Največja modna platforma v Sloveniji

Oblačila, obutev in modni dodatki modre barve velikosti 37

4436
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Snežke Bianco BIATEDDY 11330724
    - Model z vezalkami.- Model z volneno notranjostjo, ki vas zaradi visokih termoregulacijskih lastnosti greje, ko je hladno, in hladi, ko je toplo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Udobna notranjost.- Rahlo utrjena peta.- Nedrseči, stabilen podplat.
  • Superge New Balance WL574EVN mornarsko modra barva
    - Model z oznako Green Leaf, novi izdelki New Balance iz vsaj 50 % okolju prijaznih materialov - recikliranih ali organskih.- ENCAP tehnologija - tehnologija izdelave vmesnega podplata, ki je kombinacija trpežnega, stabilnega roba iz poliuretana in mehke blažilne plasti EVA.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.
  • Snežke Flufie Classic mornarsko modra barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo utrjena peta.- Podplat iz materiala EVA.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.
  • Snežke Flufie Macaron
    - Okrogla, mehka kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo utrjena peta.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Podplat iz materiala EVA.
  • Snežke Flufie Shiny mornarsko modra barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo utrjena peta.- Zgornji del z zategovanjem z vrvicami.- Podplat iz materiala EVA.
  • Teniske iz semiša Vans Knu Skool
    - Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Usnjene balerinke Vagabond Shoemakers HERMINE 5533.118.61
    - Špičasta, utrjena kapica.- Model z odkrito peto.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni mokasini Camper Milah ženski, K201425.019
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Sestava XL Extralight je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z blok petami.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Višina pet: 5,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Karl Lagerfeld Jeans KLJ VULC ženske, KLJ60951
    - Okrogla, gumirana kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Balerinke Aldo PRERI
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Japonke Roxy ženski, mornarsko modra barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilen vložek.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene balerinke Tommy Hilfiger TH ELEVATED ELASTIC BALLERINA mornarsko modra barva, FW0FW07882
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model z nizko peto.- Usnjena podloga.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Guess FATEMA4 ženski, FLJFT4 DEN03
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Anatomsko oblikovan podplat podpira stopalni lok.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Teniske Pepe Jeans PLS31287 ženske, turkizna barva, BRADY BASIC W
    - Model iz linije Pepe Future, ki vključuje izdelke, izdelane v trajnostnem proizvodnem procesu.- Mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 23, 5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Visoke pete Guess SABALIY FLJSAB DEN08
    - Špičasta, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Kennel & Schmenger Net ženski, mornarsko modra barva, 31-96070
    - Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Okrasni detajl spredaj.- Stabilen podplat.
  • Otroške teniske Vans JN Rowley Classic
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Mokasini iz semiša Geox D KOSMOPOLIS + GRIP ženski, turkizna barva, D35RCA 00021 C4003
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Guess JOLLY ženski, FLJLLY DEN19
    - Model z okrasno nalepko.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Balerinke Steve Madden Ellison SM11002818
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Udoben vložek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški sandali Geox BOREALIS mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Vodi prijazen - zgornji del, podloga in notranji podplat so izdelani iz hidrofobnih materialov. Čevlje lahko uporabljate tako v sladki kot v slani vodi.- Okrogla kapica.- Zapenjanje z ježkom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški sandali Geox SANDAL AIRADYUM mornarsko modra barva
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.
  • Otroški sandali Geox JR WADER
    - Vodi prijazen - zgornji del, podloga in notranji podplat so izdelani iz hidrofobnih materialov. Čevlje lahko uporabljate tako v sladki kot v slani vodi.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Mehka peta.- Gumirana kapica.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Tekstilna notranjost.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Sandali Kennel & Schmenger Macie mornarsko modra barva, 31-87550
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Udoben vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z debelimi podplati.- Gumijast podplat.
  • Otroški natikači adidas ADILETTE AQUA K turkizna barva
    - Prilagodljiv podplat iz pene.- Model z nizko peto.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Otroški natikači adidas ADILETTE SHOWER K mornarsko modra barva
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Teniske Converse Chuck 70 A06539C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Balerinke Geox D CHARLENE mornarsko modra barva, D35Y7A 05404 C4002
    - Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.- Okrogla, utrjena kapica.- Udoben vložek.- Utrjena peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Sandali iz semiša BOSS Rose 50516197
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Model z blok petami.- Usnjena notranjost.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Natikači AGL Summer Goffre ženski, mornarsko modra barva, D656076PHK7670A976
    - Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Model z nizko peto.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški usnjeni sandali Camper
    - Okrogla, mehka kapica.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Sandali Camper TWS ženski, K200958.029
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni natikači Tommy Hilfiger BLOCK MID HEEL SHIRTING SANDAL ženski, mornarsko modra barva, FW0FW07742
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z blok petami.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Model z elastičnim vložkom.- Višina pet: 5,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Kennel & Schmenger Holly ženski, mornarsko modra barva, 31-93510
    - Model s tekstilno podlogo.- Model z nizko peto.- Višina pet: 10 mm.- Okrasni detajl spredaj.
  • Otroške japonke Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Čevlji The North Face Vectiv Fastpack Mid Futurelight ženski
    - Membrana FUTURELIGHT™ na zgornjem delu zagotavlja visoko zračnost in nepremočljivost, ki jo še povečujejo zatesnjeni šivi.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Oblazinjen ovratnik gležnja se popolnoma prilega zadnji strani stopala ter zagotavlja podporo in stabilizacijo.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Lahek, posebej profiliran vložek s sistemom Ortholite® Eco je izjemno mehak in vzmeten, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, je delno recikliran in zagotavlja optimalno zračnost, poleg tega pa ima tudi visoke antibakterijske lastnosti, saj preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- VECTIV™ tehnologija združuje ultra lahek podplat, ki podpira stopalo, posebej oblikovan vmesni podplat Rocker Midsole in podplat SurfaceCTRL™.- Poseben 3D vložek iz TPU dvojne gostote, ki se nahaja tik pod klasičnim vložkom za čevlje, krepi strukturo čevlja in preprečuje nenadzorovano gibanje stopala.- Vmesni podplat Rocker Midsole je odgovoren za visoko stopnjo oblazinjenja in stabilizacije. Zahvaljujoč svoji posebno profilirani obliki preprečuje izgubo energije in zagotavlja 10 % boljše blaženje udarcev ob tla.- Gumijasti podplat SurfaceCTRL zagotavlja dober oprojem na različnih površinah. Uporaba visokokakovostne gume naredi podplat vzdržljiv tudi med intenzivno uporabo.- Teža izdelka: 302 g.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Čevlji LA Sportiva Ultra Raptor II GTX ženski
    - Izdelek je izdelan iz recikliranih materialov in je primeren za vegane.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Vodoodporna membrana GORE-TEX® Extended Comfort, uporabljena v tem modelu, zagotavlja stopalu največjo zračnost. Enoslojna, lahka konstrukcija ne povečuje teže čevlja, hitro sušeče lastnosti pa omogočajo, da ostanete suhi tudi med povečano aktivnostjo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Mehka podloga iz tekstilnega materiala preprečuje draženje in zagotavlja visoko udobje pri nošenju.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- Vmesni podplat iz brizgane pene MEMlex EVA zmanjšuje udarce pri gibanju po skalnatem in zahtevnem terenu. Dodatni blažilni element, ki se nahaja v srednjem podplatu, zagotavlja obutvi visoko stopnjo prožnosti.- Podplat FriXion® White zaradi uporabe izjemno trpežne mešanice petih materialov za njegovo izdelavo zagotavlja visoko odpornost proti poškodbam in optimalen oprijem tal.- Inovativna tekalna plast Impact Break absorbira udarce na podlago in zaradi pravilne razporeditve utorov in jezičkov izboljša oprijem.- Teža izdelka: 335 g.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Čevlji LA Sportiva Ultra Raptor II ženski
    - Izdelek je izdelan iz recikliranih materialov in je primeren za vegane.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Gumiran predel na prstih zagotavlja dodatno zaščito prstov na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podloga je izdelana iz lahkega mrežastega materiala, ki izboljšuje lastnosti prezračevanja.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podplat FriXion® White zaradi uporabe izjemno trpežne mešanice petih materialov za njegovo izdelavo zagotavlja visoko odpornost proti poškodbam in optimalen oprijem tal.- Inovativna tekalna plast Impact Break absorbira udarce na podlago in zaradi pravilne razporeditve utorov in jezičkov izboljša oprijem.- Višina padca: 9 mm.- Teža izdelka: 295 g.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Čevlji LA Sportiva TX2 Evo ženski
    - Izdelek je izdelan iz recikliranih materialov in je primeren za vegane.- Zgornji del in jezik iz zelo prožnega materiala tvorita prilegajočo se strukturo, ki dodatno stabilizira stopalo.- Okvir STB Control, ki je izdelan iz materiala TPU, obdaja vmesni podplat v srednjem delu čevlja in tako stabilizira stopalo.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Sistem hitrega vezalke omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje čevljev.- Podloga je izdelana iz lahkega mrežastega materiala, ki izboljšuje lastnosti prezračevanja.- Lahka in elastična podloga iz pene OrthoLite® Hybrid™ je izdelana iz 5 % reciklirane gume. Podplat diha, odlično odvaja vlago in ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo preprečevati neprijetne vonjave.- Vmesni podplat iz lahke, prožne pene EVA, ustvarjene iz delno reciklirane plastike, za optimalno blaženje med aktivnostjo.- Rešitev Resole Platform omogoča enostavno zamenjavo tekalne plasti ob obrabi, kar znatno podaljša življenjsko dobo obutve.- Podplat je izdelan iz visoko zmogljive gumijaste zmesi Vibram® Idrogrip™, ki zagotavlja odličen oprijem na mokrih in muljastih površinah.- Teža izdelka: 275 g.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37
  • Japonke Desigual Boat ženske, 24SSSD01.5005
    - Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Gladek material.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Mokasini iz semiša Barbour Anika ženski, mornarsko modra barva, LFO0698NY98
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z nizko peto.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Teniske Tommy Hilfiger VULC CANVAS SNEAKER SHIRTING ženske, FW0FW07672
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Natikači Emporio Armani Underwear mornarsko modra barva, XVPS08 XN747 N151
    - Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Converse Chuck 70 ženske, mornarsko modra barva, A08108C
    - Okrogla, gumirana kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Superge HUGO Kane 50517087
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Visoke pete iz semiša Lauren Ralph Lauren Lanette turkizna barva, 802709652019
    - Špičasta, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 7 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Espadrile iz semiša Geox D LAMPEDUSA D35V0A 02285 C4005
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Rahlo utrjena peta.- Stabilen podplat.- Sistem Geox Respira: Imajo Geox Respira tehnologijo, ki zahvaljujoč troslojnemu podplatu s sistemom zračnih perforacij izboljša zračenje, s tem pa omogoča skrb za zdravje stopal in zagotavlja udobje pri uporabi obutve.
  • Teniske Kennel & Schmenger Gano ženske, 31-24500
    - Okrogla, utrjena kapica.- Usnjen vložek.- Utrjena peta.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Sandali Melissa MELISSA OPHELIA LOW + JASON WU AD ženski, mornarsko modra barva, M.33434.51900
    - Čevlji Melissa so veganski in trajnostno proizvedeni in zagotavljajo nizke emisije CO2 in aktivno sodelujejo v procesu recikliranja.- Čevlji so narejeni iz aromatiziranega, edinstvenega Mel-flex materiala – mešanice plastike in gume z značilnim vonjem žvečilnega gumija.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Prilagodljiv zgornji del se zlahka prilagodi stopalu.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Natikači Steve Madden Gene ženski, SM11002480
    - Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z nizko peto.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Steve Madden Olympian ženski, SM11003044
    - Model z nizko peto.- Okrasni detajli.- Model s tekstilno podlogo.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Steve Madden Knox ženski, mornarsko modra barva, SM11002574
    - Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Teva Terra Fi Lite ženski, 1001474
    - Enostavno za oblačenje in dobro prilegajoče zaradi zaponke iz ježka.- Trak z velcro na peti.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Čevlji Columbia Novo Trail ženski, mornarsko modra barva, 2062881
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podloga je izdelana iz lahkega mrežastega materiala, ki izboljšuje lastnosti prezračevanja.- Lahek vmesni podplat Techlite™ zagotavlja dolgotrajno udobje, visoko raven blaženja in vračanje energije, vložene v gibanje. Poleg tega sistem kroženja zraka zagotavlja optimalno raven prezračevanja in občutek hlajenja med aktivnostjo.- Zunanji podplat z naprednim sistemom oprijema Adapt Trax™ zagotavlja zelo dober oprijem pri gibanju po mokrih ali spolzkih površinah.- Neoznačevalna, posebej žlebljena tekalna plast, izdelana v tehnologiji NON-MARKING.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Answear Lab ženski
    - Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Guess SYMO ženski, mornarsko modra barva, FLJSYM FAL03
    - Model z nizko peto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrasni detajli.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Sandali Guess MIRY ženski, mornarsko modra barva, FLJMIR FAL03
    - Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Espadrile Toms Valencia 10019798
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo utrjena peta.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37,5.
  • Teniske Toms Alpargata mornarsko modra barva, 10020650
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37,5.
  • Teniske Vans Authentic VN000BW5Y6Z1
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Teniske Vans Old Skool ženske, VN000CR5Y6Z1
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Utrjena peta.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Superge Vans SK8-Hi Tapered VN0009QPBA21
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Utrjena peta.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.
  • Teniske A.P.C. Iggy Basse mornarsko modra barva
    - Gumirana kapica.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Tekaški čevlji Reebok Zig Dynamica 5 100074664
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Lahek, posebej oblikovan podplat s sistemom Ortholite® je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, zagotavlja optimalno zračnost in izkazuje visoke antibakterijske lastnosti ter preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Vložek iz pene Comfort Footbed z izjemno nizko stopnjo stiskanja zagotavlja visoko stopnjo blaženja in dolgotrajno udobje.- Vmesni podplat ZigZag z odzivnim sistemom blaženja vrača energijo, vloženo v gibanje, kar vam omogoča večjo učinkovitost teka.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Birkenstock Cannes ženski, 1026444
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Zapenjanje z dvema zaponkama z zatičem za prilagajanje.- S trakom za zapenjanje z zaponko na peti.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Tekaški čevlji Reebok Floatzig 1 100206606
    - Linijo [REE] CYCLED sestavljajo izdelki iz vsaj 30 % recikliranih materialov. Za proizvodnjo ni bil uporabljen noben nov, prej neobdelani poliester.- Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstila in sintetičnega materiala.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vgrajeno blazinjenje Floatride Energy foam zagotavlja elastičnost in dinamično gibanje med aktivnostjo.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge iz semiša Puma PUMA X SOPHIA CHANG 396045
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Udobna notranjost.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Espadrile iz semiša Toms Carolina turkizna barva, 10020686
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Ženski mokasini Kesi Morreno
    Mokasini ustrezajo tako vsakdanjim kot tudi bolj elegantnim slogom.<br /><br />- profiliran vložek<br />- lahkotnost in udobje<br />- raven podplat<br />- prešite podrobnosti
  • Bayton Nizki natikači 'BALTIC' modra / siva
    Način zapenjanja: Razteg; Tip pete: Wedge peta; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Sintetika; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Potisk oznake; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Bayton Nizki natikači 'ANASTASIA' mornarska / temno modra
    Način zapenjanja: Razteg; Tip pete: Wedge peta; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Sintetika; Konica čevlja: Odprt pokrov; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Bayton Nizki natikači 'Diane' modra
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo; Način zapenjanja: Razteg; Material: Imitirano usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Superge New Balance BB480LBL
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38,5 cm.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Nazobčen podplat.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • adidas Natikači ADILETTE AQUA
    adidas Natikači ADILETTE AQUA Modra Na voljo za žensko velikost. 37,38,39,42,43,46,39 1/3,40 2/3,43 1/3,44 2/3,47 1/3,40 1/2,47,44 1/2,48 1/2. Ženske > Čevlji > Natikači
  • André Nizke superge SONG
    André Nizke superge SONG Modra Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • André Natikači MELINDA
    André Natikači MELINDA Modra Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41. Ženske > Čevlji > Natikači
  • Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR MOVE CX PLATFORM HI
    Converse Visoke superge CHUCK TAYLOR ALL STAR MOVE CX PLATFORM HI Modra Na voljo za žensko velikost. 37,38,39,40. Ženske > Čevlji > Visoke superge
  • Bayton Sandali 'Malaga' nočno modra / rjava
    Način zapenjanja: Zapiranje na pašček; Tip pete: Wedge peta; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Višina pete: Srednja peta (3-7 cm)
  • LASCANA Gležnarji svetlo modra / črna
    Tip pete: Polna peta; Material: Imitirano usnje; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Višja peta (7-10 cm)
  • Superge Vans Speed LS mornarsko modra barva, VN000CTNYA61
    - Okrogla, utrjena kapica.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Utrjena peta.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.
  • Superge Reebok Classic Energy Pack 100200783
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37,5.
  • Otroški usnjeni sandali Camper
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Japonke Calvin Klein Jeans BEACH SANDAL GRADIENT ženske, YW0YW01401
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Podplat iz fleksibilne pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dimenzije so podane za velikost: 37.- Dolžina vložka je: 24 cm.
  • Teniske Tommy Hilfiger VULC ženske, mornarsko modra barva, FW0FW07673
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, mehka kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Espadrile Gant Lular 28568590.G615
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Natikači adidas ženski, turkizna barva, ID0392
    - Model s potiskom.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Sandali Camper Match ženski, turkizna barva, K200958.024
    - Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Udobna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Women's sandals Kesi
    Fashionable sandals by Kesi.<br />- with tying are made of eco-suede<br />- tied model with tassels<br />- comfort of use is ensured by an eco-leather insole<br />- sole made of rubber material is non-slip<br />Size chart:<br />36-24 / 37-24,5 / 38-25 / 39-26 / 40-26,5 / 41-27cm
  • Otroške superge New Balance GS327FH
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bayton Japonke 'Asturias' marine
    Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroške superge Fila
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilen vložek.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Superge Arkk Copenhagen
    - Okrogla kapica.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Stabilen podplat.
  • Superge Helly Hansen mornarsko modra barva
    - Helly Grip je podplat iz posebne mešanice različnih materialov, ki zagotavlja odličen oprijem na spolzkem terenu.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Odstranljiv udoben vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Tekaški čevlji Mizuno Wave Skyrise 4
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zgornji del je izdelan iz zračne mrežice z različno gostoto in različno raztegljivostjo. Strateška postavitev gostejše mrežice zagotavlja podporo pri stranskih gibih, medtem ko tanjša in prožnejša mrežica omogoča optimalno gibljivost na področjih, ki to zahtevajo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Visokokakovostna odstranljiva podloga Premium Insock poveča blaženje in izboljša udobje.- Inovativna tehnologija SmoothRide pomaga ohranjati naravni položaj stopala pri zvijanju med tekom.- Inovativen, lahek vmesni podplat U4icX, zagotavlja odzivno blaženje z visokim odbojem.- V srednjem podplatu je vgrajena tehnologija MIZUNO WAVE s strukturo v obliki valov, ki uporablja peno različnih trdot za povečanje stabilnosti stopala, ne da bi pri tem žrtvovala lastnosti blaženja.- Izjemno lahka, trpežna pena MIZUNO ENERZY, nameščena po celotnem srednjem podplatu, zagotavlja visoko raven blaženja in vračanja energije, vložene v gibanje.- Funkcionalna pena MIZUNO ENERZY CORE v srednjem podplatu zaradi svoje izjemne prožnosti odlično blaži stopalo in zagotavlja vračanje energije.- Podplat je izdelan iz izjemno trpežne karbonske gume X10, ki okrepi čevlje na mestih z visoko stopnjo obrabe, hkrati pa zagotavlja boljši oprijem tal.- Višina padca: 8 mm.- Teža izdelka: 245 g.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Tekaški čevlji Skechers GOwalk 6 mornarsko modra barva
    - Tekstilni zgornji del zagotavlja visoko vzdržljivost in ustrezno kroženje zraka.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Goga Mat™ je izjemno udoben, mehak vložek z visokim odbojnim blaženjem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Lahek, posebej profiliran vložek s sistemom Ortholite® Eco je izjemno mehak in vzmeten, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, je delno recikliran in zagotavlja optimalno zračnost, poleg tega pa ima tudi visoke antibakterijske lastnosti, saj preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Model s tehnologijo ULTRA GO®, ki zagotavlja blaženje pri hoji ali teku.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Tekaški čevlji Skechers GOrun Razor Excess 2
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Patentiran vložek Arch Fit® s certifikatom za podporo sklepnemu loku.- Posebna ploščica HYPER ARC™ iz ogljikovih vlaken omogoča nemoteno gibanje in povečuje učinkovitost teka.- Podplat Goodyear® Performance zagotavlja dober oprijem s podlago, stabilnost in vzdržljivost.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Miss Sixty mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Model z debelim podplatom.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Višina platforme: 6 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge za trening Skechers Glide-Step Swift Quick Flash mornarsko modra barva
    - Izdelek je v celoti izdelan iz materialov, primernih za vegane.- Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek Air-Cooled Memory Foam® iz posebne pene, ki se prilagodi obliki stopala in si jo "zapomni". Poleg tega pomaga vzdrževati mikroklimo v notranjosti čevlja in tako zagotavlja optimalno kroženje zraka, suhost in udobje pri nošenju.- Geometric Glide-Step® vmesni podplat je zasnovan za naravno gibanje pri vsakem koraku.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Za lažje vzdrževanje ga je mogoče prati v pralnem stroju.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške superge Pepe Jeans mornarsko modra barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu. Modra barva ali modra je simbol zvestobe, poštenja, nadzora, svobode pa tudi sprostitve. Mornarsko modra barva najboljša je barva, kadar izbirate oblačila za razgovor za službo, tako so pokazale raziskave. Kraljevsko modra barva oblačil (Royal blue) poudarja moč, superiornost in formalni karakter. Modra barva šteje za verjetno najboljpopularno korporativno barvo. Različni odtenki modre imajo drugačen pomen. Turkizna barva, nebeško modra in mornarsko modro barvo povezujemo s poletjem in morskimi oblačili, nebom, morjem in soncem. Preveč modre pa lahko prebudi občutek dolgočasja, melaholije in žalosti.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh