Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske

1481
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Lobey Face Cleanser pena za umivanje za obraz 150 ml
    Lobey Face Cleanser, 150 ml, Čiščenje obraza uniseks, Pripravek za čiščenje kože Lobey Face Cleanser je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko ima antioksidacijske učinke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Dove Go Fresh Antiperspirant antiperspirant v pršilu Passion Fruit & Lemongrass 150 ml
    Dove Go Fresh Antiperspirant, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Go Fresh Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • Lavera Basis Sensitiv nežna čistilna pena za občutljivo kožo 150 ml
    Lavera Basis Sensitiv, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Lavera Basis Sensitiv pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: koža je na dotik nežna in voljna učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto pomirja draženje vlaži kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno osvežuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Joanna Professional Curls pena za lase za definicijo kodrov 150 ml
    Joanna Professional Curls, 150 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Joanna Professional daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: utrdi pričesko zagotavlja prožnost las hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Dr.Ceuracle Pro Balance kremasta čistilna pena s probiotiki 150 ml
    Dr.Ceuracle Pro Balance, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Dr.Ceuracle Pro Balance je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko ne draži kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Cosrx Full Fit Propolis tonik za obraz za posvetlitev in zgladitev kože 150 ml
    Cosrx Full Fit Propolis, 150 ml, Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Cosrx Full Fit Propolis. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: nudi dolgotrajen občutek udobja in čistosti kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi kožo dela mehko, svežo in sijočo osvežuje in osvetljuje Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na temeljito očiščeno in osušeno kožo obraza s pomočjo vatne blazinice.
  • Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong gel za lase z ekstra močnim utrjevanjem 150 ml
    Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong, 150 ml, Geli za lase za ženske, Gel za lase Wella Wellaflex Flexible Ultra Strong zagotavlja želeno obliko pričeske natančno po vaših zamislih. Lastnosti: ustvarja popoln stajling močno utrdi zagotavlja pričesko, ki bo zdržala cel dan prijetno diši Navodilo za uporabo: Majhno količino izdelka podrgnite po dlaneh in s prsti ustvarite želeno pričesko.
  • Caudalie Vinopure čistilni gel 150 ml
    Caudalie Vinopure, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Caudalie Vinopure je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: matira kožo preprečuje suho kožo nežno in temeljito umije cel obraz Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora brez milnih sestavin Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Jimmy Choo I Want Choo parfumirani losjon za telo za ženske 150 ml
    Jimmy Choo I Want Choo, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Jimmy Choo I Want Choo poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik na koži ne pušča mastnih sledi skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser poživitveni čistilni gel proti gubam 150 ml
    Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože preprečuje suho kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Beauty Formulas Tea Tree čistilni piling za obraz za problematično kožo 150 ml
    Beauty Formulas Tea Tree, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Beauty Formulas Tea Tree . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj odstranjuje odmrle kožne celice Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Beauty Formulas Clear Skin Oil Control čistilni gel za mastno in problematično kožo 150 ml
    Beauty Formulas Clear Skin Oil Control, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Beauty Formulas Clear Skin pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil globinsko čiístilni tonik s Tea Tree olji 150 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Australian Bodycare Tea Tree Oil bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: pomirja in tonira vlaži in hrani kožo zmanjšuje znake aken odstranjuje pordelost kože Sestava: brez alkohola veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Medik8 Pore Cleanse Gel Intense čistilni gel za regulacijo sebuma 150 ml
    Medik8 Pore Cleanse Gel Intense, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Medik8 Pore Cleanse pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma preprečuje suho kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Medik8 Clarifying Foam eksfoliacijska čistilna pena 150 ml
    Medik8 Clarifying Foam, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Medik8 Clarifying Foam pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • RoC Mousse Nettoyante Énergisante osvežilna čistilna pena 150 ml
    RoC Mousse Nettoyante Énergisante, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože RoC Mousse Nettoyante Énergisante je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži prijetno osvežuje ne draži kože Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • HERMÈS Eau des Merveilles dezodorant za ženske 150 ml
    HERMÈS Eau des Merveilles, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ni vam treba več skrbeti, da se antiperspirant ne bi ujemal s priljubljeno dišavo. Antiperspirant HERMÈS Eau des Merveilles vam zagotovi zanesljivo zaščito pred znojem, z dišavo iz iste kolekcije pa tvorita popoln par. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Primeren za vsakodnevno uporabo. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Collistar Smart Sun Protection Supertanning Concentrate Unguent SPF 10 koncentrirano mazilo SPF 10 150 ml
    Collistar Smart Sun Protection Supertanning Concentrate Unguent SPF 10, 150 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Collistar Smart Sun Protection Supertanning Concentrate Unguent SPF 10 bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja spodbuja naraven proces porjavitve pripravek je vodoodporen krepi in podaljšuje porjavelost kože Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa.
  • Joanna Multi Blond Reflex posvetlitveni fluid v pršilu 150 ml
    Joanna Multi Blond Reflex, 150 ml, Izdelki za razbarvanje las za ženske, Pripravek Joanna Multi Blond Reflex učinkovito razbarva lase in odpravlja temne pigmente. Lastnosti: zagotavlja enakomerno posvetlitev nevtralizira nenaraven rumen odtenek enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Medik8 Press & Glow nežni eksfoliacijski tonik s postopnim sproščanjem 150 ml
    Medik8 Press & Glow, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Medik8 Press & Glow bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo pomirja in tonira Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Ne spirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Areon Home Parfume Platinum aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Parfume Platinum, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Parfume Platinum prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: zeliščna aroma cvetlična dišava citrusna dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Home Parfume Silver aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Parfume Silver, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Parfume Silver prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: lesna dišava zeliščna aroma citrusna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Home Mosaic Arctic Road aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Mosaic Arctic Road, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Mosaic Arctic Road prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Home Mosaic Black Fougere aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Mosaic Black Fougere, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Mosaic Black Fougere prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava zračno čista dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Home Mosaic Fine Tobacco aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Mosaic Fine Tobacco, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Mosaic Fine Tobacco prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Areon Home Mosaic Sweet Gold aroma difuzor s polnilom 150 ml
    Areon Home Mosaic Sweet Gold, 150 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Areon Home Mosaic Sweet Gold prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sveža dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Apis Natural Cosmetics Cannabis Home Care čistilna pena za suho in občutljivo kožo 150 ml
    Apis Natural Cosmetics Cannabis Home Care, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Apis Natural Cosmetics Cannabis Home Care pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži preprečuje suho kožo Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost pena za volumen las 150 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost, 150 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: pričeska je ves dan pod nadzorom odpornost v vsakem vremenu hitro in enostavno oblikovanje pripravek je posebej primeren za fine in tanke lase Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Fudge All Blonde 10 in 1 Condition & Shield Mist hranilni termo zaščitni losjon za blond lase 150 ml
    Fudge All Blonde 10 in 1 Condition & Shield Mist, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Fudge All Blonde 10 in 1 Condition & Shield Mist daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: daje žametno mehkobo odpravlja lomljenje las kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase.
  • Revolution Haircare Plex No.10 Bond Restore Lamellar Water intenzivna regenerativna nega za poškodovane in krhke lase 150 ml
    Revolution Haircare Plex No.10 Bond Restore Lamellar Water, 150 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revolution Haircare Plex No.10 Bond Restore Lamellar Water predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las lasem zagotavlja očarljiv lesk izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik obnavlja strukturo las Sestava: ne vsebuje SLS in SLES veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance pršilo za lase za globoko čiščenje 150 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional BC Bonacure Clean Balance daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: prijetno nadišavi lase lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Hei Poa Tahiti Monoi Oil vlažilni losjon za telo 150 ml
    Hei Poa Tahiti Monoi Oil, 150 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Hei Poa Tahiti Monoi Oil vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča pomirja kožo in jo osvežuje kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera pomirjajoč gel po sončenju 150 ml
    Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Hei Poa After Sun Monoi & Aloe Vera bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: pomirja kožo po sončenju intenzivno vlaži neguje in obnavlja zmanjšuje žgoč občutek in srbenje Navodilo za uporabo: Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tahiti Monoi Oil negovalni gel za prhanje za obraz in telo 150 ml
    Hei Poa Tahiti Monoi Oil Tahiti Monoi Oil, 150 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Hei Poa Tahiti Monoi Oil je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože hrani in neguje kožo koži vrača občutek udobja Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bumble and bumble Surf Wave Foam pena za lase za definicijo kodrov 150 ml
    Bumble and bumble Surf Wave Foam, 150 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Bumble and bumble Surf Wave Foam daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: hitro in enostavno oblikovanje utrdi pričesko varuje pred škodljivim UV-sevanjem zagotavlja volumen od korenin Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na suhe lase. Uredite po svojih željah.
  • Lee Stafford Curls Waves, curls & coils balzam brez spiranja v pršilu za kodraste lase 150 ml
    Lee Stafford Curls Waves, curls & coils, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Lee Stafford Curls Waves, curls & coils daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: vlaži in hrani lase po uporabi so lasje nežni in svileni lasem zagotavlja sijaj Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte.
  • Gucci Guilty Pour Femme parfumirani losjon za telo za ženske 150 ml
    Gucci Guilty Pour Femme, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Gucci Guilty Pour Femme poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik na koži ne pušča mastnih sledi dobro se nanaša in se enostavno vpija razveselila bo vsako žensko skupaj z dišavo je odlična kot darilo podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Adidas Power Booster antiperspirant v pršilu 72 ur 150 ml
    Adidas Power Booster, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Antiperspirant Adidas Power Booster optimalno vpija znoj in nevtralizira vonj. Vsak dan vam daje občutek svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Nuxe Sun zaščitni losjon za sončenje SPF 50 150 ml
    Nuxe Sun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Nuxe Sun predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja pripravlja kožo na izpostavljenost soncu globinsko vlaži kožo deluje preventivno proti staranju kože Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Eveline Cosmetics Brazilian Body emulzija za telo z bleščicami 150 ml
    Eveline Cosmetics Brazilian Body, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Eveline Cosmetics Brazilian Body , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: na koži ne pušča mastnih sledi globinsko vlaži vidno mehča kožo izenačuje barvni odtenek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Dr. Pawpaw It Does It All večnamenska krema za lase 7 v 1 150 ml
    Dr. Pawpaw It Does It All, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Dr. Pawpaw It Does It All daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne nudi privlačen lesk lasem nudi hidratacijo in hranila Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Lobey Body Care pena za umivanje za intimne predele 150 ml
    Lobey Body Care, 150 ml, Intimna nega med nosečnostjo in po porodu za ženske, Pripravek Lobey Body Care zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa ne draži upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Goldwell Dualsenses Bond Pro obnovitveno pršilo za krhke lase 150 ml
    Goldwell Dualsenses Bond Pro, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Goldwell Dualsenses Bond Pro daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila preprečuje cepljenje konic odpravlja lomljenje las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Uredite lase kot običajno.
  • Cosrx AC Collection nežna čistilna pena za občutljivo k aknam nagnjeno kožo 150 ml
    Cosrx AC Collection, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Cosrx AC Collection je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne draži kože regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Farmona Derma Acne+ čistilni gel za mešano do mastno kožo 150 ml
    Farmona Derma Acne+, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Farmona Derma Acne+ pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje matira kožo Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil nežno čistilno olje za mastno kožo 150 ml
    Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Klairs Gentle Black je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma globinsko vlaži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Lee Stafford Bleach Blondes Ice White balzam brez spiranja za blond lase 150 ml
    Lee Stafford Bleach Blondes Ice White, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Lee Stafford Bleach Blondes Ice White daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: enostavno se nanaša lajša razčesavanje in oblikovanje lasje so sijoči in mehki na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na umite in z brisačo osušene lase. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner balzam za vse tipe las za lažje česanje las 150 ml
    Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner, 150 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Payot Essentiel Biome-Friendly Conditioner zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje izboljšuje strukturo las lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na umite lase po dolžini in v konice. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Payot Nue Gelée Démaquillante D'Tox čistilni gel za odstranjevanje ličil za normalno do mešano kožo 150 ml
    Payot Nue Gelée Démaquillante D'Tox, 150 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Payot Nue Gelée Démaquillante D'Tox z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože kožo pušča povsem čisto koža je na dotik nežna in voljna Sestava: vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na prej navlaženo kožo, nato pa nežno premasirajte. Dodajte malo vode in nadaljujte z masažo obraza, da se raztopijo ličila in nečistoče. Nato sperite.
  • Payot Nue Mousse Nettoyante Douceur nežna čistilna pena za vse tipe kože 150 ml
    Payot Nue Mousse Nettoyante Douceur, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Payot Nue pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz deluje regeneracijsko prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Revuele Charcoal 3in1 čistilni gel 3 v 1 z aktivnim ogljem 150 ml
    Revuele Charcoal 3in1, 150 ml, Čistilne maske za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Revuele Charcoal pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje ogrce in prekomerni loj odstranjuje odmrle kožne celice kožo pušča svilnato mehko na dotik učinkovito čisti pore Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato temeljito sperite z vodo.
  • Phyto Specific Thermoperfect termo zaščitni serum za valovite in kodraste lase 150 ml
    Phyto Specific Thermoperfect, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Phyto Specific zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las lase pušča sijoče in navlažene bori se proti kodranju kožo ščiti pred zunanjimi vplivi preprečuje lomljenje las Sestava: veganski izdelek brez silikonov brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase. Ne spirajte. Nato lase posušite in/ali zlikajte.
  • Oriflame Feet Up Advanced antiperspirant v pršilu za noge 150 ml
    Oriflame Feet Up Advanced, 150 ml, Antiperspiranti uniseks, Celodnevno svežino in zaščito pred negativnimi učinki prekomernega potenja si zaslužijo ne le naše podpazduhe, temveč tudi stopala. Pršilo za noge Oriflame Feet Up Advanced prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten vonj, ki prihaja iz vaših nogavic ali čevljev. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Stopite programu svojega dne naproti s pravo, svežo nogo. Lastnosti: prijetno diši zmanjšuje neprijeten vonj nog osvežuje in prijetno hladi odišavi noge in obutev Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Razpršite potrebno količino pripravka na noge in med prste.
  • T-LAB Professional Frizz Control serum za lase proti krepastim lasem 150 ml
    T-LAB Professional Frizz Control, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum T-LAB Professional Frizz Control lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lase nahrani po celotni dolžini obnavlja naravni sijaj las gladi površino las lasem nudi toplotno zaščito Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • T-LAB Professional Coco Therapy regeneracijski nočni serum z revitalizacijskim učinkom za lasišče 150 ml
    T-LAB Professional Coco Therapy, 150 ml, Toniki in vode za lase za ženske, Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las odpravlja lomljenje las ima regeneracijske učinke aktivira lasne korenine Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na lasišče in lase, od korenin do konic. Razčešite. Pustite trenutek delovati in nato temeljito sperite.
  • OnlyBio Ritualia Mindfulness serum za telo za suho kožo 150 ml
    OnlyBio Ritualia Mindfulness, 150 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo OnlyBio Ritualia Mindfulness bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hitro se vpija na koži ne pušča mastnih sledi vlažilni učinki hrani in neguje kožo Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer po kopeli ali po prhi.
  • Anwen Emollient Apricot balzam brez spiranja 150 ml
    Anwen Emollient Apricot, 150 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Nega brez spiranja Anwen Emollient Apricot daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: vlaži in hrani lase lase regenerira lasem zagotavlja sijaj po uporabi so lasje nežni in svileni Navodilo za uporabo: Na vlažne, z brisačo posušene lase razpršite primerno količino sredstva in z rokami zdrgnite. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Apis Natural Cosmetics Hello Summer meglica za sončenje za obraz SPF 15 150 ml
    Apis Natural Cosmetics Hello Summer, 150 ml, Priprava kože na sončenje uniseks, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Apis Natural Cosmetics Hello Summer bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: pripravek je vodoodporen vlaži in nahrani spodbuja naraven proces porjavitve Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Apis Natural Cosmetics Home TerApis osvežilna meglica 2 v 1 150 ml
    Apis Natural Cosmetics Home TerApis, 150 ml, Meglice za obraz za ženske, Osvežilno pršilo za obraz Apis Natural Cosmetics Home TerApis bo prebudilo vašo kožo katerikoli del dneva in ji nudilo takojšnje olajšanje. Lastnosti: osvežuje in osvetljuje pomaga preprečiti izsušenost kože kožo ohranja v ravnovesju Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Neutrogena Skin Detox čistilni piling za obraz 150 ml
    Neutrogena Skin Detox, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Neutrogena Skin Detox za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: gladi in mehča kožo odstranjuje ogrce in prekomerni loj osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Izognite se območju okoli oči.
  • Milk Shake Incredible Milk regeneracijska nega brez spiranja v pršilu 150 ml
    Milk Shake Incredible Milk, 150 ml, Zaščita za lase pred soncem za ženske, Nega brez spiranja Milk Shake Incredible Milk daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima regeneracijske učinke kakovostno izboljša strukturo las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • T-LAB Professional Blond Ambition hranilno olje za blond lase in lase s prameni 150 ml
    T-LAB Professional Blond Ambition, 150 ml, Klasična olja za lase za ženske, Privoščite svojim lasem razkošno nego. Klasično olje za lase T-LAB Professional Blond Ambition jim daje mehkobo, nežnost in sijaj. Lastnosti: izboljšuje strukturo las lase globinsko hrani lase vidno lepša Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte.
  • got2b Curlz stiling pršilo za definicijo valov 150 ml
    got2b Curlz, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Plažno pršilo got2b Curlz vašim lasem zagotavlja brezbrižen videz kot na morju. Lastnosti: ustvarja vsakdanje razmršen videz učinek plažnih kodrov lahka tekstura, ki ne obremenjuje las vlaži lasna vlakna enostavno se spira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite enakomerno na suhe ali vlažne lase.
  • Schwarzkopf Taft Wonders pršilo za definicijo valov za noč Overnight Waves 150 ml
    Schwarzkopf Taft Wonders, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Schwarzkopf Taft bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: ne pušča sledi kakovostno izboljša strukturo las ne strjuje se v laseh Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • mixsoon Centella pomirjevalna čistilna pena za občutljivo kožo 150 ml
    mixsoon Centella, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože mixsoon Centella je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz uporablja se lahko tudi na občutljivi koži ne draži kože deluje regeneracijsko preprečuje suho kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Nacomi Next Level Dermo čistilni losjon za suho in razdraženo kožo 150 ml
    Nacomi Next Level Dermo, 150 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Pripravek za odstranjevanje ličil Nacomi Next Level z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži kožo preprečuje suho kožo koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Nacomi Next Level Dermo krema za obraz in telo za suho in atopično kožo 150 ml
    Nacomi Next Level Dermo, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo Nacomi Next Level neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pomirja kožo in jo osvežuje koži zagotavlja dolgotrajno prožnost za uporabo na telesu in obrazu Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Nacomi Next Level Dermo pomlajevalna krema za telo 150 ml
    Nacomi Next Level Dermo, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Nacomi Next Level Dermo, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo popravlja suho kožo koži vrača udobje in vitalnost mehča in pomaga do svilnato gladke kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • John Frieda Frizz Ease Dream Curls krema za valovite in kodraste lase 150 ml
    John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 150 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja John Frieda Frizz Ease Dream Curls daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kroti neobvladljive lase deluje proti kodranju las Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite.
  • Dermedic Redness Calm pomirjevalna čistilna pena 150 ml
    Dermedic Redness Calm, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dermedic Redness pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz prijetno osvežuje globinsko vlaži uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick vlažilni balzam za suhe lase
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, Balzami in losjoni za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila kakovostno izboljša strukturo las preprečuje cepljenje konic Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • T-LAB Professional Sapphire Energy obnovitveno pršilo za lase in lasišče 150 ml
    T-LAB Professional Sapphire Energy, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja T-LAB Professional Sapphire Energy daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las odpravlja lomljenje las Sestava: vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte.
  • T-LAB Professional Royal Detox zaščitno pršilo z razstrupljevalnim učinkom 150 ml
    T-LAB Professional Royal Detox, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja T-LAB Professional Royal Detox daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las lasem nudi hidratacijo in hranila Sestava: UV-filtri veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte.
  • Jovan Musk dezodorant za ženske 150 ml
    Jovan Musk, 150 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Jovan Musk sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Pred uporabo pretresite.
  • Bione Cosmetics Make-up Legs tonirana krema za telo in noge 150 ml
    Bione Cosmetics Make-up Legs, 150 ml, Kreme za telo za ženske, Lastnosti: mehča kožo koži zagotavlja prožnost in svilnato mehkobo izenačuje barvni odtenek kože nudi učinek pravih hlačnih nogavic Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Neutrogena Clear & Radiant piling 150 ml
    Neutrogena Clear & Radiant, 150 ml, Mehanični pilingi za ženske, Za učinkovito eksfoliacijo, ki preprečuje nepravilnosti na koži, vam ni treba obiskati kozmetičnega salona. Piling za obraz Neutrogena Clear & Radiant za to poskrbi v udobju vašega doma. Ne le da odstrani odmrle kožne celice, ki običajno zamašijo pore, povzročijo nastanek ogrcev ali medel ton in posivelost kože, temveč s kože tudi odstranjuje nečistoče in jo na splošno zgladi. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Kate Spade New York parfumirani losjon za telo za ženske 150 ml
    Kate Spade New York, 150 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Kate Spade New York poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Caudalie Vinosun nevidno pršilo za sončenje SPF 30 150 ml
    Caudalie Vinosun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Caudalie Vinosun bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hitro se vpija enostaven in hiter nanos na koži ne pušča belih madežev Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah.
  • Caudalie Vinosun nevidno pršilo za sončenje SPF 50 150 ml
    Caudalie Vinosun, 150 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Caudalie Vinosun bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem lahko se uporablja za obraz in telo kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo pretresite. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah.
  • Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced meglica za sončenje v pršilu za zelo občutljivo kožo SPF 50+ 150 ml
    Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced, 150 ml, Priprava kože na sončenje uniseks, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravlja kožo na obrazu na izpostavljenost soncu hrani kožo in jo neguje Sestava: brez dišav brez alkohola Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced pršilo za sončenje za občutljivo kožo SPF 50+ 150 ml
    Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced, 150 ml, Priprava kože na sončenje uniseks, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi obnavlja zaščitno bariero kože ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem enostaven in hiter nanos Sestava: brez dišav izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Pršilo pred sončenjem v zadostnih količinah razpršite na kožo. Vse to ponovite še posebej pred in po kopanju, po brisanju ali sušenju z brisačo. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Nivea Derma Skin Clear čistilni gel za obraz 150 ml
    Nivea Derma Skin Clear, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Nivea Derma Skin Clear je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma globinsko vlaži ne draži kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Waterclouds The Dude stiling pršilo za lase 150 ml
    Waterclouds The Dude, 150 ml, Pršilo za volumen za ženske, Izdelek za stajling Waterclouds The Dude bo postal nepogrešljiv pomočnik za vsakodnevno oblikovanje vaših las. Lastnosti: pričeski doda teksturo in obliko Sestava: veganski izdelek
  • Waterclouds Instant Heat Protection pršilo za zaščito las pred vročino 150 ml
    Waterclouds Instant Heat Protection, 150 ml, Zaščita za lase pred vročino za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Waterclouds Instant Heat Protection zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Super Facialist Salicylic Acid Anti Blemish nežni čistilni piling za mastno in problematično kožo 150 ml
    Super Facialist Salicylic Acid Anti Blemish, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Super Facialist Salicylic Acid Anti Blemish. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: regulira tvorbo kožnega sebuma osvetljuje in izenačuje kožo temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo zmanjša pomanjkljivosti kože kožo matira Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Revolution Skincare Niacinamide Mattify matirajoči čistilni gel 150 ml
    Revolution Skincare Niacinamide Mattify, 150 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Revolution Skincare Niacinamide je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži matira kožo regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Siren Waves stiling krema za definicijo valov 150 ml
    L’Oréal Professionnel Tecni.Art Siren Waves, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek L’Oréal Professionnel Tecni.Art Siren Waves bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: ne obremenjuje las nudi popoln volumen in obliko enostavno se spira daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Fanola Botugen regeneracijski serum za suhe in poškodovane lase 150 ml
    Fanola Botugen, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Fanola Botugen lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lase nahrani po celotni dolžini lase naredi svilnato mehke na dotik Navodilo za uporabo: Majhno količino seruma nanesite na dlani in vmasirajte v lase. Ne spirajte.
  • Fanola Botugen serum brez spiranja v pršilu za suhe in poškodovane lase 150 ml
    Fanola Botugen, 150 ml, Serumi za lase za ženske, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Fanola Botugen lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila lase pušča čudovito sijoče in vitalne ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase, predvsem po dolžini in na konice. Ne spirajte. Nato lase uredite kot po navadi.
  • L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump serum za lase s hialuronsko kislino 150 ml
    L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump, 150 ml, Balzami za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Paris Elseve Hyaluron Plump daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem zagotavlja potrebno vlaženje lase naredi svilnato mehke na dotik prodira v lasno strukturo in jo krepi obnavlja naravni sijaj las lasem zagotavlja novo moč Navodilo za uporabo: Nanašajte na vlažne ali suhe lase. Nato lase uredite kot po navadi. Ne spirajte.
  • L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil nega brez spiranja z suhe lase 150 ml
    L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil, 150 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila preprečuje cepljenje konic lase pušča čudovito sijoče in vitalne daje žametno mehkobo kroti neobvladljive lase Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte.
  • Balmain Hair Couture Curl krema za kodraste lase 150 ml
    Balmain Hair Couture Curl, 150 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek Balmain Hair Couture Curl bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: prijetno diši ne obremenjuje las nudi popoln volumen in obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in nato uredite v želeno obliko.
  • Venira Body care intimate washing foam pena za umivanje za intimno higieno z vonjem Tea Tree 150 ml
    Venira Body care intimate washing foam, 150 ml, Intimna higiena za ženske, Pripravek zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja nežno umiva občutljive dele telesa intenzivno vlaži ne draži Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Venira Facial cleansing foam pena za umivanje za vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo 150 ml
    Venira Facial cleansing foam, 150 ml, Čiščenje obraza uniseks, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Venira Facial cleansing foam pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: z obraza odstranjuje umazanijo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži regulira tvorbo kožnega sebuma ne draži kože Sestava: z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz. Temeljito sperite.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh