Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki velikosti 5

6337
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

5
  • Paese Puff Cloud transparentni puder v prahu za predel okoli oči 5,3 g
    Paese Puff Cloud, 5,3 g, Pudri za ženske, Puder Paese Puff Cloud popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: en univerzalni odtenek, ki je primeren za vse tipe in tone kože zagotavlja svež videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Makeup Revolution Graphic Liners tekoče črtalo za oči s čopičem odtenek Artist Ego 5,4 g
    Makeup Revolution Graphic Liners, 5,4 g, Palete za ženske, S prestižno paleto Makeup Revolution Graphic Liners boste igraje ustvarili popoln make up kot pri profesionalcu. Lastnosti: ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz izriše natančno linijo polna in intenzivna barva Sestava: aplikator veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo izbranega aplikatorja ustvarite make up po svojem okusu. Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Wet n Wild Mega Slicks bleščeči sijaj za ustnice z vlažilnim učinkom odtenek Crushed Grapes 5,4 g
    Wet n Wild Mega Slicks, 5,4 g, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Wet n Wild Mega Slicks vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice blešči se rahlo obarva ustnice Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Paese Daily Vibe Palette paleta senčil za oči 01 Golden Hour 5,5 g
    Paese Daily Vibe Palette, 5,5 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Paese Daily Vibe Palette vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek za dnevno in večerno ličenje bleščeč in mat učinek za dnevno in večerno ličenje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov. Za intenzivnejši videz nanesite več plasti. Lahko se nanaša na suho in na mokro.
  • Revolution Relove Blur matirajoča podlaga za pod tekoči puder 5,5 g
    Revolution Relove Blur, 5,5 g, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Revolution Relove Blur popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: preprečuje razmazanje ličil ima dolgotrajen učinek povečuje odpornost ličenja matira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme.
  • Lash Brow Brows Me Up Palette paleta pudrastih senčil za obrvi 5,6 g
    Lash Brow Brows Me Up Palette, 5,6 g, Palete za obrvi za ženske, Paleta za ličenje obrvi Lash Brow Brows Me Up vam bo pomagala doseči videz urejenih, gladkih in natančnih obrvi. Lastnosti: popolno poudarja obrvi hiter in enostaven nanos pudrasta tekstura ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča ali aplikatorja oblikujte in obarvajte obrvi, da dosežete idealne barve in oblike.
  • Physicians Formula Butter Glow korektor in osvetljevalec z aplikatorjem odtenek Medium 5,6 ml
    Physicians Formula Butter Glow, 5,6 ml, Korektorji za ženske, Korektor Physicians Formula Butter Glow prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: kremasta tekstura enostavno se nanaša izenačuje odtenek kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanesite korektor na mesto, ki ga želite prekriti. Razmažite, da se vpije.
  • puroBIO Cosmetics Long-lasting Blush dolgoobstojno rdečilo odtenek 02 Matte Coral Pink 5,2 g
    puroBIO Cosmetics Long-lasting Blush, 5,2 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo puroBIO Cosmetics Long-lasting Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: ima prijetno gladko, lahko teksturo licem daje zdravo barvo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • puroBIO Cosmetics Long-lasting Blush Refill dolgoobstojno rdečilo polnilo 5,2 g
    puroBIO Cosmetics Long-lasting Blush Refill, 5,2 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo puroBIO Cosmetics Long-lasting Blush Refill daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ima prijetno gladko, lahko teksturo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Disney Frozen 2 Lip Balm balzam za ustnice za otroke strawberry 5,7 ml
    Disney Frozen 2 Lip Balm, 5,7 ml, Ličila za otroke za otroke, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Disney Frozen 2 Lip Balm je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila ustnice pušča voljne in žametno mehke za male frajerke in frajerje Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Essence GOLDEN DAYS ahead paleta senčil za oči 5,85 g
    Essence GOLDEN DAYS ahead, 5,85 g, Palete senčil za oči za ženske, Senčila za oči Essence GOLDEN DAYS ahead omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: pigmentacija je zelo intenzivna za dnevno in večerno ličenje omogoča zelo raznoliko ličenje bleščeč in mat učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • Jeffree Star Cosmetics Star Wedding mat tekoča šminka odtenek Pomeranian Kiss 5,6 ml
    Jeffree Star Cosmetics Star Wedding, 5,6 ml, šminke za ustnice za ženske, Šminka Jeffree Star Cosmetics Star Wedding bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: mat učinek dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite barvni sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Annabelle Minerals Accessories Baby Kabuki Brush čopič za ličenje Kabuki potovalna 5,5 cm
    Annabelle Minerals Accessories Baby Kabuki Brush, 5,5 cm, Čopiči za lica za ženske, Čopič Annabelle Minerals Accessories Baby Kabuki Brush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: natančno in enostavno nanašanje ima mehke ščetine za nanos pudrastih izdelkov za potovanja in torbico Sestava: iz sintetičnih vlaken veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Jeffree Star Cosmetics Liquid Star Shadow dolgoobstojna senčila za oči s praktičnim aplikatorjem 5,5 ml
    Jeffree Star Cosmetics Liquid Star Shadow, 5,5 ml, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Jeffree Star Cosmetics Liquid Star Shadow omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: ne zliva se v gubah na vekah pigmentacija je zelo intenzivna bleščeč učinek dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Jeffree Star Cosmetics Liquid Star Shadow tekoče senčilo za oči 5,5 ml
    Jeffree Star Cosmetics Liquid Star Shadow, 5,5 ml, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Jeffree Star Cosmetics Liquid Star Shadow omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: ne zliva se v gubah na vekah pigmentacija je zelo intenzivna dolgotrajen učinek enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Revuele Ultimate Shine tekoča šminka s sijajem odtenek 02 5,5 ml
    Revuele Ultimate Shine, 5,5 ml, šminke za ustnice za ženske, Šminka Revuele Ultimate Shine bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: tekoča tekstura enostavno se nanaša visoka pigmentacija dolgotrajen učinek ustnicam daje blag lesk Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Essence Emily In Paris paleta senčil za oči 5,6 g
    Essence Emily In Paris, 5,6 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči Essence Emily In Paris vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: odtenki se enostavno kombinirajo enostavno se nanaša za dnevno in večerno ličenje kovinski učinek bleščeč učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov. Za intenzivnejši videz nanesite več plasti. Različne odtenke lahko medsebojno kombinirate.
  • TIMBERLAND Škornji 'Premium' svetlo rjava
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Polnilo: Lahko polnilo; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Podrobnosti: Oblazinjena golenica, Podplat s profilom; Certificiranje: Leather Working Group; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • TIMBERLAND Čevelj za na plažo/kopanje črna
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Logo potisk; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Strukturiran grip
  • TOMS Espadrile 'Alp' temno modra
    Dizajn: Podplat s profilom, Peta/podplat v Bast optiki; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Fleksibilen tekaški podplat
  • Nike Sportswear Nizke superge 'AF1 SHADOW' bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Blokiranje barv; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje, Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Campus 00s' azur / svetlo siva
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Perforacija, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Superge 'Gazelle' zlata / siva / bela
    Dizajn: Zapiranje s 6 luknjami, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Jordan Nizki natikači 'SOPHIA' svetlo siva
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Obložen pas, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Odprt; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • CONVERSE Visoke superge 'Chuck Taylor All Star Lift' črna / bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Pokrivalo za prste na nogah; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm); Oblika čevljev: S širšim stopalom (čevlji)
  • ADIDAS ORIGINALS Superge 'SAMBA' zlata / siva / zelena / bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Moške superge Under Armour
    Moške superge Under Armour.<br />- Zračna in trpežna mikrovlakna Never-Wet<br />- Protimikrobni vložek Ortholite za neprekosljivo udobje in zračnost<br />- Vmesni podplat Charged Cushioning uporablja kompresijsko oblikovano peno za maksimalno odzivnost in vzdržljivost<br />- Konice UA Rotational Resistance (RST 2) za dober vodoravni oprijem in udobje<br />- Lahek, trpežen in upogljiv TPU podplat<br />- Teža: 312 g
  • Puma Voyage Nitro 2 Women's Running Shoes Puma Black
    The Puma Voyage Nitro 2 Puma Black women's trai running shoes with maximum cushioning for comfort during every run have excellent response and cushioning in a lightweight package.
  • Puma Fast-Trac Nitro Sunset Glow Women's Running Shoes
    The Puma Fast-Trac Nitro Sunset Glow women's running shoes in pink are lightweight and can handle everything regardless of the terrain. 
  • Women's Running Shoes Altra Rivera 2 Coral
    An open mind, an open path. Updated, premium collar lining material and Altra EGO midsole. Overall versatility with options for long runs and daily workouts. Breathable mesh upper with reflective heel colours and embroidered details.
  • Puma Liberate Nitro Fireglow Sun Stream Women's Running Shoes
    The Puma Liberate Nitro Fireglow Sun Stream Women's Running Shoes are the fastest in PUMA's running shoe line, ready for your shortest runs and races.
  • Scott Kinabalu 2 W Women's Running Shoes
    The Scott Kinabalu 2 W women's running shoes feature comfortable and breathable mesh on the upper for maximum comfort.
  • Puma Deviate Nitro White Women's Running Shoes
    The Puma Deviate Nitro White Women's Road Running Shoes White increase efficiency on long runs and are the perfect choice for maximum cushioning up to a marathon.
  • Gabriella Salvete Matte Corrector korektivna paličica z mat učinkom odtenek 01 5,2 g
    Gabriella Salvete Matte Corrector, 5,2 g, Korektorji za ženske, Korektor Gabriella Salvete Matte Corrector prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože visoko pigmentiran enostavno se nanaša Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.
  • Lancôme Cils Booster XL podlaga za maskaro 5,5 ml
    Lancôme Cils Booster XL, 5,5 ml, maskare za ženske, Maskara Lancôme Cils Booster XL daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: neguje trepalnice in jih utrjuje čudovito zavije trepalnice podaljša dolžino trepalnic Sestava: izdelek je hipoalergen
  • Jeffree Star Cosmetics Supreme Gloss sijaj za ustnice odtenek Blow My Candles 5,1 ml
    Jeffree Star Cosmetics Supreme Gloss, 5,1 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Jeffree Star Cosmetics Supreme Gloss vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje polno barvo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja. Pustite, da se posuši.
  • Wet n Wild MegaGlo biserni osvetljevalec odtenek Blossom Glow 5,4 g
    Wet n Wild MegaGlo, 5,4 g, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec Wet n Wild MegaGlo daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: rahlo poudari izbrane dele obraza izpostavi naravno privlačnost obraza koži zagotavlja svežost Sestava: vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo Navodilo za uporabo: Nanašajte na ličnici, zgornji del lic, sredino obraza, pod obrvi in v notranje kotičke oči za popolno osvetlitev obraza.
  • Rimmel Stay Satin satenasta šminka odtenek 500 Radical 5.5 ml
    Rimmel Stay Satin, 5.5 ml, Ustnice za ženske, Šminka Rimmel Stay Satin bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: visoka pigmentacija enostavno se nanaša kremasta tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Revolution Relove Colour Play paleta senčil za oči odtenek Soulful 5,2 g
    Revolution Relove Colour Play, 5,2 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Revolution Relove Colour Play vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: dolgotrajen učinek enostavno se nanaša odtenki se enostavno kombinirajo bleščeč in mat učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • By Terry Hyaluronic Hydra-Concealer vlažilni korektor s hialuronsko kislino odtenek 400 Medium 5,9 ml
    By Terry Hyaluronic Hydra-Concealer, 5,9 ml, Korektorji za ženske, Korektor By Terry Hyaluronic Hydra-Concealer prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: osvetljuje kožo kremasta tekstura ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic preprečuje izsuševanje kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo aplikatorja nanesite korektor na mesto, ki ga želite prekriti. Razmažite, da se vpije.
  • Nude by Nature Perfecting tekoči prekrivni korektor odtenek 05 Sand 5,9 ml
    Nude by Nature Perfecting, 5,9 ml, Korektorji za ženske, Korektor Nude by Nature Perfecting prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: kremasta tekstura zmanjša pomanjkljivosti kože visoko pigmentiran osvetljuje kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.
  • I Heart Revolution Mini Chocolate Palette paleta senčil za oči odtenek Dark Chocolate Cake 5,5 g
    I Heart Revolution Mini Chocolate Palette, 5,5 g, Palete senčil za oči za ženske, Paleta za ličenje oči I Heart Revolution Mini Chocolate vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: ima naravne barve za dnevno in večerno ličenje za dnevno in večerno ličenje enostavno se nanaša Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.
  • ZOEVA Velvet Love Blush Powder rdečilo odtenek Love 5,2 g
    ZOEVA Velvet Love Blush Powder, 5,2 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo ZOEVA Velvet Love daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek licem daje zdravo barvo ima prijetno gladko, lahko teksturo osvetljuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • ZOEVA Glow Get It osvetljevalec odtenek Dreamy Rose Golden 5,3 g
    ZOEVA Glow Get It, 5,3 g, Osvetljevalci za ženske, Osvetljevalec ZOEVA Glow Get It daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti. Lastnosti: bleščeč učinek bogata pigmentacija in intenzivno osvetljevanje rahlo poudari izbrane dele obraza izpostavi naravno privlačnost obraza Sestava: vsebuje pigmente, ki odsevajo svetlobo Navodilo za uporabo: Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti.
  • Nike Sportswear Nizke superge kremna / off-bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Plato: S plateau-jem; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Label Plate, Oblazinjen rob, Perforacija, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • NIKE Športni čevelj črna / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje z 4 luknjami, Zavihek na peti, Jezik; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica
  • rom&nd Zero Velvet Tint kremasta šminka z mat učinkom odtenek #04 Burnt Heart 5,5 g
    rom&nd Zero Velvet Tint, 5,5 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka rom&nd Zero Velvet Tint bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: mat učinek gladi gubice in pomanjkljivosti na ustnicah visoka pigmentacija vlaži in neguje ustnice kremasta tekstura Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja. Po potrebi ponovite.
  • GAP Otroške kratke hlače Modra
    Otroške kratke hlače - GAP - Modra. Kratke hlače
  • GAP Otroške kratke hlače Modra
    Otroške kratke hlače - GAP - Modra. Kratke hlače
  • Solovair Gležnarji z vezalkami '8 Eye Derby' rjasto rjava
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Zapiranje z 8 luknjami, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Reliefen tekaški podplat, Fleksibilen tekaški podplat, Kovinska luknjica, Proti zdrsavanju
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Astir' siva / bela
    Dizajn: Vezalke, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje, Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS SPORTSWEAR Čevelj za na plažo/kopanje 'Adilette Aqua' kremna / roza
    Dizajn: Podplat s profilom, Brez robov; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Logo potisk; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Visoke superge 'Nizza Hi Rf 74' bež / črna
    Dizajn: Vezalke, Podplat s profilom, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Kovinska luknjica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS SPORTSWEAR Športni čevelj 'Znsored' pastelno lila / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Zapiranje s 7 luknjami; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm); Utež: 300-400 g
  • PUMA Nizke superge 'Smash 3.0' zlata / smaragd / bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Label-potisk, Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Certificiranje: Leather Working Group; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • VANS Gležnarji z vezalkami rjava / črna / bela
    Dizajn: Vezalke, Do gležnja; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Tip pete: Polna peta; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje, Gladko usnje, Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava; Višina pete: Srednja peta (3-7 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Visoke superge 'Forum' konjak
    Dizajn: Zapiranje na ježka, Podplat s profilom, Okrepljena peta, EVA-srednji podplat, Miks materialov, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Men's Inline Skates K2 VO2 S 90 Boa EUR 48
    Men's Inline Skates - Wheel diameter 90 mm, Wheel hardness 83A, Number of wheels 4, Bearing class ILQ 9, Color black, Brake yes, BOA fastening system + Velcro + buckle, Aluminum frame
  • Men's Running Shoes Scott Supertrac RC 2 Black/Yellow
    The Scott Supertrac RC 2 W men's running shoes will be appreciated especially in alpine areas.
  • rom&nd Juicy Lasting visoko pigmentiran sijaj za ustnice odtenek 07 Jujube 5,5 g
    rom&nd Juicy Lasting, 5,5 g, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice rom&nd Juicy Lasting vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje polno barvo dolgo obstojen učinek vlaži in mehča ustnice Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Note Cosmetique Luminous Silk pudrasto rdečilo 05 Desert Rose 5,5 g
    Note Cosmetique Luminous Silk, 5,5 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Note Cosmetique Luminous Silk daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: ima prijetno gladko, lahko teksturo licem daje zdravo barvo enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Chanel Rouge Coco Gloss sijaj za ustnice z vlažilnim učinkom odtenek 119 Bourgeoisie 5,5 g
    Chanel Rouge Coco Gloss, 5,5 g, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Chanel Rouge Coco Gloss vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice dolgo obstojen učinek popolno izriše ustnice Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • ADIDAS ORIGINALS Superge 'Superstar' črna / bela
    Dizajn: Stranski trakovi, Podplat s profilom, Okrepljena peta, Vložki kontrastnih barv, Pokrivalo za prste na nogah; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Luknjičasta podloga, Reliefna struktura, Barva-v-barvi-šivi, Oblazinjen rob, Label-potisk, Gladek material, Potisk oznake; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Superstar Bonega' zlata / črna / bela
    Dizajn: Vezalke, Pokrivalo za prste na nogah; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Plato: S plateau-jem; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Gladek material, Potisk oznake; Višina pete: Srednja peta (3-7 cm)
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Nizza Platform' črna / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje, Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • CONVERSE Visoke superge 'Chuck Taylor All Star Lift' breskev / off-bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • ADIDAS SPORTSWEAR Nizke superge 'Heawyn' mornarska / siva
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje; Tip podplata: Fleksibilne zareze; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Robusten material, Fleksibilen tekaški podplat; Podrobnosti: Air Mesh, Overlays, Okrepljena peta, Ojačan predel prstov; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • SAVE THE DUCK Prehodna jakna 'CARLY' roza
    Dizajn: Raven rob, Stoječ vratnik, Stranski žep z zadrgo; Način zapenjanja: Zapiranje na zadrgo; Vrsta jakne: Prešita jakna; Polnilo: Lahko polnilo; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Slojenje s šivi, Barva-v-barvi-šivi, Gladek material; Model: Ozko prileganje
  • ADIDAS ORIGINALS Nizke superge 'Campus 00S' temno zelena / črna
    Dizajn: Vezalke; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Gladko usnje, Semiš; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Polo Ralph Lauren Majica pegasto siva
    Dizajn: Raztegljiv/rebrast ovratnik, Rebrno-pletena obroba; Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Melanž; Dodatki: Inside-Out-šivi, Oznaka-nalepke; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav
  • VANS Majica 'Ripping Lizard' mešane barve / bela
    Dizajn: Prešit obod/rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Tisk z motivom; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • TOMS Natikači bela
    Dizajn: Podplat s profilom, Brez robov; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Strukturirana površina, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Nike Sportswear Nizke superge 'P-6000' siva / bela
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Nike Sportswear Nizke superge 'V2K' bež / svetlo bež / čokolada / siva
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Okrepljena peta, Pokrivalo za prste na nogah, Zavihek na peti; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje, Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • MONA QUEEN Hlačne nogavice Plus Size Diamond 30 DEN
    Polovičen mat videz Ploski šivi Elastični pas Bombažen mednožni del Ojačan zgornji del hlačnic Petni del ni ojačan Debelina tkanja 30 DEN
  • Puma Magnify Nitro Fizzy Light Men's Running Shoes
    The Puma Magnify Nitro Fizzy Light men's running shoes yellow have excellent responsiveness and cushioning in a lightweight package and provide traction on all surfaces.
  • Men's running shoes Altra Paradigm 6 Black
    Next-generation support. Brand new Altra EGO MAX midsole foam that is luxurious and lightweight. GuideRail designed to provide increased media support only when needed. An updated InnovArch design feature that helps the arch maintain a healthier foot position with every step.
  • Men's Running Shoes Mizuno Wave Rider Neo 2 / Illusion Blue / Peacoat / Diva Pink
    The Mizuno Wave Rider Neo 2 Men's Running Shoes are perfect for everyday training and every track for runners with a neutral tread who want a faster shoe.
  • Giro Regime cycling shoes black
    The GIRO Regime Black cycling shoes offer you perfect power transfer to the pedal thanks to the carbon sole and comfort thanks to the ventilated seamless upper.
  • Skates Fila Breeze Black
    The Fila Breeze Black men's skates offer excellent lateral support, stability, perfect comfort and performance at all times. The skate model is ideal for recreational use and is new for the 2021/2022 season.
  • Puma Electrify Nitro 2 WTR Men's Running Shoes Puma Black
    The Puma Electricity Nitro 2 WTR Black Men's Road Running Shoes are water-repellent and have incredible responsiveness, cushioning and excellent traction on any surface.
  • Skates Fila Primo Ice Black/Grey
    The Fila Primo Ice men's ice skates bring more lateral support, lightweight construction, excellent performance and comfort throughout skating. The model is an ideal choice for recreational skating and is new for the 2021/2022 season.
  • Sidi MTB Tiger 2 Black Cycling Shoes
    The Sidi MTB Tiger 2 Black mountain bike shoes have an extremely stiff sole, protection against flying stones and a reliable fastening system.  
  • Scott Kinabalu RC 3 Frost Green/Jasmine Green Men's Running Shoes
    The Scott Kinabalu RC 3 men's running shoes offer traction on artificially created trails.
  • Scarpa Terra Gore Tex Brown 39,5 Ženski pohodni čevlji
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Popolnoma usnjena klasična obutev Terra GTX, preoblikovana za potovanja, trekinge in brezpotja, se ponaša s sodobnim stilom in posodobljeno konstrukcijo vmesnega podplata za izboljšano podporo in stabilnost. GORE-TEX Performance Comfort ohranja noge suhe Podplat Vibram za odličen oprijem v vseh pogojih Takojšnje udobje izven škatle Zgornji del iz polnega usnja Tehnologije Vibram je vodilni svetovni proizvajalec visoko zmogljivih gumijastih podplatov in zmesi, namenjenih zunanjim, delovnim, rekreacijskim, modnim, popravilom in ortopedskim trgom. GORE-TEX Membrana vsebuje več kot 9 milijard mikroskopskih por, ki so približno 20.000-krat manjše od kapljice vode, a 700-krat večje od molekule hlapov vlage. Torej, medtem ko voda v tekočem stanju ne more prodreti skozi membrano GORE-TEX, škorenj še vedno ostane zračen. Tehnične specifikacije Zgornji del: 2,0 mm polnozrnato usnje Podloga: GORE-TEX Performance Comfort Vmesni podplat: PU-Direct Attach Podplat: Vibram Energy II / XS Trek Vložek: najlonski vložek Višina manšete: srednja Zadnji: DAW Rand: Delno Primarni material: usnje Vodoodporen - zračen: Da Sezona: Zima;Spring;Poletje;Autumn Vrsta dejavnosti: Trekking;Hiking Višina čevlja: Srednji čevlji Spol: Ženske Velikost EU: 39,5 Velikost US: 8 Barva glede na proizvajalca: Brown Velikost UK: 6 Barva: Rjava Starostna skupina: Odrasli
  • Footjoy Flex XP Pink 36,5
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Odkrijte atletsko oblikovan dizajn nepremočljivega FJ Flex XP. UČINKOVITO MREŽO Lahka zmogljiva mreža zagotavlja neverjetno celodnevno udobje z izjemno zračnostjo. RAZMERNA VLEKA Podplat VersaTrax je zasnovan z vlečnimi elementi, da ustvari podplat, ki je kot nalašč za izvedbo tečaja z vsestranskostjo do obrabe. Vsako vlečno območje maksimira oprijem med zamahom in zagotavlja izjemen oprijem med hojo. POPOLNA PODPORA Mehak podplat EVA zagotavlja večje blaženje pod nogami, večje udobje in izjemno stabilnost. LASER SPORT FIT Ponuja popolnoma zaokrožen lik na nogi s standardnim prileganjem čez nogo in nart. Vzmet za prste in rahlo ozka peta dopolnjujeta atletski profil. VODOODPOREN FJ jamči, da bo ta čevelj za golf v običajni uporabi eno leto nepremočljiv (ameriška garancija). Sezona: Zima;Spring;Poletje;Autumn Podplat čevlja: Spikeless Vodoodporen: Da Barva: Roza Širina: Redna velikost Velikost EU: 36,5 Spol: Ženske Država izvora: Kitajska Serije: Flex Starostna skupina: Odrasli Velikost US: 6 Velikost UK: 4 Barva glede na proizvajalca: Pink
  • Rollerblade Spark 80 Black/Saffron Yellow 42,5 Inline rolerji
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Spark 80 je idealen za začetnike ali priložnostne drsalce, ki iščejo izboljšano drsalko višje kakovosti. Varna struktura prtljažnika, oblazinjena podloga in nadgrajena inženirska mreža zagotavljajo udobje nožnic in bočno oporo. Aluminijast okvir izboljša zmogljivost z večjim prenosom moči in trajnostjo. Sistem za zaponko / trak / čipko zagotavlja tesno prileganje. 80-milimetrska kolesa z ležaji SG5 izkoriščajo hitrost z napredovanjem, nadgrajena na visoko zmogljiva vrhunska ali vodikova kolesa z drsalko; zavora je standardna. Spark 80 je izjemna vrednost za drsalca začetnika. Lastnosti : Izboljšana telesna pripravljenost: zasnovana za priložnostno rolanje in začetni trening z varno podporo Prožna in stranska opora: višja manšeta zagotavlja dodatno varnost za ravnotežje in varno držanje nog Obloga Form Fit Performance z izdelano mrežico: udobno oblazinjenje in zračnost v predelih jezika / gležnja s sponko, trakom za zapiranje in sistemom za zapiranje čipk Aluminijast okvir TwinBlade: vzdržljiv 264 mm / 10,4 "- 279,4 mm / 11" nizkoprofilni dizajn za večje ravnovesje in stabilnost Kolesa Rollerblade Performance: kolesa 80 mm / 82A in ležaji SG5 za boljšo obrabo in zmerno hitrost; nadgradljivo na 84 mm kolo za dodatno hitrost Ležaj: SG5 Lupina: iskra, izdelana mreža Zaprtje: zaponka manšete, 45 ° pas, vezalke Zavora: standardna, na drsalki Zavora: Da Država izvora: Vietnam Ležaji: SG5 Barva: Rumena;Črna Število koles: 4 Premer koles: 80 mm Velikost EU: 42,5 Izberi velikost: 42,5 Okvir: Aluminij Starostna skupina: Odrasli Spol: Moška Barva glede na proizvajalca: Black/Saffron Yellow Velikost UK: 8,5 Velikost: 275 Velikost US: 9,5 Trdota kolesa: 82A
  • Rollerblade Spark 80 Black/Saffron Yellow 44,5 Inline rolerji
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Spark 80 je idealen za začetnike ali priložnostne drsalce, ki iščejo izboljšano drsalko višje kakovosti. Varna struktura prtljažnika, oblazinjena podloga in nadgrajena inženirska mreža zagotavljajo udobje nožnic in bočno oporo. Aluminijast okvir izboljša zmogljivost z večjim prenosom moči in trajnostjo. Sistem za zaponko / trak / čipko zagotavlja tesno prileganje. 80-milimetrska kolesa z ležaji SG5 izkoriščajo hitrost z napredovanjem, nadgrajena na visoko zmogljiva vrhunska ali vodikova kolesa z drsalko; zavora je standardna. Spark 80 je izjemna vrednost za drsalca začetnika. Lastnosti : Izboljšana telesna pripravljenost: zasnovana za priložnostno rolanje in začetni trening z varno podporo Prožna in stranska opora: višja manšeta zagotavlja dodatno varnost za ravnotežje in varno držanje nog Obloga Form Fit Performance z izdelano mrežico: udobno oblazinjenje in zračnost v predelih jezika / gležnja s sponko, trakom za zapiranje in sistemom za zapiranje čipk Aluminijast okvir TwinBlade: vzdržljiv 264 mm / 10,4 "- 279,4 mm / 11" nizkoprofilni dizajn za večje ravnovesje in stabilnost Kolesa Rollerblade Performance: kolesa 80 mm / 82A in ležaji SG5 za boljšo obrabo in zmerno hitrost; nadgradljivo na 84 mm kolo za dodatno hitrost Ležaj: SG5 Lupina: iskra, izdelana mreža Zaprtje: zaponka manšete, 45 ° pas, vezalke Zavora: standardna, na drsalki Velikost EU: 44,5 Velikost: 290 Barva: Črna;Rumena Izberi velikost: 44,5 Barva glede na proizvajalca: Black/Saffron Yellow Število koles: 4 Velikost UK: 10 Starostna skupina: Odrasli Okvir: Aluminij Spol: Moška Velikost US: 11 Trdota kolesa: 82A Premer koles: 80 mm Zavora: Da Država izvora: Vietnam Ležaji: SG5
  • Rollerblade Spark 84 Dark Grey/Red 40,5 Inline rolerji
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Spark 84 je idealen za drsalce začetnike ali priložnostne drsalce, ki iščejo izboljšano drsalko višje kakovosti. Varna struktura prtljažnika, oblazinjena podloga in nadgrajena inženirska mreža zagotavljajo udobje nožnic in bočno oporo. Aluminijast okvir izboljša zmogljivost z večjim prenosom moči in trajnostjo. Sistem za zaponko / trak / čipko zagotavlja tesno prileganje. 84-milimetrska kolesa Performance z ležaji SG5 izkoriščajo hitrost z napredovanjem znanja, nadgrajena na visoko zmogljiva vrhunska kolesa ali kolesa z vodikom s kotalkaškim znanjem; zavora je standardna. Spark 84 je izjemna vrednost za drsalca začetnika. Lastnosti : Izboljšana telesna pripravljenost: zasnovana za priložnostno rolanje in začetni trening z varno podporo Prožna in stranska opora: višja manšeta zagotavlja dodatno varnost za ravnotežje in varno držanje nog Obloga Form Fit Performance z izdelano mrežico: udobno oblazinjenje in zračnost v predelih jezika / gležnja s sponko, trakom za zapiranje in sistemom za zapiranje čipk Aluminijast okvir TwinBlade: vzdržljiv 264 mm / 10,4 "- 279,4 mm / 11" nizkoprofilni dizajn za večje ravnovesje in stabilnost Kolesa Rollerblade Performance: kolesa 84 mm / 82A in ležaji SG5 za boljšo obrabo in hitrejšo hitrost Ležaj: SG5 Lupina: iskra, izdelana mreža Zaprtje: zaponka manšete, 45 ° pas, vezalke Zavora: standardna, na drsalki Starostna skupina: Odrasli Velikost UK: 7 Velikost EU: 40,5 Velikost: 260 Izberi velikost: 40,5 Barva glede na proizvajalca: Dark Grey/Red Barva: Rdeča;Siva Število koles: 4 Velikost US: 8 Okvir: Aluminij Spol: Moška Trdota kolesa: 84A Premer koles: 84 mm Ležaji: SG5 Država izvora: Vietnam Zavora: Da
  • Rollerblade Spark 84 Dark Grey/Red 42,5 Inline rolerji
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Spark 84 je idealen za drsalce začetnike ali priložnostne drsalce, ki iščejo izboljšano drsalko višje kakovosti. Varna struktura prtljažnika, oblazinjena podloga in nadgrajena inženirska mreža zagotavljajo udobje nožnic in bočno oporo. Aluminijast okvir izboljša zmogljivost z večjim prenosom moči in trajnostjo. Sistem za zaponko / trak / čipko zagotavlja tesno prileganje. 84-milimetrska kolesa Performance z ležaji SG5 izkoriščajo hitrost z napredovanjem znanja, nadgrajena na visoko zmogljiva vrhunska kolesa ali kolesa z vodikom s kotalkaškim znanjem; zavora je standardna. Spark 84 je izjemna vrednost za drsalca začetnika. Lastnosti : Izboljšana telesna pripravljenost: zasnovana za priložnostno rolanje in začetni trening z varno podporo Prožna in stranska opora: višja manšeta zagotavlja dodatno varnost za ravnotežje in varno držanje nog Obloga Form Fit Performance z izdelano mrežico: udobno oblazinjenje in zračnost v predelih jezika / gležnja s sponko, trakom za zapiranje in sistemom za zapiranje čipk Aluminijast okvir TwinBlade: vzdržljiv 264 mm / 10,4 "- 279,4 mm / 11" nizkoprofilni dizajn za večje ravnovesje in stabilnost Kolesa Rollerblade Performance: kolesa 84 mm / 82A in ležaji SG5 za boljšo obrabo in hitrejšo hitrost Ležaj: SG5 Lupina: iskra, izdelana mreža Zaprtje: zaponka manšete, 45 ° pas, vezalke Zavora: standardna, na drsalki Velikost EU: 42,5 Barva glede na proizvajalca: Dark Grey/Red Izberi velikost: 42,5 Spol: Moška Premer koles: 84 mm Starostna skupina: Odrasli Velikost: 275 Velikost US: 9,5 Barva: Rdeča;Siva Trdota kolesa: 84A Število koles: 4 Okvir: Aluminij Velikost UK: 8,5 Ležaji: SG5 Država izvora: Vietnam Zavora: Da
  • Rollerblade Spark 84 Dark Grey/Red 44,5 Inline rolerji
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Spark 84 je idealen za drsalce začetnike ali priložnostne drsalce, ki iščejo izboljšano drsalko višje kakovosti. Varna struktura prtljažnika, oblazinjena podloga in nadgrajena inženirska mreža zagotavljajo udobje nožnic in bočno oporo. Aluminijast okvir izboljša zmogljivost z večjim prenosom moči in trajnostjo. Sistem za zaponko / trak / čipko zagotavlja tesno prileganje. 84-milimetrska kolesa Performance z ležaji SG5 izkoriščajo hitrost z napredovanjem znanja, nadgrajena na visoko zmogljiva vrhunska kolesa ali kolesa z vodikom s kotalkaškim znanjem; zavora je standardna. Spark 84 je izjemna vrednost za drsalca začetnika. Lastnosti : Izboljšana telesna pripravljenost: zasnovana za priložnostno rolanje in začetni trening z varno podporo Prožna in stranska opora: višja manšeta zagotavlja dodatno varnost za ravnotežje in varno držanje nog Obloga Form Fit Performance z izdelano mrežico: udobno oblazinjenje in zračnost v predelih jezika / gležnja s sponko, trakom za zapiranje in sistemom za zapiranje čipk Aluminijast okvir TwinBlade: vzdržljiv 264 mm / 10,4 "- 279,4 mm / 11" nizkoprofilni dizajn za večje ravnovesje in stabilnost Kolesa Rollerblade Performance: kolesa 84 mm / 82A in ležaji SG5 za boljšo obrabo in hitrejšo hitrost Ležaj: SG5 Lupina: iskra, izdelana mreža Zaprtje: zaponka manšete, 45 ° pas, vezalke Zavora: standardna, na drsalki Premer koles: 84 mm Velikost UK: 10 Okvir: Aluminij Število koles: 4 Velikost: 290 Izberi velikost: 44,5 Velikost EU: 44,5 Trdota kolesa: 84A Spol: Moška Barva: Rdeča;Siva Starostna skupina: Odrasli Velikost US: 11 Barva glede na proizvajalca: Dark Grey/Red Ležaji: SG5 Država izvora: Vietnam Zavora: Da
  • Rollerblade Spark 84 Dark Grey/Red 45,5 Inline rolerji
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Spark 84 je idealen za drsalce začetnike ali priložnostne drsalce, ki iščejo izboljšano drsalko višje kakovosti. Varna struktura prtljažnika, oblazinjena podloga in nadgrajena inženirska mreža zagotavljajo udobje nožnic in bočno oporo. Aluminijast okvir izboljša zmogljivost z večjim prenosom moči in trajnostjo. Sistem za zaponko / trak / čipko zagotavlja tesno prileganje. 84-milimetrska kolesa Performance z ležaji SG5 izkoriščajo hitrost z napredovanjem znanja, nadgrajena na visoko zmogljiva vrhunska kolesa ali kolesa z vodikom s kotalkaškim znanjem; zavora je standardna. Spark 84 je izjemna vrednost za drsalca začetnika. Lastnosti : Izboljšana telesna pripravljenost: zasnovana za priložnostno rolanje in začetni trening z varno podporo Prožna in stranska opora: višja manšeta zagotavlja dodatno varnost za ravnotežje in varno držanje nog Obloga Form Fit Performance z izdelano mrežico: udobno oblazinjenje in zračnost v predelih jezika / gležnja s sponko, trakom za zapiranje in sistemom za zapiranje čipk Aluminijast okvir TwinBlade: vzdržljiv 264 mm / 10,4 "- 279,4 mm / 11" nizkoprofilni dizajn za večje ravnovesje in stabilnost Kolesa Rollerblade Performance: kolesa 84 mm / 82A in ležaji SG5 za boljšo obrabo in hitrejšo hitrost Ležaj: SG5 Lupina: iskra, izdelana mreža Zaprtje: zaponka manšete, 45 ° pas, vezalke Zavora: standardna, na drsalki Okvir: Aluminij Barva: Rdeča;Siva Izberi velikost: 45,5 Velikost EU: 45,5 Velikost: 300 Velikost US: 12 Spol: Moška Barva glede na proizvajalca: Dark Grey/Red Premer koles: 84 mm Velikost UK: 11 Trdota kolesa: 84A Starostna skupina: Odrasli Število koles: 4 Država izvora: Vietnam Ležaji: SG5 Zavora: Da
  • Rollerblade Spark 84 W Black/Mint Green 38,5 Inline rolerji
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Spark 84 je idealen za drsalce začetnike ali priložnostne drsalce, ki iščejo izboljšano drsalko višje kakovosti. Varna struktura prtljažnika, oblazinjena podloga in nadgrajena inženirska mreža zagotavljajo udobje nožnic in bočno oporo. Aluminijast okvir izboljša zmogljivost z večjim prenosom moči in trajnostjo. Sistem za zaponko / trak / čipko zagotavlja tesno prileganje. 84-milimetrska kolesa Performance z ležaji SG5 izkoriščajo hitrost z napredovanjem znanja, nadgrajena na visoko zmogljiva vrhunska kolesa ali kolesa z vodikom s kotalkaškim znanjem; zavora je standardna. Spark 84 je izjemna vrednost za drsalca začetnika. Lastnosti : Izboljšana telesna pripravljenost: zasnovana za priložnostno rolanje in začetni trening z varno podporo Prožna in stranska opora: višja manšeta zagotavlja dodatno varnost za ravnotežje in varno držanje nog Obloga Form Fit Performance z izdelano mrežico: udobno oblazinjenje in zračnost v predelih jezika / gležnja s sponko, trakom za zapiranje in sistemom za zapiranje čipk Aluminijast okvir TwinBlade: vzdržljiv 264 mm / 10,4 "- 279,4 mm / 11" nizkoprofilni dizajn za večje ravnovesje in stabilnost Kolesa Rollerblade Performance: kolesa 84 mm / 82A in ležaji SG5 za boljšo obrabo in hitrejšo hitrost Ležaj: SG5 Lupina: iskra, izdelana mreža Zaprtje: zaponka manšete, 45 ° pas, vezalke Zavora: standardna, na drsalki Zavora: Da Ležaji: SG5 Barva: Zelena;Črna Država izvora: Vietnam Spol: Ženske Velikost: 245 Barva glede na proizvajalca: Black/Mint Green Starostna skupina: Odrasli Število koles: 4 Okvir: Aluminij Velikost US: 6,5 Trdota kolesa: 84A Premer koles: 84 mm Velikost EU: 38,5 Izberi velikost: 38,5 Velikost UK: 5,5
  • Rollerblade Spark 84 W Black/Mint Green 42,5 Inline rolerji
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Spark 84 je idealen za drsalce začetnike ali priložnostne drsalce, ki iščejo izboljšano drsalko višje kakovosti. Varna struktura prtljažnika, oblazinjena podloga in nadgrajena inženirska mreža zagotavljajo udobje nožnic in bočno oporo. Aluminijast okvir izboljša zmogljivost z večjim prenosom moči in trajnostjo. Sistem za zaponko / trak / čipko zagotavlja tesno prileganje. 84-milimetrska kolesa Performance z ležaji SG5 izkoriščajo hitrost z napredovanjem znanja, nadgrajena na visoko zmogljiva vrhunska kolesa ali kolesa z vodikom s kotalkaškim znanjem; zavora je standardna. Spark 84 je izjemna vrednost za drsalca začetnika. Lastnosti : Izboljšana telesna pripravljenost: zasnovana za priložnostno rolanje in začetni trening z varno podporo Prožna in stranska opora: višja manšeta zagotavlja dodatno varnost za ravnotežje in varno držanje nog Obloga Form Fit Performance z izdelano mrežico: udobno oblazinjenje in zračnost v predelih jezika / gležnja s sponko, trakom za zapiranje in sistemom za zapiranje čipk Aluminijast okvir TwinBlade: vzdržljiv 264 mm / 10,4 "- 279,4 mm / 11" nizkoprofilni dizajn za večje ravnovesje in stabilnost Kolesa Rollerblade Performance: kolesa 84 mm / 82A in ležaji SG5 za boljšo obrabo in hitrejšo hitrost Ležaj: SG5 Lupina: iskra, izdelana mreža Zaprtje: zaponka manšete, 45 ° pas, vezalke Zavora: standardna, na drsalki Zavora: Da Ležaji: SG5 Barva: Zelena;Črna Država izvora: Vietnam Velikost US: 9,5 Število koles: 4 Spol: Ženske Velikost UK: 8,5 Velikost: 275 Starostna skupina: Odrasli Barva glede na proizvajalca: Black/Mint Green Izberi velikost: 42,5 Velikost EU: 42,5 Trdota kolesa: 84A Okvir: Aluminij Premer koles: 84 mm
  • Rollerblade Spark 84 W Black/Mint Green 40,5 Inline rolerji
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Spark 84 je idealen za drsalce začetnike ali priložnostne drsalce, ki iščejo izboljšano drsalko višje kakovosti. Varna struktura prtljažnika, oblazinjena podloga in nadgrajena inženirska mreža zagotavljajo udobje nožnic in bočno oporo. Aluminijast okvir izboljša zmogljivost z večjim prenosom moči in trajnostjo. Sistem za zaponko / trak / čipko zagotavlja tesno prileganje. 84-milimetrska kolesa Performance z ležaji SG5 izkoriščajo hitrost z napredovanjem znanja, nadgrajena na visoko zmogljiva vrhunska kolesa ali kolesa z vodikom s kotalkaškim znanjem; zavora je standardna. Spark 84 je izjemna vrednost za drsalca začetnika. Lastnosti : Izboljšana telesna pripravljenost: zasnovana za priložnostno rolanje in začetni trening z varno podporo Prožna in stranska opora: višja manšeta zagotavlja dodatno varnost za ravnotežje in varno držanje nog Obloga Form Fit Performance z izdelano mrežico: udobno oblazinjenje in zračnost v predelih jezika / gležnja s sponko, trakom za zapiranje in sistemom za zapiranje čipk Aluminijast okvir TwinBlade: vzdržljiv 264 mm / 10,4 "- 279,4 mm / 11" nizkoprofilni dizajn za večje ravnovesje in stabilnost Kolesa Rollerblade Performance: kolesa 84 mm / 82A in ležaji SG5 za boljšo obrabo in hitrejšo hitrost Ležaj: SG5 Lupina: iskra, izdelana mreža Zaprtje: zaponka manšete, 45 ° pas, vezalke Zavora: standardna, na drsalki Velikost EU: 40,5 Velikost US: 8 Izberi velikost: 40,5 Premer koles: 84 mm Število koles: 4 Velikost UK: 7 Trdota kolesa: 84A Velikost: 260 Barva: Črna;Zelena Okvir: Aluminij Spol: Ženske Starostna skupina: Odrasli Barva glede na proizvajalca: Black/Mint Green Ležaji: SG5 Država izvora: Vietnam Zavora: Da
  • Scarpa Cyclone S GTX Ceramic Gray 36,5 Ženski pohodni čevlji
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Cyclone S GTX so popolni čevlji za uporabo na najzahtevnejših gorskih poteh. Zgornji del je iz vodoodbojnega usnjenega usnja Perwanger® s posebnim vbrizganim podplatom iz poliuretanske pene, ki deluje tako kot blaženje kot stranska zaščita. Lastnosti: Zgornji del: vodoodbojni semiš usnje Perwanger®, z gumijastim pokrovčkom. Ergonomski ovratnik, ki se ovije okoli gležnja in sledi njegovemu gibanju. Podloga: Membrana Gore-Tex Performance Comfort ohranja čevlje suhe in nudi popolno termoregulacijo stopala. Podplat: Shell Trek s sestavljeno tekalno plastjo Vibram® zagotavlja stabilnost med hojo. Vmesni podplat: PU podplat z dvojno gostoto, vbrizgan neposredno v zgornji del, zagotavlja udobje in popolno povezavo med podplatom in samim zgornjim delom. Tehnologija ActiveFit: sistem Acitve Fit je konstrukcijski sistem in izrazito razvija oblike, podplate, modele, značilne za moške in ženske. Modeli, izdelani in izdelani posebej za različne vrste dejavnosti na prostem. Gore-Tex®: Izdelki, izdelani z laminatom Gore-Tex, so vodoodporni, odporni na veter in trpežni, z zelo visoko stopnjo zračnosti. So tudi odporni izdelki, ki zagotavljajo največjo varnost, zaščito in optimalno udobje na katerem koli terenu. Višina čevlja: Srednji čevlji Sezona: Autumn;Poletje;Spring;Zima Velikost UK: 3,5 Spol: Ženske Zasnovan v: Italija Starostna skupina: Odrasli Teža: 550 g Velikost EU: 36,5 Teža (g): 550.0 Barva glede na proizvajalca: Ceramic Gray Velikost US: 5,5 Država izvora: Kitajska Vrsta dejavnosti: Mountaineering;Trekking Material: Usnje Barva: Zelena
  • Scarpa Spin Ultra Shark/Mineral Green 37,5 Trail tekaška obutev
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Večkrat nagrajena Scarpa Spin Ultra je odlična izbira za tek na zmerne do ultra oddaljene dirke. Ponuja dodatno blaženje ob neverjetno majhni teži, veliko stabilnost in veliko zgornjo zaščito, da se noge dobro počutijo na vseh vrstah terena. Lastnosti: Lahek, bolj oblazinjen čevelj za daljše vožnje na dirkah na izjemne razdalje Podplat Vibram Velox LB Max z Megagripom zagotavlja odličen oprijem in občutljivost, hkrati pa zmanjšuje težo Konstrukcija jezika Sockfit LW objame sredino stopala in drži zgornji del blizu stopala Vegansko prijazno Prekomerna privlačnost kupcev za smučarje in plezalce Večkrat nagrajeni dizajn TPU pokrovček za prste Autofit ovratnik: Ergonomska oblika in posebno oblazinjenje zagotavljata največjo prilagodljivost in udobje zgornjega dela, zmanjšujeta udarno napetost, ki je odvisna od Ahila in kovinskega območja. Odlična zmogljivost in udobje na katerem koli terenu. Velikost US: 6,5 Sezona: Autumn;Poletje;Spring;Zima Spol: Ženske Država izvora: Italija Starostna skupina: Odrasli Stopnja sposobnosti: Napreden;Strokovnjak Velikost EU: 37,5 Teža (g): 250.0 Tehnologija: EXO;Sock-Fit LW Velikost UK: 4,5 Teža: 250 g Nagib pete (mm): 6.0 Barva: Zelena;Siva Vrsta dejavnosti: Potek tek Material: Polyester (Recycled) Barva glede na proizvajalca: Shark/Mineral Green
  • Scarpa Spin Ultra Shark/Mineral Green 39,5 Trail tekaška obutev
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Večkrat nagrajena Scarpa Spin Ultra je odlična izbira za tek na zmerne do ultra oddaljene dirke. Ponuja dodatno blaženje ob neverjetno majhni teži, veliko stabilnost in veliko zgornjo zaščito, da se noge dobro počutijo na vseh vrstah terena. Lastnosti: Lahek, bolj oblazinjen čevelj za daljše vožnje na dirkah na izjemne razdalje Podplat Vibram Velox LB Max z Megagripom zagotavlja odličen oprijem in občutljivost, hkrati pa zmanjšuje težo Konstrukcija jezika Sockfit LW objame sredino stopala in drži zgornji del blizu stopala Vegansko prijazno Prekomerna privlačnost kupcev za smučarje in plezalce Večkrat nagrajeni dizajn TPU pokrovček za prste Autofit ovratnik: Ergonomska oblika in posebno oblazinjenje zagotavljata največjo prilagodljivost in udobje zgornjega dela, zmanjšujeta udarno napetost, ki je odvisna od Ahila in kovinskega območja. Odlična zmogljivost in udobje na katerem koli terenu. Teža: 250 g Velikost EU: 39,5 Velikost UK: 6 Teža (g): 250.0 Velikost US: 8 Država izvora: Italija Sezona: Autumn;Poletje;Spring;Zima Spol: Ženske Starostna skupina: Odrasli Stopnja sposobnosti: Napreden;Strokovnjak Nagib pete (mm): 6.0 Tehnologija: EXO;Sock-Fit LW Barva: Zelena;Siva Material: Polyester (Recycled) Barva glede na proizvajalca: Shark/Mineral Green Vrsta dejavnosti: Potek tek
  • Scarpa Spin Ultra Shark/Mineral Green 40,5 Trail tekaška obutev
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Večkrat nagrajena Scarpa Spin Ultra je odlična izbira za tek na zmerne do ultra oddaljene dirke. Ponuja dodatno blaženje ob neverjetno majhni teži, veliko stabilnost in veliko zgornjo zaščito, da se noge dobro počutijo na vseh vrstah terena. Lastnosti: Lahek, bolj oblazinjen čevelj za daljše vožnje na dirkah na izjemne razdalje Podplat Vibram Velox LB Max z Megagripom zagotavlja odličen oprijem in občutljivost, hkrati pa zmanjšuje težo Konstrukcija jezika Sockfit LW objame sredino stopala in drži zgornji del blizu stopala Vegansko prijazno Prekomerna privlačnost kupcev za smučarje in plezalce Večkrat nagrajeni dizajn TPU pokrovček za prste Autofit ovratnik: Ergonomska oblika in posebno oblazinjenje zagotavljata največjo prilagodljivost in udobje zgornjega dela, zmanjšujeta udarno napetost, ki je odvisna od Ahila in kovinskega območja. Odlična zmogljivost in udobje na katerem koli terenu. Barva: Siva;Zelena Sezona: Spring;Zima;Poletje;Autumn Tehnologija: Sock-Fit LW;EXO Barva glede na proizvajalca: Shark/Mineral Green Material: Polyester (Recycled) Vrsta dejavnosti: Potek tek Velikost UK: 6,5;7 Država izvora: Italija Stopnja sposobnosti: Strokovnjak;Napreden Nagib pete (mm): 6.0 Velikost US: 9;8,5 Spol: Ženske Starostna skupina: Odrasli Teža (g): 250.0 Teža: 250 g Velikost EU: 40,5
  • Scarpa Spin Ultra Shark/Mineral Green 41,5 Trail tekaška obutev
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Večkrat nagrajena Scarpa Spin Ultra je odlična izbira za tek na zmerne do ultra oddaljene dirke. Ponuja dodatno blaženje ob neverjetno majhni teži, veliko stabilnost in veliko zgornjo zaščito, da se noge dobro počutijo na vseh vrstah terena. Lastnosti: Lahek, bolj oblazinjen čevelj za daljše vožnje na dirkah na izjemne razdalje Podplat Vibram Velox LB Max z Megagripom zagotavlja odličen oprijem in občutljivost, hkrati pa zmanjšuje težo Konstrukcija jezika Sockfit LW objame sredino stopala in drži zgornji del blizu stopala Vegansko prijazno Prekomerna privlačnost kupcev za smučarje in plezalce Večkrat nagrajeni dizajn TPU pokrovček za prste Autofit ovratnik: Ergonomska oblika in posebno oblazinjenje zagotavljata največjo prilagodljivost in udobje zgornjega dela, zmanjšujeta udarno napetost, ki je odvisna od Ahila in kovinskega območja. Odlična zmogljivost in udobje na katerem koli terenu. Velikost UK: 7,5 Sezona: Autumn;Poletje;Zima;Spring Stopnja sposobnosti: Napreden;Strokovnjak Tehnologija: EXO;Sock-Fit LW Nagib pete (mm): 6.0 Teža: 250 g Starostna skupina: Odrasli Velikost EU: 41,5 Država izvora: Italija Velikost US: 9,5 Spol: Ženske Teža (g): 250.0 Barva glede na proizvajalca: Shark/Mineral Green Barva: Zelena;Siva Material: Polyester (Recycled) Vrsta dejavnosti: Potek tek

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh