Največja modna platforma v Sloveniji

Fila in Benton online nakup oblačila in obutev za ženske

2018
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Women's skates Fila Eve BS EUR 36
    Women's ice skates in traditional white with classic laces. The anatomically shaped shoe adapts perfectly to the foot.
  • FILA Nizke superge 'Collene' bela
    Dizajn: Vezalke, Okrepljena peta; Način zapenjanja: Zapiranje na vezalke; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Imitirano usnje, Mrežast material; Konica čevlja: Okrogla špica; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Potisk oznake; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Fila Majica
    - Izvlecite kapuco s trojčki.- Končaj z zategnjenega.- Debela, elastična tkanina.- Dolžina rokava: 55 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pazduhe: 50 cm.- Dimenzije, podane za velikost: S.
  • Fila Majica
    - Neusmiien stil.- Model s kapuco.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pazduhe: 51 cm.- Dimenzije, podane za velikost: S.
  • Bluza Fila ženska, bež barva,
    - Kroj oversize.- Model s kapuco.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Dvodelne kopalke Fila črna barva
    - LYCRA® XTRA LIFE™ tehnologija - nova generacija vlaken, ki zagotavljajo oprijem materiala in dobre lastnosti v stiku z vodo.- Model s stranskimi naramnicami.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Nastavljive, odstranljive naramnice.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.
  • Kratke hlače Fila ženski, črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Visok pas.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Benton Aloe Propolis pomirjajoči gel 100 ml
    Benton Aloe Propolis, 100 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Benton Aloe Propolis bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico koži daje svežost in svetlost Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Benton Fermentation krema za predel okoli oči za kompleksno nego proti gubam 30 g
    Benton Fermentation, 30 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Krema za predel okoli oči Benton Fermentation se lahko spopade s posebnimi težavami predela okoli oči. Koži okoli oči zagotovi potrebno hranjenje in vlaženje, izboljša njeno kakovost ter ji povrne vitalnost in svež, spočit videz. Lastnosti: globinsko vlaži gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije območju okoli oči daje mladosten videz Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Benton Fermentation esenca za obraz proti gubam 100 ml
    Benton Fermentation, 100 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Benton Fermentation bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Benton Honest čistilna pena 150 g
    Benton Honest, 150 g, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Benton Honest pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Benton Snail Bee krema za obraz s polžjim ekstraktom 50 g
    Benton Snail Bee, 50 g, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Benton Snail Bee bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Benton Snail Bee maska iz platna za kompleksno nego s polžjim ekstraktom 10 × 20 g
    Benton Snail Bee, 20 g, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Benton Snail Bee bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani učinkovito čisti pore osvetljuje in osvežuje ne draži kože Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Benton Deep Green Tea vlažilni losjon z zelenim čajem 120 ml
    Benton Deep Green Tea, 120 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Benton Deep Green Tea vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Ne spirajte.
  • Benton Deep Green Tea vlažilni tonik za obraz z zelenim čajem 150 ml
    Benton Deep Green Tea, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Benton Deep Green Tea bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo regulira tvorbo kožnega sebuma kožo dela mehko, svežo in sijočo takoj pomirja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Benton Snail Bee mehčalni in vlažilni tonik proti gubam 150 ml
    Benton Snail Bee, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Benton Snail Bee . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo obnavlja kožo pomirja in tonira ohranja uravnotežen pH v koži Navodilo za uporabo: Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Benton Ceramide pomirjevalna in vlažilna krema za regeneracijo in obnovo kože obraza 80 ml
    Benton Ceramide, 80 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Benton Ceramide vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: hitro se vpija intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja in poživlja obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Benton Deep Green Tea vlažilna čistilna pena z zelenim čajem 120 g
    Benton Deep Green Tea, 120 g, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Benton Deep Green Tea je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne draži kože Sestava: brez dišav izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Benton Deep Green Tea pomirjajoči serum z zelenim čajem 30 ml
    Benton Deep Green Tea, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Benton Deep Green Tea je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani koži vrača svežino in mladostno lepoto obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje dermatološko testirano Sestava: izdelek je hipoalergen brez dišav Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Benton Snail Bee serum za učvrstitev s polžjim ekstraktom 35 ml
    Benton Snail Bee, 35 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Benton Snail Bee je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože krepi konture obraza obnavlja prožnost kože dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Benton Aloe BHA vlažilni tonik 200 ml
    Benton Aloe BHA, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Benton Aloe BHA. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi kožo dela mehko, svežo in sijočo takoj pomirja kožo Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Benton Snail Bee hidrogel maska za predel okoli oči proti oteklinam in temnim kolobarjem 60 kos
    Benton Snail Bee, 60 kos, Maske za oči za ženske, Maska za oči Benton Snail Bee popolno neguje celo območje oči, izboljšuje kakovost kože in ji vrača vitalnost. Lastnosti: zmanjšuje otekline in temne kolobarje odstranjuje znake stresa in utrujenosti pomirja območje okoli oči gladi linije in zmanjšuje drobne gubice intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Blazinice vzemite iz embalaže in jih položite na očiščeno kožo pod očmi.
  • Benton Snail Bee vlažilna in gladilna krema za predel okoli oči za občutljivo in netolerantno kožo 30 g
    Benton Snail Bee, 30 g, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Benton Snail Bee neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Benton Goodbye Redness Centella vlažilni in pomirjevalni gel za problematično kožo 100 g
    Benton Goodbye Redness Centella, 100 g, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Benton Goodbye Redness Centella bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja deluje proti nepopolnostim hitro se vpija intenzivno vlaži odstranjuje znake aken pomirja draženje in rdečico Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Benton Goodbye Redness Centella pomirjevalna tekstilna maska za problematično kožo, akne 10 kos
    Benton Goodbye Redness Centella, 10 kos, Maske iz platna za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Benton Goodbye Redness Centella bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo čisti v globino preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja učinkovito čisti pore Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko previdno vzemite iz embalaže in jo nanesite na očiščen obraz. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Benton Snail Bee vlažilni tonik, ki uravnava pH kože 150 ml
    Benton Snail Bee, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Benton Snail Bee bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke vlaži in hrani kožo preprečuje prekomerno sušenje kože obnavlja kožo ohranja uravnotežen pH v koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Lahko tudi nanesete v dlani in rahlo vtapkate v kožo. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Benton Snail Bee esenca za obraz s polžjim ekstraktom 100 ml
    Benton Snail Bee, 100 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Benton Snail Bee bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije obnavlja prožnost kože odstranjuje znake utrujenosti učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Hlače Fila žensko, bež barva,
    - Kroj culotte.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasni pregibi.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31,5 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Višina pasu: 35,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Fila Lublin črna barva, FAW0759
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 103 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Širina v pasu: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Natikači Fila Morro Bay ženski, bež barva, FFW0410
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Kratka majica Fila Ludhiana ženska, rdeča barva, FAW0749
    - Kroj slim.- Koničast, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Polo Fila Looknow ženski, bež barva, FAW0743
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Mehak ovratnik in kratko zapenjanje na pritiskače.- Model je izdelan iz rebraste tkanine.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Fila Larisa črna barva, FAW0768
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Elastičen pas z vrvico.- Nogavice se zapenjajo z zaponkami.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Hlačnice zaključene s patentom.- Tanka, neelastična tkanina.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače Fila Linyi ženske, rumena barva, FAW0763
    - Notranjost je delno izdelana iz organskega bombaža.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z okrasno nalepko.- Visok pas z elastičnim trakom.- Spredaj sta dva drsna žepa.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 32 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Fila Loni ženski, črna barva, FAW0745
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Nenastavljive naramnice ne zdrsnejo z ramen, kar zagotavlja udobje med aktivnostjo.- Tanka, elastična pletenina.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen polo Fila Lusaka bež barva, FAW0753
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila Lucena ženska, bela barva, FAW0757
    - Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Fila Lima ženski, rumena barva, s kapuco, FAW0737
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Model z okrasno nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Dolžina rokava: 53 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila Linyi ženska, rumena barva, FAW0764
    - Kroj oversize.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Model z okrasno vezenino.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila Luanda ženska, zelena barva, FAW0771
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Fila Laixi ženski, mornarsko modra barva, FAW0748
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- V izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Fila Londrina ženska, črna barva, FAW0765
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Kratek rokav.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Krilo Fila Laiwu bela barva, FAW0747
    - Nabran kroj.- Elastični trak v pasu.- Okrasni pregibi.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Fila Laiben ženski, rdeča barva, FAW0741
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dva drsna stranska žepa.- Dolžina rokava: 64 cm.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Body Fila Limeira ženski, črna barva, FAW0754
    - Prilegajoči se model.- Model s polpulijem.- Model s potiskom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top Fila Lekki ženska, črna barva, FAW0751
    - Prilegajoč se kroj, ki izboljša silhueto.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bomber jakna Fila Larkana ženske, mornarsko modra barva, FAW0758
    - Nepremočljiv in na veter odporen model.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del trenirke Fila Lima bež barva, FAW0766
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Visok pas z elastičnim trakom.- Dva drsna stranska žepa.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Zunanja dolžina noge: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Skates Fila Chrissy LX Blue, 38
    The Fila Chrissy LX Blue skates are stylish and comfortable ice skates designed for recreational ice skating. The model is new for the 2021/2022 season.
  • Trenirka Fila ženski, črna barva
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Širok, elastičen trak v pasu.- Ozka hlačnica.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 94 cm.- Dolžina hlačnice: 67 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Superge Fila Strada Low črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Fila pulover
    - Preprost slog.- Končaj z zategnjenega.- Drsne žepe.- Zadrgo zaponko.
  • Fila čevlji Disruptor Low
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nedrseči, reliefni podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Disruptor roza barva
    - Okrogla kapica.- Nedrseči podplat.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Višina platforme: 4 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Fila čevlji Orbit Low
    - Okrogla, mehka kapica.- Nedrseči podplat.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila FXVentuno zelena barva, FFW0003
    - Močno utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Čevlji Fila Crosscourt Altezza
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila M-squad bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Model z nizko peto.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Disruptor rjava barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Fila čevlji Disruptor Low Wmn
    - Utrjena kapica.- Nedrseči, žlebljen podplat.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Fila čevlji Disruptor Low
    - Utrjena kapica.- Nedrseči, stabilen podplat.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Collene bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Electrove roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Močno utrjena peta.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Višina platforme: 3 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Retronique bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge za trening Fila Shocket Train bela barva
    - Tekstilni, brezšivni zgornji del zagotavlja raztegljivost na ključnih območjih in podporo, kjer jo potrebujete.- Strateško postavljene perforacije zagotavljajo zadostno kroženje zraka.- Vmesni podplat je izdelan iz lahke, elastične pene EVA iz umetne mase, ki zagotavlja optimalno blaženje med aktivnostjo.- Podporni element iz TPU, ki se nahaja v vmesnem podplatu.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Sandblast črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Povišan zgornji del čevlja.- Model z vezalkami.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Original Fitness 22 vijolična barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge iz semiša Fila Highflyer roza barva
    - Model z vezalkami.- Povišan zgornji del čevlja.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Electrove Desert bela barva
    - Povišan zgornji del čevlja.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 5,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila UPGR8 bela barva
    - Model z odsevnimi vstavki.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model z debelim podplatom.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila M-squad Nbk Wmn bež barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilen vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Tekaški čevlji Fila Shocket St Rd siva barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila Noclaf črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Tekstilna notranjost.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Tekaški čevlji Fila Shocket Run roza barva
    - Tekstilni, brezšivni zgornji del zagotavlja raztegljivost na ključnih območjih in podporo, kjer jo potrebujete.- Strateško postavljene perforacije zagotavljajo zadostno kroženje zraka.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv vložek je enostaven za čiščenje in osvežitev.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila LUSSO bela barva
    - Utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila SEVARO roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Snemljiv vložek.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila STRADA LUCID vijolična barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila ORBIT bela barva
    - Mehka kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge za trening Fila Novanine rdeča barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Varjeni elementi, ki se nahajajo na zgornjem delu, dodatno utrdijo in stabilizirajo stopalo.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast podplat je izjemno trpežen in odporen proti poškodbam.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila FXVENTUNO KITE
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Model z vezalkami.- Udobna notranjost.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila DISRUPTOR FLOWER roza barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila ORIGINAL TENNIS bež barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila TRAILBLAZER črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila CAGE oranžna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Povišan zgornji del čevlja.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge iz semiša Fila M-SQUAD bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila DISRUPTOR bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z vezalkami.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila CROSSCOURT ALTEZZA siva barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila ORIGINAL FITNESS bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Snemljiv vložek.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge za trening Fila Grant Hill 3 Mid bela barva
    - Zgornji del je izdelan iz kombinacije zračnega tekstilnega materiala in naravnega usnja.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Trpežen zunanji podplat z žlebovi zagotavlja visoko oprijemljivost na podlago.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila SANDBLAST črna barva
    - Utrjena kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila SEVARO bela barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila STRADA bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek iz pene blaži stopalo in zagotavlja udobje.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila FXVENTUNO bela barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila LOLIGO LOGO bela barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Model z debelim podplatom.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Višina platforme: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila CASIM bela barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila PREMIUM bela barva
    - Mandljeva, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila FXVENTUNO zelena barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge iz semiša Fila LUSSO roza barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Fila DISRUPTOR bež barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model z debelim podplatom.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Fila AVENIDA bela barva
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh