Največja modna platforma v Sloveniji

Online nakup oblačila in obutev za ženske

139
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bione Cosmetics Avena Sativa balzam za roke 200 ml
    Bione Cosmetics Avena Sativa, 200 ml, Kreme za roke za ženske, Negovane roke so vaša vizitka. Za njihovo popolnoma gladko in navlaženo kožo poskrbi krema Bione Cosmetics Avena Sativa . Rokam zagotavlja dolgotrajno hranjenje, hkrati pa mehča in ščiti pred izsuševanjem, tako da ostanejo lepe ves dan. Lastnosti: Vlaži in hrani kožo koža je nežna in mehka Navodilo za uporabo: Nanašajte kremo na roke po potrebi in masirajte, dokler se krema ne vpije.
  • Bione Cosmetics Avena Sativa šampon za lase 260 ml
    Bione Cosmetics Avena Sativa, 260 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bione Cosmetics Avena Sativa učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Bione Cosmetics Avena Sativa dnevna krema za občutljivo kožo 51 ml
    Bione Cosmetics Avena Sativa, 51 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bione Cosmetics Avena Sativa bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: intenzivno vlaži globinsko hrani hitro se vpija Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte redno vsako jutro.
  • Bione Cosmetics Dentamint Honey + Propolis ustno pršilo 27 ml
    Bione Cosmetics Dentamint Honey + Propolis, 27 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustno pršilo Bione Cosmetics Dentamint Honey + Propolis bo postalo nepogrešljiv pripomoček za hitro osvežitev zadaha. Lastnosti: nudi hitro in intenzivno osvežitev zadaha Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Bione Cosmetics Dentamint Cannabis ustna voda 500 ml
    Bione Cosmetics Dentamint Cannabis, 500 ml, Ustne vode in ustna pršila za moške, Ustna voda Bione Cosmetics Dentamint Cannabis osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe uničuje bakterije zagotavlja svež dah Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Bione Cosmetics Deo Krystal mineralni dezodorant 120 g
    Bione Cosmetics Deo Krystal, 120 g, Dezodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na prepotena oblačila. Antiperspirant Bione Cosmetics Deo Krystal prepreči neprijeten spodrsljaj, kot so madeži v podpazduhah. Po zaslugi antiperspirantnih sestavin bo aktivno preprečeval nastanek znoja in pomagal ohranjati vašo kožo suho. Zagotavlja vam dolgotrajno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem in neželeno vlago znoja, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče ščiti pred neprijetnim vonjem ne pušča madežev na oblačilih učinkovito ščiti pred potenjem Sestava: brez dišav Navodilo za uporabo: Nanos lahko ponovite kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Bione Cosmetics Exclusive Q10 vlažilni losjon za telo 500 ml
    Bione Cosmetics Exclusive Q10, 500 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Bione Cosmetics Exclusive Q10 bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik popravlja suho kožo zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost koži vrača prožnost učinkovito obnavlja kožo krepi zaščitno bariero Navodilo za uporabo: Nanesite potrebno količino pripravka na čisto kožo, najbolje po prhi ali kopeli. Dobro vmasirajte.
  • Bione Cosmetics SOS pršilo za zdravo rast las od korenin 200 ml
    Bione Cosmetics SOS, 200 ml, Aktivatorji rasti las za ženske, Nega brez spiranja Bione Cosmetics SOS daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: aktivira lasne korenine kakovostno izboljša strukturo las
  • Bione Cosmetics Lavender relaksacijski gel za prhanje 260 ml
    Bione Cosmetics Lavender, 260 ml, mila in geli za prhanje za ženske, Želite običajno prhanje spremeniti v izjemno doživetje, prežeto s prijetnim vonjem? Pri tem vam bo pomagal gel za prhanje Bione Cosmetics Lavender . Medtem ko bodo vaši čuti uživali v njegovem privlačnem vonju, bo njegova peneča tekstura učinkovito odstranjevala vse nečistoče s kože, ne da bi jo po nepotrebnem izsušila. Izpod prhe ali iz kadi boste prišli s popolnoma čisto, a tudi žametno mehko in čudovito odišavljeno kožo. Tudi zato bo ta gel za prhanje postal nepogrešljiv del vaše vsakodnevne higiene in jo bo povzdignil v prijeten ritual, ki se ga boste veselili. Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo pri umivanju ustvarja bogato peno koži vrača občutek udobja Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Primerno za vsakodnevno uporabo.
  • Bione Cosmetics Keratin + Kofein balzam brez spiranja v pršilu 260 ml
    Bione Cosmetics Keratin + Kofein, 260 ml, Pršila za lase za ženske, Nega brez spiranja Bione Cosmetics Keratin + Kofein daje vašim lasem po umivanju vse, kar potrebujejo. Lastnosti: preprečuje cepljenje konic kakovostno izboljša strukturo las nudi privlačen lesk ima regeneracijske učinke Navodilo za uporabo: Nanesite na z brisačo osušene lase. Ne spirajte.
  • Bione Cosmetics Hyaluron Life mleko za odstranjevanje ličil s hialuronsko kislino 255 ml
    Bione Cosmetics Hyaluron Life, 255 ml, Čiščenje obraza za ženske, Odstranjevanje ličil je bistven korak pri negi obraza, ki ga nikoli ne smete izpustiti. Odstranjevalec ličil Bione Cosmetics Hyaluron Life z obraza učinkovito odstrani vsa ličila, vaša koža pa je po uporabi mehka, popolnoma čista in pripravljena na nadaljnjo nego. Lastnosti: učinkovito odstranjuje ličila s kože vlaži kožo koža je na dotik nežna in voljna Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Bione Cosmetics Keratin + Argan regeneracijski šampon za sijaj in mehkobo las 260 ml
    Bione Cosmetics Keratin + Argan, 260 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bione Cosmetics Keratin + Argan učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: krepi lasna vlakna obnavlja in hrani lase daje lesk in volumen Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bione Cosmetics Keratin + Chinin regeneracijski balzam za lase 260 ml
    Bione Cosmetics Keratin + Chinin, 260 ml, Balzami za ženske, Balzam Bione Cosmetics Keratin + Chinin zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost izboljšuje strukturo las Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Bione Cosmetics Keratin + Chinin kremasta maska za lase 260 ml
    Bione Cosmetics Keratin + Chinin, 260 ml, Maske za lase za ženske, Maska za lase Bione Cosmetics Keratin + Chinin predstavlja nenadomestljiv korak v ritualu nege las. Privoščite jim trenutek regeneracije, oni pa vam bodo vrnili s svojo vitalnostjo in lepoto. Lastnosti: intenzivno vlaži obnavlja lase po celi njihovi dolžini izboljšuje prožnost lasnih vlaken obnavlja strukturo las krepi lasna vlakna lasem vrača naraven, zdrav videz Navodilo za uporabo: Nanesite na vlažne, s šamponom umite lase. Pustite delovati v skladu z napotki na embalaži in nato temeljito sperite.
  • Bione Cosmetics Hyaluron Life losjon za telo s hialuronsko kislino 300 ml
    Bione Cosmetics Hyaluron Life, 300 ml, mleka in kreme za telo za ženske, Ne le koža obraza, temveč tudi koža telesa si poleg rednega čiščenja zasluži tudi nego, ki bo preprečila njeno izsuševanje. Losjon za telo Bione Cosmetics Hyaluron Life bo poskrbel za zadostno vlaženje, nahranil kožo in pomagal v njej zadržati potrebno vlago. Naredi jo voljno, žametno mehko in tudi zaščiteno pred znaki suhosti, kot so občutek napetosti in nelagodje ali nastajanje suhih lusk. Lastnosti: globinsko vlaži kožo intenzivno hrani in mehča kožo pušča žametno mehko na dotik vidno utrjuje kožo zagotavlja dolgotrajno vlago in prožnost koži zagotavlja udobje in vitalnost koži vrača prožnost učinkovito obnavlja kožo Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto kožo in nežno vmasirajte, da se povsem vpije.
  • Bione Cosmetics Heřmánek regeneracijski šampon za lase 260 ml
    Bione Cosmetics Heřmánek, 260 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bione Cosmetics Heřmánek učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: obnavlja in hrani lase umiva lase in čisti lasišče krepi lasna vlakna Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Bione Cosmetics Heřmánek hranilna krema za obraz za dan in noč 51 ml
    Bione Cosmetics Heřmánek, 51 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Bione Cosmetics Heřmánek vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bione Cosmetics Macadamia + Coco Milk regeneracijski balzam za lase 260 ml
    Bione Cosmetics Macadamia + Coco Milk, 260 ml, Balzami za ženske, Balzam Bione Cosmetics Macadamia + Coco Milk zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: gladi in deluje proti kodranju lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje lasem daje volumen in prožnost Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Bione Cosmetics Macadamia + Coco Milk regeneracijski šampon 260 ml
    Bione Cosmetics Macadamia + Coco Milk, 260 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bione Cosmetics Macadamia + Coco Milk učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče obnavlja in hrani lase intenzivno vlaži zmanjšuje lomljivost las Sestava: ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Bione Cosmetics Odlakovač na nehty odstranjevalec laka za nohte 180 ml
    Bione Cosmetics Odlakovač na nehty, 180 ml, Nohti za ženske, Odstranjevalec laka za nohte Bione Cosmetics Odlakovač na nehty enostavno in hitro odstrani lak s površine nohtov. Lastnosti: odstranjuje tudi umazanijo in mastne sledi z nohtov brez acetona hitro in učinkovito odstranjuje lak prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite odstranjevalec laka na vatno blazinico in za kratko pristavite na noht, lak previdno odstranite.
  • Bione Cosmetics Dentamint Menthol ustno pršilo za svež dah 27 ml
    Bione Cosmetics Dentamint Menthol, 27 ml, Ustne vode in ustna pršila za ženske, Ustno pršilo Bione Cosmetics Dentamint bo postalo nepogrešljiv pripomoček za hitro osvežitev zadaha. Lastnosti: nudi hitro in intenzivno osvežitev zadaha Navodilo za uporabo: Uporabljajte po potrebi.
  • Bione Cosmetics Keratin + Panthenol intenzivna regenerativna nega za lase 260 ml
    Bione Cosmetics Keratin + Panthenol, 260 ml, Balzami brez spiranja za ženske, Balzam brez spiranja Bione Cosmetics Keratin + Panthenol predstavlja enostaven in hiter način obnavljanja vaših las s številnimi drugimi ugodnostmi. Lastnosti: zagotavlja hrano in regeneracijo lasje so sijoči in mehki na dotik globinsko obnavlja lase neguje dolžine oslabelih las Sestava: brez sulfatov in silikonov Navodilo za uporabo: Razpršite v vlažne ali suhe lase in ne izpirajte.
  • Bione Cosmetics Antakne lokalna nega proti aknam 7 ml
    Bione Cosmetics Antakne, 7 ml, Serumi za obraz za ženske, Lokalna nega Bione Cosmetics Antakne bo poskrbela za problematična mesta na koži. Hkrati bo pomirila razdraženost in podprla naravno regeneracijo. Lastnosti: lokalno neguje znake težavne kože zmanjšuje prekomerno tvorjenje kožnega loja bori se proti mozoljavosti zmanjša pomanjkljivosti kože Navodilo za uporabo: Nanesite zadostno količino na problematična mesta in pustite delovati.
  • Bione Cosmetics Eyebright hranilna krema za obraz za občutljivo kožo 51 ml
    Bione Cosmetics Eyebright, 51 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bione Cosmetics Eyebright bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: obnavlja in poživlja intenzivno vlaži globinsko hrani pomlajuje kožo in ji daje energijo pomirja draženje in rdečico kožo pušča žametno mehko na dotik Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Uporabljajte vsako jutro in/ali večer.
  • Bione Cosmetics Eyebright odstranjevalec ličil za občutljivo kožo in oči 255 ml
    Bione Cosmetics Eyebright, 255 ml, Odstranjevalci ličil za ženske, Za odstranjevanje maskare, črtal za oči, svinčnikov in senčil so potrebni posebni izdelki. Odstranjevalec ličil Bione Cosmetics Eyebright s predela okoli oči učinkovito odstrani vsa ličila in nečistoče. Njegova nežna sestava je posebej zasnovana za občutljivo kožo v bližini oči in zagotavlja popolno odstranjevanje ličil brez draženja. Lastnosti: temeljito odstrani vse vrste ličil za oči vlaži in mehča kožo kožo pušča svežo ima pomirjajoče učinke na koži ne pušča mastnih sledi preprečuje draženje kože Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Nanesite na vatno blazinico in z rahlimi potegi s kože odstranite ličila in umazanijo.
  • Bione Cosmetics Hair Perfume Love parfum za lase 155 ml
    Bione Cosmetics Hair Perfume Love, 155 ml, Pršila za lase za ženske, Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila prijetno nadišavi lase Navodilo za uporabo: Razpršite v vlažne ali suhe lase in ne izpirajte.
  • Bione Cosmetics Hair Perfume Desire parfum za lase 155 ml
    Bione Cosmetics Hair Perfume Desire, 155 ml, Pršila za lase za ženske, Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila prijetno nadišavi lase Navodilo za uporabo: Razpršite v vlažne ali suhe lase in ne izpirajte.
  • Bione Cosmetics Hair Perfume Tenderness parfum za lase 155 ml
    Bione Cosmetics Hair Perfume Tenderness, 155 ml, Pršila za lase za ženske, Lastnosti: lasem nudi hidratacijo in hranila prijetno nadišavi lase Navodilo za uporabo: Razpršite v vlažne ali suhe lase in ne izpirajte.
  • Bione Cosmetics Dentamint Nightly Reset ustna voda za noč 265 ml
    Bione Cosmetics Dentamint Nightly Reset, 265 ml, Ustne vode za ženske, Ustna voda Bione Cosmetics Dentamint Nightly Reset osvežuje vaš zadah in se hkrati bori proti zobnim oblogam ter pomaga ohranjati zdrave zobe in dlesni. Lastnosti: bori se proti nastajanju zobne gnilobe ohranja zdrave dlesni uničuje bakterije zaščita pred zobnimi oblogami Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Po čiščenju zob spirajte usta z ustno vodo tako dolgo, kot je določeno na embalaži, nato izpljunite.
  • Bione Cosmetics Dentamint Propolis puder za beljenje zob 40 g
    Bione Cosmetics Dentamint Propolis, 40 g, Belilni pudri za ženske, Puder za beljenje zob Bione Cosmetics Dentamint Propolis skrbno odstranjuje madeže, ki jih povzroča kajenje, hrana ali staranje zob. Rezultat je popoln sijoč nasmeh. Lastnosti: lošči in čisti površino vaših zob odstranjuje usedline z zob beli zobe osvežuje zadah Navodilo za uporabo: Na vlažno zobno krtačko nanesite puder za beljenje zob in nadaljujte kot pri običajnem čiščenju zob.
  • Bione Cosmetics Eyebright serum za predel okoli oči proti oteklinam in gubam za občutljivo kožo 40 ml
    Bione Cosmetics Eyebright, 40 ml, Serumi za predel okoli oči za ženske, Predel okoli oči je zelo občutljiv, njegova koža je izredno tanka in krhka ter zato bolj dovzetna za znake utrujenosti in staranja. Zato zahteva tudi posebno nego s sestavo in konsistenco, prilagojeno točno njenim potrebam. Serum za predel okoli oči Bione Cosmetics Eyebright odlično dopolni vašo najljubšo kremo, kadarkoli boste imeli občutek, da redna nega vašemu predelu okoli oči ni dovolj. Kožo predela okoli oči bo razvajal in ji zagotovil intenzivno nego. Po zaslugi visoke koncentracije aktivnih sestavin bo njegov učinek na kožo večkratno izrazitejši in hitrejši kot pri kremi za predel okoli oči ali običajni kremi za obraz. Lastnosti: ima pomirjajoče učinke gladi linije in drobne gubice osvežuje in gladi območje okoli oči območju okoli oči daje mladosten videz koži daje prožnost koža je napeta in zglajena pomirja razdraženo območje okoli oči Sestava: veganski izdelek Navodilo za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite pripravek okoli očesnih kontur z rahlim tapkanjem, dokler se povsem ne vpije.
  • Bione Cosmetics Travel Set potovalne stekleničke
    Bione Cosmetics Travel Set, 6 kos, Nega telesa za ženske
  • Bione Cosmetics Silver Shine vlažilni balzam za nevtralizacijo rumenih odtenkov 260 ml
    Bione Cosmetics Silver Shine, 260 ml, Balzami za ženske, Balzam Bione Cosmetics Silver Shine zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: zagotavlja potrebno vlaženje lajša razčesavanje in oblikovanje nevtralizira rumene odtenke v laseh lasem zagotavlja očarljiv lesk Sestava: brez silikonov brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Bione Cosmetics SOS krepilni balzam proti izpadanju las 260 ml
    Bione Cosmetics SOS, 260 ml, Balzami za ženske, Balzam Bione Cosmetics SOS zagotavlja enostavno razčesavanje in potrebna hranila za lepe in zdrave lase. Lastnosti: krepi lasna vlakna lajša razčesavanje in oblikovanje zagotavlja potrebno vlaženje preprečuje lomljenje las izboljšuje strukturo las neguje dolžine oslabelih las Sestava: brez silikonov brez sulfatov Navodilo za uporabo: Nanesite na lase, umite s šamponom. Pustite delovati trenutek, nato temeljito sperite.
  • Bione Cosmetics Silver Shine šampon za nevtralizacijo rumenih tonov 260 ml
    Bione Cosmetics Silver Shine, 260 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bione Cosmetics Silver Shine učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče daje lesk in volumen podaljšuje obstojnost barve las nevtralizira rumene odtenke v laseh Sestava: brez sulfatov ne vsebuje silikonov Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bione Cosmetics Bio krepilni serum za trepalnice 7 ml
    Bione Cosmetics Bio, 7 ml, Nega in urejanje trepalnic za ženske, Vam narava ni podarila tako izrazitih trepalnic, kot bi si želeli? Serum Bione Cosmetics Bio bo spodbudil njihovo rast in jih okrepil od korenin, tako da bodo pridobile dolžino in polnost. Rezultat bodo ne le podaljšane, temveč tudi nahranjene in na videz bolj zdrave trepalnice, ki bodo tudi manj izpadale. Poudari vaš pogled in lepoto vaših oči. Lastnosti: podpira in pospešuje rast trepalnic krepi in hrani trepalnice zagotavlja večjo gostoto enostaven in hiter nanos v udobju doma Navodilo za uporabo: Nanesite vzdolž linije zgornjih in spodnjih trepalnic. Preprečite neposreden stik z očmi. Uporabljajte redno.
  • Bione Cosmetics Bio keratinska nega za oslabljene nohte 7 ml
    Bione Cosmetics Bio, 7 ml, Nohti za ženske, Pripravek Bione Cosmetics Bio vašim nohtom zagotavlja profesionalno nego. Lastnosti: krepi nohte ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov učinkovito obnavlja nohte izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam poškodovanim nohtom in nohtom mat videza zagotavlja lesk podpira zdravo rast nohtov Navodilo za uporabo: Nanesite majhno količino izdelka na nohtno posteljico in nohtno kožico. Nežno vmasirajte.
  • Bione Cosmetics Bio lak za učvrstitev nohtov 7 ml
    Bione Cosmetics Bio, 7 ml, Nohti za ženske, Lak za nohte Bione Cosmetics Bio vam bo v nekaj trenutkih zagotovil lepe in urejene nohte. Lastnosti: okrepi in učvrsti nohte poškodovanim nohtom in nohtom mat videza zagotavlja lesk izboljšuje odpornost nohtov proti mehanskim poškodbam ščiti proti razpokam, lomljenju in cepljenju nohtov Sestava: vsebuje krepilni kompleks Navodilo za uporabo: Nanesite en sloj neposredno na nohte.
  • Bione Cosmetics Pomegranate balzam za roke 205 ml
    Bione Cosmetics Pomegranate, 205 ml, Kreme za roke za ženske

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh