Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske velikosti 40 ML

453
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Lirene Sun care dnevna vlažilna in zaščitna krema za obraz SPF 50 40 ml
    Lirene Sun care, 40 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Lirene Sun care bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke na način zrcalnega učinka odseva sončne žarke preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce deluje preventivno proti staranju kože kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi intenzivno vlaži hitro se vpija Sestava: cinkov in titanov oksid – zagotavljata zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu.
  • Dermedic Normacne Preventi vlažilna nega z mat učinkom za mastno in mešano kožo 40 ml
    Dermedic Normacne Preventi, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermedic Normacne Preventi bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: preprečuje neželen sijaj zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja odstranjuje znake aken intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermedic Normacne Therapy vlažilna krema za aknasto kožo 40 ml
    Dermedic Normacne Therapy, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermedic Normacne Therapy bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži odstranjuje znake aken zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermedic Normacne Preventi nočna krema proti nepravilnostim na aknasti koži 40 ml
    Dermedic Normacne Preventi, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermedic Normacne Preventi bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim intenzivno vlaži zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja oži pore odstranjuje znake aken Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bione Cosmetics Exclusive Q10 serum proti gubam s hialuronsko kislino 40 ml
    Bione Cosmetics Exclusive Q10, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bione Cosmetics Exclusive Q10 bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani pomaga odstranjevati znake staranja kože Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Grown Alchemist Activate nočna regeneracijska krema 40 ml
    Grown Alchemist Activate, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Grown Alchemist Activate bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Grown Alchemist Activate nočna maska za obraz proti znakom staranja 40 ml
    Grown Alchemist Activate, 40 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Grown Alchemist Activate bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Avène Hyaluron Activ B3 intenzivna nočna krema proti gubam 40 ml
    Avène Hyaluron Activ B3, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Avène Hyaluron Activ B3 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo koži vrača trdnost in jo pušča napeto koži vrača mladosten videz Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Topicrem Hydra+ intenzivna vlažilna krema za dan 40 ml
    Topicrem Hydra+, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Topicrem Hydra+ bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi globinsko hrani obnavlja kožno bariero kožo pušča žametno mehko na dotik dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Tołpa Dermo Face Sebio matirajoča BB krema 40 ml
    Tołpa Dermo Face Sebio, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Tołpa Dermo Face Sebio je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži Izenačuje barvni ton enostavno se nanaša in razmaže Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite. Uporabljajte lokalno na delih obraza, ki jih želite prekriti z masko.
  • Tołpa Dermo Face Rosacal nočna regeneracijska krema za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 40 ml
    Tołpa Dermo Face Rosacal, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Tołpa Dermo Face Rosacal bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bione Cosmetics Kozí Syrovátka hranilni serum za obnovo gostote kože za občutljivo kožo 40 ml
    Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Bione Cosmetics Kozí Syrovátka je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije koži daje kompaktnost obnavlja prožnost kože učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Uriage Roséliane Anti-Redness Cream SPF 30 dnevna krema za občutljivo kožo, ki je nagnjena k rdečici SPF 30 40 ml
    Uriage Roséliane Anti-Redness Cream SPF 30, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Uriage Roséliane Anti-Redness Cream SPF 30 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico obnavlja in poživlja ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Uriage Hyséac 3-Regul kompleksna tonirana nega proti nepopolnostim kože SPF 30 40 ml
    Uriage Hyséac 3-Regul, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Tonirana krema Uriage Hyséac doda vaši koži potreben odmerek vlage, hkrati pa prekrije morebitne nepravilnosti. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim Izenačuje barvni ton ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži daje potrebno vlažnost primerno za občutljivo kožo prekriva nepopolnosti kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte po potrebi.
  • Sensai Cellular Performance Hydrachange Essence vlažilna esenca 40 ml
    Sensai Cellular Performance Hydrachange Essence, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sensai Cellular Performance Hydrachange Essence bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: koži daje kompaktnost učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Serum lahko uporabljate pod dnevno in/ali nočno kremo oziroma samostojno.
  • Sensai Cellular Performance Hydrachange Cream vlažilna gel krema za obraz 40 ml
    Sensai Cellular Performance Hydrachange Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sensai Cellular Performance Hydrachange Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost
  • Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Cream krema za obraz proti gubam 40 ml
    Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Sensai Cellular Performance Wrinkle Repair Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Concentrate serum za osvetljevanje z učinkom liftinga 40 ml
    Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Concentrate, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Sensai Cellular Performance Lifting Radiance Concentrate bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: krepi konture obraza koži vrača svežino in mladostno lepoto
  • Bioderma Photoderm Créme zaščitna tonirana krema za obraz SPF 50+ odtenek Light 40 ml
    Bioderma Photoderm Créme, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Bioderma Photoderm Créme bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je nekomedogen izenačuje ton kože pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Eucerin DermoPure serum za regeneracijo mastne in problematične kože 40 ml
    Eucerin DermoPure, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eucerin DermoPure bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • A-Derma Protect zaščitna krema za normalno in suho kožo SPF 50+ 40 ml
    A-Derma Protect, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje A-Derma Protect bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen lahko se uporablja za obraz in telo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.
  • A-Derma Protect AC fluid za matiranje SPF 50+ 40 ml
    A-Derma Protect AC, 40 ml, Zaščita pred soncem za moške, Pripravek A-Derma Protect bo vašemu obrazu nudil zanesljivo zaščito pred sončnimi žarki. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi krepi zaščitno bariero Sestava: veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Bioderma Hydrabio Serum serum za obraz za dehidrirano kožo 40 ml
    Bioderma Hydrabio Serum, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Bioderma Hydrabio Serum bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje koži vrača svežino in mladostno lepoto obnavlja prožnost kože koži daje kompaktnost Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Orientana Hello Daktyl hranilna krema za obraz in predel okoli oči 40 ml
    Orientana Hello Daktyl, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Orientana Hello Daktyl vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja obnavlja kožno bariero globinsko hrani Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bioderma Photoderm Aquafluid zaščitna krema za obraz SPF 50+ 40 ml
    Bioderma Photoderm Aquafluid, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Bioderma Photoderm Aquafluid bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem intenzivno vlaži pripravek je vodoodporen pripravek je nekomedogen preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi izdelek je prijazen do kože in okolja Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba parfumska voda uniseks 40 ml
    Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba, 40 ml, Parfumske vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks parfumska voda Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost. orientalska dišava sadna dišava za nepoboljšljive optimiste edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Dove Go Fresh Antiperspirant trdi antiperspirant Cucumber & Green Tea 40 ml
    Dove Go Fresh Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske
  • Dove Original Antiperspirant trdi antiperspirant 40 ml
    Dove Original Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Original Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem nevtralizira vonj ohranja dolgotrajen občutek svežine Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Dove Invisible Dry Antiperspirant trdi antiperspirant proti belim madežem 48 ur 40 ml
    Dove Invisible Dry Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Invisible Dry Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ne pušča madežev na oblačilih učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Preden se oblečete, pustite, da se povsem posuši. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • La Roche-Posay Effaclar DUO (+) korekcijska obnovitvena nega proti nepopolnostim kože in madežem po aknah SPF 30 Duo [+] 40 ml
    La Roche-Posay Effaclar DUO (+), 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • SVR Cicavit+ pomirjajoča in regeneracijska krema z visoko UV zaščito SPF 50+ 40 ml
    SVR Cicavit+, 40 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje SVR Cicavit+ predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože deluje preventivno proti staranju kože preprečuje nastajanje alergijskih reakcij na sonce izenačuje ton kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno soncu. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Clinique City Block™ Sheer Oil-Free Daily Face Protector SPF 25 zaščitna krema za obraz SPF 25 40 ml
    Clinique City Block™ Sheer Oil-Free Daily Face Protector SPF 25, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Clinique City Block™ Sheer Oil-Free Daily Face Protector SPF 25 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • JOOP! All About Eve parfumska voda za ženske 40 ml
    JOOP! All About Eve, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Kombinacija nežnosti in moči, ki se skriva v vsaki ženski, ima sedaj svojo podobo v svetu dišav. Parfumska voda JOOP! All About Eve bo počasi razkrila vse strani vaše osebnosti in bo dovršeno dopolnjevala vašo edinstveno karizmo. sadna dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Bioderma Photoderm Nude Touch mineralni fluid za sončenje za obraz SPF 50+ odtenek Very light 40 ml
    Bioderma Photoderm Nude Touch, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Bioderma Photoderm Nude Touch bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je nekomedogen hitro se vpija pripravek je vodoodporen deluje preventivno proti staranju kože Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Bione Cosmetics Bio maska za obraz proti gubam z učinkom liftinga 40 ml
    Bione Cosmetics Bio, 40 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Bione Cosmetics Bio bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Uriage Toléderm Control Soothing Care pomirjevalna nega za občutljivo in netolerantno kožo 40 ml
    Uriage Toléderm Control Soothing Care, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Uriage Toléderm Control Soothing Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico Sestava: brez dišav vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Uriage Roséliane CC Cream SPF 50+ CC krema proti rdečici na obrazu SPF 50+ odtenek Light Tint 40 ml
    Uriage Roséliane CC Cream SPF 50+, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Uriage Roséliane CC Cream SPF 50+ je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: posvetlitveni učinek Izenačuje barvni ton zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Bioderma Cicabio Lotion Spray izsuševalno in pomirjajoče pršilo za razdraženo kožo 40 ml
    Bioderma Cicabio Lotion Spray, 40 ml, Pršila za telo za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje in tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za telo Bioderma Cicabio Lotion Spray. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: pomirja draženje pospešuje regeneracijo neguje kožo telesa Navodilo za uporabo: Nanesite kadarkoli čez dan.
  • Sisley Gentle Facial Buffing Cream Nežna piling krema 40 ml
    Sisley Gentle Facial Buffing Cream, 40 ml, Mehanični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Sisley Gentle Facial Buffing Cream . Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz gladi in mehča kožo učinkovito obnavlja kožo osvetljuje in izenačuje kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na suh obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo.
  • Biotherm Deo Pure trdi antiperspirant za občutljivo kožo 40 ml
    Biotherm Deo Pure, 40 ml, Antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Biotherm Deo Pure prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine ne ovira naravnih telesnih procesov dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče zagotavlja optimalno vpijanje znoja nudi dolgotrajno zaščito Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • A-Derma Biology fluid za mešano do mastno kožo 40 ml
    A-Derma Biology, 40 ml, lokalna nega za ženske, Pripravek A-Derma Biology bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim hitro se vpija oži razširjene pore pripravek je nekomedogen odstranjuje znake aken preprečuje nastajanje ogrcev zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja obnavlja kožno bariero Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora
  • A-Derma Biology vlažilna in pomirjujoča krema z 48-urnim učinkom 40 ml
    A-Derma Biology, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek A-Derma Biology bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora
  • Bioderma Atoderm Nutritive dnevna krema za suho in občutljivo kožo 40 ml
    Bioderma Atoderm Nutritive, 40 ml, Nega za dan in noč za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioderma Atoderm Nutritive bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani intenzivno vlaži Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • celimax Dual Barrier mineralna zaščitna krema za občutljivo kožo SPF 50+ 40 ml
    celimax Dual Barrier, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje celimax Dual Barrier bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, pa tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem mineralni UV-filtri – ostajajo na površini kože in odsevajo sončne žarke izdelek je primeren za sončno, hladno in vetrovno vreme Sestava: cinkov oksid – zagotavlja zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.
  • Embryolisse Moisturizers lahka vlažilna krema za normalno do mešano kožo 40 ml
    Embryolisse Moisturizers, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Embryolisse Moisturizers vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • BioNike Defence B-Lucent zaščitna krema proti pigmentnim madežem SPF 50 40 ml
    BioNike Defence B-Lucent, 40 ml, lokalna nega za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz BioNike Defence B-Lucent bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: osvetljuje pigmentne madeže osvetljuje in mehča površino kože izenačuje barvni odtenek kože deluje proti nepopolnostim kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Elizabeth Arden Blue Grass kremasti antiperspirant 40 ml
    Elizabeth Arden Blue Grass, 40 ml, Deodoranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Elizabeth Arden Blue Grass prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja svežino dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Grown Alchemist Hand & Body krema za roke proti znakom staranja 40 ml
    Grown Alchemist Hand & Body, 40 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Grown Alchemist Hand & Body . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka blaži znake staranja kože preprečuje suho kožo obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Dove Invisible Care Antiperspirant trdi antiperspirant proti belim madežem brez alkohola Water Lily & Rose 40 ml
    Dove Invisible Care Antiperspirant, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Dove Invisible Care Antiperspirant prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ne pušča madežev na oblačilih ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče Sestava: brez alkohola Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe.
  • Cannaderm Capillus Seborea Hair Serum aktivni serum za suho in srbeče lasišče 40 ml
    Cannaderm Capillus Seborea Hair Serum, 40 ml, Razdražena koža in srbenje uniseks, Imejte lepe lase od korenin pa vse do konic. Serum Cannaderm Capillus Seborea Hair Serum lase odlično neguje in jim vdihne novo življenje. Lastnosti: pomirja razdraženo lasišče čisti lasišče Sestava: brez silikonov vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite neposredno na lasišče v suhe ali umite in z brisačo posušene lase. Ne spirajte. Nato lase uredite kot po navadi.
  • Bioderma Photoderm Spot-Age krema za sončenje proti staranju kože SPF 50+ 40 ml
    Bioderma Photoderm Spot-Age, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Bioderma Photoderm Spot-Age bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen pripravek je nekomedogen izdelek je prijazen do kože in okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Topicrem MELA Corrective Night Cream nočna korekcijska krema proti pigmentnim madežem 40 ml
    Topicrem MELA Corrective Night Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Topicrem MELA Corrective Night Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože intenzivno vlaži hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Uriage Toléderm Control Rich Soothing Care vlažilna pomirjajoča krema za občutljivo in netolerantno kožo 40 ml
    Uriage Toléderm Control Rich Soothing Care, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Uriage Toléderm Control Rich Soothing Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi deluje proti nepopolnostim Sestava: vsebuje vsaj 91 % sestavin naravnega izvora brez alkohola brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Uriage Bariéderm Cica Daily Gel-Cream regeneracijski in vlažilni gel za oslabljeno kožo 40 ml
    Uriage Bariéderm Cica Daily Gel-Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Uriage Bariéderm Cica Daily Gel-Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost obnavlja in poživlja Sestava: brez dišav vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Molton Brown Heavenly Gingerlily krema za roke z vlažilnim učinkom za ženske 40 ml
    Molton Brown Heavenly Gingerlily, 40 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Molton Brown Heavenly Gingerlily popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: koža je nežna in mehka prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Oriflame Waunt Woke Up Like This korektivna krema z bleščicami 40 ml
    Oriflame Waunt Woke Up Like This, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Oriflame Waunt Woke Up Like This kožo vlaži, izenačuje njen barvni ton in jo pušča naravno lepo. Lastnosti: Izenačuje barvni ton koži daje potrebno vlažnost prekriva drobne pomanjkljivosti kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite. Uporabi se lahko tudi kod podlaga za klasični make up.
  • La Prairie Cellular 3-Minute Peel maska za obnovo površine kože 40 ml
    La Prairie Cellular 3-Minute Peel, 40 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz La Prairie Cellular 3-Minute Peel bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: sprošča umazanijo v porah in jih oži globinsko vlaži in intenzivno hrani osvetljuje in osvežuje preprečuje prekomerno tvorjenje kožnega loja celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • Bioderma Sensibio DS+ Cream pomirjujoča krema za občutljivo kožo 40 ml
    Bioderma Sensibio DS+ Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioderma Sensibio DS+ Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bioderma Sensibio Forte vlažilna in pomirjujoča krema za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 40 ml
    Bioderma Sensibio Forte, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioderma Sensibio Forte bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bioderma Sensibio AR BB Cream BB krema SPF 30 odtenek Light 40 ml
    Bioderma Sensibio AR BB Cream, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Bioderma Sensibio AR BB Cream je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži mat učinek Navodilo za uporabo: Nanašajte po priloženih navodilih.
  • Nivea Cellular Luminous 630 dnevna krema proti pigmentnim madežem SPF 50 40 ml
    Nivea Cellular Luminous 630, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Nivea Cellular Luminous 630 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Payot N°2 CC Crème Anti-Rougeurs SPF 50 CC krema proti rdečici na obrazu SPF 50+ 40 ml
    Payot N°2 CC Crème Anti-Rougeurs SPF 50, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Payot N°2 CC Crème Anti-Rougeurs SPF 50 je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: Izenačuje barvni ton rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • MartiDerm The Originals Proteos Screen zaščitni fluid SPF 50+ 40 ml
    MartiDerm The Originals Proteos Screen, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje MartiDerm The Originals Proteos Screen bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi hitro se vpija Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.
  • Purity Vision BIO razstrupljevalna maska 40 ml
    Purity Vision BIO, 40 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Purity Vision BIO bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: razstruplja kožo kožo čisti v globino osvetljuje in osvežuje celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • La Roche-Posay Toleriane Dermallergo vlažilni fluid za občutljivo kožo 40 ml
    La Roche-Posay Toleriane Dermallergo, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek La Roche-Posay Toleriane Dermallergo bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • La Roche-Posay Toleriane Dermallergo vlažilna krema za občutljivo kožo 40 ml
    La Roche-Posay Toleriane Dermallergo, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz La Roche-Posay Toleriane Dermallergo bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži pomirja draženje in rdečico kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Sisley Phyto-Hydra Teint tonirana vlažilna krema za obraz SPF 15 odtenek 1 Light 40 ml
    Sisley Phyto-Hydra Teint, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Sisley Phyto-Hydra Teint je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: koži daje potrebno vlažnost rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo Izenačuje barvni ton rezultat je naraven videz Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Topicrem CICA Soothing Cream intenzivna obnovitvena krema za razdraženo kožo 40 ml
    Topicrem CICA Soothing Cream, 40 ml, Kreme za telo za ženske, Pripravek Topicrem CICA Soothing Cream bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: globinsko hrani obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico koži vrača udobje in vitalnost obnavlja kožo Sestava: brez dišav brez silikonov Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Topicrem AC Mattifying Care lahka matirajoča krema za obraz 40 ml
    Topicrem AC Mattifying Care, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Topicrem AC Mattifying Care bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja odstranjuje znake aken intenzivno vlaži kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite s krožnimi gibi na čisto kožo obraza in vratu ter nežno vmasirajte.
  • Mádara SPF30 Age-Defying zaščitni tonirani fluid za obraz 40 ml
    Mádara SPF30 Age-Defying, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Mádara SPF30 Age-Defying bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, pa tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem na koži ne pušča belih madežev hrani kožo in jo neguje prekriva nepopolnosti kože Sestava: cinkov oksid – zagotavlja zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce.
  • Caudalie Vinopure matirajoči fluid za mešano kožo 40 ml
    Caudalie Vinopure, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži oži razširjene pore preprečuje neželen sijaj pripravek je nekomedogen dermatološko testirano Sestava: vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • SAINT-GERVAIS MONT BLANC EAU THERMALE aktivna krema proti gubam 40 ml
    SAINT-GERVAIS MONT BLANC EAU THERMALE, 40 ml, Kreme za obraz uniseks, Krema za obraz vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži daje svežost in svetlost Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Shiseido Future Solution LX podlaga za glajenje in osvetljevanje kože SPF 30 40 ml
    Shiseido Future Solution LX, 40 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Shiseido Future Solution LX popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: osvetljuje mehča zapolnjuje pore ščiti kožo kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Sensai EXPERT Items Essence Day Veil esenca za obraz SPF 30 40 ml
    Sensai EXPERT Items Essence Day Veil, 40 ml, Kreme za obraz za ženske
  • Tołpa Authentic matirajoča krema za mastno kožo 40 ml
    Tołpa Authentic, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Tołpa Authentic bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože intenzivno vlaži zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja preprečuje neželen sijaj pomirja draženje in rdečico Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Tołpa Authentic globinsko vlažilna krema za suho kožo 40 ml
    Tołpa Authentic, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Tołpa Authentic vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži hitro se vpija kožo pušča žametno mehko na dotik pomirja draženje in rdečico Sestava: izdelek je hipoalergen brez dišav vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Real Barrier Cicarelief pomirjajoči serum za občutljivo in razdraženo kožo 40 ml
    Real Barrier Cicarelief, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Real Barrier Cicarelief je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje učinkovito vlaži in nahrani oži razširjene pore ščiti kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo.
  • Mádara City CC CC krema za poenoten ten kože SPF 15 odtenek Light 40 ml
    Mádara City CC, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Mádara City CC doda vaši koži potreben odmerek vlage, hkrati pa prekrije morebitne nepravilnosti. Lastnosti: koži daje potrebno vlažnost ščiti kožo pred prostimi radikali zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo rezultat je naraven videz Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Sensai Ultimate The Cream dnevna in nočna krema proti staranju in za učvrstitev kože 40 ml
    Sensai Ultimate The Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vlažilno kremo uporabljajte vsak dan – to je osnova za nego kože, brez katere vaša lepotna rutina ne more biti. Krema za obraz Sensai Ultimate The Cream bo koži zagotovila potreben odmerek vlaženja, prinesla olajšanje občutka suhosti in preprečila nastajanje lusk. Koža bo po uporabi v ravnovesju, zmehčana, nahranjena in gladka. Poleg tega bodo njeni vlažilni učinki pomagali tudi v boju proti znakom staranja kože. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Topicrem UH FACE CALM+ Light Soothing Cream lahka pomirjajoča krema za normalno do mešano kožo 40 ml
    Topicrem UH FACE CALM+ Light Soothing Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Topicrem UH FACE CALM+ Light Soothing Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži globinsko hrani kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi hitro se vpija pripravek je nekomedogen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Topicrem UH FACE CALM+ Soothing Fluid pomirjajoči in vlažilni fluid za netolerantno kožo 40 ml
    Topicrem UH FACE CALM+ Soothing Fluid, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Topicrem UH FACE CALM+ Soothing Fluid bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: pomirja draženje in rdečico intenzivno vlaži globinsko hrani dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • A-Derma Epitheliale A.H. Ultra obnovitvena krema za razdraženo kožo 40 ml
    A-Derma Epitheliale A.H. Ultra, 40 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo A-Derma Epitheliale A.H. Ultra, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: za uporabo na telesu in obrazu pomirja kožo in jo osvežuje obnavlja kožo koži vrača udobje in vitalnost Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • It´s Skin Collagen vlažilni serum proti gubam s kolagenom 40 ml
    It´s Skin Collagen, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz It´s Skin Collagen je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza učinkovito vlaži in nahrani dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Frudia Pomegranate gladilna in posvetlitvena krema za predel okoli oči proti gubam 40 ml
    Frudia Pomegranate, 40 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Frudia Pomegranate neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice območju okoli oči daje mladosten videz blaži vidne znake utrujenosti koža je napeta in zglajena Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije. Uporabljate ga lahko tudi za kožo na območju ustnic.
  • Nivea Sun Luminous 630 krema za obraz za sončenje proti pigmentnim madežem SPF 50+ 40 ml
    Nivea Sun Luminous 630, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Nivea Sun Luminous 630 bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem intenzivno vlaži hitro se vpija preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Erborian CC Water lahki tonirani fluid odtenek Clair 40 ml
    Erborian CC Water, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Erborian CC Water kožo vlaži, izenačuje njen barvni ton in jo pušča naravno lepo. Lastnosti: Izenačuje barvni ton dermatološko testirano ne maši por enostavno se nanaša in razmaže koži daje potrebno vlažnost pomirja in osvežuje posvetlitveni učinek Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Tołpa My Skin Changer Sea Yourself nočna krema-maska za intenzivno hidracijo 40 ml
    Tołpa My Skin Changer Sea Yourself, 40 ml, Kremne maske za ženske, Pripravek Tołpa My Skin Changer Sea Yourself bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja ne draži kože obnavlja kožno bariero dermatološko testirano Sestava: veganski izdelek
  • Some By Mi V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen zaščitna krema za občutljivo in netolerantno kožo SPF 50+ 40 ml
    Some By Mi V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Some By Mi V10 Hyal Hydra Capsule Sunscreen predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hitro se vpija intenzivno vlaži enostaven in hiter nanos preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi pripravek je nekomedogen Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Tołpa My Skin Changer Renew Me obnovitvena maska v kremi za obraz 40 ml
    Tołpa My Skin Changer Renew Me, 40 ml, Kremne maske za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Tołpa My Skin Changer Renew Me bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani koži daje svežost in svetlost oži razširjene pore kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži vrača prožnost in občutek udobja Sestava: veganski izdelek
  • SAINT-GERVAIS MONT BLANC EAU THERMALE nočna regeneracijska krema za suho do zelo suho kožo 40 ml
    SAINT-GERVAIS MONT BLANC EAU THERMALE, 40 ml, Kreme za obraz uniseks, Pripravek SAINT-GERVAIS MONT BLANC EAU THERMALE bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo pušča žametno mehko na dotik globinsko hrani Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsak večer.
  • Fluff Superfood vlažilni losjon za obraz Lychee 40 ml
    Fluff Superfood, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Fluff Superfood je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja prožnost kože mehča Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Fluff Superfood podlaga za make-up SPF 30 40 ml
    Fluff Superfood, 40 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Fluff Superfood popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa ščiti kožo mehča povečuje odpornost ličenja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • SVR Sebiaclear Active gel krema za kožo z nepravilnostmi 40 ml
    SVR Sebiaclear Active, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek SVR Sebiaclear Active bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim odstranjuje znake aken zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Eucerin DermoPure serum s trojnim učinkom 40 ml
    Eucerin DermoPure, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Eucerin DermoPure bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: matira deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • LAMEL OhMy Clear Face visoko prekrivni tekoči puder za problematično in mastno kožo odtenek 401 40 ml
    LAMEL OhMy Clear Face, 40 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder LAMEL OhMy Clear Face bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Elgydium Elugel zobni gel 40 ml
    Elgydium Elugel, 40 ml, Geli za zobe in dlesni za moške, Posebna nega Elgydium Elugel bo odlično dopolnila vašo običajno rutino zobne higiene. Lastnosti: neguje občutljive zobe pomirja dlesni Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Klorane Peony pomirjujoča krema za občutljivo in suho kožo 40 ml
    Klorane Peony, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Klorane Peony bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke primerno za občutljivo kožo globinsko hrani krepi zaščitno bariero intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek dermatološko testirano Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh