Največja modna platforma v Sloveniji

Silvian Heach online nakup oblačila in obutev za ženske

459
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Top Silvian Heach ženski, roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- V izrez z rebrastim zaključkom.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Silvian Heach bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- V izrez.- Model z vezenino.- Model z okrasnimi volančki.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Top Silvian Heach ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Top Silvian Heach ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model s polpulijem.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Torbica Silvian Heach zelena barva
    - Zavihek se zapenja z magnetom.- Podložen model.- Notranji žep z zadrgo- Nesnemljiv daljši trak brez regulacije.- Ne ustreza A4.- Dolžina pasu: 117 cm.- Višina: 18,5 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Torbica Silvian Heach bela barva
    - Zapenjanje na magnet.- Notranji žep z zadrgo- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Nesnemljiv trak brez nastavitve.- Torbica za nošenje na rami.- Dolžina pasu: 115 cm.- Globina: 2 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 25,5 cm.
  • Denarnica Silvian Heach ženski, črna barva
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Žep za kovance z zadrgo.- Pregrada za bankovce.- Predalčki za kartice.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 19,5 cm x 10 cm.
  • Denarnica Silvian Heach ženski, črna barva
    - Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Pregrada za bankovce.- Brez žepa za kovance.- Predalčki za kartice.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število predalčkov za kartice: 7.- Dimenzije: 11 x 9 cm.
  • Torbica Silvian Heach bež barva
    - Dolgi ročaji.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Notranji žep z zadrgo- Primerno za format A4.- Podložen model.- Dolžina ročajev: 53 cm.- Višina: 30 cm.- Globina: 13 cm.- Širina na osnovi: 40 cm.
  • Kratke hlače Silvian Heach ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 38 cm.- Širina hlačnice: 38 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Top Silvian Heach ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na gumb na hrbtni strani.- Okrasna vezava na hrbtni strani.- Raven kroj.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna majica Silvian Heach ženska
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Klasičen okrogel izrez.- Podložen model.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Silvian Heach ženska, roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z vezenino.- Model z napihnjenimi rokavi.- Tanka, neelastična tkanina.- Model z okrasnimi volančki.- Raven kroj.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna srajca Silvian Heach ženska, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Model z napihnjenimi rokavi.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Silvian Heach ženska, roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na gumbe.- Kroj oversize.- Tanka, neelastična tkanina.- Žep na prsih.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen šal Silvian Heach
    - Okrasni obrabljeni deli.- Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 106 x 182 cm.
  • Krilo Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Nabran kroj.- Pas v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Model z okrasnimi volančki.- Širina v pasu: 33 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažno krilo Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Nabran kroj.- Model z okrasnimi vezeninami.- Širina v pasu: 31 cm.- Dolžina: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Silvian Heach ženski, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z višjim pasom in skritim zapenjanjem z zadrgo.- Tanka, rahlo elastična tkanina.- Okrasni gumbi.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 98 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na gumbe.- Nabran kroj.- Vrvica v pasu.- Rokavi so zaključeni z elastičnim trakom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina obleke: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v pasu: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na gumbe.- Nabran kroj.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 63 cm.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina obleke: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Raven kroj.- Ima razporek.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Dolžina obleke: 150 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nastavljive naramnice.- V izrez.- Kroj oversize.- Tanka, neelastična tkanina.- Model z okrasnimi volančki.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Nastavljive naramnice.- Okrasen, koničast izrez.- Nabran kroj.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 39 cm.- Dolžina obleke: 160 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Silvian Heach ženska, roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na gumbe.- Model z vezenino.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Suknjič Silvian Heach roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- V ramena všite blazinice.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Klasični rever.- Podložen model.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Raven kroj.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Silvian Heach ženski, roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z visokim pasom in zapenjanjem na zadrgo, gumb in kljukico.- Dva drsna stranska žepa.- Razširjena hlačnica.- Ohlapen kroj.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 35 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Zunanja dolžina noge: 107 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Nabran kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- V izrez.- Rokavi so zaključeni z elastičnim trakom.- Tanka, elastična tkanina.- Vrvica v pasu.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina obleke: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- V izrez.- Nastavljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Nabran kroj.- Dolžina obleke: 128 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Silvian Heach ženska, roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Kratek rokav.- V izrez.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna majica Silvian Heach ženska
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Okrasna vezenina.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna majica Silvian Heach ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Model z ovratnikom.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Srajca Silvian Heach ženska, vijolična barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Silvian Heach ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Okrasna kravata na vratnem izrezu.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna srajca Silvian Heach ženska
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na gumbe.- Spuščena ramenska linija.- Manšete na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 64 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Silvian Heach črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Dolžina: 85 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Silvian Heach ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Z žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v bedrih: 58 cm.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Zunanja dolžina noge: 113 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Klasičen okrogel izrez.- Raven kroj.- Tanka, neelastična tkanina.- Okrasni naborki.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina obleke: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna obleka Silvian Heach črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Podložen model.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica Silvian Heach črna barva
    - Zavihek se zapenja z magnetom.- Odstranljivi ročaji.- Snemljiv nastavljiv trak.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih predelkov: 2.- Število notranjih žepov z zadrgo: 2.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 112 cm.- Največja dolžina traku: 128 cm.- Dolžina ročajev: 50 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 22 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Torbica Silvian Heach črna barva
    - Ima ročaje in pas brez nastavitev, ki ga ni mogoče sneti.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Notranji žepi.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov: 1.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število predalčkov z zadrgo: 1.- Število komor, pritrjenih z magnetom: 2.- Dolžina pasu: 105 cm.- Dolžina ročajev: 30 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Torbica Silvian Heach črna barva
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Ima tri predale: enega z zadrgo in dva z magnetom.- Trije notranji žepi: eden z zadrgo, dva za vstavljanje.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Globina: 16 cm.- Višina: 30 cm.- Širina na osnovi: 40 cm.- Dolžina ročajev: 42 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 32 cm.- Največja dolžina traku: 114 cm.
  • Torbica Silvian Heach
    - Ima ročaj in nesnemljiv trak brez prilagajanja.- Komora z zategovanjem z vrvicami.- Brez notranjih žepov.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Dolžina pasu: 100 cm.- Dolžina držala: 25 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 14 cm.
  • Top Silvian Heach ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez.- Model z naramnicami.- Čipkast vložek.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Rebrasta pletenina.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 130 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Širina v pasu: 19 cm.- Širina v bedrih: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Elastični trak v pasu.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 95 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna obleka Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 154 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna obleka Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Podložen model.- Model z okrasnimi volančki.- Carmen izrez.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 145 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažen pulover Silvian Heach mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Okrasni gumbi.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasnimi obrobami.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 71 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Silvian Heach srebrna barva
    - Ima ročaj in odstranljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Brez notranjih žepov.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Najmanjša dolžina pasu: 99 cm.- Največja dolžina traku: 115 cm.- Dolžina držala: 27 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
  • Torbica Silvian Heach srebrna barva
    - Zapenjanje na magnet.- Kratki ročaji.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- V notranjosti ima dva žepa: enega drsnega, drugega z zadrgo.- Globina: 8 cm.- Višina: 23 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Nahrbtnik Silvian Heach črna barva
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Podložen model.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Odstranljiv, nastavljiv ročaj.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov: 1.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Globina: 14 cm.- Višina: 37 cm.- Širina na osnovi: 34 cm.
  • Torbica Silvian Heach srebrna barva
    - Zapenjanje na magnet.- Brez notranjih žepov.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Nesnemljiv trak brez nastavitve.- Torbica za nošenje na rami.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Dolžina pasu: 132 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 10 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Jakna Silvian Heach ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Okrasni šivi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna obleka Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Zapenjanje s skrito zadrgo in kljukico na zadnji strani.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover Silvian Heach ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s polpulijem.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z okrasnimi obrobami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 85 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jeans krilo Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model brez podloge.- Visok pas.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrasni šivi.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 70 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Obleka Silvian Heach črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Okrasni gumbi.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, zelo elastična tkanina.- Dolžina: 92 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Silvian Heach bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Klasičen okrogel izrez.- Kratki, nabrani rokavi.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Vključen je pas iz tekstila.- Model z okrasnimi vezeninami.- Model z okrasnimi volančki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 85 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jakna Silvian Heach ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje na zadrgo.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažne kratke hlače Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna majica Silvian Heach ženska, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrasen, koničast izrez.- Okrasna kravata na vratnem izrezu.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Kroj rokavov s spuščeno ramensko linijo ne omejuje gibanja.- Kratko zapiranje na gumbe.- Daljši zadnji del.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina spredaj: 70 cm.- Dolžina zadaj: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna srajca Silvian Heach ženska
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna srajca Silvian Heach ženska
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Na prsih je drsni žep.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažne kratke hlače Silvian Heach črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Silvian Heach ženski, zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Visok pas z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Žepi tipa cargo nudijo dodaten prostor za shranjevanje majhnih predmetov.- Zaobljena hlačnica.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Lanen suknjič Silvian Heach vijolična barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- Klasični rever.- V ramena všite blazinice.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- Podložen model.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 71,5 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna obleka Silvian Heach zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- V izrez.- Vključen je pas iz tekstila.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dolžina: 84 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Širina v pasu: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Komplet Silvian Heach
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb.- V ramena všite blazinice.- Podložen model.- Model z normalnim pasom in zapenjanjem z zadrgo, gumbom in kljukico.- Z žepi.- Hlačnica zlikana na rob.- Dolžina rokava: 58 cm.- Širina v ramenih: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina: 105 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Višina pasu: 45 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Zunanja dolžina noge: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica Silvian Heach bež barva
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zapenjanje na magnet.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Zaradi togega dna vrečke izdelek dlje časa ohrani svojo obliko.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Torbica za nošenje na rami.- Odstranljiv, nastavljiv trak omogoča prilagojeno nošenje.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Število notranjih žepov z zadrgo: 1.- Število notranjih žepov: 2.- Število predalčkov brez zapenjanja: 2.- Število predalčkov z zadrgo: 1.- Najmanjša dolžina pasu: 110 cm.- Največja dolžina traku: 125 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 25 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Bombažna kratka majica Silvian Heach ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Top Silvian Heach ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Silvian Heach ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Na prsih je žep za shranjevanje najnujnejših stvari.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Krilo Silvian Heach črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Model brez podloge.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Silvian Heach ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Razširjena hlačnica.- Zelo elastični material.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Zunanja dolžina noge: 120 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna srajca Silvian Heach ženska, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj oversize.- Dolgi rokav.- Manšete na gumb.- Model z ovratnikom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Na prsih je žep za shranjevanje najnujnejših stvari.- Tanka, neelastična tkanina.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74 cm.- Dolžina: 77 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna obleka Silvian Heach roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Rokavi so zaključeni z ozkim elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v pasu: 84 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- V izrez.- Model z vezenino.- Manšete na gumb.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Kratki, nabrani rokavi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Zapenjanje s skrito zadrgo in kljukico na zadnji strani.- Tanka, neelastična tkanina.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Dolžina: 92 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Rutica Silvian Heach ženska, rdeča barva
    - Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 70x70 cm.
  • Obleka Silvian Heach črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Podložen model.- Dolžina: 93 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Silvian Heach ženski, vijolična barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z visokim pasom in zapenjanjem na zadrgo, gumb in kljukico.- Dva drsna stranska žepa.- Gladka tkanina.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 36 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Bombažna obleka Silvian Heach bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 88 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Okrasen, koničast izrez.- V ramena všite blazinice.- Okrasni naborki.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Ima razporek.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 150 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Majica Silvian Heach ženska, bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Priročno stransko zapiranje z zadrgo omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Manšete na gumb.- Podložen model.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjena denarnica Silvian Heach ženski, črna barva
    - Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Žep za kovance z zaklopnim gumbom.- Pregrada za bankovce.- Predalčki za kartice.- Število predalčkov za kartice: 2.- Dimenzije: 10 cm x 8 cm.
  • Lanene kratke hlače Silvian Heach vijolična barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z visokim pasom in zapenjanjem na zadrgo, gumb in kljukico.- Okrasni pregibi.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 36 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina hlačnice: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kratka majica Silvian Heach ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model z okrasnimi volančki.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Silvian Heach mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- V izrez.- Kratek rokav.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina: 84 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 34,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.
  • Krilo Silvian Heach mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z višjim pasom in zapenjanjem na gumb.- Model brez podloge.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 66 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Jopica Silvian Heach ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Model z ovratnikom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Silvian Heach mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Okrasen, koničast izrez.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Priročno stransko zapiranje z zadrgo omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 120 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Obleka Silvian Heach črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Model z ostrim rezom.- Pletenina srednje debeline.- Dolžina: 118 cm.- Širina pod pazduhami: 28 cm.- Širina v pasu: 20 cm.- Širina v bedrih: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Silvian Heach mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Nabran kroj.- Okrasen, koničast izrez.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Model z okrasnimi volančki.- Okrasni naborki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 145 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Kavbojke Silvian Heach ženski
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapne kavbojke okoli bokov.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Hlačnica zlikana na rob.- Dva drsna stranska žepa.- Imitacija žepka na priboru.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Zunanja dolžina noge: 96 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Hlače Silvian Heach ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Močno zožene, tesno prilegajoče se hlačnice.- Dva drsna stranska žepa.- V stranskem žepu je skrit manjši žep z zadrgo.- Dva žepa na zadnjici.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Silvian Heach ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- Visok pas z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnica zlikana na rob.- Rahlo elastični material.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 112 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Pulover s primesjo volne Silvian Heach ženski, bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Dolgi rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model s puli ovratnikom.- Efektiven vzorec pletenja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 63 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XS.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh