Največja modna platforma v Sloveniji

Fila in Sesderma online nakup oblačila in obutev za ženske

2119
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Sesderma Samay Anti-Aging Serum serum proti staranju in nepravilnostim na koži 30 ml
    Sesderma Samay Anti-Aging Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sesderma Samay Anti-Aging Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga odstranjevati znake staranja kože obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Sesderma Samay Anti-Aging Eye Contour Cream krema proti gubam za predel okoli oči za redukcijo oteklin in temnih kolobarjev 15 ml
    Sesderma Samay Anti-Aging Eye Contour Cream, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Sesderma Samay Anti-Aging Eye Contour Cream se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži pomirja razdraženo območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Sesderma Mesoses pomlajevalna krema za obraz in vrat z vitamini C in E 50 ml
    Sesderma Mesoses, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sesderma Mesoses bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sesderma Mesoses liposomalni serum proti staranju kože 30 ml
    Sesderma Mesoses, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sesderma Mesoses bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: krepi konture obraza osvetljuje pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno. Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sesderma Oceanskin intezivna hranilna krema za obraz 50 ml
    Sesderma Oceanskin, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Sesderma Oceanskin bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača trdnost in jo pušča napeto pomlajuje kožo in ji daje energijo odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sesderma Oceanskin vlažilni serum z izvlečki morskih alg 30 ml
    Sesderma Oceanskin, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Podlaga za make up Sesderma Oceanskin popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože preprečuje razmazanje ličil kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Sesderma Serenity megla za obraz z revitalizacijskim učinkom za noč 100 ml
    Sesderma Serenity, 100 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz Sesderma Serenity . Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: pomaga preprečiti izsušenost kože kožo ohranja v ravnovesju s sprostitvenimi učinki odpravlja proste radikale ima antioksidacijske učinke koži daje prožnost Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka.
  • Sesderma Serenity nočna regeneracijska krema 50 ml
    Sesderma Serenity, 50 ml, Kreme za obraz za ženske
  • Sesderma Repaskin Silk Touch matirajoča krema za sončenje za obraz SPF 50 50 ml
    Sesderma Repaskin Silk Touch, 50 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Sesderma Repaskin Silk Touch predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem ščiti pred delovanjem prostih radikalov preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože pripravlja kožo na izpostavljenost soncu deluje preventivno proti staranju kože hitro se vpija Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Hlače Fila žensko, bež barva,
    - Kroj culotte.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasni pregibi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31,5 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 35,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Natikači Fila Morro Bay ženski, bež barva, FFW0410
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Kratka majica Fila Ludhiana ženska, rdeča barva, FAW0749
    - Kroj slim.- Koničast, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Fila Looknow ženski, bež barva, FAW0743
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na pritiskače.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Fila Larisa črna barva, FAW0768
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Elastičen pas z vrvico.- Nogavice se zapenjajo z zaponkami.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Fila Linyi ženske, rumena barva, FAW0763
    - Notranjost je delno izdelana iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z okrasno nalepko.- Visok pas z elastičnim trakom.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen polo Fila Lusaka bež barva, FAW0753
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila Lucena ženska, bela barva, FAW0757
    - Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Fila Lima ženski, rumena barva, s kapuco, FAW0737
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Model z okrasno nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila Linyi ženska, rumena barva, FAW0764
    - Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Model z okrasno vezenino.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila Luanda ženska, zelena barva, FAW0771
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Fila Laixi ženski, mornarsko modra barva, FAW0748
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila Londrina ženska, črna barva, FAW0765
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Kratek rokav.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Fila Laiwu bela barva, FAW0747
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Okrasni pregibi.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Fila Laiben ženski, rdeča barva, FAW0741
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Body Fila Limeira ženski, črna barva, FAW0754
    - Prilegajoči se model.- Model s polpulijem.- Model s potiskom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Fila Lekki ženska, črna barva, FAW0751
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bomber jakna Fila Larkana ženske, mornarsko modra barva, FAW0758
    - Nepremočljiv in na veter odporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Fila Lima bež barva, FAW0766
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Visok pas z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Skates Fila Chrissy LX Blue, 38
    The Fila Chrissy LX Blue skates are stylish and comfortable ice skates designed for recreational ice skating. The model is new for the 2021/2022 season.
  • Pajkice Fila ženski, bež barva
    - Oprijet kroj.- Povišan pas.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 33 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Dolžina: 95 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • FILA Funkcionalna majica bela
    Material: Jersey; Izrez: Visok vratnik; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Superge Fila Strada Low črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Fila pulover
    - Preprost slog.- Končaj z zategnjenega.- Drsne žepe.- Zadrgo zaponko.
  • Fila čevlji Disruptor Low
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nedrseči, reliefni podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Fila čevlji Orbit Low
    - Okrogla, mehka kapica.- Nedrseči podplat.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila FXVentuno zelena barva, FFW0003
    - Močno utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Disruptor rjava barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Fila čevlji Disruptor Low
    - Utrjena kapica.- Nedrseči, stabilen podplat.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Collene bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Electrove roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Močno utrjena peta.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge za trening Fila Shocket Train bela barva
    - Tekstilni, brezšivni zgornji del zagotavlja raztegljivost na ključnih območjih in podporo, kjer jo potrebujete.- Strateško postavljene perforacije zagotavljajo zadostno kroženje zraka.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podporni element iz TPU, ki se nahaja v vmesnem podplatu.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Sandblast črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Povišan zgornji del čevlja.- Model z vezalkami.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge iz semiša Fila Highflyer roza barva
    - Model z vezalkami.- Povišan zgornji del čevlja.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Electrove Desert bela barva
    - Povišan zgornji del čevlja.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 5,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Soulrunner rdeča barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Odstranljiv udoben vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila M-squad Nbk Wmn bež barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Tekaški čevlji Fila Shocket St Rd siva barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Tekaški čevlji Fila Shocket Run roza barva
    - Tekstilni, brezšivni zgornji del zagotavlja raztegljivost na ključnih območjih in podporo, kjer jo potrebujete.- Strateško postavljene perforacije zagotavljajo zadostno kroženje zraka.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv vložek je enostaven za čiščenje in osvežitev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila LUSSO bela barva
    - Utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila SEVARO roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Snemljiv vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila STRADA LUCID vijolična barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila 2000 STUNNER bela barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila ORBIT bela barva
    - Mehka kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila FXVENTUNO KITE
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Model z vezalkami.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge iz semiša Fila M-SQUAD bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila DISRUPTOR bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z vezalkami.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila CROSSCOURT ALTEZZA siva barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila ORIGINAL FITNESS bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Snemljiv vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge za trening Fila Grant Hill 3 Mid bela barva
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstilnega materiala in naravnega usnja.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Trpežen zunanji podplat z žlebovi zagotavlja visoko oprijemljivost na podlago.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila SANDBLAST črna barva
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila SEVARO bela barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila FXVENTUNO bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila LOLIGO LOGO bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila CASIM bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila FXVENTUNO zelena barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge iz semiša Fila LUSSO roza barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila DISRUPTOR bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila AVENIDA bela barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Rega vijolična barva, FFW0407
    - Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila V94M zelena barva, FFW0397
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Vmesni podplat iz pene za mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Filaoligo vijolična barva, FFW0295
    - Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z debelim podplatom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Fila Nizke superge TRAILBLAZER WEDGE WMN
    Fila Nizke superge TRAILBLAZER WEDGE WMN Bela Na voljo za žensko velikost. 39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Fila Nizke superge DSTR97
    Fila Nizke superge DSTR97 Črna Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Fila Nizke superge RAY CB LOW WMN
    Fila Nizke superge RAY CB LOW WMN Bela Na voljo za žensko velikost. 38,39,40. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Fila Nizke superge SPETTRO X L WMN
    Fila Nizke superge SPETTRO X L WMN Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Fila Spodnji deli trenirke BASTOGNE
    Fila Spodnji deli trenirke BASTOGNE Črna Na voljo za žensko velikost. EU XXL,EU S,EU M,EU L,EU XL,EU XS. Ženske > Oblačila > Spodnji deli trenirke
  • Fila Majice s kratkimi rokavi BONFOL
    Fila Majice s kratkimi rokavi BONFOL Rožnata Na voljo za žensko velikost. EU S,EU M,EU L,EU XS. Ženske > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Fila Nizke superge ELECTROVE CB
    Fila Nizke superge ELECTROVE CB Črna Na voljo za žensko velikost. 37,40,41. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Fila Nizke superge FXVENTUNO KITE
    Fila Nizke superge FXVENTUNO KITE Večbarvna Na voljo za žensko velikost. 37,38,39. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Fila Natikači MORRO BAY LOGO SLIPPER
    Fila Natikači MORRO BAY LOGO SLIPPER Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41. Ženske > Čevlji > Natikači
  • Fila Nizke superge FXVENTUNO PLATFORM
    Fila Nizke superge FXVENTUNO PLATFORM Bela Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Fila Nizke superge FILA CONTEMPO
    Fila Nizke superge FILA CONTEMPO Zelena Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • Fila Natikači SCRITTO slipper
    Fila Natikači SCRITTO slipper Črna Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39,40,41. Ženske > Čevlji > Natikači
  • Usnjene superge Fila FXVENTUNO PLATFORM bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z debelim podplatom.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Skates Fila Breeze Black
    The Fila Breeze Black men's skates offer excellent lateral support, stability, perfect comfort and performance at all times. The skate model is ideal for recreational use and is new for the 2021/2022 season.
  • Men's Inline Skates Fila Houdini 80
    Men's Inline Skates - Wheel diameter 80 mm, Wheel hardness 82A, Number of wheels 4, Bearing class ABEC 7, Color black, Brake yes, Velcro strap fastening system, buckle, quick-release lace, Aluminum frame
  • Skates Fila Primo Ice Black/Grey
    The Fila Primo Ice men's ice skates bring more lateral support, lightweight construction, excellent performance and comfort throughout skating. The model is an ideal choice for recreational skating and is new for the 2021/2022 season.
  • Fila FPW4093 Woman Pyjamas Black M Aktivno spodnje perilo
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Udobna in topla pižama iz brušenega bombaža. Sestava materiala je: 95% bombaž in 5% elastan. Logotip FILA na zgornjem delu in hlačah. Sezona: Zima;Spring;Poletje;Autumn Tip: Pižame Specifikacija materiala: Elastan;Bombaž Starostna skupina: Odrasli Barva glede na proizvajalca: Black Država izvora: Indija Material: Elastan;Bombaž Velikost: M Izberi velikost: M Barva: Črna Spol: Ženske
  • Fila FPW4093 Woman Pyjamas Black L Aktivno spodnje perilo
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Udobna in topla pižama iz brušenega bombaža. Sestava materiala je: 95% bombaž in 5% elastan. Logotip FILA na zgornjem delu in hlačah. Starostna skupina: Odrasli Spol: Ženske Izberi velikost: L Barva glede na proizvajalca: Black Velikost: L Specifikacija materiala: Elastan;Bombaž Material: Elastan;Bombaž Barva: Črna Država izvora: Indija Sezona: Autumn;Zima;Spring;Poletje Tip: Pižame
  • Fila FPW4093 Woman Pyjamas Navy S Aktivno spodnje perilo
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Udobna in topla pižama iz brušenega bombaža. Sestava materiala je: 95% bombaž in 5% elastan. Logotip FILA na zgornjem delu in hlačah. Sezona: Poletje;Spring;Zima;Autumn Barva: Modra Tip: Pižame Barva glede na proizvajalca: Navy Velikost: S Izberi velikost: S Spol: Ženske Material: Elastan;Bombaž Specifikacija materiala: Bombaž;Elastan Starostna skupina: Odrasli Država izvora: Indija
  • Fila FPW4095 Woman Pyjamas Black L Aktivno spodnje perilo
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Udobna in topla pižama iz brušenega bombaža. Sestava materiala je: 95% bombaž in 5% elastan. Logotip FILA na zgornjem delu in hlačah. Država izvora: Indija Starostna skupina: Odrasli Material: Bombaž;Elastan Specifikacija materiala: Bombaž;Elastan Barva glede na proizvajalca: Black Spol: Ženske Barva: Črna Izberi velikost: L Velikost: L Sezona: Autumn;Poletje;Spring;Zima Tip: Pižame
  • Fila FPW4096 Woman Pyjamas Black M Aktivno spodnje perilo
    To je samodejni prevod s programsko opremo:Udobna in topla pižama iz brušenega bombaža. Sestava materiala je: 95% bombaž in 5% elastan. Logotip FILA na zgornjem delu in hlačah. Država izvora: Indija Barva glede na proizvajalca: Black Starostna skupina: Odrasli Barva: Črna Sezona: Autumn;Spring;Poletje;Zima Velikost: M Material: Bombaž;Elastan Specifikacija materiala: Bombaž;Elastan Spol: Ženske Izberi velikost: M Tip: Pižame
  • FILA Športne nogavice temno modra / rdeča / bela
    Vzorec: Logo potisk; Dodatki: Oznaka-nalepke, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Paket: 6 delno pakiranje
  • Fila Nizke superge POINTER CLASSIC
    Fila Nizke superge POINTER CLASSIC pisana Na voljo za žensko velikost. 36,37,38,39. Ženske > Čevlji > Nizke superge
  • FILA Top 'Stella' črna
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Način nošenja: Normalne naramnice; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Ozko prileganje; Dolžina rokavov: Brez rokavov; Dolžina: Normalna dolžina
  • FILA Majica 'BOMS' svetlo roza / burgund
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven rob; Material: Jersey; Izrez: Okrogel izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Polovičen rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Bombažna kratka majica Fila vijolična barva
    - Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Usnjene superge Fila Arcade bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Women's Inline Skates Fila Bella White EUR 37
    Women's Inline Skates - Wheel diameter 58 mm, Wheel hardness 80A, Number of wheels 4, Bearing class ABEC 5, Color white, Brake yes, Shoelace fastening system, Aluminum frame
  • Inline protectors Fila FP Men, S
    Durable and breathable Fila FP Men inline protectors for all enthusiastic skaters. The set includes wrist, elbow and knee pads.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh