Največja modna platforma v Sloveniji

PMD Beauty popusti in znižanja nad 20% za ženske

15
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • PMD Beauty Replacement Discs Intense Body rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Intense Body, 7 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek PMD Beauty Replacement Discs Intense Body bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Intense Body Small rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Intense Body Large rezervni mikrodermabrazivni diski 4 kos Filter Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Replacement Discs Very Coarse rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Very Coarse, 7 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek PMD Beauty Replacement Discs Very Coarse bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Small (face) rezervni mikrodermabrazivni diski 4 kos Large (body) rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo mehča in pomirja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Replacement Discs Coarse rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Coarse, 7 kos, Dodatki za ženske, Izdelek PMD Beauty Replacement Discs bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Small (face) rezervni mikrodermabrazivni diski 4 kos Large (body) rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Replacement Discs Hand & Foot Kit rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Hand & Foot Kit, 7 kos, Manikura in pilice za ženske, Izdelek bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Small Coarse 1 kos Large Coarse 1 kos Small Body 2 kos Large Body 2 kos Filter 1 kos Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča mehko in mat videza Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Replacement Discs Sensitive Kit rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Sensitive Kit, 7 kos, Čiščenje obraza za ženske, Izdelek PMD Beauty Replacement Discs bo poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Ultra Sensitive Large & Small rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Very Sensitive Large & Small rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Sensitive Large & Small rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo pušča gladko in svežo nežno masira obraz Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Clean Silver čistilna sonična naprava Sky with Silver 1 kos
    PMD Beauty Clean Silver, 1 kos, Čiščenje obraza za ženske, Imate občutek, da običajno čiščenje z geli, kremami, penami in podobnimi izdelki ni dovolj za vašo kožo? Ni vam treba takoj v kozmetični salon, saj bo čistilna električna krtačka PMD Beauty Clean Silver poskrbela za globinsko čiščenje kot iz rok kozmetičarke v udobju vašega doma. S kože odstrani vse ostanke ličil in pripravkov za odstranjevanje, odstrani z nje nečistoče, kožni loj in odmrle kožne celice ter naredi kožo mehko, popolnoma čisto in pripravljeno, da vpije aktivne sestavine vseh naslednjih negovalnih kozmetičnih izdelkov. Lastnosti: globinsko čisti pore odstranjuje ostanke ličil nežno masira obraz pomaga obnavljati kožne celice kožo pušča gladko in svežo Navodilo za uporabo: Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Clean Body čistilna sonična naprava za telo Teal 1 kos
    PMD Beauty Clean Body, 1 kos, Nega telesa za ženske, Čistilna električna krtačka PMD Beauty Clean Body z vaše kože popolnoma odstrani umazanijo, loj in odmrle kožne celice. Lastnosti: nežno masira obraz aparat je vodoodporen pomaga obnavljati kožne celice Navodilo za uporabo: Uporablja se lahko dnevno. Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Silverscrub Loofah Replacements nadomestne glave za čistilno krtačko 2 ks Teal 2 kos
    PMD Beauty Silverscrub Loofah Replacements, 2 kos, Nega telesa za ženske, Pri negi kože ne gre le za losjone za telo, kreme, gele za prhanje, olja ali na primer pilinge. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek PMD Beauty Silverscrub Loofah Replacements bo odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo koža vašega telesa še lepša. Lastnosti: lahko se uporablja za obraz in telo za potovanja in za v torbico Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Polish Aluminum Oxide Exfoliator nadomestne glave za čistilno krtačko 2 ks Teal 2 kos
    PMD Beauty Polish Aluminum Oxide Exfoliator, 2 kos, Nega telesa za ženske, Pri negi kože ne gre le za losjone za telo, kreme, gele za prhanje, olja ali na primer pilinge. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek PMD Beauty Polish Aluminum Oxide Exfoliator bo odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo koža vašega telesa še lepša. Lastnosti: lahko se uporablja za obraz in telo za potovanja in za v torbico Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Replacement Discs Advanced Kit rezervni mikrodermabrazivni diski 7 kos
    PMD Beauty Replacement Discs Advanced Kit, 7 kos, Dodatki za ženske, Nega kože ni samo vprašanje krem, serumov, tonikov, gelov in pilingov. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek PMD Beauty Replacement Discs Advanced Kit bo odlično dopolnil izdelke, ki jih že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo vaša koža še lepša. Vsebina seta: Medium rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Coarse rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Very Coarse rezervni mikrodermabrazivni diski 2 kos Filter 1 kos Lastnosti: odstranjuje odvečno maščobo s kože kožo mehča in pomirja Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Clean Jade čistilna sonična naprava Mermaid with White Jade 1 kos
    PMD Beauty Clean Jade, 1 kos, Čiščenje obraza za ženske, Imate občutek, da običajno čiščenje z geli, kremami, penami in podobnimi izdelki ni dovolj za vašo kožo? Ni vam treba takoj v kozmetični salon, saj bo čistilna električna krtačka PMD Beauty Clean Jade poskrbela za globinsko čiščenje kot iz rok kozmetičarke v udobju vašega doma. S kože odstrani vse ostanke ličil in pripravkov za odstranjevanje, odstrani z nje nečistoče, kožni loj in odmrle kožne celice ter naredi kožo mehko, popolnoma čisto in pripravljeno, da vpije aktivne sestavine vseh naslednjih negovalnih kozmetičnih izdelkov. Lastnosti: globinsko čisti pore nežno masira obraz kožo pušča gladko in svežo Navodilo za uporabo: Podrobnosti o uporabi boste našli v priloženih navodilih.
  • PMD Beauty Relax Body Massager nadomestne glave za čistilno krtačko Black 1 kos
    PMD Beauty Relax Body Massager, 1 kos, Nega telesa za ženske, Pri negi kože ne gre le za losjone za telo, kreme, gele za prhanje, olja ali na primer pilinge. Vašo običajno rutino lahko izboljšate z različnimi vrstami posebnih kozmetičnih pripomočkov. Izdelek PMD Beauty Relax Body Massager bo odlično dopolnil kozmetiko, ki jo že uporabljate v svoji rutini, in poskrbel za to, da bo koža vašega telesa še lepša. Lastnosti: lahko se uporablja za obraz in telo za potovanja in za v torbico Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh