Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske

519
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Collistar Special Perfect Body Anticellulite Slimming Superconcentrate koncentrat za hujšanje proti celulitu 200 ml
    Collistar Special Perfect Body Anticellulite Slimming Superconcentrate, 200 ml, Shujševalna nega za ženske, Lastnosti: gladi kožo hitro se vpija Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Oranjito Max. Effect Pineapple losjon za sončenje v solariju z bio snovmi in pospeševalcem porjavelosti 200 ml
    Oranjito Max. Effect Pineapple, 200 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavela koža je videti odlično, a kaj, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Oranjito Max. Effect Pineapple vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: preprečuje predčasno staranje kože varuje kožo pred prostimi radikali preprečuje suho kožo pospešuje pridobivanje rjave barve kože ne ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte le za sončenje v solariju.
  • Roger & Gallet Gingembre Rouge osvežujoč gel za prhanje 200 ml
    Roger & Gallet Gingembre Rouge, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske
  • Kérastase Elixir Ultime Le Fondant lepotni oljasti balzam za normalne do občutljive lase 200 ml
    Kérastase Elixir Ultime Le Fondant, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Kérastase Elixir Ultime zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Biotherm Biosource Total Renew Oil čistilno penasto olje 200 ml
    Biotherm Biosource Total Renew Oil, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila kožo pušča povsem čisto ima osvežilne in pomirjajoče učinke vlaži kožo
  • THD Diffusore THD Emotion aroma difuzor s polnilom 200 ml
    THD Diffusore THD Emotion, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore THD Emotion prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sladka aroma Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • THD Platinum Collection Arancia & Cannella aroma difuzor s polnilom 200 ml
    THD Platinum Collection Arancia & Cannella, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Arancia & Cannella prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma. Lastnosti: jesenska dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Maison Tahité Vanilla In The Sky aroma difuzor 200 ml
    Maison Tahité Vanilla In The Sky, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor Maison Tahité Vanilla In The Sky prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: gurmanska dišava sladka aroma Navodilo za uporabo: Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • Kneipp Evening Primrose intenzivni vlažilni losjon za telo 200 ml
    Kneipp Evening Primrose, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Kneipp Evening Primrose vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo zmanjšuje srbenje in pekoč občutek na koži pomirja kožo in jo osvežuje učinkovito obnavlja kožo koži zagotavlja udobje in vitalnost Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer za celo telo.
  • Kneipp Evening Primrose balzam za prhanje 200 ml
    Kneipp Evening Primrose, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Kneipp Evening Primrose je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože intenzivno vlaži pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Miraculum Collagen Pro-Skin čistilni tonik 200 ml
    Miraculum Collagen Pro-Skin, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Miraculum Collagen Pro-Skin . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: vlaži in hrani kožo pomirja in tonira kožo dela mehko, svežo in sijočo ohranja uravnotežen pH v koži Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo.
  • Apis Natural Cosmetics Trichological Care nežen balzam za prehrano in hidracijo 200 ml
    Apis Natural Cosmetics Trichological Care, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Apis Natural Cosmetics Trichological Care zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las lajša razčesavanje in oblikovanje Sestava: vsebuje vsaj 92 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • MartiDerm Hair System šampon proti izpadanju las za mastno lasišče 200 ml
    MartiDerm Hair System, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon MartiDerm Hair System učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče z las in lasišča odstranjuje maščobo postopoma preprečuje izpadanje las krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • RoC Soleil Protect Refreshing Skin Restoring Milk pomirjajoča krema po sončenju 200 ml
    RoC Soleil Protect Refreshing Skin Restoring Milk, 200 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju RoC Soleil Protect Refreshing Skin Restoring Milk bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo lahko se uporablja za obraz in telo pomirja kožo po sončenju intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Pustite, da se vpije, ne brišite. Po izpostavljenosti soncu enakomerno nanesite na čisto kožo celega telesa.
  • Chloé Nomade losjon za telo za ženske 200 ml
    Chloé Nomade, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Chloé Nomade poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Batiste Hint of Colour Dark Hair suhi šampon za rjave in temne odtenke las 200 ml
    Batiste Hint of Colour Dark Hair, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste Hint of Colour Dark Hair vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo ustvarja bogat in zračen volumen izboljšuje teksturo las v laseh ne pušča belih sledi Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Batiste Hint of Colour Blonde suhi šampon za blond lase 200 ml
    Batiste Hint of Colour Blonde, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste Hint of Colour Blonde vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: poudarja in vzdržuje barvo las ustvarja bogat in zračen volumen osvežuje in prezračuje Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Batiste Fruity & Cheeky Cherry suhi šampon za volumen in sijaj 200 ml
    Batiste Fruity & Cheeky Cherry, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste Fruity & Cheeky Cherry vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo odstranjuje umazanijo lase pušča odišavljene ustvarja bogat in zračen volumen
  • Batiste Oriental Jasmine Opulence suhi šampon za vse tipe las 200 ml
    Batiste Oriental Jasmine Opulence, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste Oriental Jasmine Opulence vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: podaljšuje učinek umitih las izboljšuje teksturo las osvežuje in prezračuje lase pušča odišavljene Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Batiste Original suhi šampon za absorbcijo odvečnega sebuma in za osvežitev las 200 ml
    Batiste Original, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Batiste Original vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo osvežuje in prezračuje podaljšuje učinek umitih las ustvarja bogat in zračen volumen Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave.
  • Bielenda Eco Sorbet Raspberry vlažilni tonik v pršilu 200 ml
    Bielenda Eco Sorbet Raspberry, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Bielenda Eco Sorbet Raspberry. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: pomirja in tonira vlaži in hrani kožo ohranja uravnotežen pH v koži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Biolage Essentials ColorLast balzam za barvane lase 200 ml
    Biolage Essentials ColorLast, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Biolage Essentials ColorLast zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: podaljšuje trajanje barve lasem zagotavlja očarljiv lesk lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Biolage Essentials VolumeBloom balzam za volumen za tanke lase 200 ml
    Biolage Essentials VolumeBloom, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Biolage Essentials VolumeBloom zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lasem daje volumen in prožnost lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • NeoStrata Resurface Ultra Smoothing Lotion gladilni losjon z AHA 200 ml
    NeoStrata Resurface Ultra Smoothing Lotion, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo NeoStrata Resurface vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje intenzivno hrani in mehča koži vrača trdnost in jo pušča napeto Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Kérastase Résistance Masque Thérapiste regeneracijska maska za zelo poškodovane lase 200 ml
    Kérastase Résistance Masque Thérapiste, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Kérastase Résistance Masque Thérapiste predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna izboljšuje prožnost lasnih vlaken lasje so mehki na dotik ščiti pred neugodnimi vplivi okolja Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Nivea Natural negovalno olje za prhanje 200 ml
    Nivea Natural, 200 ml, Olja za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Nivea Natural je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: skrbno umije in očisti kožo celega telesa intenzivno vlaži hrani in neguje kožo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Narciso Rodriguez for her losjon za telo za ženske 200 ml
    Narciso Rodriguez for her, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Narciso Rodriguez for her poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • GIVENCHY Irresistible olje za prhanje za ženske 200 ml
    GIVENCHY Irresistible, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa GIVENCHY Irresistible poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik skrbno umije in očisti kožo celega telesa dopolnjuje dišavo iz iste linije Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • GIVENCHY Irresistible losjon za telo za ženske 200 ml
    GIVENCHY Irresistible, 200 ml, Nega telesa za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo GIVENCHY Irresistible bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija dopolnjuje dišavo iz iste linije podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Payot Nue Lotion Tonique Éclat tonik za obraz 200 ml
    Payot Nue Lotion Tonique Éclat, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati tonik za obraz Payot Nue Lotion Tonique Éclat. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: preprečuje prekomerno sušenje kože kožo dela mehko, svežo in sijočo pomirja in tonira osvežuje in osvetljuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Upload krema za oblikovanje 200 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Upload, 200 ml, Kreme in geli za lase za ženske, Nega brez spiranja Schwarzkopf Professional Osis+ Upload daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: ima protistatični učinek lase pušča čudovito sijoče in vitalne Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Schwarzkopf Professional Osis+ Grip pena za lase ultra močna fiksacija 200 ml
    Schwarzkopf Professional Osis+ Grip, 200 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Professional Osis+ Grip daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: posebej močno utrjevanje ščiti lase pri toplotnem oblikovanju dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete krepi naravni sijaj las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah. Pred uporabo dobro pretresite.
  • Syoss Keratin zaščitno pršilo za toplotno oblikovanje las 200 ml
    Syoss Keratin, 200 ml, Stiling za ženske, Pripravek za toplotno oblikovanje las Syoss Keratin zagotavlja učinkovito zaščito las pred uničevanjem zaradi toplote. Lastnosti: predstavlja učinkovito zaščito pri toplotnem oblikovanju las gladi lasna vlakna zagotavlja lahko utrjevanje poenostavlja oblikovanje lase pušča sijoče in navlažene Navodilo za uporabo: Razpršite primerno količino na lase pred uporabo sušilca, kodralnika ali likalnika za lase.
  • Phytorelax Laboratories Bio Hydro Avena čistilno mleko + tonik za obraz 200 ml
    Phytorelax Laboratories Bio Hydro Avena, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Phytorelax Laboratories Bio pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj kožo dela mehko, svežo in sijočo deluje regeneracijsko vlaži in hrani kožo Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Onclé Woman učvrstitveni balzam za telo proti celulitu in strijam 200 ml
    Onclé Woman, 200 ml, Strije med nosečnostjo in po porodu za ženske, Vam zaradi nosečnosti raste trebušček, poskušate shujšati ali greste na zmanjšanje prsi? Kadarkoli se spremeni obseg vašega telesa, se mora koža prilagoditi tem spremembam, zato je nagnjena k nastanku strij. Pripravek Onclé Woman vam ne bo pomagal le preprečiti njihovega nastanka, temveč tudi zmanjšati vidnost tistih, ki so se že pojavile. Nahrani kožo, okrepi njeno povrhnjico in izboljšuje njeno elastičnost. Vezivno tkivo se obnovi, njegova struktura pa postane odpornejša proti poškodbam. Lastnosti: ugodno deluje proti strijam in brazgotinam preprečuje nastajanje novega celulita napenja kožo vlaži in globinsko hrani Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Roger & Gallet Fleur de Figuier relaksacijski gel za prhanje 200 ml
    Roger & Gallet Fleur de Figuier, 200 ml, Kreme za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Krema za prhanje Roger & Gallet Fleur de Figuier je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagala odstraniti vse nečistoče, temveč bo vašo kožo tudi ustrezno navlažila, jo nahranila in razvajala s svojo mehko kremasto teksturo. Varuje ravnovesje kože in zagotavlja, da se naravna hidolipidna pregrada na površini kože ne izsuši ali poruši. Lastnosti: skrbno umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja Sestava: brez milnih dodatkov Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Elizabeth Arden Eight Hour intenzivno vlažilni balzam za telo za suho kožo 200 ml
    Elizabeth Arden Eight Hour, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Elizabeth Arden Eight Hour , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: popravlja suho kožo globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča Navodilo za uporabo: Nanesite pripravek na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Lancaster Sun Beauty Tan Deepener toniran gel za povečanje porjavelosti za ženske 200 ml
    Lancaster Sun Beauty Tan Deepener, 200 ml, Geli za telo za ženske, Pripravek nudi od sonca obremenjeni koži potrebno nego in hkrati podaljšuje pridobljeno porjavelost. Lastnosti: koži zagotavlja potrebno vlaženje poglablja intenzivnost sončenja intenzivno regenerira zmanjšuje lupljenje kože daje žametno mehkobo Navodilo za uporabo: Sledite navodilom na embalaži.
  • Kallos Gogo osvežujoč gel za prhanje 200 ml
    Kallos Gogo, 200 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Kallos Gogo . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: hrani in neguje kožo Navodilo za uporabo: Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Institut Esthederm Adaptasun Protective Milky Body Spray zaščitni losjon za sončenje z visoko UV zaščito 200 ml
    Institut Esthederm Adaptasun Protective Milky Body Spray, 200 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Institut Esthederm Adaptasun Protective Milky Body Spray podpira postopek sončenja, koži daje tisto, kar potrebuje, in zagotavlja še lepši rezultat. Lastnosti: pripravlja kožo na izpostavljenost soncu pospešuje naraven proces sončenja koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite pred izpostavljenostjo soncu in temeljito raznesite. Pred uporabo pretresite.
  • Sesderma Repaskin prozorno pršilo za sončenje SPF 50+ 200 ml
    Sesderma Repaskin, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Sesderma Repaskin predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Dsquared2 Red Wood parfumirani losjon za telo za ženske 200 ml
    Dsquared2 Red Wood, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Dsquared2 Red Wood poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: razveselila bo vsako žensko skupaj z dišavo je odlična kot darilo dobro se nanaša in se enostavno vpija
  • Nivea Sun Moisturising vlažilni losjon za sončenje SPF 30 200 ml
    Nivea Sun Moisturising, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Nivea Sun Moisturising predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred poškodbami zaradi vplivov UV-sevanja koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi hrani kožo in jo neguje izdelek je prijazen do kože in okolja pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Pred izpostavljanjem soncu v primerni količini nanesite na kožo celega telesa. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Goldwell Dualsenses Rich Repair maska za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Goldwell Dualsenses Rich Repair, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Goldwell Dualsenses Rich Repair predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: obnavlja lase po celi njihovi dolžini lasem vrača naraven, zdrav videz krepi lasna vlakna Navodilo za uporabo: Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Bondi Sands Self Tanning Lotion Light/Medium samoporjavitveni losjon 200 ml
    Bondi Sands Self Tanning Lotion Light/Medium, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo Bondi Sands Self Tanning Lotion Light/Medium vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: koži daje bronast pridih vlaži in nahrani učinek sončenja je naraven koži zagotavlja prožnost in svilnato mehkobo Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico.
  • Dermedic Oilage Anti-Ageing oljasti sindet za umivanje obraza 200 ml
    Dermedic Oilage Anti-Ageing, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Dermedic Oilage pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz ne draži kože prijetno osvežuje deluje regeneracijsko Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Nivea Sun Protect & Sensitive zaščitno pršilo za sončenje SPF 50+ 200 ml
    Nivea Sun Protect & Sensitive, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Nivea Sun Protect & Sensitive predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi spodbuja naraven proces porjavitve koži zagotavlja potrebno vlaženje pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Syoss Pure Fresh osvežujoči suhi šampon 200 ml
    Syoss Pure Fresh, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Syoss Pure Fresh vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo lasem daje energijo in sijaj osvežuje in prezračuje Sestava: ne vsebuje silikonov izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave.
  • Issey Miyake L'Eau d'Issey krema za prhanje za ženske 200 ml
    Issey Miyake L'Eau d'Issey, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Issey Miyake L'Eau d'Issey odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo mehča in povečuje elastičnost kože koži vrača občutek udobja podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Ducray Squanorm šampon proti mastnemu prhljaju 200 ml
    Ducray Squanorm, 200 ml, Šamponi uniseks, Šampon Ducray Squanorm učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Izognite se neposrednemu stiku z očmi.
  • Schwarzkopf Taft Volume penasti utrjevalec za lase za volumen 200 ml
    Schwarzkopf Taft Volume, 200 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Taft Volume daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin zagotavlja prožnost las ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Schwarzkopf Taft Power Cashmere penasti utrjevalec za lase za volumen 200 ml
    Schwarzkopf Taft Power Cashmere, 200 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Schwarzkopf Taft Power Cashmere daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: zagotavlja volumen od korenin zagotavlja prožnost las ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • A-Derma Biology čistilna micelarna voda 200 ml
    A-Derma Biology, 200 ml, Micelarne vode za ženske, Z drobnimi aktivnimi delci, ki ob stiku s kožo nase vežejo vse nečistoče in maščobo, je obogatena micelarna voda A-Derma Biology . Po zaslugi teh delcev, t. i. micelov, voda v nekaj minutah temeljito odstrani ličila brez pritiska ali drgnjenja kože. Miceli so tako učinkoviti, da se lahko spopadejo celo z vodoodpornimi ličili. Lastnosti: čisti pore v globino kožo ohranja v ravnovesju uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Uporabljajte zjutraj in zvečer ali po potrebi. Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo.
  • Barnängen Oil Intense vlažilni balzam za telo za suho do zelo suho kožo 200 ml
    Barnängen Oil Intense, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Barnängen Oil Intense , ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi Sestava: vsebuje vsaj 95 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije. Uporabljajte po potrebi.
  • Collistar Dell’Amore Crema Carezza krema za telo za ženske 200 ml
    Collistar Dell’Amore Crema Carezza, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Collistar Dell’Amore Crema Carezza poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik koži vrača prožnost dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Miraculum Asta.Plankton C revitalizacijski tonik z vitaminom C 200 ml
    Miraculum Asta.Plankton C, 200 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Miraculum Asta.Plankton C bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: vlaži in hrani kožo obnavlja kožo kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz.
  • Alfaparf Milano Semi Di Lino Volumizing penasti balzam za volumen 200 ml
    Alfaparf Milano Semi Di Lino Volumizing, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Alfaparf Milano Semi Di Lino Volumizing zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • John Frieda Volume Lift Thickening Mousse penasti utrjevalec za lase 200 ml
    John Frieda Volume Lift Thickening Mousse, 200 ml, Utrjevalci in pršila za volumen za ženske, Utrjevalni pripravek John Frieda Volume Lift Thickening Mousse daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: dolgotrajen učinek, na katerega se lahko zanesete zagotavlja volumen od korenin ne lepi las in jih ne obremenjuje hitro in enostavno oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • John Frieda Frizz Ease Dream Curls stiling pršilo za definicijo valov 200 ml
    John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 200 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja John Frieda Frizz Ease Dream Curls daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: kakovostno izboljša strukturo las ima regeneracijske učinke deluje proti kodranju las nudi privlačen lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Lactacyd Comfort emulzija za intimno higieno 200 ml
    Lactacyd Comfort, 200 ml, Intimna higiena za ženske, Se želite počutiti sveže in samozavestno? Pripravek Lactacyd Comfort nežno neguje zunanje intimne predele telesa, jih pomaga ohranjati čiste in prinaša občutek udobja. Poleg tega je posebej formuliran tako, da spoštuje in ne moti naravnega pH kože intimnih predelov, kar je ključnega pomena za vzdrževanje pravilne in uravnotežene intimne higiene. Lastnosti: nežno umiva občutljive dele telesa upošteva naravno vrednost pH in jo obnavlja zagotavlja dolgotrajen občutek svežine Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količini pripravka na intimne pdele in temeljito sperite.
  • Kérastase Discipline Fondant Fluidealiste gladilna nega za lase, ki so zahtevni za urejanje 200 ml
    Kérastase Discipline Fondant Fluidealiste, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Kérastase Discipline Fondant Fluidealiste zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju zagotavlja potrebno vlaženje lasem zagotavlja očarljiv lesk Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • THD Diffusore Profumi D'oriente aroma difuzor s polnilom 200 ml
    THD Diffusore Profumi D'oriente, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Profumi D'oriente prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma. Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • THD Platinum Collection Oriental Spice aroma difuzor s polnilom 200 ml
    THD Platinum Collection Oriental Spice, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Platinum Collection Oriental Spice prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma. Lastnosti: začinjena aroma Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • THD Diffusore Arancia E Mandarino aroma difuzor s polnilom 200 ml
    THD Diffusore Arancia E Mandarino, 200 ml, Aroma difuzorji s polnilom Dišave za dom, Aroma difuzor THD Diffusore Arancia E Mandarino prijetno odišavi vaš prostor. Lastnosti: sadna dišava Navodilo za uporabo: Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.
  • No Inhibition Styling Smoothing Cream krema za glajenje za lase 200 ml
    No Inhibition Styling Smoothing Cream, 200 ml, Drugo oblikovanje za ženske, Stiling pripravek No Inhibition Styling Smoothing Cream bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: gladi s srednjim utrjevanjem poenostavlja oblikovanje vlaži Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka v dlani in nanesite na lase.
  • Christian Laurent Pour La Forme intenzivni hranilni serum proti celulitu 200 ml
    Christian Laurent Pour La Forme, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Se sprašujete, kako se znebiti pomarančne kože na stegnih, zadnjici ali rokah? Ni vam več treba. V boju proti neenakomernosti kože vam bo pomagal pripravek _ZNACKA_ _ _ _KOLEKCE_ _ _ _PODKOLEKCE__, ki zmanjša videz celulita, učinkovito zgladi neenakomerno teksturo, koži pa zagotovi čvrstejši videz. Enkrat za vselej se znebite nevšečnih vdolbinic in svoji koži povrnite njeno naravno lepoto. Lastnosti: hitro se vpija zmanjšuje celulit in čvrsti kožo povečuje prožnost kože Navodilo za uporabo: Pripravek nanesite na težavni del telesa (stegna, boki, zadnjica in trebuh). Vmasirajte s krožnimi gibi v kožo in pustite, da se vpije.
  • Chloé Chloé losjon za telo za ženske 200 ml
    Chloé Chloé, 200 ml, Nega telesa za ženske, Uživajte v luksuzni dišavi tudi med svojimi jutranjimi in večernimi rituali v kopalnici. Pripravek za nego telesa Chloé Chloé poboža vaše čute in bo s priljubljeno dišavo razvajal tudi vašo kožo. Lastnosti: kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Chloé Chloé gel za prhanje za ženske 200 ml
    Chloé Chloé, 200 ml, Pripravki za prhanje za ženske, Spremenite svojo vsakodnevno prho ali kopel v nevsakdanje doživetje, ki se ga boste ves dan veselili. Pripravek za prhanje Chloé Chloé odišavi vašo kožo s krasnim vonjem in poteši vaše čute. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije
  • Nuxe Aquabella voda za obraz za mešano kožo 200 ml
    Nuxe Aquabella, 200 ml, Vode za obraz za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati voda za obraz Nuxe Aquabella . Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: kožo vlaži in ji daje svežino kožo posvetli pomaga preprečevati nastajanje aken Navodilo za uporabo: Nanašajte z vatno blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo obraza.
  • Nivea Face Cleansing čistilna voda za obraz za normalno do mešano kožo 200 ml
    Nivea Face Cleansing, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Enako pomemben kot sam postopek čiščenja obraza je tudi prehod med čiščenjem in naslednjo negovalno rutino. Posamezni koraki teh procesov se na idealen način povežejo, vašo celotno rutino pa obogati voda za obraz Nivea Face Cleansing. Poskrbel bo za dokončno čiščenje kože, odstranil ostanke ličil, nečistoč in tudi čistilnih pripravkov, kožo pa bo nežno toniziral. Tako ne bo le popolnoma čista in pripravljena na naslednjo nego, temveč tudi osvežena, pomirjena in v ravnovesju. Lastnosti: nežno in temeljito umije cel obraz globinsko vlaži prijetno osvežuje Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Syoss Oleo Intense oljasta krema za sijaj in mehkobo las 200 ml
    Syoss Oleo Intense, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam za lase Syoss Oleo Intense zagotavlja vašim lasem po pranju vso potrebno nego, jih navlaži in olajša njihovo nadaljnje oblikovanje. Lastnosti: krepi lasna vlakna gladi in deluje proti kodranju popravlja mehanske in kemične poškodbe zapira lasno površino in jo dela bolj odporno lasem zagotavlja očarljiv lesk neguje dolžine oslabelih las lasem zagotavlja mehkobo in vitalnost Sestava: brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Oranjito Choco Coco losjon za sončenje v solariju z bio snovmi in pospeševalcem porjavelosti 200 ml
    Oranjito Choco Coco, 200 ml, Izdelki za sončenje v solariju za ženske, Bronasto porjavela koža je videti odlično, a kaj, če nimate možnosti ali želje preživljati časa na soncu ali pa hladno vreme ni primerno za sončenje? Pripravek za solarij Oranjito Choco Coco vam bo pomagal doseči popolno porjavelost kot s počitnic na morju, in to v solariju. Pospeši postopek porjavitve, podaljša njeno obstojnost, hkrati pa kožo ustrezno nahrani. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani podaljšuje videz porjavelosti prijetno diši pospešuje pridobivanje rjave barve kože ne ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Pred sončenjem v solariju enakomerno nanesite na telo in obraz ter rahlo vmasirajte.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver maska za nevtralizacijo rumenih odtenkov 200 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color Freeze Silver predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži nevtralizira rumene odtenke v laseh deluje v globino lasnega vlakna Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Payot Rituel Douceur Granité Exfoliant Corps piling za telo 200 ml
    Payot Rituel Douceur Granité Exfoliant Corps, 200 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Payot Rituel Douceur Granité Exfoliant Corps bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice odlično mehča koža je po uporabi mehka in voljna Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.
  • Aveda Nutriplenish™ Styling Treatment Foam pena za styling las za hidracijo in sijaj 200 ml
    Aveda Nutriplenish™ Styling Treatment Foam, 200 ml, Pene za lase za ženske, Utrjevalni pripravek Aveda Nutriplenish™ Styling Treatment Foam daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: krepi naravni sijaj las zagotavlja volumen od korenin hitro in enostavno oblikovanje blaga dišava bo nadišavila vaše lase ne lepi las in jih ne obremenjuje ščiti lase pri toplotnem oblikovanju zagotavlja prožnost las utrdi pričesko v laseh ne pušča ostankov in se enostavno razčesava Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.
  • Sebastian Professional Shine Define pršilo za vse tipe las 200 ml
    Sebastian Professional Shine Define, 200 ml, Sijaji za lase za ženske, Stiling pripravek Sebastian Professional Shine Define bo poudaril vašo pričesko in jo ohranil dolgo časa. Lastnosti: poenostavlja oblikovanje zagotavlja zdrav lesk daje obliko Navodilo za uporabo: Nanesite na suhe lase in ustvarite želeno obliko.
  • René Furterer Tonucia šampon za okrepitev las za gostoto las 200 ml
    René Furterer Tonucia, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon René Furterer Tonucia učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna daje lesk in volumen Sestava: ne vsebuje silikonov vsebuje vsaj 90 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Omorovicza Body Cream krema za telo 200 ml
    Omorovicza Body Cream, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Krema za telo neguje vašo kožo in ji daje potrebna hranila in zagotavlja dolgotrajno vlaženje. Lastnosti: dobro se nanaša, se vpija in se ne lepi mehča in pomaga do svilnato gladke kože koži vrača udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Phytorelax Laboratories Bio Sebum Aloe Vera nežni čistilni gel z aloe vero 200 ml
    Phytorelax Laboratories Bio Sebum Aloe Vera, 200 ml, Čiščenje obraza za ženske, Zelo pomembno je, da kožo pripravite tako, da jo temeljito očistite, preden začnete z redno negovalno rutino – brez tega nadaljnja nega sploh ne bi bila tako učinkovita. Pripravek za čiščenje obraza Phytorelax Laboratories Bio pomaga z obraza odstraniti vse nečistoče, ki so se čez dan ali čez noč naselile na koži in v porah, tako da je koža popolnoma čista in pripravljena na kakršnokoli nadaljnjo nego. Lastnosti: preprečuje suho kožo regulira tvorbo kožnega sebuma ne draži kože matira kožo uporablja se lahko tudi na občutljivi koži Sestava: vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Vsako jutro in/ali večer nanesite na vlažen obraz in spenite. Nato sperite.
  • Payot Rituel Douceur Nourrissante Corps hranilna krema za telo 200 ml
    Payot Rituel Douceur Nourrissante Corps, 200 ml, Kreme za telo za ženske, Čutite, da vaša koža potrebuje intenzivnejšo nego, kot jo lahko zagotovi losjon za telo? Zanjo poskrbi krema za telo Payot Rituel Douceur Nourrissante Corps, ki jo odlikujeta gosta konsistenca ter sposobnost dolgotrajnega vlaženja in hranjenja. Koži celega telesa bo zagotovila potrebno mehkobo in hranjenje, jo razvajala s svojo kremasto teksturo in jo zaščitila pred neželenim izsuševanjem. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja dolgotrajno prožnost popravlja suho kožo Sestava: vsebuje vsaj 97 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Kremo za telo nanesite na umito in suho kožo in pustite, da se vpije.
  • Mustela Family High Protection Sun Spray zaščitno mleko za sončenje v pršilu SPF 50+ 200 ml
    Mustela Family High Protection Sun Spray, 200 ml, Otroška kozmetika za sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Mustela Family High Protection Sun Spray bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti pred opeklinami ima vodoodporno teksturo ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem za telo in obraz je nežen do občutljive otroške kože hrani kožo in jo neguje izdelek je prijazen do kože in okolja obnavlja zaščitno bariero kože Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Pršilo pred sončenjem v zadostnih količinah razpršite na kožo. Vse to ponovite še posebej pred in po kopanju, po brisanju ali sušenju z brisačo.
  • Fillerina Sun Beauty Body Sun Spray pršilo za sončenje SPF 50 200 ml
    Fillerina Sun Beauty Body Sun Spray, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Fillerina Sun Beauty Body Sun Spray bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem deluje takoj koži zagotavlja potrebno vlaženje preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi Navodilo za uporabo: Raznesite tanek sloj po koži celega telesa, preden se izpostavite soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Revolution Haircare Dry Shampoo Revive osvežujoči suhi šampon s kofeinom 200 ml
    Revolution Haircare Dry Shampoo Revive, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Revolution Haircare Dry Shampoo Revive vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo lasem daje energijo in sijaj osvežuje in prezračuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Revolution Haircare Dry Shampoo Volume suhi šampon za volumen las 200 ml
    Revolution Haircare Dry Shampoo Volume, 200 ml, Suhi šamponi za ženske, Suhi šampon Revolution Haircare Dry Shampoo Volume vaši pričeski vrača volumen iz svež videz. Naužijte se občutka čistih las brez potrebe po umivanju. Lastnosti: vpije odvečno maščobo ustvarja bogat in zračen volumen lase pušča odišavljene podaljšuje učinek umitih las Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Pred uporabo posodo temeljito pretresite. Razpršite predvsem na korenine las z oddaljenosti 20–30 cm od glave. S prsti nežno vmasirajte v posamezne pramene in nato temeljito počešite.
  • Revolution Haircare Hair Mask Argan Oil intenzivno vlažilna in hranilna maska za lase 200 ml
    Revolution Haircare Hair Mask Argan Oil, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revolution Haircare Hair Mask Argan Oil predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las lasem vrača naraven, zdrav videz deluje v globino lasnega vlakna lasje so mehki na dotik lasem zagotavlja očarljiv lesk intenzivno vlaži Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Revolution Haircare Hair Mask Watermelon vlažilna maska za lase 200 ml
    Revolution Haircare Hair Mask Watermelon, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Revolution Haircare Hair Mask Watermelon predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini poenostavlja razčesavanje in tako preprečuje poškodbe las izboljšuje prožnost lasnih vlaken deluje v globino lasnega vlakna Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Vichy Capital Soleil zaščitno pršilo z betakarotenom SPF 50 200 ml
    Vichy Capital Soleil, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Vichy Capital Soleil predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem krepi in podaljšuje porjavelost kože pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Delia Cosmetics Cameleo Aloe & Coconut vlažilna maska za suhe in krhke lase 200 ml
    Delia Cosmetics Cameleo Aloe & Coconut, 200 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Delia Cosmetics Cameleo Aloe & Coconut predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Korres Jasmine gladilni losjon za telo 200 ml
    Korres Jasmine, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Korres Jasmine vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča koži zagotavlja udobje in vitalnost Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Korres Bergamot Pear gladilni losjon za telo 200 ml
    Korres Bergamot Pear, 200 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Korres Bergamot Pear vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: intenzivno hrani in mehča globinsko vlaži kožo kožo pušča žametno mehko na dotik dobro se nanaša in se enostavno vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Topicrem UH BODY Ultra-Moisturizing Progressive Tan vlažilno samoporjavitveno mleko za suho in občutljivo kožo 200 ml
    Topicrem UH BODY Ultra-Moisturizing Progressive Tan, 200 ml, Samoporjavitveni izdelki za ženske, Želite blesteti s čudovito porjavelim telesom? Obenem ne želite čakati, da se sončni žarki okrepijo ali da se boste lahko odpravili na počitnice v tople kraje? Samoporjavitveni pripravek za telo Topicrem UH BODY Ultra-Moisturizing Progressive Tan vaši koži zagotovi popolno, enakomerno in naravno porjavelost kjerkoli in kadarkoli v letu. Pomaga vam hitro in preprosto doseči čudovit odtenek kot od morja, ne da bi kožo svojega telesa izpostavljali soncu. Lastnosti: kožo obarva v rjavo in ji daje videz kot po sončenju globinsko vlaži kožo koži zagotavlja prožnost in svilnato mehkobo enostavno se raznaša in se odlično vpija izenačuje barvni odtenek kože ne pušča madežev Navodilo za uporabo: Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.
  • Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle regeneracijski balzam za razcepljene konice 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Schwarzkopf Gliss Split Ends Miracle zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno izboljšuje strukturo las lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair krepilni balzam za suhe in poškodovane lase 200 ml
    Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 ml, Balzami za ženske, Balzam Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna neguje dolžine oslabelih las zapira lasno površino in jo dela bolj odporno popravlja mehanske in kemične poškodbe lajša razčesavanje in oblikovanje Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Phytorelax Laboratories Almond mandljevo olje 200 ml
    Phytorelax Laboratories Almond, 200 ml, olja za telo za ženske, Olje za telo Phytorelax Laboratories Almond vaši koži privošči intenzivno vlažilno in obnovitveno nego. Lastnosti: hrani in neguje kožo globinsko vlaži vidno mehča kožo kožo pušča žametno mehko Navodilo za uporabo: Majhno količino olja nežno vmasirajte v kožo celega telesa.
  • Jayjun Okra Phyto Mucin osvežilno-vlažilni tonik za utrujeno kožo 150 ml
    Jayjun Okra Phyto Mucin, 150 ml, Tonik za obraz za ženske, Pripravek za toniranje Jayjun Okra Phyto Mucin bo pomagal očistiti, poenotiti in osvežiti vašo kožo. Lastnosti: s kože odstranjuje umazanijo in maščobni sloj vlaži in hrani kožo regulira tvorbo kožnega sebuma kožo dela mehko, svežo in sijočo Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in s krožnimi gibi negujte kožo. Z rahlimi gibi nanesite na obraz. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost balzam za volumen za fine in tanke lase 200 ml
    Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost, 200 ml, Balzami za lase za ženske, Balzam Schwarzkopf Professional BC Bonacure Volume Boost zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zapira lasno površino in jo dela bolj odporno Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Australian Bodycare Tea Tree Oil Femi gel za intimne predele 200 ml
    Australian Bodycare Tea Tree Oil Femi, 200 ml, Geli za intimno higieno za ženske, Pripravek Australian Bodycare Tea Tree Oil zagotavlja blago in skrbno vsakodnevno nego intimnih delov telesa. Lastnosti: zagotavlja dolgotrajen občutek svežine preprečuje kopičenje bakterij
  • Wella Deluxe Silky Smooth penasti utrjevalec za lase s hranilnim učinkom 200 ml
    Wella Deluxe Silky Smooth, 200 ml, Stiling za ženske, Utrjevalni pripravek Wella Deluxe Silky Smooth daje vaši pričeski želeno obliko in volumen. Lastnosti: posebej močno utrjevanje ne lepi las in jih ne obremenjuje lasje se ne mastijo Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Nanesite na vlažne lase. Uredite po svojih željah.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh