Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

10
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Urtekram Rasul šampon za lase za volumen las 250 ml
    Urtekram Rasul, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Urtekram Rasul učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži daje lesk in volumen Sestava: ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Urtekram Wild Lemongrass krema za roke 75 ml
    Urtekram Wild Lemongrass, 75 ml, Kreme za roke za ženske, Krema Urtekram Wild Lemongrass popolno vlaži kožo vaših rok in jim zagotavlja potrebna hranila. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka prijetno diši Sestava: veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Urtekram Wild Lemongrass šampon za normalne do suhe lase 250 ml
    Urtekram Wild Lemongrass, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Urtekram Wild Lemongrass učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče intenzivno vlaži pomirja lasišče lase pušča mehke Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov veganski izdelek vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Urtekram Sweet Ginger Flower vlažilni šampon proti prhljaju z izvlečki aloe vere in ingverja 250 ml
    Urtekram Sweet Ginger Flower, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Urtekram Sweet Ginger Flower učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče odstranjuje prhljaj lase odišavi z blagim vonjem za naravne in barvane lase pomirja lasišče Sestava: veganski izdelek ne vsebuje SLS in SLES vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite. Za optimalni učinek nadaljujte z izdelki za nego las iz iste serije.
  • Urtekram Coconut regeneracijski balzam brez spiranja za hidracijo in sijaj 250 ml
    Urtekram Coconut, 250 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Urtekram Coconut predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo globinsko obnavlja lase lajša razčesavanje in oblikovanje vlaži lasna vlakna zagotavlja mehkobo Sestava: brez kemičnih barvil veganski izdelek brez silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite na sveže umite, vlažne ali suhe lase. Ne spirajte in oblikujte po želji.
  • Urtekram Strong Mint zobna pasta za beljenje zob za občutljive zobe 75 ml
    Urtekram Strong Mint, 75 ml, Z naravnimi izvlečki za moške, Zobna pasta Urtekram Strong Mint ne vsebuje flouridov in krepi zobe po naravni poti. Primerna je predvsem za občutljive zobe in dlesni. Lastnosti: zmanjša občutljivost zob zagotavlja preventivo pred nastajanjem zobnih oblog, kamna in kariesa osvežuje zadah zagotavlja prijaznost do zob in dlesni vzdržuje svež zadah Sestava: brez fluorida ne vsebuje penilnega sredstva naravni izvlečki veganski izdelek brez kemičnih barvil Navodilo za uporabo: Zobe si čistite najmanj dvakrat dnevno s kakovostno ščetko. Temeljito sperite ustno votlino.
  • Urtekram Aloe Vera šampon za lase za suhe lase 250 ml
    Urtekram Aloe Vera, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Urtekram Aloe Vera učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži zmanjšuje lomljivost las Sestava: ne vsebuje silikonov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Urtekram Rosemary šampon za lase za tanke lase 250 ml
    Urtekram Rosemary, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Urtekram Rosemary učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži krepi lasna vlakna Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Urtekram Coconut vlažilni šampon 250 ml
    Urtekram Coconut, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Urtekram Coconut učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži daje lesk in volumen Sestava: ne vsebuje silikonov brez sulfatov veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Urtekram Soft Wild Rose nežni šampon za barvane lase 250 ml
    Urtekram Soft Wild Rose, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Urtekram Soft Wild Rose učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: neguje dolžine oslabelih las lase pušča mehke podaljšuje obstojnost barve las lase odišavi z blagim vonjem daje lesk in volumen Sestava: vsebuje vsaj 99 % sestavin naravnega izvora veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh