Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 26

7708
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški usnjeni polškornji Primigi mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je iz linije Primigi For Change - ustvarjen je s trajnostnim proizvodnim procesom, pri katerem so uporabljeni materiali reciklirani in imajo majhen vpliv na okolje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 12,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 20.
  • Jeans kratke hlače Pepe Jeans ženski, roza barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans kratke hlače AllSaints IDAHO WESTERN SHORT ženske, WE516Z
    - Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Nezaključen spodnji rob.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.
  • Bombažne kratke hlače iz jeansa AllSaints HEIDI STUD SHORTS črna barva, WE509Z
    - Visok pas.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Z žepi.- Nezaključen spodnji rob.- Model z okrasnimi kamni.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans ženski, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 24,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Zunanja dolžina noge: 95,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kratke hlače Tommy Jeans ženski, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Povišan pas.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški sandali Jack Wolfskin SMILEYWORLD roza barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Vmesni podplat iz lahke, prožne pene EVA, izdelane iz plastike, zagotavlja optimalno blaženje.- Vzorčast material.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.
  • Kavbojke Guess GIRLY ženske, W4RA16 WFXDA
    - Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Jeans z aplikacijami.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 27,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Hlače Dickies ELIZAVILLE REC ženske, zelena barva, DK0A4XKB
    - Hlače rahlo oprijete okoli bokov.- Ravna hlačnica.- Zapenjanje z zadrgo in kaveljčkom.- Povišan pas.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 26,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom GOA SPART zlata barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali Shoo Pom SOLAR BUCKLE bež barva
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z nizko peto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom GOA TRESSE LOVE bež barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Usnjeni sandali Shoo Pom GOA TRESSE LOVE zlata barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom GOA SALOME bež barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni sandali Shoo Pom GOA 4EVER zlata barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 15,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški sandali iz semiša Konges Sløjd roza barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Okrogla kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.
  • Otroški sandali Konges Sløjd mornarsko modra barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Udoben vložek.
  • Jeans krilo Tommy Jeans bela barva
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Iceberg ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Nezaključen spodnji rob.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 111 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans kratke hlače Tommy Hilfiger ženski, bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans kratke hlače Tommy Hilfiger ženski, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans kratke hlače Superdry ženski, bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Nezaključen spodnji rob.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 24,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Jeans hlačno krilo Tommy Jeans DW0DW18115
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Model s pregibom spredaj.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans ženske, bela barva, DW0DW17636
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Nezaključen spodnji rob.- Širina v pasu: 35,5 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30,5 cm.- Širina hlačnice: 29,5 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans kratke hlače Pepe Jeans ženski
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Kroj relaxed.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans ženske, črna barva, DW0DW17649
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Diesel 2051 D-URSY-S TRACK ženske, A13153.068KV
    - Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Visok elastični pas.- Vrvice v pasu.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50,5 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Diesel 1985 SLANDY-HIGH ženske, A03597.09H92
    - Oprijete kavbojke okoli bokov.- Prilegajoče se hlačnice po celotni dolžini poudarjajo naravno linijo silhuete.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23,5 cm.- Zunanja dolžina noge: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Diesel D-SIRE-CARGO-D ženske, črna barva, A13317.0KIAG
    - Ohlapne kavbojke okoli bokov in stegen.- Ravne nogavice po celotni dolžini.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 36 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Kratke hlače Tommy Jeans ženske, bež barva, DW0DW17971
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 32,5 cm.- Dolžina hlačnice: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke PS Paul Smith ženske, W2R.257T.M21769
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Kroj fashion straight - klasične kavbojke z ravno, po celotni dolžini segajo hlačnico in pravilnim pasom, kar zagotavlja svobodo gibanja in udobje pri uporabi. Zaradi univerzalnega kroja so kavbojke primerne za vsako postavo.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 28,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Hlače z mešanico lana Guess CLAY zelena barva, W4GA88 WG8N0
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Flare kroj.- Model s spuščenim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici, ki se zapenjata z zaskočnico.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Razširjena hlačnica.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 36 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Krilo Drykorn URA zelena barva, 130065 66403
    - Nabran kroj.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 82 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans ženske, siva barva, DW0DW17652
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans krilo Levi's mornarsko modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model je izdelan v skladu s tehnologijo Levi's® WaterLess™, zahvaljujoč kateri se med proizvodnjo porabi veliko manj vode. Poleg tega se pri pranju in barvanju tkanin namesto detergentov uporablja ozon.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Karl Kani ženski
    - Oprijete kavbojke okoli bokov.- Razširjena hlačnica.- Model z okrasnimi obrobami.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 28,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški sandali Birkenstock Kumba K BF bela barva
    - Izdelki BIRKENSTOCK so izdelani v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški sandali Birkenstock Rio Kids BF Patent roza barva
    - Birko-Flor® je koži prijazen sintetični material, ki je odporen na raztrganine in enostaven za nego ter ga uporablja izključno podjetje BIRKENSTOCK.- Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Zunanji podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA, izdelane iz plastike.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Anatomsko oblikovan vložek iz plute povečuje udobje pri nošenju in podpira stopalo.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Jeans kratke hlače Tommy Jeans ženske, bež barva, DW0DW17643
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke A.P.C. New Sailor ženske
    - Kroj regular.- Ravna hlačnica.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.
  • Kavbojke A.P.C. Jean Etroit Court ženske
    - Kroj slim.- Z žepi.- Spuščen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasno razbarvan denim.
  • Jeans krilo Tommy Jeans DW0DW17673
    - Model je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Ima razporek.- Nezaključeni robovi.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 110,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kratke hlače Tommy Jeans ženske, črna barva, DW0DW17775
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Okrasni pregibi.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kavbojke Hollister Co. ženski
    - Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Model z okrasnimi obrobami.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans krilo Tommy Jeans bela barva, DW0DW17991
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Ima razporek.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroške superge Vans SK8-Mid Reissue V črna barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Zapenjanje z ježkom.- Okrogla kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.
  • Jeans krilo G-Star Raw
    - Izdelek vsebuje organski bombaž in reciklirana poliestrska vlakna.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški sandali Birkenstock Rio Kids BF Patent turkizna barva
    - Širina vložka: ozek. Vložek je zasnovan za vitka in ozka stopala.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški sandali Birkenstock Kumba K BF vijolična barva
    - Gladek material.- Originalni BIRKENSTOCK vložek zahvaljujoč posebnemu profiliranju zagotavlja stopalom najvišjo stopnjo udobja več ur.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Kavbojke PS Paul Smith ženske, W2R.312T.M21404
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa z drsnim robom na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Nezaključen spodnji rob.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Children's winter shoes Kesi
    Children's winter shoes by Kesi.<br />- rubber sole<br />- insulated with synthetic fur<br />- made of eco-friendly suede<br />Size chart:<br />25-15.5 / 26-16.5 / 27-17 / 28-17.5 / 29-18.5 / 30-19 /<br />31-19.5 / 32-20 / 33-21 / 34-21,5 / 35-22 / 36-22.5 cm
  • Otroške superge Denokids CFF-19S1-269/Hologram
    Denokids otroške superge.<br /><br />Material:<br />- vložek: tekstil<br />- podplat: PVC<br />- zgornji del: umetno usnje
  • Women's Cropped Straight Leg Jeans - Navy Blue
    Experience a touch of casual elegance with women's straight-legged denim trousers from Urban Classics. These jeans combine a trendy cut with a high waist and a cropped leg length that perfectly shows off your favorite shoes. The loose fit ensures a relaxed feel without compromising on style. Made of pure, soft cotton, these jeans offer not only comfort, but also the necessary robustness for everyday wear. Available in sizes 28-36, they are the perfect choice for anyone looking for versatile jeans that suit the figure both in the office and on a walk in the city.
  • Skinzee-Low dizelske kavbojke L. 32 hlače
    Jeans Diesel Skinzee-Low L. 32 Pantaloni. Ženske' modre kavbojke Dizelsko vpeti rez. Kavbojke so poudarjene s svetlimi vezeninami spredaj in zadaj ter majhnimi repnimi oblačili na različnih mestih. Pritrditev z zadrgo in gumbom. Narejene so iz visoko kakovostnih tkanin z dodatkom elastana. Opremljeni so z enim majhnim sprednjim žepom pod pasom, dvema sprednjima žepoma in dvema zadnjima žepoma. Blagovna znamka Logo je nameščena na sprednjem majhnem žepu. Kavbojke so vstran. Pasovne zanke so samoumevne. Material: 81% bombaž, 13% poliester, 6% elastan. L. 32-Dolžina noge v palcih (81 cm)
  • Otroški snežni škornji Kesi Gooby
    V hladnih dneh je vredno skrbeti za toplo obutev za naše otroke.<br /><br />- izolirano z debelim eko krznom<br />- raven podplat<br />- za nataknit<br />- zaobljena konica
  • Ladies 90's Shorts - Light Blue
    Women's Bermuda shorts from the 90s pay homage to the unforgettable style of the 90s. These denim Bermuda shorts for women capture the zeitgeist known for their casual and carefree fashion. These shorts are made from 100% cotton and offer comfort and sturdiness. The classic 5-pocket style and button closure complete the authentic retro design. Perfect for everyday wear or relaxing weekends, these Bermudas combine nostalgic fashion elements with modern comforts.
  • Noisy may Kavbojke 'Eve' črn denim
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Used-Look, Pralni efekt, Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Nizek pas
  • ONLY Kavbojke 'Mila' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Used-Look, Zanke pasu; Pranje: Uničeno; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Visok pas
  • Mavi Kavbojke 'Adriana' moder denim
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Pralni efekt, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Salsa Jeans Kavbojke 'Secret' črna
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Barvast denim; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • TOM TAILOR Kavbojke 'Alexa' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Pralni efekt, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • ONLY Kavbojke 'CORAL' svetlo modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Used-Look, Pralni efekt, Zanke pasu; Pranje: Uničeno; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Nizek pas
  • ONLY Kavbojke 'Mila' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • Urban Classics Kargo hlače chamois
    Dizajn: Elastičen pas/rob, Plaketa, Skrita zadrga, Cargo žep, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Zanke pasu; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke; Telesna višina: Visok pas
  • Gang Kavbojke 'Amelie' temno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Used-Look, Pralni efekt, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Uničeno; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • LTB Kavbojke 'Molly' siv denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, 5-žepni stil, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Noisy may Kavbojke 'Kimmy' črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Močno sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • LEVI'S ® Kavbojke '710 Super Skinny' moder denim
    Dizajn: Odprti robovi, Zip fly; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Prožen grip, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • LEVI'S ® Kavbojke 'High Waisted Mom Short' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Oprano v kislini; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen; Telesna višina: Visok pas
  • Herrlicher Kavbojke naravno bela
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Barvast denim; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Regularen; Telesna višina: Srednje visok pas
  • LTB Kavbojke 'Molly' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Used-Look, Pralni efekt, Stabilen grip; Pranje: Uničeno; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • LEVI'S ® Kavbojke 'High Waisted Mom Short' črn denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil, Izrazni šiv; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: Kratka/mini; Model: Regularen; Telesna višina: Visok pas
  • ONLY Kavbojke črn denim
    Dizajn: Prešit obod/rob; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Široke hlačnice; Telesna višina: Visok pas
  • ONLY Kavbojke 'LU' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Pas z vrvico, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Label Plate, Pralni efekt, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Ohlapna forma; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Gang Kavbojke 'NICA' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Uničeno; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Regularen; Telesna višina: Srednje visok pas
  • WRANGLER Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • WRANGLER Kavbojke moder denim
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Regularen; Telesna višina: Srednje visok pas
  • LEVI'S ® Kavbojke '501' svetlo modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Regularen; Telesna višina: Visok pas
  • G-Star RAW Kavbojke temno modra
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Regularen; Telesna višina: Srednje visok pas
  • DICKIES Hlače črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ohlapna forma; Telesna višina: Visok pas
  • LTB Kavbojke 'Fallon' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Pralni efekt, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Bootcut; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Urban Classics Kavbojke črn denim
    Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Močno sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Gang Kavbojke 'Gerda' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zapiranje na gumbe - button fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • JJXX Kavbojke 'Lisbon' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Stabilen grip, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke; Telesna višina: Visok pas
  • ONLY Kavbojke moder denim
    Način zapenjanja: Gumb na potisk; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Regularen; Telesna višina: Visok pas
  • ARMEDANGELS Kavbojke 'Maira' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, Žepi na zadnjici, Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip, Zanke pasu, PETA-Approved Vegan; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Ohlapna forma; Telesna višina: Visok pas
  • Liu Jo Kavbojke 'IDEAL' moder denim
    Dizajn: Skrita zadrga, 5-žepni stil, Zapiranje na gumb; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Kovice, Pralni efekt, Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Gang Kavbojke 'AMELIE' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Zanke pasu; Pranje: Uničeno; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Slimfit; Telesna višina: Srednje visok pas
  • LOVE2WAIT Krilo moder denim / pegasto siva
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Pralni efekt, Zanke pasu; Funkcija dojenja: Brez funkcije dojenja; Dolžina: Kratka/mini; Model: Ozko prileganje
  • Calvin Klein Jeans Kavbojke črn denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Obliži; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Zanke pasu; Pranje: Barvast denim; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • Calvin Klein Jeans Kavbojke črn denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Zanke pasu; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • TOM TAILOR Kavbojke 'Alexa' moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Barva-v-barvi-šivi, Stabilen grip; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • LTB Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Used-Look, Zanke pasu; Pranje: Uničeno; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • ESPRIT Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Zanke pasu; Pranje: Moder denim/spran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • ONLY Kavbojke 'Juicy' modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Robusten material, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Široke hlačnice; Telesna višina: Srednje visok pas
  • WE Fashion Kavbojke temno modra
    Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Spran/temno opran; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Skinny; Telesna višina: Srednje visok pas
  • ONLY Kavbojke črn denim
    Dizajn: Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kovice, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Barvast denim; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Regularen; Telesna višina: Visok pas
  • Urban Classics Kavbojke moder denim
    Dizajn: Stranski žep; Način zapenjanja: Zapenjanje na gumbe; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Pranje: Oprano v kislini; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ohlapna forma; Telesna višina: Visok pas
  • Karl Kani Kavbojke svetlo modra
    Dizajn: Stranski žep; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Bombaž; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Pranje: Lahko sprano; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Široke hlačnice; Telesna višina: Visok pas
  • ESPRIT Kavbojke moder denim
    Dizajn: Prešit obod/rob, Zip fly, 5-žepni stil; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Material: Denim; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Kontrastni šivi, Oznaka našitek/oznaka zastava, Stabilen grip, Zanke pasu; Pranje: Močno sprano; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh