Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

1481
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Brelil Professional Milky Sensation BB Hair Cream krema za lase v pršilu 150 ml
    Brelil Professional Milky Sensation BB Hair Cream, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Brelil Professional Milky Sensation BB Hair Cream daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Pink Sugar Glossy nežni gel za prhanje za ženske 150 ml
    Pink Sugar Glossy, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Pink Sugar Glossy odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko
  • Beauty Jar Sculpting Mate krema za učvrstitev kože 150 ml
    Beauty Jar Sculpting Mate, 150 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Krema za telo Beauty Jar Sculpting Mate neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča izboljšuje prožnost kože in njeno elastičnost Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Beauty Jar Shape & Smooth krema za telo proti celulitu 150 ml
    Beauty Jar Shape & Smooth, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Pripravek Beauty Jar Shape & Smooth vam bo pomagal ublažiti znake celulita in vaša koža bo tako ponovno videti čvrsta in gladka. Lastnosti: prijetno diši ne pušča mastnih sledi hitro se vpija intenzivno vlaži zmanjšuje celulit in čvrsti kožo enostavno se nanaša Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Beauty Jar Like A Boss vlažilna krema za telo 150 ml
    Beauty Jar Like A Boss, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Beauty Jar Like A Boss neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja dolgotrajno prožnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Nacomi Sunny vlažilno olje pospešujoči porjavitev 150 ml
    Nacomi Sunny, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Olje za telo Nacomi Sunny vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: globinsko vlaži hrani in neguje kožo pospešuje naraven proces sončenja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Fluff Superfood Peach & Caramel vlažilna krema za telo Aloe & Sweet Almond Oil 150 ml
    Fluff Superfood Peach & Caramel, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Fluff Superfood neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje koži vrača udobje in vitalnost dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Beauty Jar Delicate Question krema za intimno higieno 150 ml
    Beauty Jar Delicate Question, 150 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Pripravek Beauty Jar Delicate Question zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja ne draži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • DS Laboratories OLIGO.DX gel za hujšanje proti celulitu 150 ml
    DS Laboratories OLIGO.DX, 150 ml, Geli za telo za ženske, Se sprašujete, kako se znebiti pomarančne kože na stegnih, zadnjici ali rokah? Ni vam več treba. V boju proti neenakomernosti kože vam bo pomagal pripravek _ZNACKA_ _ _ _KOLEKCE_ _ _ _PODKOLEKCE__, ki zmanjša videz celulita, učinkovito zgladi neenakomerno teksturo, koži pa zagotovi čvrstejši videz. Enkrat za vselej se znebite nevšečnih vdolbinic in svoji koži povrnite njeno naravno lepoto. Lastnosti: zmanjšuje celulit in čvrsti kožo izboljšuje mikrocirkulacijo krvi povečuje prožnost kože preprečuje nastajanje novega celulita zmanjšuje maščobno tkivo Navodilo za uporabo: Primerno količino gela vsak dan nanesite na mesta, ki jih želite oblikovati (stegna, boki, trebuh, roke). Nežno vmasirajte.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect 2-IN-1 Treatment regeneracijska kura 2 v 1 150 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect 2-IN-1 Treatment, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: zapira lasno površino in jo dela bolj odporno ščiti pred negativnimi učinki zunanjega okolja zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Indola Blond Expert Insta Cool pršilo za lase za nevtralizacijo rumenih odtenkov 150 ml
    Indola Blond Expert Insta Cool, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Indola Blond Expert Insta Cool daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne poudarja intenzivnost barve Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Revuele Slim & Detox With Caffeine gel za modeliranje za dekolte in prsi 150 ml
    Revuele Slim & Detox With Caffeine, 150 ml, Nega za učvrstitev kože za ženske, Koža vratu in dekolteja je tanka, nagnjena k znakom staranja in pogosto izgublja obliko prva od vseh predelov telesa in obraza. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Pripravek Revuele Slim & Detox With Caffeine se lahko spopade s specifičnimi težavami v predelu vratu in dekolteja. Kožo na teh predelih bo ustrezno nahranil in navlažil, deloval bo proti znakom povešenosti ter izboljšal tako njeno čvrstost kot elastičnost. Koža vašega vratu in dekolteja bo po njegovi zaslugi videti napeta, zglajena in na splošno pomlajena. Lastnosti: učvrsti kožo oprsja povečuje elastičnost in ohranja mehkobo kože obnavlja mladostne linije, koža je mehka in prožna krepi podporna elastična vlakna zmanjšuje strije in znake staranja kože zagotavlja učinek push-up Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na celo območje dekolteja in oprsja z rahlimi krožnimi gibi. Pustite, da se vpije. Z redno uporabo boste okrepili njegov učinek.
  • Dermacol Aqua Aqua gel za umivanje obraza 150 ml
    Dermacol Aqua Aqua, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Dermacol Aqua Aqua je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Eveline Cosmetics I'm Bio nežna čistilna pena za suho in občutljivo kožo 150 ml
    Eveline Cosmetics I'm Bio, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Eveline Cosmetics I'm Bio je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži preprečuje suho kožo deluje regeneracijsko Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Lirene Sun suho olje za sončenje SPF 50 150 ml
    Lirene Sun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske
  • Wella Wellaflex Special Collection lahek gel v pršilu 150 ml
    Wella Wellaflex Special Collection, 150 ml, Stiling za ženske, Gel za lase Wella Wellaflex Special Collection zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: prijetno diši ne obremenjuje las enostavno nanašanje zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan Navodilo za uporabo: nanesite na lase in ustvarite želeni stajling.
  • ARTEMIS SKIN BALANCE Clarifying vlažilna esenca z gladilnim učinkom 150 ml
    ARTEMIS SKIN BALANCE Clarifying, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz ARTEMIS SKIN BALANCE Clarifying. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov kožo dela mehko, svežo in sijočo preprečuje prekomerno sušenje kože Navodilo za uporabo: Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • KORIKA HI-TECH LIPOSOME Calming solution Soothing cleanser pomirjajoča čistilna krema 150 ml
    KORIKA HI-TECH LIPOSOME Calming solution Soothing cleanser, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza KORIKA HI-TECH LIPOSOME pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: preprečuje suho kožo prijetno osvežuje
  • Dermacol Flower Care Rose krema za roke 150 ml
    Dermacol Flower Care Rose, 150 ml, nega rok in nohtov za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Dermacol Flower Care Rose. Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka ščiti pred neugodnimi vplivi okolja prijetno diši preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Millefiori Natural Osmanthus Dew pršilo za dom 150 ml
    Millefiori Natural Osmanthus Dew, 150 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Pršilo za dom Millefiori Natural Osmanthus Dew z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete. Lastnosti: cvetlična dišava Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Yope Wake Up Cheers Chardonnay Pear nežni čistilni gel 150 ml
    Yope Wake Up Cheers Chardonnay Pear, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Yope Wake Up Cheers pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact antiperspirant v pršilu za ženske 150 ml
    Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem učinkovito ščiti pred potenjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Fudge Prep Blow Dry Aqua Primer termo zaščitni serum za glajenje las 150 ml
    Fudge Prep Blow Dry Aqua Primer, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Fudge Prep Blow Dry Aqua Primer zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene poenostavlja oblikovanje gladi površino las Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Ne spirajte. Nato lase uredite kot po navadi.
  • Mizon Hyaluronic Acid Sherbet globinsko čistilna pena 150 ml
    Mizon Hyaluronic Acid Sherbet, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Mizon Hyaluronic Acid Sherbet je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži preprečuje suho kožo deluje regeneracijsko Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Mizon Snail Silky globinsko čistilna pena s polžjim ekstraktom 150 ml
    Mizon Snail Silky, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: prijetno osvežuje
  • Nuxe Very Rose nežno čistilno olje za obraz in oči 150 ml
    Nuxe Very Rose, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Nuxe Very Rose je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži odstranjuje tudi vodoodporna ličila ne draži kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Nuxe Very Rose posvetlitveni piling za vse tipe kože 150 ml
    Nuxe Very Rose, 150 ml, Encimski pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Nuxe Very Rose za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: veganski izdelek
  • Nuxe Very Rose nežna čistilna pena za vse tipe kože 150 ml
    Nuxe Very Rose, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Nuxe Very Rose je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži globinsko vlaži preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Kiehl's Blue Herbal Gel Cleanser čistilni gel za problematično kožo za ženske 150 ml
    Kiehl's Blue Herbal Gel Cleanser, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Kiehl's Blue Herbal pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma nežno in temeljito umije cel obraz Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Catrice Disney The Jungle Book tonik za obraz z glicerinom Baloo 150 ml
    Catrice Disney The Jungle Book, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Catrice Disney The Jungle Book. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo takoj pomirja kožo ohranja uravnotežen pH v koži osvežuje in osvetljuje Sestava: brez alkohola veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz.
  • Bumble and bumble Bb. Sunday Purifying Clay Wash čistilna nega z ilovico 150 ml
    Bumble and bumble Bb. Sunday Purifying Clay Wash, 150 ml, Pilingi za lase za ženske, Šampon Bumble and bumble Bb. Sunday Purifying Clay Wash učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče za naravne in barvane lase z las in lasišča odstranjuje maščobo lase pušča popolnoma čiste in sijoče Sestava: brez sulfatov Navodilo za uporabo: Primerno količino nanesite na lasišče in lase. Z nežno masažo ustvarite peno, nato pa temeljito sperite.
  • Aveda Botanical Repair™ Bond-Building Styling Creme stiling krema 150 ml
    Aveda Botanical Repair™ Bond-Building Styling Creme, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Aveda Botanical Repair™ Bond-Building Styling Creme bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: prijetno diši poenostavlja oblikovanje daje obliko gladi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne globinsko čistilna pena za problematično kožo, akne 150 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin .acne, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics Perfect Skin pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma deluje regeneracijsko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Oway Moisturizing Moisturizing vlažilna maska za lase 150 ml
    Oway Moisturizing Moisturizing, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Oway Moisturizing predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži lasem vrača naraven, zdrav videz za naravne in barvane lase lasem daje čudovit vonj Sestava: veganski izdelek brez silikonov ne vsebuje SLS in SLES Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Oway Smooth+ gladilna krema za lase 150 ml
    Oway Smooth+, 150 ml, Kreme za glajenje za ženske, Obvladajte svoje neukrotljive lase. Krema za glajenje las Oway Smooth+ zagotavlja kar največji nadzor nad neprilagodljivimi lasmi in jih odlično zgladi. Lastnosti: prijetno nadišavi lase zagotavlja gladke in voljne lase na površini lasnih vlaken ustvarja zaščitni film olajša nadaljnje oblikovanje gladi površino las Sestava: veganski izdelek brez sulfatov brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite, vlažne lase. Ne spirajte.
  • Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action čistilni gel z AHA 150 ml
    Eveline Cosmetics Vitamin C 3x Action, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Eveline Cosmetics Vitamin C pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko preprečuje suho kožo čisti zamašene pore Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Dove Advanced Care Antiperspirant antiperspirant v pršilu 72 ur Invisible Dry 150 ml
    Dove Advanced Care Antiperspirant, 150 ml, Antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Dove Advanced Care optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče učinkovito ščiti pred potenjem dodaja svežino ščiti pred neprijetnim vonjem Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Olival Professional βG vlažilni tonik, ki uravnava pH kože 150 ml
    Olival Professional βG, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Olival Professional βG. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: pomirja in tonira vlaži in hrani kožo ohranja uravnotežen pH v koži kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov osvežuje in osvetljuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Oriflame DUOLOGI hranilna nega za lase 150 ml
    Oriflame DUOLOGI, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Obvladajte svoje neukrotljive lase. Krema za glajenje las Oriflame DUOLOGI zagotavlja kar največji nadzor nad neprilagodljivimi lasmi in jih odlično zgladi. Lastnosti: intenzivno vlaži poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk lasje so mehki na dotik deluje v globino lasnega vlakna ščiti lase pred visokimi temperaturami lasem daje čudovit vonj preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Majhno količino pripravka nanesite samo na konice in poškodovane dele las. Ne spirajte.
  • Elizavecca Milky Piggy Hell-Pore Vitamin Brightturn Peeling Gel globinsko čistilni piling 150 ml
    Elizavecca Milky Piggy Hell-Pore Vitamin Brightturn Peeling Gel, 150 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Elizavecca Milky Piggy Hell-Pore Vitamin Brightturn Peeling Gel. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odstranjuje ogrce in prekomerni loj gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo oži razširjene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Beauty Jar Hydro Therapy hranilno čistilno olje za dehidrirano suho kožo 150 ml
    Beauty Jar Hydro Therapy, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Beauty Jar Hydro Therapy je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži kožo globinsko hrani Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora
  • Kérastase Nutritive Nectar Thermique termo zaščitna krema za gladitev neobvladljivih las 150 ml
    Kérastase Nutritive Nectar Thermique, 150 ml, Balzami in losjoni za lase za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Kérastase Nutritive Nectar Thermique zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene gladi lasna vlakna hrani in izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite po dolžini in na konice umitih las in razčešite. Ne spirajte.
  • Ziaja Natural Care vlažilna maska za lase 150 ml
    Ziaja Natural Care, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Ziaja Natural Care predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Kérastase K Mousse Bouffante luksuzna pena za volumen z močnim utrjevanjem 150 ml
    Kérastase K Mousse Bouffante, 150 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Kérastase K Mousse Bouffante daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin ne lepi las in jih ne obremenjuje utrdi pričesko Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite.
  • Uriage DS Regulating Foaming Gel pomirjajoči gel za suho in srbečo kožo 150 ml
    Uriage DS Regulating Foaming Gel, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Uriage DS Regulating Foaming Gel. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Lumene PUHDAS Deeply Purifying micelarni čistilni gel za mastno in mešano kožo 150 ml
    Lumene PUHDAS Deeply Purifying, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lumene PUHDAS pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože regulira tvorbo kožnega sebuma koža je na dotik nežna in voljna matira kožo nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • Lumene TYYNI Nordic Clear čistilni tonik za regulacijo kožnega sebuma in zmanjšanje por s piling učinkom 150 ml
    Lumene TYYNI Nordic Clear, 150 ml, Kemični pilingi za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Lumene TYYNI Nordic Clear. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: gladi in mehča kožo oži razširjene pore zmanjša pomanjkljivosti kože kožo matira zmanjšuje znake aken preprečuje prekomerno sušenje kože kožo pripravlja na nanos negovalnih izdelkov Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Izognite se območju okoli oči.
  • Apis Natural Cosmetics Exotic Home Care globinsko čistilna pena 150 ml
    Apis Natural Cosmetics Exotic Home Care, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Apis Natural Cosmetics Exotic Home Care pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: prijetno osvežuje nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Color barvna maska odtenek Pearl 150 ml
    Schwarzkopf Gliss Color, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Gliss Color predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: nevtralizira rumene odtenke v laseh lasje so mehki na dotik deluje v globino lasnega vlakna podaljšuje trajanje barve neguje dolžine oslabelih las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Beauty Jar Shine Like A Diamond posvetlitvena krema za telo s hranilnim učinkom 150 ml
    Beauty Jar Shine Like A Diamond, 150 ml, Kreme za telo uniseks, Krema za telo Beauty Jar Shine Like A Diamond neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi intenzivno hrani in mehča koži daje žametno mehkobo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Anti-Aging Gel Mask vlažilna maska z gelasto teksturo 150 ml
    Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Anti-Aging Gel Mask, 150 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Peter Thomas Roth Rose Stem Cell Anti-Aging Gel Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje globinsko vlaži in intenzivno hrani Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Lumene HELLÄ Moisturizing vlažilna čistilna pena za suho kožo 150 ml
    Lumene HELLÄ Moisturizing, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lumene HELLÄ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna kožo pušča povsem čisto preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • Lumene HERKKÄ Soothing pomirjajoče čistilno mleko za občutljivo kožo 150 ml
    Lumene HERKKÄ Soothing, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lumene HERKKÄ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože ima osvežilne in pomirjajoče učinke vlaži kožo kožo hrani nežno in temeljito umije cel obraz koža je na dotik nežna in voljna uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek brez dišav Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • Lumene KIRKAS Radiance Boosting posvetlitvena čistilna pena 150 ml
    Lumene KIRKAS Radiance Boosting, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Lumene KIRKAS Radiance Boosting z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna preprečuje suho kožo kožo pušča povsem čisto prijetno osvežuje Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • Lumene KIRKAS Radiance Boosting čistilni kremasti gel za osvetljevanje kože in hidratacijo 150 ml
    Lumene KIRKAS Radiance Boosting, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lumene KIRKAS pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: kožo pušča povsem čisto vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna prijetno osvežuje učinkovito odstranjuje ličila s kože Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • Lumene PUHDAS Deeply Purifying čistilna pena za odstranjevanje ličil za mastno in mešano kožo 150 ml
    Lumene PUHDAS Deeply Purifying, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Lumene PUHDAS Deeply Purifying z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje koža je na dotik nežna in voljna Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • REF Curl Cream N°244 krema za definicijo las za kodraste lase 150 ml
    REF Curl Cream N°244, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja REF Curl Cream N°244 daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Dripping Gold Luxury Tanning Mousse Medium samoporjavitvena pena 150 ml
    Dripping Gold Luxury Tanning Mousse Medium, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo Dripping Gold Luxury Tanning Mousse Medium vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: lahko se uporablja za obraz in telo koži zagotavlja naraven porjavel videz enostavno se nanaša, hitro se suši vlaži in nahrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte le na čisto, suho in depilirano kožo. Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • BPerfect Hydro Glo samoporjavitvena meglica 150 ml
    BPerfect Hydro Glo, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek BPerfect Hydro Glo vašemu obrazu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svojo kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje bronast pridih hitro se vpija vlaži in nahrani
  • Rexona Invisible Aqua antiperspirant v pršilu 150 ml
    Rexona Invisible Aqua, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Rexona Invisible Aqua prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne pušča madežev na oblačilih Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Moroccanoil Curl pena za valovite lase 150 ml
    Moroccanoil Curl, 150 ml, Pene za lase za ženske, Stiling pripravek Moroccanoil Curl bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje zagotavlja prožnost las gladi zagotavlja zdrav lesk odpornost v vsakem vremenu Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Jil Sander Sport Water for Women gel za prhanje za ženske 150 ml
    Jil Sander Sport Water for Women, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Jil Sander Sport Water for Women odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Goldwell Dualsenses Color serum brez spiranja v pršilu za sijaj in zaščito barvanih las 150 ml
    Goldwell Dualsenses Color, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Color daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lase pušča čudovito sijoče in vitalne nudi privlačen lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Caudalie Vinosun zaščitno pršilo proti sončnemu sevanju z antioksidacijskim učinkom SPF 50+ 150 ml
    Caudalie Vinosun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Pripravek Caudalie Vinosun bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem podpira zdravo sončenje deluje preventivno proti staranju kože vlaži in nahrani hitro se vpija dermatološko testirano Sestava: veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • TOM FORD Ombré Leather parfumska voda uniseks 150 ml
    TOM FORD Ombré Leather, 150 ml, Parfumske vode uniseks, Odkrijte dišavo, ki je ni možno nikamor uvrstiti, kljub temu pa mojstrsko poudari osebnost svojega nosilca. Uniseks parfumska voda TOM FORD Ombré Leather je prava dišava, ki vaši izvirnosti omogoči, da pride do izraza. uniseks – za moške in za ženske
  • Brelil Professional Solaire BI-Phase Instant Conditioner balzam brez spiranja v pršilu za lase izpostavljene soncu, morski in klorirani vodi 150 ml
    Brelil Professional Solaire BI-Phase Instant Conditioner, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam Brelil Professional Solaire BI-Phase Instant Conditioner obnavlja soncu izpostavljene lase in poenostavlja njihovo urejanje. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje mehkobo in sijaj krepi lase po kopanju v slani ali klorirani vodi ščiti lase pred mehanskimi poškodbami pri česanju Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno po dolžini las. Ne spirajte.
  • Revolution Skincare Hydrate Squalane & Oat čistilni balzam za odstranjevanje ličil 150 ml
    Revolution Skincare Hydrate Squalane & Oat, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Revolution Skincare Hydrate Squalane & Oat s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila vlaži in mehča kožo na koži ne pušča mastnih sledi kožo pušča povsem čisto vlaži kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Dodajte malo vode in nadaljujte z masažo obraza, da se raztopijo ličila in nečistoče. Nadaljujte, dokler se olje ne obarva belo. Nato sperite.
  • Eveline Cosmetics Brazilian Body samoporjavitveni gel z učvrstitvenim učinkom 150 ml
    Eveline Cosmetics Brazilian Body, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Eveline Cosmetics Brazilian Body vašemu obrazu in telesu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svoj obraz ali kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: enostavno se nanaša hitro se vpija koži zagotavlja naraven porjavel videz vlaži in nahrani Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte le na čisto, suho in depilirano kožo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Lirene Sun care regeneracijski balzam za po sončenju z vsebnostjo vitamina E 150 ml
    Lirene Sun care, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Pripravek po sončenju Lirene Sun care bo od sonca obremenjeni koži zagotovil potrebno obnovo in pomiritev. Lastnosti: podaljšuje videz porjavelosti popolno pomirja kožo intenzivno regenerira enostavno se raznaša in se hitro vpija obnavlja zaščitno bariero kože zmanjšuje žgoč občutek in srbenje globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu s krožnimi gibi vmasirajte v čisto kožo.
  • Lancaster Skin Essentials Softening Cream to Foam Cleanser čistilna pena za ženske 150 ml
    Lancaster Skin Essentials Softening Cream to Foam Cleanser, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lancaster Skin Essentials pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz odstranjuje tudi vodoodporna ličila preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • Nina Ricci Nina toaletna voda nadomestno polnilo za ženske 150 ml
    Nina Ricci Nina, 150 ml, Toaletne vode za ženske, Privoščite svojim čutom gurmansko doživetje. Toaletna voda za ženske Nina Ricci Nina v sebi skriva slastne tone, ki se jim je težko upreti. Še posebej, če obožujete sladke delikatese. gurmanska dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Renovality Original Series cleansing foam nežna čistilna pena z aloe vero za vse tipe kože 150 ml
    Renovality Original Series cleansing foam, 150 ml, Čiščenje obraza uniseks, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Renovality Original Series pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: ima osvežilne in pomirjajoče učinke učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto pomirja draženje koža je na dotik nežna in voljna ne draži kože Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na suh obraz in s prstnimi konicami nežno masirajte kožo obraza, predvsem nečiste predele. Nato sperite.
  • Beauty Of Joseon Ginseng Essence Water koncentrirana vlažilna esenca 150 ml
    Beauty Of Joseon Ginseng Essence Water, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Beauty Of Joseon Ginseng bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: preprečuje prekomerno sušenje kože vlaži in hrani kožo takoj pomirja kožo osvežuje in osvetljuje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: izdelek je hipoalergen veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Collistar Special Perfect Tan Ultra Protection Tanning Cream zaščitna krema za sončenje SPF 30 150 ml
    Collistar Special Perfect Tan Ultra Protection Tanning Cream, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Collistar Special Perfect Tan Ultra Protection Tanning Cream predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja koži zagotavlja potrebno vlaženje deluje preventivno proti staranju kože spodbuja naraven proces porjavitve preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat.
  • OnlyBio Hair in Balance hranilno olje za lase 150 ml
    OnlyBio Hair in Balance, 150 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase OnlyBio Hair in Balance jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: lasem zagotavlja žametno mehkobo lase globinsko hrani izboljšuje strukturo las Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Garnier Pure čistilni piling 3v1 150 ml
    Garnier Pure, 150 ml, Čistilni pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Garnier Pure . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice čisti zamašene pore ne suši kože Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Garnier Pure Active čistilni gel s krtačko 150 ml
    Garnier Pure Active, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Garnier Pure pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma deluje regeneracijsko Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Cannaderm Capillus Seborea Shampoo zeliščni šampon za razdraženo lasišče 150 ml
    Cannaderm Capillus Seborea Shampoo, 150 ml, Razdražena koža in srbenje uniseks, Šampon Cannaderm Capillus Seborea Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: pomirja lasišče intenzivno vlaži obnavlja in hrani lase Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Sisley Eau du Soir vlažilna krema za telo za ženske 150 ml
    Sisley Eau du Soir, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Sisley Eau du Soir poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Jil Sander Evergreen gel za prhanje za ženske 150 ml
    Jil Sander Evergreen, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Jil Sander Evergreen odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Nivea Diamond Volume penasti utrjevalec za lase za volumen in sijaj 150 ml
    Nivea Diamond Volume, 150 ml, Sijaji za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Nivea Diamond Volume daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin krepi naravni sijaj las utrdi pričesko zagotavlja prožnost las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Piz Buin Tan & Protect zaščitno pršilo pospešujoči porjavitev SPF 15 150 ml
    Piz Buin Tan & Protect, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Piz Buin Tan & Protect predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: spodbuja naraven proces porjavitve krepi in podaljšuje porjavelost kože ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja hrani kožo in jo neguje Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu.
  • Piz Buin Tan & Protect zaščitno pršilo za intenzivno porjavelost SPF 30 150 ml
    Piz Buin Tan & Protect, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Piz Buin Tan & Protect predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: spodbuja naraven proces porjavitve krepi in podaljšuje porjavelost kože ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja hrani kožo in jo neguje Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu.
  • Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights serum brez spiranja v pršilu za blond lase in lase s prameni 150 ml
    Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: nudi privlačen lesk lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Goldwell Dualsenses Ultra Volume pršilo za volumen tankih las 150 ml
    Goldwell Dualsenses Ultra Volume, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Ultra Volume daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kroti neobvladljive lase povečuje gostoto in moč las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • La Roche-Posay Serozinc pomirjevalno pršilo za občutljivo in razdraženo kožo 150 ml
    La Roche-Posay Serozinc, 150 ml, Pršila za telo za ženske, Lastnosti: takoj pomirja kožo s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj oži pore zmanjšuje znake aken kožo dela mehko, svežo in sijočo Sestava: brez dišav
  • Venira Stretch mark cream - raspberry krema za telo proti strijam 150 ml
    Venira Stretch mark cream - raspberry, 150 ml, Strije med nosečnostjo in po porodu za ženske, Pripravek se bori proti strijam in tako koži vrača njen prvotni videz. Lastnosti: ugodno deluje proti strijam in brazgotinam izboljšuje prožnost kože učvrsti kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Majhno količino pripravka nežno vmasirajte v kožo na težavnih mestih telesa.
  • Medavita Glossynation Glassy Glossy Oil pršilo brez spiranja za sijaj in mehkobo las 150 ml
    Medavita Glossynation Glassy Glossy Oil, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Medavita Glossynation Glassy Glossy Oil daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne deluje proti kodranju las Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • Philip B. White Label Maui Wowie pršilo za lase za učinek kot s plaže 150 ml
    Philip B. White Label Maui Wowie, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske, Poslovite se enkrat za vselej od šibkih las. Pršilo za volumen Philip B. White Label Maui Wowie poskrbi za zračno pričesko – prav takšno, kot jo občudujete. Od zdaj bodo ostali občudovali vašo. Lastnosti: enostavno in hitro se nanaša ne lepi las in jih ne obremenjuje lasje so zračni in delujejo gostejši Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase. Nato lase uredite v želeno pričesko.
  • Beauty Jar Everybody, Cool Down! krema za telo s hladilnim učinkom 150 ml
    Beauty Jar Everybody, Cool Down!, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Beauty Jar Everybody, Cool Down! neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: pomirja kožo in jo osvežuje koži daje žametno mehkobo koži vrača udobje in vitalnost Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 93 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Beauty Jar Eco Coco kokosovo olje za telo in lase 150 ml
    Beauty Jar Eco Coco, 150 ml, Nega nohtov za ženske, Olje za telo Beauty Jar Eco Coco vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: vidno mehča kožo kožo pušča žametno mehko hrani in neguje kožo za uporabo na telesu in obrazu Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Beauty Jar Trendy Blondie naravno nevtralizirajoča maska za blond lase 150 ml
    Beauty Jar Trendy Blondie, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Beauty Jar Trendy Blondie predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: nevtralizira rumene odtenke v laseh za naravne in barvane lase lasje so mehki na dotik Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora ne vsebuje SLS Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Gucci Guilty Pour Femme parfumirani gel za prhanje za ženske 150 ml
    Gucci Guilty Pour Femme, 150 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Gucci Guilty Pour Femme odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo razveselila bo vsako žensko dopolnjuje dišavo iz iste linije podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Nivea Derma Dry Control antiperspirant v pršilu 150 ml
    Nivea Derma Dry Control, 150 ml, Antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Nivea Derma Dry Control prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ne draži občutljive kože nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Nivea Derma Skin Clear čistilni piling za obraz 150 ml
    Nivea Derma Skin Clear, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Nivea Derma Skin Clear za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj čisti zamašene pore odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Nivea Extreme Hold penasti utrjevalec za lase 150 ml
    Nivea Extreme Hold, 150 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Nivea Extreme Hold daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin krepi naravni sijaj las posebej močno utrjevanje lasem nudi toplotno zaščito Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Comfort Zone Essencial Biphasic dvofazni odstranjevalec ličil 150 ml
    Comfort Zone Essencial Biphasic, 150 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Comfort Zone Essencial Biphasic z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila koža je na dotik nežna in voljna preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Pred uporabo temeljito pretresite.
  • Bondi Sands Gradual Tanning Lotion Tinted Skin Perfector tonirana samoporjavitvena krema za postopno porjavitev 150 ml
    Bondi Sands Gradual Tanning Lotion Tinted Skin Perfector, 150 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelo kožo? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek Bondi Sands Gradual Tanning Lotion Tinted Skin Perfector vašemu obrazu zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi svojo kožo izpostavljali soncu. Lastnosti: barvno izenačuje kožo koži daje bronast pridih podpira naraven in zdrav videz kože vlaži in nahrani postopoma temni odtenek kože izenačuje odtenek porjavelosti in rahlo tonira Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo obraza in razmažite v smeri vratu in dekolteja.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh