Največja modna platforma v Sloveniji

Alfaparf Milano online nakup oblačila in obutev za ženske

113
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Renew energijski šampon za tanke, redke in krhke lase 250 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Renew, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Semi Di Lino Scalp Renew učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase krepi lasna vlakna stimulira rast las Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Straightening Kit gladilna nega za občutljive lase 1 kos
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Straightening Kit, 1 kos, Kreme in geli za lase za ženske, Stiling pripravek Alfaparf Milano Il Salone Milano bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: dolgotrajen učinek gladi Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na vlažne lase.
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls maska za kodraste lase 500 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls, 500 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alfaparf Milano Semi Di Lino Curls predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Benvoleo Hydration balzam za lase z vlažilnim učinkom 1000 ml
    Alfaparf Milano Benvoleo Hydration, 1000 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alfaparf Milano Benvoleo Hydration zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje ščiti lase pred poškodbami izboljšuje strukturo las Sestava: vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture šampon za suhe lase 1000 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating osvetljevalni šampon za normalne lase 250 ml
    Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase pušča mehke Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent maska za barvane lase 250 ml
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent, 250 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Alfaparf Milano Il Salone Milano Magnificent predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži deluje v globino lasnega vlakna lasje so mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond darilni set (za sijaj in mehkobo las)
    Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond, 2 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: maska za sijaj 200 ml osvetljevalni šampon za normalne lase 1000 ml Lastnosti: lase pušča mehke lase odišavi z blagim vonjem daje lesk in volumen umiva lase in čisti lasišče lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture darilni set (za hidracijo in sijaj)
    Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture, 2 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: šampon za suhe lase 250 ml vlažilna maska za suhe lase 200 ml Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži krepi lasna vlakna poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las za suhe lase Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction darilni set (za poškodovane lase)
    Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction, 2 kos, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction. Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: obnovitveni šampon za poškodovane lase 250 ml obnovitvena maska za poškodovane lase 200 ml Lastnosti: obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče obnavlja lase po celi njihovi dolžini deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Volumizing šampon za volumen za fine in tanke lase 1000 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Volumizing, 1000 ml, Šamponi za ženske, Šampon Alfaparf Milano Semi Di Lino Volumizing učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder permanentna barva za lase odtenek 10.0 - Extra Light Blonde 1 kos
    Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder, 1 kos, Trajne barve za lase za ženske, Želite dobiti dolgoobstojen sijoč barvni odtenek, prekriti sive lase ali popolnoma spremeniti barvo svojih las? Permanentna barva za lase Alfaparf Milano Il Salone Milano Plex Rebuilder vam bo prinesla želen rezultat. Lasem daje intenziven barvni odtenek in bleščeč sijaj, vendar se v nasprotju s semi permanentnimi barvami, prelivi in šamponi za toniranje postopoma ne izpira ali ne zbledi, zato bodo popolnoma obarvani lasje obstojni več dolgih tednov. Sestava s pigmenti prodre globoko v lasna vlakna, kar zagotavlja dolgotrajen barvni učinek, počasno izpiranje in popolno prekrivanje na primer sivih las. Ne glede na to, ali želite poenotiti svojo naravno barvo las ali jo popolnoma spremeniti, vas ta permanentna barva ne bo razočarala. Lastnosti: Barva dolgo ostane lepa in polna ima dolgotrajen učinek zanesljivo barva lase za profesionalno uporabo Navodilo za uporabo: Uporabljajte v skladu z navodili v embalaži.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh