Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja za ženske velikosti 40 ML

267
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • The Doctor Bakuchiol + Ceramides Well Aging & Moisturizing vlažilna krema za obraz 3v1 40 ml
    The Doctor Bakuchiol + Ceramides Well Aging & Moisturizing, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vlažilno kremo uporabljajte vsak dan – to je osnova za nego kože, brez katere vaša lepotna rutina ne more biti. Krema za obraz The Doctor Bakuchiol + Ceramides Well Aging & Moisturizing bo koži zagotovila potreben odmerek vlaženja, prinesla olajšanje občutka suhosti in preprečila nastajanje lusk. Koža bo po uporabi v ravnovesju, zmehčana, nahranjena in gladka. Poleg tega bodo njeni vlažilni učinki pomagali tudi v boju proti znakom staranja kože. Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • The Doctor Niacinamide + Zinc Sebum Control & Smooth Tone krema za obraz za redukcijo mastne kože 40 ml
    The Doctor Niacinamide + Zinc Sebum Control & Smooth Tone, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz The Doctor Niacinamide + Zinc vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: izenačuje ton kože ne pušča mastnega občutka zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja glajenje neenakomerne teksture kože Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Izognite se območju okoli oči.
  • The Doctor Phyto Collagen-Peptide Complex Anti-Age Complex krema proti gubam 3v1 40 ml
    The Doctor Phyto Collagen-Peptide Complex Anti-Age Complex, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Želite čim dlje ohraniti mladosten videz? Kot osnova vaše redne kozmetične rutine vam bo koristila krema za obraz The Doctor Phyto Collagen-Peptide Complex Anti-Age Complex. Pomaga v boju proti znakom staranja kože, upočasnjuje pojav in poglabljanje gub, nenazadnje pa spodbuja elastičnost, čvrstost in gostoto kože. Hkrati poskrbi za hranjenje in vlaženje, ki ju koža potrebuje, da ostane sveža, zglajena in voljna. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto kožo pušča žametno mehko na dotik pomlajuje kožo in ji daje energijo spodbuja nastajanje kolagena Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • The Doctor Salicylic Acid + B5 Skin Balance krema za obraz s salicilno kislino 40 ml
    The Doctor Salicylic Acid + B5 Skin Balance, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Mastna in problematična koža, nagnjena k aknam, ima svoje posebne potrebe, prav nanje pa cilja krema za obraz The Doctor Salicylic Acid + B5 Skin Balance. Bori se proti nepravilnostim, kot so mozolji in ogrci, pomaga uravnavati prekomerno tvorbo kožnega loja in pomaga kožo normalizirati tako, da ostane v ravnovesju. Lastnosti: zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja ne pušča mastnega občutka kožo pušča žametno mehko na dotik preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • The Doctor Vitamin C Brightening & Energizing vlažilna in posvetlitvena krema za obraz 40 ml
    The Doctor Vitamin C Brightening & Energizing, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz The Doctor Vitamin C Brightening & Energizing bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača mladosten videz koži daje svežost in svetlost pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • AmbiPur 3volution Spring Awakening nadomestno polnilo 40 ml
    AmbiPur 3volution Spring Awakening, 40 ml, Osvežilci zraka Dišave za dom, Električni osvežilec zraka AmbiPur 3volution Spring Awakening prijetno odišavi vaš dom in v njem ustvari harmonično vzdušje. Lastnosti: sveža dišava cvetlična dišava spomladanska dišava Navodilo za uporabo: Ravnajte se po priloženih navodilih.
  • Bioregena Expertise Dermo Végétale zaščitna nega proti sončnemu sevanju za zelo občutljivo kožo SPF 50+ 40 ml
    Bioregena Expertise Dermo Végétale, 40 ml, Priprava kože na sončenje za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Bioregena Expertise Dermo Végétale bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem izdelek je primeren za sončno, hladno in vetrovno vreme pripravek je vodoodporen pripravek je nekomedogen izdelek je hipoalergen kožo mehča in pomirja vlaži in nahrani hipoalergeno primerno za občutljivo kožo Sestava: brez dišav titanov oksid – zagotavlja zaščito pred UVA- in UVB-sevanjem vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora brez silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Nudestix Nudeskin Tight & Bright Face Mask posvetlitvena maska za obraz za učvrstitev obraza 40 ml
    Nudestix Nudeskin Tight & Bright Face Mask, 40 ml, lokalna nega za ženske, Imate občutek, da vaša koža ni povsem v formi in potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Maska za obraz Nudestix Nudeskin Tight & Bright Face Mask bo odlično obogatila vašo negovalno rutino – kožo bo razvajala in ji zagotovila intenzivno nego, kar bo takoj izboljšalo njen videz. Lastnosti: kožo naredi prožno in čvrsto ima regeneracijski učinek kožo posvetli lokalno neguje znake težavne kože vidno izboljšuje stanje kože zmanjšuje pordelost kože izenačuje barvni odtenek kože pomaga gladiti gubice in drobne linije koži vrača svežino odstranjuje odmrle kožne celice kožo pušča svilnato mehko na dotik deluje proti nepopolnostim Navodilo za uporabo: Masko nanesite v tankem sloju na očiščen obraz, izognite se območju okoli oči. Pustite delovati tako dolgo, kot je navedeno na embalaži. Nato masko temeljito sperite z mlačno vodo.
  • The Doctor Hyaluron Power Hydrating Formula krema za obraz s hialuronsko kislino 3v1 40 ml
    The Doctor Hyaluron Power Hydrating Formula, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vlažilno kremo uporabljajte vsak dan – to je osnova za nego kože, brez katere vaša lepotna rutina ne more biti. Krema za obraz The Doctor Hyaluron Power Hydrating Formula bo koži zagotovila potreben odmerek vlaženja, prinesla olajšanje občutka suhosti in preprečila nastajanje lusk. Koža bo po uporabi v ravnovesju, zmehčana, nahranjena in gladka. Poleg tega bodo njeni vlažilni učinki pomagali tudi v boju proti znakom staranja kože. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Yves Saint Laurent MYSLF parfumska voda polnilna za moške 40 ml
    Yves Saint Laurent MYSLF, 40 ml, Parfumske vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Parfumska voda za moške Yves Saint Laurent MYSLF vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. vesel je bo vsak sodoben džentelmen dizajnerska steklenička
  • Korres White Pine Meno-Reverse™ dnevna vlažilna krema proti staranju kože 40 ml
    Korres White Pine Meno-Reverse™, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Korres White Pine vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz koži vrača trdnost in jo pušča napeto Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 94 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • BioNike Defence Cover korektivni tekoči puder SPF 30 odtenek 101 Ivoire 40 ml
    BioNike Defence Cover, 40 ml, Tekoči puder za ženske, Tekoči puder BioNike Defence Cover bo izenačil odtenek vaše kože in zakril drobne nepopolnosti. Lastnosti: dolgo obstojen učinek gladi površino kože izenačuje barvni odtenek kože kar najbolj zmanjša pore ščiti pred sončnim sevanjem Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • La Roche-Posay Effaclar DUO (+M) korekcijska obnovitvena nega proti nepopolnostim kože in madežem po aknah 40 ml
    La Roche-Posay Effaclar DUO (+M), 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz La Roche-Posay Effaclar DUO (+M) bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim izenačuje ton kože odstranjuje znake aken oži pore hitro se vpija ščiti kožo pred prostimi radikali Navodilo za uporabo: Uporabljajte vsako jutro in/ali večer. Uporabljajte na očiščeno, tonizirano kožo. Izognite se območju okoli oči.
  • Jonzac Sublimactive lahka krema za gube 40 ml
    Jonzac Sublimactive, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Mastna in problematična koža, nagnjena k aknam, ima svoje posebne potrebe, prav nanje pa cilja krema za obraz Jonzac Sublimactive . Bori se proti nepravilnostim, kot so mozolji in ogrci, pomaga uravnavati prekomerno tvorbo kožnega loja in pomaga kožo normalizirati tako, da ostane v ravnovesju. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi koži daje svežost in svetlost Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Jonzac Sublimactive hranilna krema za pomladitev kože 40 ml
    Jonzac Sublimactive, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Želite čim dlje ohraniti mladosten videz? Kot osnova vaše redne kozmetične rutine vam bo koristila krema za obraz Jonzac Sublimactive . Pomaga v boju proti znakom staranja kože, upočasnjuje pojav in poglabljanje gub, nenazadnje pa spodbuja elastičnost, čvrstost in gostoto kože. Hkrati poskrbi za hranjenje in vlaženje, ki ju koža potrebuje, da ostane sveža, zglajena in voljna. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje hitro se vpija globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi intenzivno vlaži Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Topicrem Hydra+ lahka vlažilna dnevna krema za normalno do mešano občutljivo kožo 40 ml
    Topicrem Hydra+, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Pripravek Topicrem Hydra+ bo vaši koži nudil nego, ki jo potrebuje. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani kožo pušča žametno mehko na dotik kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • NIP+FAB Glycolic Fix Treatment podlaga za make-up 40 ml
    NIP+FAB Glycolic Fix Treatment, 40 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up NIP+FAB Glycolic Fix popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: zapolnjuje pore ščiti kožo kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Navodilo za uporabo: Enakomerno nanesite na predhodno očiščen in z nego obraza oskrbljen obraz.
  • Some By Mi V10 Hyal Antioxidant Sunscreen intenzivna pomirjajoča in zaščitna krema SPF 50+ 40 ml
    Some By Mi V10 Hyal Antioxidant Sunscreen, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Some By Mi V10 Hyal Antioxidant Sunscreen bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem hitro se vpija intenzivno vlaži koži zagotavlja potrebno vlaženje Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu. Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah. Ponovite po potrebi, predvsem po kopanju, ob potenju ali ko si osušite kožo z brisačo. Na soncu se ne zadržujte predolgo, četudi ste uporabili sredstvo za zaščito pred sončnimi žarki.
  • Bione Cosmetics Eyebright serum za predel okoli oči proti oteklinam in gubam za občutljivo kožo 40 ml
    Bione Cosmetics Eyebright, 40 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Bione Cosmetics Eyebright odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost koža je napeta in zglajena pomirja razdraženo območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Tołpa My Skin Changer Sea Yourself encimski piling z vlažilnim učinkom 40 ml
    Tołpa My Skin Changer Sea Yourself, 40 ml, Encimski pilingi za ženske, Po zaslugi globinskega delovanja in eksfoliacijskih učinkov pomaga nastanek kožnih nepravilnosti preprečevati čistilni piling Tołpa My Skin Changer Sea Yourself. Ne le da s kože obraza odstrani vse nečistoče, ampak odstrani tudi odmrle kožne celice, ki običajno mašijo pore, povzročajo ogrce ali medel ton in posivelost kože. Lastnosti: odstranjuje odmrle kožne celice osvetljuje in izenačuje kožo gladi in mehča kožo ne suši kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažen obraz, nežno masirajte in nato skrbno sperite z vodo. Uporabljajte 1–3-krat tedensko.
  • Bruno Banani Woman kremasti dezodorant za ženske 40 ml
    Bruno Banani Woman, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Bruno Banani Woman prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: prijetno diši dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ne draži kože ne ovira naravnih telesnih procesov dopolnjuje dišavo iz iste linije Sestava: vsebuje najmanj 90–99 % sestavin naravnega izvora brez alkohola veganski izdelek Navodilo za uporabo: S prsti razmažite v tanko, neprekinjeno plast. Enakomerno razmažite po celotni površini podpazduh. Ponovite lahko kadarkoli čez dan.
  • esfolio Ultra Moisture vlažilna krema za predel okoli oči 40 ml
    esfolio Ultra Moisture, 40 ml, Kreme in geli za predel okoli oči za ženske, Nega za oči esfolio Ultra Moisture neguje kožo okoli oči, ji daje potrebna hranila in jo vlaži. Lastnosti: gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči osvetljuje območje okoli oči blaži vidne znake utrujenosti Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Nacomi Deep hydration krema za obraz 40 ml
    Nacomi Deep hydration, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vlažilno kremo uporabljajte vsak dan – to je osnova za nego kože, brez katere vaša lepotna rutina ne more biti. Krema za obraz Nacomi Deep hydration bo koži zagotovila potreben odmerek vlaženja, prinesla olajšanje občutka suhosti in preprečila nastajanje lusk. Koža bo po uporabi v ravnovesju, zmehčana, nahranjena in gladka. Poleg tega bodo njeni vlažilni učinki pomagali tudi v boju proti znakom staranja kože. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Tołpa Authentic bogata vlažilna krema za obraz 40 ml
    Tołpa Authentic, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Tołpa Authentic bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja kožno bariero kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: brez dišav brez alkohola veganski izdelek vsebuje vsaj 98 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Nivea SUN Derma Skin Clear krema za obraz za sončenje za kožo z nepravilnostmi SPF 50+ 40 ml
    Nivea SUN Derma Skin Clear, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Nivea SUN Derma Skin Clear bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem deluje proti nepopolnostim hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo pred izpostavljanjem soncu.
  • Goodal Green Tangerine Vita-C regeneracijski in posvetlitveni serum za poenotenje tona kože 40 ml
    Goodal Green Tangerine Vita-C, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Goodal Green Tangerine je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: zmanjšanje pigmentnih madežev učinkovito vlaži in nahrani osvetljuje hipoalergeno odstranjuje znake utrujenosti obnavlja prožnost kože primerno za občutljivo kožo Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate nočni serum z učinkom liftinga 40 ml
    Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Imate občutek, da vaša koža potrebuje več kot le nego, zagotovljeno s kremo? Serum za obraz Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate bo odlično obogatil vašo negovalno rutino – kožo bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za obraz. Nanos je lažji po zaslugi tekoče teksture, ki se zelo dobro vpije v kožo. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza obnavlja prožnost kože koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani osvetljuje Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Idealna je uporaba zvečer.
  • Mexx Limited Edition For Her toaletna voda za ženske limitirana edicija 40 ml
    Mexx Limited Edition For Her, 40 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Mexx Limited Edition For Her vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme posebna poletna izdaja dišava, primerna za vsakodnevno uporabo omejena serija
  • Jimmy Choo For Women parfumska voda za ženske 40 ml
    Jimmy Choo For Women, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Ne skrivajte strastne strani svoje osebnosti. Ženska parfumska voda Jimmy Choo For Women je polna vznemirjenja, hrepenenja in provokativnosti. Na čutno noto bo uglasila vas in vse okoli vas. cipresna dišava sadna dišava poudari čutnost vsake ženske dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Masaki Matsushima Suu... parfumska voda za ženske 40 ml
    Masaki Matsushima Suu..., 40 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Masaki Matsushima Suu... je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • La Roche-Posay Effaclar DUO (+) tonirana korekcijska nega za poenotenje polti proti nepopolnostim kože in madežem po aknah odtenek Medium Duo [+] 40 m
    La Roche-Posay Effaclar DUO (+), 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje La Roche-Posay Effaclar DUO (+) je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži koži daje potrebno vlažnost pripravek je nekomedogen rezultat je naraven videz enostavno se nanaša in razmaže Izenačuje barvni ton Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Thalgo BB Cream posvetlitvena BB krema SPF 15 odtenek Ivory 40 ml
    Thalgo BB Cream, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Thalgo BB Cream je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: rahlo prekrije mozolje in druge nepravilnosti na koži koži daje potrebno vlažnost Izenačuje barvni ton zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo enostavno se nanaša in razmaže Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Erborian Skin Hero revitalizacijska emulzija za obraz 40 ml
    Erborian Skin Hero, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Erborian Skin Hero vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: obnavlja in poživlja koži vrača trdnost in jo pušča napeto globinsko hrani obnavlja kožno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • La Martina Colonias Intensas Blue Gardenia kolonjska voda uniseks 40 ml
    La Martina Colonias Intensas Blue Gardenia, 40 ml, Kolonjske vode uniseks, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja uniseks kolonjska voda La Martina Colonias Intensas Blue Gardenia. Razkrije vse plati vaše osebnosti in odlično dopolni vašo edinstveno karizmo. izvirna dišava za izvirno osebnost za ženske in moške
  • Erborian Super BB BB krema za brezhiben in enoten videz kože SPF 20 odtenek Nude 40 ml
    Erborian Super BB, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Tonirana krema Erborian Super BB doda vaši koži potreben odmerek vlage, hkrati pa prekrije morebitne nepravilnosti. Lastnosti: Izenačuje barvni ton ne maši por enostavno se nanaša in razmaže koži daje potrebno vlažnost prekriva drobne pomanjkljivosti kože Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Jonzac CICA+ krepilna krema za oskrbo drobnih površinskih ran na koži za občutljivo kožo 40 ml
    Jonzac CICA+, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Jonzac CICA+ bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke obnavlja in poživlja primerno za občutljivo kožo pomirja draženje in rdečico ne maši por
  • Masaki Matsushima Shiro parfumska voda za ženske 40 ml
    Masaki Matsushima Shiro, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Kot mehak pulover iz kašmirja vas bo pogladila in vaše čute ogrela ženska parfumska voda Masaki Matsushima Shiro . Ogrnite se v njeno omamno dišavo, kadarkoli boste zahrepeneli po razvajanju. cvetlična dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Bioderma Sensibio AR Cream pomirjujoča krema za občutljivo kožo, nagnjeno k rdečici 40 ml
    Bioderma Sensibio AR Cream, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bioderma Sensibio AR Cream bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Rochas Girl Life parfumska voda za ženske 40 ml
    Rochas Girl Life, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Zaprite oči in si predstavljajte cvetoči vrt, poln najlepših cvetlic. Natanko tako diši ženska parfumska voda Rochas Girl Life, ki vam bo s svojimi cvetličnimi toni razvedrila prav vsak dan. sadna dišava cvetlična dišava sladka dišava poudari čutnost vsake ženske ideja za darilo, ki bo zagotovo razveselilo
  • Mexx Simply For Her toaletna voda za ženske 40 ml
    Mexx Simply For Her, 40 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Mexx Simply For Her vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. cvetlična dišava čista sveža dišava poudari čutnost vsake ženske nastala je tudi moška različica te dišave dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • La Martina Colonias Intensas Nude Amber kolonjska voda uniseks 40 ml
    La Martina Colonias Intensas Nude Amber, 40 ml, Kolonjske vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks kolonjska voda La Martina Colonias Intensas Nude Amber je primerna tako za ženske kot tudi za moške, zato si jo brez težav lahko delite tudi s svojo drago polovičko. izvirna dišava za izvirno osebnost za ženske in moške
  • Payot Pâte Grise Crème Teintée Perfectrice SPF30 tonirana korekcijska nega za poenotenje polti proti nepopolnostim kože in madežem po aknah SPF 30 40
    Payot Pâte Grise Crème Teintée Perfectrice SPF30, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Payot Pâte Grise Crème Teintée Perfectrice SPF30 bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: izenačuje ton kože deluje proti nepopolnostim kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi preprečuje neželen sijaj Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Elizabeth Arden Green Tea kremasti dezodorant za ženske 40 ml
    Elizabeth Arden Green Tea, 40 ml, Deodoranti in antiperspiranti za ženske, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Elizabeth Arden Green Tea sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: učinkovito ščiti pred potenjem ščiti pred neprijetnim vonjem podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Jimmy Choo For Women Rose Passion parfumska voda za ženske 40 ml
    Jimmy Choo For Women Rose Passion, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Nikoli več ne zamudite priložnosti postati kraljica večera. Ženska parfumska voda Jimmy Choo For Women Rose Passion vas bo v nekaj sekundah povzdignila v sijočo osebnost, katere čarom bo vsakdo podlegel v hipu. sadna dišava sladka dišava cvetlična dišava za sodobno žensko 21. stoletja
  • Rochas Byzance (2019) parfumska voda za ženske 40 ml
    Rochas Byzance (2019), 40 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si dišavo, s katero vas nikjer ne bo mogoče spregledati. Ženska parfumska voda Rochas Byzance (2019) je utelešenje razkošja in ekskluzivnosti, njena prefinjena dišavna sestava pa bo zadovoljila tudi najbolj zahtevne. cvetlična dišava orientalska dišava poudari čutnost vsake ženske topla dišava, idealna za hladno vreme
  • Garnier Ambre Solaire Super UV ultra lahki zaščitni fluid proti nepravilnostim na koži SPF 50+ 40 ml
    Garnier Ambre Solaire Super UV, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Garnier Ambre Solaire Super UV bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: deluje proti nepopolnostim ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože ne pušča mastnega občutka Navodilo za uporabo: Uporabljajte kot zadnji korak svoje običajne negovalne rutine. Uporabljajte redno vsako jutro. Lahko se uporablja tudi kot podlaga za ličila.
  • La Roche-Posay Mela B3 krema za obraz proti pigmentnim madežem SPF 30 40 ml
    La Roche-Posay Mela B3, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Lastnosti: izenačuje ton kože zmanjšanje pigmentnih madežev primerno za občutljivo kožo ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem Navodilo za uporabo: Uporabljajte redno vsako jutro. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Izognite se območju okoli oči.
  • Dermedic Sunbrella emulzija za sončenje za suho kožo SPF 50+ 40 ml
    Dermedic Sunbrella, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Dermedic Sunbrella bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem intenzivno vlaži preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi na koži ne pušča belih madežev Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah.
  • Dermedic Sunbrella emulzija za sončenje za mastno kožo SPF 50+ 40 ml
    Dermedic Sunbrella, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Dermedic Sunbrella bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem intenzivno vlaži preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi na koži ne pušča belih madežev primerno za občutljivo kožo Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah.
  • Chopard Happy Bigaradia parfumska voda za ženske 40 ml
    Chopard Happy Bigaradia, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Privoščite si osvežitev na vroč poletni ali katerikoli drugi dan. Ženska parfumska voda Chopard Happy Bigaradia vas bo odela v dišavo, polno citrusnih tonov, ki vas bodo napolnili z energijo in prebudili vaše čute. citrusna dišava čista sveža dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Dermedic Sunbrella emulzija za sončenje SPF 50+ za občutljivo kožo 40 ml
    Dermedic Sunbrella, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Dermedic Sunbrella bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem intenzivno vlaži preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi na koži ne pušča belih madežev primerno za občutljivo kožo Navodilo za uporabo: Izdelke za zaščito uporabljajte v zadostnih količinah.
  • Garnier Ambre Solaire Super UV lahki zaščitni fluid proti temnim madežem z vitaminom C SPF 50+ 40 ml
    Garnier Ambre Solaire Super UV, 40 ml, Zaščita pred soncem za ženske, Zaščitite svojo kožo obraza pred prezgodnjim staranjem in drugimi poškodbami zaradi sončnega sevanja. Nežna koža obraza je veliko bolj občutljiva kot koža preostalega telesa in je vse leto izpostavljena sončnim žarkom – zato je tako pomembno, da ne podcenjujemo njene zaščite. Pripravek za sončenje Garnier Ambre Solaire Super UV bo vašo kožo obraza zanesljivo zaščitil pred UV-sevanjem in vam pomagal ne le preprečiti sončne opekline ali pigmentne madeže, temveč tudi zmanjšanje elastičnosti kože, izgubo kolagena in druge znake staranja kože. Lastnosti: ščiti kožo pred UVA in UVB-sevanjem kožo ščiti pred prezgodnjim staranjem preprečuje neenakomerno pigmentacijo kože preprost za nanašanje in ne pušča mastnih sledi koži daje svežost in svetlost Navodilo za uporabo: Uporabljajte kot zadnji korak svoje običajne negovalne rutine. Lahko se uporablja tudi kot podlaga za ličila. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Rasasi Dhan Al Oudh Safwa parfumska voda uniseks 40 ml
    Rasasi Dhan Al Oudh Safwa, 40 ml, Parfumske vode uniseks, Pozabite na pravila, meje in limite. Uniseks parfumska voda Rasasi Dhan Al Oudh Safwa je primerna za vsakogar, ki se ne boji stopiti iz množice. orientalska dišava lesna dišava edinstvena dišava za posebne priložnosti uniseks – za moške in za ženske
  • Smashbox Halo Healthy Glow All-in-One Tinted Moisturizer SPF 25 tonirana vlažilna krema s posvetlitvenim učinkom SPF 25 odtenek Tan Medium Dark 40 ml
    Smashbox Halo Healthy Glow All-in-One Tinted Moisturizer SPF 25, 40 ml, Tonirane kreme za ženske, Iščete izdelek, ki vaši koži v enem koraku zagotavlja tako takojšnje polepšanje kot ustrezno nego? Pripravek za toniranje Smashbox Halo Healthy Glow All-in-One Tinted Moisturizer SPF 25 je po zaslugi kombinacije prednosti dekorativne in negovalne kozmetike pravi za vas. Koži zagotavlja potreben odmerek vlaženja, hkrati pa prekrije njene morebitne nepravilnosti in jo celotno barvno poenoti. Lastnosti: enostavno se nanaša in razmaže Izenačuje barvni ton rezultat je naraven videz zagotavlja zaščito pred sončno svetlobo koži daje potrebno vlažnost Navodilo za uporabo: Nanesite vsako jutro na čisto kožo obraza in temeljito razmažite.
  • Nacomi Rich & Comfy regeneracijska krema 40 ml
    Nacomi Rich & Comfy, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Nacomi Rich & Comfy vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani obnavlja kožno bariero pomirja draženje in rdečico Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Police To Be Super (Pure) toaletna voda uniseks 40 ml
    Police To Be Super (Pure), 40 ml, Toaletne vode uniseks, Za vsakogar. Brez razlike. Uniseks toaletna voda Police To Be Super (Pure) je primerna tako za ženske kot tudi za moške, povsem pa poudari vašo osebnost. za nepoboljšljive optimiste izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks – za moške in za ženske
  • Uriage Hyséac Mat´ Matifying Emulsion matirajoča gel krema za mastno in mešano kožo 40 ml
    Uriage Hyséac Mat´ Matifying Emulsion, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Uriage Hyséac Mat´ Matifying Emulsion bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži oži razširjene pore Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi.
  • Estée Lauder Double Wear Smooth and Blur Primer matirajoča podlaga za pod tekoči puder 40 ml
    Estée Lauder Double Wear Smooth and Blur Primer, 40 ml, Podlaga za ženske, Podlaga za make up Estée Lauder Double Wear Smooth and Blur Primer popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja. Lastnosti: ima dolgotrajen učinek matira kožo popolnoma pripravi na nanos make upa preprečuje razmazanje ličil mehča Navodilo za uporabo: Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.
  • Korres Wild Rose posvetlitvena dnevna krema za suho kožo 40 ml
    Korres Wild Rose, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Korres Wild Rose vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: pomlajuje kožo in ji daje energijo izenačuje ton kože intenzivno vlaži globinsko hrani koži vrača mladosten videz kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi kožo pušča žametno mehko na dotik Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Ultra Moisture vlažilna in posvetlitvena krema za normalno in občutljivo kožo 4 v 1 40 ml
    Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow Ultra Moisture, 40 ml, Podlaga za ženske, Lastnosti: intenzivno vlaži koži daje svežost in svetlost kožo pušča svilnato mehko na dotik kožo popolnoma pripravi na nanos make upa Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Masaki Matsushima Fluo parfumska voda za ženske 40 ml
    Masaki Matsushima Fluo, 40 ml, Parfumske vode za ženske, Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan! Ženska parfumska voda Masaki Matsushima Fluo je izraz optimizma in občutka popolne sreče. cvetlična dišava sadna dišava idealna izbira za svobodomiselno žensko dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Korres Black Pine intenzivni hranilni serum 40 ml
    Korres Black Pine, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz Korres Black Pine je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: pomaga gladiti gubice in drobne linije krepi konture obraza koži vrača svežino in mladostno lepoto učinkovito vlaži in nahrani Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Korres White Pine Meno-Reverse™ regeneracijska in učvrstitvena krema SPF 20 40 ml
    Korres White Pine Meno-Reverse™, 40 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Korres White Pine vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje hitro se vpija globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude lahka matirajoča podlaga odtenek 11 Muscade 40 ml
    Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude, 40 ml, Tekoči puder za ženske, Osnova vsakega ličenja, ne glede na to, ali gre za izrazito večerno ali zelo naravno dnevno ličenje, je brezhibna koža obraza. Pri tem vam bo pomagal tekoči puder Lancôme Teint Idole Ultra Wear Nude. Popolnoma se zlije z vašo kožo in poskrbi za vrhunsko poenotenje njenega barvnega tona. Po zaslugi svoje prekrivne moči v trenutku prekrije manjše nepravilnosti, kot so pigmentni madeži, rdečica ali sledi po aknah. Z njim boste v hipu dosegli barvno poenoten videz, ki bo odlična podlaga za morebitno nadaljnje ličenje. Lastnosti: izenačuje barvni odtenek kože kožo matira dolgo obstojen učinek izdelek je vodoodporen Navodilo za uporabo: Z rahlimi potegi nanesite tekoči puder na obraz. S prsti, gobico ali s čopičem enakomerno in temeljito raznesite.
  • Police To be Green toaletna voda veganski uniseks 40 ml
    Police To be Green, 40 ml, Toaletne vode uniseks, Odenite se v dišavo, ki se z vami popolnoma zlije in postane vaš novi podpis. Uniseks toaletna voda Police To be Green vas bo osvojila že pri prvem poduhanju, nikoli pa vas ne bo nehala presenečati. izvirna dišava za izvirno osebnost uniseks – za moške in za ženske
  • TIRTIR Ceramic Milk Ampoule vlažilni serum za obraz za osvetlitev kože 40 ml
    TIRTIR Ceramic Milk Ampoule, 40 ml, Serumi za obraz za ženske, Serum za obraz TIRTIR Ceramic je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego. Lastnosti: obnavlja kožno bariero krepi zaščitno bariero učinkovito vlaži in nahrani izenačuje barvni odtenek kože osvetljuje Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.
  • Playboy You 2.0 toaletna voda za ženske 40 ml
    Playboy You 2.0, 40 ml, Toaletne vode za ženske, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za ženske Playboy You 2.0 vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. sadna dišava čista sveža dišava cvetlična dišava prevzela bo ženske z romantično dušo

Nazadnje videno

Popusti 10%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh