Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja

126
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • KERASILK Specialists Recovery Mask regeneracijska maska za lase 50 ml
    KERASILK Specialists Recovery Mask, 50 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase KERASILK Specialists Recovery Mask predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasje so mehki na dotik lasem daje čudovit vonj Sestava: brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • KERASILK Specialists Smoothing Mask maska za glajenje las s hranilnim učinkom 50 ml
    KERASILK Specialists Smoothing Mask, 50 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase KERASILK Specialists Smoothing Mask predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk lasem daje čudovit vonj Sestava: brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Sebastian Professional Taming Elixir serum za glajenje za neobvladljive lase 140 ml
    Sebastian Professional Taming Elixir, 140 ml, Kreme za glajenje za ženske, Stiling pripravek Sebastian Professional Taming Elixir bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: gladi ne pušča sledi ne strjuje se v laseh Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Listerine Cool Mint ustna voda za svež dah 250 ml
    Listerine Cool Mint, 250 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Listerine Cool Mint osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: zaščita pred zobnimi oblogami ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Mustela Bébé Bain gel za umivanje las in telesa za otroke 200 ml
    Mustela Bébé Bain, 200 ml, Otroški šamponi za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Mustela Bébé Bain bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: med kopeljo nahrani nežno otroško kožo nežno očisti kožo in odpravlja nečistoče fino opere otroške lase preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno umijte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Chicco Baby Moments šampon za celotno telo za otroke 200 ml
    Chicco Baby Moments, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Izdelek Chicco Baby Moments nežno umije občutljivo otroško kožo in ji zagotovi potrebne hranilne snovi. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna ne draži oči med kopeljo nahrani nežno otroško kožo Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect vlažilni šampon za barvane lase 250 ml
    Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Kérastase Chroma Absolu Bain Chroma Respect učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: podaljšuje obstojnost barve las krepi lasna vlakna intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Ustrezno količino šampona nanesite na dolžine las. Ne uporabljajte za lasišče. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije. Po potrebi ponovite.
  • The Smurfs Magic Bath Bath & Shower Gel gel za prhanje in kopanje za otroke 1000 ml
    The Smurfs Magic Bath Bath & Shower Gel, 1000 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek The Smurfs Magic Bath Bath & Shower Gel bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ustvari rahlo peno igriv otroški motiv prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Chicco Natural Sensation Baby losjon za telo za otroke od rojstva 0+ 150 ml
    Chicco Natural Sensation Baby, 150 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Pripravek Chicco Natural Sensation Baby bo krhki otroški koži zagotovil ustrezno vlaženje, jo nahranil, pomagal zaščititi, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njenih naravnih funkcij. Lastnosti: preprečuje suho kožo rahlo masti podpira naravno odpornost kože vlaži in mehča otroško kožo nahrani nežno otroško kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nežno vmasirajte v čisto in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue šampon za suhe in poškodovane lase 1000 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Repair Rescue učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče krepi lasne konice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Revlon Professional Equave Hydro Nutritive vlažilni balzam brez spiranja v pršilu 200 ml
    Revlon Professional Equave Hydro Nutritive, 200 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Revlon Professional Equave Hydro Nutritive predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila ima regeneracijske učinke lasje so sijoči in mehki na dotik izboljšuje elastičnost las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Bioderma Photoderm After Sun pomirjajoč gel po sončenju z vlažilnim učinkom 200 ml
    Bioderma Photoderm After Sun, 200 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Bioderma Photoderm After Sun bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: ima hladilni učinek vlaži kožo pomirja kožo po sončenju je nežen do občutljive otroške kože Navodilo za uporabo: Po sončenju nanesite potrebno količino na čisto kožo. Nežno razmažite in pustite, da se vpije.
  • Kallos Hair Pro-Tox maska za šibke in poškodovane lase s kokosovim oljem, hialuronsko kislino in kolagenom 1000 ml
    Kallos Hair Pro-Tox, 1000 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kallos Hair Pro-Tox predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna obnavlja strukturo las deluje v globino lasnega vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair globinsko regeneracijski šampon za suhe in poškodovane lase 300 ml
    L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair, 300 ml, Šamponi za ženske, Šampon L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Proraso Green milo za britje 150 ml
    Proraso Green, 150 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Green zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: zagotavlja kar najbolj gladko britje prijetno osvežuje ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Minions Magic Bath Bath & Shower Gel gel za prhanje in kopanje za otroke 200 ml
    Minions Magic Bath Bath & Shower Gel, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Minions Magic Bath Bath & Shower Gel bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ustvari rahlo peno igriv otroški motiv prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Mepal Ellipse termovka barva Nordic Denim 500 ml
    Mepal Ellipse, 500 ml, Fitnes oprema uniseks, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo Mepal Ellipse vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: primerna za hladne in vroče napitke priročna steklenica, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli preprost, eleganten dizajn Sestava: nerjavno jeklo BPA free plastika
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent maska za barvane lase 250 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži deluje v globino lasnega vlakna lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Masha & The Bear Magic Bath Bath & Shower Gel gel za prhanje in kopanje za otroke Raspberry 200 ml
    Masha & The Bear Magic Bath Bath & Shower Gel, 200 ml, Kopanje otrok za otroke, Otroška koža je veliko bolj občutljiva in nežna kot koža odraslih, zato jo je treba posebej previdno negovati, in sicer tudi pri čiščenju. Izdelek Masha & The Bear Magic Bath Bath & Shower Gel bo krhko kožo vašega dojenčka ali otroka popolnoma očistil, ne da bi jo izsušil. S kože obraza in kože celega telesa odstranjuje vse nečistoče, pri tem pa ne poruši zaščitne kožne pregrade. Nasprotno, prispeva k hranjenju, vlaženju in mehčanju. Privoščite svojemu otroku pri umivanju najbolj nežno nego in občutek popolnega udobja. Lastnosti: koža je po uporabi mehka in voljna nežno umije vso umazanijo med kopeljo nahrani nežno otroško kožo ustvari rahlo peno igriv otroški motiv prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na kožo celega telesa in nežno vmasirajte. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Seboradin Anti-Dandruff šampon proti prhljaju 200 ml
    Seboradin Anti-Dandruff, 200 ml, Težave z lasmi in lasiščem uniseks, Šampon Seboradin Anti-Dandruff učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži odstranjuje prhljaj bori se proti nastanku prhljaja pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Sebastian Professional Potion 9 stiling nega za vse tipe las 150 ml
    Sebastian Professional Potion 9, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Sebastian Professional Potion 9 daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne kroti neobvladljive lase Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Trudi Baby Care mleko za kopel za otroke 250 ml
    Trudi Baby Care, 250 ml, Kopanje otrok za otroke, Pripravek Trudi Baby Care nežno neguje otroško kožo pri kopeli. Lastnosti: nežno neguje otroško kožo umije umazanijo vlaži in mehča Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka dodajte v pripravljeno kopel in premešajte z roko.
  • NIVEA BABY gel za prhanje za telo in lase 200 ml
    NIVEA BABY, 200 ml, Čiščenje otroške kože za otroke, Pripravek NIVEA BABY je namenjen umivanju občutljive otroške kože. Lastnosti: nežno umije vso umazanijo intenzivno vlaži koža je po uporabi mehka in voljna fino umije tudi otroške lase Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Vila Hermanos Apothecary Sea Salt & Jasmine aroma difuzor 3000 ml
    Vila Hermanos Apothecary Sea Salt & Jasmine, 3000 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Vila Hermanos Apothecary Sea Salt & Jasmine prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk.
  • Ion8 Leak Proof steklenica za vodo za otroke Flamingos 350 ml
    Ion8 Leak Proof, 350 ml, Fitnes oprema za otroke, Pitje zadostne količine vode je pomembno za pravilno delovanje telesa. Steklenica za vodo Ion8 Leak Proof vam omogoča, da imate svojo najljubšo pijačo vedno pri roki, ne glede na to, ali ste v službi, se učite ali telovadite. Izogibajte se dehidraciji in ne pozabite tekočine dopolnjevati ves dan. Lastnosti: priročna velikost preprečuje razlivanje enostavno se čisti primerno za pranje v pomivalne stroju Sestava: BPA free plastika
  • Saro Baby Thermos Bottle with Straw termovka s slamico Mint 500 ml
    Saro Baby Thermos Bottle with Straw, 500 ml, Termo steklenice in posode za otroke, Imejte prigrizek zase in za svojega otroka vedno pri roki. Izdelek Saro Baby Thermos Bottle with Straw pride vedno prav, ne le na potovanjih. Ta priročen izdelek bo hitro postal nepogrešljivi pripomoček vsakega starša. Lastnosti: priročna velikost s slamico zamašek za privitje primerno za tople in hladne jedi igriv otroški motiv idealno za potovanja Material: nerjaveče jeklo brez BPA

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh