Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja velikosti 10 ML

438
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • StriVectin Anti-Wrinkle Double Fix™ For Lips nega za povečanje volumna ustnic proti gubam 10 ml
    StriVectin Anti-Wrinkle Double Fix™ For Lips, 10 ml, Povečanje ustnic za ženske, Predel ustnic ima svoje posebnosti. To je denimo eno od mest, kjer se pogosto pojavljajo znaki tako staranja kot razdraženosti. Zato je nega StriVectin Anti-Wrinkle Double Fix™ For Lips razvita tako, da zadovoljuje posebne potrebe občutljive kože tega predela. Zagotavlja vlaženje, preprečuje neželeno izsuševanje in spodbuja zdrav videz predela ustnic. Tako zagotavlja, da bo vaš nasmeh še lepši. Lastnosti: ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila daje učinek polnejših ustnic gladi ustnice in linije okoli ustnic zmanjšuje pojav drobnih gubic Navodilo za uporabo: Majhno količino nanesite na čiste ustnice in njihovo okolico in pustite, da se vpije.
  • Captain Fawcett John Petrucci's Nebula olje za brado za moške 10 ml
    Captain Fawcett John Petrucci's Nebula, 10 ml, Olja za moške, Negovalno olje Captain Fawcett John Petrucci's Nebula zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože omogoča razčesavanje brade preprečuje draženje in srbenje kože dodaja nežen svež vonj ohranja brado zdravo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo.
  • Captain Fawcett Beard Oil Rufus Hound's Triumphant olje za brado za moške 10 ml
    Captain Fawcett Beard Oil Rufus Hound's Triumphant, 10 ml, Olja za moške, Negovalno olje Captain Fawcett Beard Oil Rufus Hound's Triumphant zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože omogoča razčesavanje brade ohranja brado zdravo in sijočo mehča brado Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo.
  • Delia Cosmetics Eyebrow Expert Perfect Shaper milo za obrvi 10 ml
    Delia Cosmetics Eyebrow Expert Perfect Shaper, 10 ml, Obrvi za ženske, Lepo urejene obrvi enostavno poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirjajo celoten obraz. Za njihov popoln videz pa zadostuje malo. Pomada za obrvi Delia Cosmetics Eyebrow Expert Perfect Shaper poudari in utrdi v enem koraku. Lastnosti: utrdi obrvi v želeni obliki obrvi delujejo zelo naravno obrvi so videti takoj urejene vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča zajemite primerno količino izdelka in s kratkimi potegi nanesite na obrvi.
  • Maybelline The Colossal Curl Bounce After Dark maskara za volumen in privihanje trepalnic ekstra črna 10 ml
    Maybelline The Colossal Curl Bounce After Dark, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Maybelline The Colossal Curl Bounce After Dark daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: čudovito zavije trepalnice ima dolgotrajen učinek poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Proraso Green krema za britje v tubi potovalna za moške 10 ml
    Proraso Green, 10 ml, Izdelki za britje za moške, Si želite čim bolj olajšati britje in poskrbeti, da bo ta postopek kar se da prijeten? Pripravek za britje Proraso Green zagotavlja gladko drsenje brivnika, po zaslugi zaščite, ki jo nudi koži, pa omogoča natančno britje vsake brade brez nevarnosti draženja ali poškodbe z ostro britvijo. Pozabite na neprijetne trenutke in občutke pri britju in namesto tega uživajte v gladkem poteku vaše rutine britja z rezultatom, ki bo popolna gladkost vašega obraza. Lastnosti: omogoča enostavno britje pomirja kožo vlaži in ne izsuši kože prijetno osvežuje olajša drsenje brivnika po koži Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na moker obraz in vrat. Enakomerno razmažite s krožnimi gibi, dokler se ne speni.
  • Astra Make-up #INSTALENGTH podaljševalna maskara za polne trepalnice odtenek Black 10 ml
    Astra Make-up #INSTALENGTH, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Astra Make-up INSTALENGTH daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic izrazito zgosti trepalnice poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Bioliq Specialist Imperfections lokalna korekcijska nega za kožo z nepravilnostmi 10 ml
    Bioliq Specialist Imperfections, 10 ml, Korektorji za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioliq Specialist Imperfections bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: izenačuje odtenek kože Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto. Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Weleda Prickly Pear vlažilni gel za predel okoli oči 10 ml
    Weleda Prickly Pear, 10 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Weleda Prickly Pear neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: globinsko vlaži osvežuje in gladi območje okoli oči blaži vidne znake utrujenosti odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi dermatološko testirano Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Gucci Flora Gorgeous Jasmine parfumska voda za ženske 10 ml
    Gucci Flora Gorgeous Jasmine, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Gucci Flora Gorgeous Jasmine, ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. cvetlična dišava sladka dišava prevzela bo ženske z romantično dušo posebna poletna izdaja edinstvena dišava za posebne priložnosti razkošna dišava za zahtevne
  • Pierre René Professional Élégance voluminozna maskara 10 ml
    Pierre René Professional Élégance, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Pierre René Professional Élégance daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: posamezno loči vsako trepalnico zagotavlja poln volumen že z enim slojem neguje trepalnice in jih utrjuje poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon Ultra Volume maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek Blackest Black 10 ml
    Avon Ultra Volume, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon Ultra Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice hitro in enostavno nanašanje zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Essence Disney Mickey and Friends maskara za volumen in vihanje trepalnic odtenek Black 10 ml
    Essence Disney Mickey and Friends, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Essence Disney Mickey and Friends daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice ima učinek umetnih trepalnic čudovito zavije trepalnice ima intenzivno barvo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Kvitok Night serum Retinol 1% nočni serum za obraz z retinolom 10 ml
    Kvitok Night serum Retinol 1%, 10 ml, Serumi za obraz uniseks, Serum za obraz Kvitok Night serum je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: oži razširjene pore ne pušča mastnega občutka pomaga gladiti gubice in drobne linije eksfoliacijski učinek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo 2-3 kapljice in temeljito vmasirajte. Idealna je uporaba zvečer.
  • andmetics Professional Brow & Lash Booster Serum serum za spodbujanje rasti trepalnic in obrvi 10 ml
    andmetics Professional Brow & Lash Booster Serum, 10 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum andmetics Professional Brow & Lash Booster Serum bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: podpira in pospešuje rast trepalnic krepi in hrani trepalnice zagotavlja večjo gostoto neguje tudi obrvi enostaven in hiter nanos v udobju doma neguje trepalnice in jih utrjuje Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Na čiste in suhe obrvi s pomočjo aplikatorja nanesite majhno količino izdelka. Uporabljajte 1-kart dnevno, najbolje pred spanjem.
  • Revuele Nail Therapy Diamond Nail Strengthener lak za učvrstitev nohtov 10 ml
    Revuele Nail Therapy Diamond Nail Strengthener, 10 ml, Nega nohtov za ženske, Pripravek Revuele Nail Therapy Diamond Nail Strengthener vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj okrepi in učvrsti nohte ohranja zdrave in lepe nohte bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam Sestava: vsebuje krepilni kompleks veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte. Pustite, da se posuši.
  • N.C.P. Olfactives 101 Clementine & Violet Flower parfumska voda uniseks 10 ml
    N.C.P. Olfactives 101 Clementine & Violet Flower, 10 ml, Parfumske vode uniseks, Se odpravljate na zmenek, zabavo ali srečanje s prijatelji? Uniseks parfumska voda N.C.P. Olfactives 101 Clementine & Violet Flower bo prišla prav vedno, kadar želite zasijati. Odkrijte tudi vi dišavo, ki bo popolnoma dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. akvatična dišava z morskimi toni citrusna dišava uniseks – za moške in za ženske
  • N.C.P. Olfactives 704 Incense & Musk parfumska voda uniseks 10 ml
    N.C.P. Olfactives 704 Incense & Musk, 10 ml, Parfumske vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks parfumska voda N.C.P. Olfactives 704 Incense & Musk vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. začimbna dišava orientalska dišava uniseks – za moške in za ženske
  • N.C.P. Olfactives 705 Leather & Oud parfumska voda uniseks 10 ml
    N.C.P. Olfactives 705 Leather & Oud, 10 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda N.C.P. Olfactives 705 Leather & Oud je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. usnjena dišava lesna dišava uniseks – za moške in za ženske
  • Green Idea Topvet Premium Tea Tree oil 100% ekstrakt za lokalno zdravljenje 10 ml
    Green Idea Topvet Premium Tea Tree oil, 10 ml, Posebna nega za kožo uniseks, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Olje za obraz Green Idea Topvet Premium Tea Tree oil bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: lepša in gladi nepopolnosti hitro se vpija in ne pušča občutka mastnosti Navodilo za uporabo: Uporabljajte kadarkoli čez dan po potrebi. Majhno količino nanesite lokalno na prizadeto mesto in pustite, da se vpije.
  • Sea of Spa Bio Spa sijaj za ustnice 10 ml
    Sea of Spa Bio Spa, 10 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Sea of Spa Bio Spa je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnice pušča mehke in gladke rahlo tonira ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Note Cosmetique Volume One Touch maskara za volumen in goste trepalnice 10 ml
    Note Cosmetique Volume One Touch, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Note Cosmetique Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima učinek umetnih trepalnic izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Apis Natural Cosmetics Platinum Gloss revitalizacijska krema za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 10 ml
    Apis Natural Cosmetics Platinum Gloss, 10 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Apis Natural Cosmetics Platinum Gloss neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi koža je napeta in zglajena osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Dr. Hauschka Eye And Lip Care hranilni balzam za predel okoli oči 10 ml
    Dr. Hauschka Eye And Lip Care, 10 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Dr. Hauschka Eye And Lip Care se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Lumene LUMO Nordic Bloom učvrstitveni serum za predel okoli oči 10 ml
    Lumene LUMO Nordic Bloom, 10 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Lumene LUMO Nordic Bloom odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: deluje proti staranju kože učinkovito gladi linije in drobne gubice globinsko vlaži in obnavlja kožo koži daje svež in spočit videz odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi zapolnjuje gubice in linije Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite. Nadaljujte z nego s svojimi priljubljenimi pripravki za kožo.
  • NEEDLY Sleeping Lip Mask intenzivna nočna nega za suhe ustnice 10 ml
    NEEDLY Sleeping Lip Mask, 10 ml, Maske za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Maska za ustnice NEEDLY Sleeping Lip Mask jim zagotovi ustrezno vlaženje, spodbudi njihovo obnovo in jih naredi naravno lepe. Lastnosti: intenzivno regenerira odpravlja suhe in razpokane ustnice ustnice naredi mehke in voljne Navodilo za uporabo: Nanašajte na čiste in suhe ustnice.
  • Catrice Pure False Lash maskara z učinkom umetnih trepalnic odtenek 010 Black 10 ml
    Catrice Pure False Lash, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Catrice Pure False Lash daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic izrazito zgosti trepalnice ima učinek umetnih trepalnic poudari obliko oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • emi Daily Casual parfumirani losjon za telo potovalno pakiranje 10 ml
    emi Daily Casual, 10 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo emi Daily Casual vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča popravlja suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Syoss Brow Tint barva za obrvi odtenek Dark Brown
    Syoss Brow Tint, 10 ml, Barve za obrvi za ženske, Ni treba, da vas mučijo svetle in neizrazite obrvi. Barva za obrvi Syoss Brow Tint vam pomaga obrvi poudariti za dolgo časa in tako odlično izraziti lepoto celega obraza. Lastnosti: barva in poudarja dlačice obrvi zagotavlja dolgotrajen rezultat s praktičnim aplikatorjem obrvem daje urejen videz
  • Weleda Calendula ognjičevo olje za dojenčke 10 ml
    Weleda Calendula, 10 ml, Otroška nega telesa za otroke, Občutljiva otroška koža si zasluži razvajanje ne le od mame, temveč tudi od negovalne kozmetike. Zato svojim otrokom privoščite najbolj nežno nego. Izdelek Weleda Calendula bo krhki otroški koži zagotovil vse, kar potrebuje, hkrati pa bo do nje izjemno nežen, da ne bi oviral njene naravne funkcije. Lastnosti: za občutljivo otroško kožo deluje preventivno proti draženju kožo in lase mehča ter jih naredi voljne učinkovito nahrani ima antioksidacijske učinke preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte dnevno na čisto kožo otroka.
  • N.C.P. Olfactives 703 Tonka Bean & Moka parfumska voda uniseks 10 ml
    N.C.P. Olfactives 703 Tonka Bean & Moka, 10 ml, Parfumske vode uniseks, Čar dišave je v tem, da je primerna tako za ženske kot tudi za moške. Vsak v njej najde svoje, na vsakem bo zadišala drugače. Uniseks parfumska voda N.C.P. Olfactives 703 Tonka Bean & Moka se na vaši toaletni mizici zagotovo ne bo izgubila, poleg tega pa si jo lahko delite s svojo drago polovičko. začimbna dišava gurmanska dišava usnjena dišava uniseks – za moške in za ženske
  • BERANI Maggiore trdi parfum za moške 10 ml
    BERANI Maggiore, 10 ml, Parfumi za moške, Doživetje za prave gurmane z izbranim okusom. Parfum za moške BERANI Maggiore je izjemen po okusni dišavni sestavi, ki vam bo všeč od prvega do zadnjega tona. začimbna dišava za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Inglot Basic 10 ml
    Inglot Basic, 10 ml, Podlaga za senčila za ženske, Podlaga za senčila Inglot Basic podpira intenzivnost senčil za oči in zagotavlja njihovo obstojnost. Lastnosti: poudarja barvo senčil poenostavlja ličenje oči podaljšuje popoln videz ličil za oči Navodilo za uporabo: Podlago nanesite v tankem sloju na celo veko in enakomerno raznesite. Nadaljujte z nanosom senčila za oči.
  • Delia Cosmetics Cameleo Men hranilno olje za brado in brke 10 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Men, 10 ml, Olja za moške, Negovalno olje Delia Cosmetics Cameleo Men zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože preprečuje draženje in srbenje kože mehča brado Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo. Ne spirajte.
  • Weleda Rose gladilna krema za predel okoli oči 10 ml
    Weleda Rose, 10 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Weleda Rose se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Avon DelightFull False Lash podaljševalna maskara za polne trepalnice odtenek Blackest Black 10 ml
    Avon DelightFull False Lash, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon DelightFull False Lash daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice ima učinek umetnih trepalnic izrazito zgosti trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Avon DelightFull False Lash vodoodporna maskara za podaljšanje trepalnic odtenek Blackest Black 10 ml
    Avon DelightFull False Lash, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Avon DelightFull False Lash daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo hitro in enostavno nanašanje poudari obliko oči ima učinek umetnih trepalnic izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Maybelline The Falsies Surreal maskara za volumen in podaljšanje trepalnic 10 ml
    Maybelline The Falsies Surreal, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Maybelline The Falsies Surreal daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Eveline Cosmetics Viva Lashes Volume vodoodporna maskara za volumem in zgostitev trepalnic 10 ml
    Eveline Cosmetics Viva Lashes Volume, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Viva Lashes Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: hitro in enostavno nanašanje zagotavlja poln volumen že z enim slojem podaljša dolžino trepalnic ne lepi trepalnic Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Weleda Skin Food univerzalna hranilna krema z zelišči 10 ml
    Weleda Skin Food, 10 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Weleda Skin Food , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Al Haramain Aysha parfumirano olje uniseks (roll on) 10 ml
    Al Haramain Aysha, 10 ml, Parfumirana olja uniseks, Spremenite tudi povsem navaden dan v izjemno doživetje. Uniseks parfumirano olje Al Haramain Aysha poboža vaše čute in vam krepi samozavest. Karkoli vas že čaka, s to sofisticirano dišavo se boste vedno počutili samozavestno. sladka dišava citrusna dišava lesna dišava dišava, primerna za vsakodnevno uporabo uniseks – za moške in za ženske
  • Al Haramain Husna parfumirano olje za ženske 10 ml
    Al Haramain Husna, 10 ml, Parfumirana olja za ženske, Ko se združijo um mojstrov parfumov, prvorazredne sestavine in kanček razkošja, nastane žensko parfumirano olje Al Haramain Husna . Ovije vas v svilnato tančico dolgotrajne dišave, s katero boste v vsaki družbi nezgrešljivi. orientalska dišava citrusna dišava za sodobno samozavestno žensko za uporabo vsak dan
  • Eveline Cosmetics SOS Lash Booster obnovitveni serum za rast trepalnic z regeneracijskim učinkom 10 ml
    Eveline Cosmetics SOS Lash Booster, 10 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum Eveline Cosmetics SOS Lash Booster bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: zagotavlja večjo gostoto krepi in hrani trepalnice preprečuje izpadanje trepalnic podpira in pospešuje rast trepalnic Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Prevelika količina seruma lahko povzroči alergično reakcijo in opekline oz. pordelost oči. V primeru, da izdelek pride v oči, ga nemudoma sperite z vodo.
  • Lancôme Monsieur Big Monsieur Big maskara za ekstra volumen odtenek 01 Big Is The New Black 10 ml
    Lancôme Monsieur Big Monsieur Big, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Lancôme Monsieur Big daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima intenzivno barvo ima dolgotrajen učinek hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ lifting serum za predel okoli oči s peptidi 10 ml
    Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™, 10 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Apis Natural Cosmetics Lifting Peptide SNAP-8™ odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: koži vrača prožnost učinkovito gladi linije in drobne gubice koži daje svež in spočit videz z učinkom liftinga Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto območje okoli oči in rahlo s tapkanjem konic prstov vtrite.
  • Gosh Catchy Eyes Drama krepilna maskara za ekstremen volumen in intenziven pogled odtenek 001 Black 10 ml
    Gosh Catchy Eyes Drama, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Gosh Catchy Eyes Drama daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic se ne razmaže ima intenzivno barvo posamezno loči vsako trepalnico Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Captain Fawcett Ricki Hall´s olje za brado 10 ml
    Captain Fawcett Ricki Hall´s, 10 ml, Olja za moške, Negovalno olje Captain Fawcett Ricki Hall´s zagotavlja, da bo vaša brada postala vaš pravi ponos! Lastnosti: vlaži in ne izsuši kože preprečuje draženje in srbenje kože dodaja nežen svež vonj ohranja brado zdravo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino olja na dlan in s prsti vmasirajte v brado in kožo.
  • Collistar NOT Butter Mask regeneracijska in vlažilna maska za obraz 10 ml
    Collistar NOT Butter Mask, 10 ml, Maske za ustnice za ženske, Tudi vaše ustnice si zaslužijo posebno nego. Maska za ustnice Collistar NOT nudi potrebno vlaženje in poskrbi za naravno lepe ustnice. Lastnosti: primerno za občutljivo kožo ima pomirjajoče učinke intenzivno regenerira krepi zaščitno bariero odpravlja suhe in razpokane ustnice Navodilo za uporabo: Nanašajte na čiste in suhe ustnice.
  • Pierre René Volume Rich maskara za večji volumen odtenek 01 Carbon Black 10 ml
    Pierre René Volume Rich, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Pierre René Volume Rich daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem posamezno loči vsako trepalnico ima intenzivno barvo hrani in obnavlja trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • MATIS Paris Réponse Corrective LipControl balzam za ustnice za volumen 10 ml
    MATIS Paris Réponse Corrective LipControl, 10 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice MATIS Paris Réponse Corrective LipControl je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani rahlo tonira ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • LAMEL HOPE Volume Mascara voluminozna maskara odtenek №401 Black 10 ml
    LAMEL HOPE Volume Mascara, 10 ml, maskare za ženske, Maskara LAMEL HOPE Volume Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Perricone MD No Makeup Eyeshadow tekoče senčilo za oči Type 1 10 ml
    Perricone MD No Makeup Eyeshadow, 10 ml, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Perricone MD No Makeup omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: ne zliva se v gubah na vekah enostavno se raznaša za naravno ličenje oči satenast učinek Sestava: barvni pigmenti – ustvarjajo dolgotrajno polno barvo senčil Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Barry M Insta Lash maskara z učinkom umetnih trepalnic odtenek Black 10 ml
    Barry M Insta Lash, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Barry M Insta Lash daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem neguje trepalnice in jih utrjuje poudari obliko oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • LAMEL 3D Effect Mascara maskara za ekstra volumen 10 ml
    LAMEL 3D Effect Mascara, 10 ml, maskare za ženske, Maskara LAMEL 3D Effect Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice ne lepi trepalnic posamezno loči vsako trepalnico hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • LAMEL 5XL Volume Mascara maskara za volumen 10 ml
    LAMEL 5XL Volume Mascara, 10 ml, maskare za ženske, Maskara LAMEL 5XL Volume Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek hitro in enostavno nanašanje zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Note Cosmetique Mineral korektor z visoko prekrivnostjo 203 10 ml
    Note Cosmetique Mineral, 10 ml, Korektorji za ženske, Korektor Note Cosmetique Mineral prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: dolgo obstojen učinek ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic osvetljuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto. Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Eveline Cosmetics Extension Volume maskara za ekstra dolžino 10 ml
    Eveline Cosmetics Extension Volume, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Extension Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima učinek umetnih trepalnic posamezno loči vsako trepalnico hitro in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Makeup Revolution Plump & Shine lak za nohte z gel učinkom prozoren 10 ml
    Makeup Revolution Plump & Shine, 10 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Makeup Revolution Plump & Shine vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Makeup Revolution Speed & Shine hitro sušeči lak za nohte prozoren 10 ml
    Makeup Revolution Speed & Shine, 10 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Makeup Revolution Speed & Shine vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: zagotavlja visok sijaj krepi odpornost laka proti odrgninam in luščenju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Tolure Cosmetics BlackToNature maskara za volumen in ločevanje trepalnic 10 ml
    Tolure Cosmetics BlackToNature, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Tolure Cosmetics BlackToNature daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem posamezno loči vsako trepalnico ne lepi trepalnic Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Mavala Nail Care Mavaderma hranilno olje za rast nohtov 10 ml
    Mavala Nail Care Mavaderma, 10 ml, Nega nohtov za ženske, Pripravek Mavala Nail Care vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: podpira zdravo rast nohtov ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov hrani nohte in obnohtno kožico Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno.
  • MUA Makeup Academy Blushed Liquid Blusher tekoče rdečilo odtenek Peach Puff 10 ml
    MUA Makeup Academy Blushed Liquid Blusher, 10 ml, rdečila za lica za ženske, Rdečilo MUA Makeup Academy Blushed daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ima prijetno gladko, lahko teksturo enostavno za uporabo prilagodi se tonu kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Origins Spot Remover™ Anti-Blemish Treatment Gel lokalna nega proti aknam 10 ml
    Origins Spot Remover™ Anti-Blemish Treatment Gel, 10 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da določeni predeli vašega obraza potrebujejo intenzivnejšo ciljno nego, ker kreme in serumi vaše redne rutine ne zadoščajo? Lokalna nega Origins Spot Remover™ Anti-Blemish Treatment Gel poskrbi za ta problematična področja – po zaslugi koncentrirane sestave z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin bo njen učinek na kožo mnogokrat izrazitejši in hitrejši kot pri običajni negi obraza. Lastnosti: lokalno neguje znake težavne kože s kože odstranjuje ogrce izenačuje barvni odtenek kože zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja vidno izboljšuje stanje kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Vertus Luxury Travel set Potovalni set uniseks
    Vertus Luxury Travel set, 10 ml, Uniseks seti uniseks, Nič ne bo ljubitelja parfumov razveselilo tako kot miniatura njegove priljubljene dišave, ki jo lahko ima vedno pri sebi. Uniseks set parfumov Vertus Luxury Travel set je zato zagotovilo veselja, ali vašega ali vaših bližnjih. Polna različica bo imenitno dopolnila toaletno mizico, miniatura pa bo z vami na potovanjih. Lastnosti: uniseks – za moške in za ženske izvirna dišava za izvirno osebnost Vsebina seta: Vertus Narcos'is parfumska voda 10 ml Travalo 10 ml Funnel
  • Soaphoria Macaroon naravni balzam za ustnice 10 ml
    Soaphoria Macaroon, 10 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Soaphoria Macaroon je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje koži zagotavlja takojšnje udobje ustnice pušča mehke in gladke rahlo tonira ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Dermacol Volume Mania maskara za volumen Black 10 ml
    Dermacol Volume Mania, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Volume Mania daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem ne lepi trepalnic ima intenzivno barvo čudovito zavije trepalnice neguje trepalnice in jih utrjuje Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Make Me BIO Cucumber Freshness posvetlitveni serum za predel okoli oči roll-on 10 ml
    Make Me BIO Cucumber Freshness, 10 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Serum za oči Make Me BIO Cucumber Freshness intenzivno neguje kožo na območju okoli oči in ji daje mladosten videz. Lastnosti: koži daje svež in spočit videz Intenzivno hrani območje okoli oči
  • Catrice Glam & Doll False Lashes maskara z učinkom umetnih trepalnic vodoodporna odtenek 010 Black 10 ml
    Catrice Glam & Doll False Lashes, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Catrice Glam & Doll False Lashes daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima učinek umetnih trepalnic se ne razmaže ne lepi trepalnic ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Maybelline Volum´ Express maskara za volumen in ločitev trepalnic odtenek 1 Very Black 10 ml
    Maybelline Volum´ Express, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Maybelline Volum´ Express daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem ne lepi trepalnic poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic nega za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 10 ml
    L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic, 10 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za moške, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči L’Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: takoj osveži in prebudi kožo zmanjšuje vrečke pod očmi in podočnjake enostaven in prijeten nanos Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto kožo okoli oči in narahlo poteptajte s konicami prstov. Uporabljajte redno.
  • Maybelline The Colossal vodoodporna maskara za volumen odtenek Black 10 ml
    Maybelline The Colossal, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Maybelline The Colossal daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Clinique Moisture Surge™ Lip Hydro-Plump Treatment vlažilni balzam za ustnice 10 ml
    Clinique Moisture Surge™ Lip Hydro-Plump Treatment, 10 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Clinique Moisture Surge™ Lip Hydro-Plump Treatment je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje koži zagotavlja takojšnje udobje ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Soaphoria Feminity naravni parfum roll-on za ženske 10 ml
    Soaphoria Feminity, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda Soaphoria Feminity bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Soaphoria Happiness naravni parfum za ženske 10 ml
    Soaphoria Happiness, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Soaphoria Happiness je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Soaphoria Innocence naravni parfum za ženske 10 ml
    Soaphoria Innocence, 10 ml, Parfumske vode za ženske, Vsaka ženska si zasluži šopek čudovitega cvetja. Parfumska voda Soaphoria Innocence je kot splet najlepših cvetličnih tonov, ki skupaj tvorijo združitev, polno čutnosti in ženskosti ter kančka romantike. cvetlična dišava čista sveža dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • ARTDECO Nail Lacquer Ultra Quick Dry Top Coat zgornji lak za nohte za pospešitev sušenja laka 10 ml
    ARTDECO Nail Lacquer Ultra Quick Dry Top Coat, 10 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte ARTDECO Nail Lacquer vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek ohranja zdrave in lepe nohte Navodilo za uporabo: Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Eveline Cosmetics Sexy Girl maskara za volumen in podaljšanje trepalnic 2 v 1 odtenek Black 10 ml
    Eveline Cosmetics Sexy Girl, 10 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Sexy Girl daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: hitro in enostavno nanašanje posamezno loči vsako trepalnico pospeši rast trepalnic in jih krepi ne lepi trepalnic
  • ARTDECO All In One maskara za volumen, oblikovanje in privihanje trepalnic vodoodporna odtenek 203.07 10 ml
    ARTDECO All In One, 10 ml, maskare za ženske, Maskara ARTDECO All In One daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice neguje trepalnice in jih utrjuje poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • ARTDECO Angel Eyes Mascara maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic odtenek 2072.1 10 ml
    ARTDECO Angel Eyes Mascara, 10 ml, maskare za ženske, Maskara ARTDECO Angel Eyes Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: poudari obliko oči neguje trepalnice in jih utrjuje čudovito zavije trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Physicians Formula Murumuru Butter negovalna maskara za volumen odtenek Black 10 ml
    Physicians Formula Murumuru Butter, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Physicians Formula Murumuru Butter daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic hrani in obnavlja trepalnice ima intenzivno barvo neguje trepalnice in jih utrjuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Sally Hansen Strength obnovitvena in krepilna maska za zelo poškodovane nohte 10 ml
    Sally Hansen Strength, 10 ml, Nohti za ženske, Pripravek Sally Hansen Strength vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: učinkovito obnavlja nohte hrani nohte in obnohtno kožico podpira zdravo rast nohtov Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte. Uporabljajte redno.
  • Lancôme Monsieur Big Waterproof vodoodporna maskara za volumen 10 ml
    Lancôme Monsieur Big Waterproof, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Lancôme Monsieur Big daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje se ne razmaže Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • ARTDECO Perfect Volume Mascara maskara za volumen in privihanje trepalnic 210.21 10 ml
    ARTDECO Perfect Volume Mascara, 10 ml, maskare za ženske, Maskara ARTDECO Perfect Volume Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo hrani in obnavlja trepalnice ima dolgotrajen učinek zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Kvitok Salicylic acid - white willow extract serum za obraz za problematično kožo 10 ml
    Kvitok Salicylic acid - white willow extract, 10 ml, Serumi za obraz uniseks, Serum za obraz je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: ne maši por kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • puroBIO Cosmetics Get Better negovalna maskara za volumen 10 ml
    puroBIO Cosmetics Get Better, 10 ml, maskare za ženske, Maskara puroBIO Cosmetics Get Better daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: hrani in obnavlja trepalnice neguje trepalnice in jih utrjuje hitro in enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Maybelline The Colossal 36H vodoodporna maskara za volumen odtenek Black 10 ml
    Maybelline The Colossal 36H, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Maybelline The Colossal 36H daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice se ne razmaže ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • MADE BY ZEN Cedarwood eterično olje 10 ml
    MADE BY ZEN Cedarwood, 10 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje MADE BY ZEN Cedarwood je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: lesna dišava topla dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome.
  • Vianek Firming učvrstitvena maska za obraz, vrat in dekolte 10 ml
    Vianek Firming, 10 ml, Maske za dekolte za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Vianek Firming bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Avon ColorTrend Fruity Lips sijaj za ustnice z okusom odtenek Strawberry 10 ml
    Avon ColorTrend Fruity Lips, 10 ml, Ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Avon ColorTrend Fruity Lips vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: vlaži in mehča ustnice ustnicam daje polno barvo Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Eucerin Dry Skin Urea balzam za ustnice 10 ml
    Eucerin Dry Skin Urea, 10 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Eucerin Dry Skin Urea je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani popravlja razpokane ustnice suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ima pomirjajoče učinke Sestava: brez dišav dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Na suhe ustnice nanesite tanko plast. Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • ARTDECO Lash Booster podlaga za maskaro za volumen 10 ml
    ARTDECO Lash Booster, 10 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum ARTDECO Lash Booster bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: zagotavlja večjo gostoto krepi in hrani trepalnice Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi.
  • NYX Professional Makeup On The Rise Volume Liftscara maskara 10 ml
    NYX Professional Makeup On The Rise Volume Liftscara, 10 ml, maskare za ženske, Maskara NYX Professional Makeup On The Rise daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice čudovito zavije trepalnice posamezno loči vsako trepalnico ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Talika Lipocils Expert Collector's Edition 70 years obnovitveni serum za rast trepalnic za volumen in vihanje trepalnic 10 ml
    Talika Lipocils Expert Collector's Edition 70 years, 10 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum Talika Lipocils Expert Collector's Edition 70 years bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: podpira in pospešuje rast trepalnic krepi in hrani trepalnice zagotavlja večjo gostoto poudarja barvni pigment Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in večer.
  • Eveline Cosmetics Variété Let's Twist maskara za volumen in privihanje trepalnic 10 ml
    Eveline Cosmetics Variété Let's Twist, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Eveline Cosmetics Variété Let's Twist daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem čudovito zavije trepalnice izrazito zgosti trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh