Največja modna platforma v Sloveniji

Dermacol popusti in znižanja za ženske

307
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Dermacol Dolce Identita Vanilla & Jasmine parfumska voda za ženske 50 ml
    Dermacol Dolce Identita Vanilla & Jasmine, 50 ml, Parfumske vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Parfumska voda za ženske Dermacol Dolce Identita Vanilla & Jasmine vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. sladka dišava cvetlična dišava sadna dišava prevzela bo ženske z romantično dušo sveža dišava, idealna za toplo vreme dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Dermacol Eyebrow Micro Styler samodejni svinčnik za obrvi s krtačko odtenek No.01 0,1 g
    Dermacol Eyebrow Micro Styler, 0,1 g, Obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Dermacol Eyebrow Micro Styler vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obrvem daje volumen in obliko takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko dolgo obstojen učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Dermacol Aroma Moment Papaya & Mint tekoče milo za roke nadomestno polnilo 500 ml
    Dermacol Aroma Moment Papaya & Mint, 500 ml, Nadomestna polnila za ženske, Tekoče milo Dermacol Aroma Moment skrbno, a učinkovito čisti kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila in nego. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok prijetno diši pušča osvežujoč občutek ima mehčalne učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Dermacol Aqua Aqua dvofazni odstranjevalec ličil s pantenolom 200 ml
    Dermacol Aqua Aqua, 200 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Dermacol Aqua Aqua z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna kožo pušča povsem čisto pomirja draženje Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Dermacol Aroma Moment Wild Strawberries pena za kopel potovalno pakiranje 2x15 ml
    Dermacol Aroma Moment Wild Strawberries, 2x15 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Dermacol Aroma Moment zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši ustvarja bogato peno ima mehčalne učinke pušča osvežujoč občutek Navodilo za uporabo: Zlijte pod tok vroče vode kot dodatek za v kopel.
  • Dermacol Aroma Moment Wild Strawberries svež gel za prhanje potovalno pakiranje 30 ml
    Dermacol Aroma Moment Wild Strawberries, 30 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Moment Wild Strawberries. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo prijetno diši pušča osvežujoč občutek koži vrača občutek udobja pri umivanju ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Dermacol Bombastick voluminozna maskara 12,5 ml
    Dermacol Bombastick, 12,5 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Bombastick daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice ima intenzivno barvo poudari obliko oči hitro in enostavno nanašanje podaljša dolžino trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Collagen + pomlajevalni losjon za telo za hidracijo in učvrstitev kože 400 ml
    Dermacol Collagen +, 400 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Mleko za telo Dermacol Collagen vaši koži zagotavlja potrebno vlaženje in ji daje žametno mehkobo. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik vidno utrjuje kožo spodbuja nastajanje kolagena Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Dermacol Gold Elixir pomlajevalna krema (duo)
    Dermacol Gold Elixir, Kozmetični seti za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermacol Gold Elixir bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Vsebina seta: 50 ml 50 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto za nego zrele kože obraza kožo pušča žametno mehko na dotik intenzivno vlaži globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Dermacol Aroma Moment Pomegranate Power revitalizacijska kopalna pena 500 ml
    Dermacol Aroma Moment Pomegranate Power, 500 ml, Peneče kopeli za ženske, Pena za kopel Dermacol Aroma Moment zagotavlja udobje in zasluženo sprostitev po težkem dnevu. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši pušča osvežujoč občutek ustvarja bogato peno Navodilo za uporabo: Dodajte v vročo vodo in pustite, da se speni.
  • Dermacol Aroma Moment Macadamia Truffle pena za kopel 2x15 ml
    Dermacol Aroma Moment Macadamia Truffle, 2x15 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Dermacol Aroma Moment Macadamia Truffle poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši pomirja telo in duha pušča osvežujoč občutek Navodilo za uporabo: Zlijte pod tok vroče vode kot dodatek za v kopel.
  • Dermacol Aroma Moment Almond Macaroon pena za kopel 2x15 ml
    Dermacol Aroma Moment Almond Macaroon, 2x15 ml, Peneče kopeli za ženske, Ni lepšega kot zaslužena sprostitev v kopeli, polni prijetno dišečih mehurčkov. Pena za kopel Dermacol Aroma Moment Almond Macaroon poskrbi za trenutke dobrega počutja in vsakodnevno rutino umivanja povzdigne v prijeten ritual, doživetje za telo in čute, ki se ga boste veselili. Pomagala bo vašemu telesu in umu, da se sprostita in spočijeta tudi po najbolj napornem dnevu. Dodajte jo pod tekočo toplo vodo in opazujte, kako se ustvarjajo oblaki razkošno bogate pene, ki bo razvajala vaše čute in čudovito odišavila vašo kožo. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo zagotavlja občutek udobja in miru prijetno diši pomirja telo in duha pušča osvežujoč občutek Navodilo za uporabo: Zlijte pod tok vroče vode kot dodatek za v kopel.
  • Dermacol Aroma Moment Wild Raspberry opojen gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Moment Wild Raspberry, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Gel za prhanje Dermacol Aroma Moment je nepogrešljivi del vsakodnevne higiene. Nežno, a skrbno čisti kožo celega telesa in ji zagotavlja potrebno vlaženje. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo prijetno diši koži vrača občutek udobja nemastna tekstura zagotavlja fino čiščenje pušča osvežujoč občutek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne lase in kožo celega telesa, rahlo spenite, zmasirajte in nato temeljito sperite.
  • Dermacol Hyaluron Beauty Cream vlažilna BB krema SPF 30 odtenek No.1 Sand 30 ml
    Dermacol Hyaluron Beauty Cream, 30 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Dermacol Hyaluron Beauty Cream je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: Izenačuje barvni ton koži daje potrebno vlažnost zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo rezultat je naraven videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Uporabljajte lokalno na delih obraza, ki jih želite prekriti z masko.
  • Dermacol Micro Eyeliner Waterproof vodoodporni svinčnik za oči odtenek 01 Black 0,35 g
    Dermacol Micro Eyeliner Waterproof, 0,35 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Dermacol Micro Eyeliner Waterproof poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izriše natančno linijo ustvarja močno in šibko linijo ustvarja privlačen dramatičen videz ultra tanek aplikator izdelek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Dermacol Neon Vibes luščilna maska z vlažilnim učinkom 8 ml
    Dermacol Neon Vibes, 8 ml, Maske za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Neon Vibes bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani odstranjuje odmrle kožne celice koži vrača prožnost in občutek udobja celovito lepša videz kože Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato jo previdno odlepite.
  • Dermacol After Sun hladilni gel po sončenju 150 ml
    Dermacol After Sun, 150 ml, Izdelki za po sončenju za ženske, Da koža vašega telesa ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Dermacol After Sun bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: vlaži kožo prijetno osvežuje ima hladilni učinek kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije. Za prijetno hladilen učinek hranite v hladilniku.
  • Dermacol After Sun pomirjevalna in vlažilna maska po sončenju 2x8 ml
    Dermacol After Sun, 2x8 ml, Izdelki po sončenju za ženske, Da vaša koža ne bi trpela zaradi izpostavljenosti soncu, je pomembno, da jo negujete ne le pred sončenjem, temveč tudi po njem. Pripravek za po sončenju Dermacol After Sun bo poskrbel za celotno pomirjanje in dopolnil izgubljeno vlago, pomagal koži pri obnovi in prispeval k zmanjšanju pordelosti. Lastnosti: globinsko vlaži kožo ima pomirjajoče učinke daje občutek svežine globinsko hrani od sonca obremenjeno kožo Navodilo za uporabo: Nanašajte v zadostni količini na čisto kožo, ki je bila izpostavljena sončnim žarkom.
  • Dermacol Sun Tan Booster zaščitni losjon za pospešitev porjavelosti SPF 20 200 ml
    Dermacol Sun Tan Booster, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Želite v rekordnem času osupniti okolico s čudovito porjavelim telesom? Nega, ki jo koži zagotovite pred sončenjem, je korak, ki ga ne smete izpustiti. Pripravek Dermacol Sun Tan Booster bo podprl proces sončenja in ga znatno pospešil. Koži zagotovi vse, kar potrebuje, in doseže še lepši rezultat. Lastnosti: podaljšuje videz porjavelosti praktična in higienska uporaba ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen krepi in podaljšuje porjavelost kože spodbuja naraven proces porjavitve kožo ščiti pred izsušitvijo Navodilo za uporabo: Nanesite na kožo neposredno pred sončenjem. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Dermacol Sun Water Resistant vodoodporna krema za sončenje za obraz SPF 50 50 ml
    Dermacol Sun Water Resistant, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Dermacol Sun Water Resistant bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem lahko se uporablja za obraz in telo izdelek je prijazen do kože in okolja pripravek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah.
  • Dermacol Sun Water Resistant krema za sončenje v paličici SPF 50+ 24 g
    Dermacol Sun Water Resistant, 24 g, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Dermacol Sun Water Resistant bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, pa tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem lahko se uporablja za obraz in telo izdelek je primeren za sončno, hladno in vetrovno vreme izdelek je prijazen do kože in okolja praktična in higienska uporaba pripravek je vodoodporen Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Dermacol Sun Water Resistant vodoodporno mleko za sončenje v pršilu SPF 20 200 ml
    Dermacol Sun Water Resistant, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitni pripravek za sončenje je nepogrešljivi del nege kože ob izpostavljanju soncu. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen izdelek je prijazen do kože in okolja praktična in higienska uporaba spodbuja naraven proces porjavitve Navodilo za uporabo: Pršilo pred sončenjem v zadostnih količinah razpršite na kožo. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo.
  • Dermacol Sun Water Resistant vodoodporno mleko za sončenje v pršilu SPF 30 200 ml
    Dermacol Sun Water Resistant, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Dermacol Sun Water Resistant predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen izdelek je prijazen do kože in okolja praktična in higienska uporaba kožo ščiti pred izsušitvijo Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah in večkrat. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Dermacol Sun Water Resistant vodoodporno mleko za sončenje SPF 50 200 ml
    Dermacol Sun Water Resistant, 200 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Dermacol Sun Water Resistant predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem ima mehčalne učinke kožo ščiti pred izsušitvijo Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Dermacol Collagen maskara za volumen in privihanje trepalnic s kolagenom 12 ml
    Dermacol Collagen, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Collagen daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem neguje trepalnice in jih utrjuje poudari obliko oči čudovito zavije trepalnice Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Imperial vodoodporna maskara za volumen 13 ml
    Dermacol Imperial, 13 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Imperial daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem poudari obliko oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Aqua Aqua vlažilna krema za dan in noč 50 ml
    Dermacol Aqua Aqua, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Dermacol Aqua Aqua vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja in poživlja kožo pušča žametno mehko na dotik koži daje svežost in svetlost koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dermacol Aqua Aqua vlažilna kremasta maska 2x8 ml
    Dermacol Aqua Aqua, 2x8 ml, Kremne maske za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Dermacol Aqua Aqua bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: globinsko vlaži in intenzivno hrani celovito lepša videz kože kožo pušča svilnato mehko na dotik koži vrača prožnost in občutek udobja Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Serum, ki se ni vpil, rahlo vmasirajte v kožo ali obrišite z vatno blazinico.
  • Dermacol Aroma Moment Papaya & Mint tekoče milo za roke 250 ml
    Dermacol Aroma Moment Papaya & Mint, 250 ml, Tekoča mila za ženske, Redno umivanje rok, zlasti pred jedjo, po obisku stranišča ali po prihodu od zunaj, je ključnega pomena za vzdrževanje dobre higiene. Tekoče milo Dermacol Aroma Moment Papaya & Mint nežno, a učinkovito odstranjuje nečistoče s kože vaših rok, hkrati pa jo naredi svilnato mehko in nežno na dotik. Po zaslugi načina uporabe je tudi bolj higienično kot na primer običajna trda mila. Lastnosti: učinkovito umiva kožo rok kožo osveži in ji doda vitalnost odstranjuje umazanijo in bakterije preprečuje suho kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na mokre roke in rahlo spenite. Roke temeljito sperite.
  • Dermacol Aroma Moment Bahamas Banana mamljiv gel za prhanje 250 ml
    Dermacol Aroma Moment Bahamas Banana, 250 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Dermacol Aroma Moment Bahamas Banana. Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo pomirja napetost kože in jo ščiti pred draženjem Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Dermacol Hyaluron Therapy 3D darilni set (za obraz)
    Dermacol Hyaluron Therapy 3D, Čiščenje obraza za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Dermacol Hyaluron Therapy 3D ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: nežna čistilna krema za obraz in oči 100 ml revitalizacijska luščilna maska za obraz s hialuronsko kislino 15 ml dnevna krema za preoblikovanje obraza 50 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz intenzivno vlaži za popolnoma nežno in voljno kožo mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermacol Magnum darilni set (za popoln videz)
    Dermacol Magnum, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Dermacol Magnum . Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: Black maskara za volumen 9 ml 07 mat tekoča šminka 4,5 ml 21 Monroe Red dolgoobstojen lak za nohte 11 ml Lastnosti: razveselil bo vsako žensko odličen za darilo za popoln videz cel dan popoln za dnevno in večerno ličenje celotna rutina za popoln videz visoka pigmentacija Sestava: dodatna razkošna torbica Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermacol Mega Lashes darilni set (za odličen videz)
    Dermacol Mega Lashes, Tekoče črtalo za oči za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Dermacol Mega Lashes . Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 53 Eternity dolgoobstojen lak za nohte 11 ml black tekoče črtalo za oči 1 ml Mega Lashes Super Volume voluminozna maskara 11,5 ml Lastnosti: celotna rutina za popoln videz popoln za dnevno in večerno ličenje razveselil bo vsako žensko mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo polna in intenzivna barva Sestava: dodatna razkošna torbica Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermacol Hair Ritual darilni set (za volumen las)
    Dermacol Hair Ritual, Kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Dermacol Hair Ritual . Paket, poln izdelkov za nego las, bo kot darilo vedno prava izbira. Vsebina seta: 200 ml 250 ml 15 ml Lastnosti: krepi lasna vlakna daje lesk in volumen lase odišavi z blagim vonjem celotna rutina za lepoto vaših las nega za lepe lase, polne življenja za lase brez volumna odličen za darilo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermacol Imperial XXL dolgoobstojna maskara za volumen 13 ml
    Dermacol Imperial XXL, 13 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Imperial XXL daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Flower Care Freesia olje za prhanje 200 ml
    Dermacol Flower Care Freesia, 200 ml, Olja za prhanje za ženske, Ne želite podcenjevati vsakodnevne higiene, vendar je vaša koža pri umivanju z običajnimi geli za prhanje nagnjena k prekomernemu izsuševanju? Olje za prhanje Dermacol Flower Care Freesia je idealna izbira za vas. Ne le da bo med umivanjem pomagalo odstraniti vse nečistoče, temveč bo kožo tudi ustrezno navlažilo in na njej pustilo zaščitni film. Popolno čistočo z njim dosežete, ne da bi prišlo do poškodbe naravne lipidne plasti na površini kože. Lastnosti: pušča osvežujoč občutek prijetno diši koži vrača občutek udobja ne pušča mastnega občutka skrbno umije in očisti kožo celega telesa Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Dermacol New Generation črtalo za ustnice odtenek 01 1 g
    Dermacol New Generation, 1 g, črtala za ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Dermacol New Generation preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje in poudarja ustnice preprečuje razmaz šminke čez robove ustnic je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic intenziven odtenek prijetna kremasta tekstura Navodilo za uporabo: S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice. Zapolnite lahko tudi cele ustnice.
  • Dermacol Aroma Moment Belgian Chocolate darilni set (za telo)
    Dermacol Aroma Moment Belgian Chocolate, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Dermacol Aroma Moment Belgian Chocolate ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: kremasti gel za prhanje 250 ml Belgian Chocolate harmonizirajoči piling za telo 150 ml Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo kožo pušča žametno mehko in gladko koži vrača občutek udobja prekrvavi kožo odličen za darilo za popolno nego kože Navodilo za uporabo: Nanesite na mokro kožo in nežno masirajte. Po umivanju temeljito splaknite.
  • Dermacol Hyaluron Therapy 3D darilni set (s hialuronsko kislino) za ženske
    Dermacol Hyaluron Therapy 3D, Maske iz platna za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Dermacol Hyaluron Therapy 3D ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: intenzivna vlažilna maska s hialuronsko kislino 16 g krema za preoblikovanje predela okoli oči in ustnic 15 ml dnevna krema za preoblikovanje obraza 50 ml Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko na dotik mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermacol White Magic podlaga za make-up 20 ml
    Dermacol White Magic, 20 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Dermacol White Magic popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: gladi gubice kožo popolnoma pripravi na nanos make upa povečuje odpornost ličenja mehča Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino pripravka na cel obraz ali na posamezen del po uporabi dnevne kreme. Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Dermacol Caviar Long Stay dolgoobstojni tekoči puder z izvlečki kaviarja in izpopolnjevalni korektor odtenek Nude 30 ml
    Dermacol Caviar Long Stay, 30 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Dermacol Caviar Long Stay bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek odlična sposobnost prekrivanja izenačuje barvni odtenek kože gladi površino kože osvetljuje kožo vlaži izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate piling za telo 150 ml
    Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate, 150 ml, pilingi za telo za ženske, Eksfoliacija ali odstranjevanje odmrlih kožnih celic je najučinkovitejši način za doseganje gladke kože. Piling za telo Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate bo z vsebovanimi zrnci nežno obrusil kožo vašega telesa in z nje odstranil nečistoče in odmrle kožne celice. Zagotovil ji bo njeno splošno zgladitev in hitrejšo obnovo, hkrati pa izboljšal pretok krvi. Koža bo po njegovem nanosu popolnoma mehka, sijoča in pomlajena. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice umije vso umazanijo koža je po uporabi mehka in voljna revitalizira kožo Navodilo za uporabo: Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite. Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Dermacol 16H Matic Eyeliner samodejni svinčnik za oči odtenek 01 0.3 g
    Dermacol 16H Matic Eyeliner, 0.3 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Dermacol 16H Matic Eyeliner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: črte so odporne proti drgnjenju ustvarja močno in šibko linijo polna in intenzivna barva izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Dermacol Make-Up Perfector korektor v svinčniku z močnim prekrivanjem odtenek 03 1,5 g
    Dermacol Make-Up Perfector, 1,5 g, Korektorji za ženske, Korektor Dermacol Make-Up Perfector prekriva vse pomanjkljivosti kože in daje vašemu obrazu brezhiben videz. Lastnosti: visoko pigmentiran enostavno se nanaša izenačuje odtenek kože zmanjša pomanjkljivosti kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite korektor v tankem sloju neposredno na prizadeto mesto.
  • Dermacol Eyebrow Powder pudrasto senčilo za oči za obrvi odtenek 1 1 g
    Dermacol Eyebrow Powder, 1 g, Obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Dermacol Eyebrow Powder vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi izdelek je vodoodporen pudrasta tekstura Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Dermacol Imperial Rose olje za ustnice z vonjem vrtnic odtenek 03 7,5 ml
    Dermacol Imperial Rose, 7,5 ml, Sijaji za ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Dermacol Imperial vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: rahlo obarva ustnice vlaži in mehča ustnice ustnicam daje večji volumen gladi drobne linije na ustnicah Navodilo za uporabo: Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.
  • Dermacol Summer Vibes samodejni svinčnik za oči mini odtenek 05 0,09 g
    Dermacol Summer Vibes, 0,09 g, Svinčniki za oči za ženske, Črtala za oči Dermacol Summer Vibes poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju enostavno se nanaša – primerno tudi za začetnike izdelek je vodoodporen ustvarja privlačen dramatičen videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Dermacol Feet Mask eksfoliacijske nogavice za mehčanje in vlaženje kože stopal 1 kos
    Dermacol Feet Mask, 1 kos, Maske za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Piling maska za noge Dermacol Feet Mask po zaslugi svojih eksfoliacijskih učinkov podpre proces luščenja in postopoma popolnoma odstrani odmrlo kožo. Zmehča hrapava mesta, stopala pa naredi žametno mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: oblika nogavic za enostavno in udobno uporabo eksfoliacijski učinek intenzivno neguje kožo stopal pomaga mehčati trdo kožo Navodilo za uporabo: Kožo najprej umijte in temeljito posušite. Noge dajte v masko v nogavicah in zategnite. Samolepilni trak namestite nad gleženj, da obloga ne pade. Nato sperite. Otrdele in žuljaste kože ne odstranjujte s plovcem ali strgali, po nekaj dneh se bo začela lupiti ali eksfolirati sama.
  • Dermacol Feet Mask vlažilne nogavice z regeneracijskim učinkom 1 kos
    Dermacol Feet Mask, 1 kos, Maske za noge za ženske, Pri negovalni rutini ne smete pozabiti na svoja stopala, saj so vsak dan obremenjena s hojo in stojo in le redna nega jih bo ohranila lepa in pripravljena na tisoče nadaljnjih korakov. Maska za noge Dermacol Feet Mask odlično poskrbi za suho in grobo kožo, jo zmehča, razvaja vaša stopala in jih naredi svilnato mehka. Nič več razpokanih pet, otrdele ali žuljaste kože, le mehka in gladka stopala, ki vas jih ne bo sram pokazati svetu. Lastnosti: obnavlja in zgladi kožo oblika nogavic za enostavno in udobno uporabo noge so po uporabi osvežene in spočite intenzivno neguje kožo stopal stopala bodo čudovito mehka in voljna stopala temeljito nahrani in navlaži Navodilo za uporabo: Nogavice vzemite iz embalaže in jih obujte na stopala. Pustite delovati. Pustite, da se vpije.
  • Dermacol Acne Cover kompaktni puder za problematično kožo, akne odtenek Shell 11 g
    Dermacol Acne Cover, 11 g, Pudri za ženske, Puder Dermacol Acne Cover popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek dodaja iluzijo popolne kože pomirja kožo ne maši por vpije prekomeren loj brez sušenja kože Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • Dermacol Magnum maskara za volumen Black 9 ml
    Dermacol Magnum, 9 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Magnum daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice zagotavlja poln volumen že z enim slojem ima intenzivno barvo podaljša dolžino trepalnic hrani in obnavlja trepalnice neguje trepalnice in jih utrjuje ne lepi trepalnic Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Obsesión maskara za volumen, dolžino in ločevanje trepalnic Black 12 ml
    Dermacol Obsesión, 12 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Obsesión daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: podaljša dolžino trepalnic zagotavlja poln volumen že z enim slojem ne lepi trepalnic hitro in enostavno nanašanje neguje trepalnice in jih utrjuje Sestava: izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Gold Elixir nočna pomlajevalna krema s kaviarjem 50 ml
    Dermacol Gold Elixir, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Dermacol Gold Elixir bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsak večer.
  • Dermacol Collagen + set za gladko kožo obraza (35+)
    Dermacol Collagen +, Kozmetični seti za ženske, Vse za čudovito kožo obraza v enem pakiranju. Kozmetični set Dermacol Collagen bo razveselil vas ali pa ga bodo kot darila veseli vaši bližnji. Vsebina seta: intenzivna pomlajevalna dnevna krema 50 ml intenzivna pomlajevalna nočna krema 50 ml Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo pušča žametno mehko na dotik globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair čopič za konture in brozner D53 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov posebna oblika za enostavno nanašanje natančno in enostavno nanašanje odlično se prilega roki ima mehke ščetine Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Dermacol Eyebrow Lifting gelasti vosek za obrvi odtenek 01 5 ml
    Dermacol Eyebrow Lifting, 5 ml, Maskare in geli za obrvi za ženske, Lepo urejene obrvi enostavno poudarijo vašo naravno lepoto, saj uokvirjajo celoten obraz. Za njihov popoln videz pa zadostuje malo. Gel za obrvi Dermacol Eyebrow Lifting poudari in utrdi v enem koraku. Lastnosti: utrdi obrvi v želeni obliki obrvi so videti takoj urejene obrvi delujejo zelo naravno enostavno se nanaša vključno s praktično krtačko poudari in izrazi celoten videz obrvi Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča zajemite primerno količino izdelka in s kratkimi potegi nanesite na obrvi.
  • Dermacol Cannabis Beauty Cream BB krema s CBD-jem odtenek no.1 Light 30 ml
    Dermacol Cannabis Beauty Cream, 30 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Dermacol Cannabis Beauty Cream kožo vlaži, izenačuje njen barvni ton in jo pušča naravno lepo. Lastnosti: Izenačuje barvni ton koži daje potrebno vlažnost rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo pomirja in osvežuje Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Dermacol 16H Lip Gloss vlažilni sijaj za ustnice odtenek 02 Sparkle 3.6 ml
    Dermacol 16H Lip Gloss, 3.6 ml, Ustnice za ženske, Sijaj za ustnice Dermacol 16H vašim ustnica zagotavlja čudovit videz. Lastnosti: ustnicam daje večji volumen vlaži in mehča ustnice gladi drobne linije na ustnicah Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair čopič za osvetljevalec D59 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje za potovanja in torbico Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Dermacol Cover ekstremno prekrivni tekoči puder SPF 30 odtenek 211 30 g
    Dermacol Cover, 30 g, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder Dermacol Cover bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja izdelek je vodoodporen ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Dermacol Black Sensation Precise Black tekoče črtalo za oči black 1 ml
    Dermacol Black Sensation Precise Black, 1 ml, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Dermacol Black Sensation poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: izriše natančno linijo ustvarja privlačen dramatičen videz polna in intenzivna barva ima hitro sušeče sestavine izdelek je vodoodporen oftalmološko testiran Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Dermacol Neon neonski lak za nohte odtenek 34 Parade 5 ml
    Dermacol Neon, 5 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Dermacol Neon vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj udobno se nanaša ima dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja. Lak uporabite kot zadnji korak pri manikuri.
  • Dermacol Compact Mono senčila za oči za mokro in suho uporabo odtenek 02 Metal Sparkling Wine 2 g
    Dermacol Compact Mono, 2 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Dermacol Compact omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: enostavno se raznaša za naravno ličenje oči enostavno se nanaša za dnevno in večerno ličenje pri nanašanju se ne praši Navodilo za uporabo: Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov. Lahko se nanaša na suho in na mokro. Za nežno ličenje nanesite na suho, za intenzivnejše barve pa aplikator ali prste navlažite.
  • Dermacol Infinity visoko prekrivni tekoči puder SPF 15 odtenek 02 Beige 20 g
    Dermacol Infinity, 20 g, Korektorji za ženske, Tekoči puder Dermacol Infinity bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: odlična sposobnost prekrivanja enostavno nanašanje izdelek je vodoodporen izdelek je hipoalergen ščiti pred sončnim sevanjem ima lahko teksturo, ki ne poudarja gubic Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Uporabljajte lokalno na delih obraza, ki jih želite prekriti z masko.
  • Dermacol Imperial Rose matirajoča šminka z vonjem vrtnic odtenek 02 1,6 g
    Dermacol Imperial Rose, 1,6 g, šminke za ustnice za ženske, Šminka Dermacol Imperial Rose bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: dolgotrajen učinek visoka pigmentacija hitro se suši mat učinek ustnice so videti polne in zdrave Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Dermacol Neon neonski lak za umetne nohte (darilni set)
    Dermacol Neon, Kozmetični seti za ženske, Lak za nohte Dermacol Neon vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Vsebina seta: 27 Explosion neonski lak za nohte 5 ml 31 Jelly neonski lak za nohte 5 ml 35 Fantasy neonski lak za nohte 5 ml 37 Aqua blu neonski lak za nohte 5 ml 26 Sugar neonski lak za nohte 5 ml Lastnosti: udobno se nanaša sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj za popolno urejene roke razveselil bo vsako žensko Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair čopič za tekoči puder D51 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje ima mehke ščetine Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair čopič za nanašanje senčil D74 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa poenostavlja nanašanje senčil za oči odlično se prilega roki Sestava: iz naravnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair okrogel čopič za senčila za oči D82 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: je primeren za pudraste izdelke omogoča hiter nanos senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa poenostavlja nanašanje senčil za oči Sestava: iz naravnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair čopič za detajle D83 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa omogoča hiter nanos senčil za oči poenostavlja nanašanje senčil za oči odlično se prilega roki Sestava: iz naravnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair set čopičev Rose Gold
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 5 kos, Set čopičev za ličenje za ženske, Set čopičev za ličenje Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec. Lastnosti: za nanos kremastih izdelkov za nanos pudrastih izdelkov pomaga pri urejanju popolnega make upa ima mehke ščetine natančno in enostavno nanašanje
  • Dermacol True Colour Eyeliner dolgoobstojni svinčnik za oči odtenek 09 4 g
    Dermacol True Colour Eyeliner, 4 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Dermacol True Colour Eyeliner poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva ustvarja močno in šibko linijo izriše natančno linijo Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair čopič za korektor D62 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki natančno in enostavno nanašanje ima mehke ščetine Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair čopič za ličenje oči D84 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Dermacol Accessories je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: pomaga pri urejanju popolnega make upa odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Za tanke linije čopič rahlo pomikajte vzdolž trepalnic, če želite širše linije, bolj pritisnite čopič. S konico čopiča lahko enostavno zaključite linijo pri notranjem ali zunanjem očesnem kotičku.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair čopič za ustnice vrsta D60 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za ustnice za ženske, Čopič za ustnice Dermacol Accessories vam omogoča popolno in natančno ličenje vaših ustnic. Lastnosti: popolno oblikuje ustnice zaradi natančnega nanašanja šminke enakomerno raznaša šminko odlično se prilega roki Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na ustnice po potrebi. Uporabite rob čopiča za risanje kontur in površino čopiča za zapolnjevanje ustnic.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair čopič za rdečilo in bronzer D54 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: natančno in enostavno nanašanje posebna oblika za enostavno nanašanje odlično se prilega roki za nanos pudrastih izdelkov ima mehke ščetine Sestava: iz naravnih vlaken
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair čopič za puder in rdečilo D56 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: za nanos pudrastih izdelkov natančno in enostavno nanašanje odlično se prilega roki posebna oblika za enostavno nanašanje ima mehke ščetine Sestava: iz naravnih vlaken Navodilo za uporabo: Na čopič zajemite majhno količino ličila in nanesite na obraz po potrebi.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair čopič za konture D57 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za lica za ženske, Čopič Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair bo zagotovil popolno ličenje vaših lic. Lastnosti: natančno in enostavno nanašanje odlično se prilega roki posebna oblika za enostavno nanašanje ima mehke ščetine Sestava: iz sintetičnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite na konture obraza. Pomikajte se z rahlimi gibi in dobro raznesite izdelek.
  • Dermacol Satin gladilna podlaga za make-up 10 ml
    Dermacol Satin, 10 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Dermacol Satin popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: gladi gubice matira zapolnjuje pore kožo popolnoma pripravi na nanos make upa povečuje odpornost ličenja izdelek je hipoalergen Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Dermacol 5 Day Stay dolgoobstojen lak za nohte odtenek 21 Monroe Red 11 ml
    Dermacol 5 Day Stay, 11 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Dermacol 5 Day Stay vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek udobno se nanaša zagotavlja visok sijaj sijoča in polna barva preprečuje nastanek rumenkastega odtenka nohtov Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Dermacol Compact kompaktni puder odtenek 02 8 g
    Dermacol Compact, 8 g, Pudri za ženske, Puder Dermacol Compact popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo prekriva nepopolnosti kože in izenačuje njen odtenek koži daje žameten učinek zagotavlja svež videz dodaja iluzijo popolne kože Navodilo za uporabo: Nanesite puder na obraz s čopičem za matiranje kože ali utrditvijo make upa.
  • Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair poševni čopič za senčila za oči D73 Rose Gold 1 kos
    Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair, 1 kos, Čopiči za senčila za oči za ženske, Čopič za oči Dermacol Accessories Master Brush by PetraLovelyHair je nepogrešljiv pripomoček pri vsakem ličenju oči. Lastnosti: omogoča hiter nanos senčil za oči poenostavlja nanašanje senčil za oči pomaga pri urejanju popolnega make upa odlično se prilega roki Sestava: iz naravnih vlaken Navodilo za uporabo: S pomočjo čopiča nanesite senčila za oči na veke. Pomikajte se z blagimi potegi.
  • Dermacol Beauty Balance BB krema z vlažilnim učinkom SPF 15 N.3 Shell 30 ml
    Dermacol Beauty Balance, 30 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Dermacol Beauty Balance kožo vlaži, izenačuje njen barvni ton in jo pušča naravno lepo. Lastnosti: Izenačuje barvni ton kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži daje potrebno vlažnost prekriva drobne pomanjkljivosti kože rezultat je naraven videz Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Dermacol Eyebrow Perfector samodejni svinčnik za obrvi s krtačko odtenek 03
    Dermacol Eyebrow Perfector, črtala za obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Dermacol Eyebrow Perfector vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto obarva premalo izrazite obrvi takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi vključno s praktično krtačko Navodilo za uporabo: Nanašajte na obrvi s pomočjo nanašalne krtačke od sredine obraza navzven. S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Dermacol Sun Water Resistant vodoodporno mleko za sončenje SPF 30 2x15 ml
    Dermacol Sun Water Resistant, 2x15 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo pred opeklinami, prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Pripravek za sončenje Dermacol Sun Water Resistant predstavlja učinkovit obrambni ščit pred žarki UV-sevanja in vam pomaga preprečiti ne le sončne opekline ali nastanek pigmentnih madežev, temveč tudi zmanjšano prožnost kože, izgubo kolagena in druge znake staranja. Nenazadnje znatno zmanjša tveganje za nastanek kožnega raka. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem pripravek je vodoodporen kožo ščiti pred izsušitvijo Navodilo za uporabo: Sredstvo nanesite približno 20 minut, preden greste na sonce. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Dermacol Pure 3D lak za nohte odtenek 02 Absolute White 11 ml
    Dermacol Pure 3D, 11 ml, Laki za nohte za ženske, Lak za nohte Dermacol Pure 3D vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: sijoča in polna barva zagotavlja visok sijaj ima dolgotrajen učinek ima učinek manikure z gelom Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Lak nanašajte s pomočjo čopiča na razmaščene nohte brez laka. Za boljši učinek nanesite dva sloja.
  • Dermacol Compact Rose kompaktno rdečilo odtenek 03 5 g
    Dermacol Compact Rose, 5 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Rdečilo Dermacol Compact Rose daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz. Lastnosti: licem daje zdravo barvo ima prijetno gladko, lahko teksturo ima dolgotrajen učinek enostavno za uporabo ima mat učinek Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.
  • Dermacol 16H Microblade Tattoo vodoodporen flomaster za obrvi odtenek 02 1 ml
    Dermacol 16H Microblade Tattoo, 1 ml, Obrvi za ženske, Svinčnik za obrvi Dermacol 16H vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi. Lastnosti: poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto takoj zagotavlja natančno urejanje obrvi ustvarja naraven učinek izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.
  • Dermacol Crystal Look samodejni svinčnik za oči odtenek 03 Opal 4,5 g
    Dermacol Crystal Look, 4,5 g, Tekoče črtalo za oči za ženske, Črtala za oči Dermacol Crystal Look poudarijo vsako ličenje in vam zagotovijo zapeljiv pogled. Lastnosti: polna in intenzivna barva ustvarja močno in šibko linijo oftalmološko testiran ustvarja privlačen dramatičen videz izdelek je vodoodporen Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši.
  • Dermacol Summer Vibes svinčnik za oči in ustnice mini odtenek 03 0,09 g
    Dermacol Summer Vibes, 0,09 g, Ustnice za ženske, Svinčnik za ustnice Dermacol Summer Vibes preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic. Lastnosti: odlično se prilega koži ima dolgotrajen učinek izdelek je vodoodporen prijetna kremasta tekstura polna in intenzivna barva Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice. Po vsaki uporabi skrbno zaprite.
  • Dermacol 24h Control kompaktni puder in podlaga 2v1 odtenek 03 9 g
    Dermacol 24h Control, 9 g, Pudri za ženske, Puder Dermacol 24h Control popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: dolgo obstojen učinek kožo matira enostavno nanašanje izenačuje barvni odtenek kože Sestava: z ogledalom blazinica je priložena Navodilo za uporabo: Če želite uporabiti puder kot nadomestek make upa, uporabite za nanašanje vlažno gobico. Za prepudranje obraza uporabite suho gubico.
  • Dermacol Long-lasting Intense Colour senčilo in črtalo za oči 2 v 1 odtenek 13 1,6 g
    Dermacol Long-lasting Intense Colour, 1,6 g, senčila za oči za ženske, Senčila za oči Dermacol Long-lasting omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo. Lastnosti: polna in intenzivna barva črte so odporne proti drgnjenju dolgotrajen učinek enostavno se nanaša Navodilo za uporabo: Z rahlimi potezami narišite linijo na veko. Pustite, da se posuši. Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.
  • Dermacol Beauty Powder Pearls tonirani biseri za obraz odtenek Bronzing 25 g
    Dermacol Beauty Powder Pearls, 25 g, Rdečila za lica, Bronzerji za ženske, Puder Dermacol Beauty Powder Pearls popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: zagotavlja svež videz ustvarja naravno rdečico licem daje zdravo barvo izenači odtenek porjavitve na kožo deluje naravno koža je nežno tonirana Sestava: blazinica je priložena Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Dermacol Hyaluron Therapy 3D darilni set(za učvrstitev obraza)
    Dermacol Hyaluron Therapy 3D, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Dermacol Hyaluron Therapy 3D ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: Dermacol HT 3D Hyaluron Therapy Eye & Lip 15 ml krema za preoblikovanje predela okoli oči in ustnic 15 ml Dermacol HT 3D Hyaluron Therapy Wrinkle Filler Day Cream 50 ml dnevna krema za preoblikovanje obraza 50 ml Dermacol HT 3D Hyaluron Therapy Mask- Jednorázová Maska 2x8 g intenzivna vlažilna maska s hialuronsko kislino 16 g Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži kožo pušča žametno mehko na dotik celotna rutina za vsakodnevno nego razveselil bo vsako žensko za intenzivno vlaženje kože Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Dermacol 16H Lip Colour Dolgoobstojna šminka in sijaj za ustnice odtenek 26 2x4 ml
    Dermacol 16H Lip Colour, 2x4 ml, šminke za ustnice za ženske, Šminka Dermacol 16H Lip Colour bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: ustnicam daje polno barvo gladi drobne linije na ustnicah dolgo obstojen učinek optično poveča ustnice tekoča tekstura Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.
  • Dermacol Cannabis Garden matirajoči fiksirni puder 8 g
    Dermacol Cannabis Garden, 8 g, Fiksacija tekočega pudra za ženske, Puder Dermacol Cannabis popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih. Lastnosti: popolno matira kožo zagotavlja svež videz kožo pušča mehko dolgotrajna utrditev make upa povsem prosojna tekstura vpije prekomeren loj brez sušenja kože Navodilo za uporabo: S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.
  • Dermacol Cannabis Magic CBD pH balzam za ustnice s prilagodljivo barvo za ustnice odtenek 04 3,5 ml
    Dermacol Cannabis Magic CBD, 3,5 ml, Balzami za ustnice za ženske, Šminka Dermacol Cannabis Magic CBD bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje. Lastnosti: gladi gubice in pomanjkljivosti na ustnicah vlaži in neguje ustnice ustnicam daje blag lesk ustnice so videti polne in zdrave dolgotrajen učinek Navodilo za uporabo: Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom. Po potrebi ponovite.
  • Dermacol Just Mascara voluminozna maskara odtenek Black 12,5 ml
    Dermacol Just Mascara, 12,5 ml, maskare za ženske, Maskara Dermacol Just Mascara daje vašim trepalnicam kar največjo dolžino in neverjeten volumen. Lastnosti: izrazito zgosti trepalnice podaljša dolžino trepalnic ima intenzivno barvo zagotavlja poln volumen že z enim slojem Navodilo za uporabo: Maskaro nanašajte z rahlimi potegi na trepalnice od korenin do konic. Za večji poudarek nanesite več slojev.
  • Dermacol Sun zaščitni balzam za ustnice s kokosom SPF 30 4,8 g
    Dermacol Sun, 4,8 g, Zaščita pred soncem za ženske, Nežna koža ustnic je vsak dan izpostavljena različnim obremenitvam, od pogostega stika s hrano do neugodnih vremenskih razmer. Tudi zato si zasluži posebno nego. Balzam za ustnice Dermacol Sun je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevni negi občutljive kože ustnic v vseh letnih časih. Zagotavlja jim vse, kar potrebujejo, da ostanejo navlažene, mehke ter zaščitene pred izsušitvijo in razpokanjem. Lastnosti: ustnicam zagotavlja zaščito pred zunanjimi vplivi globinsko vlaži in intenzivno hrani ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem suhim ustnicam zagotavlja takojšnje ugodje ustnice pušča mehke in gladke Navodilo za uporabo: Nanesite na ustnice kadarkoli čez dan po potrebi.
  • Dermacol Neon zaščitna krema proti pigmentnim madežem SPF 50+ 50 ml
    Dermacol Neon, 50 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Dermacol Neon bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože ne povzroča alergijske reakcije deluje preventivno proti staranju kože zmanjšanje pigmentnih madežev Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh