Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

1253
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bath & Body Works Pink Lavender & Espresso dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Pink Lavender & Espresso, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works White Tea & Sage dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works White Tea & Sage, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava zeliščna aroma Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Men's Inline Skates Fila HOUDINI 125 Black/White EUR 44
    Men's Inline Skates - Wheel diameter 125 mm, Wheel hardness 84A, Number of wheels 3, Bearing class ABEC 9, Color black white, Brake no, Shoelace fastening system + 2 buckles, Aluminum frame
  • FILA Majica 'BIRSTEIN' bež / temno modra / rdeča
    Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Blokiranje barv; Podrobnosti: Dizajn navijanja; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Kratek izrez
  • FILA Pajkice zelena / krvavo rdeča / bela
    Material: Jersey; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Vezenje; Dolžina: Do kolen; Model: Skinny; Telesna višina: Visok pas
  • FILA Majica 'BAKUM' rumena
    Material: Tkanina proti znojenju; Izrez: S kapuco; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Ohlapno prileganje; Dolžina rokavov: Dolg rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • FILA Bikini ' SERRANA ' črna
    Skodelica: Mehke košarice/nepodložene; Način nošenja: Normalne naramnice; Tip nedrčka/bikini: Bustier; Obešalnik: Brez žice
  • Bath & Body Works Endless Weekend dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Endless Weekend, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: poletna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Greenhouse Fern dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Greenhouse Fern, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works Greenhouse Fern čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Gwen's Note dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Gwen's Note, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: dizajnerska embalaža Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Hibiscus Waterfalls dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Hibiscus Waterfalls, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Hummingbird Tea Cake dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Hummingbird Tea Cake, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Amethyst Dreams dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Amethyst Dreams, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Pink Pineapple Sunrise dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Pink Pineapple Sunrise, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: tropski vonj poletna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Mahogany Vanilla dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Mahogany Vanilla, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Rainforest Gardenia dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Rainforest Gardenia, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: tropski vonj poletna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Spring Clothesline dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Spring Clothesline, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works White Lavender Eucalyptus dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works White Lavender Eucalyptus, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Sugared Lemonade dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Sugared Lemonade, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: poletna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • FILA Nizki natikači 'Morro Bay Zeppa' staro roza / bela
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo; Način zapenjanja: Razteg; Vzorec: Logo potisk; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • FILA Nizke superge 'LUSSO' črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Bath & Body Works Palo Santo & Sage pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Palo Santo & Sage, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom
  • Bath & Body Works Sweet Orange & Agave pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Sweet Orange & Agave, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works White T-Shirt pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works White T-Shirt, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom
  • Bath & Body Works Bergamot & Birch dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Bergamot & Birch, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Blue Icelandic Waters dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Blue Icelandic Waters, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Blue Verbena & Lime pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Blue Verbena & Lime, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Mahagony Coconut pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Mahagony Coconut, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Mahogany Vanilla pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Mahogany Vanilla, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom
  • Bath & Body Works Backyard Honeysuckle dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Backyard Honeysuckle, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Calypso Clementine pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Calypso Clementine, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Fila Visoke superge FXVENTUNO L MID WMN
    Fila Visoke superge FXVENTUNO L MID WMN Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41. Ženske > Čevlji > Visoke superge
  • FILA Spodnje hlačke nočno modra / rdeča / bela
    Material: Jersey; Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Paket: 3 delno pakiranje; Telesna višina: Srednje visok pas
  • FILA Nizke superge 'STRADA LUCID' siva / svetlo lila / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Imitirano usnje; Vzorec: Blokiranje barv; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Bath & Body Works Aloe & Palm pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Aloe & Palm, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works Aloe & Palm z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Bergamot & Birch pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Bergamot & Birch, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: lesna dišava sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Eucalyptus Rain pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Eucalyptus Rain, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom
  • Bath & Body Works Raspberries & Whipped Vanilla pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Raspberries & Whipped Vanilla, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom
  • Bath & Body Works Patchouli & Rosewood pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Patchouli & Rosewood, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom
  • FILA Visoke superge 'POTENZA' črna
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Tekstil; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • FILA Nizke superge 'Disruptor' roza / bela
    Dizajn: Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Hiter način zavezovanja; Tip pete: Polna peta; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Gladko usnje; Tip podplata: Profil; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oznaka-nalepke, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Srednja peta (3-7 cm)
  • Bath & Body Works White Tea & Sage pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works White Tea & Sage, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works White Tea & Sage z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Island Margarita dišeča sveča z eteričnimi olji 227 g
    Bath & Body Works Island Margarita, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: tropski vonj poletna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • FILA Nizke superge lila / svetlo lila
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Bath & Body Works In The Stars pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works In The Stars, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works In The Stars z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sadna dišava cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Bath & Body Works Vacation Vibes dišava za avto nadomestno polnilo 6 ml
    Bath & Body Works Vacation Vibes, 6 ml, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Bath & Body Works , pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: dolgotrajna prijetna dišava za notranjost vsakega vozila postopek menjave je enostaven in hiter dober način za preskus več dišav med letom Navodilo za uporabo: Odstranite zaščitno embalažo in nadomestite staro polnilo. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Bath & Body Works Black Cherry Merlot dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Black Cherry Merlot, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sadna dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Coffee & Whiskey dišeča sveča 227 g
    Bath & Body Works Coffee & Whiskey, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works Red Velvet Cupcake čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Leather & Brandy dišeča sveča 227 g
    Bath & Body Works Leather & Brandy, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works Red Velvet Cupcake čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Strawberry Pound Cake dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Strawberry Pound Cake, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Sweet Whiskey dišeča sveča 227 g
    Bath & Body Works Sweet Whiskey, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works Red Velvet Cupcake čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Pink Lavender & Espresso dišeča sveča 227 g
    Bath & Body Works Pink Lavender & Espresso, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works Vanilla Bean čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works White T-Shirt dišeča sveča 227 g
    Bath & Body Works White T-Shirt, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works Vanilla Bean čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: čista pudrasta dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Berry Waffle Cone dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Berry Waffle Cone, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma idealno kot darilo Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works In The Stars + Honeycrisp Apple dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works In The Stars + Honeycrisp Apple, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma lesna dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Salted Butterscotch dišeča sveča 227 g
    Bath & Body Works Salted Butterscotch, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom
  • Bath & Body Works Spiced Apple Toddy dišava za avto nadomestno polnilo 6 ml
    Bath & Body Works Spiced Apple Toddy, 6 ml, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Bath & Body Works Spiced Apple Toddy , pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: topla dišava jesenska dišava dolgotrajna prijetna dišava za notranjost vsakega vozila postopek menjave je enostaven in hiter dober način za preskus več dišav med letom Navodilo za uporabo: Odstranite zaščitno embalažo in nadomestite staro polnilo.
  • Bath & Body Works Red Velvet Cupcake dišeča sveča 227 g
    Bath & Body Works Red Velvet Cupcake, 227 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works Red Velvet Cupcake čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: jesenska dišava zeliščna aroma Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Krilo Fila Mini Skirt Black/ Blue/ Pink XS
    Kupi Krilo Fila Mini Skirt Black/ Blue/ Pink XS za 59.95 EUR v Footshopu. Znamka: FILA Barva: Black/ Blue/ Pink Velikost: XS
  • FILA Športne hlače 'Benndorf' svetlo lila
    Dizajn: Elastičen pas/rob; Polnilo: Brez polnila; Material: Jersey; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Mehek grip; Podrobnosti: Elastičen pas; Dolžina: 7/8 dolg; Model: Skinny
  • FILA Majica pastelno rdeča / bela
    Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Logo potisk; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • FILA Športni čevelj lila / mandarina / svetlo roza / bela
    Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Logo potisk; Material: Sintetika; Konica čevlja: Okrogla špica
  • Bath & Body Works Lakeside Morning pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Lakeside Morning, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih.
  • Bath & Body Works Palo Santo Vanilla dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Palo Santo Vanilla, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: poletna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Poolside Cabana pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Poolside Cabana, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: poletna dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Raspberry Rose dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Raspberry Rose, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: poletna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Santorini Coast dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Santorini Coast, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Seaside Breeze pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Seaside Breeze, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works Seaside Breeze z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Summer Rose Bud dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Summer Rose Bud, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Summer Boardwalk dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Summer Boardwalk, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Sweet Tea & Lemonade dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Sweet Tea & Lemonade, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: poletna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Surf Shop dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Surf Shop, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava poletna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Tropical Cherry Colada pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Tropical Cherry Colada, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sadna dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Under The Sun dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Under The Sun, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: tropski vonj poletna dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Vacation Vibes pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Vacation Vibes, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Beach Blanket pršilo za dom 42,5 g
    Bath & Body Works Beach Blanket, 42,5 g, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Bath & Body Works z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.
  • Bath & Body Works Cherry Blossom Soju dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Cherry Blossom Soju, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Citrus Grove dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Citrus Grove, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava citrusna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Fresh Amalfi Lemon dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Fresh Amalfi Lemon, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • FILA Športne hlače bela
    Dizajn: Pas z vrvico, Stranski žep; Polnilo: Brez polnila; Material: Tkanina proti znojenju; Vzorec: Univerzalne barve; Podrobnosti: Slojni/naguban; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Podrobnosti: nastavljiva širina, Elastičen pas; Dolžina: Dolga/maksi; Model: Ozke; Telesna višina: Visok pas
  • Fila White Bra
    Type: unreinforcedColor: whiteReinforcement: without reinforcementBones: no bonesMaterial: 95% cotton, 5% elastanMaterial Properties: ElasticAdditional information: Underwear and swimwear cannot be returned for hygienic reasons, so you'd better check them out at the Joy Dispensary.
  • Bath & Body Works Unicorn Sprinkles dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Unicorn Sprinkles, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava 3 stenji dolgo gorenje Sestava: bombažni stenj z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • FILA Nizke superge 'RAY TRACER TR2' siva / temno siva / bela
    Dizajn: Okrepljena peta, Zavihek na peti, Jezik; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Material: Usnje; Vzorec: Logo potisk; Material: Imitirano usnje, Gladko usnje, Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Oblazinjen rob, Oprijemljiv material; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • FILA Nizke superge 'SINTRA' črna
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Potisk oznake, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • FILA Nizke superge 'SINTRA' zlata / staro roza / bela
    Dizajn: Zapiranje s 7 luknjami, Podplat s profilom, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Plato: S plateau-jem; Material: Imitirano usnje; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Fleksibilen tekaški podplat, Proti drsenju; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Bath & Body Works Blush Amber Peony dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Blush Amber Peony, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava sadna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Brightest Bloom dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Brightest Bloom, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Bath & Body Works Blue Sky Breeze dišeča sveča 411 g
    Bath & Body Works Blue Sky Breeze, 411 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Bath & Body Works čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh