Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

2085
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Kopalke adidas Performance roza barva
    - Tehnologija INFINITEX®, uporabljena v tem modelu, ščiti material pred škodljivimi učinki klora, zaradi česar material ohranja svoje lastnosti in estetski videz skozi celotno življenjsko dobo.- ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Model je izdelan iz triko pletenine z gosto vezavo, ki je izjemno mehka, a tudi zelo trpežna.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Spodnji del modrčka je zaključen z elastičnim, nevpadljivim trakom, ki dodatno podpira prsi.- Elastični trak v pasu in notranja nastavitev z vrvico za prilagajanje po meri.- Teža izdelka: 190 g.
  • Nogavice adidas Performance žensko
    - Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Posebna zasnova FORMOTION zaradi uporabe inovativnih krojev in strateško nameščenih podpornih območij omogoča popolno svobodo gibanja in optimalno prileganje.- Poseben dizajn podpira lok stopala.- Manšeta nogavic je podložena s posebno prejo, ki jo pomaga ohranjati na mestu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Nogavice adidas Performance črna barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Posebna oblika FORMOTION, zahvaljujoč uporabi inovativnih krojev in strateško postavljenih podpornih con, pripomore k popolni svobodi gibanja in optimalnemu prileganju telesa.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Poseben dizajn podpira lok stopala.
  • Nogavice adidas Performance bela barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Posebna oblika FORMOTION, zahvaljujoč uporabi inovativnih krojev in strateško postavljenih podpornih con, pripomore k popolni svobodi gibanja in optimalnemu prileganju telesa.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Manšeta nogavic je podložena s posebno prejo, ki jo pomaga ohranjati na mestu.- Strateško nameščeni oblazinjeni elementi pomagajo blažiti udarce.- Poseben dizajn podpira lok stopala.
  • Kratka majica adidas Performance Entrada 22 ženska, rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz koži prijazne bombažne pletenine, ki je izjemno zračna, vzdržljiva in ima odlične higroskopske lastnosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dolžina: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kopalke adidas Performance Big Logo Graphic rdeča barva
    - Tehnologija INFINITEX®, uporabljena v tem modelu, ščiti material pred škodljivimi učinki klora, zaradi česar material ohranja svoje lastnosti in estetski videz skozi celotno življenjsko dobo.- ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Model je izdelan iz triko pletenine z gosto vezavo, ki je izjemno mehka, a tudi zelo trpežna.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Kopalke adidas Performance Melbourne roza barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Tehnologija INFINITEX®, uporabljena v tem modelu, ščiti material pred škodljivimi učinki klora, zaradi česar material ohranja svoje lastnosti in estetski videz skozi celotno življenjsko dobo.- Model je izdelan iz triko pletenine z gosto vezavo, ki je izjemno mehka, a tudi zelo trpežna.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- V priloženo vrečko lahko shranite potrebne drobne predmete.
  • Športni modrček adidas Performance Powerreact siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Nenastavljivi naramnice s konstrukcijo, ki stabilizirajo oprsje, ga dodatno podpirajo in med aktivnostjo ne zdrsnejo z ramen.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Športni modrček adidas Performance Aeroreact črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Edinstven tehnični material adiflex je izjemno gladek in hladen na koži ter ponuja visoko stopnjo prožnosti, tako da se lahko prosto gibate.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Pajkice za vadbo adidas Performance Optime Trainicons žensko, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje silhueto in še dodatno poudari pas.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Hlačnice dolžine 7/8.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 79,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice za vadbo adidas Performance Optime Trainicons žensko, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje silhueto in še dodatno poudari pas.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Hlačnice dolžine 3/4.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna za tek adidas Performance Own The Run bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija WIND.RDY preprečuje, da bi veter in vlaga prodrla skozi tkanino, kar pomaga preprečiti vremenske razmere in vam zagotavlja udobje med aktivnostmi na prostem.- Model je enostaven za zlaganje in pakiranje za kar največji prihranek prostora.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Tridelna kapuca zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko to potrebujete.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna za tek adidas Performance Run Fast črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Zapiranje z zadrgo, opremljeno z zaščito za brado.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 77 cm.- Dolžina: 54,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček adidas Performance Powerreact črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljivi naramnice s konstrukcijo, ki stabilizirajo oprsje, ga dodatno podpirajo in med aktivnostjo ne zdrsnejo z ramen.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Pajkice za tek adidas Performance Own The Run ženske, bordo barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz pletene tkanine z gosto vezavo, ki zagotavlja visoko stopnjo pokritosti in preprečuje prosojnost tudi med počepi.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Na zadnji strani je žep z zadrgo, odporen na vlago, kamor lahko skrijete ključe ali gotovino.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Hlačnice dolžine 7/8.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 89 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Run Icons žensko, mornarsko modra barva,
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Na zadnji strani je žep z zadrgo, odporen na vlago, kamor lahko skrijete ključe ali gotovino.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Odsevni element poveča vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 33 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina hlačnice: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček adidas Performance bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Edinstven tehnični material adiflex je izjemno gladek in hladen na koži ter ponuja visoko stopnjo prožnosti, tako da se lahko prosto gibate.- Model z visoko podporo, zasnovan za visoko intenzivne dejavnosti, kot so tek, Zumba ali funkcionalni trening.- Všiti vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi trakovi s stabilizacijsko strukturo dobro podpirajo prsi in dajejo možnost poljubnega prilagajanja postavi, da ne dražijo kože rok.- Zapiranje na kaveljčke in 3-stopenjska nastavitev omogoča individualno prilagajanje obsega.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Športni modrček adidas Performance Powerreact črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Pletenina z gostim pletenjem bolje stabilizira prsi in zagotavlja optimalno pokritost.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljivi naramnice s konstrukcijo, ki stabilizirajo oprsje, ga dodatno podpirajo in med aktivnostjo ne zdrsnejo z ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Steklenica adidas Performance 750 Ml črna barva
    - Izdelek ne vsebuje škodljivega BPA.- Primerno za pranje v pomivalnem stroju.- Kapaciteta: 750 ml.
  • Športni modrček adidas Performance Aeroimpact Luxe oranžna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Edinstven tehnični material adiflex je izjemno gladek in hladen na koži ter ponuja visoko stopnjo prožnosti, tako da se lahko prosto gibate.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Snemljivi vložki, ki se razlikujejo med desnim in levim, zagotavljajo popolno prileganje, rahlo učvrstijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Prilagoditev s paščkom pod prsmi zagotavlja individualno prilagajanje obsega.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Pajkice za tek adidas Performance Run Icons ženske, vijolična barva
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz pletene tkanine z gosto vezavo, ki zagotavlja visoko stopnjo pokritosti in preprečuje prosojnost tudi med počepi.- Oprijet kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Ravni, elastični šivi ščitijo kožo pred draženjem in ne ovirajo gibanja.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 88 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Entrada 22 ženske, rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Vetrovka adidas Performance roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Tehnologija WIND.RDY preprečuje, da bi veter in vlaga prodrla skozi tkanino, kar pomaga preprečiti vremenske razmere in vam zagotavlja udobje med aktivnostmi na prostem.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 73 cm.- Dolžina: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Majica z dolgimi rokavi za vadbo adidas Performance Entrada 22 siva barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje s kratko zadrgo omogoča učinkovito zračenje ter enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dolžina rokava: 65 cm.- Dolžina: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Nogavice adidas Performance ženske, siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Condivo 22 žensko, črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28,5 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 35,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Condivo 22 žensko, črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ergonomsko oblikovani šivi omogočajo večjo svobodo gibanja.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29,5 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • adidas Performance nogavice
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Posebna zasnova FORMOTION zaradi uporabe inovativnih krojev in strateško nameščenih podpornih območij omogoča popolno svobodo gibanja in optimalno prileganje.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Poseben dizajn podpira lok stopala.- Strateško nameščeni oblazinjeni elementi pomagajo blažiti udarce.
  • Bombažen kopalni plašč adidas Performance črna barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Vrvica v pasu.- Z žepi.- Dolgi rokav.- Okrasni detajli.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Entrada 22 ženske, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 29 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Entrada 22 ženske, bela barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 25,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 37,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica za tek adidas Performance Run For The Ocean bela barva
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ergonomsko oblikovani šivi omogočajo večjo svobodo gibanja.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Športni modrček adidas Performance Purelounge črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Pajkice za tek adidas Performance Own The Run ženske
    - Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Ergonomsko oblikovani šivi odpravljajo točke pritiska in preprečujejo odrgnine.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje silhueto in še dodatno poudari pas.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Hlačnice dolžine 7/8.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Dolžina: 88 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Run Icons ženske, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Pletenina z gostim pletenjem, ki zagotavlja visoko stopnjo pokritosti in preprečuje prosojnost tudi med počepi.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Pas je nastavljiv po širini, kar omogoča individualno prilagoditev.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček adidas Performance Aeroknit zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Brezšivna konstrukcija AEROKNIT zagotavlja popolno prileganje in ne draži kože.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.
  • Bombažna mikica adidas Performance ženska, črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dodaten žep z zadrgo na rokavu vam omogoča shranjevanje potrebnih drobnih predmetov.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Mikica od trenirke adidas Performance ženska, siva barva,
    - Izdelek vsebuje ekološka bombažna vlakna, ki so pridelana brez uporabe zdravju škodljivih kemikalij, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 92 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Run For The Ocean ženske, črna barva
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Model je izdelan iz ojačane ripstop tkanine, odporne na mehanske poškodbe.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Enodelne kopalke adidas Performance črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija INFINITEX®, uporabljena v tem modelu, ščiti material pred škodljivimi učinki klora, zaradi česar material ohranja svoje lastnosti in estetski videz skozi celotno življenjsko dobo.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Bluza adidas Performance ženska, rumena barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj oversize.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 85 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa s šiltom adidas Performance mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.
  • Jakna adidas Performance ženska, črna barva
    - Vodoodbojna površina tkanine, ki ne vsebuje PFC, je nestrupena, okolju prijazna in vodoodporna.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ta izdelek je narejen iz Primegreen, linije visokokakovostnih recikliranih materialov.- Model je enostaven za zlaganje in pakiranje za kar največji prihranek prostora.- Ohlapen kroj.- Model s stranskimi črtami.- Visok ovratnik.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Zapenjanje na zadrgo.- Vrvice spodaj.- Tanek material.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Športni modrček adidas Performance Aeri črna barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Jakna za tek adidas Performance Own The Run črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija WIND.RDY preprečuje, da bi veter in vlaga prodrla skozi tkanino, kar pomaga preprečiti vremenske razmere in vam zagotavlja udobje med aktivnostmi na prostem.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Kapuca s šiltom in regulacijo poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice za vadbo adidas Performance Marimekko ženske, mornarsko modra barva
    - Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Brezšivna konstrukcija AEROKNIT zagotavlja popolno prileganje in ne draži kože.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Hlačnice dolžine 7/8.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Marathon 20 ženske, vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 54 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Enodelne kopalke adidas Performance Tape rumena barva
    - ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Tehnologija INFINITEX®, uporabljena v tem modelu, ščiti material pred škodljivimi učinki klora, zaradi česar material ohranja svoje lastnosti in estetski videz skozi celotno življenjsko dobo.- Model je izdelan iz triko pletenine z gosto vezavo, ki je izjemno mehka, a tudi zelo trpežna.- Notranji mrežasti nedrček nudi dodatno oporo za prsi.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.
  • Kapa s šiltom adidas Performance črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Model je izdelan iz ojačane ripstop tkanine, odporne na mehanske poškodbe.- Odprti elementi podpirajo prezračevanje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Kapa s šiltom adidas Performance roza barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Model je izdelan iz ojačane ripstop tkanine, odporne na mehanske poškodbe.- Odprti elementi podpirajo prezračevanje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bluza adidas Performance ženska, vijolična barva,
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Ohlapen kroj.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček adidas Performance Marimekko oranžna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Brezšivna konstrukcija AEROKNIT zagotavlja popolno prileganje in ne draži kože.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Sodobni, odstranljivi vložki z perforacijami oblikujejo prsi in zagotavljajo zračnost.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Run Icons ženske, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Zgornja plast v ohlapnem kroju je izdelana iz lahke tkanine, spodnja plast pa je iz elastične pletenine, ki je prijetna za telo.- V stranski žep lahko pospravite telefon ali druge potrebščine.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 25/38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • adidas Performance nogavice
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Posebna oblika FORMOTION, zahvaljujoč uporabi inovativnih krojev in strateško postavljenih podpornih con, pripomore k popolni svobodi gibanja in optimalnemu prileganju telesa.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Dizajn, ki se razlikuje med levo in desno nogavico, zagotavlja popolno prileganje.- Poseben dizajn podpira lok stopala.
  • adidas Performance nogavice
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Posebna oblika FORMOTION, zahvaljujoč uporabi inovativnih krojev in strateško postavljenih podpornih con, pripomore k popolni svobodi gibanja in optimalnemu prileganju telesa.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Dizajn, ki se razlikuje med levo in desno nogavico, zagotavlja popolno prileganje.- Poseben dizajn podpira lok stopala.
  • Krilo adidas Performance zelena barva,
    - Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Nabran kroj.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 33 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa s šiltom adidas Performance Supernova črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Puhovka adidas Performance ženska, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model z ekološko vodoodbojno prevleko brez PFC, ki zagotavlja vodoodpornost. Izdelek je bil izdelan brez uporabe per- in polifluoriranih spojin.- Ohlapen kroj.- Izoliran model s podlogo.- Polnilo iz naravnega puha in perja.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Marimekko ženske, mornarsko modra barva
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz pletene tkanine z gosto vezavo, ki zagotavlja visoko stopnjo pokritosti in preprečuje prosojnost tudi med počepi.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance ženski, črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastičen trak v pasu preprečuje drsenje med gibanjem.- Ploščati šivi ščitijo kožo pred drgnjenjem in draženjem.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček adidas Performance Powerreact črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljivi naramnice s konstrukcijo, ki stabilizirajo oprsje, ga dodatno podpirajo in med aktivnostjo ne zdrsnejo z ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Brezšivne obrobe okrog vratu in pod pazduhami povečajo udobje uporabe in ne povzročajo draženja kože.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Marathon 20 ženske, mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz tkanine s platnenim tkanjem, kar zagotavlja visoko vzdržljivost.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica bela
    Material: Recikliran material; Izrez: Okrogel izrez; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Krilo adidas Performance črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Raven kroj.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 36 cm.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Dvodelne kopalke adidas Performance vijolična barva
    - Komplet vsebuje spodnji del in modrček z rahlo utrjenimi košaricami.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.
  • Krilo adidas Performance oranžna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Material s teksturo.- Tanek material.- Vgrajene elastične hlačnice zagotavljajo dodatno pokritost in udobje.- Širina v pasu: 32 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Run Fast ženske, zelena barva
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Material HEAT.RDY odvaja znoj s kože in zagotavlja ustrezno kroženje zraka, kar pomaga ohranjati suhost in optimalno telesno temperaturo med aktivnostjo.- Model je izdelan iz ojačane ripstop tkanine, odporne na mehanske poškodbe.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 38,5 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček adidas Performance Marimekko mornarsko modra barva
    - Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Pletenina z gostim pletenjem bolje stabilizira prsi in zagotavlja optimalno pokritost.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Kapa s šiltom adidas Performance Run For The Ocean zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz ojačane ripstop tkanine, odporne na mehanske poškodbe.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.- Odprti elementi podpirajo prezračevanje.
  • ADIDAS PERFORMANCE Funkcionalna majica 'Winners' svetlo siva / pegasto črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob, Ohlapen kroj; Material: Recikliran material; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Pajkice za tek adidas Performance Own The Run ženske, rjava barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Zgornji rob je zaključen s širokim pasom, ki oblikuje silhueto in še dodatno poudari pas.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 38 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 90 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Marathon 20 ženske, rumena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Na zadnji strani je žep z zadrgo, odporen na vlago, kamor lahko skrijete ključe ali gotovino.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Odsevni element poveča vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa s šiltom adidas Performance črna barva
    - Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.- Model z nalepko.
  • Kapa s šiltom adidas Performance Marimekko črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Model je opremljen s sistemom AEROREADY, ki absorbira vlago- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • Pajkice za tek adidas Performance Fastimpact ženske, zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz pletene tkanine z gosto vezavo, ki zagotavlja visoko stopnjo pokritosti in preprečuje prosojnost tudi med počepi.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Strateško nameščeni žepi za vlaganje na straneh in žep z zadrgo na zadnji strani lahko hranijo dodatke, potrebne za vaš trening.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Hlačnice dolžine 7/8.- Širina v pasu: 35 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Dolžina hlačnice: 83 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • adidas Performance etui za telefon
    - Nastavljiv trak omogoča udobno prileganje v roko.- Prozoren vložek iz TPU vam omogoča udobno uporabo telefona med aktivnostjo.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Odsevni element poveča vidljivost in varnost v temi.- Dimenzije: 14,5 cm x 9,5 cm.
  • Bluza adidas Performance ženska, roza barva,
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Visok ovratnik.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček adidas Performance Marimekko mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Brezšivna konstrukcija AEROKNIT zagotavlja popolno prileganje in ne draži kože.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.
  • Kratke hlače za vadbo adidas Performance Techfit Period Proof ženske, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Marimekko ženske, rdeča barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Primeblue je visokokakovosten recikliran material, delno pridobljen iz Parley Ocean Plastic, plastike iz plastičnih odpadkov, zbranih z oddaljenih otokov, plaž, obalnih mest in obal, da se prepreči onesnaževanje oceanov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz pletene tkanine z gosto vezavo, ki zagotavlja visoko stopnjo pokritosti in preprečuje prosojnost tudi med počepi.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček adidas Performance Yoga Essentials Studio bež barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz pletenine z dvojnim pletenjem, ki je gosta, koži prijetna in vzdržljiva.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Jakna za tek adidas Performance Fast mornarsko modra barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model je izdelan iz ojačane ripstop tkanine, odporne na mehanske poškodbe.- Model je enostaven za zlaganje in pakiranje za kar največji prihranek prostora.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Na zadnji strani je žep z zadrgo za varno shranjevanje majhnih predmetov.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Mrežaste plošče pomagajo pri prezračevanju.- Prezračevalna odprtina na zadnji strani za boljše kroženje zraka.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dolžina rokava: 63,5 cm.- Dolžina:- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice za tek adidas Performance Run Icons ženske, vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Notranji, skriti žep omogoča shranjevanje majhnih predmetov.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 87 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Enodelne kopalke adidas Performance Positivisea vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Tehnologija INFINITEX®, uporabljena v tem modelu, ščiti material pred škodljivimi učinki klora, zaradi česar material ohranja svoje lastnosti in estetski videz skozi celotno življenjsko dobo.- Model je izdelan iz triko pletenine z gosto vezavo, ki je izjemno mehka, a tudi zelo trpežna.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Dvodelne kopalke adidas Performance Positivisea
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- ECONYL je 100 % recikliran material, vključno z ribiškimi mrežami, pridobljenimi iz oceanov.- Tehnologija INFINITEX®, uporabljena v tem modelu, ščiti material pred škodljivimi učinki klora, zaradi česar material ohranja svoje lastnosti in estetski videz skozi celotno življenjsko dobo.- Model je izdelan iz triko pletenine z gosto vezavo, ki je izjemno mehka, a tudi zelo trpežna.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Bombažna mikica adidas Performance ženska, črna barva,
    - Ohlapen model.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 74 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.- Dodaten žep z zadrgo na rokavu vam omogoča shranjevanje potrebnih drobnih predmetov.
  • Kapa adidas Performance črna barva,
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Rešitev COLD.RDY uporablja tehnološko napredne materiale, ki ne prepuščajo mraza in pomagajo ohranjati toploto tudi v mrzlih zimskih razmerah.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Teža materiala: 300 g/m2.
  • Kapa adidas Performance Big Logo, mornarsko modra barva
    - Naravna volna, ki jo vsebuje material, zagotavlja optimalno termoregulacijo in antibakterijske lastnosti.- Tehnologija AEROREADY Warming absorbira vlago in jo prenaša na zunanji sloj oblačila, kjer hitro izhlapi, s čimer vam pomaga ostati suhi in vas ščiti pred mrazom.- Prilagodljiva zasnova se popolnoma prilega glavi.- Notranji vložek iz mehkega izolacijskega flisa na območju čela preprečuje ohlajanje.
  • Športni modrček adidas Performance Aeroknit vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Brezšivna konstrukcija AEROKNIT zagotavlja popolno prileganje in ne draži kože.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.
  • Športni modrček adidas Performance Purebare vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Kratke hlače za tek adidas Performance Adizero Split ženske, zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Izdelek Adidas Primegreen, izdelan iz visokokakovostnih recikliranih materialov. Uporaba recikliranih materialov nam omogoča, da omejimo proizvodnjo novega poliestra, zaradi česar blagovna znamka podpira varovanje okolja in daje možnost odgovorne izbire.- Model je izdelan iz lahkega, mrežastega materiala, ki med aktivnostjo ohranja visoko zračnost.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Notranje spodnje perilo iz elastične pletenine zagotavlja dodatno udobje med aktivnostjo.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Vetrovka adidas Performance Marimekko, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija WIND.RDY preprečuje, da bi veter in vlaga prodrla skozi tkanino, kar pomaga preprečiti vremenske razmere in vam zagotavlja udobje med aktivnostmi na prostem.- Model je izdelan iz ojačane ripstop tkanine, odporne na mehanske poškodbe.- Lahek model, ki ga je mogoče zviati in pospraviti v enega od žepov.- Dva stranska žepa za roke z zapiranjem na zadrge.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik.- Kapuca, nastavljiva z vrvico, poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina zadaj: 69 cm.- Dolžina spredaj: 63,5 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Big Logo ženski, črna barva s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vgrajena, vgrajena kapuca ščiti pred slabim vremenom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 72 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover za vadbo adidas Performance Big Logo ženski, siva barva s kapuco
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vgrajena, vgrajena kapuca ščiti pred slabim vremenom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 68 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače adidas Performance Marimekko ženske, mornarsko modra barva
    - Better Cotton Initiative. Izdelki, označeni s tem znakom, vsebujejo vsaj 50 % bombaža prodajalca ali blagovne znamke, ki pripada iniciativi Better Cotton in vlaga v razvoj BCI.- Oprijet kroj.- Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 51 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice za vadbo adidas Performance Techfit ženske, črna barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Prilagojen kroj za udobje med aktivnostjo.- Visok pas z elastičnim trakom preprečuje zdrs med premikanjem.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.- Hlačnice dolžine 7/8.- Širina v pasu: 32 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Dolžina: 83 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Dvodelne kopalke adidas Performance Positivisea vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Tehnologija INFINITEX®, uporabljena v tem modelu, ščiti material pred škodljivimi učinki klora, zaradi česar material ohranja svoje lastnosti in estetski videz skozi celotno življenjsko dobo.- Model je izdelan iz triko pletenine z gosto vezavo, ki je izjemno mehka, a tudi zelo trpežna.- Nenastavljive naramnice.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, stabilizirajo prsi in poskrbijo za dodatno pokritost.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Bluza adidas Performance ženska, bela barva,
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček adidas Performance zelena barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Pletenina iz katere je izdelan ta model je mehka, prožna in se dobro prilega telesu. Uporabljeno pletenje tipa interlock naredi material dvostranski tako, da se skozenj ne vidi niti v primeru svetle barve.- Model s srednjo oporo, zasnovan za srednje intenzivne dejavnosti, kot so ples in kardio trening.- Odstranljivi vstavki rahlo utrdijo, dodatno stabilizirajo in dvignejo prsi.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Top za vadbo adidas Performance Techfit vijolična barva
    - Izdelek prihaja iz linije izdelkov Adidas End Plastic Waste, ki so izdelani iz recikliranih materialov.- Sistem AEROREADY pomaga ohranjati kožo suho in omogoča udobno nošenje med treningom. Tkanina vpija vlago in jo prenaša v zunanjo plast, kjer hitro izhlapi. Zaradi te tehnologije ostanete ohlajeni in suhi med vsako telesno aktivnostjo.- Kompresijski sistem techfit® podpira delo mišic med vadbo z izboljšanjem pretoka krvi, kar pomeni boljšo zmogljivost in večjo učinkovitost treninga.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Mrežast material na hrbtni strani poskrbi za prezračevanje.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh