Največja modna platforma v Sloveniji

Collistar online nakup oblačila in obutev za ženske

216
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Collistar Professional Brow Pencil Biondo svinčnik za obrvi s krtačko odtenek 4 Moka 1,2 ml
    Collistar Professional Brow Pencil Biondo, 1,2 ml, črtala za obrvi za ženske, Nič obraza ne obrobi tako dobro kot urejene, popolnoma oblikovane obrvi. Svinčnik za obrvi Collistar Professional Brow Pencil Biondo vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Z njim jih lahko narišete, poudarite in zapolnite razredčena ali popolnoma prazna mesta. Vašim obrvem zagotovi zgoščen, bujen videz in obliko točno po vaših željah. Po zaslugi čudovitega poudarka obrvi izpostavi naravno lepoto vaših obraznih potez. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obarva premalo izrazite obrvi takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko vašemu pogledu daje globok izraz Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko. Obrvi s pomočjo aplikacijske krtačke oblikujte v želeno podobo.
  • Collistar Professional Kajal Pencil kajal svinčnik za oči 3 Burro 1,2 ml
    Collistar Professional Kajal Pencil, 1,2 ml, Svinčniki za oči za ženske, Želite poudariti svoje konture oči in pritegniti pozornost na svoje oči? Izdelek Collistar Professional Kajal Pencil vam bo pri tem pomagal. Vašemu pogledu bo zagotovil intenzivnost in dramatičnost ter poudaril tudi morebitno drugo ličenje. Njegova tekstura, ki jo je enostavno nanašati, vam omogoča, da z enim samim potegom ustvarite natančno črto drzne, bogate barve, popolnoma obrobite svoje oči in poudarite njihovo lepoto. Ne glede na to, kam se odpravljate, lahko z njim hitro in preprosto dosežete popolno in obstojno ličenje. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo ustvarja privlačen dramatičen videz idealni za zadimljeno ličenje oči Navodilo za uporabo: S konico svinčnika rišite linijo od notranjega očesnega kotička k zunanjemu. Črto narišite z enim tekočim potegom.
  • Collistar Professional Eye Pencil vodoodporni svinčnik za oči z visoko pigmentacijo odtenek 26 Bronzo 1,2 ml
    Collistar Professional Eye Pencil, 1,2 ml, Svinčniki za oči za ženske, Želite poudariti svoje konture oči in pritegniti pozornost na svoje oči? Izdelek Collistar Professional Eye Pencil vam bo pri tem pomagal. Vašemu pogledu bo zagotovil intenzivnost in dramatičnost ter poudaril tudi morebitno drugo ličenje. Njegova tekstura, ki jo je enostavno nanašati, vam omogoča, da z enim samim potegom ustvarite natančno črto drzne, bogate barve, popolnoma obrobite svoje oči in poudarite njihovo lepoto. Ne glede na to, kam se odpravljate, lahko z njim hitro in preprosto dosežete popolno in obstojno ličenje. Lastnosti: polna in intenzivna barva izdelek je vodoodporen ustvarja privlačen dramatičen videz idealni za zadimljeno ličenje oči primerno tudi za uporabnike kontaktnih leč Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Za učinek dimnih oči črto rahlo razmažite. S konico svinčnika rišite linijo od notranjega očesnega kotička k zunanjemu. Črto narišite z enim tekočim potegom. Za večji poudarek nanos ponovite. Svinčnik z rednim šiljenjem ohranjajte oster.
  • Collistar Impeccabile Long Wear Foundation dolgoobstojen tekoči puder SPF 15 4G Golden Sand 30 ml
    Collistar Impeccabile Long Wear Foundation, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Collistar Impeccabile bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek revitalizira enostavno nanašanje vlaži ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Collistar Concealer IMPECCABILE dolgoobstojni korektor nadomestno polnilo odtenek Avorio 4 ml
    Collistar Concealer IMPECCABILE, 4 ml, Korektorji za ženske, Želite, da bi bilo vaše ličenje ali celo skoraj nenaličeni obraz brez ene same lepotne napake? Karkoli že vam na koži ni všeč, bo korektor Collistar Concealer IMPECCABILE zanesljivo prekril. Visoko pigmentirana sestava se spopade s podočnjaki, z mozolji, s pigmentnimi madeži in z vsemi vrstami rdečice, pa tudi s pegami, če jih boste želite skriti. Pomagal vam bo skratka prikriti vse pomanjkljivosti kože tako popolno, da boste zanje vedeli le vi. Zanesite se na korektor, ki vašemu obrazu zagotovi popolnoma brezhiben, barvno poenoten videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic izenačuje odtenek kože preprečuje izsuševanje kože enostavno se nanaša dolgo obstojen učinek osvetljuje kožo izdelek je vodoodporen ne maši por Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • Collistar Silk Effect Bronzing Powder Refill kompaktni bronz puder nadomestno polnilo odtenek 03 Scilla glow 10 g
    Collistar Silk Effect Bronzing Powder Refill, 10 g, Bronzerji za ženske, Želite, da bi bil vaš obraz videti porjavel tudi v dneh, ko se ne zadržujete na prostem ali ko se sonce še vedno skriva za oblaki? Bronzer Collistar Silk Effect Bronzing Powder Refill vam v trenutku pomaga posnemati zagorel, od sonca poljubljen videz v udobju vašega doma. Poskrbi za nežno barvno toniranje, s katerim zlahka ustvarite učinek naravne porjavelosti. S tem bronzerjem lahko tudi poudarite konture in popravite obliko obraza. Postanite bronasta boginja, kadarkoli zaželite. Lastnosti: obrazu doda zdrav in svež videz izdelek je primeren tudi za oblikovanje kontur koži doda bronast pridih na kožo deluje naravno se odlično spoji s kožo in ne pušča grudic koža je nežno tonirana Navodilo za uporabo: Če želite definirati obraz in poudariti konture, nanesite ob straneh čela, pod ličnice, na spodnji del brade ali ob straneh nosu.
  • Collistar Impeccable Compact Eye Shadow Refill senčila za oči nadomestno polnilo odtenek 240 BLU MEDITERRANEO satin 2 g
    Collistar Impeccable Compact Eye Shadow Refill, 2 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Collistar Impeccable Compact Eye Shadow omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: enostavno se nanaša dolgotrajen učinek za dnevno in večerno ličenje Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Collistar Impeccable Maxi Blush Refill rdečilo odtenek 03 Terracotta 9 g
    Collistar Impeccable Maxi Blush Refill, 9 g, rdečila za lica za ženske, Rdečilo Collistar Impeccable Maxi Blush daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo osvetljuje enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Collistar Face IDROATTIVA+ vlažilni gel 30 ml
    Collistar Face IDROATTIVA+, 30 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Collistar Face vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja globinsko hrani hitro se vpija koži daje svežost in svetlost intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Collistar Cleansers Anti-age Toning Lotion Face posvetlitveni tonik proti gubam 250 ml
    Collistar Cleansers Anti-age Toning Lotion Face, 250 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Collistar Cleansers bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: takoj pomirja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj osvežuje in osvetljuje pomirja in tonira ima pomirjajoče učinke krepi zaščitno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Collistar Idro-Attiva Set darilni set
    Collistar Idro-Attiva Set, 1 kos, Kozmetični seti za ženske
  • Collistar LIFT HD+ Lifting Remodeling Face And Neck Serum lifting serum 30 ml
    Collistar LIFT HD+ Lifting Remodeling Face And Neck Serum, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Collistar LIFT HD+ je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto odstranjuje znake utrujenosti obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje v stekleni embalaži Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Collistar Balsamo Labbra Puro Refill balzam za ustnice polnilo 3 ml
    Collistar Balsamo Labbra Puro Refill, 3 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Tonirani balzam za ustnice Collistar Balsamo Labbra Puro Refill pa ne poskrbi le za vsakodnevno nego, primerno za občutljivo kožo vaših ustnic, temveč tudi za nežno ličenje. Ustnice in njihovo naravno lepoto poudari z barvnim pridihom in s privlačno sijočim zaključkom. Obenem jim zagotavlja vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: izrazito obnavlja in ščiti ustnicam in območju okoli njih zagotavlja potrebno vlažnost in hranila Navodilo za uporabo: Z nežno potezo nanesite na ustnice od sredine ust h kotičkom.
  • Collistar Rossetto Lipstick Refill dolgoobstojna šminka nadomestno polnilo odtenek 28 ROSA PESCA 3,5 ml
    Collistar Rossetto Lipstick Refill, 3,5 ml, šminke za ustnice za ženske, Šminka Collistar Rossetto bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnice so videti polne in zdrave dolgotrajen učinek vlaži in neguje ustnice po nepotrebnem ne izsušuje ustnic Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Collistar Rossetto Puro šminka odtenek 110 Bacio 3,5 ml
    Collistar Rossetto Puro, 3,5 ml, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka Collistar Rossetto Puro površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: enostavno se nanaša kremasta tekstura visoka pigmentacija dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Collistar Impeccable Compact Powder Refill kompaktni puder nadomestno polnilo odtenek 30G HONEY 9 g
    Collistar Impeccable Compact Powder Refill, 9 g, Pudri za ženske, Puder Collistar Impeccable Compact Powder popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo ne suši zagotavlja svež videz nanesete lahko več plasti podaljša obstojnost tekočega pudra utrjuje make up popolnoma se zlije s kožo odporna proti znoju Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh