Največja modna platforma v Sloveniji

Bohemia Gifts & Cosmetics popusti in znižanja nad 20% za ženske

10
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bohemia Gifts & Cosmetics Rosarium Boho Style darilni set(za tuš)
    Bohemia Gifts & Cosmetics Rosarium Boho Style, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: gel za prhanje 250 ml šampon za lase 250 ml milo za roke 160 g Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo razveselil bo vsako žensko darilno pakiranje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa šampon za lase 200 ml
    Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa, 200 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke za naravne in barvane lase Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa darilni set(za kopel)
    Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa, mila in geli za prhanje za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa. Vsebina seta: gel za prhanje 200 ml čistilni šampon 200 ml hranilno milo 30 g sol za kopel 150 g Lastnosti: odličen za darilo razveselil bo vsako žensko v čudovitem pakiranju celotna rutina za vsakodnevno nego s sprostitvenimi učinki Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa darilni set(za ženske)
    Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa, kozmetični seti za ženske, Vse za lep videz kože obraza v enem paketu. Kozmetični set Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa ne vsebuje samo enega, temveč več izdelkov, ki vam bodo pomagali ustvariti ali obogatiti vsakodnevno lepotno rutino in bodo razveselili vas ali pa kot darilo vaše bližnje. Vsebina seta: pena za kopel 200 ml gel za prhanje 200 ml šampon za lase 200 ml Lastnosti: odličen za darilo mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo izdelek za globinsko poživitev in vlaženje darilno pakiranje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Bohemia Gifts & Cosmetics Lavender darilni set (s sivko)
    Bohemia Gifts & Cosmetics Lavender, mila in geli za prhanje za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Bohemia Gifts & Cosmetics Lavender. Vsebina seta: gel za prhanje 50 ml šampon 50 ml pena za kopel 50 ml Lastnosti: koži vrača občutek udobja hrani in neguje kožo mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo odličen za darilo razveselil bo vsako žensko prijetno diši Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa darilni set (za tuš)
    Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa, mila in geli za prhanje za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Bohemia Gifts & Cosmetics Wine Spa. Vsebina seta: gel za prhanje 200 ml šampon 200 ml Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo nemastna tekstura zagotavlja fino čiščenje odličen za darilo celotna rutina za vsakodnevno nego v čudovitem pakiranju Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo.
  • Bohemia Gifts & Cosmetics Beer Spa darilni set (za tuš) za moške
    Bohemia Gifts & Cosmetics Beer Spa, Pripravki za prhanje uniseks, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Bohemia Gifts & Cosmetics Beer Spa. Vsebina seta: pivni gel za prhanje 250 ml pivni šampon za lase 250 ml Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo v čudovitem pakiranju mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo razveseli vsakega moškega po uporabi doda občutek svežine in energije Navodilo za uporabo: Uporabljajte pri prhanju ali kopanju. Nanesite na kožo celega telesa in nato sperite s toplo vodo. Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite. Po potrebi ponovite.
  • Bohemia Gifts & Cosmetics Beer Spa darilni set (za telo in lase) za moške
    Bohemia Gifts & Cosmetics Beer Spa, Kozmetični seti uniseks, Naredite veselje s kozmetičnim setom Bohemia Gifts & Cosmetics Beer Spa , ki je poln moške kozmetike za nego telesa. Vesel ga bo vsak moderni moški, ki skrbi za svojo zunanjost. Vsebina seta: pivni gel za prhanje 100 ml pivni šampon za lase 100 ml ročno izdelano milo 85 g Lastnosti: umiva kožo in odstranjuje umazanijo koži vrača občutek udobja izvrsten kot darilo razveseli vsakega moškega mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.
  • Bohemia Gifts & Cosmetics Bohemia Herbs Honey & Goat Milk šampon za lase 250 ml
    Bohemia Gifts & Cosmetics Bohemia Herbs Honey & Goat Milk, 250 ml, Šamponi za ženske, Šampon Bohemia Gifts & Cosmetics Bohemia Herbs učinkovito čisti lasišče, temeljito umiva lase in jim vrača naravno lepoto. Lastnosti: umiva lase in čisti lasišče lase odišavi z blagim vonjem lase pušča mehke z las in lasišča odstranjuje maščobo Navodilo za uporabo: Nanesite primerno količino šampona na mokre lase. Spenite in temeljito splaknite.
  • Bohemia Gifts & Cosmetics Rosarium set II. za ženske
    Bohemia Gifts & Cosmetics Rosarium, kozmetični seti za ženske, Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom. Vsebina seta: gel za prhanje 100 ml šampon za vse tipe las 100 ml ročno izdelano milo z glicerinom 100 g Lastnosti: mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo odličen za darilo darilno pakiranje Navodilo za uporabo: Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh