Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 164

5949
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška smučarska jakna Protest PRTSISKIN JR
    - Model je opremljen z membrano 10K Geotech, ki zagotavlja visoko vodoodpornost in zračnost, kar pomeni toploto in suhost med dejavnostjo.- Izdelek je izdelan brez uporabe perfluoriranih kemikalij (PFC), zato je varen, nestrupen in ekološki.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik, podložen z mehkim materialom za največje udobje pri nošenju.- Vgrajena, vgrajena kapuca ščiti pred slabim vremenom.- Sprednja zadrga z zaščito za brado in notranjo vetrovno zaščito.- Luknje za palec na dnu rokavov ščitijo roke in preprečujejo, da bi se rokavi zavihali.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten žep na rokavu za shranjevanje najnujnejših stvari.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške hlače Pepe Jeans črna barva
    - Kroj flared.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Razširjena hlačnica.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 89 cm.- Dimenzije so podane za višino: 164 cm.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 59 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans črna barva, s kapuco
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 61 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Calvin Klein Jeans črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Kratek rokav.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bomber jakna Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Podložen model.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 60 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen pulover Calvin Klein Jeans črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška dolga majica Calvin Klein Jeans črna barva
    - Izdelano iz LENZING™ ECOVERO™ - okolju prijaznega materiala. Proizvodnja LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze porabi 50 % manj vode v primerjavi z običajno viskozo.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s polpulijem.- Dolgi rokav.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 58 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška dvostranska jakna Calvin Klein Jeans črna barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Dvostranski model.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Z žepi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 66 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans bela barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bomber jakna Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj oversize.- Neizoliran model s podlogo.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Tanek material.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 69 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške hlače Calvin Klein Jeans črna barva
    - Raven kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Tommy Hilfiger mornarsko modra barva, s kapuco
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 68 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Tommy Hilfiger bež barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Okrogel, rebrast izrez.- Vezen logotip.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 60 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 41,5 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger roza barva
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Nabran kroj.- Raglan rokav.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Elastični trak v pasu.- Rokavi zaključeni s patentom.
  • Otroška trenirka adidas roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Elastičen pas z vrvico.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 128 cm.
  • Otroški pulover Calvin Klein Jeans črna barva
    - Model je bil delno izdelan iz materialov iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni, da se kmetje prepletajo z ritmom narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, kar zagotavlja boljšo hrano za rejne živali in bolj zdravo zemljo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bomber jakna s primesjo volne Tommy Hilfiger
    - Model s snemljivimi rokavi, kar omogoča uporabo tudi kot telovnik.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi za vlaganje.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Širina v ramenih: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj straight fit.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 91 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Calvin Klein Jeans bež barva
    - Model je izdelan iz materialov, pridobljenih iz regenerativnega kmetijstva, kar pomeni interakcijo kmetov z ritmi narave. Ta vrsta kmetijstva omogoča več počitka in obnove, posledica pa sta boljša hrana za rejne živali in bolj zdrava zemlja.- Kroj jogger.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Drsni žep na hrbtni strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Vzorčasta pletenina.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški plašč Calvin Klein Jeans bež barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Raglan rokav.- Žepi spredaj.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 57,5 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bomber jakna Calvin Klein Jeans črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje z zadrgo po vsej dolžini, ki ima notranji in zunanji zavihek proti nevihti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroško krilo Calvin Klein Jeans črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Nabran kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Material s kovinsko nitjo.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška obleka Calvin Klein Jeans črna barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 58 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška obleka Calvin Klein Jeans rdeča barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Nabran kroj.- Širok izrez.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Elastični trak v pasu.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 57 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška obleka Calvin Klein Jeans bež barva
    - Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Podložen model.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 83 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške hlače Tommy Hilfiger bež barva
    - Raven kroj.- Dva žepa na zadnjici.- Dva žepa na sprednji strani.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15,5 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače Pepe Jeans THEODORE SHORT mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Pepe Jeans THEODORE mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Dva žepa na sprednji strani.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14,5 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 92 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroško bombažno krilo Pepe Jeans NERY
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Enodelne otroške kopalke adidas Performance črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance SQ21 DT SHO Y mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance TIRO23L SW SHOY črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu.- Notranja nastavitev širine pasu.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance TIRO23L mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas Performance TIRO23L TR PNTY črna barva
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Tanek material.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina: 68 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška jeans jakna Desigual
    - Izdelek iz serije Investing in Better Bombaž™. Better Cotton je vodilna svetovna pobuda za trajnostni razvoj bombaža, katere poslanstvo je pomagati skupnostim, ki se ukvarjajo z bombažem, da preživijo in uspevajo, hkrati pa zaščititi in obnoviti okolje.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Žepi na prsih.
  • Kavbojke Calvin Klein Jeans
    - Raven kroj.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Dva žepa na zadnjici.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 93 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Tommy Hilfiger črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastičen pas z vrvico.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 28,5 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22,5 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance bela barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover adidas Performance SQ21 TR TOP Y
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 47 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover adidas črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 62 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance TIRO23L TR SHOY črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance TIRO23L TR SHOY mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Elastični trak v pasu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover Pinko Up bela barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Model z okrasnimi vezeninami.- Daljši zadnji del.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 60 cm.- Dolžina zadaj: 44 cm.- Dolžina spredaj: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Desigual
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Dva žepa na zadnjici.
  • Otroške bombažne kratke hlače Desigual
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.
  • Otroška bombažna kratka majica Desigual bela barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.
  • Otroška bombažna kratka majica Pinko Up bela barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške hlače Pepe Jeans TADEO zelena barva
    - Kroj slim.- Elastičen pas z vrvico.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dva cargo žepa.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 89 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroška bombažna srajca Pepe Jeans PORTEZ JR mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Možnost zapenjanja rokavov.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Tanka, neelastična tkanina.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška obleka Pepe Jeans OLYA mornarsko modra barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroške kavbojke Pepe Jeans SKINNY JEANS HW JR
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Wiser Wash - eko-revolucionarna tehnologija pranja, ki ne uporablja strupenih kemikalij in ne troši vode.- Powerflex je denim s povečano elastičnostjo za večje udobje.- Kroj skinny.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 90 cm.- Dimenzije so podane za višino: 152 cm.
  • Otroški bombažen pulover Pepe Jeans OMARA bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Pepe Jeans BANDANA ASY BIKINI SET rdeča barva
    - Model na eno ramo.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Elastični material.
  • Bombažna jakna iz jeansa Pepe Jeans ISA JACKET JR
    - Oprijet kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Neizoliran model brez podloge.- Model z ovratnikom.- Tanek material.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna srajca Pepe Jeans JAMES bela barva
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški bombažen top Roxy BAILA PA MI mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Nastavljive naramnice.- Model z elastičnim vložkom.- Tanek, neelastični material.
  • Otroški pulover adidas Performance SQ21 TR JKT Y črna barva
    - Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Visok ovratnik.- Tanka, neelastična pletenina.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover Roxy LINEUPCREWRGTER oranžna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.
  • Otroške hlače Roxy PRECIOUS RG bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z drsnimi žepi.- Cargo žepi.- Elastičen pas z vrvico.
  • Bombažna kratka majica Roxy GONE TOCALIFORA bela barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška kratka majica adidas siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Daljša hrbtna stran zagotavlja zaščito pri premikanju.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina spredaj: 50 cm.- Dolžina zadaj: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Bombažna kratka majica Quiksilver ISLAND SUNRISE mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Desigual x Mickey bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.
  • Otroški kombinezon Roxy HEY SOUL SISTER bež barva
    - Raven kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Kratek rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčasta tkanina.- Dva drsna stranska žepa.
  • Enodelne otroške kopalke Roxy ALL ABOUT SOL oranžna barva
    - Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Elastična pletenina.
  • Otroška jeans jakna Calvin Klein Jeans
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi spredaj.- Okrasni detajl.- Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.
  • Otroške kratke hlače Calvin Klein Jeans črna barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške dežne hlače Jack Wolfskin ACTIVE ZIP OFF črna barva
    - Model je izdelan iz materiala, ki uporablja tehnologijo TEXASHIELD, zaradi katere odlično ščiti pred hladnim vetrom in vlago.- Raven kroj.- Snemljive nogavice lahko hitro spremenite v kratke hlače za enostavno uporabo v različnih temperaturah in vremenskih razmerah.- Običajen pas.- Pokrita zaponka.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška bombažna kratka majica Jack Wolfskin TAKE A BREAK oranžna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas. Naš bombaž ima certifikat GOTS (Global Organic Textile Standard), ki zagotavlja, da je bil proizveden ob spoštovanju naravnega okolja in pravic zaposlenih.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroške kratke hlače Jack Wolfskin SUN mornarsko modra barva
    - Strateško razporejene plošče iz materiala, ki diha, s tehnologijo TEXADRI. Zaradi uporabe ustreznih vlaken ima ta material sposobnost zbiranja velike količine vlage in jo učinkovito odvaja v naslednjo plast ali na zunanjo stran.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi spredaj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške hlače Jack Wolfskin DESERT mornarsko modra barva
    - Model ima certifikat Bluedesign® Standard. Izdelek s to oznako je varen za potrošnika, njegova proizvodnja pa je izdelana iz materialov odgovornih virov in z minimalnim vplivom na okolje.- Strateško razporejene plošče iz materiala, ki diha, s tehnologijo TEXADRI. Zaradi uporabe ustreznih vlaken ima ta material sposobnost zbiranja velike količine vlage in jo učinkovito odvaja v naslednjo plast ali na zunanjo stran.- Ravna hlačnica.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje potrebnih predmetov.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Pokrita zaponka.- Elastični material.
  • Otroška srajca Pinko Up roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina spredaj: 53 cm.- Dolžina zadaj: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Columbia Dalby Springs II Ja roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Tehnologija Omni-Tech® zahvaljujoč mikroporozni zračni membrani in zatesnjenim šivom, prekritim z vzdržljivim, vodoodpornim premazom, zagotavlja popolno zaščito pred nenadnimi vremenskimi spremembami.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Spodnji rob je zarobljen z vrvicami s stoperji za individualno prileganje.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Podloga je izdelana iz zračnega mrežastega materiala.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 52 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška jeans jakna Levi's LVG COLOR BABY BAGGY TRUCKER roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Žepi na prsih.- Gladek material.
  • Otroške kratke hlače Quiksilver TAXER YOUTH
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Navadni žepi na zadnji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Elastičen pas z vrvico.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroška jakna Columbia Lily Basin Jacket
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva drsna stranska žepa.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokava: 43 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška srajca Pinko Up roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Rokavi so zaključeni z elastičnim trakom.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 52,5 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 45,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški suknjič Pinko Up vijolična barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumb.- Klasični rever.- Imitacija žepa.- Podložen model.- Dolžina rokava: 50 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Zapenjanje na gumb.
  • Otroške kratke hlače Levi's bež barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroški bombažen pulover Levi's LVB CHAMBRAY ANORAK s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z ovratnikom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.
  • Otroška jakna Levi's LVG MESH LINED WOVEN JACKET
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroška jakna Levi's LVB REVERSIBLE BOY'S WIND JKT rjava barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.
  • Otroške kratke hlače adidas Performance TIRO24 SWSHOY siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Elastičen pas z vrvico.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Žep z zapiranjem.- Model s stranskimi črtami.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 14 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bomber jakna Levi's LVB PREP SPORT BOMBER JACKET zelena barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Žepi spredaj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.
  • Otroške kavbojke Levi's 510
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroška bluza Pinko Up črna barva
    - Kratek rokav.- Podložen model.- Glede na namestitev rokavov se lahko nosi kot španski ali karo izrez.- Rob s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna srajca Quiksilver DALNAVERTSSYTH
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Spuščena ramenska linija.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Žep na prsih.- Kratek rokav.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška bomber jakna Tommy Hilfiger črna barva
    - Ohlapen kroj.- Žepi spredaj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.
  • Otroška jakna Reima Turvaisa rdeča barva
    - Na hrbtni strani izvezen logotip znamke.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Možnost snemanja kapuce povečuje funkcionalnost.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Model z odsevnimi vstavki.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas siva barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 21,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh