Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske velikosti A

1923
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Face Wrap kremasta maska za zmanjšanje znakov staranja za ženske 50 ml
    Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Face Wrap, 50 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Helena Rubinstein Re-Plasty Age Recovery Face Wrap bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože koži vrača prožnost in občutek udobja osvetljuje in osvežuje kožo pušča svilnato mehko na dotik Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Lumene Invisible Illumination tekoče rdečilo za osvetlitev kože odtenek Pink Blossom 15 ml
    Lumene Invisible Illumination, 15 ml, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Rdečilo Lumene Invisible Illumination daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ima dolgotrajen učinek ima prijetno gladko, lahko teksturo osvetljuje ustvarja naravno rdečico Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Natura Bissé Nb-ceutical regeneracijski balzam za predel okoli oči 15 ml
    Natura Bissé Nb-ceutical, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Natura Bissé Nb-ceutical neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: blaži vidne znake utrujenosti koži daje prožnost gladi linije in drobne gubice izenačuje ton kože in koža čudovito zasije Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Palmolive Naturals Green Tea and Cucumber trdo milo z zelenim čajem 90 g
    Palmolive Naturals Green Tea and Cucumber, 90 g, Trda mila uniseks, Redno temeljito umivanje kože je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene, pri čemer samo voda ni dovolj. Trdo milo Palmolive Naturals Green Tea and Cucumber je z leti preizkušena klasika, ki zagotavlja kakovostno higieno. Učinkovito umije kožo, odstrani vse nečistoče in maščobo ter jo naredi mehko na otip. Poleg tega vam po porabi ne bo treba zavreči veliko plastičnih odpadkov – za razliko od običajnih tekočih mil ni pakirano v plastični steklenički. Lastnosti: globinsko čisti kožo Hrani in vlaži prijetno diši Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite milo na kožo, rahlo spenite in masirajte. Sperite z mlačno vodo.
  • puroBIO Cosmetics On Fleek Brush Tip tekoče črtalo za oči s čopičem 3 ml
    puroBIO Cosmetics On Fleek Brush Tip, 3 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči puroBIO Cosmetics On Fleek poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva izriše natančno linijo enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Bioturm Shampoo naravni šampon proti izpadanju las 200 ml
    Bioturm Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bioturm Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče stimulira rast las postopoma preprečuje izpadanje las obnavlja in hrani lase Sestava: ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bioturm Shampoo naravni šampon za mastne lase 200 ml
    Bioturm Shampoo, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bioturm Shampoo učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Woodwick Lavender & Cedar dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453.6 g
    Woodwick Lavender & Cedar, 453.6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Lavender & Cedar čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava zeliščna aroma pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje idealno kot darilo Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • DW Home Signature Summer Vacation dišeča sveča 264 g
    DW Home Signature Summer Vacation, 264 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Signature Summer Vacation čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zračno čista dišava poletna dišava 2 stenja Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • RIO DCWU-ACC set nadomestne opreme For DCWU and DCWH7
    RIO DCWU-ACC, Seti za beljenje zob uniseks, Set za beljenje RIO DCWU-ACC vam bo pomagal enostavno in hitro doseči sijoč nasmeh. Vsebina seta: stomatološki belilni gel 30 ml pršilo 4,5 ml Lastnosti: beli zobe osvežuje zadah preprečuje zobno gnilobo in vnetja dlesni Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Alcina #ALCINA Style nepeneča emulzija za sušenje za volumen 75 ml
    Alcina #ALCINA Style, 75 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Alcina ALCINA Style daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin utrdi pričesko zagotavlja prožnost las krepi naravni sijaj las Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Natura Bissé Inhibit intenzivni lifting serum za vrat in dekolte 60 ml
    Natura Bissé Inhibit, 60 ml, lokalna nega za ženske, Lokalna nega Natura Bissé Inhibit bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje in mehča površino kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • Eveline Cosmetics Hybrid Professional podlaga za lak 5 ml
    Eveline Cosmetics Hybrid Professional, 5 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Eveline Cosmetics Hybrid Professional vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek udobno se nanaša okrepi in učvrsti nohte uporabljajte samo skupaj z LED lučko Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • andmetics Wax Strips Brow depilacijski trakovi za obrvi 16 kos
    andmetics Wax Strips Brow, 16 kos, Epilacijski voski za ženske, Pripravek andmetics Wax Strips bo poskrbel za enostaven potek depilacije in zagotovil čudovito gladko kožo.
  • Murad Environmental Shield dnevna vlažilna krema SPF 30 50 ml
    Murad Environmental Shield, 50 ml, Priprava kože na sončenje za moške, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Murad Environmental Shield predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja kožo hrani pripravlja kožo na obrazu na izpostavljenost soncu
  • Teatro Fragranze Rose Oud aroma difuzor s polnilom 500 ml
    Teatro Fragranze Rose Oud, 500 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom
  • Semilac UV Hybrid Let's Meet gel lak za nohte odtenek 281 Gossip Time 7 ml
    Semilac UV Hybrid Let's Meet, 7 ml, Modeliranje nohtov za ženske, Lak za nohte Semilac UV Hybrid Let's Meet vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom bori se proti lomljenju in cepljenju nohtov udobno se nanaša Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Mesauda Milano Accessories poševni čopič za obrvi 1 kos
    Mesauda Milano Accessories, 1 kos, Oblikovanje obrvi za ženske, Lastnosti: za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki za potovanja in torbico
  • Yankee Candle Lemon Lavender dišeča obešanka 1 kos
    Yankee Candle Lemon Lavender, 1 kos, Dišave za avto Dišave za dom, Dišeči obesek za v avto Yankee Candle Lemon Lavender je idealen dodatek za odišavljanje vozila ali manjšega prostora. S pomočjo praktične vrvice ga obesite na želeno mesto in ves čas vožnje uživajte v prijetni aromi. Lastnosti: sveža dišava čista pudrasta dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Schwarzkopf Taft Perfect Flex ekstra utrjevalni lak za lase 250 ml
    Schwarzkopf Taft Perfect Flex, 250 ml, Stiling za ženske, Lak za lase Schwarzkopf Taft Perfect Flex bo dolgotrajno utrdil vašo pričesko in tako zagotovil kar največji nadzor nad vašimi lasmi. Lastnosti: temeljito utrdi vse tipe las in pričesk lasem daje takojšen volumen lasem daje vitalnost in sijaj močno utrjevanje Navodilo za uporabo: Razpršite po suhih laseh z oddaljenosti 20–30 cm. Za kar največji volumen razpršite neposredno h koreninam.
  • FlosLek Pharma Eye Care posvetlitveni gel za oči proti temnim kolobarjem 15 ml
    FlosLek Pharma Eye Care, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči FlosLek Pharma Eye Care neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi globinsko vlaži osvetljuje območje okoli oči osvežuje in gladi območje okoli oči Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Grow Gorgeous Defence zaščitno pršilo z razstrupljevalnim učinkom 100 ml
    Grow Gorgeous Defence, 100 ml, Pršila za lase za ženske, Sestava: brez silikonov veganski izdelek
  • Grow Gorgeous Volume krepilni balzam za volumen las 250 ml
    Grow Gorgeous Volume, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Grow Gorgeous Volume zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Makers of Wax Goods On The Rocks dišeča sveča 421 g
    Makers of Wax Goods On The Rocks, 421 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Makers of Wax Goods On The Rocks čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava luksuzni dodatek vsakega interjerja dolgo gorenje sladka aroma gurmanska dišava Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • ProfiCare HT 3017 sušilec za lase Black 1 kos
    ProfiCare HT 3017, 1 kos, Sušilci za lase za moške, Sušilec za lase ProfiCare HT 3017 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase možnost uravnavanja hitrosti možnost uravnavanja temperature odpravlja poškodbe las zaradi vpliva toplote Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • puroBIO Cosmetics Eyebrow Pencil svinčnik za obrvi odtenek 27 Ash 1,3 g
    puroBIO Cosmetics Eyebrow Pencil, 1,3 g, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi puroBIO Cosmetics Eyebrow Pencil vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • puroBIO Cosmetics Vitalita regeneracijski šampon za utrujene lase brez sijaja 200 ml
    puroBIO Cosmetics Vitalita, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon puroBIO Cosmetics Vitalita učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase lase pušča mehke daje lesk in volumen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Makeup Revolution Fast Base toniran balzam za ustnice in lica odtenek Blush 14 g
    Makeup Revolution Fast Base, 14 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Rdečilo Makeup Revolution Fast Base daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: ima prijetno gladko, lahko teksturo ustvarja naravno rdečico enostavno za uporabo ustnice pušča voljne in žametno mehke Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na čiste in suhe ustnice.
  • FlosLek Laboratorium Peel Love Aloe čistilni piling za obraz z AHA 75 ml
    FlosLek Laboratorium Peel Love Aloe, 75 ml, Kemični pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling FlosLek Laboratorium Peel Love Aloe. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: temeljito umije in očisti cel obraz odstranjuje odmrle kožne celice gladi in mehča kožo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • FlosLek Laboratorium Mistlove Marine vlažilna meglica 95 ml
    FlosLek Laboratorium Mistlove Marine, 95 ml, Vode za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz FlosLek Laboratorium Mistlove Marine. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: pomaga preprečiti izsušenost kože osvežuje in osvetljuje kožo ohranja v ravnovesju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • FlosLek Laboratorium Mistlove Cucumber Aloe meglica za obraz s pomirjajočim učinkom 95 ml
    FlosLek Laboratorium Mistlove Cucumber Aloe, 95 ml, Vode za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz FlosLek Laboratorium Mistlove Cucumber Aloe. Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in osvetljuje kožo ohranja v ravnovesju pomaga preprečiti izsušenost kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan.
  • Nobilis Tilia Lips zaščitni in regeneracijski balzam za ustnice 4,2 g
    Nobilis Tilia Lips, 4,2 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Nobilis Tilia Lips je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje popravlja razpokane ustnice
  • Natura Bissé Inhibit lifting krema za predel okoli oči z retinolom 15 ml
    Natura Bissé Inhibit, 15 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči Natura Bissé Inhibit neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice odstranjuje otekline in temne kolobarje pod očmi osvetljuje območje okoli oči globinsko vlaži dermatološko testirano oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Millefiori Milano Lime & Vetiver aroma difuzor s polnilom 100 ml
    Millefiori Milano Lime & Vetiver, 100 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Millefiori Milano Lime & Vetiver prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: citrusna dišava cvetlična dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Odprite pokrovček aroma difuzorja in vanj nalijte polnilo. Dišava se iz aroma difuzorja sprošča postopoma preko vloženih palčk. Moč dišeče esence lahko uravnavate s količino palčk, potopljenih v aroma difuzor. Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Saloos Kids' Care otroško ognjičevo olje 50 ml
    Saloos Kids' Care, 50 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Kids' Care bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: globinsko vlaži kožo pušča žametno mehko hrani in neguje kožo Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Pregnancy Care olje za prsi 50 ml
    Saloos Pregnancy Care, 50 ml, Nega telesa med nosečnostjo in po porodu za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Pregnancy Care bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko hrani in neguje kožo kožo pušča prožno in voljno Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Saloos Bio Coconut Care Orange hranilno olje za telo 100 ml
    Saloos Bio Coconut Care Orange, 100 ml, olja za telo za ženske, Se vam zdi, da vaša koža potrebuje nekaj več kot le nego, ki jo zagotovita losjon ali krema? Olje za telo Saloos Bio Coconut Care Orange bo odlično obogatilo vašo negovalno rutino – koži bo zagotovilo poseben odmerek hranjenja, podprlo njeno obnovo, poskrbelo pa bo tudi za njeno mehčanje. Lastnosti: hrani in neguje kožo kožo pušča prožno in voljno kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Saloos Make-up Removal Oil Pau-Rosa čistilno olje za odstranjevanje ličil 50 ml
    Saloos Make-up Removal Oil Pau-Rosa, 50 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Saloos Make-up Removal Oil Pau-Rosa z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: kožo pušča povsem čisto obnavlja kožo koža je na dotik nežna in voljna vlaži kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Collistar Idro-Attiva Deep Moisturizing Cream vlažilna krema 50 ml
    Collistar Idro-Attiva Deep Moisturizing Cream, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Collistar Idro-Attiva Deep Moisturizing Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani hitro se vpija pomlajuje kožo in ji daje energijo obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Woodwick White Honey Miel Blanc dišeča sveča z lesenim stenjem 609.5 g
    Woodwick White Honey Miel Blanc, 609.5 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick White Honey Miel Blanc čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sladka aroma gurmanska dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Lovely Hard My Nails lak za krepitev nohtov
    Lovely Hard My Nails, Nohti za ženske, Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • Inglot Natural Origin podlaga za lak 8 ml
    Inglot Natural Origin, 8 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Inglot Natural Origin vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek okrepi in učvrsti nohte preprečuje nastanek rumenkastega odtenka nohtov preprečuje sušenje nohtov Navodilo za uporabo: Nanašajte na popolnoma čiste nohte brez laka. Pustite, da se posušijo, nato nanesite barvni lak.
  • Astra Make-up Curling Volume maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek Black 10 ml
    Astra Make-up Curling Volume, 10 ml, maskare za ženske, Maskara Astra Make-up Curling Volume daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic ne lepi trepalnic čudovito zavije trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Silk'n Sonic Smile sonična električna zobna ščetka 1 kos
    Silk'n Sonic Smile, 1 kos, Sonične zobne ščetke uniseks, Sonično električno zobno ščetko Silk'n Sonic Smile odlikuje hitro vibriranje ščetin, ki zagotavljajo prijazno, a zelo učinkovito odstranjevanje zobnih oblog. Lastnosti: učinkovito čisti tudi medzobne prostore pomaga ohranjati zobe naravno bolj bele ne draži občutljivih zob in dlesni vgrajen časomerilec se lahko uporablja pri zobnih aparatih in protezah Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • puroBIO Cosmetics Eyeliner svinčnik za oči odtenek 04 Electric Blue 1,3 g
    puroBIO Cosmetics Eyeliner, 1,3 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči puroBIO Cosmetics Eyeliner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izriše natančno linijo polna in intenzivna barva Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Lirene Hand Care regeneracijska krema za roke 50 ml
    Lirene Hand Care, 50 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Lirene Hand Care popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: hitro se vpija Vlaži in hrani kožo obnavlja Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Lee Stafford Hair Apology Intensive Care intenzivni regeneracijski balzam za poškodovane lase 250 ml
    Lee Stafford Hair Apology Intensive Care, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Lee Stafford Hair Apology Intensive Care zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Woodwick Lavender & Cedar dišeča sveča z lesenim stenjem 610 g
    Woodwick Lavender & Cedar, 610 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Lavender & Cedar čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava zeliščna aroma Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Millefiori Milano Lemon Grass dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Lemon Grass, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Lemon Grass je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma več možnosti sproščanja olja sveža dišava citrusna dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Makeup Revolution Create Čopič za zabrisovanje R4 1 kos
    Makeup Revolution Create, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči Makeup Revolution Create je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Millefiori Milano Grape Cassis dišavno olje 15 ml
    Millefiori Milano Grape Cassis, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Vonj svojega doma boste lahko spremenili tako pogosto, kot boste želeli. Dišavno olje Millefiori Milano Grape Cassis je za to kot naročeno. Potrebnih je le nekaj kapljic in očarljiva blaga aroma, ki se bo začela sproščati, bo odišavila vsak prostor in pobožala vaše čute. Lastnosti: domiseln in eleganten način za odišavljenje doma več možnosti sproščanja olja sadna dišava Navodilo za uporabo: Olje odmerjajte glede na intenzivnost dišave, ki jo želite doseči v prostoru. Temperatura, nivo zračenja in mesto, od koder bo olje odišavljalo prostor, vplivajo na trajanje sproščanja njegove arome. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • EcoTools Luxe Collection Plush čopič za puder 1 kos
    EcoTools Luxe Collection Plush, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič EcoTools Luxe Collection Plush bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine natančno in enostavno nanašanje Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Curasept Tproxi medzobne ščetke 3,3 mm 5 kos
    Curasept Tproxi, 5 kos, Medzobna nega uniseks, Medzobna ščetka Curasept Tproxi je neločljivi del zobne higiene. Doseže tudi težko dostopna mesta in tako preprečuje nastajanje zobne gnilobe. Lastnosti: skrbi za popolno čiščenje medzobnega prostora čisti tudi težko dostopna mesta v ustih zagotavlja enostavno uporabo povsem odstranjuje umazanijo iz medzobnega prostora Navodilo za uporabo: Vstavite ščetko v medzobni prostor in očistite s pomikanjem naprej in nazaj.
  • SOSU Cosmetics Premium Lashes Sophia umetne trepalnice 1 kos
    SOSU Cosmetics Premium Lashes Sophia, 1 kos, Umetne trepalnice za ženske, Ni treba, da so prelepo dolge in izrazite trepalnice samo sanje. Umetne trepalnice SOSU Cosmetics Premium Lashes Sophia vam zagotovijo dramatičen in zapeljiv pogled. Uživajte v največji možni dolžini in volumnu, kadarkoli boste želeli. Lastnosti: delujejo zelo naravno križanje posameznih trepalnic zagotavlja naravni učinek pripete na tanek prozoren trakec lepilo za trepalnice ni priloženo Sestava: sintetična vlakna Navodilo za uporabo: Umetne trepalnice lahko najprej skrajšate glede na velikost svojih oči v želeno dolžino. Na trakec nanesite lepilo, ga pustite nekaj trenutkov sušiti in prilepite na očesno veko čim bližje svojim trepalnicam. Za konec lahko trepalnice privihate s kleščami za trepalnice. Lahko prečešete z maskaro, da se bodo vaše trepalnice bolj zlile z umetnimi.
  • Bellissima CREATIVITY 4 YOU S0701 sušilec za lase 1 kos
    Bellissima CREATIVITY 4 YOU S0701, 1 kos, Sušilci za lase uniseks, Sušilec za lase Bellissima CREATIVITY 4 YOU S0701 zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske. Lastnosti: nežno posuši lase lahek, ergonomske oblike preprečuje krepanje in elektrostatičnost las sestavni del pakiranja različni nastavki ohranja zdrav videz las Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • HIMALYO DREAM dišeča sveča 315 g
    HIMALYO DREAM, 315 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka HIMALYO DREAM čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: zeliščna aroma citrusna dišava lesna dišava idealno kot darilo dolgo gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • HIMALYO LOVE dišeča sveča 315 g
    HIMALYO LOVE, 315 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka HIMALYO LOVE čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava citrusna dišava sladka aroma dolgo gorenje idealno kot darilo Sestava: z vsebnostjo sojinega voska Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Alessi The Five Seasons Grrr dišeča sveča 250 g
    Alessi The Five Seasons Grrr, 250 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Alessi The Five Seasons Grrr čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: sveža dišava sladka aroma lesna dišava dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja Sestava: mešanica rastlinskih voskov bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • Elizabeth Arden Drama Defined High Drama Eyeliner vodoodporni svinčnik za oči odtenek 06 Purple Passion 1.2 g
    Elizabeth Arden Drama Defined High Drama Eyeliner, 1.2 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Elizabeth Arden Drama Defined High Drama Eyeliner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: ustvarja močno in šibko linijo črte so odporne proti drgnjenju polna in intenzivna barva izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Makeup Revolution X Friends He’s Her Lobster paleta senčil za oči 25 g
    Makeup Revolution X Friends He’s Her Lobster, 25 g, Palete za ženske, Paleta za ličenje oči Makeup Revolution X Friends He’s Her Lobster vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči. Lastnosti: bleščeč in mat učinek omogoča zelo raznoliko ličenje pigmentacija je zelo intenzivna odtenki se enostavno kombinirajo dolgotrajen učinek Sestava: barvni pigmenti – ustvarjajo dolgotrajno polno barvo senčil Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive hranilni šampon z oljem 400 ml
    Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, 400 ml, Šamponi za ženske, Šampon Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Rude Cosmetics Serum of Love Watermelon hranilni in vlažilni serum 30 ml
    Rude Cosmetics Serum of Love Watermelon, 30 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Rude Cosmetics Serum of Love Watermelon bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: učinkovito vlaži in nahrani obnavlja kožo in preprečuje njeno draženje koži vrača svežino in mladostno lepoto Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • RIO Pore Perfection DRMC aparat za čiščenje obraza Pink 1 kos
    RIO Pore Perfection DRMC, 1 kos, Vakuumski čistilci kože za ženske, Lokalna nega RIO Pore Perfection bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: globinsko vlaži nežno in temeljito umije cel obraz lokalno neguje znake težavne kože s kože odstranjuje ogrce Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščen obraz in s krožnimi gibi vmasirajte.
  • THD Elisir Palmarosa dišavno olje 15 ml
    THD Elisir Palmarosa, 15 ml, Dišeča olja Dišave za dom, Dišavno olje THD Elisir Palmarosa prijetno odišavi vaš dom ter iz vsakega prostora naredi harmoničen in prijeten prostor. Lastnosti: cvetlična dišava sveža dišava Sestava: z vsebnostjo eteričnih olj 100-% naravne sestavine Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.
  • Woodwick Solar Ylang dišeča sveča z lesenim stenjem 609,5 g
    Woodwick Solar Ylang, 609,5 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Solar Ylang čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje dizajnerska embalaža čisto gorenje Sestava: z vsebnostjo sojinega voska leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • NEONAIL Effect Volcano bleščeči prah za nohte odtenek No. 2 2 g
    NEONAIL Effect Volcano, 2 g, Modeliranje nohtov za ženske, Lastnosti: moderen dizajn
  • Lip Smacker Disney Frozen Olaf balzam za ustnice 4 g
    Lip Smacker Disney Frozen Olaf, 4 g, Balzami za ustnice za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Lip Smacker Disney Frozen Olaf je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Catrice Fill & Fix natančni svinčnik za obrvi odtenek 040 White 0.25 g
    Catrice Fill & Fix, 0.25 g, Obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Catrice Fill & Fix vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven.
  • Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser čistilni penasti gel za obnovo površine kože 59 ml
    Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser, 59 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Mario Badescu Glycolic Foaming Cleanser pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz regulira tvorbo kožnega sebuma prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater meglica za tonizacijo obraza za osvetljevanje kože in hidratacijo 59 ml
    Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater, 59 ml, Meglice za obraz za ženske, Za takojšnjo osvežitev, ohlajanje ali tudi vlaženje kože poskrbi pršilo za obraz Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater . Vašo kožo prebudi kadarkoli čez dan in poskrbi za prijeten občutek svežine – kot da ste pravkar stopili izpod prhe. Lastnosti: osvežuje in osvetljuje ima antioksidacijske učinke pomaga preprečiti izsušenost kože popravlja sijaj kože in suha mesta make up bo trajal dlje Navodilo za uporabo: Na obraz razpršite ustrezno količino pripravka. Uporabljajte kadarkoli čez dan. Primerno tudi pri nanašanju make upa.
  • Maison Berger Paris My Home Free From Musty Odours nadomestno polnilo za aroma difuzor 200 ml
    Maison Berger Paris My Home Free From Musty Odours, 200 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Maison Berger Paris My Home Free From Musty Odours spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Woodwick Magnolia Birch dišeča sveča z lesenim stenjem (hearthwick) 453,6 g
    Woodwick Magnolia Birch, 453,6 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka Woodwick Magnolia Birch čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: cvetlična dišava lesna dišava dizajnerska embalaža idealno kot darilo dolgo gorenje luksuzni dodatek vsakega interjerja pri gorenju nežno prasketa in tako ustvarja prijetno vzdušje Sestava: leseni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • DW Home Signature Sweet Tobacco dišeča sveča 264 g
    DW Home Signature Sweet Tobacco, 264 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Signature Sweet Tobacco čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: topla dišava Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • HeadBlade Aveline Razor ženski brivnik
    HeadBlade Aveline Razor, 1 ks, Brivniki za ženske, Brivnik HeadBlade Aveline vaši koži zagotavlja popolnoma gladko britje. Lastnosti: brije hitro in preprosto prilagaja se obliki telesa strojček je pralen in torej zelo higienski ne draži kože Navodilo za uporabo: Uporabite brivsko peno ali kremo in nato obrijte kožo z dolgimi rahlimi potegi.
  • DW Home Ninety Six Sahara Sunset dišeča sveča 264 g
    DW Home Ninety Six Sahara Sunset, 264 g, Dišeče sveče Dišave za dom, Dišeča svečka DW Home Ninety Six Sahara Sunset čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično. Lastnosti: lesna dišava začinjena aroma Sestava: bombažni stenj Navodilo za uporabo: Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino.
  • ProfiCare MD 3005 ustna prha 1 kos
    ProfiCare MD 3005, 1 kos, Ustne prhe uniseks, Dodatna nega medzobne higiene ProfiCare MD 3005 vam bo pomagala ohranjati zdrave in lepe zobe. Lastnosti: lajša čiščenje medzobnih prostorov krepi odpornost proti zobnemu kamnu osvežuje zadah odstranjuje zobne obloge iz medzobnega prostora Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • puroBIO Cosmetics N°04 čopič za korektor 1 kos
    puroBIO Cosmetics N°04, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič puroBIO Cosmetics N°04 bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • puroBIO Cosmetics N°09 čopič za konture 1 kos
    puroBIO Cosmetics N°09, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič puroBIO Cosmetics N°09 bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov za nanos kremastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje omogoča hiter nanos senčil za oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi. S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • UXI BEAUTY Essential Brow Gel dolgoobstojni gel za obrvi Moccachino 4 ml
    UXI BEAUTY Essential Brow Gel, 4 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Lepo urejene obrvi enostavno poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirjajo celoten obraz. Za njihov popoln videz pa zadostuje malo. Maskara za obrvi UXI BEAUTY Essential Brow Gel poudari in utrdi v enem koraku. Lastnosti: vključno s praktično krtačko enostavno se nanaša dolgo obstojen učinek Navodilo za uporabo: Dlačice obrvi preprosto nekajkrat prečešite in jih obenem uredite v želeno obliko.
  • Perricone MD No Makeup Instant Blur podlaga proti nepravilnostim na koži 10 g
    Perricone MD No Makeup Instant Blur, 10 g, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Perricone MD No Makeup Instant Blur popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: gladi gubice zapolnjuje pore matira povečuje odpornost ličenja Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Maison Berger Paris Paris Chic dišava za avto nadomestno polnilo 2x17 g
    Maison Berger Paris Paris Chic, 2x17 g, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Maison Berger Paris Paris Chic , pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: cvetlična dišava čista pudrasta dišava dolgotrajna prijetna dišava za notranjost vsakega vozila postopek menjave je enostaven in hiter Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Maison Berger Paris Aroma Travel dišava za avto nadomestno polnilo (Aromatic Garden) 2x17 g
    Maison Berger Paris Aroma Travel, 2x17 g, Polnila za dišave za avto Dišave za dom, Mislite na svoje udobje in prijeten občutek med vožnjo že vnaprej. Nadomestno polnilo dišave za avto Maison Berger Paris Aroma Travel, pripravljeno v predalu, vam omogoči, da med potovanjem ves čas uživate v dišečem doživetju. Lastnosti: cvetlična dišava zeliščna aroma Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Millefiori Selected Mimosa Flower nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Mimosa Flower, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Mimosa Flower spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: cvetlična dišava začinjena aroma Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Millefiori Selected Smoked Bamboo nadomestno polnilo za aroma difuzor 250 ml
    Millefiori Selected Smoked Bamboo, 250 ml, Polnila za aroma difuzorje Dišave za dom, Nadomestno polnilo Millefiori Selected Smoked Bamboo spreminja odišavljenost vsakega prostora glede na vaše trenutno razpoloženje. Lastnosti: sveža dišava lesna dišava Navodilo za uporabo: Polnilo zamenjajte glede na priložena navodila.
  • Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam luksuzna pena za volumen za tanke do normalne lase 50 ml
    Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam, 50 ml, Pene za lase za ženske, Nega brez spiranja Aveda Invati Advanced™ Thickening Foam daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kroti neobvladljive lase kakovostno izboljša strukturo las deluje proti kodranju las povečuje gostoto in moč las lase pušča čudovito sijoče in vitalne Sestava: veganski izdelek brez silikonov vsebuje vsaj 96 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na s šamponom umite lase. Ne spirajte. Razčešite. Uredite lase kot običajno.
  • Aveda Invati Brow™ Thickening Serum krepilni serum za rast obrvi 5 ml
    Aveda Invati Brow™ Thickening Serum, 5 ml, Nega trepalnic in obrvi za ženske, Izdelek Aveda Invati Brow™ bo poudaril vaš videz in poudaril lepoto vaših oči. Lastnosti: neguje tudi obrvi zagotavlja večjo gostoto enostaven in hiter nanos v udobju doma oftalmološko testiran Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Aveda Outer Peace™ Foaming Cleanser čistilna pena za kožo z nepravilnostmi 125 ml
    Aveda Outer Peace™ Foaming Cleanser, 125 ml, Čiščenje obraza za ženske, Pripravek za čiščenje kože Aveda Outer Peace™ je prava izbira za vsakodnevno nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože regulira tvorbo kožnega sebuma Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Allegro Natura Organic micelarna voda za matiranje obraza z vitaminom C 125 ml
    Allegro Natura Organic, 125 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Allegro Natura Organic zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma ima osvežilne in pomirjajoče učinke kožo ohranja v ravnovesju Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Nato sperite.
  • Allegro Natura Organic dvofazna micelarna voda 125 ml
    Allegro Natura Organic, 125 ml, Micelarne vode za ženske, Micelarna voda Allegro Natura Organic zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice. Lastnosti: vlaži in mehča kožo učinkovito odstranjuje ličila s kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo. Nato sperite.
  • essence Angled Eyeliner kotni čopič za oči 1 kos
    essence Angled Eyeliner, 1 kos, Čopiči in gobice za ženske, Čopič za oči essence Angled Eyeliner je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa za suho in mokro uporabo odlično se prilega roki Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.
  • FlosLek Laboratorium Balerina osvežilni gel za noge 50 ml
    FlosLek Laboratorium Balerina, 50 ml, kreme za noge za ženske, Krema FlosLek Laboratorium Balerina vašim nogam zagotavlja popolno nego. Lastnosti: popolno mehča in hrani kožo pomirja vlaži kožo stopala bodo čudovito odišavljena Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na noge in nežno vmasirajte.
  • Aveda Cooling Balancing Oil Concentrate pomirjevalno olje s hladilnim učinkom 7 ml
    Aveda Cooling Balancing Oil Concentrate, 7 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Aveda Cooling Balancing vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: hitro se vpija globinsko vlaži za uporabo na telesu in obrazu Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Barry M Fresh Face korekcijska podlaga za mat videz Yellow FFCC2 35 ml
    Barry M Fresh Face, 35 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Barry M Fresh Face popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: kožo popolnoma pripravi na nanos make upa matira povečuje odpornost ličenja Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Lee Stafford Argan Oil from Morocco globinsko hranilni balzam 250 ml
    Lee Stafford Argan Oil from Morocco, 250 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Lee Stafford Argan Oil from Morocco zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Olive Oil revitalizacijska maska za obraz čez noč z oljčnim oljem 8 ml
    Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Olive Oil, 8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Eveline Cosmetics Perfect Skin Bio Olive Oil bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani kožo pušča svilnato mehko na dotik osvetljuje in osvežuje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži.
  • Stila Cosmetics Stay All Day maskara za podaljšanje in privihanje trepalnic 9 ml
    Stila Cosmetics Stay All Day, 9 ml, maskare za ženske, Maskara Stila Cosmetics Stay All Day daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic čudovito zavije trepalnice ima dolgotrajen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh