Največja modna platforma v Sloveniji

Adidas oblačila, obutev in modni dodatki črne barve

3823
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • adidas hlače
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Žepi za vlaganje.- Elastični trak v pasu.
  • adidas bluza
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s stranskimi črtami.- Rob s patentom.
  • adidas bluza
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Hlače adidas žensko, črna barva
    - Hlačnice zaključene s patentom.- Vrvice v pasu.- Žepi za vlaganje.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Bombažen t-shirt adidas črna barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Modrček adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Rahlo utrjena košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Okrasni vstavki.
  • Bluza adidas ženska, črna barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza adidas ženska, črna barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Žep spredaj.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen top adidas črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z naramnicami.- Model s potiskom.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen top adidas črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Model s potiskom.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška mikica adidas črna barva,
    - Raven kroj.- Žep spredaj.- Model s kapuco.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • Nahrbtnik adidas črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Enokomorni model.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Na sprednji strani je žep z zadrgo.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Globina: 16 cm.- Višina: 41 cm.- Širina na osnovi: 36 cm.
  • Natikači adidas Performance Adilette moški, črna barva
    - Reliefni podplat.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Trenirka hlače adidas moško, črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Z žepi.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Model s potiskom.- Vrvice v pasu.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 61 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11,5 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas ženska, črna barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke adidas ženski, črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Visok pas.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nahrbtnik adidas črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Enokomorni model.- Žep spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Ima pregrado za prenosnik ali tablico.- Globina: 14,5 cm.- Višina: 42 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Bluza adidas moška, črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Rahlo oblazinjen model.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Rahlo elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 87 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Rahlo oblazinjen model.- Udoben rob brez pritiska.- Običajen pas.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas moški, črna barva
    - Gladek material.- Penasta podloga.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Natikači adidas ženski, črna barva
    - Gladek material.- Gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Bombažna mikica adidas ženska, črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj relaxed.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 77 cm.- Dolžina: 79,5 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Z žepi.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 58 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas Performance črna barva
    - Penasta podloga.- Oblikovan vložek.- Udobna notranjost.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Hlače za vadbo adidas moški, črna barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 34,5 cm.- Dolžina hlačnice: 106,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroška trenirka adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 47 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Natikači adidas moški, črna barva
    - Vzorčast material.- Penasta podloga.- Oblikovan vložek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44,5.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13,5 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače adidas moški, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zaobljena hlačnica.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Tanka, elastična tkanina.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dolžina: 101 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas Adilette moški, črna barva
    - Vzorčast material.- Nazobčen podplat.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 1/2.
  • Spodnji del trenirke adidas ženski, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Udoben rob brez pritiska.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Vodoodporna jakna adidas moška, črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material RAIN.RDY je neprepusten za vlago in hkrati zračen.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco, skrit v zaprtem ovratniku.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep z zapiranjem.- Podloga je izdelana iz zračnega mrežastega materiala.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Jakna adidas moška, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Kroj regular fit.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Brezrokavnik s puhom adidas ženski, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Polnilo iz naravnega puha in perja.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: S.
  • Hlače adidas ženski, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijeta hlačnica.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Povišan pas.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular fit.- Elastičen pas z vrvico.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Model z nalepko.- Širina v bedrih: 52 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas ženska, črna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Z žepi.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke adidas ženski, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza adidas ženska, črna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen kroj.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 73 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna adidas moška, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil proizveden brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Model s kapuco.- Žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Prešiti deli.- Rokavi zaključeni s patentom.- Podložen model.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Nahrbtnik adidas črna barva
    - Enokomorni model.- Ne ustreza A4.- Komora z zategovanjem z vrvicami.- Višina: 46 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Otroška trenirka adidas I 3S SHINY črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s stranskimi črtami.- Model s kapuco.- Vrvice v pasu.- Tanka, neelastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 31 cm.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 30 cm.- Višina pasu: 17,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina hlačnice: 46 cm.- Dolžina: 36 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 86 cm.
  • Nogavice adidas Performance 3-pack črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.
  • Spodnji del trenirke adidas ženski, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Razširjena hlačnica.- Rahlo oblazinjen model.- Visok pas.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažne kratke hlače adidas moški, črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Rahlo elastična pletenina.- Dva drsna stranska žepa.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroška kratka majica adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Bombažna kratka majica adidas črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroški pulover adidas U BL 2 HOODIE črna barva, s kapuco
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Teniske adidas ZNSORED črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelan izi iz recikliranih materialov.- Okrogla, gumirana kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Natikači adidas črna barva
    - Oblikovan vložek.- Prilagodljiv podplat iz pene.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 1/2.
  • Bluza adidas ženska, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Loose fit kroj.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Spodnji rob zaključen s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas U LIN črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Nogavice adidas Performance 3-pack črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.
  • Superge adidas črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dimenzije so podane za velikost: 40.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.
  • Otroška kratka majica adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Odsevni elementi.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Spodnji del trenirke adidas moški, črna barva
    - Ta model je bil izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 64 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina hlačnice: 96 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače adidas moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj regular.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 59 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Gladek material.- Gumijast podplat.- Oblikovan vložek.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 1/2.
  • Japonke adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Gladek material.- Gumijast podplat.- Notranjost z žlebovi preprečuje drsenje stopala.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40 1/2.
  • Kratke hlače adidas moški, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj regular.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 63 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroška bombažna kratka majica adidas U SL črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 176 cm.
  • Nogavice adidas Performance 3-pack črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.
  • Otroški modrček adidas G TF POWER črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.- Mehka košarica.
  • Otroški pulover adidas U 3S CB HOODIE črna barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Rahlo oblazinjen model.- Zunanji drsni žep.- Model s stranskimi črtami.- Debela, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica adidas črna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med gibanjem. Tkanina absorbira vlago in jo prenaša v zunanji sloj, kjer hitro izhlapi. Zahvaljujoč tej tehnologiji se boste med vsemi fizičnimi aktivnostmi počutili hladno in suho.- Kroj regular.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Daljši zadnji del.- Model s stranskimi črtami.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina spredaj: 39 cm.- Dolžina zadaj: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Bombažen pulover adidas ženska, črna barva, s kapuco
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Ohlapen model.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice adidas Performance 3-pack črna barva
    - Izdelek je delno izdelan iz recikliranih materialov.- Nogavice imajo plošče za večjo zračnost.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Bombažne kratke hlače adidas moški, črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas črna barva
    - Ohlapen model.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza adidas moška, črna barva, s kapuco
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke adidas moški, črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Zaobljena hlačnica.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Adidas 3-pack črna barva
    - Izdelek je delno izdelan iz recikliranih materialov.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Pajkice adidas ženski, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj tight fit.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina: 90 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Essentials Chelsea moške, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Otroška trenirka adidas G BL črna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Kratke hlače adidas G TR-ES 3S črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Širina v pasu: 25 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 21 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Bombažen pulover adidas moška, črna barva, s kapuco
    - Kroj regular.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 82 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Hlače za vadbo adidas moški, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Chelsea moške, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Utrjena kapica.- Tekstilen vložek.- Gladek material.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40,5.
  • Bombažen spodnji del trenirke adidas ženski, črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Loose fit kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Visok pas.- Z žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Dolžina: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.
  • Otroške pajkice adidas G BLUV črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 25 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke adidas G 3S črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Kroj slim fit.- Oprijeta hlačnica.- Elastični material.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Bluza adidas Ženska, črna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi zaključeni s patentom.- Kroj regular fit.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.
  • Bombažen spodnji del trenirke adidas Moški, črna barva
    - Kroj regular fit.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Model s stranskimi črtami.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 65 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XL.
  • Hlače za vadbo adidas Moški, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače adidas Moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Model s stranskimi črtami.- Z žepi.- Rahlo elastična pletenina.- Širina v pasu: 48 cm.- Širina v bedrih: 69 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 39 cm.- Širina hlačnice: 37 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XXL.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Essentials Chelsea moške, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 45 cm.- Širina v bedrih: 69 cm.- Višina pasu: 36 cm.- Širina hlačnice spodaj: 39 cm.- Širina hlačnice: 40 cm.- Dolžina hlačnice: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XXL.
  • Opasna torbica adidas črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Model s potiskom.- Ne ustreza A4.- Globina: 9 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 26 cm.
  • Trenirka adidas moški, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Z žepi.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover adidas moška, črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica adidas črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj regular.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači adidas Adilette ženski, črna barva
    - Gladek material.- Model z debelim podplatom.- Gumijast podplat.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Bombažen pulover adidas moška, črna barva, s kapuco
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Raven kroj.- Rob s patentom.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj jogger.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 96 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke adidas črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Notranja dolžina noge: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače za vadbo adidas Stanford črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Zadrge na spodnjem delu hlačnic olajšajo oblačenje in slačenje.- Širina v pasu: 39 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Dolžina: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bluza adidas ženska, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Spuščena ramenska linija.- Loose fit kroj.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 78 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza adidas ženska, črna barva, s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo.- Spuščena ramenska linija.- Ohlapen kroj.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu. Črna je nevtralna barva, temna barva, ki jo lahko kombiniramo s katerokoli drugo barvo, a vsem ostalim barvam daje globino. Črna barva odraža eleganco, resnost in formalni stil, pri oblačenju pa osebo naredi bolj vitko, pa tudi starejšo kot pravzaprav je. Kadar gre za oblačila, obutev in styling, črna barva se najpogosteje psihološko zaznava kot izraz privlačnosti, inteligence in visoke samozavesti. Domnevno čez 66 % žena črno barvo na moškem šteje za izjemno seksi. Črnina se seveda povezuje tudi s pogrebi in smrtjo. Črna barva torej v zahodnih kulturah izziva tako pozitivna kot negativna čustva. Odtenke črne barve imenujemo tudi barva črnila, oglja, temna, zatemnjena in oniks.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh