Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja

2659
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Juvena Skin Rejuvenate Delining dnevna krema proti gubam za normalno do suho kožo 50 ml
    Juvena Skin Rejuvenate Delining, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Juvena Skin Rejuvenate Delining bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Juvena Skin Rejuvenate Nourishing hranilna dnevna krema za normalno do suho kožo 50 ml
    Juvena Skin Rejuvenate Nourishing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Juvena Skin Rejuvenate Nourishing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Juvena Skin Rejuvenate Nourishing nočna krema proti gubam za normalno do suho kožo 50 ml
    Juvena Skin Rejuvenate Nourishing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Juvena Skin Rejuvenate Nourishing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Juvena Skin Rejuvenate Nourishing hranilna dnevna krema za suho do zelo suho kožo 50 ml
    Juvena Skin Rejuvenate Nourishing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Juvena Skin Rejuvenate Nourishing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Sisley Night Cream with Collagen and Woodmallow učvrstitvena nočna krema s kolagenom 50 ml
    Sisley Night Cream with Collagen and Woodmallow, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sisley Night Cream with Collagen and Woodmallow bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsak večer. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sisley Gentle Facial Buffing Cream nežna piling krema 50 ml
    Sisley Gentle Facial Buffing Cream, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Sisley Gentle Facial Buffing Cream . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na suh obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • La Roche-Posay Physiologique fiziološki dezodorant roll-on za občutljivo kožo 50 ml
    La Roche-Posay Physiologique, 50 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant La Roche-Posay Physiologique prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ne draži kože nudi dolgotrajno zaščito Sestava: brez aluminijevih soli brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • L’Oréal Paris Hydra Specialist dnevna vlažilna krema za normalno do mešano kožo 50 ml
    L’Oréal Paris Hydra Specialist, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Hydra Specialist bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • GIVENCHY Ange ou Démon parfumska voda za ženske 50 ml
    GIVENCHY Ange ou Démon, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Parfumska voda GIVENCHY Ange ou Démon vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. orientalska dišava cvetlična dišava za temperamentne ženske, polne energije edinstvena dišava za posebne priložnosti
  • Lancôme Génifique dnevna pomlajevalna krema za vse tipe kože 50 ml
    Lancôme Génifique, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lancôme Génifique bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • La Prairie Skin Caviar Liquid Lift serum za učvrstitev s kaviarjem 50 ml
    La Prairie Skin Caviar Liquid Lift, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz La Prairie Skin Caviar Liquid Lift bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Klorane Bébé toaletna voda za otroke 50 ml
    Klorane Bébé, 50 ml, Parfumi za otroke za otroke, Dovolite svojim otrokom, da se poglobijo v svet domišljije še malo globlje. Toaletna voda Klorane Bébé vse otroke zagotovo razveseli, na obrazu pa jim pričara širok nasmeh. citrusna dišava čista sveža dišava prva dišava vašega otroka dišava ne vsebuje alkohola sestava, prijazna do otroške kože hipoalergena
  • Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power učvrstitvena krema proti gubam 50 ml
    Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Sestava: izdelek je hipoalergen brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Eucerin UltraSENSITIVE pomirjujoča krema za normalno do mešano občutljivo kožo 50 ml
    Eucerin UltraSENSITIVE, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Eucerin UltraSENSITIVE bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Calvin Klein Escape parfumska voda za ženske 50 ml
    Calvin Klein Escape, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Calvin Klein Escape bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava sadna dišava za svobodne ženske, ki se ne bojijo hoditi proti toku dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Uriage Hygiène Gentle Jelly Face Scrub nežen piling za obraz 50 ml
    Uriage Hygiène Gentle Jelly Face Scrub, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Uriage Hygiène Gentle Jelly Face Scrub. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Versace Yellow Diamond Intense parfumska voda za ženske 50 ml
    Versace Yellow Diamond Intense, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drugi dan. Ženska parfumska voda Versace Yellow Diamond Intense vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Biotherm Biomains vlažilna krema za roke SPF 4 50 ml
    Biotherm Biomains, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Biotherm Biomains . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: koža je nežna in mehka blaži znake staranja kože ščiti pred neugodnimi vplivi okolja preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Ziaja Manuka Tree Purifying eksfoliacijska nočna krema za mastno in mešano kožo 50 ml
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Manuka Tree Purifying bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Ziaja Manuka Tree Purifying dnevna krema za normalizacijo kože SPF 10 50 ml
    Ziaja Manuka Tree Purifying, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Manuka Tree Purifying vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: izenačuje ton kože deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Ziaja Aloe vlažilna krema za obraz 50 ml
    Ziaja Aloe, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Ziaja Aloe vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream With Microbiome Technology dnevna pomirjujoča krema 50 ml
    Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream With Microbiome Technology, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Redness Solutions Daily Relief Cream With Microbiome Technology bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja izenačuje ton kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Avon Summer White toaletna voda za ženske 50 ml
    Avon Summer White, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Avon Summer White vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Versace Yellow Diamond dezodorant v razpršilu za ženske 50 ml
    Versace Yellow Diamond, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Versace Yellow Diamond sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Oriflame Miss Giordani parfumska voda za ženske 50 ml
    Oriflame Miss Giordani, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Oriflame Miss Giordani je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava sladka dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Lancaster Suractif Comfort Lift Replenishing Night Cream nočna lifting krema za učvrstitev kože 50 ml
    Lancaster Suractif Comfort Lift Replenishing Night Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Lancaster Suractif Comfort Lift Replenishing Night Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Avène Antirougeurs pomirjajoča maska za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 50 ml
    Avène Antirougeurs, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Avène Antirougeurs bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: celovito lepša videz kože osvetljuje in osvežuje koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Ziaja BB Cream BB krema za normalno in suho kožo odtenek Light 50 ml
    Ziaja BB Cream, 50 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Ziaja BB Cream je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: enostavno se nanaša in razmaže rezultat je naraven videz rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži koži daje potrebno vlažnost zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Nuxe Huile Prodigieuse večnamensko suho olje za obraz, telo in lase 50 ml
    Nuxe Huile Prodigieuse, 50 ml, Olja za obraz za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Nuxe Huile Prodigieuse bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: učinkovito vlaži in mehča neguje kožo in lase globinsko hrani deluje preventivno proti nastajanju strij Navodilo za uporabo: Majhno količino olja vmasirajte v čisto kožo in pustite, da se vpije.
  • Nuxe Men dezodorant roll-on za moške 50 ml
    Nuxe Men, 50 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Dezodorant Nuxe Men se učinkovito bori z neprijetnim vonjem in vam daje dolgotrajen občutek udobja in svežine. Lastnosti: nudi dolgotrajno zaščito ne pušča madežev na oblačilih dodaja svežino izdelek je posebej razvit za potrebe moške kože Sestava: brez aluminijevih soli brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream posvetlitvena in vlažilna krema proti pigmentnim madežem 50 ml
    Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi izenačuje ton kože pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sesderma Hidraderm Hyal vlažilna krema proti znakom staranja 50 ml
    Sesderma Hidraderm Hyal, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • GUERLAIN Shalimar toaletna voda za ženske 50 ml
    GUERLAIN Shalimar, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Kako zapeljiva je lahko dišava orienta, vam bo razkrila ženska toaletna voda GUERLAIN Shalimar . S skrivnostnostjo in ščepcem neznanega, ki ju izžareva, vas bo v hipu prevzela in ne bo pustila mirnih ne vas ne vaše okolice. orientalska dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Sesderma C-Vit Radiance fluid za osvetljevanje za utrujeno kožo 50 ml
    Sesderma C-Vit Radiance, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bielenda Chestnut krepilna krema za razpokane žilice 50 ml
    Bielenda Chestnut, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bielenda Skin Clinic Professional Moisturizing vlažilna pomlajevalna krema za vse tipe kože 50 ml
    Bielenda Skin Clinic Professional Moisturizing, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Skin Clinic Professional Moisturizing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Neck Cream učvrstitvena krema za vrat in dekolte 50 ml
    Sisley Neck Cream, 50 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje hitro se vpija koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Saloos Bio Body And Massage Oils Relax masažno olje za telo 50 ml
    Saloos Bio Body And Massage Oils Relax, 50 ml, Masažna olja za ženske, Olje za telo Saloos Bio Body And Massage Oils vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pušča prožno in voljno hitro se vpija na koži ne pušča mastnih sledi hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Elizabeth Arden Eight Hour nočna vlažilna krema 50 ml
    Elizabeth Arden Eight Hour, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Elizabeth Arden Eight Hour bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Sesderma Acglicolic 20 Facial obnovitvena vlažilna gel krema za mešano kožo 50 ml
    Sesderma Acglicolic 20 Facial, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sesderma Daeses lifting krema za suho kožo 50 ml
    Sesderma Daeses, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz
  • Sesderma Daeses gel za učvrstitev kože za vrat in dekolte 50 ml
    Sesderma Daeses, 50 ml, Nega dekolteja in oprsja za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Sesderma Acglicolic Classic Forte Facial gelasta krema za kompleksno nego proti gubam 50 ml
    Sesderma Acglicolic Classic Forte Facial, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sesderma Daeses gelasta krema za učvrstitev kože 50 ml
    Sesderma Daeses, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Sesderma Azelac vlažilni gel za razpokane in razširjene žilice 50 ml
    Sesderma Azelac, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sesderma Azelac bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico preprečuje nastajanje ogrcev odstranjuje znake aken intenzivno vlaži izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Sesderma Azelac vlažilna krema proti nepravilnostim na koži 50 ml
    Sesderma Azelac, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži izenačuje ton kože koži vrača trdnost in jo pušča napeto
  • FILORGA NUTRI-FILLER REPLENISHING CREAM hranilna krema za obnovo gostote kože za suho kožo 50 ml
    FILORGA NUTRI-FILLER REPLENISHING CREAM, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz FILORGA NUTRI-FILLER REPLENISHING CREAM bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • FILORGA MESO-MASK maska z učinkom proti gubam za osvetlitev kože 50 ml
    FILORGA MESO-MASK, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz FILORGA MESO-MASK bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik celovito lepša videz kože osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Sisley Eau du Soir parfumska voda za ženske 50 ml
    Sisley Eau du Soir, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Sisley Eau du Soir bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. začimbna dišava lesna dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Naomi Campbell Naomi Campbell toaletna voda za ženske 50 ml
    Naomi Campbell Naomi Campbell, 50 ml, Toaletne vode za ženske, Zapeljevanje je igra in privlačna dišava je žensko orožje, s katerim boste vedno v prednosti. Toaletna voda Naomi Campbell Naomi Campbell vas bo ovila v čutno prefinjeno dišavo, kadarkoli boste hoteli zažareti. cvetlična dišava sadna dišava pudrasta dišava za temperamentne ženske, polne energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Ziaja Basic Care dnevna krema proti gubam s koencimom Q10 50 ml
    Ziaja Basic Care, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Basic Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermacol Sweet Jasmine & Patchouli parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Sweet Jasmine & Patchouli, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Dermacol Sweet Jasmine & Patchouli je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • SVR Xérial krema za roke in noge za zelo suho in poškodovano kožo 50 ml
    SVR Xérial, 50 ml, kreme za noge za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema SVR Xérial . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: ščiti kožo preprečuje suho kožo celi razpokano kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Eubos Sensitive vlažilna krema s termalno vodo 50 ml
    Eubos Sensitive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Eubos Sensitive bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Embryolisse Moisturizers intenzivna vlažilna maska z regeneracijskim učinkom 50 ml
    Embryolisse Moisturizers, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Embryolisse Moisturizers bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Mugler A*Men toaletna voda polnilna za moške Rubber Flask 50 ml
    Mugler A*Men, 50 ml, Toaletne vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška toaletna voda Mugler A*Men bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. orientalska dišava lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost topla dišava, idealna za hladno vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Thalgo Spiruline Boost Energising Anti-Pollution Gel-Cream poživitvena gelasta krema za prve gube 50 ml
    Thalgo Spiruline Boost Energising Anti-Pollution Gel-Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Thalgo Spiruline Boost Energising Anti-Pollution Gel-Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream krema proti prvim znakom staranja za mastno in mešano kožo SPF 25 50 m
    Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: ščiti kožo pred prostimi radikali kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream krema proti prvim znakom staranja za suho in mešano kožo SPF 25 50 ml
    Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Clinique Superdefense™ SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Multi-Correcting Cream bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: ščiti kožo pred prostimi radikali kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomlajuje kožo in ji daje energijo koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Dermedic Hydrain3 Hialuro globinsko vlažilni kremasti gel 50 ml
    Dermedic Hydrain3 Hialuro, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermedic Hydrain3 Hialuro bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • L’Oréal Paris Revitalift Filler nočna krema za polnjenje gub proti staranju 50 ml
    L’Oréal Paris Revitalift Filler, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Revitalift Filler bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • L’Oréal Paris Revitalift Filler dnevna krema za zapolnjenje gub proti staranju 50 ml
    L’Oréal Paris Revitalift Filler, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz L’Oréal Paris Revitalift Filler bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bottega Veneta Illusione Bois Nu toaletna voda za moške 50 ml
    Bottega Veneta Illusione Bois Nu, 50 ml, Toaletne vode za moške, Brezčasna klasika, ki slavi moško eleganco in pristno karizmo. Moška toaletna voda Bottega Veneta Illusione Bois Nu bo hitro postala nepogrešljiv del vaše osebnosti. citrusna dišava lesna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Alcina For Oily Skin fluid za obraz z AHA kislinami 10% 50 ml
    Alcina For Oily Skin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Alcina For Oily Skin bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: oži razširjene pore kožo pušča žametno mehko na dotik izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Sisley Eau de Campagne toaletna voda uniseks 50 ml
    Sisley Eau de Campagne, 50 ml, Toaletne vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks toaletna voda Sisley Eau de Campagne je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. cipresna dišava cvetlična dišava uniseks – za moške in za ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Montale Pretty Fruity parfumska voda uniseks 50 ml
    Montale Pretty Fruity, 50 ml, Parfumske vode uniseks, Sveža, hkrati pa skrivnostna. Sodobna, hkrati pa brezčasna. To je uniseks parfumska voda Montale Pretty Fruity , katere dišavna sestava je primerna tako za ženske kot tudi za moške. sadna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni sveža dišava, idealna za toplo vreme uniseks – za moške in za ženske
  • Ziaja Goat's Milk dnevna vlažilna krema za suho kožo 50 ml
    Ziaja Goat's Milk, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Ziaja Goat's Milk bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži globinsko hrani odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Wella Professionals Eimi Velvet Amplifier stiling nega za glajenje las 50 ml
    Wella Professionals Eimi Velvet Amplifier, 50 ml, Kreme za glajenje za ženske, Stiling pripravek Wella Professionals Eimi Velvet Amplifier bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje zagotavlja zdrav lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • Nivea Men Protect & Care anti-transpirant roll-on za moške 50 ml
    Nivea Men Protect & Care, 50 ml, mila in geli za prhanje za moške, Izdelek Nivea Men Protect & Care je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ne draži kože ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Clive Christian X parfumska voda za moške 50 ml
    Clive Christian X, 50 ml, Parfumske vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja parfumska voda za moške Clive Christian X . Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. orientalska dišava praprotna dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Rilastil Intensive nočna krema proti prezgodnjemu staranju kože 50 ml
    Rilastil Intensive, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Rilastil Intensive bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant trdi antiperspirant 48 H 50 ml
    Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant, 50 ml, mila in geli za prhanje za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem nudi dolgotrajno zaščito ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Darphin Ideal Resource Soothing Retexturizing Radiance Cream obnovitvena krema za posvetlitev in zgladitev kože 50 ml
    Darphin Ideal Resource Soothing Retexturizing Radiance Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Darphin Ideal Resource Soothing Retexturizing Radiance Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Estée Lauder Cinnabar parfumska voda za ženske 50 ml
    Estée Lauder Cinnabar, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Estée Lauder Cinnabar je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. začimbna dišava orientalska dišava za temperamentne ženske, polne energije topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Lierac Hydragenist oksigenacijska vlažilna krema-gel proti staranju za normalno do mešano kožo 50 ml
    Lierac Hydragenist, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Lierac Hydragenist bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Piz Buin Allergy krema za sončenje za obraz SPF 50+ 50 ml
    Piz Buin Allergy, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Piz Buin Allergy bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi kožo mehča in pomirja pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Bielenda Skin Clinic Professional Correcting krema za obnovo ravnovesja kože s pomlajevalnim učinkom 50 ml
    Bielenda Skin Clinic Professional Correcting, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži daje svežost in svetlost oži razširjene pore odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača trdnost in jo pušča napeto
  • Nivea Men Protect & Care intenzivna vlažilna krema za moške 50 ml
    Nivea Men Protect & Care, 50 ml, Kreme za obraz za moške, Lastnosti: globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Bielenda Manuka Honey hranilna krema z vlažilnim učinkom 50 ml
    Bielenda Manuka Honey, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz hranilno olje za lase 50 ml
    Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz, 50 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lasem nudi čvrstost in prožnost popravlja poškodovano strukturo las lasem zagotavlja žametno mehkobo lasem zagotavlja sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice suhih ali mokrih las.
  • Vichy Normaderm Phytosolution korekcijska nega z dvojnim učinkom proti nepravilnostim na aknasti koži 50 ml
    Vichy Normaderm Phytosolution, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Vichy Normaderm Phytosolution bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim oži razširjene pore odstranjuje znake aken intenzivno vlaži preprečuje nastajanje ogrcev pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • FILORGA TIME-FILLER NIGHT nočna krema proti gubam z revitalizacijskim učinkom 50 ml
    FILORGA TIME-FILLER NIGHT, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz FILORGA TIME-FILLER NIGHT bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Farmona Herbal Care Argan Oil hranilna regeneracijska dnevna in nočna krema za suho kožo 50 ml
    Farmona Herbal Care Argan Oil, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: obnavlja in poživlja oži razširjene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Darphin Specific Care dermabrazija proti staranju kože 50 ml
    Darphin Specific Care, 50 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Darphin Age-Defying Dermabrasion . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo osvetljuje in izenačuje kožo zmanjša pomanjkljivosti kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Britney Spears Fantasy Intimate parfumska voda za ženske 50 ml
    Britney Spears Fantasy Intimate, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Britney Spears Fantasy Intimate bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sladka dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Yonelle Trifusíon tekoča krema z lifting učinkom za predel okoli oči in konture obraza 50 ml
    Yonelle Trifusíon, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drugi dan. Ženska parfumska voda Dermacol Lily of the Valley & Fresh Citrus vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • 4711 Original kolonjska voda brez razpršilnika uniseks 50 ml
    4711 Original, 50 ml, Kolonjske vode uniseks, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan. Uniseks kolonjska voda 4711 Original je izraz optimizma in občutka popolne sreče. lesna dišava brezčasna elegantna dišava za ljubitelje klasike poudari čutnost vsake ženske vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Bielenda Neuro Retinol lifting krema 50+ 50 ml
    Bielenda Neuro Retinol, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Bielenda Neuro bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bielenda Neuro Collagen vlažilna krema proti gubam 40+ 50 ml
    Bielenda Neuro Collagen, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži
  • Garnier Men Mineral Pure Active antiperspirant roll-on 50 ml
    Garnier Men Mineral Pure Active, 50 ml, mila in geli za prhanje za moške, Izdelek Garnier Men Mineral Pure Active je nujen pomočnik v boju proti potenju in to vsak dan. Lastnosti: ohranja dolgotrajen občutek svežine ne vpliva na naravne telesne procese ne pušča madežev na oblačilih nevtralizira vonj Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Uriage Gyn-Phy Intimate Hygiene Cleansing Mist meglica za intimne predele 50 ml
    Uriage Gyn-Phy Intimate Hygiene Cleansing Mist, 50 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Uriage Gyn-Phy Intimate Hygiene Cleansing Mist nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme toaletna voda za moške 50 ml
    Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme, 50 ml, Toaletne vode za moške, Če si ne morete predstavljati dneva brez športa in ne izpustite nobenega treninga, bo toaletna voda za moške Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme postala vaš zanesljivi sparing partner. Uživajte v navalu nove energije in neskončne svežine. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Vichy Normaderm Anti-Age dnevna krema proti prvim gubam za mastno in problematično kožo 50 ml
    Vichy Normaderm Anti-Age, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh