cosmetics Beer pivna pena za kopel 500 ml
    Bohemia Gifts & Cosmetics Beer, 500 ml, Pripravki za v kopel za moške, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Bohemia Gifts & Cosmetics Beer poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo izboljšuje presnovo kože mehča kožo celega telesa Navodilo za uporabo: Zlijte pod tok vroče vode kot dodatek za v kopel. Po kopeli telo temeljito stuširajte s čisto vodo.
  • ETA Sonetic Massage 0709 90200 nadomestne glave za zobno ščetko For ETA 0709 2 kos
    ETA Sonetic Massage 0709 90200, 2 kos, Nadomestne glave za moške, Nadomestna glava za zobno ščetko ETA Sonetic Massage 0709 90200 vam pomaga doseči najboljše rezultate pri ustni higieni. Redna menjava pa zagotavlja enako učinkovito čiščenje zob kot z novo ščetko. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge zobe očisti bolj učinkovito kot ročna zobna ščetka nežno masira dlesni in izboljšuje njihovo stanje zelo mehke ščetine enostavna menjava Navodilo za uporabo: Nadomestno glavo nataknite na ščetko in pritrdite. Po čiščenju zob glavo vedno temeljito oplaknite pod tekočo vodo. Glavo menjujte redno, idealno vsake 3 mesece.
  • G.U.M Activital Compact zobna ščetka 1 kos
    G.U.M Activital Compact, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka G.U.M Activital Compact ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Signal White System zobna ščetka medium 1 kos
    Signal White System, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Signal White System ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • G.U.M SensiVital zobna ščetka ultra soft 1 kos
    G.U.M SensiVital, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka G.U.M SensiVital ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine dosega tudi težko dostopna mesta enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Nivea Men Protect & Care antiperspirant v pršilu za moške 150 ml
    Nivea Men Protect & Care, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Izdelek Nivea Men Protect & Care je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Nivea Men Protect & Care anti-transpirant roll-on za moške 50 ml
    Nivea Men Protect & Care, 50 ml, mila in geli za prhanje za moške, Izdelek Nivea Men Protect & Care je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ne draži kože ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Barnängen Berry Boost gel za prhanje in kopanje 400 ml
    Barnängen Berry Boost, 400 ml, Peneče kopeli za ženske, Gel za prhanje Barnängen Berry Boost je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko hrani in neguje kožo pri umivanju ustvarja bogato peno prijetno diši dermatološko testirano Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Barnängen Oil Intense nežna krema za prhanje za suho do zelo suho kožo 400 ml
    Barnängen Oil Intense, 400 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Barnängen Oil Intense je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko in gladko skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Chanson d'Eau Original dezodorant v razpršilu za ženske 75 ml
    Chanson d'Eau Original, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Chanson d'Eau Original sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Max Factor Masterpiece maskara za volumen vodoodporna odtenek Black 4.5 ml
    Max Factor Masterpiece, 4.5 ml, maskare za ženske, Maskara Max Factor Masterpiece daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: neguje trepalnice in jih utrjuje poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • G.U.M Denture ščetka za zobne proteze 1 kos
    G.U.M Denture, 1 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka G.U.M Denture ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: enostavna za uporabo lošči površino zob
  • Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant trdi antiperspirant 48 H 50 ml
    Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant, 50 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Eveline Cosmetics Art Scenic tekoče črtalo za oči odtenek Deep Black 6 ml
    Eveline Cosmetics Art Scenic, 6 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Eveline Cosmetics Art Scenic poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz črte so odporne proti drgnjenju polna in intenzivna barva Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Elgydium Clinic Fluoride zobna nitka okus Mint Flavor 35 m
    Elgydium Clinic Fluoride, 35 m, Zobne nitke za moške, Zobna nitka Elgydium Clinic Fluoride je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge pod linijo dlesni odstranjuje ostanke jedi ima voščeno površino Navodilo za uporabo: Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.
  • Disney Frozen 2 Bubble Bath & Shampoo gel za prhanje in šampon 2v1 za otroke 475 ml
    Disney Frozen 2 Bubble Bath & Shampoo, 475 ml, Kopanje otrok za otroke, Pripravek Disney Frozen 2 je namenjen umivanju občutljive otroške kože. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo umije tudi lase obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle balzam brez spiranja za razcepljene konice 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las krepi lasna vlakna lase regenerira ščiti lase pred poškodbami Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Nickelodeon Paw Patrol Shower Gel and Shampoo gel za prhanje in šampon 2v1 za otroke 400 ml
    Nickelodeon Paw Patrol Shower Gel and Shampoo, 400 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Nickelodeon Paw Patrol Shower Gel and Shampoo bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna umije tudi lase Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Gliss Color Perfector zaščitni balzam za barvane lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Color Perfector, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Schwarzkopf Gliss Color Perfector zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi barvo las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive hranilni balzam z oljem 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Nivea Men Active Clean šampon z aktivnim ogljem za moške 250 ml
    Nivea Men Active Clean, 250 ml, Šamponi za moške, Šampon Nivea Men učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bione Cosmetics Dentamint Menthol ustna voda 500 ml
    Bione Cosmetics Dentamint Menthol, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Bione Cosmetics Dentamint Menthol osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe uničuje bakterije zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Oral B Satin Floss zobna nitka okus Menthol 25 m
    Oral B Satin Floss, 25 m, Zobne nitke za moške, Zobna nitka Oral B Satin Floss je pomemben dodatek pri medzobni negi. Pomaga v boju proti bakterijam tam, kjer jih zobna ščetka ne doseže. Lastnosti: odstranjuje ostanke jedi enostavno drsi med zobmi osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Uporabljajte po običajnem čiščenju zob za dodatno čiščenje medzobnih prostorov ali po jedi za odstranjevanje zataknjene hrane.
  • Bione Cosmetics Men Cannabis + Taurine gel za prhanje za telo in lase 200 ml
    Bione Cosmetics Men Cannabis + Taurine, 200 ml, Šamponi za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Bione Cosmetics Men Cannabis + Taurine hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo različica pripravka 2 v 1 je praktična tudi za na pot sprošča in pomaga pri sprostitvi celega telesa Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Bione Cosmetics SOS pršilo za pospeševanje rasti las 200 ml
    Bione Cosmetics SOS, 200 ml, Težave z lasmi in lasiščem za moške, Izdelek Bione Cosmetics SOS vam bo zanesljivo pomagal pri težavah z vašimi lasmi. Lastnosti: deluje preventivno proti izpadanju las stimulira rast las aktivira rast novih las Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na mokre lase in ga nežno vmasirajte v lase ter v lasišče.
  • Colgate Plax Cool Mint zeliščna ustna voda 500 ml
    Colgate Plax Cool Mint, 500 ml, Ustne vode za moške, Ustna voda Colgate Plax Cool Mint osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: uničuje bakterije zagotavlja svež dah zaščita pred zobnimi oblogami Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Bione Cosmetics Care globinsko čistilni piling kumara 200 g
    Bione Cosmetics Care, 200 g, pilingi za telo za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Bione Cosmetics Care . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz čisti zamašene pore odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • CutisHelp Mimi konopljina dnevna krema proti ekcemu za otroke od rojstva 75 ml
    CutisHelp Mimi, 75 ml, Posebna nega za kožo za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek CutisHelp Mimi bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: pomirja draženje učinkovito nahrani vlaži in mehča otroško kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Bielenda Skin Clinic Professional Correcting tonik za kožo z nepravilnostmi 200 ml
    Bielenda Skin Clinic Professional Correcting, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Bielenda Skin Clinic Professional pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Ne spirajte.
  • Bielenda Skin Clinic Professional Correcting krema za obnovo ravnovesja kože s pomlajevalnim učinkom 50 ml
    Bielenda Skin Clinic Professional Correcting, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži daje svežost in svetlost oži razširjene pore odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto
  • Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing micelarna čistilna voda 3v1 400 ml
    Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing, 400 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bielenda Expert Pure Skin Moisturizing. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke uporablja se lahko za odstranjevanje ličil po celem obrazu, očeh in ustnicah vlaži in mehča kožo Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte. Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi.
  • Regenerum Eye Care regeneracijski serum za trepalnice 11 ml
    Regenerum Eye Care, 11 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum Regenerum Eye Care bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: podpira in pospešuje rast trepalnic krepi in hrani trepalnice zagotavlja večjo gostoto poudarja barvni pigment neguje tudi obrvi Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Uporabljajte 1-kart dnevno, najbolje pred spanjem. Prevelika količina seruma lahko povzroči alergično reakcijo in opekline oz. pordelost oči. V primeru, da izdelek pride v oči, ga nemudoma sperite z vodo.
  • Chicco Oral Care zobni gel za otroke 4m+ 30 ml
    Chicco Oral Care, 30 ml, Rast zobkov za otroke, Rastoči zobje lahko otroka kar dobro namučijo. Izdelek Chicco Oral Care mu bo zagotovil hitro olajšanje neprijetnih občutkov ob prodiranju prvih zobkov. Lastnosti: pomirja nelagodje pri rasti prvih zobkov pomirja dlesni Navodilo za uporabo: Nežno vtrite v dlesni.
  • Chicco Oral Care zobna ščetka za otroke 1 kos
    Chicco Oral Care, 1 kos, Otroške zobne ščetke za otroke
  • Sebamed Baby Care balzam za ustnice 4.8 g
    Sebamed Baby Care, 4.8 g, Nega kože za otroke za otroke, Nežna in občutljiva koža otroških ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego z izjemno nežno sestavo. Balzam za ustnice Sebamed Baby Care je bil razvit posebej za potrebe otroških ustnic, zato jim zagotavlja vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: omogoča intenzivno nego obnavlja ustnice zagotavlja zaščito kože na ustnicah zmanjšuje draženje in rdečico okoli ust Navodilo za uporabo: Z nežnimi krožnimi gibi nanašajte na ustnice.
  • Klorane Bébé Calendula nežni čistilni robčki za otroke od rojstva 70 kos
    Klorane Bébé Calendula, 70 kos, Otroški vlažilni robčki za otroke, Ne bojte se uživati v vsakem skupnem trenutku, tudi če se vaš otrok umaže. Vso umazanijo enostavno in hitro odstranijo robčki Klorane Bébé Calendula. Občutljivo otroško kožo bodo enostavno in zanesljivo očistili, hkrati pa bodo do nje dovolj nežni, da je ne bodo po nepotrebnem izsušili ali razdražili. Prav vam pridejo za takojšnjo osvežitev in zagotovitev higiene doma in na potovanjih. Lastnosti: odstranjuje umazanijo za uporabo na telesu in obrazu pomirja razdražene predele Navodilo za uporabo: Z robčkom skrbno očistite kožo otroka. Uporabljajte po potrebi. Robčki so namenjeni enkratni uporabi.
  • Country Candle Summerset čajna sveča 42 g
    Country Candle Summerset, 42 g, Čajne sveče Dišave za dom, Čajna svečka Country Candle Summerset dodatno poudari vzdušje vsake romantične večerje ali vsakdanjika. Svečka v svečniku pa lahko postane tudi modni dodatek vašega doma in prijetno odišavi vsak manjši prostor. S kombinacijo različnih dišav lahko ustvarite dišeče doživetje po lastnih željah. Lastnosti: sveža dišava poletna dišava sadna dišava sladka aroma Sestava: obnovljiv izdelek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Signal Anti-Plaque Action zobne ščetke soft 4 kos
    Signal Anti-Plaque Action, 4 kos, Zobne ščetke za moške, Zobna ščetka Signal Anti-Plaque Action ohranja zdravje in lepoto vaših zob. Učinkovito odstranjuje zobne obloge in pomaga preprečevati zobno gnilobo. Lastnosti: odstranjuje zobne obloge zagotavlja prijazno nego dlesni in zobne sklenine enostavna za uporabo Navodilo za uporabo: Na ščetko nanesite zobno pasto, navlažite, očistite zobe in ustno votlino. Temeljito sperite.
  • Colgate Plax Ice ustna voda brez alkohola 500 ml
    Colgate Plax Ice, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Colgate Plax Ice osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: uničuje bakterije zagotavlja svež dah zaščita pred zobnimi oblogami bori se proti nastajanju zobne gnilobe Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Playboy Play it Wild voda za po britju za moške 100 ml
    Playboy Play it Wild, 100 ml, Pripravki za britje za moške, Kožo po britju pomiri, odišavi in obenem odlično dopolni dišavo iz iste kolekcije. Nega za po britju Playboy Play it Wild je kot ustvarjena za sodobnega moškega, ki zase rad skrbi. Lastnosti: prijetno osvežuje zmanjšuje rdečico in pomirja kožo koži doda prijeten vonj
  • Nivea Men Cool Kick antiperspirant v pršilu za moške 150 ml
    Nivea Men Cool Kick, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Izdelek Nivea Men Cool Kick je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Radox Men Feel Wild gel za prhanje za obraz, telo in lase za moške Blackberry & Ginger 225 ml
    Radox Men Feel Wild, 225 ml, Šamponi za moške, Gel za prhanje in šampon 2 v 1 Radox Men Feel Wild hitro in učinkovito umiva tako kožo celega telesa kot lase. Lastnosti: neguje lase in kožo lase odišavi z moškim vonjem po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Saloos Kids' Care nežno otroško olje 50 ml
    Saloos Kids' Care, 50 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Saloos Kids' Care bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: pomirja draženje učinkovito obnavlja vlaži in mehča otroško kožo krepi zaščitno bariero Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Rexona Active Shield Fresh antiperspirant v pršilu za moške 150 ml
    Rexona Active Shield Fresh, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Active Shield Fresh prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem zagotavlja optimalno vpijanje znoja nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Pred uporabo pretresite.
  • Garnier Men Mineral Pure Active antiperspirant roll-on 50 ml
    Garnier Men Mineral Pure Active, 50 ml, mila in geli za prhanje za moške, Izdelek Garnier Men Mineral Pure Active je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine ne vpliva na naravne telesne procese ne pušča madežev na oblačilih nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Neutrogena Norwegian Formula® krema za roke, ki se hitro absorbira 75 ml
    Neutrogena Norwegian Formula®, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Neutrogena Norwegian Formula® . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo hitro se vpija ne pušča mastnih sledi koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Neutrogena Clear & Radiant čistilni gel 200 ml
    Neutrogena Clear & Radiant, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Neutrogena Clear & Radiant pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Nivea Men Invisible Black & White antiperspirant v pršilu za moške 150 ml
    Nivea Men Invisible Black & White, 150 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Invisible Black & White prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Nivea Invisible Black & White Clear antiperspirant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Invisible Black & White Clear, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Clear prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Nivea Men Fresh Active anti-transpirant roll-on za moške 50 ml
    Nivea Men Fresh Active, 50 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Men Fresh Active prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši.
  • Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual negovalni gel za prhanje 225 ml
    Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, 225 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo hrani in neguje kožo intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko in gladko Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Dove Cream Oil trdo milo z arganovim oljem 4x90 g
    Dove Cream Oil, 4x90 g, Mila za ženske, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Dove Cream Oil je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: nežno čisti kožo ne draži in ne suši kože Hrani in vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • Johnson's® Care olje z aloe vero 200 ml
    Johnson's® Care, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Johnson's® Care bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: globinsko vlaži primerno tudi za občutljivo ali alergično kožo preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Na kožo telesa nanesite po potrebi in nežno razmažite.
  • Johnson's® Care olje 200 ml
    Johnson's® Care, 200 ml, Otroška nega telesa za otroke, Lastnosti: vidno mehča kožo hrani in neguje kožo vlaži in mehča otroško kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte dnevno na čisto kožo otroka.
  • Sylveco Baby Care hranilna krema za otroke 300 ml
    Sylveco Baby Care, 300 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Sylveco Baby Care bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: preprečuje suho kožo vlaži in mehča otroško kožo preprečuje draženje, pordelost in srbenje kože Navodilo za uporabo: Nanesite na otroško kožo in nežno vmasirajte.
  • Ecodenta Sensitive CBD bioaktivna zobna pasta s CBD-jem 75 ml
    Ecodenta Sensitive CBD, 75 ml, Za občutljive zobe uniseks, Zobna pasta za občutljive zobe Ecodenta Sensitive CBD zagotavlja, da boste okušali mrzle ali vroče napitke brez neprijetnega občutka. Poslovite se od povečane občutljivosti zob. Lastnosti: ščiti pred zobno gnilobo in oblogami vzdržuje svež zadah krepi zobe Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • LAMEL BASIC Lamination transparentna maskara za trepalnice in obrvi 6 ml
    LAMEL BASIC Lamination, 6 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Lastnosti: obrvi so videti takoj urejene prosojna tekstura hrani in obnavlja trepalnice podpira rast dlačic za gostejši videz vključno s praktično krtačko

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh