Največja modna platforma v Sloveniji

Dermacol popusti in znižanja za ženske

307
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Dermacol Neon Eyelash & Hair maskara odtenek Pink Euphoria 9 ml
    Dermacol Neon Eyelash & Hair, 9 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Neon Eyelash & Hair daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: ima intenzivno barvo poudari obliko oči Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Neon Mania sijaj za ustnice v tubici odtenek Watermelon 10 ml
    Dermacol Neon Mania, 10 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Dermacol Neon Mania vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: gladi drobne linije na ustnicah rahlo obarva ustnice vlaži in mehča ustnice ustnicam daje večji volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Dermacol Hyaluron lahki tekoči puder s hialuronsko kislino odtenek 02 Nude 25 g
    Dermacol Hyaluron, 25 g, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Dermacol Hyaluron bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože enostavno nanašanje kožo dela prožno in gladko vlaži ščiti pred sončnim sevanjem gladi površino kože lahko se plasti Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanašajte s pomočjo prstov, čopiča ali aplikatorja. Uporabljajte lokalno na delih obraza, ki jih želite prekriti z masko. Za večje prekrivanje nanesite več plasti.
  • Dermacol Neon Mania svinčnik za oči in ustnice vodoodporna odtenek 02 1,1 g
    Dermacol Neon Mania, 1,1 g, Svinčniki za oči za ženske, Želite poudariti svoje konture oči in pritegniti pozornost na svoje oči? Izdelek Dermacol Neon Mania vam bo pri tem pomagal. Vašemu pogledu bo zagotovil intenzivnost in dramatičnost ter poudaril tudi morebitno drugo ličenje. Njegova tekstura, ki jo je enostavno nanašati, vam omogoča, da z enim samim potegom ustvarite natančno črto drzne, bogate barve, popolnoma obrobite svoje oči in poudarite njihovo lepoto. Ne glede na to, kam se odpravljate, lahko z njim hitro in preprosto dosežete popolno in obstojno ličenje. Lastnosti: odlično se prilega koži intenziven odtenek izdelek je vodoodporen ustvarja močno in šibko linijo idealni za zadimljeno ličenje oči
  • Dermacol Bio Retinol serum za obraz proti pigmentnim madežem 12 ml
    Dermacol Bio Retinol, 12 ml, lokalna nega za ženske, Serum za obraz Dermacol Bio Retinol je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože zmanjšanje pigmentnih madežev pomaga odstranjevati znake staranja kože koži daje kompaktnost koži vrača svežino in mladostno lepoto deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite ali zelo majhno količino lokalno, samo na problematične predele, ali primerno količino razmažite po celem obrazu.
  • Dermacol Aroma Moment Bahamas Banana piling za telo 200 ml
    Dermacol Aroma Moment Bahamas Banana, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Dermacol Aroma Moment Bahamas Banana bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna odlično mehča prekrvavi kožo eksfoliacijski učinek prijetno diši pušča osvežujoč občutek Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Dermacol 16H Lip Colour Dolgoobstojna šminka in sijaj za ustnice odtenek 15 2x4 ml
    Dermacol 16H Lip Colour, 2x4 ml, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka Dermacol 16H Lip Colour površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: ustnicam daje polno barvo gladi drobne linije na ustnicah dolgo obstojen učinek optično poveča ustnice tekoča tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh