Največja modna platforma v Sloveniji

Popusti in znižanja nad 20% za ženske

103
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bielenda Royal Bee Elixir učvrstitvena lifting krema 50+ 50 ml
    Bielenda Royal Bee Elixir, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Krema za obraz Bielenda Royal Bee Elixir vašemu obrazu vsak dan nudi točno takšno nego, kot si jo zasluži. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje pomlajuje kožo in ji daje energijo Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bielenda Royal Bee Elixir intenzivno vlažilna krema proti gubam 40+ 50 ml
    Bielenda Royal Bee Elixir, 50 ml, Kreme za obraz za ženske, Ne želite podcenjevati nege kože? Vsak dan uporabljajte vlažilno kremo za obraz – to je osnova za nego kože, brez katere ne more nobena lepotna rutina, osredotočena na katerikoli tip kože s kakršnimikoli potrebami. Krema za obraz Bielenda Royal Bee Elixir bo podpirala naravne funkcije kože, pomagala ohranjati kožo v ravnovesju in dovolj navlaženo ter bo prispevala k splošnemu bolj zdravemu videzu. Lastnosti: koži vrača trdnost in jo pušča napeto intenzivno vlaži odpravlja gubice in preprečuje njihovo nastajanje koži vrača mladosten videz Navodilo za uporabo: Nanesite na očiščeno kožo in vmasirajte s krožnimi gibi. Nanesite na obraz, vrat in dekolte.
  • Bielenda Vanity Pro Express depilacijska krema za roke, pazduhe in predel bikinija za občutljivo kožo Pink Aloe 75 ml
    Bielenda Vanity Pro Express, 75 ml, Depilacijske kreme za ženske, Se želite znebiti neželenih dlačic na telesu, vendar vam ne ustrezata niti epilacija z voskom niti klasično britje z britvico? Pripravek Bielenda Vanity Pro Express vam omogoča hitro, učinkovito in neboleče odstranjevanje dlačic, poleg tega pa med postopkom depilacije dlačice mehča, tako da bodo med nadaljnjo rastjo na splošno oslabljene. Z njim enakomerno prekrijte kožo, počakajte nekaj minut, nato pa ga preprosto odstranite z lopatico. Rezultat bo popolnoma gladka koža, ki je ne bo treba ponovno depilirati ali epilirati dalj časa, kot če bi se obrili z britvico. Lastnosti: skrbno odstranjuje dlake za več tednov učinkuje že od korenin vsebuje koži prijazne sestavine za občutljivo kožo enostavno za uporabo Navodilo za uporabo: Kremo nanesite na kožo in pustite delovati. Ravnajte se po priloženih navodilih. Sperite.

Nazadnje videno

Popusti 20%, Akcije, Razprodaje

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh