Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja velikosti 500 ml

153
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Uriage DS HAIR Soft Balancing Shampoo čistilni šampon za občutljivo lasišče 200 ml
    Uriage DS HAIR Soft Balancing Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Uriage DS HAIR Soft Balancing Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Vila Hermanos Apothecary Sea Salt & Jasmine aroma difuzor 100 ml
    Vila Hermanos Apothecary Sea Salt & Jasmine, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Vila Hermanos Apothecary Sea Salt & Jasmine prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited gladilni šampon za neobvladljive lase 300 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče za naravne in barvane lase deluje proti kodranju las gladi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair globinsko regeneracijski balzam za suhe in poškodovane lase 200 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam L’Oréal Professionnel Serie Expert zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair regeneracijska maska za suhe in poškodovane lase 250 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las obnavlja strukturo las deluje v globino lasnega vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color balzam za sijaj za zaščito barve 200 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam L’Oréal Professionnel Serie Expert zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve krepi barvo las ščiti lase pred poškodbami lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer krepilni balzam za dolge lase 200 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam L’Oréal Professionnel Serie Expert zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami preprečuje lomljenje las neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer maska za okrepitev las za poškodovane lase 250 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase L’Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las obnavlja strukturo las deluje v globino lasnega vlakna pomaga stimulirati rast las neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier regeneracijska in obnovitvena maska za blond lase in lase s prameni 250 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las podaljšuje trajanje barve nevtralizira rumene odtenke v laseh za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin obnovitvena maska za poškodovane lase 250 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alfaparf Milano Il Salone Milano Keratin predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis pomirjajoči čistilni tonik za mastno in problematično kožo 300 ml
    Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis, 300 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Apis Natural Cosmetics Acne-Stop Home TerApis. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: zmanjšuje znake aken takoj pomirja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Lee Stafford Curls Waves, curls & coils šampon za valovite in kodraste lase 250 ml
    Lee Stafford Curls Waves, curls & coils, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Lee Stafford Curls učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: deluje proti kodranju las podpira naravno tvorbo valov in kodrov intenzivno vlaži Sestava: brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced šampon za občutljivo in razdraženo lasišče 300 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced, 300 ml, Šamponi uniseks, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Scalp Advanced učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče pomirja lasišče bori se proti srbenju in suhosti lasišča Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Invigo Volume Boost intenzivna maska za volumen tankih las 145 ml
    Wella Professionals Invigo Volume Boost, 145 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Volume Boost predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati navedeno število minut: 5 minut. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance šampon za normalne in tanke lase za zaščito barve 50 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 50 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Color Brilliance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance šampon za normalne do goste lase za zaščito barve 1000 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Invigo Color Brilliance učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna podaljšuje obstojnost barve las
  • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich globinsko hranilna maska za suhe lase 150 ml
    Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las deluje v globino lasnega vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Sebastian Professional Taming Elixir serum za glajenje za neobvladljive lase 140 ml
    Sebastian Professional Taming Elixir, 140 ml, Kreme za glajenje za ženske, Stiling pripravek Sebastian Professional Taming Elixir bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: gladi ne pušča sledi ne strjuje se v laseh Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Listerine Cool Mint ustna voda za svež dah 250 ml
    Listerine Cool Mint, 250 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Listerine Cool Mint osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zaščita pred zobnimi oblogami ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Mustela Bébé Bain gel za umivanje las in telesa za otroke 200 ml
    Mustela Bébé Bain, 200 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Mustela Bébé Bain bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: med kopeljo nahrani nežno otroško kožo nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče fino opere otroške lase preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno umijte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Jeanne en Provence Divine Olive tekoče milo za roke 1000 ml
    Jeanne en Provence Divine Olive, 1000 ml, Tekoča mila za ženske, Tekoče milo Jeanne en Provence Divine Olive skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok koži zagotavlja svilnato mehkobo neguje kožo rok Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect vlažilni šampon za barvane lase 250 ml
    Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las krepi lasna vlakna intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Ustrezno količino šampona nanesite na dolžine las. Ne uporabljajte za lasišče. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Po potrebi ponovite.
  • KERASILK Specialists Smoothing Mask maska za glajenje las s hranilnim učinkom 200 ml
    KERASILK Specialists Smoothing Mask, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase KERASILK Specialists Smoothing Mask predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem daje čudovit vonj Sestava: brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Wella Professionals Oil Reflections vlažilni šampon za sijaj in mehkobo las 250 ml
    Wella Professionals Oil Reflections, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Wella Professionals Oil Reflections učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm pomirjujoči šampon za občutljivo lasišče 250 ml
    Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Specifique Bain Vital Dermo-Calm učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue šampon za suhe in poškodovane lase 1000 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Revlon Professional Equave Hydro Nutritive vlažilni balzam brez spiranja v pršilu 200 ml
    Revlon Professional Equave Hydro Nutritive, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Revlon Professional Equave Hydro Nutritive predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila ima regeneracijske učinke lasje so sijoči in mehki na dotik izboljšuje elastičnost las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Bioderma Photoderm After Sun pomirjajoč gel po sončenju z vlažilnim učinkom 200 ml
    Bioderma Photoderm After Sun, 200 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Bioderma Photoderm After Sun bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: ima hladilni učinek vlaži kožo pomirja kožo po sončenju je nežen do občutljive otroške kože Navodilo za uporabo: Po sončenju nanesite potrebno količino na čisto kožo. Nežno razmažite in pustite, da se vpije.
  • Bioderma Sébium H2O micelarna voda za mastno in mešano kožo 100 ml
    Bioderma Sébium H2O, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bioderma Sébium H2O. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino preprečuje prekomerno sušenje kože odstranjuje tudi odporna ličila kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma ima osvežilne in pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Bioderma Sensibio H2O micelarna voda za občutljivo kožo 100 ml
    Bioderma Sensibio H2O, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda Bioderma Sensibio H2O. Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino odstranjuje tudi odporna ličila kožo ohranja v ravnovesju uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.
  • Kallos Hair Pro-Tox maska za šibke in poškodovane lase s kokosovim oljem, hialuronsko kislino in kolagenom 1000 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Hair Pro-Tox predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las deluje v globino lasnega vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair globinsko regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 300 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Revlon Professional Re/Start Hydration vlažilna maska za suhe in normalne lase 250 ml
    Revlon Professional Re/Start Hydration, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revlon Professional Re/Start Hydration predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick šampon za normalne do suhe lase 1000 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights regeneracijska maska za nevtralizacijo rumenih odtenkov 200 ml
    Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent maska za barvane lase 250 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži deluje v globino lasnega vlakna lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Christophe Robin Regenerating Shampoo with Prickly Pear Oil regeneracijski šampon 250 ml
    Christophe Robin Regenerating Shampoo with Prickly Pear Oil, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Christophe Robin Regenerating Shampoo with Prickly Pear Oil učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Christophe Robin Hydrating Shampoo with Aloe Vera vlažilni šampon z aloe vero 250 ml
    Christophe Robin Hydrating Shampoo with Aloe Vera, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Christophe Robin Hydrating Shampoo with Aloe Vera učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži deluje proti kodranju las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Seboradin Anti-Dandruff šampon proti prhljaju 200 ml
    Seboradin Anti-Dandruff, 200 ml, Težave z lasmi in lasiščem uniseks, Šampon Seboradin Anti-Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži odstranjuje prhljaj bori se proti nastanku prhljaja pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sebastian Professional Potion 9 stiling nega za vse tipe las 150 ml
    Sebastian Professional Potion 9, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Sebastian Professional Potion 9 daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne kroti neobvladljive lase Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Revlon Professional Re/Start Curls hranilna maska za valovite in kodraste lase 250 ml
    Revlon Professional Re/Start Curls, 250 ml, Maske za lase za ženske, Lastnosti: podpira naravno tvorbo valov in kodrov zagotavlja prožnost las oblikuje valove in kodre obnavlja lase po celi njihovi dolžini obnavlja strukturo las lasem vrača naraven, zdrav videz pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Echosline Dry and Frizzy Hair M2 vlažilna maska za kodraste lase 1000 ml
    Echosline Dry and Frizzy Hair M2, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Echosline Dry and Frizzy Hair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna lasje so mehki na dotik podpira naravno tvorbo valov in kodrov intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze zaščitni šampon za barvane lase 1000 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem podaljšuje obstojnost barve las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Wella Professionals Invigo Color Brilliance vlažilna maska za tanke lase 150 ml
    Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Invigo Color Brilliance predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer šampon za krepitev las za lomljive lase 300 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke zmanjšuje lomljivost las Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Goldwell StyleSign Working Hairspray lak za lase za fiksacijo in obliko 300 ml
    Goldwell StyleSign Working Hairspray, 300 ml, Laki za lase za ženske, Lak za lase Goldwell StyleSign Working Hairspray bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava srednje močno utrjevanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm.
  • Wella Professionals Ultimate Repair Mask intenzivna hranilna maska za vse tipe las 75 ml
    Wella Professionals Ultimate Repair Mask, 75 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Wella Professionals Ultimate Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite. Za najboljši učinek uporabljajte v kombinaciji s šamponom iz iste serije.
  • Montibello Iniciative Shape trajna ondulacija za naravne lase za vse tipe las Strong 500 ml
    Montibello Iniciative Shape, 500 ml, Trajna ondulacija za ženske, So vam všeč zapeljivi valovi, kodri in kodrčki, a vas je narava obdarila z delno ali popolnoma ravnimi lasmi? Pripravek za trajno kodranje Montibello Iniciative Shape je idealna izbira, če imate raje trajnejšo rešitev kot pogosto, tudi vsakodnevno oblikovanje las s kodralnikom, z navijalkami ali s kodralnikom-sušilcem. Pripravek poskrbi za profesionalno trajno ondulacijo – na laseh ustvari privlačne kodre in kodrčke, ki bodo zelo dolgo obstojni. Lastnosti: za dolgoobstojno trajno na laseh zagotavlja temeljito nego po trajni lase pušča lepe in zdrave na pogled samo za profesionalno uporabo Navodilo za uporabo: Sledite navodilom v embalaži.
  • Montibello Plati blanc barva za lase odtenek Silky Blond 500 ml
    Montibello Plati blanc, 500 ml, Prelivi za lase za ženske, Želite poživiti barvo svojih las ali jim za nekaj tednov dati nov videz? S semi permanentno barvo za lase Montibello Plati blanc lahko dobite neverjetno sijočo barvo, ki se spira, ne da bi po nepotrebnem poškodovali lase. Njeni barvni pigmenti za razliko od pigmentov trajne barve ne prodrejo globoko v lasna vlakna, temveč se držijo na površini in se postopoma spirajo. Ta semi permanentni preliv zato vašim lasem zagotovi intenziven barvni odtenek in živahen sijaj le za nekaj tednov, kar je med drugim koristno, če šele razmišljate o novi barvi in jo želite najprej za nekaj tednov preizkusiti. Kratkotrajnost obarvanja in naravno spiranje boste zagotovo cenili tudi zato, ker vam ne bo treba skrbeti za viden rob narastka. Lastnosti: v laseh ustvarja naravne odseve sijoča barva lase naredi sijoče in mehke nežno do las lasem daje blag barvni pridih Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Wella Professionals Elements Renewing obnovitveni šampon za vse tipe las 250 ml
    Wella Professionals Elements Renewing, 250 ml, Šamponi za ženske, Da boste svoje lase ohranili zdrave, sijoče in vitalne, je pomembno, da jim posvetite ustrezno nego. Ta pa se začne z rednim umivanjem las. Šampon Wella Professionals Elements Renewing z las in lasišča pomaga učinkovito odstraniti vso nečistočo, maščobo in ostanke izdelkov za oblikovanje ter drugih kozmetičnih izdelkov. Zagotovi vam občutek svežine in čistoče, vaše lase in lasišče pa obenem idealno pripravi na nadaljnjo nego ter podpre učinke vsebovanih aktivnih snovi. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase lase pušča mehke Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora brez sulfatov ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Mustela Bébé PhysiObébé čistilna voda za otroke od rojstva 750 ml
    Mustela Bébé PhysiObébé, 750 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri njenem čiščenju. Pripravek Mustela Bébé PhysiObébé ohranja občutljivo kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma čisto, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celotnega telesa odstrani vse nečistoče, vendar ne načenja zaščitne kožne pregrade, ravno obratno, prispeva k vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: odstranjuje vso umazanijo namenjeno otrokom že od rojstva naprej zanesljivo neguje kožo koža je mehka in voljna Navodilo za uporabo: S pomočjo vatne blazinice raznesite pripravek po koži in pustite, da se vpije.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh