Največja modna platforma v Sloveniji

Soaphoria online nakup oblačila in obutev za ženske

133
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Soaphoria CeraRepair+ krepilni losjon za telo za zaščito kože 250 ml
    Soaphoria CeraRepair+, 250 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Soaphoria CeraRepair+ bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Soaphoria ExtremeProtect+ zaščitna krema za obraz in telo z beljakovino 200 ml
    Soaphoria ExtremeProtect+, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Soaphoria ExtremeProtect+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Soaphoria ExtremeProtect+ regeneracijska maska za lase z beljakovino 250 ml
    Soaphoria ExtremeProtect+, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Soaphoria ExtremeProtect+ predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja lase po celi njihovi dolžini izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik
  • Soaphoria Botanica Slavica Calm Down aromatična voda za telo roll-on 10 ml
    Soaphoria Botanica Slavica Calm Down, 10 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Soaphoria Botanica Slavica Premium bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Soaphoria CeraRepair+ kremasti serum s ceramidi 50 ml
    Soaphoria CeraRepair+, 50 ml, Serumi za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Soaphoria CeraRepair+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Soaphoria Dermacare+ Zinc regeneracijska krema za telo in obraz 75 ml
    Soaphoria Dermacare+ Zinc, 75 ml, Kreme za telo za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vlažilno kremo uporabljajte vsak dan – to je osnova za nego kože, brez katere vaša lepotna rutina ne more biti. Krema za obraz Soaphoria Dermacare+ bo koži zagotovila potreben odmerek vlaženja, prinesla olajšanje občutka suhosti in preprečila nastajanje lusk. Koža bo po uporabi v ravnovesju, zmehčana, nahranjena in gladka. Poleg tega bodo njeni vlažilni učinki pomagali tudi v boju proti znakom staranja kože. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke obnavlja in poživlja za uporabo na telesu in obrazu mehča in pomaga do svilnato gladke kože koži vrača udobje in vitalnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Soaphoria Himalay Pink salt piling za telo s soljo 250 ml
    Soaphoria Himalay Pink salt, 250 ml, pilingi za telo za ženske, Piling za telo Soaphoria Himalay z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo odstranjuje odmrle kožne celice prekrvavi kožo odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Soaphoria Botanica Slavica Imunity eterično olje roll-on 10 ml
    Soaphoria Botanica Slavica Imunity, 10 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Soaphoria Botanica Slavica vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke prijetno diši Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Soaphoria Euphoria dišeča sveča dišave Anti-Stress 250 ml
    Soaphoria Euphoria, 250 ml, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Soaphoria Euphoria čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava zeliščna aroma veganski izdelek ročno izdelano Sestava: 100-% sojin vosek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Soaphoria Dermacare+ Tripeptide intenzivni vlažilni gel 30 ml
    Soaphoria Dermacare+ Tripeptide, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Soaphoria Dermacare+ Tripeptide bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Soaphoria Dermacare+ Hyaluron intenzivni vlažilni gel s hialuronsko kislino 30 ml
    Soaphoria Dermacare+ Hyaluron, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Soaphoria Dermacare+ Hyaluron bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži daje kompaktnost koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Soaphoria Dermacare+ Magnesium 31% Concentrate magnezijevo olje koncentrat 150 ml
    Soaphoria Dermacare+ Magnesium 31% Concentrate, 150 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Soaphoria Dermacare+ Magnesium 31% Concentrate bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke za masažo nategnjenih mišic in sklepov sproščujoče deluje na mišično-skeletni sistem telesa deluje med spanjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi. Nežno vtrite.
  • Soaphoria Lip Care Macaron balzam za ustnice okus Grapes 10 ml
    Soaphoria Lip Care Macaron, 10 ml, Balzami za ustnice za ženske
  • Soaphoria Miracle intenzivni serum proti staranju kože 15 ml
    Soaphoria Miracle, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Soaphoria Miracle je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži daje kompaktnost koži vrača svežino in mladostno lepoto pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Soaphoria Miracle nočni regeneracijski serum 15 ml
    Soaphoria Miracle, 15 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Soaphoria Miracle je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani ne pušča mastnega občutka Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Soaphoria Remove me! olje za odstranjevanje ličil 100 ml
    Soaphoria Remove me!, 100 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Soaphoria Remove me! z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto koža je na dotik nežna in voljna nežno in temeljito umije cel obraz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dodajte malo vode in nadaljujte z masažo obraza, da se raztopijo ličila in nečistoče.
  • Soaphoria Sensiderma+ pomirjajoča krema za prhanje 250 ml
    Soaphoria Sensiderma+, 250 ml, Kreme za prhanje za ženske
  • Soaphoria Skinfood Dragon's Blood tretma za obraz za intenzivno vlažnost 30 ml
    Soaphoria Skinfood Dragon's Blood, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Soaphoria Skinfood Dragon's Blood bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke koži daje kompaktnost koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Soaphoria Lip Care Sweet Honey regeneracijski balzam za ustnice 5 g
    Soaphoria Lip Care Sweet Honey, 5 g, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Soaphoria Lip Care je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: ustnice pušča mehke in gladke suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje koži zagotavlja takojšnje udobje Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Soaphoria ApotheQ Natural balzam brez spiranja 250 ml
    Soaphoria ApotheQ Natural, 250 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Soaphoria ApotheQ Natural daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: po uporabi so lasje nežni in svileni enostavno se nanaša lajša razčesavanje in oblikovanje lasem zagotavlja sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Soaphoria ApotheQ Aloe & Panthenol balzam brez spiranja za spodbujanje rasti las 250 ml
    Soaphoria ApotheQ Aloe & Panthenol, 250 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Soaphoria ApotheQ daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: krepi lasna vlakna po uporabi so lasje nežni in svileni enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Soaphoria ApotheQ Aloe & Panthenol balzam brez spiranja proti prhljaju 250 ml
    Soaphoria ApotheQ Aloe & Panthenol, 250 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Soaphoria ApotheQ Aloe & Panthenol daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: po uporabi so lasje nežni in svileni enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase.
  • Soaphoria ApotheQ Aloe & Panthenol šampon za sijaj in mehkobo las 250 ml
    Soaphoria ApotheQ Aloe & Panthenol, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Soaphoria ApotheQ Aloe & Panthenol učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Soaphoria ApotheQ Aloe & Panthenol regeneracijski šampon proti prhljaju 250 ml
    Soaphoria ApotheQ Aloe & Panthenol, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Soaphoria ApotheQ Aloe & Panthenol učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče bori se proti nastanku prhljaja pomirja lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Soaphoria Euphoria dišeča sveča dišave For Good Mood 250 ml
    Soaphoria Euphoria, 250 ml, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Soaphoria Euphoria čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava zračno čista dišava veganski izdelek ročno izdelano Sestava: 100-% sojin vosek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Soaphoria Euphoria dišeča sveča dišave The Feeling of Freedom 250 ml
    Soaphoria Euphoria, 250 ml, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Soaphoria Euphoria čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava veganski izdelek ročno izdelano Sestava: 100-% sojin vosek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Soaphoria Euphoria dišeča sveča dišave For Colds 250 ml
    Soaphoria Euphoria, 250 ml, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Soaphoria Euphoria čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava zeliščna aroma veganski izdelek ročno izdelano Sestava: 100-% sojin vosek bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Soaphoria Beautyphoria tekoča šminka odtenek Blackberry Sorbet 7 g
    Soaphoria Beautyphoria, 7 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Soaphoria Beautyphoria bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: tekoča tekstura dolgotrajen učinek visoka pigmentacija Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Soaphoria Beautyphoria transparentni fiksacijski puder 15 ml
    Soaphoria Beautyphoria, 15 ml, Pudri za ženske, Puder Soaphoria Beautyphoria popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo povsem prosojna tekstura Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Soaphoria Euphoria eterično olje dišave For Children's Comfort 10 ml
    Soaphoria Euphoria, 10 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Soaphoria Euphoria je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: zeliščna aroma cvetlična dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru.
  • Soaphoria Euphoria dišeča sveča dišave For Children's Comfort 250 ml
    Soaphoria Euphoria, 250 ml, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Soaphoria Euphoria čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava zračno čista dišava Sestava: 100-% sojin vosek Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh