Največja modna platforma v Sloveniji

Calvin Klein in Fila online nakup oblačila in obutev za ženske

8112
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Volnen pulover Calvin Klein ženski, črna barva
    - Kroj regular.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Efektiven vzorec pletenja.- Okrasni izrez na rami.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 77 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Calvin Klein ženski, oranžna barva
    - Ta izdelek vsebuje modal TENCEL™. Modalna vlakna TENCEL™ so pridobljena iz naravno rastočega bukovega lesa v okolju prijaznem procesu, ki je energetsko samozadosten in pridobiva stranske proizvode iz lesnih komponent. To elastično vlakno slovi po svoji izjemni mehkobi.- Kroj slim.- Nenastavljive naramnice.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pajkice Calvin Klein ženski, oranžna barva
    - Elastični trak v pasu.- Povišan pas.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Gladka pletenina.- Elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 117 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica Calvin Klein vijolična barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Notranji drsni žep.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Odstranljiv dolg trak.- Na hrbtni strani je žep za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Okrasni detajl spredaj.- Najmanjša dolžina pasu: 111 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Globina: 5,5 cm.- Višina: 12 cm.- Širina na osnovi: 14 cm.
  • Volnene hlače Calvin Klein siva barva
    - Raven kroj.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Širina v bedrih: 49 cm.- Širina v pasu: 34 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 25 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Uhani Calvin Klein
    - Zapenjanje na zatič.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Regulirano zapenjanje.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Regulirano zapenjanje.
  • Uhani Calvin Klein
    Uhani iz kolekcije Calvin Klein. Model, izdelan iz kovine.
  • Ogrlica in zapestnica Calvin Klein
    - Regulirano zapenjanje.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Ogrlica Calvin Klein
    Ogrlica iz kolekcije Calvin Klein. Model z okrasnim obeskom, izdelan iz kovine.
  • Ogrlica Calvin Klein
    - Regulirano zapenjanje.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Minimalna dolžina: 40 cm.- Maksimalna dolžina: 45,5 cm.
  • Ogrlica Calvin Klein
    - Model je zapakiran v škatlo podjetja.- Regulirano zapenjanje.- Dolžina: 45 cm.
  • Ogrlica Calvin Klein
    - Regulirano zapenjanje.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Volnen suknjič Calvin Klein siva barva
    - Ohlapen kroj.- Dvoredno zapiranje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Z žepi.- Podložen model.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Mokasini Calvin Klein RUBBER SOLE LOAFER W ženski, črna barva, HW0HW01791
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni nizki škornji Calvin Klein PITCHED COMBAT BOOT ženski, črna barva, HW0HW01599
    - Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z debelim podplatom.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Kapa s primesjo kašmirja Calvin Klein roza barva
    - Zavihan rob.- Tanka, elastična pletenina.- Efektiven vzorec pletenja.
  • Denarnica Calvin Klein ženski, črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- RFID Protect - zaščita pred krajo elektronskih podatkov. Model je opremljen s posebno podlogo s plastjo nikelj-baker-nikelj, ki ščiti podatke RFID pred neželenim branjem (RFID = Radio Frequency Identification). Takšni podatki so shranjeni na primer v kreditnih karticah, novih osebnih izkaznicah, potnih listih in mobilnih napravah – telefonih, pametnih telefonih, tablicah itd.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Predalčki za kartice.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 4.- Dimenzije: 10 x 14 cm.
  • Zapestnice Calvin Klein 2-pack ženski
    - Debelina: 10/30 mm.- Širina zapestnice: 60 mm.- Model je zapakiran v škatlo podjetja.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    - Debelina: 35 mm.- Širina zapestnice: 54 mm.
  • Torbica Calvin Klein črna barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Število uporabljenih plastenk PET: 12.- Predal brez zapiranja.- Podložen model.- Notranji žepi.- Torbica za nošenje na rami.- Dolgi ročaji.- Primerno za format A4.- Število notranjih žepov: 3.- Dolžina ročajev: 77 cm.- Globina: 31,5 cm.- Višina: 45 cm.- Širina na osnovi: 50 cm.
  • Torbica Calvin Klein črna barva
    - Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranja reža za kartice.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Torbica za nošenje na rami.- Največja dolžina traku: 91 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 28 cm.
  • Krilo Calvin Klein črna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica Calvin Klein oranžna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na magnet.- Ima tri predale, od tega enega z zadrgo.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Število notranjih žepov: 3.- Najmanjša dolžina pasu: 106 cm.- Največja dolžina traku: 127 cm.- Dolžina ročajev: 44 cm.- Globina: 13 cm.- Višina: 25 cm.- Širina na osnovi: 33 cm.
  • Torbica Calvin Klein bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapiranje z zadrgo in magnetom.- Podložen model.- Ne ustreza A4.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Število notranjih žepov: 2.- Najmanjša dolžina pasu: 105 cm.- Največja dolžina traku: 125 cm.- Globina: 4 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 22 cm.
  • Bombažna bejzbolska kapa Calvin Klein roza barva
    - Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Kapa Fila roza barva
    - Prilagodljiva zasnova se popolnoma prilega glavi.- Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Pletenina srednje debeline.
  • Kapa Fila bež barva
    - Pletenina srednje debeline.- Zavihan rob.- Prilagodljiva zasnova se popolnoma prilega glavi.
  • Nahrbtnik Fila mornarsko modra barva
    - Enokomorni model.- Žep z zadrgo na sprednji strani za varno shranjevanje manjših predmetov.- Stranski žepi za plastenke.- Dvostransko zapenjanje na zadrgo.- Notranji drsni žep.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Globina: 13,5 cm.- Višina: 43 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Torbica za okoli pasu Fila črna barva
    - Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žep z zadrgo za varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Na sprednji strani je praktičen žep z zadrgo, v katerem lahko shranite potrebne drobne predmete.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Globina: 9 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Športna torba Fila Fuxin črna barva
    - Glavni predel z zadrgo.- Obsežen sistem žepov omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Stranski žep iz mreže.- Kratki ročaji za udobno nošenje v roki.- Nastavljiv pas omogoča udobno nošenje.- Najmanjša dolžina pasu: 75 cm.- Največja dolžina traku: 128 cm.- Dolžina ročajev: 65 cm.- Globina: 29 cm.- Višina: 28 cm.- Širina na osnovi: 55 cm.
  • Kapa Fila Riverton črna barva
    - Prilagodljiva zasnova se popolnoma prilega glavi.- Notranjost je podložena z mehkim flisom, ki poveča zaščito pred mrazom.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Rokavice Fila Rossmoor črna barva
    - Model je izdelan iz elastične tkanine z zračnimi lastnostmi.- Ergonomsko profiliranje pomaga pri prilagajanju roki in pušča svobodo gibanja.- Udoben, elastičen rob okoli zapestja.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Športni modrček Fila Reboredo črna barva
    - Model je izdelan iz hitro sušečega materiala, ki zagotavlja udobje in suhost med aktivnostjo.- Model z nizko podporo, zasnovan za nizkointenzivne dejavnosti, kot so joga, pilates ali hoja.- Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Fleksibilna, plast, ki ne povzroča pritiskov na spodnjem delu poveča oporo prsnega koša in omogoča pravilno prileganje telesu.- Ploski šivi ščitijo kožo pred odrgninami in draženjem ter zagotavljajo visoko raven udobja med uporabo.
  • Jakna Fila ženska, roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z mrežasto podlogo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 69 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Fila ženska, roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Mehko oblazinjena notranjost zagotavlja visoko udobje pri nošenju in optimalno toplotno udobje.- Klasičen okrogel izrez.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 84 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila roza barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Rahlo elastična pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Fila ženska, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 109 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Fila ženska, črna barva
    - Model odporen proti vodi in vetru.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Podložen model.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Dodaten notranji žep omogoča varno shranjevanje majhnih predmetov.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jakna Fila ženska, črna barva
    - Model odporen proti vodi in vetru.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Vrvice spodaj.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 72 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Šal s primesjo volne Calvin Klein oranžna barva
    - Notranjost je 50 % izdelana iz organskega bombaža, katerega pridelava poteka brez uporabe pesticidov in drugih kemikalij.- Pletenina srednje debeline.- Dimenzije šala: 30 x 174 cm.
  • Spodnji del trenirke Fila bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna notranja nastavitev širine z vrvicami.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Fila bež barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 46 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Dolžina: 111 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Calvin Klein bela barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Fila ženski, črna barva
    - Oprijet kroj.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa s primesjo volne Calvin Klein oranžna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Tanka, elastična pletenina.
  • Trak za lase Calvin Klein oranžna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Tanka, elastična pletenina.- Dimenzije: 27 cm x 13,5 cm.
  • Usnjeni mokasini Calvin Klein PITCHED LOAFER W/HW ženski, črna barva, HW0HW01817
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Torbica Calvin Klein oranžna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model na zapiranje.- Dvokomorni model.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Priložena tekstilna vrečka ščiti izdelek pred prahom.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Najmanjša dolžina pasu: 110 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 13 cm.- Širina na osnovi: 23 cm.
  • Volnen plašč Calvin Klein črna barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Notranji drsni žep.- Model z žepi, okrašenimi zaklopkami.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 100 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.- Neizoliran model brez podloge.
  • Ruta Calvin Klein ženska, črna barva
    - Nezaključeni robovi.- Tanka, neelastična tkanina.- Dimenzije: 118 x 120 cm.
  • Kapa s primesjo volne Calvin Klein črna barva
    - Prilagodljiva zasnova se popolnoma prilega glavi.- Zlaganje na spodnjem delu dodatno ščiti pred ohlajanjem.- Pletenina srednje debeline.
  • Nogavice Calvin Klein 2-pack ženski, roza barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.
  • Nogavice Calvin Klein 2-pack ženski, roza barva
    - Izdelek je delno izdelan iz okolju prijaznega materiala LENZING™ ECOVERO™. Pri proizvodnji LENZING™ ECOVERO™ iz ekološke celuloze in lesne celuloze se porabi 50 % manj vode kot pri priljubljeni viskozi.
  • Tekaški pas Fila črna barva
    - Model je izdelan iz lahkega in trpežnega materiala.- Glavni predel z zadrgo.- Nastavljiv pas omogoča individualno prilagoditev obsega.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Dimenzije: 6,5 x 23 cm.
  • Volnen suknjič Calvin Klein siva barva
    - Raven kroj.- Klasični rever.- Z žepi.- Podložen model.- Zapenjanje na gumbe.- V ramena všite blazinice.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Hlače Calvin Klein ženski, siva barva
    - Model je delno izdelan iz reciklirane volne.- Hlače, oprijete okoli bokov in stegen.- Visok pas.- Zapiranje z zadrgo, gumbom in kaveljčki.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Hlačnica zlikana na rob.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa na zadnjici.- Rahlo elastični material.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 110 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Torbica Calvin Klein črna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Dolg ročaj.- Predalčki za kartice.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Število predalčkov za kartice: 2.- Dolžina držala: 60 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 22 cm.- Širina na osnovi: 35 cm.
  • Pulover Calvin Klein ženska, črna barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 73 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 59 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Plašč s primesjo volne Calvin Klein siva barva
    - Neizoliran model s podlogo.- Klasični rever.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Dva drsna stranska žepa.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 77 cm.- Dolžina: 115 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Šal s primesjo volne Calvin Klein črna barva
    - Pletenina srednje debeline.- Elastični material.- Dimenzije šala: 35 x 210 cm.
  • Pajkice Calvin Klein ženski, črna barva
    - Dobro prilagojen kroj z visokim pasom preprečuje zdrs med gibanjem.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Vložek, prišit v mednožje, poveča udobje uporabe in mobilnost.- Širina v pasu: 27 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Zunanja dolžina noge: 82 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa in šal s primesjo volne Calvin Klein črna barva
    - Komplet je zapakiran v škatlo podjetja.- Dimenzije šala: 31 cm x 194 cm.
  • Večerna torbica Calvin Klein srebrna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zavihek se zapenja z magnetom.- Predalčki za kartice.- Torbica za nošenje v roki.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Število predalčkov za kartice: 2.- Višina: 17 cm.- Širina na osnovi: 32 cm.- Globina: 4 cm.
  • Torbica Calvin Klein srebrna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Dolg ročaj.- Zapenjanje na magnet.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Število predalčkov za kartice: 2.- Najmanjša dolžina ročaja: 50 cm.- Največja dolžina ročaja: 30 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 21 cm.
  • Torbica Calvin Klein siva barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žepi.- Okrasni detajli.- Primerno za format A4.- Priložen ovitek.- Število notranjih žepov: 3.- Najmanjša dolžina pasu: 104 cm.- Največja dolžina traku: 124 cm.- Dolžina ročajev: 34 cm.- Globina: 14 cm.- Višina: 29 cm.- Širina na osnovi: 39 cm.
  • Torbica Calvin Klein siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima snemljiv ročaj in snemljiv pas brez možnosti nastavitve.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Priložen ovitek.- Dolžina pasu: 118 cm.- Dolžina držala: 28 cm.- Globina: 7,5 cm.- Višina: 10 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.
  • Torbica Calvin Klein siva barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima ročaj in snemljiv trak brez nastavitve.- Notranji žepek z drsnikom omogoča varno shranjevanje telefona ali drugih manjših predmetov.- Model brez podloge.- Model je opremljen s kovinskimi nogicami za zaščito dna torbe.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ne ustreza A4.- Priložen ovitek.- Dolžina pasu: 118 cm.- Dolžina držala: 44 cm.- Globina: 11 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Volneno krilo Calvin Klein črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Zapenjanje na gumbe.- Gladka pletenina.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjeni chelsea Calvin Klein PITCHED CHELSEA BOOT ženski, črna barva, HW0HW01686
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Višina pet: 6 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Puhovka Calvin Klein ženska
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Responsible Down Standard. Certifikat R.D.S jamči, da je proizvajalec izvajal priporočila, katerih cilj je čim bolj zmanjšati trpljenje plemenskih ptic (vključno z obveznostjo, da se vzdrži pridobivanja puha in perja živih ptic ter prisilnega hranjenja ptic ali strogega nadzora vsake faze dobavne verige s strani strokovnjaka, neodvisni certifikacijski organ). 100 % puha in perja v izdelku prihaja iz nadzorovanih dobav.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s snemljivimi rokavi, kar vam omogoča, da ga uporabljate tudi kot majico.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Vključen je pas iz tekstila.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 73 cm.- Dolžina: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjeni chelsea Calvin Klein GEO STILETTO CHELSEA BOOT 90-PAT ženski, črna barva, HW0HW01809
    - Špičasta, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z elastičnim vložkom.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tankimi petami.- Višina pet: 9,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Top Calvin Klein ženski, črna barva
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Zapestnica Calvin Klein ženska
    - Regulirano zapenjanje.- Dolžina: 24 cm.
  • Volnen pulover Calvin Klein ženski, črna barva
    - Model je delno izdelan iz reciklirane volne.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Model s puli ovratnikom.- Debela, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Volnen pulover Calvin Klein ženski, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- V izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjen pas Calvin Klein ženski, bež barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 104 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 90 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 95.
  • Dvostranski pas Calvin Klein ženski, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Dvostranski model.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 103 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 90 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 2,5 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 95.
  • Torbica Calvin Klein roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Notranji žepi.- Podložen model.- Primerno za format A4.- Dolgi ročaji.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Modelu je priložen obesek za ključe.- Število notranjih žepov: 2.- Dolžina ročajev: 52 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 25 cm.- Širina na osnovi: 32 cm.
  • Torbica Calvin Klein bež barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Ima dva predala: enega z zadrgo in drugega z magnetom.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Ima ročaje in snemljiv nastavljiv trak.- Magnetna nastavitev globine.- Primerno za format A4.- Podložen model.- Število notranjih žepov: 3.- Najmanjša dolžina pasu: 102 cm.- Največja dolžina traku: 127 cm.- Dolžina ročajev: 40 cm.- Globina: 10 cm.- Višina: 23,5 cm.- Širina na osnovi: 31 cm.
  • Torbica Calvin Klein roza barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Nesnemljiv trak brez nastavitve.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Notranji žep.- Dvokomorni model.- Ne ustreza A4.- Število notranjih žepov: 1.- Največja dolžina traku: 122 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Denarnica Calvin Klein ženski, črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- RFID Protect - zaščita pred krajo elektronskih podatkov. Model je opremljen s posebno podlogo s plastjo nikelj-baker-nikelj, ki ščiti podatke RFID pred neželenim branjem (RFID = Radio Frequency Identification). Takšni podatki so shranjeni na primer v kreditnih karticah, novih osebnih izkaznicah, potnih listih in mobilnih napravah – telefonih, pametnih telefonih, tablicah itd.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Žep za kovance z zaklopnim gumbom.- Predalčki za kartice.- Pregrada za bankovce.- Model ima snemljiv trak, ki omogoča nošenje kot manjšo torbico.- Število predalčkov za kartice s funkcijo RFID: 3.- Dimenzije: 10 x 13 cm.
  • Torbica Calvin Klein črna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Torbica za nošenje na rami.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima predalček za kartice.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Najmanjša dolžina pasu: 114 cm.- Največja dolžina traku: 134 cm.- Globina: 6 cm.- Višina: 14 cm.- Širina na osnovi: 18 cm.
  • Tangice Fila črna barva
    Tangice iz kolekcije Fila. Model izdelan iz elastične pletenine.
  • Športni modrček Fila črna barva
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Denarnica Calvin Klein ženski, srebrna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Žep za kovance z zadrgo.- Število predalčkov za kartice: 6.- Dimenzije: 9x13 cm.
  • Zgornji del kopalk Calvin Klein črna barva
    - Rahlo utrjena košarica.- Nastavljivi naramnice zagotavljajo optimalno oporo prsnega koša in možnost kakršne koli prilagoditve postavi, da ne dražijo kože ramen.- Gladek material.
  • Enodelne kopalke Calvin Klein črna barva
    - Mehka košarica brez spodnje žice in drugih trdih elementov zagotavlja popolno udobje uporabe.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge poveča pokritost in daje dodatno udobje med aktivnostjo.
  • Tangice za kopanje Calvin Klein črna barva
    Brazilke za kopanje iz kolekcije Calvin Klein. Model izdelan iz elastične pletenine.
  • Torbica Calvin Klein srebrna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Dvokomorni model.- Nastavljiv nesnemljiv trak.- Zapenjanje na zadrgo.- Predalčki za kartice.- Ne ustreza A4.- Število predalčkov za kartice s funkcijo RFID: 3.- Globina: 5 cm.- Višina: 11 cm.- Širina na osnovi: 19 cm.- Največja dolžina traku: 127 cm.
  • Pulover Fila VR46 ženski, bež barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Logotip na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh