Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

218
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Anastasia Beverly Hills Eyeshadow Refill senčila za oči nadomestno polnilo odtenek Tigers Eye 1,7 ml
    Anastasia Beverly Hills Eyeshadow Refill, 1,7 ml, senčila za oči za ženske, Imate najljubšo paleto senčil za oči, s katere določene barve izginejo hitreje kot druge in brez njih ne morete? Ali pa potujete in v kozmetično torbico spravite le najnujnejše beauty izdelke? Senčila za oči Anastasia Beverly Hills Eyeshadow Refill po zaslugi svojih kompaktnih dimenzij ne zavzamejo veliko prostora, so pa lahko vedno pri roki, bodisi posebej v torbici bodisi kot dodatek k najljubši paleti. Z njimi lahko senčite veke ali oblikujete oči po svojih željah, vsakemu ličenju pa zagotovijo novo dimenzijo ne glede na to, zakaj ste si jih omislili. Njihova tekstura zagotavlja enakomerno barvno prekrivanje, poleg tega jih je enostavno nanesti in popolnoma razmazati, ne da bi ustvarili neželene ostre prehode. Lastnosti: dolgotrajen učinek enostavno se nanaša pigmentacija je zelo intenzivna bleščeč učinek nanesete lahko več plasti Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov. Nanašajte na čiste in suhe očesne veke. Lahko uporabite en odtenek za senčenje cele veke. Ali pa nanesete svetel odtenek v notranji kotiček, temnejši odtenek v zunanjega in s tem ustvarite optično odprt pogled.
  • Sally Hansen Complete Salon Manicure lak za krepitev nohtov odtenek Spirit Animal 14.7 ml
    Sally Hansen Complete Salon Manicure, 14,7 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Sally Hansen Complete Salon Manicure vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva ohranja zdrave in lepe nohte zagotavlja visok sijaj ima učinek manikure z gelom Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Pastel Daylong Kissproof dolgoobstojna tekoča šminka odtenek 37 7 ml
    Pastel Daylong Kissproof, 7 ml, šminke za ustnice za ženske, Lepe poudarjene ustnice nikoli ne gredo iz mode. Šminka Pastel Daylong Kissproof površino vaših ustnic prekrije z neprekinjeno plastjo privlačne, bogate barve in odlično poudari vsako ličenje ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali na zabavo. Ustnice vam omogoča tako poudariti kot jim tudi zagotoviti želeno obliko in jim pomagati, da bodo videti polnejše. V hipu vam pomaga doseči čudovito obarvane in popolno oblikovane ustnice, ki dobesedno privlačijo poglede in vabijo k poljubom. Lastnosti: ustnice prekrije z enakomerno plastjo bogate barve z odpornostjo na odtise in neželen prenos dolgotrajen učinek visoka pigmentacija enostavno se nanaša se ne razmaže mat učinek tekoča tekstura Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite barvni sloj s pomočjo aplikatorja.
  • ACappella Silver dišava za avto 7 ml
    ACappella Silver, 7 ml, Dišave za avto Dišave za dom, Dišave za avto ACappella Silver naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje. Lastnosti: sadna dišava sveža dišava spomladanska dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • bellaoggi I Brow Fix transparentni fiksacijski gel za obrvi odtenek Milk 7 ml
    bellaoggi I Brow Fix, 7 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Urejene obrvi poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirijo celoten obraz. Za njihov popolni videz že malo zadostuje. Gel za obrvi bellaoggi I Brow Fix jih v enem koraku poudari in utrdi. Po zaslugi krtačke za nanašanje in oblikovanje pomaga prilagoditi in privzdigniti posamezne dlačice obrvi ter jih hkrati v tej obliki zanesljivo utrdi za več ur. Ko se posuši, ostane gel na svojem mestu, se ne kruši in se nikamor ne odtisne. Lastnosti: obrvi so videti takoj urejene utrdi obrvi v želeni obliki izdelek je vodoodporen dolgo obstojen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Dlačice obrvi preprosto nekajkrat prečešite in jih obenem uredite v želeno obliko. Lahko uporabljate tako na nenaličene kot na naličene obrvi.
  • bellaoggi Volume Boost Plumping Lip Balm balzam za ustnice z učinkom povečanja 4,7 ml
    bellaoggi Volume Boost Plumping Lip Balm, 4,7 ml, Balzami za ustnice za ženske, Posebna nega za ustnice zagotavlja, da bodo vaše ustnice še lepše. Lastnosti: daje učinek polnejših ustnic spodbuja prekrvavitev ustnic gladi ustnice in linije okoli ustnic ustnice pušča voljne in žametno mehke zagotavlja visok sijaj Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ustrezno debelo plast nanašajte neposredno na ustnice.
  • Provocater LED/UV Hybrid gel lak za nohte z uporabo UV/LED lučke odtenek 64 Black 7 ml
    Provocater LED/UV Hybrid, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Čudovita manikira kot po obisku studia za nohte? Lak za nohte Provocater LED/UV Hybrid vam omogoča, da jo ustvarite v udobju svojega doma. Površino nohta prekrije z neprekinjeno plastjo dolgotrajne, intenzivne barve s sijajnim zaključkom, nohtom pa pomaga doseči negovan, popolnoma urejen videz. Z njim lahko preprosto poudarite svoje nohte ali pa poudarite slog svojega outfita. Katera barva bo blestela na vaših nohtih? Lastnosti: zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom uporabljajte samo skupaj z LED lučko Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Miss Sporty 1'To Shine hitro sušeči lak za nohte odtenek 637 7 ml
    Miss Sporty 1'To Shine, 7 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Miss Sporty 1'To Shine vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: okrepi in učvrsti nohte udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja. Pustite, da se posuši.
  • Anastasia Beverly Hills Mini Eye Primer podlaga za senčila za oči 7 ml
    Anastasia Beverly Hills Mini Eye Primer, 7 ml, Podlaga za senčila za ženske, Popolno ličenje oči, ki ostane čudovito intenzivno ves dan? Ni nujno, da je to le pobožna želja. Podlaga za senčila za oči Anastasia Beverly Hills Mini Eye Primer na idealen način pripravi veke na nadaljnje ličenje, olajša nanos senčil za oči ter podpira tako njihovo intenzivnost kot obstojnost. Njena tekstura se popolnoma zlije s kožo, ne da bi se usedla v pregibu veke. Čez dan bo preprečila, da bi se senčila za oči razmazala in zlila v pregib veke, zagotovila jim bo izrazitejšo barvo, njihov učinek pa bo obstal dlje. Lastnosti: poudarja barvo senčil temeljito utrdi senčilo vse do odstranitve ličil preprečuje zlivanje senčil za oči podaljšuje popoln videz ličil za oči oftalmološko testiran Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Podlago nanesite v tankem sloju na celo veko in enakomerno raznesite. Nadaljujte z nanosom senčila za oči.
  • Dr. Jart+ Ceramidin™ Lip Balm vlažilni balzam za ustnice 7 ml
    Dr. Jart+ Ceramidin™ Lip Balm, 7 ml, Balzami za ustnice za ženske, Balzam za ustnice Dr. Jart+ Ceramidin™ je nepogrešljiv pripomoček za nego občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke popravlja razpokane ustnice suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ima pomirjajoče učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer dolgoobstojni korektor odtenek 4 W Medium Deep (WARM) 7 ml
    Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer, 7 ml, Korektorji za ženske, Želite, da bi bilo vaše ličenje ali celo skoraj nenaličeni obraz brez ene same lepotne napake? Karkoli že vam na koži ni všeč, bo korektor Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer zanesljivo prekril. Visoko pigmentirana sestava se spopade s podočnjaki, z mozolji, s pigmentnimi madeži in z vsemi vrstami rdečice, pa tudi s pegami, če jih boste želite skriti. Pomagal vam bo skratka prikriti vse pomanjkljivosti kože tako popolno, da boste zanje vedeli le vi. Zanesite se na korektor, ki vašemu obrazu zagotovi popolnoma brezhiben, barvno poenoten videz. Lastnosti: zmanjša pomanjkljivosti kože ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic izenačuje odtenek kože dolgo obstojen učinek izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.
  • TIRTIR My Glow Lip Oil olje za ustnice z vlažilnim učinkom odtenek Honey 5,7 ml
    TIRTIR My Glow Lip Oil, 5,7 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Lepo sočne in navlažene ustnice lahko zdaj v trenutku dosežete s kombinacijo prednosti dekorativne in negovalne kozmetike. Prav ta kombinacija odlikuje olje za ustnice TIRTIR My Glow Lip Oil, saj v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot zadostno nego. Ustnice ne le prekrije s sijajno plastjo, zgladi in izravnava njihovo površino, temveč jih tudi razvaja in jim zagotavlja dolgotrajen občutek udobja. Intenzivno jih hrani, spodbuja njihov mehkejši videz in preprečuje vidno izsušenost, ki ovira brezhibno ličenje. Vsebovana dragocena olja in vitamini ustnice naredijo popolnoma zaščitene, nahranjene, mehke … skratka zelo jim bo udobno! Lastnosti: vlaži in mehča ustnice Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja. Po potrebi ponovite.
  • Semilac UV Hybrid Weddinails gel lak za nohte odtenek 578 Glow Together 7 ml
    Semilac UV Hybrid Weddinails, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Čudovita manikira kot po obisku studia za nohte? Lak za nohte Semilac UV Hybrid Weddinails vam omogoča, da jo ustvarite v udobju svojega doma. Površino nohta prekrije z neprekinjeno plastjo dolgotrajne, intenzivne barve s sijajnim zaključkom, nohtom pa pomaga doseči negovan, popolnoma urejen videz. Z njim lahko preprosto poudarite svoje nohte ali pa poudarite slog svojega outfita. Katera barva bo blestela na vaših nohtih? Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Dolce&Gabbana Fresh Mint Oil Lip Plumper oljast sijaj za ustnice za povečanje volumna odtenek Translucent 7 ml
    Dolce&Gabbana Fresh Mint Oil Lip Plumper, 7 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Dolce&Gabbana Fresh vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice brezbarven odtenek zagotavlja visok sijaj Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Greenatural Lip Balm balzam za ustnice z vitaminom E 5,7 ml
    Greenatural Lip Balm, 5,7 ml, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Tonirani balzam za ustnice Greenatural Lip Balm pa ne poskrbi le za vsakodnevno nego, primerno za občutljivo kožo vaših ustnic, temveč tudi za nežno ličenje. Poudari ustnice in njihovo naravno lepoto z barvnim pridihom in privlačnim bleščečim zaključkom, hkrati pa jim zagotovi vse potrebno, da ostanejo navlažene, mehke in zaščitene pred izsuševanjem in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi popravlja razpokane ustnice koži zagotavlja takojšnje udobje izrazito obnavlja in ščiti Sestava: brez dišav dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Sally Hansen Color Therapy negovalni lak za nohte odtenek Eiffel In Love 14.7 ml
    Sally Hansen Color Therapy, 14,7 ml, Laki za nohte za ženske, Čudovita manikira kot po obisku studia za nohte? Lak za nohte Sally Hansen Color Therapy vam omogoča, da jo ustvarite v udobju svojega doma. Površino nohta prekrije z neprekinjeno plastjo dolgotrajne, intenzivne barve s sijajnim zaključkom, nohtom pa pomaga doseči negovan, popolnoma urejen videz. Z njim lahko preprosto poudarite svoje nohte ali pa poudarite slog svojega outfita. Katera barva bo blestela na vaših nohtih? Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša okrepi in učvrsti nohte Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Dolce&Gabbana Bold Nailed It! hitro sušeči lak za nohte odtenek 04 QUEEN 7 ml
    Dolce&Gabbana Bold Nailed It!, 7 ml, Laki za nohte za ženske, Čudovita manikira kot po obisku studia za nohte? Lak za nohte Dolce&Gabbana Bold Nailed It! vam omogoča, da jo ustvarite v udobju svojega doma. Površino nohta prekrije z neprekinjeno plastjo dolgotrajne, intenzivne barve s sijajnim zaključkom, nohtom pa pomaga doseči negovan, popolnoma urejen videz. Z njim lahko preprosto poudarite svoje nohte ali pa poudarite slog svojega outfita. Katera barva bo blestela na vaših nohtih? Lastnosti: sijoča in polna barva ima dolgotrajen učinek udobno se nanaša hitro se suši nohte prekrije z neprekinjenim barvnim slojem Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • flormar Lip & Cheek Tint tekoče rdečilo za ustnice in lica odtenek 001 Scarlet Ruby 6.7 ml
    flormar Lip & Cheek Tint, 6,7 ml, rdečila za lica za ženske, Želite svojemu obrazu zagotoviti zdrav in svež videz? Pri tem vam bo pomagalo rdečilo flormar Lip & Cheek Tint. Lica ovije z nežnim barvnim pridihom, podobnim naravni rdečici kože. Prav pa vam bo prišlo tudi za poudarjanje potez in popravljanje oblike obraza, na primer kadar želite vizualno privzdigniti lica. Nekaj potegov s čopičem ali z gobico in vaša lica dobijo svežino, ki poudari vsak slog ličenja. Lastnosti: dolgo obstojen učinek rahlo obarva ustnice licem daje zdravo barvo ima prijetno gladko, lahko teksturo poudarja značilnosti obraza se ne razmaže Navodilo za uporabo: Uporabljajte za ustnice in lica. Nanašajte s pomočjo aplikatorja, vgrajenega v pokrovčku.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh